Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu 8.díl – Poslední vyřazování

19. Prosinec 2010 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK


Jelikož TV JOJ měla delší dobu servery mimo provoz, a taky protože už máme za sebou i finálový díl, bude tento rekap opravdu stručný.
V tomto díle nás čekají poslední vyřazování a na konci budeme už jen kousek od velkého finále.

Pokud mi bude štěstí přát, můžete se na rekap posledního dílu těšit ještě dnes. Po Vánocích pak na samostatný článek o Martině Kleopatře.

Maťo

Miška s Jankou minulou noc připravily pro Maťa párty a následnou společnou noc ve třech. Ráno proto bylo odpovídající a všem třem bylo řádně špatně. Ale jen z alkoholu, ne z žádných nepřípustných aktivit. Maťo poslal holky pustit drůbež ven a on sám se šel někam zašívat. Na to se daly do přípravy snídaně. Improvizace z vajíček připomínaly nedávné farmářské Mojito.Voda místo oleje na smažení a alobal místo pánve vytvořily zajímavé kreace, které měl Maťo co dělat, aby je udržel v sobě a skončily v psím žaludku.




Potom je čekalo závěrečné vyřazování. Janka o Maťa hodně stojí, ale moc si v boji s Miškou a jejím výstřihem nevěří. Ale nečekaně vyřadil Mišku. Odůvodnil to tím, že je dost panovačná, městská a dělá z Maťa, jednoduše řečeno, blbce. Ta si pak vylila srdce na kamery a pak si sbalila kufry a odešla.
Miška ještě ani nebyla z dohledu a Maťo s Jankou si začali ujasňovat priority. Hlavní je farma a výlety až daleko za nimi. Ale nakonec povolil a vzal Janku do vesnice.

Miloš

Po minulé vyhrocené hádce a následném sladkém usmíření nás dnes čekalo vyřazování.
Nakonec se rozhodl že dá přednost Jance. Silvia to nesla statečně, protože si myslí, že má větší šance si někoho najít než Janka. Na rozloučení jí Miloš dovolil svést se na jeho hřebci.
Když Silvia odešla začalo to mezi Milošem a Jankou jiskřit. Neodtrhli se od sebe ani na krok a vypadali opravdu jako z amerického filmu.

Zdeno

Slovo mobil se asi stane symbolem této show. Na Zdenové farmě se kauza mobil stala cestou k výhře. Kdo vyhraje tento spor, získá i Zdena.
Zdeno, chudák, to pokud možno ignoruje a zkouší Janku s Renátkou v jiných disciplínách. Například v přípravě palačinek. Při přípravě se ženy zase vrátily k mobilu. To je ale zase na dlouho, takže zpátky k tomu hlavnímu, ke Zdenovi.
Zdenovi obě palačinky chutnaly stejně. Jen Renátka je líp naaranžovala, proto „vyhrála“.
Janka se tak vrátí ke svému mobilu a telefonátům s Evou. Po hodnocení palačinkové soutěže a Zdenova básnického střeva se zase, jako vždy, dostaly k mobilu. Napadlo je, že Renátčinou spolubojovničkou je Zuzana a ona jí poradila nápad s mobilem.
Po pár telefonátech, pár lžích a pár výměnách názorů se Janka rozhodla dát své city ke Zdenovi do kamery řádně najevo. Proč je ale nedá najevo Zdenovi je záhadou.
Další kulinářská soutěž, tentokrát v pomazánkách. Vítězkou se ale Janka nestala jen proto, že svou pomazánku nedala vychladit.
Zdeno se pak dal do dalších rýmů a po rozpačitém začátku se při lepších rýmech se dostal k vyřazení Janky. Janka místo loučení se opět pustila do řešení mobilu. Renátka se to snažila obrátit proti ní, když začala tvrdit, že ji někdo obviňuje z toho, že má přítele. To se dotklo Zdena a chvíli to i vypadalo, že své rozhodnutí změní. Ale pak začal Jance vysvětlovat proč si ji nevybral. Prý je to neposeda a příliš akční, nevhodný pro ni.




Miro

Po obrovském dramatu, kdy Mirovi málem odešly obě dívky, Danka i Petra, to začalo vypadat jako rodinná idylka. Miro s Petrou si rozumí, smějí se spolu a společně se hrnou i do práce. Ale během hrabání trávy se spolu nepohodnou a pak se pustí do vysvětlování svých smyslů humoru. Naštěstí Petra se jen tak vytočit nenechá a vydrží i další narážky na její vzhled.
Chvíli dokonce Miro i lehce naznačoval, že by si Petru i vzal. Petra pak ale zničeho nic z louky odešla a Miro ji našel plakat. Petře bylo líto, že Miro nepochopil její vtip s tím, že se jí nechce hrabat ještě než došla na louku. Miro ale pořád vítězí tím, že ji umí rozesmát a tak bylo opět vše odpuštěno. Aspoň na pět minut. Pak se Petra zase sebrala a odešla. Mirovi už pak ruply nervy a zjistil, že Petra asi nebude ta pravá. Ale na kameru večer pak oba přiznali, že se milují. To je to krásně zamotané. Čert aby se v tom vyznal.

Marian

U Mariana je už dávno vymalováno. Marian s Darinkou jsou do sebe úplní blázni a líbají se kde to jde. Ale matce i staré mámě (známá z diskuzí jako mladá paní) se to nelíbí a pořád je ženou do práce.
Ale oni si do toho kecat nenechají. Darinka si začala Mariana předělávat k obrazu svému a začala u nového sestřihu.
Při obědě pak bylo dusno a Darinka dokázala matku vytočit natolik, že ta odjela domů. Marián, Darinka a krávy tak zůstali spolu sami.
Zamilovaná dvojice se tak začala v posteli věnovat zvláštním polonahým hrám a žádná práce je nezajímá. Když pak „dopozerali fotke“ (Jak se tomu asi u nich říká) dospěl Marián k vážnému rozhodnutí. Chce se s Darinkou zasnoubit.

Martina alias Lady Gaga z Podhája se svou rodinou vrací úder

Tohle mám chuť nechat bez komentáře. Martinka umí chlastat jako o závod, je skvělá v sexu, je to krasavice z Hollywoodu a Marián není schopný se s ní hned na potkání vyspat. Nevím jak vy, ale já tomu jejímu strýci nevěřil ani slovo a spíš působil jako nastrčený od televize. Více se ale dozvíte v připravovaném samostatném speciálním povánočním článku „Martina – Kleopatra z Turca“.

Shrnutí

Podle mě vcelku nudný díl, ve srovnání s ostatními. Některé věci se už moc natahují a spíš mě nudily. Jiné zase prošly kolem mě aniž bych si jich všiml.

Co nás čeká příště

Příště už bylo. Další článek bude poslední o velkém romantickém finále. Dozvíme se jak to vlastně všude dopadlo, kdo s kým skončil a kdo u koho skončil. Konečně se do pořadu zapojí i sličná moderátorka a uvidíme hlavně jednu nešťastnou svatbu.

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 617
1
Bazinga
Reagovat

Nick : díky za otevření diskuse :-)

dobré ráno, dámy a pánové !

2
Pavleek
Reagovat

Zdar jak sviňa. Dneska to bude megahustý, jsem zvědavej, jak se to bude dál u všech vyvíjet.

3
galadriel
Reagovat

to fakt nedáte tisícovku do predchádzajúcej diskusie ? – to by ste boli fakt „svine „

4
Misha
Reagovat

ciNk
Dobré ránko vespolek, tentokrát je aj zatopeno, předseda o nás pečuje jedna radost.

3 – též o tom přemýšlím kolegyně, to by bylo, abychom tu tisícku nepokořili :)

5
okkvp
Reagovat

ciNK
ovšem kolegyně, že bychom tu tisícovku pokořily kdybychom chtěly – my ovšem nechceme, že … protože my „smefaktsvině“. My to budeme dále monitorovat a kdyby přece jen nějací záškodníci či toužící celočíselák sám začal nenápadně a v skrytu po té tisícovce jít, tak hbitě a rázně zasáhneme !

Reagovat

Nešlo by diskutovat alespoň trochu k tématu dané show a ne o počtu příspěvků pod předešlým článkem? Umožníte tak se zapojit i jiným, když tady neuvidí xy příspěvků mimo téma. Díky.

7
Misha
Reagovat

ciNk
6 – Už na tom pracuju:
http://www.pluska.sk/soubiznis/zo-sveta-zabavy/televizia/farmar-mato-z-farmy-zmizol-ako-gafor.html
Elko, co je to henten gáfor. Znamená to, že po Maťovi nezbyde ani ToMaťo?

8
Elko
Reagovat

Dnes je veľký deň, sám Marián pripravuje pre Darinku veľké prekvapanie, to bude podívaná :) a samozrejme čerešničkou na torte bude úžasná rodinka.

A tipujte koho pošle Dušan, Maťo, Zdeno domov z farmy.

PS: budeme bez tisícky, čo už :)

9
galadriel
Reagovat

gáfor je prchavá látka. T.j. že proste zmizne….sublimuje.

10
Elko
Reagovat

a dnešná top správa dňa: „ZAVOLALA NAŇHO POLÍCIU! Tak ju vyhodil do metelica!“ :D (Darina & Marián story :))

11
Misha
Reagovat

ciNk
10 – Můžeš hodit odkaz, prosím?

12
Elko
Reagovat

Misha: Článok ešte nie je v obehu, len titulka: http://www.cas.sk/clanok/186949/novy-cas-10-12-2010.html – potom doručím aj článok :)

Marián by sa hodil do vašu klubu „smesvině“

14
galadriel
Reagovat

Maťova perla dňa – ked sa zalubym tak sa zalubym

15
okkvp
Reagovat

jej, teprve na druhý pokus jsem si všimla, že kolega Elko na plno odhalil, že na Milošovej farme je tým kto ťahá za nitky priateľko Dušnako. No v tom prípadku si myslím, že sa posype preč Silvinka (tá svetlo vlasatá, nějak mám dnes výpadky a jménem si nejsem jistá).

16
Elko
Reagovat

Galadriel: to treba využiť, keď je online a poslať mu link na tieto diskusie :-) určite sa poteší.

17
galadriel
Reagovat

16-no neviem – myslím že Maťo by TO Maťo nerozchodil :-)

18
Elko
Reagovat

Maťo je momentálne online (všimla si to Galadriel), tak ak sa ho chcete niečo opýtať, nech sa páči: http://www.topky.sk/cl/15/850278/Mato-zo-sou-Farmar-hlada-zenu-je-online

19
Bazinga
Reagovat

cInk

svůj dotaz jsem odeslala. Jeho znění bylo:

Ahoj Maťo, neplánuješ na příští léto „maringotkovou farmu“ i v jiných zemích EU ?

21
JUJU
Reagovat

Par zajimavych clanku. Darinka je pekne kvitko.

22
Bazinga
Reagovat

ciNk

v ČR je heslo Policie ČR : Pomáhat a chránit. (čímž by se vysvětlovalo, proč Darinka, jako daňový poplatník, volá policajty při každé vhodné příležitosti), jak je to ale na Slovensku, nevím. Takže ? Máte na Slovensku taky nějaké policejní heslo ? Nebo jenom „ukážkové policajty“. Z čehož by ale vyplývalo, že jestli jsou „ukážkoví“, je nutné je ukazovat, ne ?

23
Misha
Reagovat

ciNk
19 – no není roztomilý?
Ahoj Maťo, neplánuješ na léto „maringotkovou farmu“ i v jiných zemích EU?
– preco nie a kde konkretne

24
okkvp
Reagovat

Kolegyně, nechcem být prorokem, ale Darinka si velmi nápadně žádá o vstup do našeho klubu. Aj ona je „jaksepatrísvina“

25
Bazinga
Reagovat

ciNk

23 – tohleto se DÁ považovat za podepsání smlouvy, že ano ? Tzn. v létě ho budeme vozit po EU !! :-))))

26
PetraK
Reagovat

7- Henten gáfor je opravdu prchavá látka, konkrétně kafr. Takže česky bychom řekli „zmizel jako pára nad hrncem“.

27
Misha
Reagovat

ciNk
25 – Dobrá práce, předsedo

28
Bazinga
Reagovat

Tak, a zapojila jsem se tam ještě jednou :-). Poděkovala jsem za odpověď a nechala jsem mu tam tento vzkaz :
…. a přijmi pozdrav od klubu „smesvině“ a všech jeho příznivců. :-)

29
anja
Reagovat

mne velmi drtí, že už nás čekají jen dva díly, imho měli první dva díly s martinkou, Evkou a Zuzou, roztáhnout alespoň dvojnásobně :)

31
Bazinga
Reagovat

ciNk

29 – anjo :-(, pokoušela jsem se na to nemyslet… :-(

32
Bazinga
Reagovat

30 – :-DD, „pozerať so štítom“ – příště alespoň ve zkratce, prosím, „PSŠ“ :-D

33
galadriel
Reagovat

30-všimli ste si, že v titulke je martinkin ujo o bradaviciach a cicine?? UJO….fakt tu bude asi špión a pomýlil si H s J (UHO), alebo sme mali zlé info a není to táta….:-)

34
Bazinga
Reagovat

33 :-), galadriel, anebo si někdo Holyvúd pomýlil s Jolyvúdom :-))

35
kalinka
Reagovat

Som zhrozená. Niekto zneužil môj nick a položil Maťovi otázku. Len dúfam, že nikto to nebude spájať so mnou =))
Inak ma chlapec dostal slovami: neverýš, simpatický :D

36
Bazinga
Reagovat

35 – četla jsem to, někdo Tě zneužil přímo 2x !!!

37
Misha
Reagovat

35 – ako správná „susviňa“ spojujem :o)

38
Prochor
Reagovat

Už jsem si pustil Kleofášův slovní průjem 3x a stále nechápu. Vyčítá Mariánkovi, že si neprohlédl Kleu v gaťkách? Nebo mu vyčítá, že neměl slipy? Nebo že jí nekoupil gaťky? Jsem voĺako zmatený. V případě Kleofáše nějak zapomínám rozumět po slovensky.

40
Prochor
Reagovat

(22) Já jsem slyšel, že je tu návrh ve vládě zaměnit heslo policie Pomáhat chránit gaunery za heslo Po nás potopa. Což je totéž.

41
Prochor
Reagovat

(39) To je síla. Takže Darinka si řekla :“Já tě naučím mně milovat“ a zavolala na Mariána policii. Marián, vychovaný tvrdou školou mladé paní se však nezalekl a neohroženě objednal stěhovací avii.
Jen jsem zvědavý, jestli vyprovodil i Darinku stejně jako Kleu slovy: „To je žena monstrum“.

42
Prochor
Reagovat

V článku: Drsný odkaz exmanžela farmárky: Darina sa mi k…ila!mi přišlo výživné:

So sliepkami chodila po burzách a deti nechávala osamote doma.
Písala mi esemesku, že keď jej pošlem 500 eur, dá mi deti. Keď som nereagoval, chcela aspoň 300.

43
Elko
Reagovat

SPOILER :)
Toto podľa vás uvidíme v tej silvestrovskej časti?
http://img.cas.sk/img/4/article/688939_farmar-hlada-zenu-farmarka-darina-marian-svadba-rozchod-rozvod-metelica-slzy-plac.jpg

lebo je tam logo farmára + interview o rozchode :)

44
Misha
Reagovat

43 – Zdá se mi to, nebo je tam Darinka taká voľaká spuchlá? Žeby se ji snažila „mladá pani“ vykrmit, aby nebyla taká slabá?

45
galadriel
Reagovat

42 – to je už druhý možný podnet na sociálku v jednej RS. Najskôr Kleo a jej výchova dcéry pri „stratení mobilu“, teraz Darinka predáva svoje vlastné deti…parááááda.

Reagovat

Suníčko (6) Děkuju … Fanoušci jsou fajn, ale někdy je to moc …

47
Elko
Reagovat

44: treba aj trošku súcitu prejaviť, však Darinka tam plače!!! :(

:-)))

48
galadriel
Reagovat

Včera celý deň Darinka a Marián, dnes je to stále o Maťovi http://www.topky.sk/cl/15/850250/Opity-farmar-Mato-Spal-s-obidvoma-naraz

49
okkvp
Reagovat

Darinka na tom fotu k silvestru vyzerá ako Marfuška, chúďa ;-)

50
okkvp
Reagovat

48 : jéézus marijáá, to tie kočky nevedia, že opiť chlapa treba len do polovice ?

51
kanárek
Reagovat

50
Třeba vědí, ale aby se nehádaly, schválně ho zkosily úplně.

52
kanárek
Reagovat

50
Aby ještě holky nelitovaly, když pak už bude jen ToMaťo v tomatě.

53
okkvp
Reagovat

50 : ano aj, třeba každá nalévala té své polovičce a Maťo taky :-))

54
galadriel
Reagovat

51-ja by som to skor pripísala neskúsenosti slovenských žien v chovaní sa v hľadacích RS. Predsalen, toto je u nás asi taká prvá perlička (neberiem do úvahy „Přímeš mojí ruži“), vy už za sebou máte 3 rady hľadania rodičov. Ale, po uspechu FHŽ verím, že sa to u nás zlomí.

55
okkvp
Reagovat

Já bych byla ráda, kdyby i nás se to nějak zlomilo, ohledně plánovaného českého farmáře se obávám záplavy ekožínek a jiných alternativek a ty mi moc zábavné nikdy nepřipadaly, tam si já mám spíš chuť si rvát vlasy.
Navíc mě naprosto uchvátilo že všechny ty farmárské nápadnice své farmáře opravdu chtějí a necukají se po prvním natáčení jako ty maminy u tatíků u nás. Takže doufám, že se slovenky nepočesí a československý farmář proběhne tak, že farmáři češi a farmářky nápadnice – slovenky. A kdyby náhodou ještě fungoval trend jako za mého studia (vdát se alespoň kousek víc na západ), tak by to mohlo vyjít skvěle.

56
Misha
Reagovat

52 – kolegyně – to je ženyjální název pro náš supersnímek. Úplně slyším to:
Ejtrtajment „Smesvině“ uvádí

ToMaťo v tomatě

no to má zvuk, drajv a všechno !!! Co na to říkáš, předsedo?

57
galadriel
Reagovat

ako už dobre viete, Maťo bol dnes aj v jednej rannej šou…..tak prikladám link, dozviete sa napr.prečo Maťo plakal kvôli píchlej sliepke. .
http://www.funradio.sk/rannasou/tema-vseobecne-o-vianociach

58
Elko
Reagovat

galadriel: a má tam byť aj Marián, vraj :)

a zase tá Darinka plače: http://img.cas.sk/img/4/gallery/689159_farmar-marian-darina.jpg

59
galadriel
Reagovat

zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať….mám farmu, moja farma, mám to ťažký život na tej farme :-)

60
kanárek
Reagovat

57
On ten Džejár Maťo opravdu líp mluví než píše.

Hej, sledovači, kdo jste viděli u maťa emu a kamerunské kozy?
Třeba má farmu, ale něco s ní není v pořádku a styděl se za ni…tak natáčeli u bratrance.

61
galadriel
Reagovat

59-Elko ja už len čakám až sa Martinka objaví v Adela show.
Moje prognózy na dnes:
Miloš vyrazí Silviu (100 %), Zdenko Janku (80%) a Maťo Mišku (80 %).

62
kanárek
Reagovat

TAk já už si nejsem jistá ničím. Aby chlapci ještě svým výběrem nepřekvapili..dávám 50 na 50% :)

63
kanárek
Reagovat

Téda to je hustý…u vás na Slovensku hrozí Maťovi když něco předem prozradí, že ho zabijú ?

64
Elko
Reagovat

Ja si zase myslím, že Zdeno si Janku nechá… i keď teraz sa viac zaujíma o telefón ako o Zdena :) a Maťo si nechá asi Mišku. U Miloša je to asi jasné.

65
galadriel
Reagovat

60-pštrosy boli tuším, ked Džejár stratil svoju milovanú nafukovaci sliepočku, ale kozy som prehliadla….teda až na tie Miškine :-)

66
galadriel
Reagovat

64-vieš ja stále nechápem, prečo keď bola pre neho hanblivá inžinierka číslo jedna v Liptovskom Jáne, načo Renáta?? Niečo na tom musí byť.

67
Elko
Reagovat

„Poriadna cicina musí mať 25cm“ koniec citátu :D hádajte koho to je perla :D

68
okkvp
Reagovat

no však teho Kleofáša, nie ?

69
okkvp
Reagovat

a pokud je to opravdu strýc, tak Kleoujofáš

70
galadriel
Reagovat

67-UHO-podľa nových informácii strýko Kleo, lebo tata není její tata a pekne voní tá jej ríbezlovica…..:-)

71
Elko
Reagovat

„Ona si rada vypije ríbezľové, on ju s takýmito vecami neprivítal!“ všimli sme si :)

72
okkvp
Reagovat

ještě je otázka, z které strany je UHO zešvagřený a zda ujo neznamená jen nevlastní otec

73
galadriel
Reagovat

tu sa to rozchádza….ujo je brat od matky a strýko je brat od otca….niektoré média uvádzajú strýko, niektoré ujo.

74
galadriel
Reagovat

71-zhrnutie: keby bol Marián naonduluvaný a ostrihaný, keby ju privítal poklakom na koleno a s fľašou ríbezláku v ruke, keby cicinu ukázal – bol by mal kvalitnú babu s prsiami č.5 a s takýýýýýými bradavicami, rozvod by ho minul a takú popularitu by na svojej farme zažil, že by S-M a mladá pani len s otvorenými ústami na predomku sedeli a hladeli. Ale on si Darinku vzal a svoje šťastie pochoval.

75
Prochor
Reagovat

Jestli bude Martinománia pokračovat tak se Elán přejmenuje na „Kleo goes to Holywood“ aby neztráceli fanoušky.

76
okkvp
Reagovat

73 : jaj, takového rozlišení jsem si nikdy dosud nevšimla – neuvědomila, pameť zlyháva – zas jsem bohatší o vědomost, díky (u nás se strýčci nerozlišují, tedy alespoň nenářečně)

77
Prochor
Reagovat

Stejně to má Klea vychytaný. Její makeup zahrnuje i kruhy pod očima takže se nepozná jestli nepopustila uzdu své vášně. Z outfitu to nepoznáte protože vypadá permanentně jako když se vrací z maškarní. Z řeči to taky nepoznáte.

78
JUJU
Reagovat

57 – tak podle sajfy a adely mozno kuru zakousla Miska. Pry ta zubata.

79
Prochor
Reagovat

Právě jsem viděl v TV novinách že z ministerstva sundali bustu Langoše aby tam mohli vystavit bustu Martiny, miláčka národa:-))

80
Prochor
Reagovat

Navrhuju výboru smesvině aby jste odhlasovali že Bazinga bude speakerkou českého farmáře.

81
Misha
Reagovat

80 – Jsem pro návrh :o)

82
mareska
Reagovat

80: I já hlasuju pro…:)

83
galadriel
Reagovat

Dnes ten Panelák nemá konca kraja :-)

84
mareska
Reagovat

83: No fakt…:)

85
anja
Reagovat

cicina 25 cm? nechápu…

:DD

87
Misha
Reagovat

Ó … co říkáte na vajíčka na vodě či v alobale? Je treba si uvedomiť, že podstatou těchto pochutin je žĺtok :o)))

88
okkvp
Reagovat

jaj, tak kuchárky sú tie Maťovy kočky bohovské :-)))

89
Prochor
Reagovat

Vejce uvařené na hniličku taky není špatné.

90
Misha
Reagovat

89 – Též mě překvapilo, proč je prostě neuvařily?

Tak dámy a pánové, kdo sázel na Janku?

91
okkvp
Reagovat

Miška domov -neměl Maťo spíš strach, že by jej mohla pokousat ?

92
okkvp
Reagovat

ovšeeem, Miloš v bílých rajtkách a na načančaném koníku, to bych taky mohla :-)

93
Misha
Reagovat

A Silvia to berie velmi sportovně, uznává, že narozdíl od tiché vody má větší šance někoho si nájsť

94
galadriel
Reagovat

už zasa kosenie :-))…

95
Misha
Reagovat

92 – Dušanovi se v nich určitě velmi líbí :o)

Nejsem si jistá, zda je dobré učit ženy manipulovat s kosou …

96
galadriel
Reagovat

90-zatial mám 100 %…ešte Janka od Zdenka preč a koment č.61 slaví úspech :-)

97
anja
Reagovat

palačinková bitva :D

98
galadriel
Reagovat

97-to bude na nože vo držku.

99
Misha
Reagovat

97 – Renátka neponechala nič náhodě :o)

100
anja
Reagovat

Zdeno jako Zdenda Pohlreich v Na nože :D

101
okkvp
Reagovat

Klasické hovory matka – dcera

102
Prochor
Reagovat

Janka moc telefonuje a málo vaří. V tom je ten problém.

103
okkvp
Reagovat

njn Janká je zvyknutá, že důchodci jsou rádi za každé jídlo a taky už dost blbě vidí, kdežto Renátka ví, že musí něčím kompenzovat ty své zuby

104
Misha
Reagovat

Á natierková súťaž je pro Janku tiež fiaskom :o) … Chýba mi poezie … a úž … vybíra žienku Renku – super …
Euke se intriky nepodarily.

105
okkvp
Reagovat

tak v pondělí o 22.00 nezapomout pustit Jojku !

106
anja
Reagovat

inšpirácijá – motivácijá – žienku – rénku

dokonalý rým :)

107
mareska
Reagovat

Miloš byl v těch bílejch kalhotkách fakt cukrouš…:)
Ale ty děravé fusky k tomu outfitu moc nesednou…:)

108
anja
Reagovat

61 galadriel – 100 procent :)

109
Elko
Reagovat

Janke vychádzalo všetko podľa plánu :-)))

110
Elko
Reagovat

v tej upútavke mala Mamatroll pivo??? :D

111
galadriel
Reagovat

108-som na seba hrdá :-)….Janku som vedela, predsalen jej rodná dedina je cca 3 km od nášho mesta, takže sa to tu dosť rieši, ale ostatné čístý zásah :-)

112
okkvp
Reagovat

111 : osobo, to jste se ale zapomněla pochválit s těmi vazbami na Janku !!!

113
Elko
Reagovat

galadriel, uznávam, že si sa lepšie vcítila do farmárov ;) ja som uhádol iba Sylviu.

114
mareska
Reagovat

111: Klub „smesvině“ ti uděluje jedno malé bezvýznamné plus…:)..to abys nezpychla…:)

115
galadriel
Reagovat

112-tak ja som vám nechcela pokaziť zábavu. To ako ked Elko posunul link, že sa Mariánek oženil, tiež bol predseda dosť sklamaný. A ja som síce tu u Vás nová, ale zato diskusie dosť sčítaná :-)

116
galadriel
Reagovat

114-nechcem byť neskromná….odznáček nebude ?? :-)

117
galadriel
Reagovat

:-))…dáme si niečo ?? :-))))

118
Prochor
Reagovat

Telefon od tebe nechci ani kdyby jsi ho vyprala.

119
Misha
Reagovat

111 – Gratuluji a odznáček posílám … buchneš šampaňské?

120
Misha
Reagovat

118 – :o))))

121
anja
Reagovat

zdeno neposeda si vybral renatku bo ta nema pohlavni styk – kogicke

122
Misha
Reagovat

Farmárska manikůra překonala farmářskou hygienu :o)

123
mareska
Reagovat

Jůůů…já zas uhodla, že Miro si stříhá nehty na nohách flexou….:))))

124
Misha
Reagovat

Nepřipomíná vám EQ Mira EQ tatínka Petra?

125
galadriel
Reagovat

123-jako scéna z blbý a blbší

126
okkvp
Reagovat

Nezačal Miro po odchodu Danky nějako koktat ?

127
Misha
Reagovat

126 – Není divu po té nakládačce od esbéeskárky :o)

128
galadriel
Reagovat

So ženami nemá zmysel sa hádať, radšej sa im treba vyhnúť-Peťa je živým dôkazom :-)

129
Misha
Reagovat

128 – Petra má buď dĺhodobý tréning alebo mimoriadný talent :o)))

130
okkvp
Reagovat

Tam by mohla být správně šťastná Itálie :-)))

131
Misha
Reagovat

Á …. s Darinkou sa veľmi milujem :o) … počátek tragédie začíná :o)

132
kanárek
Reagovat

Tiše závidím…já shlédnu až z internetu…je to dobrý?

133
Prochor
Reagovat

Mladá paní má smysl pro tajming.

134
galadriel
Reagovat

škoda 120 naštartovaná, ale zabudla mladú panííí.

135
okkvp
Reagovat

Darinka ma v mobilu daaké peprné porno :-)))

136
Misha
Reagovat

132 – no baže … Marian právě přichází o panictví a babka na něj za dverami volá, že je treba krmiť ošípané … a už tu máme zásnubný prsteň … :o)))

137
galadriel
Reagovat

132-dosť husté :-) s darinkou sa veľmo lubime, chcem ju zajtra pekvapiť, dať jej snubný prsten a zasnúbiť sa :-)…….Lady Gaga z Podhája, najnovšia prezývka pre Kleo.

138
Prochor
Reagovat

Zatím nejlepší byla Mirova manikůra. Kdyby na nehty nestačily nůžky na plech ta zkusíme cirkulárku a v nejhorším to sichruje dynamit.

139
Elko
Reagovat

Ženy, ak máte záujem, tak Mirov cenník:
Manikúra 2 € (50 Kč)
Pedikúra 3 € (75 Kč)

140
Elko
Reagovat

136: :-))) chcela špehovať

141
anja
Reagovat

138 dynamit by potřebovaly aji Marianovy nohy, byly akési olepené kuřincem bo co jak mu trčely zpod periny

142
Elko
Reagovat

Oddnes sa nesexuje oddnes sa „fotke pozerajú“!

143
okkvp
Reagovat

se přiznám, že mám doma taky exeplář, který si nehty nůžkama na plech už stříhal, tak mně to zas až tak nedostalo

144
Misha
Reagovat

140 – a zavzpomínat na divoká mladá léta :o)))

141 – též jsem si všimla to už je lepší nahý chlap ve fuseklích, než toto …

145
anja
Reagovat

„mladá paní“ jako kazišuk zatím u mě No 1 :D

146
Prochor
Reagovat

(140) Mladá paní – nejlepší antikoncepce!

147
Elko
Reagovat

146 :D trefné!

148
Misha
Reagovat

146 – Mladá paní by se hodila do každé rodiny s puberťáky

149
anja
Reagovat

Miro mi silně připomíná kámošky manžela, ten je taky takový dokučlivý :)

150
galadriel
Reagovat

Ja si neviem pomôcť, mne tá mater od Kleo pripomína Noru.

151
okkvp
Reagovat

už to je – joooj :-DDDD

152
galadriel
Reagovat

Mladá paní v Martinkiných gaťkoch …..slovenský masaker 3

153
Prochor
Reagovat

Když se blížil konec rozhovoru s Kleofášem začala mi čím dál víc pípat televize. Nějak mi to blbne.

154
Peter
Reagovat

A dočkali sme sa :)) Upútavka: „Kleopatra z Turca, v pondelok po Profesionáloch o 22:00, na TV JOJ“ :)

155
okkvp
Reagovat

jezusku to snad není pravda :-)))))))

156
kalinka
Reagovat

„Maťa bola mokrá, tešila sa neho“ Pochopili ste to aj vy tak ako ja? :D :D :D Isto bola celá vzrušená a on chudák sa k ničomu nedokopal. Keby som to vedela od začiatku, tiež som tak nasratá ako ujec

157
Misha
Reagovat

Marťa kadě chodí robí děti … já umřu …

158
Elko
Reagovat

Martina je stena a farmár pavúk, mokrá sa budí – tak to je už perla :-)))

159
galadriel
Reagovat

hmmm takže Marián bol len genetický materiál do zbierky pre Kleo

160
kanárek
Reagovat

152- oproti zvyklostem trojek ve filmových sériích, tady by víc krve a klonování hlavních postav mohlo být spíš na škodu :)

161
anja
Reagovat

Kleofáš asi chtěl, aby na te farme byla nějaká regulérní gynekologická prohlídka nebo co, jinak si jeho fantazie nedokážu přebrat :D

162
Prochor
Reagovat

To byl zase masakr. Tohle by netrumfnul ani Piere Richard. Ten konec – když je vysmátý Mariánek svěřil že se ožení tak se mladá paní rozplakala. A nebylo to štěstím.

163
galadriel
Reagovat

To nevymyslíš, to je život :-))

164
okkvp
Reagovat

já se tak válela smíchy, že jsem místy nebyla schopná všechny ty informace ani vstřebávat …… jaj boha lepší srandu jsem snad ještě nezažila :-DDDD

165
anja
Reagovat

to mmusím vidět ještě aspoň dvakrát :))) to se nedá, ten konec!!! blahořečím Jojku!! aamen :)

166
galadriel
Reagovat

160-Kanárku, ten námet z plakátu sa ti splní v nasledujúcom diele. Mira navštívi Anetka a Peťa bude pri tom :-)

167
Rachell
Reagovat

164 okkvp Já taky :-D. Teď si to pouštím znovu …

168
Elko
Reagovat

Tak toto je brutál:
titulka bulváru na zajtrajší deň

:-))))

169
aknadar
Reagovat

Někteří aktéři mi přijdou jako nesvéprávní, mentálně retardovaní by v takovém přadu neměli vystupovat,nechápu a jen nevěřícně kulím oči. Něco takového jsem skutečně ještě neviděla. To nemůžou myslet vážně.

170
galadriel
Reagovat

168- ešte že je už po 22:00

171
galadriel
Reagovat

169-no a ja si práve myslím, že to myslia vážne a aj sa tak chovajú. Rozprávajú, jak im zobák narástol :-)

172
Prochor
Reagovat

(168) A to jsem myslel že mně už nic nepřekvapí.

173
kanárek
Reagovat

166- no je vidět, že plakátek je téměř univerzální a tudíž pravdivý :-) A kkdyž Mira nezabije Peťa,, může se hodit poté, až ho zabije Anetka, když jí nabídne svou ruku .-)

174
Prochor
Reagovat

173 Všimněte si že když přijde Anetka tak se farmáři nějak nechtějí ženit:-)

175
okkvp
Reagovat

Jsem na druhý raz pochopila, že keď přijde ke Kleofášům návštěva, že si místo podání ruk ukazují spoďáry :-))))

176
galadriel
Reagovat

174-a pritom Anetka je „sťastne“ vydatá za českého milionára :-))…nech prinesiem troška toho bulváru :-))

177
Misha
Reagovat

Moj otec dobry chlap, moja mama dobra alkoholička … Musíme na ňu dávat pozor aby nam ju ňáký cigán nepretiahol … ty vole … mám dost :o)))

178
okkvp
Reagovat

Jinak tedy po dnešku je jasné, že do nového projektu s martinkou musíme nominovat jen nějakého virtuálného partnera, lebo normální člověk by se nemusel dožít konce, nejen proto, že by bol zrejme odpravený i fyzicky ….
Nicméně živě vidím jak Martinka pluje s Petrovou trojkou na lodi :-D

179
okkvp
Reagovat

Nick Flyer – nový projekt už je aj na ofiku

180
galadriel
Reagovat

Mne sa páčila už vyradená Miška od Maťa pri mŕtvej sojke: vtak letel letel, nabúral a umrel :-) a ten pohreb s húští :……aaaa….eeee…..odpočívaj v pokoji :-))

181
Elko
Reagovat

180: toto keby Maťo videl :)

183
galadriel
Reagovat

181-možno by si to s tým vyradením rozmyslel keby videl ako ho Miška chcela ušetriť od ďalšej psychickej traumy-dobré to dievča, bude mi chýbať. Bola taká….bratislavská (teda okrem toho mäkčenia) :-))

184
Misha
Reagovat

Máma takovou vidinu staronové RS – Československá celebrityvila, kam bych nominovala Kléo společně s Norikou, Vieročkou, Evou Mojzesovou, Dolly Buster, Ivetou Bartošovou, Lídou Baketou a Pavlou Nešporovou … Z pánů by tam pak neměli chybět oba Mariánci (farmář + Zázrivý), Miro, Jaro Slávik, Petr, Michal, Mareš, a ten pán, co nabízel ve dni D omlazovací krém a pak se v Talentech pokoušel zpívat a uraženě odešel, aniž si vyslechl verdikt … Ta představa, jak by se vzájemně vyřazovali :o)))

185
galadriel
Reagovat

182-Už mi bolo poďakované – jakoška samo že Kleo….kde sa hrabe nejaká umbrella!!!!

186
Elko
Reagovat

184: tak to by bolo aké sado-maso :D

187
Misha
Reagovat

182 – Samo, že Kléo

188
galadriel
Reagovat

185-zabudla si sexuálnu vložku- navrhujem ešte Andreu ze HSMT (to aby do nej Pavla mohla ešte stále hustiť), Hanblivú inžinierku Zuzku a aby bol poriadok…..sbs nemôže chýbať ak keby len dvere do vily otvárala :-)……a Evu si myslela asi Mázivovú, ale to by tam bolo moc hlučné….

189
galadriel
Reagovat

kurnik ja to s tými číslami dobre pletiem…..:-( 188 malo byť k 184

190
Misha
Reagovat

188 – Jj, Mázikovú, ani nevím, s kým jsem si ju spletla :o) … Ok, vyměníme Evu a Baketu za Zuzu a Esbéeskárku … Andreu už bych žádnou RS netrápila :o)

191
galadriel
Reagovat

190- takže RS vyhuleni.sk/vyhuleny.cz??? na tom by sa dalo zarobiť …..hmmmm…ekonomický úsek v pozore ??

192
Misha
Reagovat

191 – No jasné, ekonomický odbor su přece já :o)

Kolegyně, ale všimla jsem si vašeho tisícipátého příspěvku a vy prostě patříte do sdružení „smesvině“ ať chcete nebo nechcete … pokud nechcete, budete po schválení předsedou jmenována čestným členem.

Jinak kolegyně a kolegové půlnoc se blíží, tak dobrou noc :o)

193
Elko
Reagovat

A kde je vaša šéfka Bazinga? Čo sa spamätáva po dnešnej epizóde? :-))) som zvedavý na jej zajtrajšiu tiskovku.

194
galadriel
Reagovat

-184,190-fakt s-m (sádra, malta) – vieročka, kleo, bartoška a občas aj inžinierka by si dávali do nosu s ríbizlákom, večerný program by spestril Zdenko básničkou, Zázrivý by zanôtil nessun doma, Peter by mal prednášku a nábor na téma globálna katastrofa (Pavla je prikyvovací element) a keďže Danka sbs-kárka duša citlivá, kto by neprešie náborom dostal by na držku…..zabudla som na niekoho ????…..jasnéééé….Michal by šiel spať a Slávik by len zíral, ako to, že toto ešte nebolo ve Vegas.

195
galadriel
Reagovat

192- hmmm…..no…keďže som živnostník, na túto výzvu to chce len jednu otázku….a čo ma to bude stáť ?:-))

196
Komentátor
Reagovat

čítam ,čítam, ješte Vás to baví o púl noci

197
Komentátor
Reagovat

195. co by Vás to stálo ,Budete jmenována čestným členem , na slovensku je to spoplatnený ?

198
galadriel
Reagovat

197-vývoz z krajím EU v plnej cene ale bez DPH :-))

199
Komentátor
Reagovat

bez DPH

200
galadriel
Reagovat

hmmmm Elko už asi spí…..

201
Komentátor
Reagovat

asi už všichni usnuli , dáme si ,dobrou Galadriel ?

202
galadriel
Reagovat

Dobrú noc Misha/Komentátor. aj ked po tej zubatej (a to nemyslím Mišku) neviem či zaspím ….dobrú :-)

203
Jirka
Reagovat

Zdravím, skvělá diskuse na skvělý pořad, kam se hrabe HSTM, už jsem se tak dlouho nenasmál.

204
galadriel
Reagovat

dobré ránko všetkým…pre fanúšikov Kleo family….oni a len oni bez farmárskeho křoví:-)
La paloma blancaaaaaaa
http://promi.noviny.sk/promi-clanky/10-12-2010/rodina-farmarky-martinky-vracia-uder-teraz-budeme-hovorit-my.html

205
Prochor
Reagovat

Kleofáš je nadaný speaker. Nova by ho mohla angažovat místo Mareše abychom se konečně občas zasmáli.

206
kanárek
Reagovat

Mně se teda tentokrát chtělo spíš plakat….asi jsem v nějaké nesviňovské náladě.

207
galadriel
Reagovat

206-takto o 15 rokov možno budeme počuť o Martinkinej dcére v podobných súvislostiach. Rodičov si nevyberieš….a možno po odvysielaní „fungovania“ kleo family sa niečo pohne, v pondelok sa predvedú v plnej kráse a zostave.

208
koc
Reagovat

nevim jak vy ale ja se tesim na pondelni vecer na JoJce .. Kleu si ujit nenecham :)

209
okkvp
Reagovat

Vzpomínám na tu svou dávnou spolustudentku – ta byla od roku v děcáku a pak ji jako maličkou adoptovala velmi slušná a věřící rodina, s příbuzenstvem víceméně nikdy nepřišla do styku – nikoho z nich do 18 let vůbec neznala. Přesto zafungovaly geny a v těch dvaceti nastalo velmi podobné kleobdobí. Ona byla šťastná a spokojená a vůbec nechápala, proč nám údivem padají brady, oči lezou z důlků a projevujeme obavy o další osud její i jejího dítěte, od rodiny v které do té doby žila se úplně odstřihla.

210
galadriel
Reagovat
211
okkvp
Reagovat

210 : trblietavou zimnou kométkou

212
kanárek
Reagovat

Z toho Martinina stýca nebočotoje šel nakonec až strach…nepochopila jsem, na co vlastně nadává? Že Klea nerozmnožila škálu kleogenů o farmářské? Vždyť se jí tam nelíbilo… vody málo, zábavy málo, gaťky žádné. Mohla by zkusit farmy u nás…tam i ten ekofarmář s pidichatou měl teplou sprchu venku na solární ohřev :-).

Mariána mi bylo líto, když vím, jak to dopadne…A Darina s holým zadkem..to bylo až prorocké.
Jak mi přijdou ty jeho stařeny dost přísné, tak mi jich obou bylo taky líto…na tohle svůj kvítek nevychovaly.

Zvlášť Marianova mama by určitě dobře debatovala s Kleofášem…akorát by mezi ně museli dát pro jistotu bezpečnostní sklo.

213
kanárek
Reagovat

209- prý je výchova tak 10- 20%, zbytek jsou geny….to by odpovídalo

214
galadriel
Reagovat

211-dalšia neriadená strela: Dokončenie Elkovej 168.
http://vas.cas.sk/clanok/3262/farmar-zdeno-pozeraj-toto-je-tvoja-vyvolena-renata.html

215
galadriel
Reagovat

212-Martinka chcela Mariána, preto tam šla a on ich milovanú hviezdu vyrazil ako prvú. S tým sa proste nie a nie zrovnať.

216
okkvp
Reagovat

212 : UHO Kleofáš nadával a mlel koniny páté přes deváté, protože mu tv dala příležitost se předvádět a on tou řečí chtěl pobavit. Popostrky štábu patrné – několikrát se ujišťoval pohledem ke kameře, že jede dobrou líniu
(ale úrověn v reálu o moc lepší nebude, to je taky zřejmé)

Marián díky téhle RS dohnal během pár měsíců mnohé své rovestníky, ale on imho nebude až tak přitlumený, jak vypadá, tož si myslím, že to zvládne celkem v pohodě.

217
kanárek
Reagovat

Miro- to je vůl, kdyby se ten chlap trošku ovládal, tak už ji má omotanou kolem prstu….To děvče zvládá jeho humor, sympatická je (na něho je hezká ažaž), vypadá i šikovná…co by chtěl…krasavec Šašo šušu.

Zdeno si doufám ani vítěznou palačinkovou vílu nenechá…i když nadhoz měla super…
Při tom, co vždycky vyplave na povrch, začínám chápat smysl dohazovačů (třeba Kecal z Prodanky), to měli ženiši o nápadnicích alespoň nějaké informace..z jaké jsou rodiny, majetek,… Takhle kupují úplně zajíce v pytli.

218
kanárek
Reagovat

216- možná byl také posilněn rýbezlovínem
mimochodem, právě je nahoře reklama na luxusní sexy prádélko od astratexu…ideální dárek :-)…a silně silně připomíná ten noční model Klepatry..že by to byla jen NÁHODA?

219
galadriel
Reagovat

Najlepší výber sa mi zdá u Miloša a u Mira. Miro je síce dilino, ale ak spraví Peťa bububu zariadi čo jej na očiach uvidí. Bude to také Italiano. Mne sa páči koľko toho Petra prejde so smiechom.

220
okkvp
Reagovat

jj, Petra s Mirom by mohli fungovat velmi solidně a i se mi k sobě hodí vzhledově. Nějaké cavyky přece dělat musí – to by to měl Miro moc lehké, ne ?

221
galadriel
Reagovat

220-no keby také cavyky robil s SBS-kárkou, tak mu dá jednu do držky a má navymýšľané.

222
okkvp
Reagovat

221 : Taky jsme sice oplakali její odchod, ale cestu za chutným boxerom, karatistom či judistom jsme ji ukazovaly :-)))

223
mareska
Reagovat

Dobré poledne všem…především bych chtěla omluvit předsedu z konference…byl odvolán na služební cestu po slovenských farmách, kde pro nás sbírá důležité informace…kecám…Bazinga se omlouvá za neúčast, je celý víkend mimo internet, ale hned jak se vrátí a nastuduje podklady, vše nám vynahradí…to jen abyste si nemysleli, že po shlédnutí posledního farmáře skolabovala a skončila na oddělení ARO…to zase ne odpadají jen slabší kusy…:)

224
mareska
Reagovat

Já se přiznám, mě mě natrhla koutky scénka se stříháním Mirových nehtů…to nemělo chybu…:)

225
Kamča
Reagovat

214 – Mirovým ideálem je štíhlá blondýnka, a proto nechápu, proč si vyhodil Renátu, ta je dokonce i modelka,tu také chtěl. No ale ty fotky z cas.sk je děs a běs.

226
Elko
Reagovat

Darinka, exkluzívne pre bulvár: http://www.pluska.sk/video/?video=5926

227
Elko
Reagovat

Renátka má na tých porno fotkách ružovú prdel asi má rada, veď viete čo :)

228
mareska
Reagovat

227: Elko????…ty ses nějak odvázal…:)

229
Elko
Reagovat

mareska: :-) pri tejto show sa odviaže asi každý :-)

230
galadriel
Reagovat

224-Mirove PRIRODZENÉ strihanie nechtov na rukách s nožnicami na strihanie oviec a aj to hrané brúsenie s karboškou na nohách bolo super. Mal by brnknúť aj Mariánovi na farmu a poradiť mu, bo tie zaprasené nohy v čistých duchniach boli tiež neprehliadnuteľné….predsalen, čistota pol života (mali sme to aj na nástenke na základke)! :-)

231
galadriel
Reagovat

227-tak červenú prdel po výprasku som nazaregistrovala, zato natupírované háro je na nazaplatenie.

232
okkvp
Reagovat

já tedy zaregistrovala hlavně výrazně rozhozené barvy, tož bych nedělala nijaké závěry, kromě toho, že fotograf byl „umělec“

233
Soňa H.
Reagovat

226 – tak to je mazec, takže jestli jsem správně pochopila, Darinka se s jelimánkem Mariánkem vzali, ona se nastěhovala na farmu i s dětma a pejskama, pak tam byl rozkol mezi jeho matkou a Darinkou – ale proč se pak odstěhovala s dětma z farmy? D. říkala něco o napadání jeho matkou, čili tchýní – že by kvůli tomu?

234
Komentátor
Reagovat

230
Teda ti zaprasené nohy Mariana, fuuj to mosela bít romantika.A jesli aj Darinka nebila umytá fuuuj, romantika nade vše

235
okkvp
Reagovat

233 – mezery nutno dostudovat, lecos i nahoře v diskuzi…. Darinka byla odstěhována

236
Linda
Reagovat

No tohle tady je ještě větší šou jako v televizi :-))) škoda, že jsem to neobjevila dřív :-D

237
Linda
Reagovat

ale aspon dodatecne taky neco do plena – zubata kobylka Renata se puvodne hlasila k Milosovi, ale ten mel dopisu az moc, tak ji z jojky nenapadne prevelili k Mirovi, ktery pry dostal dopisu o hodne min, a ktery ji jak znamo kvuli koureni vyhodil a nakonec se na ni ulakomil Zdeno a najivne veril, ze kvuli nemu prestane kourit :-D a ona by asi sla na jakoukoliv farmu, i kdyby mel farmar 100 roku a 200 kg :-)) ostatne jako vsechny ty slepice co se do sou prihlasily a cekaly zazraky a ne zadluzene farmare, kteri potrebuji jen levnou pracovni silu :-P

238
okkvp
Reagovat

237 : jaj, tak ony všechny tie kočky sú až také zúfalky ? A já je zatím dávám maminám v HSTM za příklad, jak jsou pěkně zaľubené a na kvalitu partnerov nebrblú
íha, tak to jsem zralá na hadr na čelo ….

239
galadriel
Reagovat

235-No a jak je to u Mariána s tou energiou?? Okrem detí, psov, mikrovlnky a pračky so sušičkou si Darča priniesla aj nejaký ten solárny panel alebo vrtulu na alternatívnu výrobu elektriky??? Možno aj tá farma je nejaká celá ekologická. Darinka tam vydržala kým bolo leto a solárne panely šlapali na plný výkon.

240
galadriel
Reagovat

237-Keby sa Renátka dostala k Milošovi, bol by to koniec pre jeho farmu, tada aspoň koníky by mali utrum. Keby zdrhli ako minule, Miloš by si to ani nevšimol. Len by pozrel von, tam Renátka na deke štopkajúca dierovicové ponožky a Míloš: „v pohode Dušan, pokračujeme, kobyla v poriadku“ :-)

241
okkvp
Reagovat

galadriel – Marian se určitě cukal doplňovat naftu do domácí elektrostanice a mama s mladou pani si dookola stěžovaly, že jim pod okny sále něco bafá, smrdí a otravuje povětří

242
galadriel
Reagovat

241-takže Marián to raz týždenne nakopol, Darča stihla navariť, napiecť, poprať, posušiť, pukance v mikrovlnke spraviť, decká domáce úlohy z celého týždňa porobiť …..a ja že ekologická aktivistka (aká naivita) :-)

243
okkvp
Reagovat

242 – no asi že to včecko právě i tak nestíhala, tie staré megery jej určite podstrkovaly špinavú bielizeň aj od susedov a eště si sťažovaly, že kravy v tom rámuse menej doja a pýtaly sa ako im tu ztratu na zárobku Darinka vynahradí

244
galadriel
Reagovat

243-sa mala vynájsť, zainvestovať, Pláničkovu metódu nasadiť a ešte by ju celá dedina velebila! Stala by sa z nej Džej-ka pre kravičky a ludia z dzedziny by nakoniec prali jej!! Premrhaná šanca, premrhaná šanca.

245
okkvp
Reagovat

244 : no ale majte sľutovanie, v kulturáku boli tie reprobedny také ťažké veľké a neforemné, že se Darinke napriek osobitej snahe pod blúzku nevošly a DJ Stano mal diskotéku iba raz a na farme kravy tri – tak ako mala Darinka aspoň slúchadlá zohnať, ha ?

246
galadriel
Reagovat

245-žiadne ohľady, budte predsa „sviňa“. Keď už malá áviu na tú práčku a sušičku, nejaké tie reprobedny by sa tam ešte zmestili-a ak nie ávia, mala vyúžíť kárku alebo SBS-kárku (tá by dodala aj slúchadlá zo strelnice). A tri kravky na farme…to jako Darča, S-M a mladá paní?? :-)))

247
okkvp
Reagovat

246 : šak ja „somsviňa“ a teraz dokonca aj „bioekotrvaloudržiteľnasviňa“ – rýbky v mori a aj ptákov treba chrániť, kto má tie od ropy zasraté zvieratká stále dokola poumývať, srny a jeleňe prežraté repkou krísiť …

248
okkvp
Reagovat

Keď už, tak tým kravám mala do úška zpievať, bahnisko pre žabky stavať, kúkol siet by riadna druhová diverzia bola ….

249
galadriel
Reagovat

247-to s tým trvaloudržateľným som netušila, prepáčte. Mexický záliv bol pre Vás isto veľkým zásahom do srdca. Preto tá sledovanosť fariem v krajine patriacej do EÚ. Tu nie sú zasraté od ropy, oni sú fakt zasraté :-)

250
okkvp
Reagovat

ba ba, ja ako len tuším niekde daakú žabku, už ma u srdca pícha a nožík sa v kapse otvára, ja som ekolog ako sviň

251
galadriel
Reagovat

250-:-)) tak žabku…ok ok mám návrh. skúste http://www.facebook.com/home.php?sk=group_140893932625649#!/photo.php?fbid=1431922493064&set=o.114775941896544&pid=878703&id=1682960186
po polnoci poprosím, cez deň je z nej iné zvieratko, verím, že by mala mať prehľad o všetkých žabkách.

252
Elko
Reagovat

„Martina – Kleopatra z Turca: Chcela som panica!“ :)

253
galadriel
Reagovat

252-bože tie flitrované gaťky ma dostali :-))…Tak už vieme „kde je pes zakopaný“, prečo šla po Mariánovi a prečo strýček stále trval na tom, aby prišiel za Martinkou – on totiž ešte nevedel, že preteky vyhrala Darinka.

254
galadriel
Reagovat

252-http://www.cas.sk/clanok/186975/preco-isla-martina-po-farmarovi-marianovi-chcela-som-panica.html
Je tam fotka pohľadného chlapa vedľa kolísky….nechápem, ja som myslela, že chlap radšej na ježka skočí ako na Martinu.

255
Bazinga
Reagovat

bré odpo !!

zdravím všechny, maresce děkuji za to, že mě omluvila, Prochorovi za projevenou důvěru, galadriel vítám v klubu :-).

jdu se kouknout, a kolem 18 hodiny zasednu za předsednický pultík ;-)

256
Linda
Reagovat

237 – njn, jen se trochu prepocitaly, vsem tem „kraskam“ slo o majetek, proste jen aby mely tyhle ztracene existence kde bydlet… ale to uz je jine zoufalstvi, brat deti nekam, kde neni ani elektrika ani voda… nektere byly dokonce u farmaru i pred natacenim, aby si pojistily, ze si je vybere… ty ktere to nenapadlo, se jim pak o to vic cpaly do prdele pri nataceni… cest vyjimce Zuzane, te jedine slo jen o sex, skoda ze to uz psychicky nezvladla a sla domu, stacilo to zahrat na Zdena tak, ze jen chtela aby zarlil a vypil si ten podraz, ze tam vzal dalsi zenskou navic, to by ho uzemnilo a to uz by pak byla jina finalni sou Renata se Zuzanou :-D to je fakt velikanska skoda :-P ale Zuzana zjistila, ze Zdeno uz nema zadne dalsi kamarady, tak ji to tam prestalo bavit!!!

257
Bazinga
Reagovat

Tak nevím, tentokrát to bylo… hledám vhodné slovo… málo akční ?

Maťo
– gastronomické okýnko a vejce na 100 způsobů ?
– úplně zničené žluté kozačky u slečny zubárky ?
– soused Káňa opět nezkrotil své vražedné choutky ?
co mě na téhle farmě překvapilo bylo to, že jsme vůbec neodhadli, že v slečně zubárke dříme takový potenciál (myslím tím hon na Maťa s kulatinou v ruce) a taky to, že jsme minule zapomněli probrat,jak vysoce rizikovou hydinu ten Maťo chová. Lidožravé husy, no považte, neměl by na to mít něco jako zbrojní pas ? Zvlášť, když má všude takových dír v plotě !! Aby se nestalo nějaké neštěstí :-)

Miloš
– snad jen ten Dušan, u oběda, u vyjížďce na traktoru, u výroby ohradníku… co za tím je ?
– Milošovi to ovšem v tom jezdícím úboru fakt slušelo (mmch. všimli jste si ještě někdo, že žrebec měl stejně prošité to něco, co nosí na hřbetu jako Miloš vestu ?)
– poslední odrážka : zdálo se mi to, anebo Miloš tak rozmýšlal, až z toho více zešedivěl ?

Zdeno – Neposed
– žádám tvůrce pořadu, aby bylo odtajněno KDO teda ten mobil do té pračky dal a jak se zapíná !!
– žádám tvůrce pořadu, aby bylo odtajněno, zda Renátka Janke ten půjčený mobil vrátila, nebo ne
– a žádám vás všechny tady, aby jste se přiznali, jestli skutečně platí Jančiny slova : „Každý človek je momentálne zaĺúbený“

Miro
– nehtové studio v centru Ĺubietovej mě dostalo :-)
– Petra mu předvedla klasický fičák :-) (mmj. pochopil někdo, proč tatík použil přezdívku „Vasilisa“ ??)
– co mě rozrušilo byla ta situace, kdy jsem na vlastní oči viděla, že Miro dává seno na hůru ,aniž by nám všem před tím 7x tajuplně sdělil, že jde dávat seno na hůru. /asi tvůrce tlačil čas a proto to vystřihli ??/

no a Marianko
použiju výraz Mammatrola – „bol to katastrof“
ale to jen a jen proto, že se na nás odevšad valí informace o chystaném rozvodu… to si myslím, že „někde soudruzi z NDR udělali chybu“ …

258
mareska
Reagovat

257: Vítej, předsedo, z dalekých cest…:))

259
mareska
Reagovat

257: Miloš byl fakt k sežrání…to se ani nedivím, že když se takhle ohákne, tak to Dušana nenechává v klidu…:)

260
Bazinga
Reagovat

258 :-), díky, díky :-)

jestli máte, kolegyně čas, tak na koho se vrhneme nejdříve ? :-)

261
mareska
Reagovat

257: A k Mirovo manikúře jsem se tu už vyjadřovala…jedna z mých teorií byla o tom, že si Miro brousí nehty na nohách rozbrušovačkou(153 v minulé diskuzi)…jaké bylo moje překvapení, že moje teorie byla potvrzena i názornou ukázkou…málem mi to urvalo sanici…:)

Tak si říkám, jestli by jsme to s temi konspiracemi neměli trochu přibrzdit….valná většina našich teorií se potvdí, ať jsou sebeabsurdnější…abychom nedostaly někoho do maléru, až předpovíme nějakou obzvlášť vyšperkovanou blbost a ona se potvrdí, popřípadě abychom neplatili pokutu za prozrazování děje…:))

262
mareska
Reagovat

260: Vezmeme to podle abecedy?…:)

263
Bazinga
Reagovat

261 :-), ano, k Vašemu dokonalému odhadu jsem Vám zapomněla poblahopřát :-)
S našimi teoriemi nehodlám brzdit, protože dřív nebo později vyjde najevo, že tvůrci tohoto pořadu nejdříve přečetli diskusi na panáčkovi a pak točili… :-D
Tím, že jsme předestřely i sebeabsurdnější věci a ony se pak staly, naopak ukazuje jak výborné jsme, jak jsme protřelé a ve své podstatě nás nic nepřekvapí :-))

ad 262 – ok, a začneme odzadu. Takže Zdeno … :-)

264
mareska
Reagovat

263: No „křišťálově čistá“ mě překvapila tím, že je neposkvrněná ve všech směrech…nikdo jí neřekl, kterým knoflíkem se otvírá pračka:)… takže ten mobil mohla vyprat jedině v ruce…:))

265
Bazinga
Reagovat

264 – no to je jasné, a poznali to podle toho, že to nešlo pořádně vymáchat a vykroutit, takže šli po „čúrku“, který zbyl po tom, jak zběsile hledala, kam s ním …

266
mareska
Reagovat

264: A Zdeno určitě chodil na kurzy ke Pohlreichovic Zdendovi …u těch palačinek mi připadal jako komise z pořadu Na nože…:))

267
mareska
Reagovat

265: jen jestli to nebyl „čúrek“ potu, jak se potila strachy, aby jí při tom nikdo nenačapal…:)

268
Bazinga
Reagovat

co ale musíme Renátce přičíst k dobru, že se také přiznala, že co se týče správného zacházení s bílou technikou, má mezery … že v tom Janku nenechala samotnou, víte ? Nicméně pak zas musíme odečíst to, že Janku zesměšnila tím, že intuitivní zacházení i bez přiloženého návodu k používání zvládne „každý debil“ …

269
mareska
Reagovat

267: Nepíše se tam „ů“????…ale to je jedno, neděláme státní maturitu, že?

270
mareska
Reagovat

268: No tohle Jance prostě nevyšlo…to byla slabá obrana, měla se obrátit na nás, přeci jenom jsme v tom asi kovanější, ve vymýšlení teorií možných i nemožných…sice by to nebylo zadarmo, ale bylo by to jisté…:)

271
Bazinga
Reagovat

266 – Zdenda jako Zdenda :-), on si evidentně tu situaci s palacinkami i nátierkou užíval :-). A velmi mě pobavilo, jak si uvědomoval, že je jeho verdikt pro další kuchařské působení obou aktérek důležitý… že nechtěl dopustit, aby to některá pak doživotně vzdala :-)

272
Bazinga
Reagovat

269 – dle internetové jazykové příručky je obhajitelné ú i ů :-)

273
okkvp
Reagovat

Zdravím převelice :-)
S pračkou to Renata zvládla levou zadní, ale jak se teď vylže z teho frajára ? To zas bol majsterský ťah od Janky

274
mareska
Reagovat

271: Já si myslím, že Renátka to až tak nebrala…přišlo mi, že vaří jen tak jako bokem, že jsou věci, ve kterých je mnohem, mnohem lepší…a měla štěstí, protože Janka byla tak ve štrézu, že potentila i rybičkovou „natierku“…holt „křišťálově čistá“ věděla, že Zdendu může utáhnout jen na ten žvanec, bo trezúrek v riti a jiné laskominky v oblasti erotické nemá ještě vyzkoušené, tudíž je neumí používat, ani intuitivně…s pračkou to taky nešlo, potřebuje k tomu návod a ten jí Renátka nedala…:)

275
Bazinga
Reagovat

270 – takže fakt ji podezříváte ? A co jí podle Vás prozradilo ??

Mi tam v tom pořád něco nehraje … i když byla usvědčena z toho, že lže jako když tiskne, tak… nevím… že by přece jenom dostala nějaké tajemné instrukce ? Mmj. Evina strategie, na kterou naletěla Renátka (zaplétání se do paralelních pevných citových vztahů) byla opravdu zdařilá, co říkáte ? :-))

276
mareska
Reagovat

273: Vítej…jen by mě zajímalo, kdo to Jance nakukal…:)…dcera Euka nebo kamarádka Zuzka?

277
Bazinga
Reagovat

zdravím okkvp :-), jsem neaktualizovala a proto otevření totožného tématu :-)

a to máte pravdu, kolegyně maresko, s tou nátierkou to byl pešek… myslím, že se ale mohla držet taktiky, že doma má úplně jinou ledničku, a proto nevěděla, jak se to otvírá… a ona se tak hloupě podřekla …

278
Bazinga
Reagovat

276 – no, kolegyně obě, já odhaduju, že to byl opravdu Eukin majstrštych, nicméně že spolkla návnadu Renátka … při tom telefonickém hovoru… že jí řekla, že Janka řekla… ;-)

279
mareska
Reagovat

275: Nepodezírám, jen ta obrana od nás by byla profesionálnější…nestála by na hliněných nohách…:)

A možná ta Renátka opravdu má někde přítele. Toto je postřeh Elka…
http://www.facebook.com/photo.php?pid=878703&o=all&op=1&view=all&subj=114775941896544&id=1682960186

Nebo, že by to byl bratr?

280
Bazinga
Reagovat

279 – zase máte pravdu, byly by to pevné pilíře, neprůstřelné alibi, dotáhnuté akce, zkrátka žádný amatérismus :-)

ad přítel :-), Elko je nepřekonatelný dohazovač postřehů :-), no ale pak by se mohlo Renátce věřit, že nemá žádný vzťah, resp. pohlavný styk…

281
okkvp
Reagovat

Toto není Renátky přítel, toto je Renátka v noci, keď nemá žádný ehm vzťah. Takto ji zlá královna zaklela a ona teraz trpi . Také to vysvětluje, proč se Janka odstěhovala o pátro nižsie

282
Elko
Reagovat

No konečne Bazinga, vítam ťa ;)

…ale to ti trvalo :) dobrá práca so zhrnutím, ale Mariana si dosť odflákla teda :-) nespomenúť „mladú pani“ ako kazišuka ako to pomenovala tuším Misha, spoločné hrátky v posteli s Darinkou „pozeranie fotke“ a podobne.

283
mareska
Reagovat

277: Ona asi fakt bude nějaká zabržděná…já soutěžit a nenajít místo v lednici, tak tam udělám takovej hukot, že by se tam moje „natierka “ vešla…i kdyby měla z vajec zbýt omeleta a z ovoce(pokud tam bylo) přesnídávka…:)

284
galadriel
Reagovat

Zdravím všetkých :-) vidím že sa to tu pekne rozbehlo. Idem Vás dočítať, ale nedá mi (dufam že sa to zobrazí dobre)…. foto
partner priliehavejší.

285
Bazinga
Reagovat

281 :-D

282 – zdravím ťa, zlatko moj :-), je fakt, že jsem Marianka odflákla, ale já jsem ještě před tím, než jsem zkoukla epizodu viděla ten odkaz „Darinka o rozvodu“ a byla jsem tím ovlivněná :-(, celou tuhle slibně se rozvíjející love story, mi pokazil ten vaše bulvár, který spoileroval a spoileroval až mi zničil ten okamžik, kdy jako správná plačka na svatbách roním slzy jako hrachy… tak na co budu ronit, když vím, že nakonec S-M s mladou paní dotáhnou tu svou záškodnickou akci až do úplného konce … :-(. Bol to zkráka katastrof… mmj.zdálo se mi to, nebo byla Darinka pod tou peřinou fakt „dole bez“ … :-)

286
mareska
Reagovat

281: To mě nenapadlo, dobrý postřeh…asi se Janka v noci bála..:)

287
Elko
Reagovat

Galadriel: opravil som ti link, lebo sa zle zobrazil.

Bazinga: áno, áno dobre si videla, bola dole bez, ale bobra jej nebolo vidieť :-))) zato bobra mal Marián po celom tele, správna kožušinka na zimu :D

288
Bazinga
Reagovat

283 – souhlasím !! Janka byla zbytečně ohleduplná !! Vždyť se nejednalo o nějaké bezvýznamné preteky, byl to boj o lásku ! A ne ledasjakou !

289
galadriel
Reagovat

287-díky díky….ja už len čakám, kedy sa nám ty začneš zobrazovať modrým :-)

290
mareska
Reagovat

287: Elko a jsi si jistý, že to byla kožušinka?…nebyla to špína?…)

291
Elko
Reagovat

hej, hej to máš pravdu, bulvár sa do toho pustil parádne, z každej strany sa valí niečo iné, ale vieš potrebujú predať :-)

Darinka vs. S-M (svokra) http://www.pluska.sk/soubiznis/zo-sveta-zabavy/televizia/farmarka-darina-svokra-mi-chcela-dat-zaucho.html

a ďalšia exkluzivita: Darina sa na farmu vrátila, ale s políciou :)
http://www.pluska.sk/soubiznis/zo-sveta-zabavy/televizia/darinin-navrat-farmu.html

292
Bazinga
Reagovat

290 – pravda, protože ta chodidla v těch čistých cíchách … a všimli jste si, že si pak, zřejmě od samé radosti, nebral ponožky do těch gumáků ? Nebo že by už v Súdovcach úřadoval Miloš ??

293
mareska
Reagovat

292: No, možná Marian prodal své nejlepší kousky Milošovi do sbírky a za peníze za fusky si pořídil solární panel…Darinka tvrdila,že při jejím odchodě na famě nechala pračku a žmýkačku( srandovní slovo)…a tyto stroje fungují jen zapojené do zásuvky…:))…podle inn mušky na farmě elektřina nebyla…:)

294
mareska
Reagovat

293: Vinné mušky…nějak mi to vynechává..:)

295
Bazinga
Reagovat

293 – no… anebo je také možné, že Darinka nahnala S-M a mladou paní do nějaké klece, a stála nad nimi s bičem, aby běhaly a vyráběly tím elektřinu ! A proto mladá paní plakala, když se dozvěděla, že Marian si vybral Darinku za nevěstu !! Mladá paní totiž, jak se furt tak plantala po domě, našla Darinky podnikatelský plán „Slepičí farma a zavedení elektrické energie na farmu“ …

296
mareska
Reagovat

295: Teď jsem si představila, jak holky běhaj v tom koloči jako pro křečky, na který je připojené dynamo…když se nepere, tak můžou běhat pomalu, ale když Darinka zapnula pračku a žmýkačku( to slovo mě přitahuje), musely zrychlit, protože byl zvýšený odběr…:)

297
okkvp
Reagovat

kolegyně, to už jsem tu probírali dopoledne. Měla bych zhruba tři teorie :
-Darinka volala policajtov páč mala zálusk na tieto spotrébiče, ktoré sú v skutočnosti v majétku mladej pani a sú tam len pro okrasu a zmäteniu návstev
– v dobe nakrúcania s Martinkou boľa elektrina vypnutá aby vecer netrefila za Mariánkom
– za domkom bafá elektrický agregát na naftu

298
mareska
Reagovat

298: Mě se nejvíc páči teorie číslo jedna…pračka a žmýkačka na okrasu…jakože „my na to máme“…to neva že tu nejni elektřina:)

299
mareska
Reagovat

sorry…297

300
Bazinga
Reagovat

296 :-)), a dovedu si představit, že když ji naštvaly (třeba nějakými nestoudnými požadavky na lepší zacházení), tak že nastoupily i ostatní spotřebiče, jako topinkovač, fén, vysavač… :-))

301
mareska
Reagovat

300: To už tady taky bylo, ne?…kalinka tak vypínala Slovensko…:))

302
Bazinga
Reagovat

297 :-), taky se přikláním k variantě č. 1, a tak nějak je podezírám, že jsou pořád ještě zabalené v krabici :-))

303
Bazinga
Reagovat

301 – ano, zřejmě nějaký národní obyčej :-), to víte, Slovenský tygr … :-))

304
mareska
Reagovat

300: Dovedete si představit ten vysavač?…Marian chodí v zahnojených holinách až do postele, to by musel být vysavač z NASA, aby ten všechen bordel( slámou a senem počínaje a blátem a kravským tentononc konče) zvládl vcucnout….:))

305
Bazinga
Reagovat

304- co se týče vysavačů, tam mám představivost neomezenou :-))

a jinak, neohovárajme Marianka, zahnojené holiny stály pred izbou ;-)

306
mareska
Reagovat

302: Ale to není až tak nepravděpodobné…moje tchýně taky měla pračku a když jsme tam byli na dovolené, všechno prala v ruce…že prej je to rychlejší…:)

307
mareska
Reagovat

305:DDDD…fakt?…ale tak přece „smesvině“…!!!

308
okkvp
Reagovat

304 : kolegyně – takýto bordel se pozametá, trocha navlhčí a može sa pristaviť štok

309
Bazinga
Reagovat

jo a je tu nějaký živočichář ? Je v pořádku, že jsou ty krávy tam fakt tak špinavé ? Já samozřejmě neočekávám, že by je měli denně „hřebelcovat“, ale tyhle se mi zdají tak nějak jako fakt ušmudlané přes míru… co ? :-)

310
mareska
Reagovat

308: Čo?…štok?…jako koňak?…:)

311
Bazinga
Reagovat

306 – :-), dobrá tchýně :-), předpokládám správně, že jste s sebou na dovolenou vozila i koše nevypraného velkého prádla ;-) /vím že ne !/

312
Bazinga
Reagovat

310 okkvp zcela volně přešla do plynné slovenčiny, všimla jste si toho také, kolegyně ? :-))

štok ale odhaduju na nějaké zednické náčiní… něco jako necky ??

313
mareska
Reagovat

309: krávy jsou tak špinavé proto, že pokaždé, když se chtěla Darinka s Mariankem bozkávať a nebylo tam místo, zahučela “ hýýý, stará“ a dala krávě bodyček, ta neudržela rovnováhu a padla na bok a umazala se od bláta…a protože se ti dva pusinkovali každou chvíli, podle toho ty krávy vypadaj…:)

314
okkvp
Reagovat

Ušmudlané boly pretože se Darina cicmala s Maru a nie s nimi ako mala. No snáď jim alespoň vemena utierala, lebo inak je možné, že aj na mlieke mala rodina finančné ztraty

315
Bazinga
Reagovat

313 :-DD, a krávy padaly jak podťaté… možná že jednou zvěrolékaři podle Darinky pojmenujou nějakou ošklivou hovězí nemoc :-))

316
okkvp
Reagovat

štok je, milé kolégyně, predsa pátro

317
mareska
Reagovat

312: Všimla, však ona je ve slovenčině vzdělávaná, ne?…aspoň myslím, že na Slovensku studovala…:)

318
mareska
Reagovat

315: Darinkyn syndrom šílených krav…:)

319
Bazinga
Reagovat

314 :-), je ale taky možné, že se Darince moc nelíbilo, že by se na farmě měl ztrácet čas s krávami, že by bylo daleko efektivnější a pro rodinu optimální, aby se všechno povybíjelo a začala se ve velkém chovat hydina… třeba potřebovala místo pro ty slepice…

320
Bazinga
Reagovat

316 – aha, no.. tak teprve teď jsem tomu už vůbec neporozuměla :-))
okkvp přestaň zneužívat své lingvistické nadání a „nebuďsviňa“.

321
okkvp
Reagovat

317 : nie nestudovala jsem na Slovensku, tam jsem jen jezdila v době záchodové krize nakupovat WC papier a tvrdé salámy. Plynně hovořím asi třiceti českými nářečími, zvláště dobře pak Břeclavštinou.

322
mareska
Reagovat

319: Nebo pro pračku a žmýkačku…:)

323
mareska
Reagovat

321: Na co jste v době záchodové krize potřebovali tvrdý salám..:D:D:D

324
okkvp
Reagovat

on štok bude možná někde z moravy anebo z toho pošumaví – tím jsem taky významně poznamenaná.
vyhnat barák o štok = přistavět na chalupu 1. až xté patro

325
okkvp
Reagovat

323 : chudý student se něčím musí živit, utápět se ve víně porád nejde

326
Bazinga
Reagovat

323 :-D, tím upláceli prodavačky toaletních papírů … 1 štanglička tvrdého salámu za 3 rulky měkkého toaleťáku :-D

327
mareska
Reagovat

325: Mě jen zmátla ta ZÁCHODOVÁ krize…:)))

328
mareska
Reagovat

326: Nejspíše…:)))…ale, když to tak přepočtu, to by bylo docela drahé pokakáníčko, že?

329
okkvp
Reagovat

OT 327 : kolegyně asi jste ještě mladá a krásy socialistického plánování jste si užila na vlastní krk jen málo. V čechách to tehdy byla docela tragédie, já zásobovala balíky půl Prahy

330
mareska
Reagovat

329: Tak zas tak mladá nejsem:)…ale protože žiju v bývalých sudetech, my jsme pro salám jezdili do NDR…:))…a vlastně i pro ten hajzlpapír…:)))…ale ten jsme museli pašovat…:)

331
Bazinga
Reagovat

a já pocházím z chudé rodiny a tak my jsme … ále nic :-DD

Pašování jo ? :-)) A zapojila jste se s námi do těch šikanózních úvah proč Darinka přemísťovala záchodové prkýnka z různých slovenských ordinací ??

332
okkvp
Reagovat

mareska : my to měli tehdá nejblíž do Vídně a i když tam v 13.00 odjížděl denně osobák, tak nastoupit se nikdo moc neodvažoval, tož jsem pomáhali vzestupu Harmaneckých papierní

333
okkvp
Reagovat

no, ale huš do práce. Miro a tatkova Vasilisa

334
Bazinga
Reagovat

jak nás ten advent vždycky hodí do nostalgie, že ? :-)

nicméně takhle by to dál nešlo.
Kdo je další pán na holení ?? Maťo ?

335
mareska
Reagovat

331: Četla jsem, ale protože se zpožděním, už jsem se k tomu nevyjadřovala…ale prkýnko pod blůzkou mě rozesmálo…my zase pašovali podprsenky, vlastně stejným způsobem, na vlastním těle, třeba i pět najednou…to by Darinka vypadala jak Dolly Buster….:)

336
Bazinga
Reagovat

shoda s okkvp :-)

souhlasím s rozborem situace u Mira.

Tatko byl… já se to trochu stydím říct… takový fajný, chutný, slovák.. :-)

337
mareska
Reagovat

333,334: Tak se, holky, dohodněte…:)

338
okkvp
Reagovat

Kolegyně vy neznáte ruskou pohádku o krásné Vasilise, ruské Popoľluške ?

339
mareska
Reagovat

336: Myslím, že tatík byl v mládí obecní oplodňovač…aspoň na mě tak působil…ten se s tím moc nemazal…:)

340
Bazinga
Reagovat

:-)

Miro vyhrál :-). Tá Petra, však ? :-) Ta mu předvedla naprosto mistrovský kousek ženské „psychológie“ :-))

341
mareska
Reagovat

338: Já znám jen spojení Krysa Vasilisa, ale nevím odkud…pohádku neznám…:)

342
Bazinga
Reagovat

339 :-), jj, obecný oplodňovač je myslím že hřebík na hlavičku. A jak se tak pousmál,pod fúsom, když vzpomenul, že on takéto problémy s ženami nemal…

343
okkvp
Reagovat

No to je asi česká varianta – já jsem věděla, že byly dvě a jedno zvířátko, ale nemohla jsem si vzpomenout jaké

344
okkvp
Reagovat

Ta Krysa ale byla zlá – v tomhle spojení se nabízí otázka, jak to tatík myslel. Já jsem původně myslel na lišku a to mě dodělalo úplně, protože možná tatík od lecos nezapomněl a ví mnohem víc než Miro.

345
Bazinga
Reagovat

no hlavně vzpomeňme, že favoritkou celé rodiny (kromě Mira), byla SBS-kárka !! Takže bych se přikláněla k té verzi, že tatko s Peťou moc nekonvenuje… asi …

já myslím, že SBS-kárka naša zlatá, pobláznila celou Mirovu famílii tím, jak uměla vzít za práci… a audit.. a tak… :-)

346
okkvp
Reagovat

„od mládí“ lecos … mi tam chybí :-((((

347
mareska
Reagovat

345: Taky mi připadá, že SBS-kárka vypadala, že by se dala využít i k pronajímání na práci pro ostatní zemědělce v dědině, dalo se předpokládat, že by při své výkonnosti zvládla posekat všechna pole v okolí 10 km a to se dalo využít k obohacení rodinného rozpočtu formou pronájmu výkonného stroje…:))

348
Bazinga
Reagovat

344 – no, to je jasné, že ví víc než Miro… tatko ví, že na farmě se musí hlavně pracovat, a ne polehávat na louce, prochichotat se dnem a tak. A SBS-kárka byla pracant k pohledání… Aj pánev měla dobrou, rodila by až by se hory zelenaly… to si myslím, že se tatkovi honilo hlavou, když jedl ten špek a zajídal ho chlebem a zapíjel borovičkou… mám pro něj slabost, pro chlípníka :-)

349
okkvp
Reagovat

předsedkyně – rodila možná, ale představte si, jak lupne miminu vesele mateřský žďouchanec na pupíček … to by se podle mě muselo vyřešit nějakou náhradní péčí.

350
koc
Reagovat

devcata nejak mi utekl prvni dil (medailonky ceskych farmaru) .. pokud utekl i vam tak si ho muzete najit v archivu na iprima dne 14.7 .. kdyz to tak sleduju tak by to mohlo byt taky zazivne i kdyz ne tak jako u sousedu :(

352
Elko
Reagovat

a mali ste pravdu, keď ste predpovedali, že ona má flitre aj na gaťkách :D

353
mareska
Reagovat

348: Já si myslím, že Petra je pro tatíka moc městská…to Danka, to bylo jiné kafe…možná by utáhla i valník, kdyby se náhodou porouchal traktor…:))

354
mareska
Reagovat

352: Elko, my máme pravdu téměř vždy…vůbec nevím, jak to děláme…:)

355
Bazinga
Reagovat

349 – to je jasné, porodí, ihned předávat kojné a SBS-kárka do pluhu a ke kose a jiným pracovním nástrojům

350 – necháme se překvapit

351 – no ale že zrovna Ty, Elko, z našich úspěchů budeš překvapený.. to bych teda neřekla :-))

356
okkvp
Reagovat

No a neni on nakonec tatko vdovec ? To by bola veľmi príhodná konstelácia. To by tam mohli byť nakoniec obi dve

357
koc
Reagovat

jinak uz by mel byt ceskej farmar natocen (tocil se zari – rijen)

358
mareska
Reagovat

356: No to by byl fičák…aby nakonec obi dve nechtěly tatínka…:))

359
okkvp
Reagovat

koc – farmářský materiál vypadá na první pohled docela suše, ale možná se pánové vyvrbí. Já mám víc obavy, že ženská část bude oproti slovákům veliká slabota.

360
Bazinga
Reagovat

356 – no tatko JE vdovec… a nějak si umím představit, že by to nakonec tak nějak jak naznačuje 358 mohlo skončit :-)))

koc – zeptáme se M/M. Ta má informace ;-)

361
Elko
Reagovat

hej, hej som prekvapený ako vám to sakra môže tak vychádzať :) ale krásna fotka, to sa musí uznať.

Inak s tou práčkou a zmýkačkou ste ma dostali… ale aj tak si myslí, že elektrinu tam majú, keď nemajú tak S-M zapojí elektriku zo škodovice ;)

362
okkvp
Reagovat

356 – dědko vypadá, že by aj sendvič zvládol, ale kočky se mužou přece střídat a nikdo nepřijde zkrátka

363
mareska
Reagovat

362:okkvp…ty jsi ale drsňák…:)…ale zase se říká, že čím starší beran, tím tvrdší roh…tak proč ne?

364
Elko
Reagovat

koc: som zvedavý ako si poradia českí farmári s českými farmárkami :) len škoda, že u vás je dosť pomalé nahadzovanie do archívu… keď ja to budem pozerať, tak tu už bude minimálne 500 komentov, ak nie viac, nebudem v obraze.

365
koc
Reagovat

364 – to mas recht :) ale hledam nejake podrobnejsi info a nikde nic nemuzu najit .. tak jen doufam ze uz to natocili ale nikde nemuzu na zadne diskuzi najit nikoho kdo se toho ucastnil .. talze jak to vlastne bude uvidime na jare :(

366
mareska
Reagovat

364,365: Já myslím, slovenského FHŽ nic nepřekoná…tahle show nemá chybu:)

367
Bazinga
Reagovat

bezvýhradný souhlas s 366

a jinak si vyprošuju, aby charismatický Miruv tatko měl přezdívku dědko !! :-)))

368
mareska
Reagovat

367:Předsedo, v životě bych nic takového nevypustila z huby…:)))

369
Bazinga
Reagovat

368 – jáááááj , čuchám, že máme stejný vkus i na chlapy ?… :-)))

okkvp to byla, kdo tak necitlivě nazval nejúžasnějšího farmára :-))

370
Elko
Reagovat

Bazinga: tak, keď nie dedko, tak Mirov Vasillis alebo jednoducho Vasillis (ale dodatok Mirov by som tam dal, aby zase niektorí neboli mimo).

371
Bazinga
Reagovat

370 – Elko, Ty´s zřejmě vůbec nepostřehl, že ten chlap mě úplně pobláznil, že ? :-))

372
okkvp
Reagovat

??? nebuď také netýkavky, veď plánujeme tie mimina a pak bude dedko (alespoň některým) – jsem se jen trochu předběhla, nooo to je tooooho ;-)

373
Elko
Reagovat

OK, tak potom Bazingin kanec, môže byť?

374
Bazinga
Reagovat

okkvp – aspoň některým :-DDD, tak to mě rozdrtilo :-)

375
Elko
Reagovat

alebo Bazingin kocour/kocourek???

376
Bazinga
Reagovat

373 :-DDD, a to myslíš, že všichni příchozí pochopí hned, jo ? :-)))))

377
mareska
Reagovat

372: Otázka je, čí budou ta mimina…třeba dědko bude tatko…:))

378
mareska
Reagovat

377: jéééééééééééé…sorry, předsedo…to mi ujelo…:)

379
Bazinga
Reagovat

375 – a už mě přišli spolubydlící upozornit, že za chvíli budu svým hlasitým smíchem rušit noční klid :-)))

380
mareska
Reagovat

376: Ale kaňour je takové libozvučné a všeříkající…to by šlo, ne?

381
galadriel
Reagovat

Vasilisa Premúdrelá-rozprávka. to možno preto, že peťa má na všetko odpoved a nič ju neprekvapí, ani Mirova manikúra.

382
okkvp
Reagovat

372 : šak píšu, že se snad nebude hrdlit a občas nějakou pošle i synkovi do spálne. Náhodou mi se páči, keď se fešnému dôchodkári hovorí dědko – vždyť je to milé, všichni jsme měli své dědečky rádi

383
Bazinga
Reagovat

380 – kaňour je dobrý :-) Ale poprosím Kaňour s velkým K !

384
okkvp
Reagovat

s Kaňourem plně souhlasím. ještě bych mu dodala poživačný, ale to si klidně budu dodávat jen v duchu :-)

385
mareska
Reagovat

382: Jenže Bazinga nechce, aby byl Mirov tatík milý dědko…v jejích očích( a vlastně i v mých) je to pořádnej Kaňour….žádnej dědko…:))

386
Bazinga
Reagovat

384 – můj tichý dodatek je „rozkošný“ :-)

387
Bazinga
Reagovat

385 – JO !! :-))

388
mareska
Reagovat

386: Teď zase klidnili doma mě…:)))
To mi holky nedělejte…:)

389
galadriel
Reagovat

386- mne sa podobá na kleofaša, kým teda kleofáš neotvorí ústa a neukáže udržiavaný chrup.

390
Bazinga
Reagovat

389 :-)), galadriel, díváme se na stejný pořad, že ano ? :-))

mmj. Kaňour podle mě má něco s levým okem… asi zranění z války… já si ho romanticky představuju jako partizána… uniforma by mu určitě slušela … :-))))

391
mareska
Reagovat

389: No tak to teda ne, tenhle chlap má, na rozdíl od Mira, charisma…:)

392
okkvp
Reagovat

no, já jsem tu sama, hluší starodůchodci jsou až za zdí, prdúch bruslí někde ve větru a plnění lékovek jsem raději odložila na noc já se tu můžu smát jak potřebuju

393
okkvp
Reagovat

389 : jj, jak urezával tu slaninu či čo to a rozvážně žvýkal :-)

394
mareska
Reagovat

390: Uniforma je takový dobrý oplodňovací stimul…mě se chlapi v uniformě děsně líbili…mám souseda policajta a děsně mu sekne to zásahové oblečení, ale nesmí mluvit, to je pak po kouzlu…:)

395
okkvp
Reagovat

no já si zas s uniformou a partizánem vzpomenu na jednoho spolustudenta (slováka) a to nevím jestli se mám smát nebo uklidit kladivo. Ten měl dřevěnou nohu (ten tatík), synak měl naopak slámu v hlavě, tož byl tatík ve škole každé zkouškové alespoň dvakrát

396
Bazinga
Reagovat

394 :-)), jj. To je ono !!

Zkoukla jsem Kaňoura ještě jednou a na stole měl slaninu, cibuli a pak jsem to už nestihla :-).
okkvp – ano, rozvážně a ke všemu ještě mu bylo i rozumět, i přesto, že mluvil s plnou pusou :-))) a jak si takovým hezkým způsobem vkládal chléb do úst … :-), njn. Tohle asi bude nejsilnější vzpomínka na FHŽ … :-D

397
galadriel
Reagovat

396- dokonca udržiava aj zdravý životný štýl, mal tam ešte aj paradajku a papriku…určite z vlastnej zahrádky :-)

398
galadriel
Reagovat

393- predsalen si tým Slovákom asi najbližšie :-))

399
galadriel
Reagovat

paradajka-rajče…to ja len keby náhodou :-)

400
mareska
Reagovat

396: Je všechno v pořádku, předsedo?…:):):)…nesedíš u PC se zarudlou tváří, zasněným pohledem a zavlhlým prádlem, že ne ?????

401
Bazinga
Reagovat

400 :-DDDD, ne :-D

402
Bazinga
Reagovat

Tak co, dáme dneska ještě někoho ? :-)

403
okkvp
Reagovat

galadriel : to kvůli té slanině ? Pokud ano, tak já jsem do svých dvaceti na slaninu snad i odmítala pohlédnout a pak jsem byla s kamarátmi na výletě, buřtů bylo nějak málo, ale slováci opékali na ohýnku tlusté pláty slaniny a otírali do chleba – od té doby jsem prohlédla a jala se bez zábran bratřit

404
mareska
Reagovat

401: Tak to jsem ráda, zas tak prožívat to nemůžeme, to už bychom „nebylysvině“ a to by byl fakt průser…:))

405
okkvp
Reagovat

No ještě máme Miloša a jeho ladný sed na koníku. Ten koník byl opravdu pěkný
(aj, prdúch za oknem)

406
Bazinga
Reagovat

404 – já vím :-), byl to jen chvilkový rozmar :-)

407
kanárek
Reagovat

Ahoj, musím se ještě jednou podívat na toho chutného Slováka, já spíš při prvním sledování dostala hlad .-)

408
galadriel
Reagovat

403-jj slanina…dufam že ti vysvetlili, prečo je na slovensku toľká spotreba tejto dobrôtky. Dáva sa ako prvý chod pred ožieračkou kopaničiarskou slivovicou. Tak možno pokračoval aj Kaňour.

409
Bazinga
Reagovat

Miloša bych nechala až úplně nakonec, okkvp. Protože 2 chvilkové rozmary po sobě… :-)))

410
mareska
Reagovat

402: Vážené kolegyně, kolegové a předsedo…já už se musím rozloučit, bo ráno musím do roboty a přes víkend napadlo 50 čísel sněhu a stále padá, takže cesta do zaměstnání bude strastiplná a musím se na ní psychicky připravit..kecám…manžel mě žene do peří, nerad chodí spát sám…:)))

Takže dobrou noc a FHŽ zdar…:)

411
Elko
Reagovat

Tak si to teda zapisujem: „Bazingin Kaňour“ s veľkým k :D ale ujco jedol tú slaninu s chlebom ako pravý sedlák, toto bola fakt skvelá momentka… škoda, že neuvidíme aj ďalších taťkov a maminky farmárov, zatiaľ všetci skvele zapadli do tejto partie FHŽ ;)

412
kanárek
Reagovat

Ad Marián…taky jsem chvíli myslela , že leze špinavý do postele….ale pak jsem si vzpomněla na tvrzení, že z mužů se postupem času stávají chlupaté opice a vysvětlení je tu. Ovšem z Mariana se spíš stává hobit.

413
Bazinga
Reagovat

407 – čus kanárku :-). Kaňoura pozri a pak řekni,jestli na Tebe taky přišel „chvilkový rozmar“ :-)

galadriel – jj, on přesně na to vypadá, že celé ty raňajky ukončil štamprličkou :-), ale šak to se musí, ne ? :-)

414
Bazinga
Reagovat

402 – dobrou noc, maresko :-)

415
kanárek
Reagovat

408- to nevím, jestli je to moudré a šetrné, pak se toho dá vypít mnohem víc :-)

416
galadriel
Reagovat

413-celý den pojedať, popíjať, večer dať kapúrkovu a umývať sa netreba-veď špina sama opadá. Realita na Slovenských lazoch :-)

417
Elko
Reagovat

400: :-))) tak toto bolo husté

413: áno, áno každý správny Slovák/Čech vypaľuje červa ;)

418
kanárek
Reagovat

Bazinga.
Nevím, kolik je tobě, ale u mne by to zavánělo gerontofilií :-)
Bylo mi smutno, že jeho rod možná s Mirom vymře…pokud teda Miro nezáávrrrtáá, jak romanticky kdesi pronesl.

419
Bazinga
Reagovat

411 – Elko, jj. Už jsme viděli i krstnú mamu od Mira… S-M + mladou paní od Marianka, rodiče od Maťa i Miloša bychom možná ještě poznat mohli a se Zdenom zajít na hřbitov taky.

420
okkvp
Reagovat

galadriel : o slivovici mi nemluv, od té doby nemůžu žádnou moravskou. Holčina ze samotky byla z LM a doma pálili na opravdu hodně, to se člověk musel naučít pít bez dechu :-)

421
Elko
Reagovat

krstná od Mira bola tiež fajn, ale tá tam bolo asi na 20 sekúnd :)

422
kanárek
Reagovat

okkpv- že tys to neprokládala slaninou! :-)

423
okkvp
Reagovat

No konec snívania – Maťo je na poradu dne. Jen já si to nějak moc nevybavuju až na modlitbičku za vtáčka

424
Bazinga
Reagovat

418 – tak já nemyslela, brát to tak, jak je to teď, musíš si odmyslet 30 let, přimyslet uniformu a tak ;-)

425
kanárek
Reagovat

Galadriel, co je tohle :“večer dať kapúrkovu“?

426
galadriel
Reagovat

422- slanina je len prvá vrstva pred ťažkým večerom. fakt omnoho viac človek znesie….ale je to len dovtedy, kým ti tá tuková bublina nepraskne, potom je to brutalita – nadzvuková rýchlosť pádu.
420 – ja som z kraja, kde nás už koja slivovicou (obrazne), takže ma nezlomili ani chodbovice, poschodovice, kružkovice, intrákovice….. :-))

427
okkvp
Reagovat

kanárek – prokládala, navíc vinaři to dělají také, ono ale polknout víc jak 70% alkohol opravdu není jen tak. Když se zapomeneš a nadechneš, tak se to propálí i židlí

428
galadriel
Reagovat

425- kapúrková je posledný štamperlík. Ked ideš z návštevy, tak ťa vyprevádzajú: „tak dajme ešte kapúrkovu“ :-)

429
Bazinga
Reagovat

423 – no, protože to bylo celé takové nějaké zrychlené, nebo co.

Oni se ráno probudili, ale všichni měli přilepený jazyk na patro, tak je museli titulkovat (z předešlého žúrku), pak holky nachystaly snídani (nebo alespoň tvrdily ), pak pohřeb sojky, pak Maťo začal vyřazovat, pak vzala slečna zubárka do rukou laťku a začala Maťa naháňat, Maťo začal tvrdit, že Miška sa moc zabáva,pak se sbalila, odešla a než byla z kopce dolů se Maťo domluvil s Jankou, že zajdou večer zapařit :-)

430
galadriel
Reagovat

427-kto chce vyskúšať a nemá zdroj v domácej, tak Zbojnícky čaj (72%) je dobrým začiatkom…..,ej ale som sviňa :-))

431
kanárek
Reagovat

424…už to vidím, celý Keanu :-)

432
Bazinga
Reagovat

428 – kapúrkovu ? U nás na Moravě se té poslední štamprli před odchodem říká : chodníčková :-)

433
Elko
Reagovat

ja som počul, že aj v ČR sa používa kapurková, máme tam rodinu, takže viem :), ale možno to používajú preto, lebo vedia, že sa to používa na Slovensku a tak českej návšteve ponúkajú chodníčkovú :)

Inak tie Maťove „raňajky“ tuším nežral ani pes :)

434
galadriel
Reagovat

432-chodníčková je nice :-)))

Mne sa Miška páčila ako sa o sojku postarala, ako bola ohľaduplná v odpočívaj v pokoji a aj v tom že s tým nazaťažovala Maťa. A šmrnovné botičky na podpätkoch sa jej naozaj hodili, trocha toho glamouru na tie farmy nezaškodí.

435
galadriel
Reagovat

433-Miškine si dal, asi prvé jedlo dňa, ale na tie druhé sa neulakomil

436
okkvp
Reagovat

no ve sklípku a kámoša se neříkalo nic, ale postižení si ji soukromě přezdívaly zabíječka, páč ta člověka skutečně dodělala a na koleje cesta tmavým parkem

437
Elko
Reagovat

Mimochodom „smesvině“ utekajú vám kšefty:

Večera s farmárkou Martinkou za 100 € :)

438
galadriel
Reagovat

437- martinku si môžete vložiť do košíčka :-)))

439
kanárek
Reagovat

429
Takový odfláknutý pohřeb se hned tak nevidí…
taky mohly k těm vajíčkům ráno dodat čerstvé sojčí masíčko ( i když to zvíře tam asi hodil někdo ze štábu)

Chytil táta sojku, chytila máma taky,….

440
okkvp
Reagovat

437 a dole reklama na svadobné dary – aj to by mohlo byť chutne nie ? :-DDDD

441
Bazinga
Reagovat

437 :-), to je jenom dvojnice :-)

předpokládám, že ekonomický odbor to má všechno ve smlouvě todleto… ošetřené… :-)

já se pro dnešek už taky loučím a brzy se těším „dovi“
:-)

442
galadriel
Reagovat

437-je tak kalkulačka na prepočet viacerých členov. To sa mi podobá na Mishu. Hoci to nemám podložené, myslím, že je to akcia hodná klubu „sme svine“….

443
Bazinga
Reagovat

439 – :-)), buď někdo ze štábu nebo starej Káňa :-) a už fakt dobrou.

444
galadriel
Reagovat

Dobrú predseda….

445
okkvp
Reagovat

Dobrú, taky idu

446
Elko
Reagovat

Bazinga, snáď si to ešte stihneš prečítať:
Dobrú noc prajem a nech sa ti snívajú krásne sny s Kaňourem :D

447
kanárek
Reagovat

S mladým statným Kaňourem :-)

448
galadriel
Reagovat

445-pozhasínané, predsednícky pult vyleštený. Dobrú.

449
Misha
Reagovat

Tak a teď zas vysvětlit šéfovi, proč se tu už hodinu tak nehorázně chlámu :o)))
Jo a Kapúrkovou po(u)žívali naši kamarádi a já furt nevěděla proč. Dík za vysvětlení :o)

450
galadriel
Reagovat

Aloha. Vitaj Misha :-)
Tak Mariánka Darča vypracovala na troječku… Myslíte, že sa fakt dal zblbnúť matkou, babkou a jej exmanželom?? Mne sa zdal Marián taký dosť namotaný a že si do toho už nedá kecať.
http://www.pluska.sk/soubiznis/zo-sveta-zabavy/televizia/farmarka-darina-babka-nas-posteli-rusila.html

451
okkvp
Reagovat

galadriel : Možno by bolo zaujímavé ako by hodnotil v tejto činnosti Marian Darinku a to aj keď neni s kým reálne porovnávať. Možno chodil tajno kukat k súsedom na hambaté filmy a Darinka sa hrúbo preceňuje. Alebo mu bolo 6x týždne málo – však je treba rychle doháňať. Ja neni som zaujatá, ale Darinka možno aj tárá a daľa mu iba raz do mesiaca.

452
galadriel
Reagovat

okkvp-verzia 6x týždenne málo-no dobehnúť všetky tie roky a konečne vypustiť všetky naškrečkované bunky, to muselo dať zabrať aj skúsenejšej Darinke, predsalen tie deti nemala len z pozerania do Brava. Darinka prišla na farmu s úmyslom zmeniť kravy na sliepky, takže vylihúvať a fotke kukať 6xtýždenne jej skrížilo plány.
verzia 1x mesačne – keďže teraz boli len fotke pod perinou, bolo prvý krát na svadobnú noc. Darinka bola na farme 65 dní, stihli to teda ešte 2x…možno Marián zle pochopil trestné právo a heslo 3 krát a dosť!

453
okkvp
Reagovat

:-)))))

454
Elko
Reagovat

http://www.cas.sk/clanok/187176/farmar-mato-sa-tlaci-do-soubiznisu-bozky-s-barkolovou.html

Neviem či českí diváci vedia, kto je Erika Barkolová, ale v stručnosti uvádzala erotickú reláciu na Jojke a teraz uvádza Promi Noviny (niečo podobné máte aj vy VIP Zprávy na Prime)

+ niečo o Renátke :)
http://www.cas.sk/clanok/187143/ani-v-sou-nebola-neviniatko-naha-renata-poburila-slovakov.html

455
Bazinga
Reagovat

brý podvečer :-)

galadriel 452 :-DD

a jinak jsem v šoku, protože Darinkini exsvokrovci to tady asi taky čtou, jen se ještě zřejmě neorientují v názvosloví, takže ji prý údajně hnali od domu slovy : „zmizni,ty sviňa !!“ (zdroj pluska)

každopádně k 450 – galadriel, je potřeba si uvědomit, že mladá paní asi měla o Darinku velký strach. Jestli ještě před tím,než začali s Marošom „fotky pozerať“ a už se jí zdála chudá… tak co pak po takovém maratónu…
a jinak si taky myslím, že při tom výměnném pobytu, který asi plánovali exsvokrovci (protože jinak si jejich návštěvu nové Darinkiny rodiny neumím vysvětlit), zřejmě došlo na ohováranie ve smyslu z tej ordinácie zmizlo toto, z tamtej toto… jen jsme Vás přišli přátelsky požádat, abyste upozornili lékaře ve Vašem spádovém obvodu, aby urychleně provedli inventarizaci majetku.. no a Marošovi se zježily všechny vlasy na hlavě při představě jak objíždí : zubaře (evidentně třeba S-M má těsně před preventivkou), ortopéda (či kdo se stará o ortézu mladé paní, nebo co to má), dietologa, praktického lékaře svého, S-M, mladé paní, všechny veterináře…

456
Bazinga
Reagovat

čus Elko :-)
454 – ad Maťo – šmankote, nemá pod tím sakem flanelovou košili, že ne ??
předpokládám, že když byl na té párty (viz Elkův odkaz) tak o farmu se mu starala Janka /představuju si tak, že jí dovedl k hospodě do vsi, tam jí řekl : podrž koňa a nejbližším autobusem zmizel do Blavy :-)/, o hydinu se mu stará starej Káňa…. kruciš, musím sjet ještě jednou ten první díl, jestli Maťo nebyl jedním z těch, kdo trval na tom, aby žádná z farmárok neholdovala nikotinu/

458
Elko
Reagovat

456: a toto je podľa teba to jeho Mojito ala Džejár? :) http://www.cas.sk/galeria/225134/?foto=2

459
Bazinga
Reagovat

Po Elkově tiskovém monitoringu jsem se rozhodla ostentativně ignorovat serióznú zahraničnú tľač :-)

460
okkvp
Reagovat

Bazinga – on nemá jen flanelku (pozorným pohledem ale hlasuji proti – moj ma podobné „platené“), ale on zřejmě přišel tak, že přes košili měl ještě lyžařský svetr – viz foto 5/5 (ještě jsem ochotná připustit, že jde o svetr poľovnícky) V každém případě sako mu zřejmě matička velmi dobře ošetřovala už od dob tanečních fotrika. Ale uznávám, že vintage styl právě hodně jede.

461
Bazinga
Reagovat

460 – máš pravdu !! a já jsem si až po Tvém upozornění všimla, že pod tou košilí má ještě i tričko… teda doufejme, že to má tričko a že přes noční jednodílné teplé Jégrovo prádlo neoblíkl košili, na to poľovnícky svetr, na to sako po ocovi,na to nejčistší vaťák a hurá do Bratislavy … (doufejme, že na párty pouze pantomimicky naznačoval,a tudíž nevydal ani hlásku, protože klobouk zůstal zřejmě v kulaté krabici v panelákové předsíni v Kysuckom Novom Meste…)

462
okkvp
Reagovat

459 : ovšem kolegyňa predsednička, to by som nerobila. například Maťo z teho vůbec nevychází tak špatně – že to po stránce módy není až tak strašné, jsem už naznačila. Mohlo být hůř. Mohl se inspirovat jednou zahraniční dámou a nejmenovaným českým býkem a přijít v tričku spíchnutém ze zadávených sliepok.
A aj ten druhý článek o tom jak nevládně gramatikou rodného jazyka v celkovém kontextu pro něj nevyznívá vůbec špatně. Je jasné, že ta jeho půjčená hydina, ošípané aj koně ve slovenčině také nejsou nijací kádři, dokonce bych si dovolila spekulovať zda jde vůbec o jedince slovenčine rozumejúce – však sliepky mohou být Polky, ošípané Maďary a kone Rusíni. A napokon písajú, že medzi tu smotánku hneď a dobre zapadol – tož já bych naopak spíše spekulovala o gramatice onej vybozkávanej aj programového riaditeľa Jojky.

463
Bazinga
Reagovat

462 – no, já jsem hlavně dostala o ty nebohé (galadriel skutečně nebohé, nikoliv mŕtve) slovenské lidi strach. Mi řekni, dostanou oni se k informacím o celosvětových problémech? , vědí, jaký je kurs eura k doláru ?, jak se jim vyvíjí ekonomika ? jaké bude počasí ? , chápeš, že se prostě obávám, že nás bude stát neuvěřitelně úsilí i Milošových peněz, abychom zaujali naším pečlivě připravovaným projevem prezidentské kandidátky Zuzy ? Kudy se k těm lidem dostaneme ? Jak je přinutíme jít k volbám ? Čeká nás skutečně hodně práce, okkvp… není to jen tak… úspěch nepřichází sám od sebe…

464
okkvp
Reagovat

ale milá moje předsedkyně, jaký problém a vrásky od starostí. Vždyť vidíte co tam funguje. Zuzu je jen třeba vyslat na měsíční túru po večírcích a úspěch je zajištěn. Přijdeme sice o nějaké voličky, ale ony asi stejně obozkávané celebrity k volbám nechodí, ale zato ušetříme za reklamy v tisku. Bulvární reportéři jsou tam stejně pečení vaření i bez Zuzky. A Zuzku ovíjející každého alespoň trochu schopného chlapa v místnosti nemůžou přehlédnout. Navíc Zuza je určitě ze své předcházející politické činnosti dostatečně zkušená aby podle převladajích směru objektivů poznala na koho je nutno se obtisknout. A máme přece v zásobě i Vierku – tu len treba trochu smerovať na případné sympatizanty protikandidátů – neboť uznejte – vinoucí se ovíněná Vierka není pro nikoho zrovna zářivá reklama. Kdejaká mamka i babka si nad Pluskou povedá – ha, borak jeden, však on sa s ňou určitě celý večer opíjal u baru a teraz se ňu tvárí ako na diviaka, čo to je za chárakter.

465
okkvp
Reagovat

dovolím si tiež upresnit skvelů predsedkyňu vo výkladu – nebohý ako chudáčik malý nešťastný, osudom kruto stíhaný

466
radek
Reagovat

Kdo chce na veceri s martinkou muze za 100 euro http://www.uzisito.sk/VEČERA-S-FARMÁRKOU-MARTINKOU_g2006.html

467
Elko
Reagovat

Do kín prichádza nový megafilm – poster/plagát

468
Elko
Reagovat

„FUN rádio sa opäť rozhodlo mediálne podporiť televíziu JOJ, pretože reaguje na to, čo Slovákov baví a tak zajtra mení svoje ranné vysielanie a privíta Kleopatru z Turca“ :-))) …“smesvině“ vy to vôbec nemáte pod kontrolou, stále viac a viac vám odchádzajú aktivity.

469
kanárek
Reagovat

467- JOjo, bystrý autor, přečet si můj příspěvek o Mariánovi měnícím se na hobita…a už tu máme výsledek :-)

470
kanárek
Reagovat

Poslední dobou se mi vůbec zdá, že jsou Slováci podnikavější – a to jak své sélebrity dokážou okamžitě uplatnit, je až neskutečné. V případě třeba hudebních soutěží se mim také zdá, že objevení talenti jsou víc vidět než u nás.

471
galadriel
Reagovat

Dobré ránko všetkým…prečítala som si Vás k špeciálu s Kleo family….včera som si to nemohla pozrieť, ale podľa reakcii asi ani radšej nebudem hľadať v archíve….

472
Elko
Reagovat

galadriel, momentálne sa to ani nedá, preťažená stránka :), sledovanosť bude asi obrovská.

467 kanárek: aspoň vidíš, že obchodné tajomstvá sa nevyplácajú prezrádzať :)

473
Misha
Reagovat

Též jsem včera nestihla Kléo-family a vaše reakce mě docela děsí … bylo to fakt až také hrozné, nebo „nenísmeažtakésvině“?

474
okkvp
Reagovat

473 : je otázka v jakém smyslu hrozné. Byla vidět smutná realita duševní úrovně aktérů a kromě kratičkých momentů nechtěného (mamka už 15 let netrká X trtká každého a třeba prohovor mamy o tom, že ona by bez maľuvania taktež von nevyšla) nic víc.

475
Misha
Reagovat

474 – No tak jsem si přečetla, o čem to tam bylo … a je to fakt děsivé … ani to nechci vidět … a ani nechci domýšlet, co jednou bude z těch dětí :-/

Ale zpět k naší věci … ještě tu máme mnoho zajímavých osob a obsazení … kolegyně, jak to vidíte s tou Zdenovou Renátkou … já se obávám, že Zdenánek trpce lituje, že si ji kdy na farmu přivedl … Zuza by bez ní nemusela mít potřebu ocicmávat kamarády a žili by spokojeni, až do rozchodu … a co teprvá, kdyby si tam vzal našu malů Viéročku smutnů obežnicu …

476
kanárek
Reagovat

475 MIsho, když si představím Zdenovu farmu v takovém obsazení, mohl by to pak rovnou převést na dům hrůzy se strašidly. Stačily by jen převleky. Renáta -vodník, Vierka- bludička, Zuzalesní žínka, Janka- dědeček Hříbeček. Zdeno- prohnilý básník….no ne?

477
kanárek
Reagovat

475- Z dětí jednou bude mammatroll, ujo Kleofáš, Kleopatra, …všechny budou zmalované jak velikonoční zajíc, mluvit jak stoka a radostně budou rozmnožovat své řady.

478
kanárek
Reagovat

Nebo by to mohl Zdeno zařídit jako ukázkové pracoviště pro studenty nejbližší fakultní nemocnice- v jeho nápadnicích by se našla spousta zajímavých diagnóz.

479
Elko
Reagovat

Keď už je ten vianočný čas, tak prečo nie vianočný remix :) http://www.youtube.com/watch?v=VHAHdUYyA7E

480
galadriel
Reagovat

475- Zdenda rekap
– pre Zdena bola jednotkou hanblivá inžinierka už v Liptovskom Jáne.
– odrazu štvrtá do partie (trojka mu bola málo) Renátka, ktorú hneď aj Zuza obvinila z toho, že sa tam s ním vyspala.
– prvý vyhadzov (rozdýchavanie si všetci dobre pamätáme)
– chlap č.1
– chlap č.2 (zuzkino zlomené srdiečko)
– vyhadzov č.2
– časť relácie na nože
– vyhadzov č.3 (nože a mobily si zbalila Janka)
– nezabudnuteľné výroky: „aj tak ťa mám rada, ale tvoje telefonne číslo nechcem“ a „neboj sa Janka, ja sa o Zdenka postarám najlepšie ako viem“
– Renátkine fotky
– Slovenskom zalomcovala ďalšia vlna pohoršenie – kto má stále pozerať na tie škaredé ženy na titulkách denníkov? (prvá nechutne oblečená, druhá nechutne vyzlečená)

Z toho všetkého sa dá len 100 % súhlasiť s tebou MISHA – Zdenovo hrubé pochybenie so zneistením favoritky má za následok pošlapanie si vlastného šťastia a premrhanie šance stať sa pánom prezidentovým a sídlo farmy sídlom prezidentského páru. Ten teda má čo ľutovať! Odpustené by mu možno bolo, keby celú prezidentskú kandidatúru podporil zo svojích pivničných zásob bieleho moku – NO CO DÁME SI ?

481
Elko
Reagovat

Tak, ak ste zvedaví na sledovanosť Martinky:

SLEDOVANOSŤ: Na Martinku a jej rodinu z Turca sa pozrelo viac ako 50% divákov, ktorí mali momentálne zapnutý televízor. Jej včerajší špeciál dokonca porazil aj finálové kolá drahých ťažiskových projektov Jojkársky Česko Slovensko má talent 52,9% či markízacku Talentmániu 43,2%. Hranicu neuveriteľných 60 % prekročila v užších cieľovkách (diváci 25-34 rokov), ale aj v Žilinskom kraji (61,6 % v 12-54) a približovala sa jej i v Bratislavskom kraji (55,8 % v 12-54). Martina, Kleopatra z Turca dokonca porazila aj rekordný prejav Nory Mojsejovej k výsledkom show Kapor na torte (Čápi s mákem), tá v septembri dosiahla 44,5%.

482
okkvp
Reagovat

480 :- ))) tleskám, skvělé shrnutí
a áno, dáme

483
Bazinga
Reagovat

bré odpo !

480 – galadriel : vynikající, znemenité, fenomenální ! :-)
obzvláště ta srovnávací pasáž s titulkami denníků :-D

a připojuji se : áno, dáme !

a jinak okkvp – dobrá práce u „špeciálu“, tuším 36.

každopádně, chybí nám ještě rozbor toho Miloša, než se pustíme do druhého kola a vypíchneme další specialitky ;-)

484
galadriel
Reagovat

Bré predseda..
482,483 – díky díky:-)
ešte len chcem predsalen k tej kandidatúre. Kamarát vyhral voľby na starostu systémových chodením medzi ľudí – okruh šenk, hrište a kostol. Zuze prosím odporučiť ocicmávať ľudí len v šenku a na hrišti, predsalen v kostole by sa to nehodilo….

U Miloša ma najviac zaujala Silva. Stále chcela na koňa a ked už na ňom konečne bola, prišlo mi tie pohyby….neprirodzené?
No a pripájam sa k väčšine, Miloško bol na zožratie :-))

485
Bazinga
Reagovat

484 – a před kostelem ? :-)

jinak ano, Silviiny pohyby na žrebcovi byly skutečně … těžko zařaditelné v kategorii drezura koní. Jestli mě paměť neklame, v tomto se zejména dbá na sladění pohybů jezdce a koně, mají vypadat jako jedno tělo, jedna duše a Silvia trochu vypadala jakoby … např… no nevím… byla talentovanou juniorkou slovenské sáňkařské asociace ? Při roztlačování saní (případně bobů, se taky tak srandovně pohybuje tělem) … nebo tak :-)

486
okkvp
Reagovat

já myslím, že by Zuza mohla ocicmávať a ovinovať aj v kostole, akurát je treba apelovať na silu jej viery a naznačit, že v kostole sa vinúť iba k obrazom, sochám, prípadně stlpom a před kazatelnicou treba sa hodiť na zem a plaziť.

487
okkvp
Reagovat

ohledně podrobného rozboru u Miloša se vážená předsedkyně a kolegyně asi budu muset omluvit, neboť ve vzpomínkách mi všetko prekryl iba ten obraz Miloša na koníku a priznám sa, že jsom si riadne nepozerala ani detaile toho koňa :(

488
Bazinga
Reagovat

468 okkvp …. tak nevím, vycházíš z precedentu, že kdo nebyl zavřený, nemůže být prezident ? V okamžiku, kdy by se nám kandidátka začala vinout kolem obrazů, soch a morových sloupů, to vidím, že by nám ji skutečně zavřeli…. ale asi do ústavu pro choromyslné :-), to si dovolím nesouhlasit. Jestli se nepletu, tak na Slovensku se nadpoloviční většina populace hlásí k náboženskému vyznání (katolíci ?), to si myslím, že by se mohlo v konečném důsledku opravdu obrátit proti nám (čti kandidátce)… tam bych to možná viděla na tour po kostelích, kde by přednášela námi připravené projevy a po by se postavila před kostel… a zde se nabízí prostor pro osobnější komunikaci s voliči… ;-)

489
Elko
Reagovat

480 :-))) tak toto vážne nemá chybu, skvelý Zdenov rekap. Už sa teším na Mirov rekap, ale ten by som výlučne nechal Bazinge, predsa len Kaňour je Kaňour! :)

hej, hej a Sylvia na koni bola luxusná s tými pohybmi :D

490
Bazinga
Reagovat

487 – já jsem si to taky chtěla oživit, ale jak na fhz.sk, tak na jojke dělají nějaký vánoční úklid, nebo co, takže musím to lovit z paměti.

Žrebec byl dozajista tmavý (snad hnědý), měl bílé štulpny na všech 4 nožkách, bílé chrániče uší (zřejmě koňská othorinolaringologie je hodně drahá), pak nějakou proštupovanou deku na hřbětě a vypadal tak majestátně ! (dokud na něm nezačala jezdit Silvia)

491
okkvp
Reagovat

488 : oh ja zapomněla dodat, že při ovíjení a ocicmávání obrazů a soch svatých je třeba Zuzu vyzbrojit tmavou krajkovou šatkou, čiernymi šatami a pančucháčmi. To, že u toho bude dostatečně hlasitě odříkávat modlitby podle růžence považuji za samozřejmost. Před kazatelnou se hodí na zem za žalostně pokorných výkřiků „má vina“, má vina“ a faráři ocicmá nohy, načež se zařadí do fronty na svaté přijímání (zpověď pred omšou absolvuje). Dám ruku za to, že nijedná bábka nebude pri voľbách váhať. Naopak ovíjaní před kostolom by mohlo bábky pohoršovať, i tam je treba hrát pokornú pobožnú ženu a odíst v lodičkách i metrovou vrstvou sněhu, voz treba parkovať až za posledou chalúpkou.

492
mareska
Reagovat

Dobrý večer všem….když na koni rajtoval cukrouš Miloš, dělala jsem ááááchchch…když se na koníka vyškrabala Silvia, dělala jsem cháááá…ne, že bych byla škodolibá, ale přece „smesvině“, tak to bylo asi na místě…podle jejích řečí jsem původně nabyla dojmu, že vyhrála Mistrovství světa v parkuru, ale nejspíš trénovala jen na houpacím koni, který se kýve trochu jinak než opravový kůň…:)

493
mareska
Reagovat

491: No to nevím…to by musel někdo postřílet všechny chlapy okolo kostela i v něm, nebo Zuze nalít do lahve od hruškovice brom…jinak to neproskočí…:))

494
Bazinga
Reagovat

okkvp – ok, takhle podané už to vypadá na vítězství :-)

zdravím, kolegyně maresko ! :-)

houpací koník je pravděpodobnější než ty boby, to je fakt :-)

495
Bazinga
Reagovat

493 – jsem pro návrh ! Brom do hruškovice, a pro jistotu i brom do dýchacích sáčků :-))

496
mareska
Reagovat

Ale Miloš byl k sežrání…docela tomu Dušanovi závidím…:)

497
mareska
Reagovat

495: A brom místo nitroglycerínu?

498
Bazinga
Reagovat

496 – no… podívejte kolegyně, musíme samozřejmě přiznat, že Miloš vypadal vskutku šukézně. Nicméně a to je potřeba mít na paměti, takhle se asi nepoflakuje po farmě standardně. Já bych to tak tipla, že tohle je Milošův hodobožový obleček….

499
Bazinga
Reagovat

497 – no a teď mě napadá, aby toho bromu nebylo málo, že bychom jí místo toho vybíravého Zdena dohodily Gustava ? Broma… ?

500
mareska
Reagovat

498: A myslíte , kolegyně, že nám potom taky bude ukazovat svůj šatníček jako Vinná muška?….má též prošívané boxerky, když má prošívanou deku na koně a prošívanou vestičku?…Martinka měla též veškeré oblečení v jednom duchu( trblietajúce) včetně bombarďáků…:)

501
Bazinga
Reagovat

pokrač. 499

jo tak pardon, ten už je mrtev….

502
mareska
Reagovat

499: Ještě žije?

503
mareska
Reagovat

501: Třeba má syna..:)

504
Bazinga
Reagovat

500 – tam si nejsem tak jistá, že by do toho šel… myslím jako do předváděčky… to já si myslím, že tohle on bude tajit.
Každopádně ale s tím prošívaným kompletkem, na který jste upozornila /a já též :-))/, mě napadlo, že by se touhle vášní mohla vysvětlovat i ta náušnice!! Víte jak, že už nevěděl, co by ještě … tak šup jehlu do ucha… pak ho Dušan zryčel, že už to ale fakt přehání… tak aby dierka nazmar nepřišla, fuknul si tam náušnici… koketa naše :-)

505
mareska
Reagovat

498: A Vaše označení šukézní mě pobavilo…jedna moje kolegyně říká o pohledných chlapech, že jsou šukatelní….:)

506
mareska
Reagovat

504: Ale tohle švadlenkovské šílenství je v rozporu s těma rozdrbanýma fuskama…:)

507
okkvp
Reagovat

šukézní je opravdu pěkný výraz, nicméně mi připomenul že kolegyně mojí mámy označovala naprosto obecně přítele ženy výrazem příprcník

508
Bazinga
Reagovat

506 – no… já si právě myslím, jestli mu to Dušan nepřipravoval na dlouhé zimní večery … a pak že ho (Dušana), napadlo, že by možná byl čas na změnu… že do prošitých ponožek se fakt blbě leze … :-))

509
Elko
Reagovat

Martinka pokračuje vo svojej veľkej kampani: cez Jojku do Fun rádia a zajtra online na cas.sk http://www.cas.sk/clanok/187208/martina-z-farmara-bude-online-poslite-jej-otazku.html

+ taký milý obrázok, čo ľudia nevymyslia :-))) http://vas.cas.sk/clanok/3263/snehuliacka-vs-kleopatra-z-turca-dokonala-podoba-od-hlavy-po-paty.html

510
okkvp
Reagovat

509 : Elko spíš než Martinka Mamatrol

511
Bazinga
Reagovat

507 :-), aspoň se nespletla, když se vyměnil a nezpůsobovala tím nějaké faux pas

512
mareska
Reagovat

508: A nebo se do toho Miloš tak opřel, že z těch ponožek vyráběl patchworkové přehozy a deky, ale protože v nich byly ty piliny ze stáje, tak trochu škrabaly a Dúša má přeci jen rozmazlený tělo, že?…tak mu ty fusky raději zabavil a Milda se dal do těch prošívaných čabrak pro koně…:)

513
Bazinga
Reagovat

512 – je to prostě zohratá dvojka :-))

514
mareska
Reagovat

513: Stvořeni jeden pro druhého…:)

515
Bazinga
Reagovat

513 – já už se docela těším na to, jakou konstrukci Miloš vymyslí, až bude vysvětlovat, že proč by to s tou třetí neklapalo. Co tipujete ? :-)

516
Bazinga
Reagovat

Jakože :

záběr na Miloša v prošívané vestě, Miloš sklopí hlavu, protře si oči, kopne do kamínku, zvedne hlavu a do kamery : cítim k něj veľké sympatie, no to k spoločnému životu je málo…. odmlka … hovoril Dušan

517
mareska
Reagovat

515: a) moc by jim do toho s Milošem kecala
b) neumí vidět za roh, tudíž by neuhlídala koně za barákem
c) už ho nebaví kupovat pořád nová a nová zrcadla
d) utrácela by moc peněz za ponožky
e) neumí jezdit na koni se zavřenýma očima, tudíž by nemohla jezdit se „starou školouů v páru v cirkuse
f) do kasy se taky nehodí, protože je moc tichá a neuměla by pořádně vyvolávat k návštěvě cirkusu..:)

518
mareska
Reagovat

porač.517:
a taky by se s ní špatně hádalo, protože ve všem s Milošem souhlasí
a v neposlední řadě: stáj už je vymalovaná, tak už nepotřebujou brigádníky…:)

519
Bazinga
Reagovat

518-519 – bravo :-), jsem si jistá, že něco z toho, co jste vyjmenovala v pátek určitě padne :-))
mmj.víte, že už jen tenhle pátek a ….

520
Elko
Reagovat

zabudli ste na jednu zásadnú vec, načo je mužovi žena, ktorá nevie zašiť diery v ponožkách??? Pýtam sa? Takže Miloša netreba kritizovať, zaťaž zuby a uznať, že naozaj má pravdu :D

521
mareska
Reagovat

520: Nikdýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý….:)

522
Bazinga
Reagovat

:-), som si dala (na Zdenovu výzvu) … takže mám ta čísla trošku rozostřená :-)))
samože 517 a 518 ;-)

523
Bazinga
Reagovat

521 – a vidím, že jste taky akceptovala Zdenovu výzvu :-D

Elko a já se ptám, na čo je mužovi na muže žena ??

524
mareska
Reagovat

522: V poho, předsedo…nikdo není dokonalý…a šťopička neuškodí ani ve větším množství…:))

525
mareska
Reagovat

523: Já Vám odpovím…na to, aby jim stále připomínala, že si sami dva vystačí…:)

526
Bazinga
Reagovat

525 – půvabně řečeno ! Dojala jste mě ! :-)

527
Elko
Reagovat

Bazinga, teraz s pravdou von, ty nemáš trošku rozostřená čísla, ale jednoducho rada si na svoj príspevok povieš bravó :-))) na tom predsa nie je nič zlé.

mareska: ??? :)

Bazinga: hm… ťažká otázka na večer :)

528
Bazinga
Reagovat

527 :-DDD a to máš zase pravdu, proč se skutečně nepochválit za dobře odvedenou práci :-))

529
mareska
Reagovat

528: Máš pravdu, předsedo…:))))

530
Bazinga
Reagovat

:-)

tak, když už teď víme, že na jedné farmě nedodrželi pravidlo „100 dní hájení“ a Darinka si s policejní asistencí již sbalila psy, hydinu, nejnutnější oblečení a děti (pračka a žmýkačka stále čakajú na áviu), Maťo, že je zpátky v paneláku, Zdeno že je celý rozvrkočený z toho, že na něj někde vybafne Renátkin frajer, budeme tipovat jak to dopadne na zbývajících 2 farmách ?

531
mareska
Reagovat

530: Ještě jsme neohovorili Mira…a včera jsem musela odejít od velmi slibně se rozvíjející diskuze o „rozkošném“ Kaňourovi…nebudem pokračovat?

532
Bazinga
Reagovat

530 – a pravda !! Miro nám úplně utekl (resp. byl zapomenut pod vlivem dojmů z Kaňoura) :-), mmj.kolegyně bylo to tuším už předevčírem… hrozně to letí :-)))

533
Bazinga
Reagovat

tááákže Mirko.

Miro velmi zvláštním způsobem pozerá telku… tam se pro Peťu do budoucna otevírá neskutečně zajímavý prostor pro projednávání skutečně důležitých a strategických věcí pro domácnost… :-)

534
mareska
Reagovat

533: Je to možné, opravdu to letí…a jakým způsobem, myslíte, budou kladeny otázky?…já bych to vyřešila psaným seznamem věcí, na které jsem se večer „ptala“ a na které mi byl z podlahy vyslán souhlas( otázka je, jestli „chrrrr“ se dá pokládat za souhlas….:)

535
Bazinga
Reagovat

534 – já myslím, že začít by se mělo otázkou : Miro, spíš ? Kdyby nebyla očekávaná reakce tak do něj trochu žduchnout, tím ho TROCHU probrat a v okamžiku, kdy už zase skoro zabírá, začít monotónním hlasem vyjmenovávat : muožem si kúpiť …. ? a odpovědí by mělo být „hm…. „

536
Bazinga
Reagovat

pokrač. 535 – a toto samozřejmě nahrávat na diktafon… v případě nouze na mobil….no anebo si pozvat ku telke aj Kaňoura … jako svědka … :-)))

537
mareska
Reagovat

535: Nad tím jsem taky uvažovala, ale tady hrozí nebezpečí, že anestezie nebude ještě úplná a jedna neopatrná otázka by mohla Mira uvést do stavu dokonalé bdělosti…:)

538
mareska
Reagovat

536: Otázkou je též loajalita Kaňoura…ale vzhledem k jeho charisma by se dala lehko získat, že?…a možná by ani nebylo třeba moc velké sebezapření..:)

539
Bazinga
Reagovat

537 :-), no… bude to zřejmě potřebovat trénink… nicméně já Peťce věřím :-), v těch sadách testovacích otázek na ní dozajista vypadne to slovo, které je spouštěčem bdělosti a pak už bude hračka ho nahradit nějakým synonymem, případně opisem… skutečně je ale důležité vymyslet důkazní materiály, a ty samozřejmě akčně měnit… aby třeba Miro pak nebyl citlivý na zvuk zapnutí diktafonu… víte jak… ti chlapi jsou dneska v tomhle chytřejší než delfíni … :-))

540
Bazinga
Reagovat

538 – no… tady jste mi nasadila brouka do hlavy… víte co, aby to nakonec nedopadlo tak, že Kaňour přes Peťu získá synův souhlas k nákupu nových zemědělských strojů, pořízení nové poľnohospodárské půdy… Jak má někdo jednou charisma, tak pak může být i prefíkaný a použít ho k ledasjakým věcem…

541
mareska
Reagovat

539: Hlavně se musí dávat pozor na to, aby pořád hrála televize…vypnutí přístroje je vždy signálem k probuzení..jako když udeříte do gongu…dokud hraje televize, můžete kolem chlapa tančit dervišské tance a s ním to ani nehne, ale v momentě, kdy nastane ticho, se probudí a zeptá se:“proč vypínáš tu televizi, já to sleduju“…)

542
mareska
Reagovat

540: Obzvlášť, když on je prefíkaný a ona prefiknutá…:)

543
Bazinga
Reagovat

541 :-DD, jj, tohle jde napříč domácnostmi … :-), tak snad už má Petra nějaké zkušenosti, ne ?

544
Bazinga
Reagovat

542 :-DD, souhlasím, TOHLE je vražedná kombinace :-)

Kdy myslíte, že by začalo být Mirovi čudné, že Kaňour v životě na telku nepozeral, dokud se nepřistěhovala nevěsta … :-)

545
mareska
Reagovat

541: Hlavně, aby nevypli proud, to by mohla být Petra zkušená až na půdu a stejně by jí to bylo plad prtný…prd platný…:)

546
Bazinga
Reagovat

úplně si dovedu představit ten rituál, Miro ulehá na podlahu k telce, Peťa v posteli, připravený zoznam a diktafon a Kaňour s pískáním vylézá ze sprchy a s ručníkem kolem pasu : „idem sa dnes pozerať k vám, šak by bylo zbytočné, keď sľedujeme stejný seriál“ … chvíle ticha… televize hrá… a začíná show : „Mirko…spíš ?“ :-)

547
mareska
Reagovat

544: Myslím, že Miro je trochu nevšímavý…kdyby Kaňour dorazil do televizní místnosti až na nějaký signál ( třeba jemné Petřino zakašlání) a opuštění místnosti by proběhlo těsně před vypnutím televizoru, nemusel by Miro jeho přítomnost v pokoji po celý večer ani zaregistrovat…:)))

548
mareska
Reagovat

546: Té sprše nedávám moc šanci…přeci jen je Kaňour stará škola…a ani syn mi nepřišel jako nějaký šampónek..:)

549
Bazinga
Reagovat

548 – :-), myslíte, že ani na poprvé ? :-)), každopádně, já si taky spíš myslím, že by to bylo tak, že jednou by na Petru přišla v noci žízeň a nechtěla by rozsvěcet a pouze nezaměnitelné cibulové aroma by jí zabránilo po Mirovi odteď požadovat stejný výkon, jako předvedl tenkrát, když se šla v noci napít … :-)

550
mareska
Reagovat

549:D:D:D…nebudeme si kazit naše erotické představy o Kaňourovi…koupelnu v našich představách vynecháme. aby jsme jí nemuseli prokazovat…:))

551
Bazinga
Reagovat

550 – to je pravda. Mmj. myslíte si, že Miro si uvědomuje ten nepoměr…charismatů… ve srovnání s Kaňourem ?

A vybírá si schválně takovou, která se tatkovi nebude líbit ?

552
mareska
Reagovat

551: Třeba má už s Kaňourem nějaké nemilé zkušenosti…a protože se mu(Kaňourovi) SBS-kárka moc líbila, raději zvolil Petru…z bepečnostních důvodů, aby mu parohy nevyrvaly futra…on ví, že od Petry takový výkon jako od Danky čekat nemůže, ale zas má jistotu, že nebude muset opravovat dveře u všech místností…:))

553
okkvp
Reagovat

No jen aby s Kaňourem neměla své zkušenosti aj Krstná. To by mohlo působit potíže

554
okkvp
Reagovat

Třeba by ji doma náhle búchla televizía

555
Bazinga
Reagovat

552 :-), kolegyně, nevím proč, ale tak nějak si myslím, že tohle je další teorie, která nám vyšla :-DDD

mimochodem… já si vůbec neuvědomuju, jaké zvířata Miro má !! Viděla jsem jenom psa a … traktor, seno na poli, seno na seníku…. a pak si matně vzpomínám, že někdo šel s Mirem někam něco zkontrolovat a SBS-kárku to vytočilo… nebo SBS-kárka šla s Mirem něco někam zkontrolovat a Peťu to štvalo ?? Nebo jak to vlastně bylo ?

556
Bazinga
Reagovat

554 :-))), to by potom ale byl pešek :-)), já si úplně dovedu představit, jak ty dvě jsou vytočené u telky, Kaňour v kuchyni jede ten svůj trojboj slanina-cibule-slibovička a … Miro spí … :-DD

557
mareska
Reagovat

553: Kaňour vypadá na to, že zkušenosti s ním má třičtvrtě ženského obyvatelstva ve vsi…:)

558
Bazinga
Reagovat

557 a to já tipuji i nějaké procento přespolňaček :-)))

559
Bazinga
Reagovat

557 – takový nával u Filadelfů v obývačke pri telke :-))))

560
mareska
Reagovat

559:A u čeho byly návaly, když nebyly telky?…no to spíš měly návaly ty, které už opustili Kaňourovu zájmovou sféru…:))

561
Bazinga
Reagovat

560 – já jsem pokračovala v té okkvp verzi, že krstnej taky buchla telka a když se to rozkřiklo po vsi, tak prostě všechny chtěly chodiť pozerať telku k Filadelfiům … :-)

562
okkvp
Reagovat

no, a treba by Miro musel přistavět Kino a Kultúrnáčku

563
Bazinga
Reagovat

562 :-))

564
mareska
Reagovat

562: No ale zase na druhou stranu, mohl vybírat vstupné a za peníze takto získané může uspokojovat Petřiny nároky, vzniklé při akci Miro-telka-diktafon…:)))

565
Bazinga
Reagovat

564 – no jen, jestli by Petra nezačala mít jiné nároky … jakože… je třeba dávat na Kaňoura pozor, aby se po nocích netoulal… aby se více držel doma… a tak… víte ? :-)

566
Bazinga
Reagovat

je to prostě začarovaný kruh … :-)

vzpomene si někdo, co teda ten Miro chová za zvířata ? Nebo stejně jako já, tápete ?

567
mareska
Reagovat

565: Jako, že by se dobrovolně přihlásila do strážné služby?….že by se z ní stala taková menší SBS-kárka?…:))

568
mareska
Reagovat

566: Já si jen pamatuju, že sbíral psí trus( mají psi trus?)…jinak se tam, kromě Kaňoura, žádné zvíře ani nemihlo….:)))

569
galadriel
Reagovat

564-prvý premietaný film – slovenský masaker motorovou pílou 1. V hlavnej role Miro, Peťa, Kaňour, Krstna, Anetka….vedľajšie SBS-kárka, pes, traktor.

570
okkvp
Reagovat

565 : a to se mi zdá velmi pravděpodobné, že Kaňour by plnů kulrúráčku bab těžko vydýchával a bolo by treba pristavať krčmu, pak hřbitov rozšířit …. to nevypadá dobře kolegyně

571
galadriel
Reagovat

Krásne ste to zasa rozbehli :-))…

572
mareska
Reagovat

570: Já bych to neviděla tak černě…já mu věříííím…:)))

573
okkvp
Reagovat

mareska, kolegyně, zamyslete se, žvýkal tu slaninu rozvážně, žvýkal – ten zdrhne

574
galadriel
Reagovat

568-tie zvieratká od Mira som nepostrehla, ale našla som článok, kde miro rieši stravu pre kravy a ovce, lebo mu niekto podpálil senník – to asi niekto z obecného kultúrneho spolku.

575
Bazinga
Reagovat

573 – okkvp , ba ne.. to není zdrhač… ten se rozhlídne… prstem ukáže … ty, ty a …. ty, ostatné dom a čuš !!!

574 – jj, vyhořelý seník, stále přemýšlím (a myslím, že jsem se tu už i ptala) jestli je prokazatelné, že seník vyhořel SKUTEČNĚ PŘED natáčením …

576
mareska
Reagovat

574: Nebo na farmu dorazila nějaká majitelka zapálených lýtek….:))

577
mareska
Reagovat

575: Jen bych doplnila vaší větu:to není zdrhač… ten se rozhlídne… prstem ukáže … ty, ty a …. ty, ostatné dom….nejsem žádnej kurevník…:)))

578
Bazinga
Reagovat

:-) anebo to nebyl seník, ale nějaká stará stodola … :-), nebo jak je to pořekadlo … :-D

579
Bazinga
Reagovat

577 :-DD a celé to udělá pri omši :-)))

580
galadriel
Reagovat

577-skvelá teoria….taká prudko šukateľná :-) (tak sa to hovorí zasa u nás )

581
mareska
Reagovat

578: Já myslím, že Kaňour je silně nad věcí…leda by se stodolama mínily ty zástupy žadatelek o televizní vysílání…:))

582
mareska
Reagovat

580: :D:D:D

583
Bazinga
Reagovat

581 – ano, mínily :-)), jak to je ? Že nejhorší je, když chytne stará stodola … nebo tak nějak, ne ? :-)

584
Bazinga
Reagovat

vážení přátelé, já jsem dneska doběhla až k cílové pásce :-). Díky za diskuzi, bylo to opět super :-), dobrou !

585
mareska
Reagovat

579: :D:D:D a frátera trefí šlak…proto to rozšíření hřbitova…tak to asi okkvp myslela:)

586
mareska
Reagovat

584: Dobrou noc, předsedo…a pravda….začínáme být“smesupersvině“…:)

587
galadriel
Reagovat

584- tak ešte chodníčkovú a dobrú noc :-)

588
mareska
Reagovat

Také se loučím, děkuji za spolupráci a za frťana…dobrou noc a příště nashledanou…:D

589
galadriel
Reagovat

588-dobrú noc všetkým…už len umyjem štamperlíky :-)

590
Misha
Reagovat

Už jsem vám napsala, že jste úžasné „smesvině“? Ne? Ale fakt jste. Strašně jste mi zlepšily náladu :o)

591
Elko
Reagovat

Jojka chystá s Martinou showku a pre bulvár nafotila takéto fotky :)
http://www.pluska.sk/soubiznis/zo-sveta-zabavy/televizia/farmarka-martina-toto-je-zmena.html – NEUVERITEĽNÁ ZMENA!

Reagovat

Omlouvám se, ale jelikož na joj.sk (totéž farmarhladazenu.sk) už druhý den „probiha udrzba HW portalu“ tak rekap bude nejdřív až budou portály v pořádku. Stejně tak bude i rozšíření článku „Martinka Kleopatra z Turca“

593
Misha
Reagovat

591 – Ale na té fotce jí to fakt sluší … sice to není zrovna můj šálek kafe, ale musím uznat, že vizážista odvedl kus poctivé práce … :o)

594
okkvp
Reagovat

591 : notyvogo kóóča, teď jen zajistit aby když otevře pusu z ní šel teplý vzduch

595
okkvp
Reagovat

jen teplý vzduch ….

596
Bazinga
Reagovat

591 – vypadá opravdu úplně jinak a moc jí to tam sluší
595 – to by se dalo zajistit nějak operativně, ne ? ;-), k tomu bychom ale museli zajistit, aby se nedorvala ke slavíkovi… nebo jak se ta protetická pomůcka jmenuje…

597
galadriel
Reagovat

591-tak Vám poviem, to muselo dať riadne zabrať vyriešiť tie Marfušovské líčka a tie prirodzene udržiavané vlásky.

598
galadriel
Reagovat

čo keby Kleo uvádzala nejaký ten program o zmene vizáže??
názov napr.:
1. z Kleo Martinkou,
2. z káčaťa labuťou,
3. zo zvieraťa kráskou,
4. oblečená si krásna
5. i zázraky sa dejú

599
Radek aka SUNíčko
Reagovat

galadriel, já bych ji viděl na Starší o pár let :))

Reagovat

galadriel (598)
6. Za peníze jde všechno
:-D

A jako až takovou krasavici v ní nevidím ani po změně. I když je to teda o pár tříd výš, dá se na ni aspoň dívat. Ale jen do okamžiku než otevře hubu.

601
okkvp
Reagovat

Náhodou vypadá doost dobře a jako, že by s ní mohl člověk něco zajímavého zažít – že by mu třeba pěkně provětrala peněženku a nebo by při bližším poznání mohl údivem vytlačit obočí přes čelo až do zátylku. Vzhledem k tomu, že víme kým Martinka ve skutečnosti je, tak opravdu velmi oceňuji profesionální práci vyzážistů – protože tohoto základního pravidla své práce se většina nedrží.

602
galadriel
Reagovat

Kleo dnes zrušila online rozhovor na čas.sk z dôvodu indispozície. Zrušila to na poslednú chvíľu. Myslíte si, že si začala uvedomovať, že už je toho fakt dosť? Že už ju proste len médiá vužívajú?

603
galadriel
Reagovat

600-Nick – no z hovna bič neupletieš. Visážisti urobili maximum čo im dovolovali schopnosti a farbičky :-)

604
Bazinga
Reagovat

brý večer ve spolek :-)

Tak, máme předvečer velkého finále a možná by se hodila nějaká tipovací soutěž, co říkáte ? :-)

Tak já tipuju, že …..
1) Zdendu bude tížit podezření, že má Renátka jiný pevný citový vztah a na kameru oľutuje, že to tak blbě dopadlo s tou Zuzou
2) Kaňour vysloví znovu důrazný nesouhlas s Mirovým výběrem, což Peťu rozpláče, protože se už těšila…
3) Maťo se ani slůvkem nezmíní, že je farma nafukovací a že zimoviště má v Kysuckom Novom Meste
4) ta třetí NECHTÍC Miloša při polibku kousne, protože bude celá vydivočená z toho, aby se jí z této nezapomenutelné chvilky povedl udělat záznam a že se celý tento pořad vyhodnotí i Dušan …
5) že Darinka sice přijme Marianovu žádost o ruku, ale nakonec, že se po cca 65 dnech na farmě za dramatických okolností vystěhuje… (jo a na svatbě tipuju, že bude mít Darinka bílé šaty a naraženou svatební korunku) :-)

605
okkvp
Reagovat

brý šéfová, já rozhodně tipuji bod 5 naprosto stejně – což mne tedy přece jen troška šokuje, jakože máte tak ouplně stejnej odhad.

606
Bazinga
Reagovat

605 – já myslím, že je to proto, že „smesvine“ , někde se to souznění projevit musí…

607
Elko
Reagovat

No neviem ako zajtra budete pozerať farmára online, lebo Jojka má obrovský technický problém – hovorí sa o veľkom hackerskom útoku. Vypadli kompletne všetky weby, ktoré spadajú pod TV JOJ: joj.sk, jojplus.sk, huste.sk, noviny.sk, videoportal.sk a všetky seriálové stránky seriálov či reality show Jojky.

608
mareska
Reagovat

607: Elko…to asi nepřežiju…budeš muset důkladně referovat, popřípaě nahrát, nakopírovat a rozeslat členům spolku „smesvině“…nechceš nás mít přece na svědomí, že ne?

609
okkvp
Reagovat

607 : že by konkurence ?
týjo, to je fakt, mně vůbec nenapadlo, že zítra možná utřem hubu, kruciš Elko, udělej s tím něco

610
Bazinga
Reagovat

bré dopo !

tak jsem to zařídila :-))

funguje i JOJka i farmarhladazenu.sk

611
galadriel
Reagovat

608, 609 – no to bude chcieť asi čisto nezištnu návštevu príbuzenstva alebo priateľov, ktorý joj-ku majú :-)

612
Elko
Reagovat

Bazinga: :-))) tomu sa hovorí skvelá práca, teba budú dnes asi na rukách nosiť.

613
galadriel
Reagovat

610- kokoooos, jaká šupa, nadprirodzené schopnosti predsedu sú fakt …..fakt :-)

614
Bazinga
Reagovat

612, 613 – od okamžiku, kdy jsem se stala předsedou jsem přemýšlela nad tím,jak dokázat, že tato funkce byla vložena na má bedra oprávněně a že se s tím dokážu poprat zodpovědně…. Nu i podařilo se …

(ale měla jsem namále, já jsem to původně heckla, vytvořila si velmi důslednou řadu nelogických řetězců passwordů, celé jsem to zaheslovala, a pak jsem ten papír někam založila … proto to trvalo 3 dny …) :-DD

615
okkvp
Reagovat

Bazinga – o tvých mimořádných schopnostech jsem byla přesvědčena od začátku. Doufám, že tvým dnům ještě není zdaleka konec !

616
okkvp
Reagovat

Nicku : dík za rekapové připomenutí proběhlého. S tou počínající nudou máš pravdu, ale asi je to logické, když ubývají postavy a ty zbylé by měly jaksi navzájem konvenovat. Kdybychom dopředu ze slovenských plesků nevěděli, že bude u Mariana nějaké drámo, tak by to bylo úplně zabité. Kdyby nebyla zdejší „smesvinská“ plánovací a detektivní kancelář, tak bych se už asi dál nedívala.

617
Prochor
Reagovat

Maťo až do konce nepochopil, že ženy si také vybírají jeho. Viz jeho nehorázná poznámka: „Neuspěla jsi protože jiskra ke mně nepřeskočila“. Ve skutečnosti neuspěl on. Jenže si to macho nedokáže přiznat.
Všechny připomínky k jeho chování (udělat si z ženy rantl pro uvázání koně když jde na pivo e.t.c.) přišly nazmar.

Přidat komentář