Panáček v reality show

Farma 12: Pomluvy, omluvy, intriky a hádky (rekap)

18. Září 2020 | napsal(a): | reality show: Farma 12 SK

farma 12

Hlavní událostí tohoto týdne byl sex a prasata. Docela to k sobě sedí. Někteří farmáři se opili jako prasata, pod peřinami se děli věci, že zbytek jen zíral. Opilecké řádění způsobilo porušování pravidel na obou stranách a díky tomu jsou na útěku i čtyři prasátka. Pravidlo kus za kus některé nechává v klidu, jiné děsí hned po vystřízlivění.

Ve víně je údajně pravda, Adam s Nikolou se hádají do krve. Každý má svoji pravdu. Z opilé Niky jde strach, rozbíjí sklenice, agresivita graduje. Adam se stihne pohádat i s Rebekou. Co mu skončila funkce FT, díky níž byl z něj pan důležitý, zase taktizuje a je z něj zpět pan falešný.

Porušování pravidel

Alkohol tekl proudem. Následky? Porušení pravidel. Rebeka vyskočila na stůl a přeběhla k soupeřům z vesnice, t.č. měšťani. Ostatní ji následovali, oba tábory se promíchaly, ztrácím přehled. Monika chtěla vidět mývala, opět porušení pravidel, tento medvěd je na straně červených. Nikola byla zvědavá na prasátka, Mária ji vzala na prohlídku. Ve výsledku jim z nich pět uteklo. Jedno se podařilo vrátit, ale čtyři jsou za plotem farmy. A aby toho nebylo málo, farmáři se promíchali i v ložnici. Henrich z vesnice si užil ke smutku Sáry s Nikolou. Erik, který je z donucení v dresu vesnice tráví noc s Rebekou. „Sodoma Homora“, komentuje noc ráno Ukrajinec.

Hádky a zase hádky

Eva má potřebu pitvat Erichovo selhání a Sářinu bolest. Ona je přeci tak upřímná ke všem. Každý řeší každého a dochází jim, že zvířata na útěku jsou velký problém. Většina zná pravidlo hospodáře – kus za kus. A do toho všeho přichází spravedlnost sama, Evelyn. Erik napráská Moniku a mývala, zbytek už se tak nějak provalí postupně sám. Těžký týden, alkohol, stres, to jsou výmluvy farmářů. Trestů slibuje Evelyn více, zvířata musí být do zítřka doma, nekoná se hra o odměnu, nezaslouží si ji. A to není konec.

Dopis od Lukáše je dlouhý, vyjadřuje se ke každému ze svého týmu. Slzy tečou skoro všem na obou stranách stolu.

Změna režimu

Evelyn všechny šokuje. Okamžitě si musí vyměnit strany. Vesnice bude od teď opravdu vesnicí a modří se stěhují na svoji polovinu měšťanů. Pravidla zůstávají stejná. Červení se je musí naučit a dodržovat, město si jede podle sebe, tak jak to nastavili na začátku soupeři. Modří nejvíc smutní za zvířaty, zdrojem obživy. Na své straně mají kousky sice k sežrání, ale vhodné leda k mazlení. Jeden ze strany města může porušit pravidla a proškolit vesničany v péči o zvířata, hlavní je dojení. Heňo se vrátil z duelu zcela vyměněný. Ujímá se této povinnosti, vždyť on je přes zvířata ze všech nejlepší. To tvrdí on. Rebeka kritizuje špínu a nepořádek v zděděné kuchyni.
Farmářkou týdne si vesnice vybírá Evu. Ta za sluhy další den určí Erika a Sáru. Město si za mluvčího tohoto týdne volí Henrika, spíše on se do té role pasoval sám. Hlavním cílem je pochytat prasata. Podaří se to u třech, jednomu se ale zpět nechce.

Zabydlování

Adamovi se více líbilo na druhé straně, vesničané nevěřícně zírají na kvalitu staveb. Za tohle je hospodář ještě vychvaloval?! Erik je najednou rád přeběhlíkem, je zde více jídla. Ale ani to mu nebrání, dál pomlouvat a intrikovat na obou stranách.

Naštvaný Martin

Vládne tam chaos a nepořádek. Trest za prase jim sdělí druhý den Evelyn. Zodpovědnost na sebe berou Nikola a Maja, neměly opilé k nim vůbec chodit.

Úlohy pro červené
1/ Kaplička – klekadlo a zvonice
2/ Voliéra pro krůty 3 x 5 metrů, podobně jako to mají slepice
3/ Fasádu kuchyně a ložnice vyzdobí klasickými ornamenty, žádná moderna

Úlohy pro modré
1/ Box pro zakrslé králíky. Bude na nožkách a u křepelek
2/ Pro medvědy vyrobí další zábavné prolézačky, nesmí se nudit
3/ 2 palisády + srovnat terén pro park
4/ Fasádu pomalují velkým obrazem = symbol Farmy. Na zbytku budou malé malůvky
5/ Herna se zábavnými doplňky pro psy
Protože se dodržují přísná hygienická opatření, školení ohledně výroby sýrů sledují na obrazovce.
Město zdržuje vesnici, zrovna šťastný způsob prezentace to není.

Teplo a komáři, práce vázne

práce

Evě se funkce FT líbí, pravidla si vysvětluje podle svého. Požaduje, aby ji sluhové při jídle obsloužili jako první, to je v pořádku. Ale její požadavky na namazání placek, div ne na krmení, už jsou přes čáru. Narostl jí hřebínek, hádky se Sárou jsou na denním pořádku. Bea a Mário se chopí výroby klekadla. Dvě nemakačenka, výsledek tomu odpovídá. Erik jim radí natřít ho barvou. Mário později přiznává, že pracovat sám neumí, nechce se mu, nanejvýš mu jde pomáhat. Hlavně pusou, to dokonale. Henrich a Sára staví zvonici, Noro s Erikem stavby pro zvířata, zbytek pomáhá nebo maluje. Taky třeba i nic nedělá. Vlastně ano, pomlouvají, intrikují. S dojením mají velký problém, Malina je hodně neklidná, většina se jí bojí. Zasahovat musí Heňo, jinak by zůstala nepodojená.

bazen

Ani na druhé straně to není sluncem zalité. Teda je, až tak moc, že se v teple Monice a Rebece nechce pracovat, natáhnou se k bazénu a opalují se. To je jako červený hadr na „pracovitého“ Henrika. On, on, on…. Momentálně se jde strhat řezáním dřeva, holky na lehátkách nemůže vydýchat. Končí to hádkou a výčitkami z obou stran. Adam odmítá pracovat, nechce se mu. Jí pouze rýži, zbytek jídla rozdává, upadá do smutku. Mále bych zapomněla, že losem vybrali za duelanta Xénii. Holka má smůlu a šokovaný Matúš ji odmítá do něj pustit.
Jediný, kdo ocenil holky v plavkách, jsou obyvatelé Chaloupky. Příjemné zpestření nudy v utajení.
Praseti se do přichystané klece nechce. Pár nadějných okamžiků proběhlo, ale vždy ho něco vylekalo.

Evelyn trestá

Mája + Nikola = okamžitě se sbalit, žádné loučení a odchod do Domu pravdy. Trest za prase je duel.
Trest pro ostatní za porušení pravidel je absence hostiny a alkoholu po návratu z duelové arény.
Městu došla káva, protože ji nepoužívala vesnice pouze do kávovaru, ale mleli si ji na turka. Z lógru Mário věštil. Evelyn by také chtěla znát svoji růžovou budoucnost, ale má smůlu, káva už není. Jídla mají obě strany málo, ale tvrdí, že to zvládnou.

Co dál? Tento týden je to samá intrika a hádky. Eva coby FT vyvolává hádky, přitom se pak diví, že ostatní nechápou, že ona chce být jen a pouze upřímná a spravedlivá. Jim u ní chybí lidskost. Ještě není po duelu a už se domlouvají strategie na další týden.

V Chaloupce

Návštěva Evelyn je potěšila. Michal toho moc nenamluví a to Lukášovi chybí. Je v šoku, jaké povahy jsou na farmě. Je mu z některých zle. Za největšího křiváka vidí Erika. V Chaloupce je to drsnější než na farmě. Evelyn jim přinesla něco pod zub a byla ráda, že na ní nepraskly šaty.

Poslední hodiny před duelem

Adam nic nejí, bolí ho břicho, přesněji pravý bok. Svíjí se na sedačce, zvrací krev, volá o pomoc. Odváží ho sanitka. Do té došel po svých, možná dobrý herec. Informaci o jeho zdravotním stavu se dozvíme na začátku duelu.

adam1

Martin kontroluje

Začíná u vesnice. Klekadlo se mu nelíbí, není opracovaná hlavní deska, vyryté znaky nejsou zrovna nejhezčí. Navíc se Henrik vykašlal na jeho připevnění k podlaze, chybí mu stabilita. Za toto přijdou na konci o jednu minci. Zvonice je funkční, splněno. Voliéry pro krůty se hospodáři líbí, krásná práce. Až přiveze morky, hned jedna otvory pod střechou uletí. Nevadí, stačí je zadělat prknem. Kozy mají špatné jesle, dědictví po městě, mohou je opravit. Stejně tak město neudělalo vodním ptákům sešup do a z vody, lavičky jsou dodělávka pro vesnici. Terasa a schody u domu FT nejsou hotové, je to společné dílo, neměli čas a potom město ani chuť. Malůvky na fasádě se líbí, stejně jako mu chutnají sýry. Že je Malina agresivní a mají problém ji podojit, to FT neřekla, prý to zas tak velký problém není.

Město začalo stavět zbytečně velké palisády. Tím ztratilo čas a stihli jenom jednu. Druhá může už být menší. Mýval má sice pár větví navíc, k tomu i lana, ale chybí mu palanda na pohodlné ležení. Tu musí dodělat. Agility herna je v pořádku, jen kousadla mají přivázat, aby je psi netahali po farmě. Box na králíky se líbí, jen krmítko je spíše pro Malinu, než zakrsláky. Na Ukrajině mají asi větší odrůdy, tipuje Martin. U kreseb na fasádě chybí rukopis jednotlivých farmářů, někteří se nezapojili. Pozemek na park není dobře srovnaný, částečně to zdědili po vesnici. Chodníky jsou vykolíkované. Sýry stejně jako u vesničanů, na to, že je to první pokus, jsou dobré.

Vesnice má 24 mincí, klekadlo jim jednu sebralo. Bonus jsou klobásy.
Město mincí pouze 19 a jako bonus jsou špekáčky.

Martin jako vždy přivezl základní potraviny, krmivo a později ještě zvířata – 2 kočky, 3 čivavy, zakrslé králíky, krůty.

Martin: „ Toto je konec jedné etapy. Stavby pro zvířata jsou hotové.“ Pochválí obě strany.

Duel

Růžová Evelyn a otázky jako vždy. Mário si myslí, že umí urovnávat vztahy na farmě a netají se tím. Rovnat bude i nadále, ale coby měšťan terén v parku. Po návratu si má zabalit a odchází na nucené práce k soupeři. Jeho vidina práce nenadchla, nesmí ho oni do ničeho nutit, to nesnáší.
Co je s Adamem? V podstatě mu nic vážného nebylo, ale kvůli pandemii se nad jeho návratem vznáší otazník. Musel do karantény a čeká na výsledek testů.

Losování kameny dopadlo lépe pro Nikolu a vybírá pořadí disciplín:
1/ Popelka
2/ Přetahování lanem
3/ Kvíz
4/ Rumunská lávka – nová disciplína na vytrvalost
5/ Stavění lavičky

duel 2

Nikola nedala Máji šanci a první tři disciplíny vyhrála. Výsledek 3:0 ji vrací zpět do hry a Mája po napsání dopisu odchází do Chaloupky. Tam ji čeká velké vítání, mají víno i jídlo na oslavu.

To farmáře po návratu čeká pouze hrnec hrachové kaše. Nikol má krátkou paměť, asi neví, proč byla v duelu. Postrádá víno. Později se tam zjevil Martin, poučil je, že zvířata jsou už zabydlená, nemusí se bát, když utečou, vrátí se. Jen je musí pravidelně krmit na stejné místo. Nikola se opět shání po víně, zbytečně.

Erik opět pomlouvá, varuje město před bonzováním Mária, stěžuje si na Evu, on už jiný nebude.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 12 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 74
1
Wally
Reagovat

Já když vidím Sáru v tom zeleným županu,tak si vždy vzpomenu na slavnou KK. :D))
https://www.instagram.com/p/BpjGEC_hVBG41xDzBR2YdniHn_DouRglsqavd00/

Reagovat

@Wally: Mě šokovala Bea v těch bílých kalhotách. Šílený pohled :-(

3
Jája
Reagovat

Evelyn si po udělení trestů a vyslechnutí stížností, námitek a obviňování zřejmě honem odskočila mimo farmu pro kafe a nechala si věštit od empatickej bútĺavej vŕby. A jak tiše jí tuhly rysy v obličeji, tak stejně tiše u obrazovky padala medzi kolená sánka její sokyni v lásce Romaně (asistentka pro hygienu :D :D a host ve Farme X-tra) z minulé Farmy.

4
anonym
Reagovat

Bez vkusu jsou téměř všichni, jedno jestli město nebo dědina, vypadají jako reklama na second hand. Třešnička na dortu jsou účesy. Bea na sebe může dát co chce, pořád bude jako medvěd, v bílých gatích lední.

5
Prochor
Reagovat

@anonym: Pro mně je nejnevskusnější Rebeka. Nejen, že si udělá botox, že má rty od nosu k bradě, ještě si je namaluje na rudo aby to bylo ještě horší. Na to, že je recepční na klinice plastické chirurgie , by měla mít víc vkusu.

6
Prochor
Reagovat

Ještě jedna věc. Kdybych měl srovnat poslední tři Farmy, na kterých se nepracuje tak:
10. řada – nejzajímavější asi kvůli rádoby VIP a pár zajímavým vztahům.
11. řada – nejodpornější co jsem viděl. Nedala se sledovat díky pornoherci i dalším.
12. řada – zatím ničím nerušená nuda. Udělat rekap musí být umění aby byl delší než tak 4 věty. Objevuje se snad pro mně jeden zajímavý moment a to, že se Sára přiznala, že jí chybí sex a začala se motat kolem chlapů. Tak jsem zvědavý kam až to dotáhne :-)

7
Wally
Reagovat

@Prochor: Mně se docela líbí. I Monika. Teda ta rudá rtěnka je děs. Připomíná mi mladou Streisandku.
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Soubor:Barbra_Streisand_My_Name_is_Barbra_television_special_1965.JPG

8
Horalka
Reagovat

@Prochor: Za mě velký dík a obdiv za rekap.. souhlas, kdyby někdo po shlédnutí po mně chtěl shrnutí, tak vystačím 2 větama. max. Letos zatím velký zmatek kdo je kdo, mohli třeba rozlišit nějak měšťáky a dědinu. nějaký klobouk? nebo stužka, barva na oblečení. Taky souhlas, že jsou oblečení jak ze seku, a to sekáč urážím. Takže bohužel nemám ani mírně svého favorita. U Sáry a větě o sexu mi přijde, že tam bude dramaturgický záměr otočení, jako u striptéra. Takže si uvědomuju, že si pamatuju kdo je striptér, Sára, Mario, Bea.. K duelu, ten jsem z nudy přeskakovala, osoba která vyhrála mi přijde jak dívka z 5 bez obsluhy.

9
Franz
Reagovat

Docela mně překvapilo, že si to včera nechala Maja od té Rádodajky z Bratislavy nandat. Přece jen rozdíl 10 let je asi patrný. A Rádodajka ještě má na Farmě co ukázat, zejména asi ruční práce u pánů soutěžících. Ta její dcera na ni bude určitě moc „hrdá“.

10
Ajda
Reagovat

Doplnila jsem zbytek rekapu.
Evelyn opět modely, že jsem čekala, kdy jí v Chaloupce vyskočí prsa do klína. Aspoň si chlapci užili. Moc velká kuchařka asi nebude, takže u Michala má stopku.
Nikola je na ránu, vrátí se z duelu a první co chce, je víno. Letos mám pocit, že Martin se mincí zbavuje co nejrychleji. Jarmark nebude, bude e-shop? Evelyn v slušivé uniformě Slovenské pošty doručí objednané?
Adamovi jsem ty bolesti nevěřila, tipuji natažený pupek z náhodné práce a to zvracení? A krev? Kdoví, co viděla.

11
Fixa
Reagovat

@Ajda:
Řekla bych, že kameraman čte moje příspěvky, celý čas nezabíral její hnusné, odulé stehna, byla vždy v záběru z poněkud větší dálky. Co se týká jejich prsíček to asi kamera neovlivní, ale Evelýnino prádlo ano. Jenomže ona sama asi nebude dost soudná. Pořád má pocit, že se musí předvádět.
V minulosti tu bylo poměrně hodně pisatelů ze Slovenska, kam se poděli?

12
JanaH
Reagovat

@Ajda: když Evelýna zahlásila, že je Adamko v pořádku, tak to nebyl ani slepák nebo vřed. Že by zaražené větry?
Po světlé sedačce se válel s gumákama na nohou a pěkně se na ní podepsal. :-D
V ukázce na budúce si Bea s Evikem počítají frajery, které „můžou mít“ :-D na každém prstě, ko.otík s fénem přikyvuje… Na co ten fén vlastně potřebuje? Na ty tři chlupy? Evelyn letos plní přání na počkání. Mmch. Mário bude pro město opravdu velkým přínosem!
Bývalá fackovací misska je dílo. Ale furt mi je milejší, než ježibaba bývalá FT. :-DD

13
anonym
Reagovat

@Prochor: Tak to je naprosto bez diskuze :-D

14
JanaH
Reagovat

@Fixa: loni jsem dávala odkaz na video, kde kostymérka obhajuje oblečky Evelyn. Prej má být za dámu a sexicu coby kontrast ke zpoceným a špinavým farmářům. :-))
Jenže od loňska Evelyn nakynula. Kostymérka nedbá.
Mně ani zas tak moc nevadí Evelýna jako taková. Ale směju se tomu, že se nechává zmanipulovat a nahastrošit a snad tomu i sama věří, že za tu sexicu je. :-D
Ale když si vzpomenu na Kvetku, ta chodila kolikrát taky pěkně vymustrovaná…

15
Jája
Reagovat

@JanaH: Evik tam bude dlouho všem pít krev. Je to totiž vděčný objekt pro kameru do fotoseriálu „Když se „dáma“ nekontroluje aneb za sladká slova černou duši neschováš“.

16
anonym
Reagovat

@Franz: Dcerka se radostí pochválí ve škole. @Ajda:
Nevím, ale nejsem jedna z těch, která podezřívá simulanty. Je to možné, ale taky ne. Možná jen stres? On je tak divný, že může vymastit cokoli.
Mário je poklad, tohle mít ve svém okolí, tak to bacím, strašný chlap, či co to je. On nejen že je nepohledný, zdechlej, línej, hloupej, ale i na použití do hnoje se nehodí, nic tak hnusnýho jsem ještě na žádné farmě neviděla.

17
anonym
Reagovat

Evelyn je taky ze sekáče, o tom není třeba vůbec mluvit, když měla nízký boty, ještě to šlo, kramflíky tragedie, prostě má velký kozy, velký stehna a s tím se moc paráda udělat nedá :-D Za pár let to bude katastrofa :-D ale nějak mi nevadí, jsou tam lepší kreatury :-)

18
JanaH
Reagovat

@Jája: jasnačka, jen ať tam klidně je. :-D Ale hlavně, ať už Šmahlík nedělá žádné momentky z blízka!
A sry, že jsem si vypůjčila tam to slůvko, nešlo odolat prostě. :-D

19
Horalka
Reagovat

Apropo – kramflíky — překvapila mě asi Anka – no prostě, ta co vaří, že měla na duel podpatky, teda lodičky.. když se vraceli na farmu tak málem hodila hubu. Je mi vcelku sympatická, ale takovou obuv nepamatuju. Jinak ještě k včerejšímu hodnocení Martina, já bych ty úkoly viděla tak na 1 minci. V minulých farmách říkal, že nedodělaný úkol je za nula. A teď potřásal hlavou, jakože no jo máte to těžké, nedodělané, odfláknuté, ale on to vzal… no to jsem teda ještě neviděla…

20
Jája
Reagovat

@JanaH: Neva, jen mi tam chyběl ten přívlastek ušušlaný. :D

21
Lady XL
Reagovat

Díky Ajdo moc za skvělý rekap!! A díky za úvodní foto,kde jsem si znovu připomněla ty Evelyniny složené ručky 😁…

22
Jája
Reagovat

@Lady XL: :D :D To aby se jí stehna nerozjela na protipóly. :D :D

23
Jája
Reagovat

Omlouvám se autorovi, prostě jsem neodolala a ukradla jsem z Fb:

Adrian Peter Heňo pozbieral všetky svoje sily na DRSNEJ farme dal do toho všetko zavrel oči napol svoje od sáry vymasirované telo a výkrikom do tmy do boja za vítazstvo nechal si stiahnut predkožku 😂

24
JanaH
Reagovat

@Jája: když musíš, tak musíš! :-D Aspoň nejsem sama kradač.
Ale pěkně to napsal Adrian. Akorát Kulkovu předkožku Markíza rozkostičkuje…
Mě fascinuje na FB jedna fanatická pani s dvěma příjmeními. Je vskutku „předním fanouškem“ a prožívá svou roli s naprostou vážností a zodpovědností seč jí síly stačí. :-DD

25
anonym
Reagovat

Pro nedočkavce: je už další díl.

26
Ajda
Reagovat

Tento týden konečně nějaký relax, nový chlívek v pátek bez rekapu. Kromě dneška nic neuvidím, přes mobil budu chytat info z diskuse, do obrazu až další týden.

27
olga sedlackova
Reagovat

Co se tento rok deje ,ze je tak malo komenteru.Asi ta farma fakt upada.

28
Jája
Reagovat

@olga sedlackova: To se nemůžeš divit. Osoby a obsazení katastrofální a z bláznů se sranda nedělá, to je neslušné. Hlavně, že borisové rozdávají ochranu – „roušky“ na semeno. :D Titulkáři asi vymřeli, takže polovina „mluveného“ slova uniká někam do éteru a vlhké sny děv o multioteckovi, toužilek (2 a více na jednom prstu) či přestárlých střapatic (nastrčit či moralizovat), to se nedá slušnými slovy komentovat.

29
Prochor
Reagovat

@olga sedlackova: Podle mého Farma je zkažená. Chtělo by to vrátit se k původnímu formátu pracovní farmy. Poslední Farma, která se mi líbila byla 4.řada s Pacem a Jánošíkem.

30
Aža
Reagovat

Neumím si ani představit, že by se do této frašky – Farmy dále nechala angažovat
Kvetka.
Dobře věděli kam Farmu směřují a že by bylo pod její úroven dál pokračovat.
Karanténa sem tam, všichni se po sobě válejí, že by hygienici byli zticha?
Dobrý den…))))))

31
anonym
Reagovat

@Aža: Hygienikům je šumák kdo a jak se tam válí, ostatně, předpokládám, že všichni jsou otestovaný a to nejmíň 2x, ono tam nejde jen o soutěžící, ale i o ostatní poskoky kolem.

Od Maliny mohou chytnout leda jednu do zubů. Jestli je to skutečně pořád jedna kráva, je chudák, každý rok ji dojí takových i 30 – 40 lidí, se divím, že nerozdává kopance na všechny strany a se divím, že ji tak trápí zrovna ten skvělý farmář Martin.

32
Jája
Reagovat

Když u této farmy občas s nostalgií zavzpomínám na staré dobré farmy … Co by se asi dělo, kdyby se sešli na jedné farmě např. Baracka a holá prdel poloboha? Jak by zvládli šikanu ze starých farem šušlavý ko.otík, mentorující přestárlý diblík či plivající kafemlejnek? A tresty?

33
Horalka
Reagovat

No nakonec Malina vyjadřuje názor na Farmu 12 nás všech, myslím… Jsem skalní divák, viděla jsem všechny farmy.. myslela jsem, že níž už to nejde.. ale jde. Nuda střídá hnus, nerozumím ani těm farmářům, jako ani věcně ani slovně. Skoro si přeju, aby se něco stalo a byl náhlý konec.

34
Jája
Reagovat

@Horalka: Taky míváš ten pocit, že někteří se tam přesunuli přímo z nějaké desáté dimenze 156. galaxie planety Hloupost nade vše?

35
Prochor
Reagovat

Mně dost zarazilo, že nový farmář týdne poslal druhý týden kydat hnůj Sáru. Odůvodnil to tím, že pracovala jen na 80%. Jak všichni vidíme, tak ostatní tam pracují na 100%, zejména Bea a Mário:-) Bea, ta ani neví jak hnůj vypadá a Mário rovnou prohlásil, že odmítá dělat práci, kterou nechce takže by vidle ani nevzal do ruky. Hlavně, že za všechno může Sára protože pracuje jen na 80%.

36
Jája
Reagovat

Dnes poprvé uvidíme, co se stane s ručkama „lachtankama“, když si dosazená hlavička umane to všem „ukázat“. Jenže bazén, práce na zádech a zadku je přednější. Nervy na pochodu a nastupuje nejlepší kuchař na světě. Držte si klobouky, začíná se to konečně na farmě rozjíždět. :D

37
anonym
Reagovat

@Prochor: On Mário kromě trhání obočí ještě neudělal ani ň, pořád čekám, kdy na něj spadne kravinec a bude muset ty svoje manikérské pracky zapojit do nějaké činnosti. To je neskutečně odporný zjev a Bea zřemě byla vybraná, aby mu dělala společnost. Kdyby ten chlap alespoň jako chlap vypadal, ale to je snad nějaký mutant.
@Jája: je to dneska kapku akčnější, ale snad to ještě přitvrdí :-D

38
Dadla
Reagovat

Mario..to je ten gay, který dělá, že gay není? Teda nic proti gayům a lesbičkám fakt nemám, jen mi prostě přišel „jasný“ a on prý je ženatý a má dítě? Pravidelně to nesleduji, proto se omlouvám, že mám možná nevhodnou otázku..

39
Prochor
Reagovat

@anonym: Aby jsme byli spravedliví, tak Mário už 14 dní vyrábí jedno klekátko. Většinou se jde na něj jen podívat a pak si o něm povídá s Beou.

40
Jája
Reagovat

@Prochor: Jedno mi není u klekátka jasné – ta dvě prkýnka na horní desce. Martinovi (jestli si dobře vzpomínám) bylo vysvětleno, že tam čouhaly hřebíky. To nechápu, jak to přibíjeli, že hřebíky čouhaly. Našikmo trámem nahoru do desky?

41
anonym
Reagovat

@Dadla: Ano, přesně tak, je jako reklama na gaye svým chováním, ale ještě se nepřiznal :-))) Má dítě, ale ženatý není, jen se prý o děcko on sám stará. Neumím si to představit, protože větší chcíplotinu jsem ještě nezažila.

@Prochor: Asi tak nějak:-)

42
Prochor
Reagovat

@Jája: Taky tomu nerozumím. Ti umělci udělali z klekátka neřešitelný hlavolam.

43
dejna
Reagovat

@anonym: č.37 Naprostý souhlas s mutantem. Jestli má dítě, pak doufám, že holku. Protože co může tento zženštilý panák dát klukovi?
S Beou jsou mi nejodpornější, u zvířat jsem je neviděla, práce žádná, jen pomlouvají a intrikují. Už delší dobu přemýšlím, koho mi Mário připomíná – nějakého intrikánského a zbabělého slizouna z historie…brrr, úplně mě mrazí, když si ho představím.
Gay je i Pavel z Masterchefa, gayové byli i ve Výměně manželek, atd., nebudu to vše vyjmenovávat, ale všichni jsou to pro mě chlapi. Mário je specifická kategorie, to už snad není gay, ale zmutovaná ženská. Uf, snad to vše jen hraje…..

44
anonym
Reagovat

@dejna: Bea k němu sedí jako prkýnko na záchod, dva nepohlední pindalové a lenoši, jako vypuštěný z nějakého ústavu.
Pavel z Masterchefa je jiná liga a něco umí. Já bych brala i Musila z Nebezpečných vztahů :-)))) Ten druhý gay, co skončil v záchrance, tak to je taky pokoukání, dá si pár panáků a ztropí uřvanou scénku.
Mário to nehraje, takový odporný xicht nejde nasadit na povel.

Farma stojí za houby, ale výběr lidí byl zase dobrý, už se začínají krásně drbat, nenávidět, každý z nich je naprosto jiný. Z chlapů je to hotová tragikomická partička.
Z ženských se 3 – 4 dají zatím vybrat coby použitelné. Čas ukáže:-)

45
Franz
Reagovat

Mário je opravdu strašně afektovaný člověk. A mám dojem, že i on má hubu napíchanou.
On, ale neříkal, že vychovává dceru. Říkal, že ji má, ale s její matkou nežijí. Otázka zní, zda je opravdu jeho.
Mário je věřící, a na Slovensku je docela problém mezi věřícími přiznat, že je gay. A zvlášť na venkově. Slovenský venkov je tradičně nábožensky založený.
Osobně si myslím, že jako už zde jmenovaný Musil, nejdříve Mário zkoušel ženy a teprve později si uvědomil, že je homosexuál.
Každopádně tento líný člověk, nebude u diváků asi moc oblíben.

46
JanaH
Reagovat

@Jája: Baracka by sama trencle Polobohovi stahovala a chichotala by se u toho jak baracka. Aby mohla vzápětí s pláčem podávat TO za sexuální obtěžování. :-D
Duel bude opět děsně „napínavý“.
Evinka a její bodygárdi ve zpovědnici jsou na počuni, svatá trojice jak vyšitá.
Z FB: „Produkcia prosím vas dokreslite jej to obočie,lebo,ked dáte záber na tu bosorku a nemá ho dokreslene sa človek strháva zo sna dva dni.“
S tím se nedá nesouhlasit. :-DD
Ještě že je Luky schovaný v Chajdalúpce před velrybou.
A fandím nejvíc uprchlému pidikrálíkovi!

47
anonym
Reagovat

@Franz: V nějaké ukázce říkal, že vychovává dítě, ale nežije v manželství, z toho jsem usoudila, že má děcko u sebe. Jestli je to jinak, je jen dobře pro děcko.
Věřící nevěřící, dneska se k opačné orientaci lidi hlásí hrdě, tak jaképak ofrky, ostatně na něm to pozná i ten, kdo ještě žádného gaye nikdy neviděl :-) Ten je jasný i zezadu, když stojí jako připo…. a lehce pohodí ručkou, natož, když otevře hubu. Možná ji má napíchanou a ještě k tomu nakřivo :-)

48
Lady XL
Reagovat

Králík zatím vyhrává! :-D
Co mne neustále překvapuje a zaráží, je to, že se spolu neustále potkávají oba týmy a naprosto bez trestu…. Jenže, kdyby jim to zarazili, tak by přišli o sexuální scénky, tak proč se divím že jo?

49
Dadla
Reagovat

@anonym:
No právě, je naprosto jasný…proto nechápu, že to neřekne na rovinu…stejně tak nechápu, jak může být mezi farmářkami táák oblíbený…sice možná pro IQ 90 – 60 funguje jako teta Sally, ovšem na jeho fundované rady bych raději moc nespoléhala. Jinak je ale líný jak náš kocour a vůbec tak nějak úplně k ničemu..líšnyj čelověk.

50
anonym
Reagovat

@Dadla: Je tak oblíbený, že ho poslaly holky vesele do duelu :-) Jak jde do tuhého, tak ho klidně obětujou, jen když si oni zachrání zadek :-) Přece nemohou 100% věřit, že ten balík porazí chlapa. I když tam je možné všechno. Na duel se těším, snad to nebude jen počítání čočky, ale dojde i na nějaký ten běh.
Svému kocourkovi se omluv, to byla urážka :-D

51
Wally
Reagovat

@anonym:50 Fakt díky. :(((

52
Ajda
Reagovat

Podle medailonku má Mário dceru ve vlastní péči.

53
anonym
Reagovat

@Wally: Omlouvám se, že jsem vyzradila, co ještě neprošlo programem. Často jsou tady ukázky, které taky silně napovídají o dalším ději a neděkuje se za to :-) Prostě se to stane i nechtěně.

54
Dominik
Reagovat

U mně se to docela proměnilo, mám teď raději městskou stranu než dědinu. V rámci možností a výjimky se samozřejmě najdou (Nikol), ale třeba děvčata z městské strany mi přijdou na práci použitelnější než ty na opačné straně, aspoň v rámci tohoto týdne. Rebeka a Xénia makaly si myslím docela dost. Když to srovnám s Beou, která v podstatě nedělá nic a Katarínou, kterou vidím jen jak si maluje barvičkama na dveře…
Erik je hrozný psycho :D
Chalúpka se mi začíná zajídat a hlavně ukecaný Michal, kterej pořád něco mele pantem. Někdy je to vtipný, většinou ne a být Lukášem, tak bych odplaval na druhý břeh a už se nevrátil.

55
Prochor
Reagovat

@Dominik: Pro mně jsou přijatelní Lukáš, Anka, Xenie a Sára.

56
Jája
Reagovat

Ach jaj, tuleň v písku: „Moj piercing ma bolí, zasekla sa mi bradavka“ :DD

57
dejna
Reagovat

Tuleň byl fakt dobrý! :D
A taky mě dostala scénka s Eve, Máriem a kozou…Mário by raději nechal kozu, aby sežrala Evelyn, než aby se jí dotknul, natož ji odehnal (tu kozu). :D

A chápe tu někdo, kde se obě dvě skupiny mohou bez trestu setkávat? Zarazila mě třeba Bea s Matúšom, večerní párty trojice městských s vesnickým Heňem, spaní Xenie v budce sluhů, která přece patří vesnici, ne? A je to víc…nerozumím tomu.

58
Wally
Reagovat

@dejna: Není to jakési neutrální území? Mám pocit, že na konci plotu, u schodů se setkávají často.

59
Jája
Reagovat

@dejna: Někdo tě slyšel a odpověď je ve Farmě x-tra 19 – dům pravdy je neutrální území. Je ovšem záhodno se mu v noci vyhýbati, anžto tam „duchové“ a síly nečisté provozují své rejdy a duše nevinné by mohly újmy dojíti. :D :D :D

60
Jája
Reagovat

Velký otazník stojí za otázkou Evelyn, při zpovědi ko.otíka Maria, co znamená – foneticky – džungalo tulo baličo. Kdepak to asi slyšela?

61
Franz
Reagovat

Nejsem žádný puritán, ale pokud si Markíza myslí, že nás bude každý večer chtít ohúriť rozkostečkovanými zadky několika „králíků“, tak to opravdu už hluboce klesla. Chápu, že je tam hodně nadržených mladých lidí, ale toto je fakt dost laciná zábava. Chybí sledovanost, nebo si Markíza myslí, že tímto konečně vkročila do Evropy?

62
JanaH
Reagovat

@Franz: jj, vkročila… leda tak do perdéle. :-D

63
Horalka
Reagovat

@Franz: Souhlas, já koukám ze setrvačnosti a nevím jak dlouho vydržím. Je to humus, a to humus urážím, z něho může něco vyrůst. Kdyby tohle byl obrázek mladé generace, tak si jdu hodit mašli. Otázka zní co tím chce básník říci?

64
Johana
Reagovat

Já fakt nevím, to se na Slovensku nenajde moderátor, nebo moderátorka, co nemá fobii ze zvířat? Instinktem normálního člověka je zvíře pohladit a ne se štítivě odtáhnout. Kozenka rozhodila Evelyn tak, že nehlídala sukénku a ukázala žluťoučké kalhotky:)
Nepochopila jsem baby na městské straně, proč volily a pak oplakávaly Mária, když z chlapů by nejraději šel do duelu každý sám.
Nikol je teda pořádná rajda, ale baví mě víc, než třeba nemastná Katarína, zahořklá Eva, nebo závistivá bohyně sexu Bea.

65
Jája
Reagovat

Se mnou teda sekne. Náš všemi farmáři milovaný šušlavý k.kotík se zamiloval a veřejně vyznal lásku. Prý to není „láska“ ale láska nebo naopak? Bude sex nebo keks? V každém případě usínají ručka v ručce. :D

66
Franz
Reagovat

Šok pre Nikol: Za porušenie pravidiel prišiel trest, aký vôbec nečakala!
https://farma.markiza.sk/aktualne/2008357_sok-pre-nikol-za-porusenie-pravidiel-prisiel-trest-aky-vobec-necakala

To přece není trest. To jen dosažení, aby ty dva mohli beztrestně pokračovat. Příští týden bude sluhovna obsazená dvojicemi Nikol + Kulka a Erik+opuchlá Rebeka. A Markíza bude příští týden vysílat noční grupáče.

67
Dadla
Reagovat

@Franz:
To sice určitě ano (ono vpodstatě o nic jiného ani nejde), ovšem aby nebyla ohrožena morálka, bude vše řádně rozkostičkováno…protože morálka nade vše :-)))

68
Dadla
Reagovat

Mimochodem…nová láska Mária (ať už jakákoli) je taky gay…nebo akce má proběhnout v rámci sociálního experimentu na farmě?? Začínám mít v těch orientacích poněkud zmatek…

69
Jája
Reagovat

@Dadla: To kdybych věděla. Snad nám něco naznačí bulvár.

70
Sibuna
Reagovat

Není divu, že máš v těch orientacích zmatek, když si můžeš vybrat z 57 možných, aspoň podle posledních výzkumů. Tak kdo ví, čeho se ještě dočkáme :-)))

71
JanaH
Reagovat

Se mnou to seklo hned, když jsem to viděla… :-D
Akorát váhám, která ze dvou „nabídek“ je pro novou lásku Mária horší!
Já být v kůži nové lásky, snad si hodím mašli… ale nová láska se zdá potěšena. A drží jak hloupý dveře. :-DD
Dnešní díl je konečně! celkem zábavný, i když Borisové opět nezklamali a ze všech sil se snažili o „férový duel“ (rozuměj použili svoje sviňské praktiky, aby dosáhli výsledku podle svých not :-D). Jestli to vyšlo a jak moc to bylo „napínací“? Za mě nebylo, ale s výsledkem jsem spokojena.
Kdo v díle nejvíc a několikrát exceluje je ježibaba Evinka (mmch. moc pěkné červené mašličky :-D). Ta už se zařadila mezi partičku mých nej hnusáků Kuní ksicht, Hrčkovka, Filkor, Ferleťák, Stará Haluza atd.

72
dejna
Reagovat

Začínám mít mindrák z toho, že nevidím, v čem je Mário „zlatý“ a „úžasný“ a „srdiečko“, prostě top pro všechny ostatní farmáře.
Sice se dnes moje antipatie k němu začaly zmenšovat a chvilkami mi byl i sympatický (příchod na Chalúpku), ovšem konec to podělal…první, co mě napadlo, že to vymysleli Borisové, aby i Chalúpka něčím provokovala.
A ještě nechápu Evelynin outfit – ty šaty ve tvaru nadrhnutého vreca mají být sexy?

73
dejna
Reagovat

Taky je zajímavý, jak Farma postupně stírá ženským tváře a objevují se jejich skutečné obličeje. Teď jsem koukala na Moniku ve zpovědnici – nenamalovaná mi připomínala Matúše (promiň, Matúši !) :))

74
Jája
Reagovat

A kdo si všiml vývoje výrazu tváře sexuchtivé služtičky, když měl kafemlejnek darovat své srdce – ne to živé, výrobek? Roztetelené očekávání se širokým úsměvem přešlo v těžké zklamání a zlost. Holt srdíčko šlo k noční „z omylu“ souputnicí ložemi. No nemá ta naše Sára smůlu? A ke všemu přišla o možnost masírovat pingla, toho teď už na 24 hodin/7dní v týdnu přebírá trestankyně a odbornice na ruční i strojové vyšívání.
Tu omašličkovanou starou vraždu, co ze sebe dělá diblíka lásky v domnění, že okouzlí alespoň Nora, raději nekomentovat, ještě by na mně napráskala, že jsem si právě schroupala ze zásob na pečení pytlík oříšků.
A nesmíme zapomenout na čertíka z krabičky, na kterého se okamžitě nalepila zvlhlá Monika.
Na zvonici místo zvonu dáme červenou lucernu a je vymalováno.

Přidat komentář