Panáček v reality show

MasterChef 2020 (30): U Matěje. Nebo u Honzy?

22. Září 2020 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch30

Šestice amatérských kuchařů v šesté venkovní výzvě nezamíří ven doslova, jen se přesune z kuchyně do kuchyně. Dnes se totiž bude vařit U Matěje, známé restauraci Jana Punčocháře. Do té přijde pořádná skupinka hladových osobností, která nenechá soutěžící ani chvilku vydechnout.

Kapitánské zástěry tentokrát získají Pepa a Roman. To se některým soutěžícím nebude líbit, ostatně ani jeden z kapitánů není zrovna vůdčí typ, jeden se zatím profiloval jako individualista, druhý jako častý zmatkář. Komu tato role sedne lépe a jaká trojice získá důležitou výhodu do příštího kola?

Víte, že…

…Přemek Forejt porotcoval ve Tváři? A že si dokonce i zazpíval?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
Mila
Reagovat

Přemek byl jako Timberlake výborný!

2
Lady XL
Reagovat

Největší okamžik celého dílu – když jim oznámili, že budou soutěžit opět všichni :-D. Už jsem se jinak začala bát o Romana. S tím sýrem to fakt projeli, že si ho nevybrali. Dalo se to čekat, že něco nového vždy strávníky okouzlí (když se to povede). Roman zmatky nad zmatky, ale zase jídlo chutná pak skvěle :-D. Čili byla tedy na vyhození, prostě jak to není fúze s Asií, tak s tím bojuje a to dokonce s „obyčejným“ řízkem. Jinak zajímavý díl, nebýt opět častého komentování uplakánka…. Ta se vyjadřovala ke všemu….

3
Monika
Reagovat

@Lady XL: No s tim syrem jsem to nechala od prvni chvile a jen zirala co blbnou. takovy syr to je delikatesa, cokoladu zna kazdej.

4
libena
Reagovat

@Lady XL: přesně :-)) jak pavlína spustila, že celý díl vaří jako o život a najednou má příště vařit znovu! no comment. oni snad ostatní nevařili jako o život? a není to náhodou kuchařská soutěž?

5
Kami
Reagovat

Ja uz se bala, ze bude v dalsim dile varit jen trojka. Pripada mi logicke, ze maji varit vsichni. Mozna, kdyby v obou vyzvach prohral stejny team. Ale jednou vyhral jeden, v druhe druhy. Nerozhodne. Z prvni vyzvy byla vyhoda do druhe, z druhe vyzvy vyhoda do dalsi.
Jinak mi ten dil prisel takovy.. ja nevim, trosku o nicem. Spis je to jenom honeni se v kuchyni nez nejake extra vareni.
Cilli me bavi, ale je pravda, ze ceske veci jsou s ni utrpeni. Asii bych si od ni rada dala.

6
anonym
Reagovat

Začíná se mi, i když hodně pozdě, zamlouvat Ivka. Jak se přestala tvářit jako boží umučení a xichtit, tak je to docela příjemná ženská. Naopak Chilli je tragická, nemůže za to, že má pusu jako vrata, ale její mimika je přímo děsivá, jako malé nepovedené děcko. Navíc ona naprosto nestíhá, takže příště snad už jedna z těch „hereček“, Pavlína nebo ona, udělají papapa.
Pepa začíná víc machrovat, údajně má, dle sebe, se vším zkušenosti, ale nějak se to neprojevuje.
Fandím Romanovi, včera jsem poprve viděla jeho téměř beznaděj.
Výběr „celebrit“ mě nenadchnul už vůbec ničím, ale za to nemohou ani kuchaříci, ani porota.

7
anonym
Reagovat

@libena: Pro Pavlínu je nejlepší čumenda z balkonu.

8
Iv. Sa.
Reagovat

@Lady XL:
2
Včera se mi Roman poprvé trochu zprotivil, když zalhal, že mají gnocchi prohřáté, což byla pak rychlá karma zdarma, a také tím, že si jako kapitán ulehčil hozením dezertu na Ivku s „osvědčenou“ obehranou čokoládou. Poslední souboj bych si momentálně představovala Pepu a Ivku, ti by na pozici šéfkuchaře do budoucna měli z té šestice schopností asi nejvíc.

9
Lukša
Reagovat

Obvykle jsou venkovní výzvy kvalitním zpestřením MasterChefa, tentokrát se ale díl poměrně táhl, nepřicházely žádné velké zvraty, jen získaná neznámá výhoda pro vítězný tým. Aspoň že už se blížíme TOP 5.

10
Johana
Reagovat

Mně teda Ivka jako excelentní cukrářka vůbec nepřipadá. Už od kastingu je to furt kolečko nějakého korpusu s něčím, prostě dezert na způsob nenadchne, neurazí.
Nebýt reálné hrozby, že to celé směřuje k výhře Pavlíny, docela bych se na jejich hláškách bavila. Kdo by si pomyslel, že v kuchařské soutěži se bude vařit i v dalším kole, když jelen, motýl a fénix v jednom málem vypustil duši v Punčochářově kuchyni?!
A děkuji režii, konečně jsem za celý díl neslyšela ani jednu sprosťárnu od té drobné éterické bytosti.

11
Kami
Reagovat

@Johana: „Drobne etericke bytosti“ neeeeee :-))))

12
Johana
Reagovat

@Kami: co my s tím naděláme, když ona je skálopevně přesvědčena, že všichni kolem ji tak vnímají:)
Štáb se nám snažil podsunout houževnatou, inspirativní, roztomilou Pavlínku, která svou vlastní pílí k cíli došla a já pořád vidím jen patologicky umanutou, vulgární hysterku bez kouska kuchařského talentu.

13
Wally
Reagovat

@Johana: Ale ona je hlavně celebrita. Jak několikrát zdůraznila.

14
Johana
Reagovat

@Wally: no to je, v každém smyslu slova. Zrovna v jejím případě nejsem si jistá, jestli je o co stát. Nevybavuji si, že by některý soutěžící z kterékoliv soutěže vzbuzoval tolik negativních ohlasů.

15
Wally
Reagovat

Jim ten covid strašně pomohl. Nebýt jeho tak ani po jednom už neštěkne ani pes. Negativní reklama, taky reklama a Pavlína ji využívá na 200%.

16
limbora
Reagovat

@Lady XL: Pro mne byl Okamžik N1,když Honza Punčochář komentoval chaos Chilly slovy – To je Saigon. To mne pobavilo letos snad nejvíce.

Přidat komentář