Panáček v reality show

MasterChef 2021 (15|16): Bagetka bez Pavlínky a potom opět ven

19. Říjen 2021 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

bbJiž potřetí se budou v MasterChefovi Česko připravovat bagety. Ta nejlepší se bude od středy prodávat v síti Bageterie Boulevard. Loni výzvu uvedl první vítěz Petr Březina, letos se ale jeho nástupkyně Pavlína Lubojatzky nepředstaví. Místo ní se ukáže bývalý porotce Mirek Kalina.

Ve středu nás čeká další venkovní výzva.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Lady XL
Reagovat

Tedy, kdyby tam Givy neměl Jíťu, tak totálně pohořel. Chovala se jak pravý šéfkuchař, klobouk dolů! Ale Givy zase zvládl veškeré maso.

2
XY
Reagovat

Přišlo mi to nefér, měli ochutnávat od obou týmů. Jasně že lišky budou na první dojem působit jako příloha líp než špenát… Ale jak to chuťově ve skutečnosti bylo..?

3
libena
Reagovat

bagety nekomentuji, nějak jdou mimo mě. ale poslední čtyřka s vyřazovacím jídlem byla super jízda. škoda, že někdo musel ven. jsou tam slabší lidi, kteří ale v poslední 4 nebyli.

výzva: myslím, že v tom givi jako šéf plaval, zachraňovala ho petra, ta se toho chopila. ona je rozený organizátor, givi se vytáhl s masem. kiki – neviditelná, zdeněk se s nimi hezky svezl…zase.

modrého týmu mi bylo líto, ten časový hendikep do spižírny jim to zkazil hned na začátku. a už se vezli. paolo zas tak špatný šéf nebyl. besky mi připadala tak do počtu. ještěže měli jitku, to je kuchař. jakub klasicky průměr.

tak nějak mi připadá, že givi jede strmou cestou vzhůru, ale podle mě charisma romana staši zdaleka nedosahuje, já bych upřednostnila vítězku – jitka, příp. petra…

4
Lady XL
Reagovat

@libena: Souhlasím se vším! Tím myslím popis lidí. Přesně – Zdeněk se svezl a ničím se nevytáhl. Dělat salát celou dobu přípravy…. Kiki není organizátor, ale je pracant. Jak jsem psala výše – nebýt Petry, šli by nejspíš oni do vyřazení, protože by to nestíhali vydávat. Ona je ve fofru klidná, nebo vybuchne, ale hned se omluví a jede dál. Byla fakt skvělá a viděla jsem v ní v tu chvíli vítězku! Myslím, že ani Jíťa není tak organizačně schopná. Givi není šéf, ale je systematik a hlavně si dokázal ohlídat maso, což byl kumšt! V druhém týmu byl Paolo (pro mne prostě Pavel, na Itala si jen hraje a to asi i díky režii) dobrý organizátor, ale Petru nepředčil při výdeji. Ostatní tak nějak spolu šlapali, nepřekáželi si, ale nijak nevynikal nikdo, no možná ještě ta Jitka. A Besky mne taky trochu zklamala, taky jsem myslela, že bude výraznější. Jinak mne také překvapilo, že neměli všichni hosté obě jídla – mohla to být klidně degustační porce, bylo by to spravedlivější. I když – měli jen 4 tácky a jídel určitě vydali víc, takže tam byla asi i nějaká nespokojenost….
p.s. v prvním příspěvku jsem zaměnila Jíťu za Petru, sorry :-).
Givi je trochu jakoby stydlín, nemá to charisma Romana Staši. A Paolo mi spíš vadí. Teď bych vyřadila Zdeňka, ten je tam jen do počtu a jen občas se mu něco povede, ale spíš se veze…

5
-Vicky-
Reagovat

Ta týmová výzva byla koncepčně nedotažená. Otázkou je, zda záměrně. Před vařením stačilo neříkat nahlas menu, to stejně nikomu nepomohlo. Pak by soupeř neměl možnost „vyfouknout“ všechny zajímavé suroviny. Což ve výsledku vedlo k vyřazení týmu, protože neměl menu tak atraktivní, když mu všechny suroviny sebral soupeř a hosté se měli rozhodovat jen pro jedno jídlo k ochutnání. To byl druhý zcela nesmyslný podraz, nepamatuji si, jestli to vůbec někdy takto v některé předchozí řadě bylo koncipováno.

6
Lady XL
Reagovat

Kradení surovin začali, podle mne, v poslední sérii :-), ale tady to bylo takové nesmyslné, když předem právě nahlásili menu a ono mohlo být mezi tím někde vytištěné. A pak po „krádeži“ surovin měli něco jiného, což by hosty zmátlo… Jak píše -Vicky-, byl nesmysl, že to menu museli říct předem. A fakt nevím, zda potřebovali ušetřit, což je ale nesmysl,když ty porce stejně byly uvařené, že nedali možnost mít k ochutnání jídla obou týmů. Docela by mne zajímalo vysvětelní dramaturga :-).
Soutěž v natáčení piva – docela mne překvapilo, jak dost lidí neumí jakžtakž natočit pivo. Možná zapracovala tréma. já si myslím, že bych uspěla :-) (tedy přijatelně).

7
Prochor
Reagovat

Mně se líbilo jak Givi čistil maso po centimetrech. Pak přišel Punčochář a jediným tahem sundal blánu z masa a několika rychlými řezy ho naporcoval v celkovém čase asi 10 s. Givi tam stál s otevřenou pusou a jenom nevěřícně zíral :-))

8
Patrik
Reagovat

Příští týden nás čekají 90 léta + vrátí se navrátilci a ty 2 díly jsou masakr

9
Kami
Reagovat

@Patrik: Jo, uz jsem je taky videla. Prvni vyrazovaci to bylo fakt napinavy a vyrazena osoba me svymi vyroky tak stvala, ze jsem ji/mu to prala. A druhy dil s devadesatkama, malem jsem z porotcu curala smichy. A jsem rada, ze se vratila jen jedna osoba a ne tri a soutez se zbytecne umele nenatahuje.

Přidat komentář