Panáček v reality show

MasterChef 2020 (11,12): Boj po francouzsku a dvojité vyřazování

11. Březen 2020 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch_1112

Po veskrze nudné hře o imunitu a strhující venkovní výzvě se přesouváme zpět do kuchyně MasterChefa, kde si členové dvou méně úspěšných týmů zabojují o setrvání v soutěži. Úkoly jim tentokrát předá mistr francouzské kuchyně a na soutěžící čeká něco, s čím se ještě nikdy nepotkali. Kdo zaváhá a uvaří naposledy?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 33
1
Wally
Reagovat

Hezký díl, Pavlína mlčela. Ale musím uznat, že dokud nepromluví, tak je hezká a sympatická. (ne nemám coronavirus :D))) Nějak mám pocit, že Pája se dostane dost daleko a ty jeho neúspěchy jsou občas hrané.

2
Mila1
Reagovat

Včera to bylo zase moc povedené. Co mi vadilo, byly poznámky Přemka směřované na naparující se Pavlínu – ve smyslu,že ona tým dovedla k vítězství. Myslím, že jsme všichni minule viděli, že nebýt Pepy, Chilli a ostatních v jejím týmu, tak by se Pavlínka neměla na co naparovat.
Vyřazování – už po minulém dílu jsem si myslela, že nejslabším je tam Vašek, byl příliš pomalý, příliš zmatkující, ikdyž každým coulem sympaťák. Omar bude na řadě příště, ale tentokrát se ještě protáhl. Kdybych ale měla hodnotit, kdo mi je nejméně sympatický, tak bezpečně vyhrává Pája… a kupodivu se k němu blíží i Lucinka.
Naopak, moc se mi líbilo jak vařila Evi, oceňuju odvahu Kamily jít svou cestou a taky preciznost Jitky.
Pavel opět uvařil skvělé jídlo, on to asi ani jinak neumí. Potěšil mne i výkon Romana, pro mne největší sympaťák.
Včerejší večer byl pro mne relax a těším se na dnešek. V současné době by bylo potřeba víc takhle pohodových pořadů.

3
libena
Reagovat

@Mila1: se vším souhasím, naprosto přesně vystiženo

4
Lady XL
Reagovat

@Mila1: v globálu souhlasím :-). Ano, Pavlína dobře vedla tým, to jsem ji minule i pochválila, ale jak píšeš, bez ostatních by nebylo vítězství. Oni hlavně potlačili své ego, svou dominanci, podřídili se pokynům a vše dali pro tým. Její zásluha byla, že je zkoordinovala, dohlédla na ně a hlavně je nechala dělat a nekecala jim zbytečně do toho. Jenže holt jako v jiných bitvách – chválí se generál :-(.
Jinak bych vyřadila spíš Omara, jenže – holt ta sledovanost…, Vašek byl moc tichý soutěžící. Omar mi tedy už není ale vůbec sympatický. Jak ho vidím, tak si představuji kebab stánek a Omara v něm a jak to tam kydá a kydá…. Souhlasím s tím, že si také myslím, že Pavel dojde rozhodně dál a že takovéto přes prsty od porotců bylo spíš hodně výchovné, aby se trochu stáhl. Jinak by nemohl projít se syrovou žábou….
Holky byly tedy rozhodně o třídu výš než muži, ještě tak Pavel jim stačí (myslím tím ty, co teď soutěžili). Lucie mi zatím nevadí, pokud nezačne ještě víc diblíkovat…., vaří totiž docela obstojně.
Z porotců mi vážně začíná vadit víc a víc Přéma…., přijde mi víc a víc arogantní.
Wally – neboj, nemáš virus :-D, když Pavlína mlčí, „neksichtí se“, tak je docela hezká.

5
Mila1
Reagovat

@Lady XL: No s tím Omarem a kebabem jsi to přesně vystihla :-) Ještě si ho taky dokážu představit, jak na nějakém karaoke předvádí rap… Je to fakt týpek, ale je mladý a dokážu ho tak nějak skousnout, dá se usměrnit. Pořád lepší než Pája, s tím bych tedy nikdy nechtěla pracovat. Je to sebestředný namyšlený mamánek, který se bere smrtelně vážne. Nejhorší kombinace.

6
Monika
Reagovat

@Lady XL: Pavel holky prevysuje. je to jediny zastupce muzskeho pokoleni, ktery ma sanci na vitezstvi. Zatim soutezi prochazi uplne s prehledem a kazde jeho jidlo patri k nejlepsim.

7
Wally
Reagovat

Tak jsem asi jediná komu Omar a Pája nevadí. Ale co mně vadí je ten „Pája“. Když je chtěli rozlišit, měli jim to dát opačně.K tomu modnímu návrháři by to „Pája “ sedělo víc.

8
libena
Reagovat

přemýšlela jsem o včerejším vyřazování – tak jsem si říkala, že přece jen asi omara zachránilo to, že se obětoval pro tým. že neviděl masterclass a vašek ano. že to byla pro omara polehčující okolnost. a s omarem je fakt aspoň sranda :-)

s přemkem je to těžké – vypadá to, že když se má jídlo pohanit, tak hodnotí on. a zgustne si na tom. na druhou stranu do nebe vychválí něco, co je jen o trochu lepší. bere vše moc na hraně. a nepůsobí to až tak divácky moc líbivě.

já žeru radka kašpárka. přes to nejede vlak :-))))

z těch co včera vařili jsou mým fanouškem nenápadná evka a jitka. no a pavel, to je jiná kategorie.

9
Lady XL
Reagovat

Je ale pravda, že mne příjemně překvapil Omar, že se navrhl do vyřazení jako kapitán. Prostě že se nenavrhne tak přímo. To měl plusové body :-). Ohledně Pája/Pavel – to naprosto souhlasím …., tam to nevychytali :-D.

10
Prochor
Reagovat

Je zajímavé, jak funguje panika. Když odkryli kloše, měli pod nimi úplně malé žabky. Pod obavou, že je budou muset zabít si neuvědomili, že by z nich stejně nemohli vzhledem k velikosti nic uvařit. Jinak ta velká stehýnka jsou asi z nějaké velké žáby , nějakého skokana zeleného nebo nějak tak. Dobrá byla Lucie, která si na žabí recept přinesla hrušku :-))) Je zajímavé, že na balkon poslala dva nejsilnější chlapi.

11
Lukša
Reagovat

Vašek neměl IMHO vůbec do TOP16 postoupit, takže mě jeho konec nijak nevadil, přesto by měl jít pryč spíš Omar. Ale aspoň je s ním trochu sranda, i když viditelně zaostává.

12
Monika
Reagovat

Podle me v TOP16 nemel byt ani Omar ani Vasek, dva ulety letosni rady. No a hodne slabej je pokazde i Paja s Kamilou.

13
Lukša
Reagovat

Chjo, kvůli těm dotáčeným vstupům ani nebylo třeba poslední výzvu sledovat, jelikož dlaždič se nesložil a kdo vypadne tak bylo takřka jasné.
Použití odznáčku bylo logické, šance na konec byla 50:50. Kamila k tomu ale přišla jak slepý k houslím. A vypadá to, že Pavlína není nijak oblíbená ani mezi ostatními soutěžícími, nejen mezi námi.

14
Monika
Reagovat

Super, ze Pavel vyhral dnesni vyzvu, je fakt vybornej a stale drzi latku hodne vysoko, muj nejvetsi favorit, doufam, ze vyhraje. Ach jo chtela jsem poslat domu pavlinu, ale tusila jsem, ze pujde Kamila. pavlina tam bude jeste dlouho.

15
Wally
Reagovat

Pavlína ani Ivana by v posudku, v kolektivu oblíbená, napsané asi neměla ani jedna. Z Pavlíny je dobrý vymetač posledních a předposledních míst.

16
limbora
Reagovat

Oba díly tohoto týdne byly hodně nabušené. Páju jsem začala paradoxně po té jeho středeční trapárně , kdy to tak schytal od Kašpárka, svým způsobem obdivovat. Sice byl hodně rozhozený, slzy na krajíčku, ale on jede neohroženě dál. Nenechá se zlomit, dokonce ani zvyklat, nezachvěje se mu ani ten motýlek. Nemohu si pomoci, je mi sice krajně nesympatický, ale tu sebestřednost a neochvějenost snad i obdivuju. Trochu stejná kategorie je ta Pavlína, na pěst, ale pak ji musí člověk až obdivovat, jak je nezdolná. A jak dokázala odkrýt, že Pepa bude asi dost podvraťáček. Ovšem jako kuchař klobouk dole. V této souvislosti s kloboukem mne napadá, že se i líbí starosvětská nonšalantní gesta Dědka. Je dobře, že tam je, dává tomu jiný rozměr. Stejně jako Lucka. To je můj miláček:-))) Miluji její naivní princeznovské poznámky. Na ty se těším pokaždé. Nějak jsem se rozepsala, ale to jen proto, že mne tyto díly bavily.

17
Prochor
Reagovat

S Pavlínou se vyhrát nedá protože takovou záporňačku ve hře potřebují. Takže Ivka udělala dobře že použila imunitu protože jinak by kvůli Pavlíně obětovali Ivku.

Ještě jsem přemýšlel, jestli nepozval Pavel svoje fanoušky na FB na svoji snídaní do BB zbytečně. Dnes ránou totiž budou mít možná zavřeno stejně jako v jiných podnicích.

Lucka se mi líbí čím dál víc protože plní roli takového maskota. Baví mně, jak na začátku začne zmatkovat a neví, co bude vařit. Šéfíci vždycky milosrdně přijdou a Lucku nasměrují správným směrem. Takže uvidíme co jí ještě naučila její prababička protože Lucku si asi taky chtějí ještě podržet :-)))

Pája v motýlku je zajímavá figura díky nezdolnému sebevědomí ve kterém by ho překonal asi jen Václav Klaus. Pája se s vámi bude klidně hádat že sníh je černý jen aby měl pravdu za každou cenu.

18
Kami
Reagovat

Priznam se, ze to pouziti imunity me trosku nastvalo. Ne proto, ze ho Iva pouzila (kdyz teda mohla), ale ze ji to bylo vubec umozneno!
Dle meho ji mela pouzit pred odevzdanim klobas. Jak je s Pavlinou odevzdaly, prijala realne moznost, ze muze letet, resp prijme trest za spatne jidlo.
Za me to bylo zkratka pouziti imunity PO HODNOCENI.

19
Lady XL
Reagovat

@Kami: Souhlas! Podle mne měla odznak použít v momentě, kdy všichni stáli a čekali na hodnocení od nejlepších po poslední! To by bylo to použití výhody PŘED rozhodnutím poroty!! Taky jsem si v ten moment říkala,že to I.prokaučovala a že si to i uvědomila a bude muset vařit o vyřazení. A ejhle,oni jí vysloveně museli říct, ať ho použije.

20
Monika
Reagovat

@Kami: Ja to vidim podobne, co si pamatuji, tak i porotci rikali, ze muze imunitu pouzit kdykoliv behem vareni, zpetne ji to podle pravidel nemelo byt ani umozneno. No ale produkce kouka i na sledovanost a pro ni jsou Ivca i Pavlina prinosnejsi nez zcela zapadnuta seda mys Kamila.

21
-Vicky-
Reagovat

K 11. dílu – Zdá se mi to hodně natahované, vyřazování na dvakrát. Ačkoliv chápu vyřazení Vaška (opravdu nebyl nijak zajímavý), tak jsem si spíše uvědomoval, že Omar byl už potřetí v bottom 3. Nebo-li už podruhé uniknul z vyřazení ve druhém kole. Myslím, že podruhé měli opět vařit spíše opět duelem jenom dva nejslabší, kteří byli po stehýnkách jasní – tedy Omar s Pájou. Zatažení zbylých soutěžících mi přišlo zbytečné. Ale evidentně účinné, „mohli“ pak vyhodit někoho jiného než dva nejslabší z první části.

22
Mila1
Reagovat

Mně se teda Kamila líbila moc. Vůbec to nebyla šedá myška, naopak, nebála se prosadit svoje nápady a jídlo měla vždycky super. Bohužel ji zradilo těsto a množství oleje, co do něj přidala. Moc jsem jí držela palce, aby nevypadla a měla jsem vztek, že Pavlína zase proplula. A ty její řeči poté, co se dostala na balkon.. Já tuhle sebestřednou husu opravdu nemůžu, mám pocit, že jí Přemek nadržuje (třeba to je opravdu jeho ségra :-) ). Včera jsem vypínala telku hodně naštvaná.

23
Standa
Reagovat

Já si myslím, že si to mnohem více zasloužila Kamila. Ok, těsto neměla úplně ok, ale zvolila výrazně komplikovanější recept a rafinovanější suroviny. S tím strojkem na těstoviny ji mohl někdo helfnout, očividně byl nějak naprd či co. Přemotivovaná Pavlína udělala těstoviny s rajčaty, klobásy málo – hlavně že porotci vždycky říkají “ty hele, víš o co v týdle výzvě hlavně šlo? Jo. No a já to tam necejtím”. Z tohodle dílu mě až moc smrděl vliv produkce, ostatně takový pocit mám skoro po každém dílu této řady. No zrovna tenhle zaváněl extra.

24
Mila
Reagovat

A já si myslím, že je Pája výborný kuchař, nevadí mi, že je sebevědomý, baví mne. Stejně mi nevadí ani Omar, je sice trošku potřeštěný, ale občas mívá dobré nápady, líbilo se mi, jak jim to hezky klapalo s Pepou- ten umí a nebál se Omara pochválit. Fandím jim, ale hlavně Pavlovi, ten je nad všemi, přitom tak milý a skromný. Žabí stehýnka jsem ochutnala jednou v životě, nic moc…myslím si, že by neměly být na jídelníčku, zabíjet užitečné žáby kvůli malým stehýnkům je barbarské, Fandím hlavně všem chlapům v soutěži, protože si myslím, že jsou se svým nadhledem skutečně lepšími kuchaři než ženy.

25
libena
Reagovat

– s tou imunitou to bylo holt nějaký podivný, tak měli prostě říct – imunitu máš a použij si ji kdy chceš. ale když stanovili pravidla, asi by se jich měli držet :-(

– už je fakt do nebe volající, že komentáře muví stále titíž jedinci! takovou jitku, evku jsem snad ani neviděla, no a tak jednou byl pája, roman, viky nebo chili…a tak se budují sympatie a antipatie

– bylo fakt trapný koukat jak pavlína na konci brečí jak želva a střih smích a já jsem zabojvala, já jsem nejlepší a já to vyhraju :-(

26
Crew
Reagovat

Jezisi tady to je fakt parta slunickovych lidi, co fandi nejnudnejsim soutezicim, chteji aby porota ani razantne nekritizovala, ani razantne nechvalila, a aby porad byl pohodovy. Hey, c’mon lidi, je to reality show, kolik vam je? 50? Cist to tady je zazitek. Omar je nejvetsi typek, vtipnej, na pohodu. A ze pripomina lidi z kebabu? No a? Kebab vsichni milujem a furt tam chodime. Dalsi super typek je Paja, ma vsechno na haku a jde si jen za svym. Spravnej pristup, jinak v dnesnim svete niceho nedosahnes a svy frustrace si pak vylejvas tady na diskuzi. Samozrejme bavi i Pavlina tim, jak je divna. Ale hezka fakt neni, asi fakt mate koronu. Ostatni soutezici nevyrazny. Ultra nudnej Vaclav konecne letel. Kamila, ani jsem si nevsiml, ze tam byla, takze fakt nikdo ji nemohl fandit. Zapamatovatelnejsi jeste Chili, Dedek a ta pekna bloncka z Liberce. Zbytek nepamatuju jmena.

27
-Vicky-
Reagovat

Použití imunity jsem také nepochopil, pochopil bych to až při souboji, tam podle mě mohla v průběhu vaření nebo před odevzdáním porotě říct, že nechce jít do konfrontace. Ale to by automaticky museli vyhodit Pavlínu nebo nikoho a to se jim nehodilo do krámu. „Náhrada“ v podobě Kamily už pro nastoupení do souboje byla zcela nesmyslná. V momentě, kdy někdo použitje imunitu, tak není důvod, aby někdo další vstupoval do boje o záchranu.

28
Wally
Reagovat

Televize Nova ohlašuje v souvislosti s aktuální krizovou situací programovou změnu ve středečním schématu s platností od zítřka 18. března 2020.

Každou středu večer zařazujeme od 20:20 premiérové díly show MasterChef Česko

29
Lady XL
Reagovat

A tak jsem to prošvihla….😥😥

30
Wally
Reagovat

@Lady XL: A jen by ses hned na začátku nas….la.

31
Lukša
Reagovat

@Lady XL: Moje chyba, chtěl jsem nahodit vlákno a upozornit na to, leč jsem to opomněl. Tak alespoň zpětně krátce shrnuto.

32
libena
Reagovat

jako bylo to fajn, že změnili vysílací čas, ale bohužel nevím proč zrušili vysílání dvou dílů v jednom týdnu. tudíž pro tento týden je masterchef vyřízen :-(

jinak – ten otřesný pavlin talíř vypadal jak zmasakrovaný, ten od chili vypadal rozhodně líp a ten ani neochutnali. v tomhle s porotou nesouhlasím. na druhou stranu je pravda, že chili v tom tak nějak lítala, nic se jí nedařilo a mastila to. ten odchod je vcelku ok.
omar mě tentokrát bavil a z výkonů pepy a pavla jsem měla velkou radost

33
Lady XL
Reagovat

@Lukša: To není tvoje chyba ale moje…. Dnes dohnáno…. Talíř od Pavly – masakr, brrr. Ale Chili se v tom plácala od počátku, bohužel.

Přidat komentář