Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent: Kotek s Pycem moderátoři?

28. Květen 2010 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Dnes přišel Blesk s „náhodným“ odhalením, kdo že by mohl moderovat Česko Slovensko má talent. Dle jejich zprávy to vypadá na Vojtu Kotka (asi netřeba blíže představovat :) a za Slovenskou stranu Martin Pyco Rausch, který uvádí soutěž Let’s Dance a moderoval na Slovensku i loňské ceny Eurovize. Jak se vám líbí tato volba? Zahlasujte v anketě.



SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 58
1
Chen
Reagovat

No, český zástupce… budiž, slovenský fajn.

2
Lenna
Reagovat

No já nevím, Kotka teda nemusím, Pyco je sympaťák, ale dohromady to bude nuda.

Reagovat

Lenno, proč myslíš? Dle mě mohou rozhodně překvapit. Zatímco od Leoše Mareše u konkurenční Talentmanie překvapení nečekám, tam očekávám one ego show.

4
Lenna
Reagovat

No já nevím, mně ten Kotek nějak nefascinuje a co se týče ohledně Pyca, tak se mi jeho moderování líbí s Adélou, ta je bezkonkurenční, ale viděla jsem ho moderovat ve dvojici s jinou ženou a byla to pěkná nuda, tak asi tak, ale je fakt, že pokud to neuvidím , nemůžu soudit.

5
flower
Reagovat

Tak Kotek- to mě teda překvapili, nějak mám radši Mádla než Vojtu :-)
Martin „PYCO“ Rauch je velký sympaťák, sledovala jsem jeho vtipný humor už v Superstar či Lets Dance na Markýze, s Adélkou mu to šlo bezvadně, ale s Kotkem to bude velká neznámá…

6
Maxx
Reagovat

Kotek ještě jako puberťák dobře odmoderoval Českou Miss, má prostě něco v sobě, určitě je sám o sobě on talentovaný, jako herec, moderátor… Problém je v tom, že má pro mě pořád takový infantilní humor, neumím to nějak posoudit. Pyca znám z moderování slovenských Eurosongů a je v pohodě. Tak nevím, bomba to asi vyloženě není, ale tragédie taky ne. Navíc Kotek dospěl, tak by to mohlo jít. Mě to jen pořád přijde, že když pořad moderují dva chlapi, takové homo. Ale to je tím, že u nás byla od pradávna tradice muž a žena a narozdíl od zahraničí na tuhle možnost nejsme moc zvyklí.

7
Zack
Reagovat

Pyco super, toho mám hodně rád ale Kotek? Proboha.

8
CZNeo
Reagovat

Berte to s nadsázkou jak prase… ale tohle může být Ant & Dec počeskoslovensku

Reagovat

CZNeo, taky bych řekl, že se Prima s Joj snaží co nejvíce držet Got Talent lincence a s typem moderátora si určitě nechali poradit. Narozdíl od slepence na Nově :)

10
Veronika
Reagovat

To se mi líbí. Myslela jsem sice, že veškeré Talenty půjdou mimo mě, ale tenhle výběr moderátorů vypadá dobře, tak se nakonec možná přece jen podívám aspoň na kousek.

11
Chen
Reagovat

One Ego Show, to je pěkný termín a hlavně trefný :D :D. Z Leoše mám poslední dobou pocit, že jede stylem: „Já jsem tu nejlepší moderátor, tak už se ani nemusím moc snažit, stejně dostanu zaplaceno“. Prostě těží hlavně ze setrvačnosti.

12
RAINMAN
Reagovat

„Prostě těží hlavně ze setrvačnosti.“

Stejně jako Honza Kraus!

13
Chen
Reagovat

Já neříkám, že ne, ale u Krause se ještě občas zasměji (mimochodem, Uvolněte se, prosím končí), ale u Mareše je mi občas i trapně :D

14
Ondra L.
Reagovat

Jsem zvědav. Porota se mi hodně líbí ale u moderátorů (teda jestli tito dva opravdu budou) až tak moc nejásám. Myslím, že to je dobrá volba, ale že určitě se dala udělat lepší… Nechcu soudit před samotným vysíláním… pevně doufám, že tito dva mě překvapí a že se mi to bude líbit :-)

15
fb
Reagovat

Vetsiho wocase nez kotka CR uz nema?! Boze muj! AT to uvadi Milos Zeman, bude sranda …

Reagovat

Chen, tak Uvolněte se prosím končí jen na ČT. Nebojím se, že by Kraus tu show neprodal pak jiné TV. Co jsem četl, horký kandidát je Nova. Uvolněte se, prosím je druhý nejsledovanější pořad ČT, kdo by jej do svých koláčů sledovanosti nechtěl?

17
Elko
Reagovat

Pyco, výborná veľa. Je to najobľúbenejší moderátor na Slovensku a myslím si, že si získa aj divákov ČR. Kotek neviem posúdiť, dúfam, že to bude super dvojica ako z Britskej verzie.

18
Bigrob
Reagovat

Kotek se mi moc nezda , dela na nove stahovak a pokud by sel na Primu na nove by pro nej byl konec …

Reagovat

Bigrob, a jak víš, že stahovák prázdninami nekončí a od podzimu se s ním už nepočítá? :))

20
RAINMAN
Reagovat

Jak můžeš porovnávat Stahovák s ČSMT?! Tohle je Kotkova životní příležitost, tak je snad jasný, čemu dal přednost. Tak jako tak, v nováckých seriálech bude hrát dál, takže není co řešit.

21
Chen
Reagovat

Jak mě Stahovák děsí (a že se vydržím dívat skoro na vše :D), tak si myslím, že jim není vůbec špatná volba. Mohlo by jim to klapat a doufám, že bude.

22
Maxx
Reagovat

SUNíčko: Tak to slyším poprvé, že by Kraus šel na Novu. Co vím, tak on tou televizí opovrhuje a navíc na Primě před odchodem do ČT několik let úspěšně moderoval Saunu a předchůdce Uvolněte se! pořad Další, prosím! Takže teď, bych to i díky tomu, že bude v Talentu, jasně viděl na Primu. Nova navíc prý, zas je to tedy jen bulvár, nabídla Marešovi za odmoderování Talentu vlastní talk show.

23
Kuba
Reagovat

Pyco je hodně dobrej moderátor, řekl bych, že na Slovensku snad nejlepší. Znám ho jako moderátora ve dvojici s Adelou i s jinými ženami a znám ho také jako moderátora samostatně (viz. slov.eurovize), je to skvělej moderátor. nemůžueme posuzovat, jak si s Kotkem sednou, můžou si sednou perfektně a bude to dobrá moderátorská dvojice, nemusí se sednou vůbec a bude to nuda, je ale předčasný o tom mluvit. faktem je, že i kdyby jako moderátoři zklamali, tak přilákají hodně divaček a to z obou zemí.

24
anja
Reagovat

kotek je ve stahováku děěěsnýýýý, no on celý stahovák je děsný :))) ale na kotka v ČSMT se i těším, a pyco bez diskuze fajn – otázkou pro mě ale stále zůstává, jak dám dohromady dvě téměř stejné show na primě i na nově

25
Kuba
Reagovat

jo to je pravda, stahovák je sám o sobě děsná blbost. většina videí, která tam stejně je jsem už dávno viděl na netu a nemusím se na to dívat v televizi. já to mám už rozhodnutý jak dám tyto show dohromady, dívat se budu na originál, takže talent na primě. novu si pak pustím v archivu první díl abych viděl jak to dokázali okopírovat.

26
Martin
Reagovat

Melete uplné kraviny. Co je špatnýho na dvou chlapech moderátorech? Máte snad něco proti tomu? A že to vypadá homo… nemyslím si, že to vypadá homo..a i kdyby, máte něco proti homosexualitě? Stydte se!

27
Marek
Reagovat

Docela mě zarazila anketa, že většina lidi je proti moderátorům, mám takový pocit, že kdyby tam nasadili kohokoliv, tak pořád lidi budou nespokojeni.

28
Kuba
Reagovat

Nic proti autorům tohoto webu, ale podle mě ta anketa nedává smysl. V otázce se ptáte na duo moderátorů Kotek – Pyco a v možnostech je jedna z možností nuda a zklamání. Nebyla by tahle anketa na místě spíš až po té, co se tito dva moderátoři předvedou v akci? Těžko můžu hlasovat proto, že to je nuda, když jsem je spolu ani neviděl.

29
Ufonka
Reagovat

Pyco s Adelou nemají podle mě konkurenci, alespoň pro mě, jejich vtip a styl se mi moc líbí. Uvidíme jestli se Kotek pochlapí a třeba překvapí.

Reagovat

Tak Pyco je rozhodně super volba.
S Kotkem si nejsem úplně jistý. Jestli to bude moderovat jak Stahovák, tak to fakt ne. Ale třeba překvapí a po boku Pyca zazáří.

31
Radek aka SUNicko
Reagovat

Kubo, samozřejmě, že můžeš hlasovat, protože tahle dvojice vzbuzuje i očekávání, třeba „nudu a zklamání z volby“. Ale jdu do sebe a příště zkusím lepší anketní otázku :)

32
Weasley
Reagovat

Mne sa Pyco osamote páči málokedy, aj v Lets Dance sa mi páčia len tie časti, keď je tam s ním Adela, je to akési voľnejšie, alebo tak nejak. Sám nie je zlý, ale mám pocit, že s Adelou akoby sa navzájom ťahali :)
Ale ktovie, možno práca „s Vojtou“ je to to pravé.
Inak, ten sťahovák som minule videl, je pravda, že som bol unavený, asi to bola nočná repríza, ale mne to vtedy nijak nevadilo, resp. som si povedal, že keď budem niekedy dlhšie hore, tak si to kľudne znova pozriem.
Takže, ak by bola moderátorská dvojica takáto, tak som asi aj spokojný :)

33
H.T.M
Reagovat

Tak já nevím,mně je jedno kdo to bude moderovat,protože se budu koukat na výkony soutěžících,ale můj 11ti letý kluk když slyšel,že to bude moderovat Kotek tak řekl“ „tý jÓooo..“
To svědčí o dobrém tahu Primy,protože tak natáhne k obrazovce i ty nejmladší diváky…můj názor :-))).

34
Roman
Reagovat

Takéto talentové šialenstvo nikto nečakal, v Bratislave už pred 9:00 rána stoja obrovské davy ľudí na prvý kasting ČS má talnet… takáto niečo talentmánia nezažila a vraj kastingy pre talentmaniu dopadli dosť biedne, však tu písala aj jedna holka, že napr. do Zlina prišlo iba 200 ľudí. Inak našiel som aj nejaké fotky, čo zverejnilo JOJ.sk. Takže držím palce Česko Slovensko má talent! http://televizia.joj.sk/tv-clanky/29-5-2010/clanok/zacalo-sa-talentove-sialenstvo.html

35
fx
Reagovat

SUNíčko.. Podle mě by ta anketa byla idální ve stylu: a) bomba!, b) Kotek bude fajn, Pyco sucks.., c) Pyco je bezva, Kotek sucks.., d) bude to katastrofa.. ;-) Já osobně bych byl pro c.. ;-)

Jinak celkově jsem nesmírně rád za Pyca, ale z Kotka jsem dosti zklamaný.. Kdyby tam raději dali Mádla, ten má alespoň oproti Ko(ko)tkovi nějaký talent (Gympl, Děti noci)..

36
Luis
Reagovat

V dnešním blesku píšou že Kotek to uvádět nebude.A na slovenskejch topkách zase spekulujou o Brzobohatým. Ale vono kdyby to moderoval jenom Pyco tak by se taky nic nestalo :-)

37
Ondra L.
Reagovat

tož prý tam bylo téměř 500 zájemců :-)

39
Bagr007
Reagovat

Hmm, takže 200 lidí ve Zlíně je málo a 500 v Bratislavě hodně? To vypadá docela zle. :-(

40
Peter
Reagovat

Bagr007: Markíza s Novou o počtoch radšej neinformovali :D :D :D, no média priniesli info, že tie kastingy nedopadli vôbec dobre a prišlo málo ľudí a ukázali aj fotky z tých kastingov a bolo tam veľmi málo ľudí a vôbec tam nebola taká brutálna tlačenica ako na kasting do Česko Slovensko má talent… (a tých 200 ľudí ve Zlíne treba brať s rezervou, lebo to tá baba to odhadla a je dosť možné, že tam boli aj rodinní príslušníci a skupiny podobne, takže účinkujúcich možno bolo napr. 50 :)) Ja som videl zábery z bratislavského kastingu na talentmaniu a bolo tam možno 100 účinkujúcich, dosť prepadák a to myslím úplne vážne, v tej miestnosti to bolo veľmi málo ľudí.

41
Elko
Reagovat

Ja som pozeral videá z kastingov zo Slovenska na napodobneninu-taletmaniu a musím povedať, že oproti tým fotkám z ČS MÁ TALENT je to brutálny rozdiel, tie fotky z joj.sk pripomínajú naozaj kastingové šialenstvo, no tie videá z taletmanie boli véééľmi skromné, myslím si, že tie slovenské kastingy na taletmaniu úplne prepadli, však si to pozrite – boli zábery z kina zo všetkých miest a myslím si, že tam bolo tak 50-150 ľudí, úroveň veľmi slabá. Takže ČS MÁ TALENT môže byť spokojný s reklamnou kampaňou, pretože pritiahol 500 vystúpení, je jasné, že ľudí podľa fotiek bolo viac (lebo družstvá, skupiny, duetá a podobne), ale tak oni hovoria o 500 talentoch/vystúpeniach.

42
Conan Oliver
Reagovat

Ja som pozeral videá z kastingov zo Slovenska na napodobneninu-taletmaniu a musím povedať, že oproti tým fotkám z ČS MÁ TALENT je to brutálny rozdiel, tie fotky z joj.sk pripomínajú naozaj kastingové šialenstvo, no tie videá z taletmanie boli véééľmi skromné, myslím si, že tie slovenské kastingy na taletmaniu úplne prepadli, však si to pozrite – boli zábery z kina zo všetkých miest a myslím si, že tam bolo tak 50-150 ľudí, úroveň veľmi slabá. Takže ČS MÁ TALENT môže byť spokojný s reklamnou kampaňou, pretože pritiahol 500 vystúpení, je jasné, že ľudí podľa fotiek bolo viac (lebo družstvá, skupiny, duetá a podobne), ale tak oni hovoria o 500 talentoch/vystúpeniach.
+1

43
Ondra L.
Reagovat

Od zítřka by měla jojka dávat videa z kástingů, takže jsem zvědav :-)

44
Maxx
Reagovat

Se dalo čekat, že Telemánie moc nepotáhne, nemá to jméno a všude se kolem toho šíří jen kritika.

45
lola
Reagovat

Takže žádný Kotek…

46
flower
Reagovat

Tak prý Kotek nee, huráááá, téda to se mě ulevilo, tak snad Prima nemá v záloze dalšího „Kotka“, já bych v tv chtěla vidět místo něj třeba Ondru Brzobohatýho, ten je podobnýho ražení jako Pyco a koukat navíc na 2 krásný chlapy, hmmm :-)
Tak Primo- kdo teda???

48
RAINMAN
Reagovat

Anebo je to nějaká herečka dokonale předělaná vizážistkama…

49
flower
Reagovat

RAINMAN- no co ty nevyhrabeš! tak to máš šanci i TY :-D to je teda kreatura, trochu mi připomíná mou sousedku..
Hérečka to je, ale že by ji vizážisti i vytrhali zuby :-))

50
Martin
Reagovat

Byl jsem na filmu Kuky se Vrací v Cinestar na Andělu a akorát tam byl casting do Talent Manie bylo to tam samý Rom, pár hloupých mažoretek a jinak nic moc… lidí tak maximálně 50 takže asi propadák

51
Maxx
Reagovat

Tak aspoň jedno pozitivum bude Telemánie mít. Vysoký počet romských soutěžících, takže Prima bude pranýřována za rasizmus a ve sledovanosti u romské menšiny to projede ;D

52
RAINMAN
Reagovat

Co je to za d.e.b.i.l.n.í anketu, když to nebude moderovat ani Kotek, ani Pyčo?!

53
Roman
Reagovat

na jednej fanúšikovskej stránke o československom talente bolo písané, že – ohľadom talentmanie: „500 tých najrôznorodejších čísel sa predviedlo na otvorených kastingoch v piatich slovenských mestách“ (informoval čas.sk) :D :D :D a na kastingoch v BA už 500 ľudí na Česko Slovensko má talent. Ak je to pravda, tak je prúser pre talentmaniu.

54
RAINMAN
Reagovat

Ale dobrá zpráva pro ty, kteří v Talentmanii postoupili, protože budou mít menší konkurenci… a i ta suma peněz je vyšší oproti ČSMT.

55
Ondra L.
Reagovat

doporučuju sledovat: http://televizia.joj.sk/tv-clanky.html každý den se tam objevuje pár videí…a to poslední se mi hodně líbí :-)

56
RAINMAN
Reagovat

Staré známé ksichty: jeden je z Robina, a další je z Hvězdný poroty ČSHS.

57
RAINMAN
Reagovat

… pěchoty

Přidat komentář