Panáček v reality show

StarDance XI (23.10.): Quickstep, jive a slowfox

23. Říjen 2021 | napsal(a): | reality show: StarDance

sd xi 1

Klid je u konce. Druhý taneční večer znamená první vyřazování. Pro koho bude tato sobota tou poslední ve StarDance?

Druhým večerem nás budou provázet písně divadelníka, spisovatele a textaře Jiřího Suchého. Hned na úvod se můžeme těšit na další speciální vystoupení. Jednotlivé páry poté zatančí quickstep, jive nebo slowfox.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
Jana
Reagovat

Miluju Tatianu a jeji hodnoceni… A cim dal vic mimo mi prijde Tomanek :-)

Jo a co mel byt ten Dedikuv nejive? Tam by tanec tezko hledal i Sherlock Holmes?

2
Prochor
Reagovat

Cina má tak nízkou váhu, že by si při zvedačkách mohli s Adrianou vyměnit role:-) Jinak se mi líbí, že Tereza Černochová docela tančí a možná, že ji v soutěži podrží kromě ochrany Vodičky také sympatie divaček korpulentnějšího vzhledu.

3
Lukša
Reagovat

Já vám nevím. Z dnešní desítky ani jeden pořádný tanec, když už něco, tak docela pohledné vystoupení s málem tance. Nejlepší jak výkonem tak bodově Černochová. A připojuji se k Janě, Dědík a jeho jive… Chtělo by ubrat na váze, když to člověk porovná třeba s tím Vodičkou, který po parketu pluje…

4
Bezík
Reagovat

Dnešek takovej hodně podivnej. Velmi nevyrovnané výkony jak soutěžících, tak poroty. ještě že to drží pohromadě moderátoři pevní jako skála, jinak by se to dnes snad rozpadlo. Podle poroty nejlepší Černochová, já bych dneska pořadí stanovovat nechtěl, protože jak vážit které chyby, Těžký. Vypadnul Trávníček, vcelku očekávaně. Snad to bude příště Godla.

5
Luci
Reagovat

Ještě Verner tančil… Jediný tanec, který byl skoro od začátku do konce v držení. Tereza Černochová je pro mě příjemným překvapením. Cina standard moc nezvládl, tam jsem to čekala lepší. Konec Trávníčka mi nevadí. Příště by měl jít Godla…

6
Inbezka
Reagovat

Krásná Tereza dnes. A dál už nic moc. Kostýmy otřesné. Jak koupené ve frcu a narychlo přešité a to ještě špatně. Možná někde na začátku řekli, že jsou to kostýmy z divadla, aby šly k tématu? Coufalová chudinka v divných neslušivě žlutých šatech, Taťjana komsomolská košile, Návorková nepadnoucí růžový hnus a ještě hnusnější účes.. To muselo dát teda práce, aby z hezké holky udělali tohle. Leda Šoposká, Martina a snad Tereza Černochová vypadaly dobře. I Lálové to slušelo. Spikli se všichni proti soutěžícím? Verner od Tománka šestku a Godla totéž? Trávníček se na ty čtverky ani nemohl dívat a při vyřazování myslím ani hned nepochopil, že vypadl. Myslím, že hořce litoval, že do té soutěže vůbec šel. Babčáková tam kašlala jako tuberák – fakt jí nikdo ani na balkóně nemohl podat kapesník? asi ne, ale dělalo mi to zle. Příště bude kašlat Prágr:-) fuj … nadávám a to jsem se ani nedotkla tanců:-(((

7
JanaH
Reagovat

@Inbezka: kdyby z frcu.
Ty „úžasné“ kostýmy jsou od „úžasné“ Tatiany Kovaříkové. Stejně jako loni, tehdy se psalo, že jsou prej dechberoucí. :-D

8
Inbezka
Reagovat

@JanaH: A já si říkala, že možná chtěli šetřit buď kasu ČT nebo přírodu, a ty šaty recyklovat:-))

9
popy
Reagovat

Zdravím po dlouhé době všechny – a asi zůstanu radši tady než u Superstar. :-)
Souhlas s Bezíkem v tom, že nejlepší tanec včerejška se skoro nedá určit (kdybych musel, dám Mariku Šoposkou, ale hraje v tom roli, obávám se, že je mi prostě sympatická).
Souhlas s Lukšou, že to byla spíš herecká vystoupení než tanec (a proto podle mě ty Chlopčíkovy na sociálních sítích tak propírané pětky).
Jsem rád, že vypadl Pavel Trávníček, už kvůli tomu, že byl včera hlavně na konci úplně mimo a myslím si, že ho to prostě v tom věku zmohlo. Byl tam v těch předchozích deseti ročnících vůbec někdo starší než on (myslím v době vysílání)?
Na celkové vítězství tipuju buď Honzu Cinu, nebo Tomáše Vernera, do pětky farářku, možná Mariku, a Zdeněk Godla podle mě tak daleko jako Pavlásek nedojde, není to až takový průšvih (a dle mého skromného názoru není ani tak vtipný, jako byli Schmitzer, Vydra nebo třeba i Bosák).
A zaujalo mě, že pan Fábera na Cinově prvním tanci zkritizoval v podstatě přesně to, co porota na druhém.

10
Bezík
Reagovat

@popy: Honza Cina, jak ho mám rád, je pro mě zatím největší zklamání. Exceluje jako sólista, ale v párovém tanci je to, vzhledem k jeho schopnostem, nepochopitelně slabé. Vůbec netuším, proč tomu tak je. Naopak farářka je spíše to pozitivní překvapení, čekal jsem trochu blok (krátké šatečky, dotyky na tělo) ale překvapivě to zdolává a věřím tomu, že bude mít největší progres ze všech soutěžících. Paradoxně jejím největším problémem v úspěchu v soutěži je její taneční partner.

11
Violete
Reagovat

Byl to hodně dietní díl. Prostě slovy písně jeden krok dopředu a dva zpět :-) Vstupní choreografie hezky skladbu vystihovala. Porotci mi tentokrát přišli zbytečně přísní. Nejvíce se mi líbily choreografie tance od Pruckové a Ondráčka. Bylo super, že Ondráček se Šoposkou ji tvořili společně. K Babčákové a Černochové mám čím dál větší sympatie.

12
Litocha
Reagovat

Mně se nejvíce líbil hned první tanec, Tomáš Verner. Moc se mi líbilo, že to bylo opravdu poctivě taneční číslo, bez zbytečných opiček. Šestku od Tománka (a stejné hodnocení pro Godlu a ještě vyšší pro Miraie od stejného porotce) jsem nepochopila. Sice mi enní nijak zvlášť sympatická taneční partnerka, ale to není důležité, když je tanec pěkný.
Co se týče farářky, typická dědíkovina, tanec aby pohledal lupou. Nějak mi čím dál víc vadí odehrané tance (typickým případem je Jan Cina, přemíra divadla a tanec přinejlepším rozpačitý). A už jsem slušně alergická na „příběhy“ a hlavně jejich vysvětlování. Pokud tanec potřebuje vysvětlit, aby lidi pochopili, co se tam dělo, je asi něco špatně…
Na Michala Necpála je ve standardu opravdu radost pohledět.
Vypadnutí bylo spravedlivé (a teprve podruhé vypadl jako první muž), obávám se, že příště (bude-li vůbec přenos) to už tak po zásluze nebude, černého Petra si nejspíš vytáhne některá z dam (i když možná i ten Mirai…). Hodně bude záležet na tom, koho zrovna podrží/potopí porota.

14
Jana
Reagovat

Nějak pořád zpracovávám ten předchozí večer… navíc mi přišlo, že všechny ty slowfoxy nebyly moc slow… Asi mi nejvíc vadilo Tománkovo hodnocení a kde je Sestini vzhledem k farářce a dalším :-(((

A jinak tedy se máme v sobotu na co těšit :-)
Tři taneční páry čeká mimořádná obměna tanečních partnerů! Marika Šoposká si zatančí s Michalem Burešem (SD 1), Andrea Sestini Hlaváčková s Jakubem Necpálem (SD 3) a Tereza Černochová s Michalem Kurtišem (SD 7).
Zvláště ten poslední je vzhledem k bulvárním informacím takový překvapivý :-)))

15
Jana
Reagovat

@Litocha: je znát, že Kristýna si prošla jen první řadou, kde se ještě opravdu tančilo… takže tak staví choreografie i teď. Necpál si svůj standard drží :-)))
Ad příběhy – vadily mi už od Polákové (tam to asi nějak začínalo, ne?), pokračovalo to dalšími… Vadí mi pořád – ale pokud to bude zase něco typu „seznámili se, první rande, první pusa…“ tak Babčáková u mě hodně ztrácí… Ale letos docela sleduju BBC Strictly a tam je to snad ještě horší..
Mám pocit, že to kolem vypadnutí je strašně vyrovnané… jo, Godla nic moc, ale Tereza se fakt snaží z něj dostat maximum a umí tomu přizpůsobit choreografie. Máš pravdu, bude hodně záležet na porotě.

16
Jana
Reagovat

Aha, tak celá informacez FB:
Tři taneční páry čeká mimořádná obměna tanečních partnerů! Marika Šoposká si zatančí s Michalem Burešem (SD 1), Andrea Sestini Hlaváčková s Jakubem Necpálem (SD 3) a Tereza Černochová s Michalem Kurtišem (SD 7). V
Dále se těšte na Jana Cinu s Adrianou Maškovou (SD 6), Martinu Viktorii Kopeckou s Markem Dědíkem (SD 8 ), Zdeňka Godlu s Terezou Pruckovou (SD 9) a Tomáše Vernera s Kristýnou Coufalovou (SD 10).
Ti, kdo vystoupí, mají negativní PCR testy. Zítra ale všechny testujeme znovu!
Nikdo z párů tentokrát nevypadne, ale vaše SMS hlasy budou důležité pro další kolo, a to i u těch párů, které tentokrát nevystoupí.
……
Chybět by tedy měli Babčáková s Pragerem a Mirai s Návorkovou…

17
Ježek
Reagovat

Tak tuhle sobotu se vypadávat nebude. Jak to udělají aby jim to vyšlo do konce těžko říct, možná pak vypadnou dva. A nebo už počítají s tím, že to třeba ani do konce neodvysílají v původním stavu. ;)) SMS hlasy se každopádně mají posílat ostošest. Penízky jsou potřeba. :)) Na ofiko diskusi je velký rozruch okolo Hámy. Ne že bych ho úplně nesnášela, ale to fakt v českém šoubyznysu není ženská, která je schopna pronést pár vět v přímém přenosu? :))

18
jana
Reagovat

@Ježek: Podle mě to berou podle toho, že s ním spolupracují na Atletovi roku (který by snad měl být příští týden).
A už mě fakt štvou hlášky typu „penízky jsou potřeba“. Nikdo ty lidi posílat sms nenutí.

19
Lukša
Reagovat

@Ježek: Háma je v pohodě, a aspoň jednou uvidíme, jak to bude vypadat bez našich stálic.
Že nám koroňák StarDance ovlivní jsem čekal, ale až někdy v druhý půlce. Fajn, že to dokázali ještě nějak zkorigovat a sestavit aspoň 7 párů, ale tenhle týden to tanečně opět asi nebude nic extra.

Přidat komentář