Panáček v reality show

Survivor CZSK (9): Zaostřeno na trojalianci

15. Duben 2022 | napsal(a): | reality show: Survivor Česko & Slovensko

survivor czsk 9

Dvakrát byla vyslána do duelu, dvakrát se vrátila. Možná právě to byla poslední kapka, díky které se Xénie i celý zbytek kmene probudil a zjistil, že je mezi nimi trojka, která se nezradí a která otevřeně říká, že se dostane společně až na konec. Jestli nejste s nimi, máte problém, který je potřeba řešit…

Krátké repete

Do sloučení se dostalo 10 hráčů. Jako první skončil Tomáš, kterému se vstup do sloučení ani trochu nepovedl. Absence sociální hry způsobila, že byl prvním na ráně. Do duelu ho poslal držitel imunity Vladimír, kmen nominoval Xénii. Ta byla úspěšná a získala novou šanci, tu ale nevyužila a do duelu šla i po další kmenovce. Tentokrát sice nedostala ani hlas, vybral ji ale Vladimír, který opět získal individuální imunitu. Proti ní se postavila Dominika, která soutěží zatím doslova proplouvala. A nezazářila ani v duelu a stala se druhou členkou poroty.

A co nás čeká?

Následovala soutěž o odměnu, po které přišla rozepře mezi aliancí tří žen, a to Nikol, Chili a Veroniky; a Johy. Následkem toho si všichni začínají uvědomovat, že tato trojice je uzavřená a pádí do finále. Ale co Johy, Xénie, Veve, Vláďa a Braňo? Pro ně místo v TOP3 nezbývá. Je třeba sjednotit se a poslat dvě ze tří proti sobě.

To by ale všichni museli hlasovat jednotně a navíc žádná z nich nesmí mít imunitu. Podaří se to?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Survivor Česko & Slovensko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 67
1
Michaela
Reagovat

Vcerejsi dil na Voyo bez spoileru:

Opet mi vadilo, co jedna dotycna osoba predvadi v porote, jak tam negativne ovlivnuje lidi.

Pak mi vadil proslov jine osoby, kde opet uplne zbytecne a agresivne sla proti Vladovi. Navic tam priznala, ze si vymyslela to vyhrozovani, jak vsude vypravela, ze ji Vlada vyhrozoval, coz mi prijde fakt herne ubohe.

A s ohledem na vysledek duelu zacinam verit o informaci, ktera beha po internetu o vitezi … a ja z toho fakt radost nemam.

2
Iva
Reagovat

Charakteristika jednotlivých členů – možných vítězů + hlasování, kdo připadá v úvahu:

https://tv.nova.cz/novinky/clanek/459167-kdo-vyhraje-survivor-hlasujte

3
Lukša
Reagovat

@Michaela: Jméno osoby skryto, ať ti, co uvidí až v úterý, nepřijdou o závěr dílu :-) Naopak o Nikol už můžeme mluvit otevřeně. A ano, ty řeči, posunky, pohledy, to fakt není ono. Nejsem z těch, kteří by kritizovali její hru, kdy prostě musíš pletichařit, jestli se chceš někam dostat, ale v porotě už by mohla mít k těm, co nejsou členy slepičí aliance, trochu úcty.

Jinak hra konečně má slušně tempo, proč tedy ksakru nemohly být podobné hry pořád? Systém minutové hry, kdy začínají všichni a postupně vždyť jeden vypadává je super.

A jsem zvědavý, co přinese další díl. Aktuální cíl už asi nebude úplně nejžhavější a zraky se upřou jinam. Jen tedy je to už top5 a v tomto stavu stále trvat na duelech je zvláštní.

4
Michaela
Reagovat

@Lukša: Dekuji za skryti, ale ona ma proslovy v kazdem dile, tak to neni az takove prekvapeni, ze promlouvala zase i na kmenovce.

Jo, tyto souteze jsou fajn zmena a v dalsim dile o Imunitu to bude zase takove, alespon soutezi vsichni najednou.

Ja se obavam, ze Nikol takto vali kliny i na hotelu do ostatnich a tim ovlivnuje zaverecnou volbu viteze, z toho radost nemam.

5
Peter
Reagovat

Pre tých, ktorí nemajú Voyo, a nechcú čakať na najnovšiu časť na Markíze, či Nove. Tu je alternatíva, kde si viete pozrieť všetky časti online a zadarmo: https://www.serialis.sk/survivor-cesko-slovensko/

Samozrejme stránok, kde si to viete pozrieť online je viacero, no na tejto sú časti nahrávané veľmi rýchle. Ja osobne Survivora nesledujem ani na jednej z televízií a už vôbec nie na Voyo, nakoľko sa všetko dá nájsť pohodlne na nete a zadarmo :)

6
bobina
Reagovat

@Peter: Velké díky! O těchto stránkách jsem nevěděla.

7
Michaela
Reagovat

Včerejší díl Voyo:

A už znám/e finálovou 4ku.

Díl byl takový jako jsme zvyklí, měl světlé i tmavé momenty.

Teď se vyjádřím ke dvěma informacím, které jsem viděla na internetu.

První byla odpověď Vládi na jednu otázku, kterou mu někdo na IG položil, čeho v Survivoru nejvíce lituje – odpověděl, že nejvíce lituje toho, že bezmezně věřil Johy a Veve. To mě navádí k tomu, co se teď asi stane, protože do teď ho nezradily. :(

A pak od samého začátku, co se účastníci vrátili domů, koluje po internetu informace, že vyhráli Chilli a to vlastně navazuje na tu informaci od Vládi z IG.

Jak to vidíte Vy?

8
dejna
Reagovat

@Michaela: Pokusím se teď zapřemýšlet – pozor, jde jen o moje úvahy a předpoklady!
Protože znám výsledek 29.dílu, předpokládám, že pokud se Vláďa nedostal do závěrečné trojky, je to tím, že nepoužil imunitu ( i když taky mohl prohrát souboj).
Pokud vyhrála Chili, pak je to zásluha poroty…zřejmě ocenila to, že se z naprostého dna a za cenu zřejmě největšího podrazu dokázala dostat do finále – tedy pokud byl Vláďa v závěrečné trojce s Chili – a nebo mu to většina členů prostě nepřála: Veronika, Dominika, Niki, Xenka stačí na přehlasování.

9
dejna
Reagovat

Při minulém dílu jsem pocítila, že už nic (alespoň pro mě) nemůže pocit z tohoto Survivora vylepšit – jsem znechucená, začalo mi být jedno, kdo to vyhraje, už mě nezajímají zvraty…vlastně už jen z čiré škodolibosti si představuji, že tam dojde k velkému podrazu a všem ho přeju. :/
Dnešní 29. díl mě v tom jen utvrdil – stačilo narazit na ten Ein Kessel Buntes a celé jsem to naprosto znechucená vypnula…dnes se jen podívala na konec. Ti, kdo se o tuto verzi zasloužili, museli být řádně zhulení, když čekali, že ten turecký paskvil oceníme. Zajímalo by mě, o kolik tato verze byla levnější, protože zatím to na mě působí jako levná dovolená pro štáb.

10
Michaela
Reagovat

@dejna: Vlada uz imunitu nemuze pouzit, od TOP 6.

11
Franz
Reagovat

Tady tak trochu chcípl pes.
To, ale nevadí, aspoň jsem se od dejny dozvěděl kdo vlastně vypadne v pátek. A příští úterý už také vlastně není žádné tajemství.
A jak někde řekla, nebo napsala Pazderková: z vítěze nebude mít každý radost.

12
Franz
Reagovat

Tady chcípl pes, ale na druhou stranu aspoň jsem se rady dozvěděl, kdo v pátek vypadne.

13
JanaH
Reagovat

@dejna: mám to podobně, jen asi delší dobu.
A jediné, co mě ještě zajímá je, jak daleko dojde můj fanoušek. :-)
S HII je to tak, jak píše Michaela, ani tu nakonec Vláďa nepotřeboval…

14
dejna
Reagovat

@Franz: Omlouvám se! Já si tolik dávala pozor, abych neprozradila toho včerejšího, že mi ušlo, že nesmím prozradit dva. Sorry! :/

15
BarBora
Reagovat

Verona plačenkala, udiala sa zrada preveliká !!!! A ona sa odrazu necíti byť zdravotne fit a pre pomstu bude vhodnejšia Čili… Akoby som sa ocitla v nejakej romantickej zlátanine,- zrada a pomsta…
Zradili Xenia a Dominika – svoj kmeň, ale po zlúčení aká zrada, keď už ide každý sám na seba? Johy sa dobreže neospravedlňuje, že sa nechce dať vyhodiť, tliape piate cez deviate, Verona radšej keby ústa ani neotvorila, z Čili sa stáva rádoby akási staroveká bohyňa pomsty…brrrrr

Nikola konečne vonku, ale to sa malo stať už dávno, ale aj Vlado sa nechal nalákať do šestky, okrem kurníku ešte aj Veve s Johy… 😧
Braňo tiež má akési výčitky svedomia, že napísal Čili a Nikola to brala ako zradu a teraz niekde na otázku, komu by výhru nepriala, označila – Braňa… chudáčisko, ešte aj po ukončení z neho urobila .uja. Hlavne že dal slovo Danovi.

16
Kami
Reagovat

BUDU SE SNAZIT NESPOILEROVAT
Videla jsem 29. dil co vysel na Voyo:
Za me mile prekvapeni, kdo byl vyrazeny. A jsem i rada za to, kdo se vratil.
Jinak k Chili – jo, mluvi jak prechytracela ucitelka, ale vite, me tam ona bavi.
Predstava, ze si tam jen Vlada jede svou.. Libi se mi, jak ho doslova tocilo kdyz Chili mluvila o zralokovi. Mne totiz ona pripomina trosku me – reknu co si myslim, i kdyz je to proti stadu.
Kdyz na me nekdy vypadnou rozhovory s Adamem a jeho moralizovani, nebo morazilovani Brana, tak mam chut si rozbit hlavu kladivem. PROC PROBOHA DO TAKOVE SHOW LEZOU? Jeji naplni je prechytracit a podvest, dopr.. Proto se tam take hraje o takovy ranec – aby tam ta motivace vyhrat opravdu byla.
Takze pro me Chili uplne v pohode vitez, kdyby to dostala.
Jinak fandim asi Johy, i kdyz se posledni dily asi (mozna i nechtene) veze a snad uz ten Vlada projede imunitu, aby se mohl zbytek projevit v taktice.

17
Kami
Reagovat

A jeste pripominka k Ondrovi – docela u me zacina nabirat body tim, ze zacina mit rypave otazky. Na Brana s tou rucni brzdou to bylo super.

18
BarBora
Reagovat

@Michaela:
Ak Vlado niekomu bezmedzne veril, tak ma sklama!.

Výhra Čili? Stále chcem veriť, že je to len mútenie vody, ale…. no, určité informácie tomu nahrávajú. Ostala na ostrove, čítala som vyjadrenie nejakej jej známej, kde oznámila jej víťazstvo, Vladove vyjadrenia, jej výsmešné reakcie na kritiku, nechodí na stretnutia, postupuje v hre,..

Nie, táto osoba je jedným z mojich naj antifavoritov.

19
Jakub
Reagovat

@BarBora: Někoho TV Noha musí protlačit k výhře , a pak dojit v dalších a dalších reality shows . Chilli ideální kandidát , beztak bude i v další řadě Tváře :)))

20
Peter
Reagovat

Ak bude víťazom survivora Chilly, myslím že “dobrí” ľudia na socialných sieťach jej to ešte dajú pekne vyžrať. Prave na ňu a na Nikol sa valí neskotočne veľa kritiky a hatu zo strany divakov. Asi najviac zo všetkých hráčov. Nikol dokonca na svojom účte maže komemtare a dlhší čas nebola aktívna. Neskôr sa k situácií vyjadrila a jej reakcia sa mi veľmi páčila. Aj keď ani jedna z nich nie je mojou obľubenkyňou, nik si nezaslúži nadávky a hate. Koniec koncov je to len hra a show. Ja už v súťaži nemám favorita a je mi to už jedno kto to vyhrá. Možno by som to doprial Johy🤷‍♂️. To by som na začiatku survivora určite nenapísal 😂

21
Violete
Reagovat

Fandím Vláďovi a nevadila by mi jako vítězka ještě Xenka. Docela jsem koukala, že Johy včera i v průběhu kmenové rady by byla schopná změnit názor na vyřazení o 180 stupňů, to bylo neuvěřitelné. Takže když Veve říkala, že je to jasných 5 proti 2, vůbec to tak nemuselo tak být. U Chilly jsem celkem zvědavá, co vymyslí.

22
JanaH
Reagovat

@BarBora: doslovný přepis:
Otázka na Vláďu: Když teď sleduješ jednotlivé díly, je tam někdo nebo něco, co tě překvapilo?
Jeho odpověď: Grafika, pak střih, zvuk, úplněk. Taky jak jsem byl hubenej a špinavej a zarostlej. A taky jak jsem byl naivní a důvěřoval Johy a Veve.

To je celé.

@Jakub: a později Výměna manželek, Malé lásky a O deset let mladší…

23
BarBora
Reagovat

@Peter:
Nadávky, vyhrážky nie, ale kto dobrovoľne ide do takejto šou, musí počítať s reakciami, hlavne tí, čo tam vydržia dlho, každý sa nakoniec odkope. Máš predstavu kto je Braňo, Tomáš, Vlado, Veve, Johy,…. ale aj Nikola a Chili. Nejaké pekné pripravené vyhlásenie nič nezmení na dojme z nich. Hnali sa za výhrou hlava nehlava, ale potom plačenkali, vyhrážali sa, dokonca sa oháňali pomstou…. úplne smiešne, veď je to len hra… Nikto iný sa takto nechoval, aj keď dokonalý tam nebol nikto a nikto to od nich ani nečakal.

24
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Aha, tak to už znie lepšie. Proste sa na nich spoľahol a zdá sa, že narazil. Ale s tým musel počítať.

25
Peter
Reagovat

@BarBora: Jasné súhlasím s tebou ohľadne ich hry to bolo hrúza des aj čo sa vyhrážok Nikol na kmeňovej rade týka. Nepáčili sa mi ani jej poznámky na poslednej kmeňovej rade, kde neustále komentovala tragéda Braňa. Toho Braňa, ktorý sa za ňu neustále bil do prs. Pre mňa napríklad je Chilly už od začiatku hry najviac nesympatickou hráčkou. Asi už od vtedy ako sa snažili a nakoniec aj zbavili Báry. Nikol som mal zo začiatku rád priznávam, no čím sa blížilo k zlúčeniu tak sa to u mňa k nej úplne otočilo a celá sa mi znechutila. Hra a celý survivor je jedná vec. Druhá vec je keď ti niekto praje smrť, nadáva ti do ku*iev a neviem čo ešte, len na základe jej hry (hoc už bola akákoľvek. Kritika sa dá napísať aj slušne). Jasné, že tí ľudia musia rátať s určitou vlnou hatu, keď sa hlásia do takejto show, no pre mňa je neprípustné a vôbec neviem pochopiť ako niekto dokáže druhej osobe napísať toľko urážok ako napísali jej. Nikol natočila asi 10 minútové video, kde reagovala na hate. Tam sa mi páčil jej postoj k tomu, to je celé.

26
BarBora
Reagovat

@Peter:
Nie som na sociálnych sieťach, tak neviem ako to tam vyzerá, to, čo si popísal ani ja nepodporujem.
Niečo sa ku mne dostalo v článkoch, štýlom – dostávajú na frak, takto odpovedajú, kde sú viac rozvedené práve reakcie hráčov, prípadne ich citácie. Alebo rozhovory s nimi, ale veľa som toho nevidela, skôr náhodne sa k niečomu dostanem.

27
BarBora
Reagovat

@Jakub:
Na YT som zachytila nejakú hlášku, že súboj Čili s Veronu nebol fér z pohľadu podmienok súboja a preto sa Verona bez povrazov hneď zvalila na jednu stranu, skúsim si dať na to pozor. Tomáš tiež mal problém s vrecúškami a ich obsahom, keď sa mu nedarilo ich rozviazať a vysypať, aj keď on bol šikulka v týchto veciach, odrazu problém bol a s ním aj vyhadzov. Nerobím si ilúzie o “ nenápadnom'“ zasahovani do vývoja hry, ale ak stavili na Čili, tak neviem, neviem… Ona má byť ten ťahúň obrazoviek? Už v SuperStar mi nebola sympatická a to sa ani nestihla prejaviť, ani teraz sa nezdá, že by získala veľa obdivovateľov.

28
Michaela
Reagovat

@BarBora: Jako je zajimave, jak byla marna ve vsech soutezich az do duelu a najednou to jde. To, ze porazila Nikolu, jeste OK, u Veroniky uz se mi to nejak nezdalo, s Xenkou uz vubec ne a kdo videl posledni dil na Voyo …

29
Ter.
Reagovat

Od návratu trosečníků jsem vnitřně přesvědčená, že vyhrála Veve. Oproti ostatním je neaktivní na socsítích, což mi u takhle mladý holky přijde vysloveně podezřelý. Jen si lámu hlavu s tím, čím přesvědčila porotu, aby se přiklonila na její stranu. (Že holky v top čtyřce odstřelej Vláďu, mi přijde bohužel jasný.)

30
BarBora
Reagovat

Veď to, okrem chvástania sa o svojej inteligencii a športovej zdatnosti bola o ničom, snáď ešte aj Braňo toho vyhral viac. A ak predsa len náhodou nejaký bod ulovila, robila predstavenie ako majster sveta.

31
BarBora
Reagovat

@BarBora:
To bola reakcia na Michaelu.

32
BarBora
Reagovat

@Ter.:
Zasmiala by som sa, keby to nakoniec predsa len vyhral Vlado. Výhra Veve by asi bola pre neho zvlášť bolestivá.

33
Ter.
Reagovat

@BarBora: Já jsem Veve v dobách toho blonďatýho šavlozubýho květáka z Azua fakt nesnášela a pořád mi není dvakrát sympatická, ale musím uznat, že je mistryně přežití. Nemluvím o jejích držkopádech, ale o schopnosti proplout a tančit mezi vejci. Je tam nejmladší, ale sociálně chytrá jako vopice. Vláďu neměla a asi furt nemá ráda, ale bystře pochopila, že bez něj ve hře nepřežije. Čím ho přesvědčila, aby jí věřil, to je mi záhadou. Je křivá jak paragraf.

34
BarBora
Reagovat

@Ter.:
Súhlasím, pritom je akoby neviditeľná, nikto sa ňou nijak zvlášť nezaoberá, dokonca kurník si do hľadáčika vzal neboráka Braňa, vraj zradca a plavec😄. Možno podvedome čakajú, že ona sa sama prizabije, chalani z Maa by po takých pádoch už dávno boli doma😂.
Dnes už aj Vlado kuká, ako to hrala na viac strán, ale tam asi človek musí niekomu aspoň trochu veriť, risknúť to, len si zle vybral, ak si dobre pamätám, Veve aj Enriqueho obetovala a toho mala rada. Vlado pôvodnému Azua nevedel zabudnúť začiatok a tým si zmenšil manévrovací priestor a zostalo mu to, čo mu zostalo, pritom v Azua sa na Veve aj s Adamom chystali a zrovna ju si vybral za parťáčku.
Inak, pri pohľade na Veve si zvyknem spomenúť na Kopeckeho – žralok zuby, ma jak nože a z tech zubu čiši strach..

Uvidíme, aj Veve by som brala radšej ako Čili.

35
Peter
Reagovat

@BarBora: Možno na tom niečo bude, že by Survivora mohla vyhrať aj Veve. Na druhej strane som postrehol aj reakciu Tomáša, ktorý sa práve ohradzoval, že by víťazstvo práve Veve nepredýchal, no možno bude musieť :D

Myslím, že práve ona je naozaj majsterkov prežitia. Nespočetne veľa krát bola na kmeňovej rade označovaná a bola doslova horúcim adeptom na vypadnutie. U mňa taktiež radšej ona ako Chilly, ale aj ako Braňo, či Vláďa. Myslím, že aj doniesla do tímu viac bodov ako Chilly, ktorá bola na začiatku veľmi preceňovaná a sama od seba viac čakala, aspoň tými rečami, že ona je športovec :D No body nenosila.

36
Michaela
Reagovat

U Veve bylo zvláštní, že když se všichni vrátili domů, ona byla poslední, která začala postovat něco na sociální sítě. Třeba potřebovala rozdýchat svou výhru.

Já mám nějaké tušení, že do finále se dostanou jen holky – Chili, Veve a Johy – Vláďa skončí 4.

37
BarBora
Reagovat

@Peter:
Tomášova reakcia na Veve ma prekvapila, nevšimla som si, že by boli v nejakom konflikte, ale nevideli sme všetko, len povedal, že sa mu nepáčila jej hra.

Áno, zo začiatku bola Veve na rane, veď aj Vlado s Adamom ju mali v zuboch, ale po zmiešaní kmeňov sa akoby upozadila, ale skôr chovaním, aktívna bola dosť na obe strany a zatiaľ jej to vychádza, ma relatívne kľud, v poradí sú iní.

Zaujímalo by ma, akým spôsobom sa dopracujú k dvojčlennému finále.

38
zeppelin
Reagovat

Vypadá to, že zde převážili názorově „Voyoáci“, z nichž někteří nás zdarma zásobují informacemi, kdo vypadne dříve než v TV (Tam teprve skončil díl 27 s vypadnuvši Veronikou). Ono to taky potom částečně zabíjí diskusi „neVoyoáků“. Takže doufám, že si aspoň finálový výsledek necháte pro sebe – pokud by finále bylo dříve na Voyo, což moc nepředpokládám.

39
Lukša
Reagovat

@zeppelin: Když to tak čtu, tak asi před finále otevřu dvě vlákna – jedno pro ty, co už vědí, a druhé pro ty, co chtějí zůstat pozadu :-)

40
zeppelin
Reagovat

@Lukša: Pokud se ti to bude chtít „zmanažovat“, tak za mě OK. Dřív to nebyl takový problém u jiných RS, tady to jaksi nabobtnalo.

42
BarBora
Reagovat

@Lukša:
Veľmi fajn, ja kľudne pôjdem medzi voyoákov, aj keď som pozadu. Len som zvedavá, čo budú čítať tí, čo chcú zostať pozadu, keďže väčšinou neprispievajú, alebo len veľmi málo.

43
JanaH
Reagovat

@zeppelin: možná žijí v omylu, že exhibovat je žádoucí a vítané. :-D

Lukša: jestli bys náhodou neměl být přísnější. ;-)
Dvě vlákna nic neřeší, bo v chlívku „Diskuse na Panáčkovi“ hned vidíš co je nového…

44
JanaH
Reagovat

@BarBora: njn, detaily.
Vláďa není tydýt, komentoval to, co bylo momentálně v Tv. Jen jestli si nás taky nevodí… ;-)

45
dejna
Reagovat

@Kami: Dík, opravdu zajímavý rozhovor. :)

46
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Veď hej, musí byť pre nich zaujímavé, čo sa teraz dozvedajú, aJ to mútenie vody môže byť programové. Jedna bývalá trosečnička spomínala, že do taktík im nehovorili, ale ako sa má tváriť porota a pod. bolo doporučené.

47
Iv. Sa.
Reagovat

@dejna:
45
Ano, zajímavý rozhovor, až na posledních cca 5 minut, kdy všichni ve zmiňovaném světě mají furt málo /včetně Ondry, jak sám zmínil/ a chtějí stále víc /při částkách pro běžného smrtelníka až astronomických. Ale asi to tak od určitých cifer nastane. Do „prvního infarktu“ … Nezávidím, mám dost, i když pro ně s měsíčním „kapesným“ od státu ;-)
Naproti tomu mi výhra 2,5 mega nepřijde nijak závratná, v dnešní době to snad není ani na pražskou garsonku. Ale i tak jistě potěší ;-) Je mi celkem jedno, komu nakonec připadne. Ať třeba tomu, kdo nejlépe zvládne vše, co se na ni přilepí /a nebude to vše jen příjemné/ a ať mu či jí titul aspoň trochu sluší ;-)

48
Jakub
Reagovat

@JanaH: ,,a později Výměna manželek, Malé lásky a O deset let mladší…“

:D :D :D :D :D :D .. jen jsem si to představil a polil mě studený pot :D

Mimochodem @Lukša: souhlasím , ono asi není v možnostech tohoto portálu mít klasické diskuzní forum a na každý jednotlivý díl specifickou sekci , ale nějaké rozdělení pro vojáky i nevojáky by asi nebylo na škodu :D

49
JanaH
Reagovat

@BarBora: “Reakce vychází z toho, jak jsem děvčata v tu dobu vnímal ve hře a co vidím teď v televizi. Teď mám možnost vidět jejich soukromé rozhovory na kameru. Moje vyjadřování na sociálních sítích je ke stavu odvysílaném v TV Nova, nikoli k Voyo. Následné spekulace fanoušků mě vlastně baví a patří to k tomu. My jsme taky na ostrově spekulovali každý den. Takže opravdu to nejde brát jako indicii k čemukoliv.”
Říká Vláďa tady: https://www.extra.cz/exkluzivni-rozhovor-s-vladimirem-ze-survivoru-proc-se-spolcil-s-veve-ceho-se-na-ostrove-nejvic-bal-a-cim-ho-vytacel-ondrej-novotny-96884

50
Michaela
Reagovat

Vcerejsi dil Voyo – zadny spoiler:
Ted kdyz znam TOP 3, tak jsem za A) zvedava na TOP 2 a za B) na to, jak bude hlasovat porota.

A poslednich 10 minut vcerejsiho Voyo dilu bylo velkym prekvapenim. Jako doopravdy.

51
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Pre mňa by bolo zaujímavé pokračovanie – ako reagovali hráči na videné v TV v konfrontácii s videním vtedajšej situácie, podobne ako to spomenul Vlado, len viac rozvedené.

52
dejna
Reagovat

@Iv. Sa.: 47
Napsala jsem svůj koment po části, kdy se vyjadřoval k Survivoru. Zbytek rozhovoru jsem doposlouchala později a hodně mě zarazila jeho obhajoba facek a plivání do tváře těch, se kterými nesouhlasím nebo kteří mají hodně odlišné názory.

53
Iv. Sa.
Reagovat

@dejna:
52
To jsem raději hned vypustila z mysli.
Na konci rozhovoru ve mně zůstala hořká pachuť, i když jsem si nejprve skoro 3/4 času Ondru docela vychutnávala. Není vše zlato, co se třpytí.

54
Kami
Reagovat

NOVE VOYO:
Top 3 znam a jsem spoko. Ten posledni duel byl napinavej jak ksandy. Vcelku by mi nevadil postup ani jednoho hrace, ale o trosku vic jsem to prala tomu, kdo nakonec duel vyhral.

55
Adam
Reagovat

Vítěze nezvolí porota, ale duel. Porota zvolí jen druhého soutěžího do závěrečného duelu

„(poslední tři) se spolu znovu utkají ve sportovním klání, ze kterého vzejde postupující dvojice.
• Dva největší vytrvalci se utkají v další soutěži a VÍTĚZ POSTUPUJE DO FINÁLE.
• Dva hráči, kteří odpadli v soutěžích, předstoupí před porotu a POROTA ZVOLÍ DRUHÉHO FINALISTU.“

56
Pattrick
Reagovat

@Adam: To snad ne, tohle je bizár, že vítěz bude z nějakého duelu.. Jinak Nova koupila práva na vysílání Australského survivora, ať se nadívá, jak to má vypadat..

57
zeppelin
Reagovat

@Adam: Jestli je to tak, tak to bude opravdu důstojné zakončení tohoto tureckého paskvilu. A doufám, že se pojede aspoň na 20 bodů.

58
zeppelin
Reagovat

@Pattrick: Už se ví, jestli to bude poslední sezóna, nebo něco staršího?

59
Pattrick
Reagovat

@zeppelin: Vůbec netuším, jsem zvědavý po čem sáhli, ale předpokládám, že to bude od „3“ série, která je jakoby první obnovená na kanálu 10, kde se vysílá tenhle klasický survivor formát.

60
BarBora
Reagovat

Este sa vrátim pár dní dozadu, musela som si od „najlepších“ hráčok trochu oddýchnuť, ja tie slepice nedávam. Tie ich hrdinské reči ako oni hrali a ostatní sa viezli, oni nezradzali, to tí druhí, zlý Braňo, napísal Čili a tým zradil Nikolu, ona niiiič takého nerobila! Jej primitívne kecy z porotcovskej lavičky…to je len hra, to nie je povaha…,..
A celá ich hra bola o slepičarni, vymýšľaní, klamaní a zrádzani. „Geniálny“ ťah ako sa s Veronou dohodli, že vlastne oni už nie sú slepičáreň, oni aj seba napíšu😂, k tomu ešte znevažujúce vyjadrenia o súperoch. Nemyslím si, že toto je jediná cesta ako tam uspieť, ale čo im už zostáva, keď body, až na Veronu, neprinášali… Druhý extrém je Braňo, aj keď mu rozumiem, ale je asi lepšie do tohto typu hry neísť, alebo nedávať slovo😀…

Aj Vlado pobavil, s tou výhodou, veď Čili to mala napozerane a druhý krát, keď jej tesne pred označením ťahal medové motúzy popod nos, aká je super, jej humor, ako ju má rád… toť sociálna hra, ale musí sa mu uznať, že po návrate ju nezačal okydávat, drží linku a možno si aj naozaj rozumejú.

Čo sa týka duelu Čili-Verona, počas súťaže som si nič zvláštne nevšimla, až keď zliezli zo stojániek, Čilina zostala v rovnovážnej polohe a Veronika trošku naklonená, ale od TV je ťažké posúdiť, či to malo nejaký význam.

61
BarBora
Reagovat

@Adam:
Dík za informáciu.

62
zeppelin
Reagovat

Píšu koment k dílu 28 – TV (vypadla Xénka). Tým pro odměnu sestavil Vláďa možná tak, jak by chtěl finálovou trojku : Johy, VeVe a on. Johy má problém vyjádřit jasně svoje hráčské myšlenky, VeVe je hráčka co se zatím veze a Vláďa se považuje (asi právem) za hráče. Xénie hrála takovou bezkontaktní hru s dobrou fyzičkou, která stačila na tu finálovou šestku. Já osobně jsem jí výhru nepřál, protože jsem zatím nestrávil její účinkování na Farmě 13 jako „pomocníčky“, která dělala na pokyn „borisovců“ za Evelyn špinavou práci formou „uměleckých imunit“ (disco-tanec a barová stolička), čímž ovlivnila finálovou část hry.

63
Lukša
Reagovat

@Adam: No dobře, TOP2 určí souboje a porota. A vítěze celkově? Podle tohoto scénáře to vypadá, že vítězem se stane ten, kdo jako první získá ve finálovém souboji 10 bodů, potom vyhraje duel a nakonec dostane od poroty minimálně 3,5 hlasu :P

64
Lady XL
Reagovat

@zeppelin: S Xenkou jsem to měla stejně! Pořád ve mě bylo to její účinkování v poslední Farmě :-(. Navíc Survivora hrála, jakoby byla na Farmě (dokonce to zmínil i Zitrón v té jejich show), prostě z počátku být nenápadná, držet se stranou a spíš kluků (využívat svůj vzhled) než babince a zároveň bojovat, nebýt slabá. No jenže to tady neplatilo, protože tady se musí vztahy budovat každý den a s každým. Taky mi přišlo, že dlouho váhala, kdy začít nějak hrát, taktizovat, až to vše spíš prošvihla. No a znovu se vrátím k mužské části – ono jí v jejím kmeni plno kluků vypadlo a tak rychle ztratila oporu v mužích a Tomáš, kterého si zvolila do nového Mao, nesplnil očekávání – sám byl dost nerozhodný….
Ale musím na Xence ocenit, že je vážně pohybově všestranná a dost silná.

65
BarBora
Reagovat

@zeppelin:
Veve sa vezie? Vôbec si to nemyslím, aj keď nehrá prvoplánovu hru pre divákov, radšej chce postupovať. Má dobrý odhad na ľudí, vie odhadnúť situáciu a podľa toho sa zariadiť. Síce nenápadne, ale cez Vlada a trojku dokázala ovplyvňovať hru, tí si to možno ani neuvedomili. Pri zmenenej situácii dokázala zmeniť chovanie tak, že si ju Vlado vzal za svoju pravú ruku a do značnej miery jej dôveroval, aj keď boli predtým na nože. Čo dokázali Nikola, Chili? Spoliehali sa na pevnú trojku a až keď bolo neskoro im to došlo. Nikola bola schopný manipulátor a rozprávkar, ale to bolo asi tak všetko, navyše Veve je tiež schopný manipulátor. A ich hra? Tie škôlkárske nápady… a potom sa čudovali, že ich každý ototo..

66
zeppelin
Reagovat

@BarBora: Ohledně VeVe jsem to myslel ve smyslu toho, že není primární myslitel a hybatel akcí, ale dobrý pozorovatel, který se přizpůsobuje hře, tak jak plyne. Počáteční spojení s Enriquem ji moc neprospělo, byla tenkrát krůček od nominace do duelu od Vládi, ale ustála to. Ze začátku si byla taky dost sebejistá („umím počítat“), aby se následně trochu upozadila, což ji pomohlo. Když tak mě opravte, ale zřejmě nebyla nikdy vybrána na kmenovce, ani do duelu. A třeba ji hlavní herní tah teprve čeká. Nikol a spol. zahráli pouze to, že udělali zkraje alianci a dál žili z podstaty. A Chili nebyla a není můj „fanoušek“, ale musím uznat, že z ní bude asi duelový mistr.

67
BarBora
Reagovat

@zeppelin:
Áno, Veve a Vlado sú rozdielne typy hráčov, škoda že Vlado vlastne už nemá konkurenciu v jeho štýle hry a aj celkovo, pre divákov by to bolo zaujímavejšie, k tomu imunity…
Mne je jedno kto vyhrá, len nech to nie je Chili, no, ak by som musela, rozhodovala by som sa medzi Vladom a Veve. Asi😄

Přidat komentář