Panáček v reality show

Den D 3. řada: návrat Ivana Pilného, odchází Ondřej Bartoš

15. Červenec 2010 | napsal(a): | reality show: Den D

V těchto dnech se dle FB skupiny Dne D natáčí další, již třetí řada, této divácky oblíbené investiční reality show. Z fotek, které byly uveřejněny je patrno, že obsazení Draků nebo-li investorů do vašich nápadů, doznalo opět změn. Odešel Ondřej Bartoš, aby se vrátil Ivan Pilný, který byl investorem v první řadě Dne D.

[singlepic id=857 w=420]

Mimochodem, poslední díl druhé řady Dne D(premiéra 30.3.2010) do dneška vidělo na internetu 429.700 diváků a 7 ze 13 dílů této řady vidělo v iVysílání přes 300.000 lidí! Na třetí řadu Dne D si však diváci budou muset počkat až na leden, únor 2011. Těšíte se?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Den D

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Big
Reagovat

ANOOOOOOOOOOOO! tesime

2
Eva
Reagovat

aaa Ondřej Bartoš tam nebude? :( skoda, nebude se na co koukat :)

3
Maxx
Reagovat

Jo tehle pořad mě bavil, ale druhou sérii jsem úplně vypustil protože běžela bohužel proti Ano, šéfe, jestli se nemýlím. Škoda, ještě by mě na ČT bavil ten pořad jak vybírají zaměstnance ze dvou kandidátů. Jenže existenci toho pořadu jsem zavětřil až někde u 10. dílu a navíc ten vysílací čas!!! Škoda, že dobré pořady ČT kvůli jejich chabému promu a zapadnutí v jejich nepřehledném rozpisu programu zmeškávám!

4
kapr
Reagovat

skoda :-( Ondrej Bartos byl sikovny synek :-)

Reagovat

:-( ach jo, můj oblíbenec.

6
Bacon
Reagovat

Nééé, Ondřej Bartoš byl správný týpek. To ať raději odejde ta @&#! Marta Nováková. Ta investovala jen málokrát, „Nemám zájem“ říká mezi prvními a hraje si na drsnou. Od toho už tam je Rostock.

7
Daniel
Reagovat

Ten Rostock je u mě idiot, s takovým člověkem bych nechtěl spolupracovat.

8
Wlk
Reagovat

No pořad to je výborný a je dobře že se vrací:) Jinak taky nestíhám sledovat vždycky si to zkouknu na netu jak mi vyjde čas:)

9
Harik
Reagovat

Rostock v žádným případě idiot není,je to moc chytrej člověk.A jde vidět že s podnikáním moc veliké zkušenosti nemáte,kdyby jste je měl,tak víte že pokud si nebudete tvrdě stát za svým,tak ničeho nedosáhnete….

10
jandros
Reagovat

jo,ja treba nemam praci,ani nepodnikam.co ted?jediny co dokazu delat os.ochranku.NO???

11
Radim Oklamal
Reagovat

Den d je neskutečná pecka! Baví mě, jak si investoři vybírají a chvílema si dělaj i ze soutěžících srandu. :D
http://dendinvest.wz.cz jsou moje oblíbený stránky na kterejch je popsaný o co jde pro všechny, který to ještě neviděli.

Přidat komentář