Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2021, 3. casting: Každá Annie má svou Hallie

20. Září 2021 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Annie a Hallie

A zase se mi tam ty dvě veverky zrzečky dostaly, tentokrát dokonce do titulku. Jaký jsem měl důvod k jejich opětovnému protežování? Jaké talenty nám nabídl třetí díl? Zlepšila se situace u kluků? Rýsuje se mi nějaká potenciální srdcovka? A kterou soutěžící z letošního American Idolu bych pro potřeby naší SuperStar nejradši naklonoval? Na všechny tyto otázky vám odpoví již třetí letošní rekap.

Chili

zpívala: Amy Winehouse – Valerie

Pro Panáčkovce není Chili neznámou osobou, jelikož je to účastnice loňského MasterChefa. To ovšem na jejím vystoupení (ještě společně s jejím hujeřím doprovodem) to nejzajímavější. Její zpěv je jinak veskrze průměrný, navíc má místy dost nepříjemné vibráto. Tuto píseň jsme už v našich talent shows slyšeli bambiliónkrát (z toho hned třikrát od mých srdcovek) a většinou to bylo mnohem lepší. Do SuperVýběru Chili postoupila pouze jako kuriozita, ale delší cesta soutěží je u ní přímo vyloučená.

Angelika Kollmannová

zpívala: Mark Ronson feat. Miley Cyrus – Nothing Breaks Like A Heart

Ani další soutěžící nemá neznámé jméno. Její otec je totiž Otto Kollmann, který je fanouškům talent shows známý ze show Elán je Elán. Její matka se rovněž objevila v jedné talentovce, konkrétně předloni ve Voice. Co se týče zpěvu, tak Angelika má místy celkem zajímavý hlas, bohužel ale tato rádiová odrhovačka jí nedovolila svůj hlas pořádně prodat. Opět tedy musím oprášit mnou často zmiňovaný výrok Michala Horáčka o špatné písni, kterou by dobře nezazpíval ani Freddie Mercury. Pokud si v dalších kolech vybere něco lepšího, může i zabodovat, jakkoliv to v těžké dámské konkurenci bude mít těžké.

Petr Jiran

zpíval: Kodaline – All I Want

Leošovo přirovnání k Timotejovi nebylo tak od věci, jak by se na první dojem mohlo zdát, jakkoliv oproti metrosexuálnímu „teplému fénu“ působí Petr jako nesmělý kluk od vedle. Petr totiž zapadá do kategorie zpěváků s mimořádně zajímavým zastřeným hlasem (Romanem Lasotou počínaje a zmíněným Timotejem konče). Je ovšem otázka, jestli Petr v dalších kolech nebude mít sestupnou tendenci výkonů, jak se podobným typům stávalo. Každopádně Petra jeho barva hlasu předurčuje k dlouhé cestě soutěží.

Monika Žilková

zpívala: The Beatles – Come Together

Holek s nakřáplým hlasem a rockovým založením není nikdy dost. Přestože musím souhlasit s Čekym, že to místy bylo dost monotónní ä zvláště v konkurenci typově podobné Kataríny Stohrové z minulého dílu to bude mít těžké, ale jinak se rozhodně nemá za co stydět. Good job.

Karin Doričková

zpívala: Milky Chance – Stolen Dance

Jakkoliv jsem jinak příznivcem holek s kytarou, tak mi vystoupení Karin trhalo uši. Zatím jedna z nejslabších postupujících holek. Finále vidím v nedohlednu.

Filip Pomajbiš

zpíval: Brothers Moving – Can’t Deny

Tak snad vůbec poprvé v letošním ročníku se neshoduji s Monikou. Filip je slušně muzikální, a přestože není zrovna mainstŕeamovou záležitostí a v soutěži nemá kvůli vlažné reakci poroty velké šance, za mě to bylo poctivé muzikantské vystoupení a Filip patří k nejzajímavějším klukům, kteří se letos v SuperStar objevili.

Amos Dragošek

zpíval: Eagle Eye Cherry – Save Tonight

Pokud mám u některého postupujícho jasno, že je to budoucí finalista, tak je to právě Amos, který ztělesňuje onen pověstný whole package. Dobře vypadá, výborně zpívá, je to muzikant a vzhledem k tomu, že je starší než většina ostatních cucáčků, tak se u něj dá očekávat výkonnostní stabilita. Navíc mu hraje do karet i určitá exotičnost, jakkolliv se to v jeho případě týká hlavně jména.

Kristián Ilčík

zpíval: Lady Gaga,Bradley Cooper – Shallow / Peter Cmorík, Jaromír Nohavica – Kříž svůj neseme

Tohle je ten případ, kde je všechno víceměné v pořádku, ani ta Haberou vytýkaná angličtina mi nijak zvlášť nevadila, ale chybí to hlavní – zajímavý hlas. Michal Horáček by Kristiánův hlas označil za destilovanou vodu. Nicméně díky vizuálu může Kristián dojít daleko.

Dávid Bílek

zpíval: Adam Ďurica – Zatancuj si so mnou

Kdyby Dávid nosil brýle, tak by byl totálním dvojčetem rappera a porotce australského X Factoru Redfoo, který je tak v tomto díle první Annie, která našla svou Hallie. Jinak Dávid je smutným příkladem soutěžícího, který je zajímavý typově, navíc i velmi dobře hraje na kytaru, bohužel ale není nijak zázračný zpěvák, navíc své vystoupení dost nevkusně překombinoval. Díky typové výraznosti může přežít první kola SuperVýběru, ale nevidím to ani na semifinále, natož na finále.

Lukáš Holoubek

zpíval: Calum Scott – Dancing On My Own

A titul nejpřechválenějšího soutěžícího za mě vyhrává tento mladší brácha Marka Ztraceného (ten se tak stává další Annie, která našla svou Hallie), jehož hlas v sobě kříží to nejhorší z Relicha a Hrbáčka, což v překladu z djvladovštiny znamená, že místy zní dost nepříjemně a nevyzrále. Nicméně Lukáš je prototypem soutěžícího, kterému se leccos odpustí, pročež si jeho postupové šance netroufám odhadovat.

Tereza Smetanová

zpívala: Lady Gaga – Always Remember Us This Way

Myslím, že každému, kdo mě zná jako své boty, je jasné, že Tereza je vyloženě můj typ a tudíž jí budu mít tendenci nadržovat. Navíc jsem Terezu už před časem zaregistroval na Instagramu a našel jsem si pár jejích coverů na Youtube, ve kterých mi zněla velmi nadějně. Její castingový výkon zůstal pro mě mírně za očekáváním, Tereza se držela zbytečně při zdi a nerozbalila to tak, jak jsem od ní čekal. Nicméně hlas má velmi příjemný a zpívá na svůj věk procítěně, což mi u holky tohoto typu stačí ke štěstí. Srdcovka to sice zatím není, ale na její vývoj jsem v dalších kolech zvědavý. Navíc v ní jedna Annie našla svou Hallie, jelikož Tereza jakoby z oka vypadla semifinalistce prvních dvou slovenských SuperStar Janě Čonkové (ovšem v dobách soutěže, dnes vypadá už jinak), v současnosti zpěvačce trečínské rockové kapely Lady Jane.

Kateřina Chybová

zpívala:Zuzana Navarová – Andělská

No a čtvrtou Annie, která našla svou Hallie, je Markéta Konvičková. Kateřina je vizuálně celá Konvička v dobách, kdy soutěžila v SuperStar. Vizuálně je podobně nenápadná, ale hlas má skutečně nádherný. Plusové body dávám i za výběr české písně, ve které Katka dokázala prodat velké emoce. Zatím mám jen menší otazník, zda Katčino kouzlo nepomine, když nebude zpívat česky. Každopádně to však byla velmi důstojná tečka za třetím castingem a na Katku jsem zvědavý nejen v dalších kolech, ale i v posoutěžní kariéře, jelikož kvalitních muzikantek není nikdy dost.

Top 3 nejhorších podle DJ Vlada:

1. Otýlie Kopřivová, dvojče Klaudie Pappové (tzn. pátá a poslední Annie, která v tomto díle našla svou Hallie), která svým zprasením Bohemian Rhapsody způsobila, že Freddie měl chuť vstát z mrtvých, zahrát si na heteráka a nakazit ji AIDSem
2. Pavol Vaško, o kterém by David Koller mohl na revanž složit píseň „Balada o zápasníkovi a kocovině“
3. Aleš Kafonek alias Kakofonek

Zvláštním případem mezi neopostupujícími byl(a) Smoke Kween, které(mu) se v Creep od Radiohead povedl slušný začátek, ale pak se to sesypalo jako domeček z karet, takže zasloužený nepostup. Naopak bych nechal postoupit Lucii Elšíkovou, která by sice v dalších kolech neměla velké šance, ale prostě písničkářky potřebujeme jako sůl a čím víc budou mít času na obrazovce, tím líp.

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

(tentokrát alibisticky bez pořadí)

Tereza Smetanová
Kateřina Chybová
Amos Dragošek

Těsně pod čarou by u mě zůstal Filip Pomajbiš a musím ocenit i zajímavou barvu Petra Jirana. Konečně se i u kluků začalo něco dít, jakkoliv vítěze mezi nimi pořád nevidím.

Hodnocení 3. dílu podle DJ Vlada:

Jestli třetí díl v něčem předčil dva předchozí, tak to bylo v tom, že nám bylo ukázáno několik nadějných kluků, takže situace mezi nimi není až tak tragická, jak se zdálo. Celkově ale holky pořád vedou, jakkoliv zatím mezi nimi není jednoznačná favoritka.

K porotě tentokrát nemám co dodat, je to setrvalý stav. Ačkoliv s nimi ne vždycky musí člověk souhlasit, tak s výjimkou Patrície je to dream team.

Třetí díl byl proto hlavně rekordní v tom, kolik se v nich objevilo ztracených dvojčat etablovaných zpěváků I exsuperstáristů, což se mi hodilo k opětovné citaci mé aktuální guilty pleasure. Nejvíc bych si ale přál, aby svou Annie (jelikož ona je jako Američanka spíš Hallie) našla má srdcovka z letošního American Idolu Casey Bishop, podobná rocková lolitka by v naší SuperStar byla můj vytoužený sen. Na to, aby se nějaká taková objevila, má ještě čtyři castingy, z nichž ten čtvrtý je už teď možné vidět na VOYO.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 61
1
Bezík
Reagovat

Rekap opět rychlostí blesku, Vlado jede ! ;-) Koukám, že byl docela spokojen, já tedy bohužel vůbec. Fakt nevím, čím to letos je a kde je chyba, možná že už na to prostě nemám :-D, ale přijde mi to čím dál horší a horší. Skoro se mi chce napsat, že tentokrát nevyzdvihnu nikoho :-D, ale nakonec opak je pravdou, možná ze zoufalství vybírám dokonce čtyři jména, z toho jedno nepostoupivší. Takže kdo zaujal ?

Angelika Kollmannová
Dávid Bílek
Kateřina Chybová
Lucie Elšíková

Angeliku sprdnul Habera za nudnou píseň, nespokojený byl i Vlado. Já jsem si to dneska poslechl ještě jednou, a jak pop zrovna nemusím, nemám výhrady, spíš naopak. Nějaká píseň vyžadující hlasovou exhibici by Angeliku nejspíš odstřelila, tady naopak vynikly její přednosti, určitá přirozenost a samozřejmost projevu.

Dávida sprdla porota také, za zbytečné pěvecké exhibice. S tím bych asi i souhlasil, ale nějak mě to neiritovalo. Žádný zvláštní zpěvák to není, ale při té naprosté katastrofě v pánské části tenhle chlapec má přeci jen větší charizma, než běžný standard „třídenní kuře“.

Kateřinu vybírám za vkus, a vkusu je letos sakra pomálu. Je jí 16, té skladbě zatím pěvecky ani výrazově nedorostla, ale to všechno přijde, kdežto vkus s hůry nespadne.

Poslední pak je Lucie. Porotu nekritizuji, kdybych v ní seděl a Lucka předvedla to co předvedla, taky bych ji vyhnal. Nicméně my máme výhodu, že si můžeme informace najít a zjistit, že Lucka je autorka a textařka a tam je zjevně doma. Škoda že ti, co jsou autorsky obdařeni nemají přímo povinnost zpívat svoje věci. Protože na co dojede většina „superstáristů“ po soutěži ? Na chybějící nebo mizerný repertoár.

Příště to prý bude ještě horší … no potěš … vydržím to letos do konce ? :-D

2
Violete
Reagovat

@Bezík: Super nápad, byla bych pro všemi deseti, pokud mají vlastní texty, ať je na castingu zpívají, nebo ještě lépe, ať se udělá Superstar pro textaře a hudebníky. Jinak naštěstí se lze uklidnit vždy báječnou hudbou, třeba jako je tahle https://www.youtube.com/watch?v=CydoHnlWpEI

3
Ter.
Reagovat

Já tu Patricii prostě nedávám. Loni mi přišla trapná a vadila mi, letos mě vyloženě s….. Přitom v seriálech ji mám vážně ráda, respektuju ji za psí charitu a asi to je fakt milá holka, ale tady je taaaak zbytečná. A furt se opakuje. V každym díle se jí minimálně jednou někdo líbí jako „whole package“, „balíček“ nebo „celek“. Letos svou účast, asi aby měla nějaký opodstatnění, když zpěvu Patricie vůbec nerozumí, vyšperkovala tím, že si přeříkává společně se soutěžícíma anglický texty. Asi aby jako ukázala, že má ty písničky naposlouchaný a chytá se. OMFG. Vopruz. Naopak Monika je letos naprosto boží, zatím jsem se s ní shodla ve všem, kritiku umí podat fakt citlivě, nebo ji taky pěkně vpálit, když si to dotyčnej zaslouží. Vyrostla z ní osobnost, zírám.

4
Prochor
Reagovat

Ten Petr Jiran mně kromě Timoteje v některých místech připomněl i Jakuba Pružinského. Salámismem mi zase připomněl nepatrně mrtvého Zbyňka Drdu blahé paměti. A taky jsem si hned vzpomněl na Nikolu Šroubkovou.

5
Bezík
Reagovat

@Violete: Děkuji ! Ty mě vždycky umíš hudebně občerstvit ! ;-)

6
Scalex
Reagovat

Nedá mi to a musím opravit pět zásadních chyb v rekapu. Protože Luisa našla Lotku. My, co ctíme původní literární předlohu Ericha Kastnera, prostě žádné Annie neuznáváme… 8^)

7
Prochor
Reagovat

Mně Tereza připomíná obličejem spíš mladší ségru Karolíny Přibylové.

8
Bezík
Reagovat

@Scalex: Tak někdo knihy, někdo filmy a někdo ví prd :-D

9
Už nasr... táta
Reagovat

Promiňte, ale to věčné podsouvání trestné orientace na nezletilé holky (teď už navíc i přes fotky nesouvisející s programem) z pera (jak nechutně to zní) starého medvěda je pro mě už dlouhodobě za hranou. Nevěřím, že to ostatním nevadí. Kdyby ses takhle vyjadřoval o mojí dceři tak by to nedopadlo dobře.

10
Violete
Reagovat

@Bezík: Tak to jsem ráda. Síla hudby se vždy prosadí, třeba takový Abel Korzeniowski je také balzám na nervy, my na Tridentském hradě dáváme takovým metál a doživotní možnost namáčet se ve vířivce ve věži :-) https://www.youtube.com/watch?v=_s9NaoUfK08

11
Bezík
Reagovat

@Violete: Uffff to jsem se lek, už jsem nějakej přepracovanej :-D Já čtu „my na Tridentském hradě dáváme takovým metál a doživotí“ ….. :-D :-D

12
Tomáš
Reagovat

Tak jestli mě v rekapu něco překvapilo, tak Kristián nemá zajímavý hlas? Vždyť měl jeden z nejzajímavějších hlasů ze všech kluků co jsme zatím letos viděli. Má krásnej chraplák a v té písni od Nohavicy to tam skvěle napálil. I jinak velmi zvučný hlas a skvělá čeština. Tohle hodnocení tedy vůbec nechápu. Pokud se dostane někam dál v soutěži, tak to bude jedině díky tomu jak zpívá a rozhodně ne díky vzhledu. No aspoň že Amos se mu líbil a že ho vidí jako finalistu, kéž by měl pravdu.

Jinak na jedno dvojče možná Vlado zapomněl – Monika Žilková podle mě jako by z oka vypadla Pavlíně Zochové z posledních VyVolených a dokonce má i podobný hlas. Nevím jestli Vlado sledoval VyVolené a nebo ty dvojčata lovil jen v pěveckých soutěžích? A podoba Holoubka se Ztraceným mě taky napadla už včera, na tom fakt něco bude.

13
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Takže Bílka bys nechal postoupit, ok. Tak jedna z mých tří možností přece jen byla správně. Aspoň na někom se shodneme, kdyby došel do Finále tak máme dokonce společného favorita kluka a to by byl zázrak. Ale to je asi bohužel utopie.

14
Dana
Reagovat

Díky moc za rychlý rekap:) Ráda si porovnávám svůj názor:)
A kdyby k tomu byly i fotky zpěváků, bylo by to super, protože mně se většina docela plete:))

15
Violete
Reagovat

@Bezík: Dozivoti je dobry, ale prikovavame naporad jen trubadurske pevce, kteri nas obzvlast potesi. Na toho je treba si jeste pockat. Musim dokoukat teprve epizodu, jestli nahodou :-)

16
dorka
Reagovat

@Už nasr… táta: Souhlas. Mně se z toho taky zvedá kufr.

17
Ter.
Reagovat

@dorka: taky souhlas.

18
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Poslechl jsem si Ilčíka ještě jednou a na nezajímavosti jeho hlasu trvám :-) To, že má chraplák ještě neznamená, že je jeho hlas nějak unikátní, navíc mám podezření, že v tom Nohavicovi ho tvořil uměle, jelikož Shallow zpíval čistým hlasem :-) Kdybychom udělali slepý test, ve kterém bych ti pustil Cockera, Schelingera, Adamse, Bártu a Ilčíka, tak se vsadím, že čtyři první zpěváky bys rozpoznal okamžitě, jelikož to byli / jsou majitelé zcela unikátních chrapláků, ale u Ilčíka bys bezradně tápal ;-) Je to ale škoda, protože jinak je to dobrý zpěvák, rozhodně mezi kluky patří k těm lepším, ale holt se k němu příroda zachovala sviňsky a nenadělila mu barvu hlasu :-/ Na rozdíl od Holoubka (o kterého by sis v době harichovské neopřel kolo :-P) mi ale jinak po zpěvácké stránce nevadí :-) VyVolené jsem sledoval jen hodně okrajově, takže podobu Pavlíny nemám až tak v oku, ale když jsem si je s Monikou Ž. poroval, tak tam podoba je (i když Pavlína je trochu kulatější) :-)

@Dana: S fotkama je trochu problém, protože na ofiku FB sice nějaké jsou, ale jen některých soutěžících, takže by bylo poněkud nefér, aby tam někteří fotku měli a jiní ne :-/ Navíc rekap vždycky v pondělí vydávám z práce, kde mám blokováno přidávání mediálních souborů, takže jsem rád, že titulku přidám z mobilu a přidávání dalších fotek by byla už děsná piplačka :-/ Třeba tentokrát jsem chtěl vytvořit koláž soutěžících a jejich „dvojčat“, ale u některých jsem vhodné fotky nenašel, navíc už jsem neměl čas patlat se s těžkou koláží, tak se mi tam nakonec uhnízdily ty dvě veverky :-)

19
Bezík
Reagovat

@Violete: No jo. však mě je to jasný Vaše Princeznovstvo, že při setkání s hlavami pomazanými muší člouvěk bejt vopatrnej, nezaujmout ani neurazit, prostě šedivé bahénko průměru, jinak snadno skončí v železech :-D ;-)

20
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: No jo, tak ty jsi vyjmenoval slavné zpěváky s opravdu originálními a jasně charakteristickými hlasy. Ale kolik soutěžících co byly a jsou v SuperStar má tak jasně originální hlas, který hned každý na první poslech pozná? Podle mě jich zase tak moc není. A nemůžeme porovnávat s takovými veličinami. :-) I ty tolik opěvované holky co krásně zpívají mají podle mě všechny plus mínus více méně podobné hlasy. Ani si teď nevybavuju jestli jsme už v téhle SS během těch dosud odvysílaných castingů slyšely nějaký opravdu originální hlas, ani u holky ani u kluka. Že bysme ho jen slyšeli bez toho abysme ho viděli a hned bysme věděli že je to on. To bychom možná chtěli už moc ale pokud sem na někoho takového zapomněl, tak se mu tímto omlouvám. A chraplák tvořit uměle? No to je podle mě už jedno jestli má zpěvák tak zabarvený hlas od přírody a nebo se tak naučí zpívat a okoření tím song, Pokud má dobrou techniku a umí s tím pracovat, dobře mu to zní, tak je to super tak jako tak. A Kristián v té české písni zněl hodně dobře. Fakt si nemyslím že by to byl případ co se dostane někam jen kvůli vzhledu. Sám jsem zvědavý na to jestli se v soutěži dostane někam dál a nebo ho zaříznou, tak jak má produkce v posledních letech u kluků zvykem. Pokud jde o Holoubka, ten by myslím ze vzhledu mohl těžit víc ale pořád je pro mě daleko stravitelnější než byl kdysi Harich. To už mi Haricha spíš připomínal ten tichý zpěvák Vrábel, myslím z 2. castingu? Ale i toho bych dnes už vzal na milost pokud by uměl zpívat, doby harichovské jsou dávno pryč. Teď může být člověk rád pomalu za to aby tam vůbec nějaký dobře zpívající kluk byl. :D

21
Violete
Reagovat

@Bezík: Tak to zase prr, průměr nevyhledáváme, čím odvážnější pěvec, tím lepší. A v řetězech končí tak leda vlkodlaci, když už řádí přespříliš v okolních lesích a nenechají nás vyspat :-)

22
Bezík
Reagovat

@Violete: V tom nejsme vepři Vaše Princeznovstvo :-D, to je mi jasné, jenže pak zatoužíte mít takového hrdinného pěvce natrvalo a šup, už je v hladomorně nebo přikut ke skále ! :-D A na vlkodlaky se nevymlouvejte, ti jsou zákonem chráněni jistě i v Tridentských lesích ;-)

23
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: OK, uznávám, že s takovými veličinami se srovnávat nedá, ale i v historii SS jsme už několik nezaměnitelných hlasů slyšeli, jak u kluků, tak u holek (ostatně jedna taková sedí v porotě) :-) A jen v tomto díle měl minimálně Petr Jiran hodně zajímavý hlas, i když technicky asi na tom Kristián bude líp :-) A pozor, rozhodně jsem netvrdil, že Kristián se někam dostane JEN kvůli vzhledu, ale že mezi srovnatelně kvalitními zpěváky mu bude vzhled výhodou :-) A souhlasím i s tím, že Holoubkovi bude vizuál pomáhat ještě víc :-)

Jinak je docela zajímavé, že já považuju Haricha za jednoho z nejpřijatelnějších plyšáků všech ročníků, což je možná dáno tím, že v tom ročníku jsem měl hodně silnou favoritku GG, kterou zkrátka nemohl ohrozit :-) Ale chápu, tobě vyřadil Jerguše… :-D

24
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Zajímavý, my jsme tehdy měli Haricha jako takovýho fackovacího panáka….připadal mně strašně vlezlej, úlisnej, slizkej…..tím víc mě později překvapilo, že se ho dost zastávala GG a jeden čas si ho docela oblíbila myslím :-D
Jinak zatím jsou ty castingy celkem o ničem a i v divadle se bude hlavně oddělovat zrno od plev. Jen aby tam nějaký zrno ale zbylo :-D Zajímavý to možná začne být až v semifinále.

25
Monika
Reagovat

Ja teda nevim o cem Patrik mluvil, ale v nasledujicim dile na konci prijde holka, ktera strci pevecky do kapsy uplne vsechny baby co jsme zatim videly. Jinej level zcela, ocekavam chvalzopevy i od bezika a jaie.

26
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: No Jiran taky nemá až tak originální hlas, barva jeho hlasu je podle mě podobná hlasu Timoteje (což i porota zmínila) a pro mě i trochu barvě hlasu Noaha Ellenwooda. Vlastně těch zastřených hlasů jsme měli ještě víc. Ale v letošním ročníku možná jeho hlas bude ojedinělý a to mu může v soutěži dost pomoct.

27
Tomáš
Reagovat

@Monika: Ta holka mě málem unudila k smrti. Až moc akademická a pěvecky dokonalá, to já nemám rád. A navíc když už, tak já mám radši rockerky. Tohle se mě tím pádem vůbec nedotklo. Bohužel asi má Finále jisté (ale nevyhraje, je to slovenka). Jinak bych v tomhle i souhlasil s Patrikem že byl ten díl asi celkově nejslabší i když já sem si tam nakonec několik pro mě zajímavých soutěžících zase našel.

28
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Vypadá to, že se k nám blíží nebezpečí zn.“Chodůr-Mašková-Diana“. Takže nebezpečí, že z hledání Superstar se stane nudná soutěž v dokonalém zpěvu.

29
Violete
Reagovat

@Bezík: Kdepak do hladomorny, my už jsme pokročilí, uděláme si 3D kopii zpěváka a můžeme si ji pouštět dokonečna :-) A chráněni jsou v Tridentských lesích jednorožci, jsou totiž erbovním znamením.

30
Violete
Reagovat

@Bezík: A i když je nejvíce ouvej, teleportujeme si Maxe Richtera, ať nám zahraje :-) https://www.youtube.com/watch?v=qg4SgNYeCgU Na toho Jirana jsem tedy zvědavá, jestli má šepotavý hlas.

31
Dana
Reagovat

@DJ Vlado: Děkuji za reakci (ad fotky). Jj, máš pravdu, bylo by to pro tebe dost práce navíc a ještě s nejistým výsledkem.

32
Violete
Reagovat

Konečně jsem zvládnula poslední díl zhlédnout, za mě zatím nejlepší díl. Skvělé objevy pro mě Angelika Kollmannová, Petr Jiran, Monika Žilková, poté, co to rozjel v druhé části, Amos Dragošek. A na rozdíl od DJ Vlada, který Karin Doričková považuje za nejslabší, tak v téhle holce vidím potenciál. Líbí se mi. Všimli jste si, že porota už začala s tím, že zpěváci mají komunikovat s porotou, ale mě se právě takový ten ležérní přístup u Jirana líbil. Navíc u něj je ten „lenivý způsob“ zpěvu parádní. https://www.youtube.com/watch?v=ULDfFiXQvVk Také jsem si říkala, jakou druhou píseň zpíval s kytarou, bylo to v záběru, ale režie nám to pak nenabídla.

33
Tomáš
Reagovat

Musím říct že v nadcházejícím díle, který bude teď v neděli mě dvě holky dost zaujaly a možná je budu mít i v Top 3 ale ani jedna z nich není zde Monikou zmíněná favoritka.

34
Monika
Reagovat

Muj nejvetsi favorit je zatim Petr Jiran, pro me nejzajimavejsi hlas a srdcovka. kez by dosel do finalovcyh kol, at mam komu fandit.

35
Tomáš
Reagovat

Pro mě zase největší favorit Amos Dragošek a taky bych si ho moc přál do finálových kol. I Kristiána Ilčíka a Martina Dufka a další. Hlavně ať to zase nedopadne jako v SS 2020, že tam nebudu mít ve finále skoro nikoho.

36
Jai Kudo
Reagovat

Když tady probíráte ty chlapy, tak jsem si to trochu zrekapituloval a jediní dva trochu schopní jsou tam podle Dufek a Ilčík. Dufek je samozřejmě mému naturelu blišží, ale Ilčík má dobrý silný hlas a nekňourá, nevzlyká a nešeptá…… Chápu, že Jiran nebo Dragošek v té všeobecné bídě postoupili, ale není v nich žádná síla, žádná energie prostě nic zajímavýho.

37
Ally
Reagovat

Tak já taky poprvé našla čas podívat se na díl, většinu tedy..jako bych už neměla kapacitu na další zpěváky :)
Ale tak musím říct, že pořád se ještě najdou sympatičtí a talentovaní lidi.
Na to, že vlastně pořádně neměli rok a půl kde ( v koupelně ?:) , třeba ta kočka , co zpívala Beatles, zněla docela “vyzpívaně”

Obě ( všechny ?) ty holky s kytarou dobrý
A poslední Kateřina Chybová , to bylo pohlazení po duši se na ni dívat a poslouchat..čistá radost z hudby..

Kristián Ilčík, taky sympaťák, ale celkově takový trochu odvar z Cmoríka bych řekla :) ..tak uvidíme , jestli to bude stačit

Porota docela ve formě , Habera “ ako sa volá ta hovadina ode mě.. “ :))
Jo a jak mám ráda Star is born..nevím..aby to za chvíli nebyly nová “Dvě malá křídla..” :)

No a Vladovo lolitkování, taky trochu skřípu zuby..ale já někdy loni objevila Alizee (pravda asi skoro po 20 letech)..a jsem tak nějak závislá na té její energii,a to jsem ženská.. takže mám trochu pochopení a beru s nadhledem..

38
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Já zase v Dragoškovi tu sílu a energii vidím a je pro mě dost zajímavý ale to už jsou aspekty, které každý vidí jinak. Základ je aby soutěžící uměl zpívat, ty další dojmy to už je prostě podle subjektivního vnímání každého diváka. Jiran mě taky úplně neuchvátil ale i on je zajímavý a má potenciál.

39
Tomáš
Reagovat

Pro mě jsou velmi zajímaví zpěváci mezi kluky i Dávid Bílek a Filip Pomajbiš. Ale podle zkušeností z minulých let tipuju že si je v soutěži příliš dlouho neužiju a že oba pošupajdí domů hodně brzy. :( Velký strach v dalších fázích soutěže mám i o Amose protože poslední roky to vypadá že produkci se tam prostě už nehodí žádní zajímaví kluci. :( Vzhledem k tomu že kluk už u nás nevyhrál celé desetiletí, tak to letos beru už jako jistotu že se zase přes mrtvoly pojede na vítězství další holky – tentokrát z Česka. Kéž by bylo konečně letos nějaké překvapení ale obávám se že naše SuperStar už ničím překvapit nedokáže.

40
Bezík
Reagovat

Au au … dneska to bude chtít nějakej chlast … vidím to na bourbon …

41
Jai Kudo
Reagovat

Tak taková tlačenka tam snad ještě nebyla…. :-( A přes Vladovu Moničku! Fujtajbl!

42
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: Já mám celkem slušnej Sauvignon, ale asi ho bude málo….

43
libena
Reagovat

bosý umělecký kovář – co k tomu dodat? jak říká habera: „proč jsi sem vlastně přišel??“

44
Tomáš
Reagovat

Kristýna dobrá, dost dobrá. Konečně nějaká holka co má charisma a nenudí mě. Aspoň teda zatím. Juraj, velký sympaťák a takový přírodní zpěvák, jsem rád i za jeho postup.

45
Bezík
Reagovat

Šmarjá, to už nechají postoupit i tohle ??? To je děs …

46
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Koho myslíš??

47
Tomáš
Reagovat

Adam dobrej, postup mu přeju. Filip taky, sympaťák a zajímavý hlas.

48
Bezík
Reagovat

Tak tohle začíná bejt zralý na opium :-D

49
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Nějakej Juraj, nevím jak dál …

50
DJ Vlado
Reagovat

Teď mĕ napadlo, že s výjimkou Terezky Mandzákové se všechny mé srdcovky z federálních SS objevily i v následujícím ročníku: Monička v SS 2011 byla na brněnském castingu jako podpora soutěžících, GG v roce 2013 udĕlovala DK v Krkonoších, Emmu se Zuzkou si všichni jistě pamatujete, stejně jako Elišku s Timotejem, no a Domča je teď stylově doplnila 😀

Btw. všimli jste si v sestřihu Lo Hrůzové? 😲

51
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tak vidíš Tomášku, Habera ti to vysvětlil, že kluci jsou letos tak slabí, že jsou bez šance ! :-D :-D

52
DJ Vlado
Reagovat

Felicita skvělá! Navíc v ní jedna Annie našla svou Hallie 😀 konkrétně jedna česká herečka, schválně jestli uhodnete která:

a) Tereza Ramba
b) Elizaveta Maximová
c) Sára Sandeva

53
Tomáš
Reagovat

@Bezík: A Haberovi to předtím určitě vysvětlila produkce. Tak letos asi bude ve Finále maximálně jeden kluk, no to bude teda zábava.

54
Ally
Reagovat

@DJ Vlado: Jo, Lo :) všimla, teda otočila zrovna hlavu od počítače, tak jsem nevěděla jestli to není nějaký podprahový sestřih, aby nás ještě udrželi u SS :)

55
Tomáš
Reagovat

Felicita Viktoria bože to byla nuda! Možná je hezká ale to je tak všechno, jinak tak nudnou zpěvačku sem už dlouho neviděl. Je to muzikálová herečka a přesně tomu to vystoupení odpovídalo. Za mě nemá v SS co dělat, větší uspávačku hadů sem už dlouho neviděl.

56
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Mě to žádná produkce nevysvětlila a přitom s ním naprosto souhlasím :-D

57
Bezík
Reagovat

Auuuuu, zastřelit za úsvitu za prznění klasiků, multiinstrumentalistu !!!

58
Jai Kudo
Reagovat

Ta poslední kočena byla skvělá, ostatní nestáli za nic….

59
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Haha, ten casting v Krkonoších byla taky dobrý bžunda :-D Bych ti mohl povykládat…..

60
Tomáš
Reagovat

Pro mě byl dnes nejlepší Jakub Kroczek. Skromný sympaťák co si na nic nehraje a má úžasnou barvu hlasu. Marietta zpívá dobře, aby taky ne když je studentka konzervatoře ale na mě je asi až moc dokonalá. Mě prostě nebavila, neoslovila, nedotklo se mě to. U mě podobný případ jako Felicita, obě mě hrozně nudily i když Felicita ještě víc.

61
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-)

Přidat komentář