Panáček v reality show

Farma 11: Pravidla jsou od toho, aby se porušovala

20. Září 2019 | napsal(a): | reality show: Farma 11 SK

titulf11

Další týden na Farmě je za námi. Oproti jiným řadám, letos mají evidentně všeho dostatek. Nehladoví, nepředřou se, nová pravidla z Farmy dělají něco jako zážitkovou dovolenou s vidinou bonusu, výhry 75 tisíc euro pro nejodolnějšího účastníka. Divák se občas ptá, zda tam vůbec platí nějaká pravidla. Jejich porušování je zcela běžné, farmář týdne by měl provinilce trestat, to se však neděje. Rozdávání jídla, sundaná sluhovská zástěra, to jsou jen drobnosti. Tentokrát dojde PRÝ k velmi vážnému prohřešku večer před duelem a na následující ráno slibuje Evelyn zasloužený trest.

martina

Odchod vs. Návrat

Martina Kovalčíková se poroučela z farmy uvnitř sanitky a návrat už se nekoná. Podle pravidel se nám vrátil poslední vypadlý duelat, v tomto případě Martin Kollár. Ze zapadniara je po návratu východniar, což je spíše trest než pomoc pro tým červených. První den se herec snaží pracovat. Odnese pár odřezků a chvilku podrží v ruce pilku a jako správný hypochondr má důvody jít odpočívat. Bolavá záda a velká únava ho uzemní v posteli, Martinkovi holt práce nevoní.

Celý díl o hov*u!

ovn

Zvířata jsou zcela mimo, prasata kvičí hlady, psi se nudí a exkrementy jsou všude po baráku. Debata o hov*ech nemá konce, ale aby je sbírali, to se jim nechce. Celá kauza končí tím, že Gulko i kočky musí z domu. Hlavní je, že farmáři mají plné bříška, holky jsou jako omalovánky. Farmáři týdne docela závidím od pohledu pohodlnou postel.

show
Travesti show

Martin se do práce nehrne, ale když jde o zábavu, ztrácí zábrany. Kika obětuje svoje růžové šatičky a herec má hlavní roli. Po chvíli se připojil i Rado, ovšem ten zůstal v „civilu“. Někteří se baví, jiným je trapně za líného ochotníka.

Co vše způsobí obyčejný guláš

gulaš

Jeden z úkolů od hospodáře byl guláš. Každý tým měl ten svůj, Martin si pochvaloval oba, dokonce si je chtěl odvézt s sebou. Rado by to uvítal, předvídal Gabovu nenažranost a měl pravdu. Přání rozpočítat maso z kotlíku mezi všechny u stolu, aby si náhodou někdo nevzal o kousek víc, to rozčílilo Rada do ruda. Aby předešel fyzickému násilí, odešel za vydatného nadávání od stolu.

Odměna a vzápětí tresty

Červení se hádají o guláš, ale protože vyhráli tři soutěže, čeká je odměna. 15 mincí, víno a maso. Zase se mají o co dohadovat.
Duelanti nesmí komunikovat a mají nárok pouze na vodu a jídlo. FT jim nalíval alkohol, holky s ním komunikovaly i tichou poštou, vzkaz na záchodě. Návrhy trestů – omezit jídlo, Baška a Romana obě služky a povinně do duelu, tresty sexem…. Evelyn trvalo než pochopila Maťův návrh. Více práce u zvířat navrhuje Gabo. Trest jim Evelyn oznámí ráno sama.

duel

Duel Rasťo vs. Michal

1. Šikovnost – sekání dřeva
První bod získal Michal, stav 0:1

2. Vědomostní kvíz
Rasťo srovnal na 1:1

kříž

3. Překvapení – Zhotovení kříže, včetně natření a zatlučení do země
Rasťo se dostává do vedení 2:1

4. Vytrvalost – řezání dřeva
Rychlejší byl Michal a je srovnáno na 2:2

5. Síla – přetahování hořícího vozu
Rasťo vítězí 3:2

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 11 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 106
1
JanaH
Reagovat

Borisům už doopravdy totálně hráblo.
Nabízí uspořádání svatby na Farmě…
Klidně se vadím, že bude. :-D Ať je ta fraška kompletní. :-DD

2
prochor
Reagovat

@JanaH: Pro mně jsou přijatelní: Gabo, Vlado, Iveta, Barbora a Romana. Gabo je rozporná povaha. Podle mně je perfekcionista. Tomu odpovídá jak honil lidi když byl farmář týdne, perfektní znalosti o Slovensku a i to přesné dělení masa z guláše může být projev perfekcionismu. Jasně, že s tím přístupem hodně u lidí naráží protože žít s takovým člověkem není snadné.

3
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Čo svadba? Oni majú ľudí za debilov. Trpáci.

4
JanaH
Reagovat

@prochor: v podstatě souhlasím.
Aféra s gulášem je nafouklá a překroucená jako všecko, co Chulin vypustí ze svojí sprosté huby nebo Papučka zveličí.
Gabo je nenažraný dáreček, ale nevěřím ani vteřinu, že chtěl rozpočítávat maso a ukrádal babám z talíře. On se neumí moc dobře/pohotově vyjadřovat a nechá se přeřvat a raději mlčí. Přitom má často recht, stejně jako tehdy s pradlenkama. Placky se rozpočítávaly na každé Farmě a jídlo se rozdělovalo víceméně spravedlivě.
Gabo jako velký fanoušek Farmy má hlavně naštudovaná pravidla a už několikrát měl k jejich dodržování (tichou) poznámku.
Taky jsem si toho hned nevšimla, až teď při opakovačce… ale při chlastačce u vířivky, když stál Rastík za plotem a FT mu naléval panáka, tak Gabi poznamenal, že duelanti smí jen vodu…
Už zase jede „silné a spravedlivé“ stádo proti jednomu.

5
JanaH
Reagovat

@BarBora: ty doufáš, že se nikdo nenajde? Já ne. :-DD

6
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Nie, reagovala som na dnešný diel (a nie len dnešný). Tie ich trápne, priehľadné praktiky ma vôbec nebavia. Ešte aspoň na Martinovy sa čo-to zasmejem, inak má táto fraška skôr obťažuje než baví. Svatbu nech si strčila za klobúk, tá už len potvrdzuje to zúfalstvo, čo z pôvodného formátu urobili.

7
Prochor
Reagovat

@BarBora: Mně by připadalo, že se žením v lochu. Přes všechen ten komfort mi to přijde jako kriminál. A mít za svědka pornoherce – no neberte to.

8
anonym
Reagovat

@Prochor: On tam vleze buď blb, nebo fanoušek Farmy, kterému to už hodně vlezlo na mozek a jako svatební dar by mohl pár týdnů na Farmě zůstat bez odměny, zadara a ještě jim všem prát a vařit :-D Za blbost by se mělo platit :-)

9
anonym
Reagovat

Jedna svatba na farmě už byla a byl to tedy trapný průser, že se nepoučí :-D

10
Ajda
Reagovat

Týden soudružnosti, hádáme se jako psi a hurá, dostaneme odměnu. Zase důvod se pohádat. Pravidla se vytahují vždy, když už neví kudy z nudy.

11
gran
Reagovat

Šak on sa najde daky parik čo nema na sobaš,niečo také čo lezie do Zameny maželiek

12
Franz
Reagovat

No, už se těším jak tam Chulinovi přivezou novou ženskou oběť. Zase bude tokat jak tetřev, natřásat se jako páv a stěžovat si, že všichni z východu jsou přece lemplové.

13
Aža
Reagovat

Pan Božský – je neřízená střela. Jako FT týdne mu narostlo sebevědomí, podpořené alkoholem a hrátkami v „ložnicí“.
Golem je neskutečně zákeřný a pohrdavý chlap. Jak je velký, tak je závistivý a nadutý.
Ten určitě není pravou tváří západu SK.
Já nejraději s potěšením sleduji tvář Gáby, v ní je napsáno vše. Možná venku farmáři
se dozví, proč je jeho povaha odlišná, ale že tím není horší jak oni.

Kika opět vrhala na Michala významné pohledy. Vždyt královnou jsem já…tedy FT))).

14
Jája
Reagovat

@Franz: Nejen Chulin dostane dvě potencionální oběti, ale i jeho botoxhvězda si rozmnoží potencionální dárce nominací na FT. :D :D

15
Jája
Reagovat

@Aža: S charakteristikou cibulového Golema souhlasím na stopro. Ukazuje se jeho pravé já, když se nedaří dle jeho siláckých představ.

16
Bejčice
Reagovat

Zabavit jim na tejden šminky, včetně smetáků, to by byl zrovna pro tyhle tři největší trest :D

17
Lady XL
Reagovat

Ajdo děkuji za super rekap!!

18
Aža
Reagovat

@Bejčice: Mrkací panenky bez smetáků? Z nouze
použijí třeba koště. Co ta jejich víčka netrpí už dost?

19
Bejčice
Reagovat

Za mě skvělej duel jinak… Vyrovnanej po všech stránkách a napínavej až do poslední chvíle :D

20
bejčice
Reagovat

@Aža: :D Jo, přeeesně. Smetáky klidně ze slámy, žádnej rozdíl, a popel z kamen na vobočí místo tužky na voči :D

21
anonym
Reagovat

@Aža: Musím souhlasit. Na Gaba jsem zvědavá, jak bude pokračovat.

Zabavit šminky, zrcadla, zákaz výstřihů, což by dorazilo Kikinu, její velká zbraň, hned druhá zbraň jsou slzy, každého odcházejícího omojkuje, jen aby ji nominoval:-) Při duelu jsem měla obavy, že výstřih nevydrží sekání dřeva a kozy budou mít venčení.
Michala mi byl dost nepříjemný svým projevem, nekonečný umělý úsměv, ukázal, sílu má, ale vzít do ruky rýč byl problém. U Šmahela napráskal na Kiki a Rada co se dalo, takový záškodníček v posteli, vyzvědač šmíroval :-D Možná mu Kiki vlezla do zelí.

22
Aža
Reagovat

@anonym: Poslední věta byla od tebe trefa do černého.

Nemůžu jinak, než zpět ke Gábovi.
Nelituji ho, sám se přihlásil. Jen tak máme možnost sledovat jeho urputné chování.
Škoda, že mezi nimi není nikdo, kdo by se zamyslel nad jeho povahou.
Režie o něm ví a umí dobře využít.
Kamera se často vrací k jeho pohledu. Připomíná mi ostrý pohled orla na skále,,)))

23
JanaH
Reagovat

@Aža: tak nejistého orla jsem v životě neviděla… :-)

24
anonym
Reagovat

@Aža: Neustále ve střehu, kde bude maso :-)

On není o nic horší než zbytek mančaftu, jen na to jde přímočaře. Nezdá se mi, že by se ulejval z práce víc než ostatní, které se malují, posedávají, drbou se navzájem a vymýšlejí kdo bude sluha nebo FT. Čte almanach, má dobrou paměť, v duelu jeden bodík jistej na rozdíl od zbytku, který almanach ještě neviděl. Třeba Rado, místo válení se v posteli s Michalou a Kiki si mohl číst :-D

25
Svitka
Reagovat

Duel se mi líbil a jsem ráda, že Michal nevyhrál. Jeho mudrování bylo tak chytré, až bylo hloupé.
Začínají se projevovat povahy i ponorka.
Gabo – nemohu se rozhodnout, jestli je štrejchnutý mimoňstvím, anebo moc dobře ví proč hraje tak, jak hraje. Taky mě napadlo, že možná má fotografickou paměť. Zatím mu fandím.
Goliáš Matěj – nesnesitelný, sebestředný nadutec.
Rado – už dřív mě to napadlo a teď, po gulášové aféře, si i troufám napsat: jiné provedení Lálika. Myšlenkový schizofrenik, totálně nevyrovnaný nervák. Baví mě však tím, jak se vytáčí do běla, když někdo, konkrétně Rosťo, dělá něco pečlivě (stavba kapličky, natírání kříže v duelu …)
Moje sympatie prozatím mají Nika, Vlado, Gabo. Na Západě nikdo.
Doufám, že nový přírůstek na farmě rozehraje rošádu.
Asi při kopání bazénu vykopali nějaká, zřejmě jen momentální, pravidla a borisovci sa zobudili.
Děkuji střihačovi, že nám dopřeje milé, oddechové momentky záběry na zvířátka – jejich „svět je ještě v pořádku :))“

26
janica
Reagovat

Tak Borisům se zachtělo svatby, zatím mi nepřijde, že by se rodily „pravé city“. Vidím především že „perina má štyri rožky, pod perinú štyri nožky“, někdy i více. Výhru Rosťovi přeju, Michal má přebujelé ego. Ten holohlavý pornoherec mi byl od první vteřiny nesympatický a to jsem o něm nic nevěděla. Držela jsem palce spíše východu, ale Rado to zazdívá. Uvidíme, až dojdou posily, hlavně ženy. To se odkopou všichni, bude veselo.

27
Aža
Reagovat

@anonym: Orlovi neuteče ani myš v poli. I Gábo
se zaměří, dá hlavičku na stranu a už letí….tedy promluví, aby se obhájil.
Orel těká nejistě zrakem po okolí, kde by co ulovil,,))))) Není to Gábo?

Jak vidět už se rozjela celá mašinka lidských povah a brzy si začnou pěkně jít na
nervy, budou stále větší hádky. Vydržíme je i my?
Zdálo se mi v ukázce na příště, že Golem tvrdě domlouvá vyřazení někoho… že by
pana Božského-Rada?

28
Franz
Reagovat

Tak prosím, můj příspěvek 28 už smazat a děkuji.

29
Jája
Reagovat

@Aža: Myslím, že jeho pornouraženost chce dostat pryč Rasťa – soudím tak podle jeho výhrůžky po duelu, že si prodloužil pobyt jen o týden.
Tolika nenávisti v jedné větě.

30
Ajda
Reagovat

@Franz: Občas se nějaký spam prodere ven, ale pravidelně na ně pořádám lov 😁

31
Aža
Reagovat

@Jája: Někdy si myslívám….. že Golemovi dá hodně úsilí, aby se už neotrávil nevyřčenými jedovatými slovy. Co vyřkne – jen zloba a pikle.
Jak dlouho si nechají západáci od něj diktovat?
Podporuje ho hlavně Hujer -Petr.
Čeká, že padne sláva na jeho hlavu až Golem odejde. Petr je kapitola sama pro sebe.
Ještě se dočkáme ostrých loktů, až se mu dá příležitost,
Golema jedině porazit šikovnosti, jinak silově s každým zatočí.

32
Prochor
Reagovat

@Svitka: Teď jste mně rozesmála když jste připomněla Lálika. Největšího Hujera ze všech farem. „Som vždy prvý při bráničke“ :-)

33
Prochor
Reagovat

@Aža: Golema vykopne nějaká ženská stejně jako Bubko vykopla Šmahela.

34
Wally
Reagovat

@Aža: Gabo ho v páce porazil. :D))

35
Aža
Reagovat

@Wally: Gabo má skryté rezervy a pokaždé nás něčím
překvapí. Je s ním velká legrace, ale dá se něj dívat, že.
On má kouzelný dom, někde v oblacích……

36
Lady XL
Reagovat

Tak já nevím, ale já nějak zatím současného FT mohu, když tedy pominu jeho scénky s miss poprsí. Jako chlap se mi vizuálně docela líbí, neříkám, že charakterově to je ok, ale oproti holé lebce to ujde. Jsem zvědavá na tresty, měly by být tvrdší,protože jinak se jim to tam (opět) rozpadne a budou si (opět) farmáři dělat, co chtějí. Zvlášť holky ze Západu jsou dost oprsklé. Jo a na to venčení koz (chudáci zvířata) jsem docela už alergická (a fakt jí to nezávidím).
U Gaba mne napadá, zda tam není poslán se záměrem vystupovat nejdřív negativně (což mu ale díky povaze asi moc práce nedělá) a pak jeho změna v oblíbeného hráče… Nepřipomíná vám to minulého vítěze? Vzpomínáte, jak se choval v prvních dílech? Jak jsme se všichni divili, že ho vybrali a jaký je to extrém?…. No uvidíme, zatím ať si počítá masíčko…

37
Lidka
Reagovat

já bych řekla , že je jak umělecký tesař Miro a může vyhrát

38
Fixa
Reagovat

Gabo je mladý muž bez mimiky. Lidé bez mimiky nepatří mezi oblíbené, z jejich řeči těla se nedá ani náznakem vyčíst nebo odhadnout co si myslí. Gabo nás ještě překvapí. Určitě je to pracovitý, chytrý,poněkud pedantský člověk.

39
Wally
Reagovat

Nová posila Západu. :D)))) S Romanou asi kámoška nebude.

Zvieratá su pre ňu na prvom mieste, je súťaživá a dokáže sa aj poriadne nahnevať. Nemá problém pobiť sa ani s chlapom. Už to viackrát v živote zažila.

40
anonym
Reagovat

@Lady XL: Současný FT je pohledný, občas vtipný i když zrovna nechce. Že zrovna jeho klofla prsatice a široká huba je fakt, kdyby klofla někoho jiného dřív, měl by víc sympatií :-)
S určitým záměrem je tam přijat coby farmář každý, jaký asi byl záměr Markízy tam strčit Kiki, určitě ne pro její všeobecný rozhled, ale naopak pro její jednostranné zaměření:-) U Michala zaujal procítěný přednes a zuby jako velké perly a tak se dá pokračovat, jen výjimka potvrzuje pravidlo a to, že se psychologové kapku seknou.

41
Jája
Reagovat

Nabušený gigolo už to nemůže vydržet. „Kurovať sa mu žiada“ na tom onem bude za chvíli nosit kýble s vodou a proto myslel a myslel až vymyslel…
https://farma.markiza.sk/aktualne/1977481_matej-ma-diabolsky-plan-chce-znicit-rasta-a-zaroven-dostat-mirku-do-postele?fbclid=IwAR0a_ol-2NoslUJK4lf4FJ0qnRqFGqeYyz33rjA5hGW42Hiz_MyYEARXsnw

42
Aža
Reagovat

@Fixa:
Jak jsem přečetla tak podávám… „Gábo je prý „pažravec“, to jsem se zasmála.
Matěj si plánuje být sluhou, ale pouze s Mirkou, aby si zakoulovali, atd.
Vida, pořídí si zde svou služební pobočku.
Jeho nenávist k Rostovi už mu prorůstá mozek a ostatní neřeknou a ani „n“
Až se nám chlapi poperou bud nožem nebo sekerou….. lehký Kabátek.

43
Fixa
Reagovat

@Aža: … aby si zakoulovali, jsi velmi kretivní , v kraji ve kterém v současné době žiji, tak něžné slovíčko k tomu výkonu neznají, věř mi!!!! určitě by to nazvali jinak, ale já to farmářům přeji, třeba bude zachyceno i něco na kamerách.

44
Aža
Reagovat

@Fixa: Právě jsem si znovu pustila ukázku, je i nahoře
odkaz od Jáji. Dává si podmínek několik, ale hlavně že bude sloužit s Mirkou,
„my si zakoulujem“….no a si chce použít vlastní nářadí.
Pro mě je to též novinka… musím se stále učit.

45
Jája
Reagovat

@Aža: No vidíš, já jsem rozuměla „kurovať“. :D

46
Jája
Reagovat

@Jája: Tak nebo tak, je to prostě hovado. Potřeboval by vyrazit ze hry s tou největší ostudou. Zvedal se mi kufr u promluv slizkého práskače Bílého zuba, ale tento hnus je přímo na kýbl.

47
JanaH
Reagovat

@Jája: přidávám se, taky rozumím „aspoň si zakurujeme“.
A přidávám se i k cibulovému hnusu. Něco tak odporného už jsem dlouho neviděla.
Jenže podobný odpor cítím i k Rastíkovi, to je buran na entou, typický pánbíčkář. Jeho blbosti se dá ale občas zasmát. O Chulinovi se netřeba zmiňovat… Všecko atrapy na chlapy.

48
Wally
Reagovat

kurovať, -uje, -ujú nedok. hovor. zastar. (koho) liečiť (Vaj., Chrob.);
dok. vykurovať

To vypadá spíš na to léčení.

49
JanaH
Reagovat

@Wally: :-D Mohli by přibrat i Kikinu. Když má ty dutiny.

50
Fixa
Reagovat

@Wally: ale je ta slovenština panečku kouzelný jazyk, já myslela na sex a oni se zatím budou léčit

51
Wally
Reagovat

@Fixa: My se taky přece kurýrujeme. :D

52
Jája
Reagovat

@Wally: Však musí léčit přicházející zápal kulí z nečinnosti, bo po farmě by přišel o práci. :D
Dorazila mně Kikina jak obhajovala svou počestnost. Holka, až ty se dozvíš co ten tvůj velký kamarád Mišánek na vás do éteru napráskal …. jááááj to bude švanda :D :D :D

53
anonym
Reagovat

@Jája: Škoda, že bonzování bílého tesáka neslyšela, to by byl jiný mazec a obhajování :-D Válí se tam v posteli s chlapem celý týden, to si museli pokecat na celý rok. Gabo by si měl převlíct, hotový hambinec :-D

54
Lady XL
Reagovat

Docela zírám, jak bez studu Kikina neustále říká, že jsou jen kamarádi a jen si povídají – v posteli (netušíc, co na ně třetí strana bermudského trojúhelníku práskla). A i kdyby nepráskl, však jsme viděli sami na kamerách. Musím říct, že se mi taky ale nelíbilo chování Rosti při duelu. A jak tam pak stál s vlajkou, tak mi přišel jak Rudoarmějec při pokoření „Rajchstágu“… Pro mne během toho zápolení se potvrdilo, že je to velký nacionalista a typ Slováka, který určitě byl pro odtržení Česka…. Jemu vážně až tak nevadí, že „to“ dělal Rado s nějakou holkou, ale že to dělal s holkou ze Západu! On tou hrou žije až do extrému. Pochopitelně ale kdyby si dala říct Romana, tak by se ho ty zákazy netýkaly….
Gabo mi čím dál víc připomíná jednoho chlapce – autistu. Ten má stejnou mimiku (tedy vlastně spíš žádnou nemá), co dostane do hlavy, to mu z ní nedostaneš a můžeš argumentovat jak chceš, přes jeho myšlenkový proces to neprojde (u Gaba maso, lednice a jídlo ve velkém množství). Má zvířecí pudy – mít jídlo, pak jsem spokojený. Jo a hodně jídla. Myslím, že trest pro Gaba by byl – nedat mu maso a možnost se dostat k porcím navíc. Pak je rozložený a porazitelný. Vůbec je tady na této farmě zvláštní, že mohou do kuchyně kdykoliv a jíst kdykoliv a i když naříkají na málo jídla, tak pořád něco ozobávají…

55
Jája
Reagovat

@Lady XL: Rosťa je zabejčelý slovák, patriot až na půdu, ale jeho chování po poslední disciplině bych ani moc neodsuzovala. Celý vyrovnaný a pěkně napínavý duel se držel a choval se v normě, poslední výhra – vypustil páru a hlavně ten adrenalin, kterého měl v sobě za čtyři chlapy. To vyzubený Bílý tesák se svým slizkým úsměvem, věčně se otáčející na spoluhráče – to jsem mu to dal, co? Chvalte mně, jak jsem se držel … – tak ten byl na zblití. A jeho závěrečný, poučně všeobjímající okec a rozlučkový dopis, to se už ani komentovat nedá, nestačil by mi 10 litrový kýbl.

56
Wally
Reagovat

Rosťa je bojovník. A je jedno, jestli bojuje za sebe, za Východ, za Slovensko za EU. Bojuje. Takže bych ten vítězný postoj a emoce taky tak nedramatizovala. Bermudský trojúhelník, mu podle mě, nevadil kvůli ZápadxVýchod, ale kvůli víře. Že mají oba partnery, které tímto zradili, dle jeho názoru.

57
JanaH
Reagovat

@Wally: no a když si ten pánbíčkář vypil páleného, zapomněl na víru a začal se holek vyptávat, jak to mají s análem a jak je na tom jejich klitoris. :-D

58
Lady XL
Reagovat

Vím, že v tom všem byl při duelu adrenalin, ale on ho projevil už při příchodu a jen to, že hned nevedl, ho přimělo se mírnit a soustředit se. Souboj byl fakt napínavý a myslím, že Thymolin odhalil to, že se celou dobu spíš šetřil a neukazoval svou skutečnou fyzičku. Tou totiž dost překvapil! Rosťa po vítězství se pak dostal do velké euforie, která z něj dlouho nevyprchávala. Nějak při ní zapomněl, že vyhrál jen tak tak…:-D

59
JanaH
Reagovat

@Lady XL: mně stačí si vzpomenout na Rastíkovo fanatické fandění a následné euforické výkřiky, když zápolil Chulin (a vyhrál) s Kikinou o FT. :-DD

60
anonym
Reagovat

S tím, jak utáhl vůz to tak tak nebylo, tam měl silně navrch a za mě, raději 10 takových Rosťů, než jednoho Michala, něco tak nepříjemného tam už dlouho nebylo. Je pravda, že se potom Rosťa choval kapku netypicky, ale nechtěla bych vidět, jak by poskakoval Bílý tesák při výhře, už při prvním vyhrání nad Andreou se silně natřepával. Že ona fňukala ho nijak nebralo. Vyvaluje se v posteli se dvěma, kteří tam „koulujou“, je jako pěna a pak to na ně pěkně napráská, sotva vyleze ven :-) Hrdina zákeřňák, že to neřekl přede všema, ale to by mohl nazlobit Rada a Kikinku, však oni mu to i tak ještě sečtou:-) Jediné plus má za Gaba, který je FT:-)

61
Fixa
Reagovat

@JanaH: Rasťo nebude osoba které budu držet palce. Oni věřící to mají lehčí než bezvěrci, pokud něco provedou co se nelíbí okolí tak prohlásí, že tomu tak chtěl Bůh a pokud provedou něco co zrovna není podle jejich víry, tak jdou ke zpovědi, pomodlí se a své hříchy hodí za hlavu, bezvěrec se většinou trápí, hledá psychologa, možná i psychiatra, všude se omlouvá. Věřící se neomlouvají. Ale stejně si myslím, že to rýpání ohledně spaní ve farmářském pelíšku bylo jen proto, že Rasťo závidí a svědí mu v klíně.

62
Aža
Reagovat

Ještě jsem neviděla novou farmu, ale už se těším.
Jen abych se uvedla z omylu.
Přeslechla jsem se a „kurování“ rozuměla “ kulování….“ koulování.
Snad nám pisatelky ze Slovenska řeknou pravý význam slova, které použil Golem
Ale je to docela trefně vyjádřená určitá činnost,že?.

63
JanaH
Reagovat

@Fixa: ani můj fanoušek to není. Ale jinak mi vyhovuje, že je tam někdo takový. :-) A věřím, že se ještě předvede. :-D
Jj, pár zdrávasů spraví kde jaký hřích…

64
Fixa
Reagovat

@JanaH: Určitě se Rasťo ještě předvede, abych se přiznala těším se.

65
Mana
Reagovat

@Aža: Povedal kúrovať, čo je slangovo súložiť.

66
Wally
Reagovat

V jakém časovém režimu je letošní Farma? Mně vychází, že jedou 6 denní týden.

67
Svitka
Reagovat

Ještě k duelu: nevadí mi Rasťova gesta. Během disciplín byl maximálně soustředěný a po výhře otevřel ventil a prožil radost. Top-sportovce k tomu vedou študovaní psychologové, on to tak má i bez nich.
Rado je čím dál trapnější – u něj už to není ani hra, ani povaha, ale diagnóza. To, jak Gaba špatně navigoval při soutěži o FT, bylo přes čáru.
Noví farmáři – na názor je ještě brzo, ale jsem zvědavá na Amazonku Nikču.
Líbila se mi večerní zábava Východniarů.
Snad se pobavíme, až ukáží andělíčky-strážníčky s kanóny či v ďábelském provedení.
Jo, a děkuji Markíze za otitulkování maďarského intermezza v koupelně. To mělo být co?

68
Jája
Reagovat

Nejchytřejší ze všech Slováků tzv. velký taktik „kúrovač“ dnes dostane zadání, které mu vyrazí mozek z hlavy a podle otázek, které bude pokládat to vypadá na doživotní trauma. Vedle něho jsou otázky Východu ze zadávání her nebo úkolů přímo akademické.

Pozor OT z dnešní volby prvního duelanta: https://farma.markiza.sk/aktualne/1977664_farmari-v-totalnom-soku-takuto-volbu-duelanta-este-nezazili?fbclid=IwAR3qsGqC2VFQYzloeecojWBWsl_u6MAGYaylcVlviUY4t0Lp_3Swlkc1mEM

69
anonym
Reagovat

@Jája: Kúrovač:-) snad se tohle slovo neujme i u nás:-)

70
Wally
Reagovat

Golemovi v tom dělají Borisové pěkný hokej. Tak hezky to měl naplánované asi 5 kroků dopředu a oni mu do toho pořád kecaj. :D))

71
Lady XL
Reagovat

@Jája: díky za odkaz. Plešoun byl totálně mimo a nevím, kdy to skutečně pochopil :-)
Dobře to Borisové zamíchali, konečně taky nějaké překvápko.
Ještě dovysvětlení k mému komentu k duelu, že Rasťo vyhrál jen tak tak. Myšleno to bylo tak, že to bylo 3:2, že prostě nevyhrál naprosto jasně. Ano poslední disciplínu totálně ovládl, tam Bílý zub neměl vůbec šanci. Mimochodem, nepřála jsem si návrat Bílého zuba, jeho úsměv mi nebyl vůbec příjemný a o povaze ani nemluvě. Jen překvapil houževnatostí v souboji, takže soudím, že se na farmě schválně vydával za slabého. Ale dost slov o něm, je pryč, hurá. No jen prostě Rasťu bych raději viděla venku než v současnosti Rada. A něco o něm svědčí i to, že v podstatě je mu fuk, že je Rado kvůli němu v sluhovském, spíš z toho má potěšení. Ale nevím, jak by mu naložil, kdyby mu tehdy nenalil alkohol. A je fakt nespravedlivé, že nebyl taky potrestán, protože si pro ten alkohol vysloveně přišel k ostatním. Asi by se moc divil, kdyby mu v souboji byl přidělen rovnou 1 bod v neprospěch…..
Tak teď uvidíme nové posily. Akorát že je jasné, že se znají z příprav, tak nemusí dělat, že se vidí poprvé… a že jsou překvapení, kdo to přišel… Ta dvojice to rovnou práskla, když se na sebe vrhli.

72
Aža
Reagovat

@Wally: Jo,oni se znají, ta dívka se na něho lepí jako moucha, až je mu to nemilé.
Prima byla jeho reakce — snad bys mi neskočila přímo do lasa. Jak se zdá, kominík
ztratil štěstí, chytlo se jiného.
Stále se ztrácím v jejich hádkách, západ východ už vím, jasně.
Gabo se zdá být už klidnější, snad mu nebudou dělat naschvály.
Tak nevím, služebnictva plný dvůr. ale nádobí myjí a v kuchyni slouží farmářky.
A všichni se cpou a cpou, chudinky hladové.
Zdá se to je mně? Východ stále pracuje až se z nich kouří a západ se houpe v křesle
a spekulují, jak se východnárů zbavit.
Staví tu novou čtvrt, jak dlouho po nich vydrží?
My Prahu nedáme, radši jí zbouráme…

73
JanaH
Reagovat

Skočiť do vlasov…

74
Ajda
Reagovat

Dotazy Gaba ohledně relax zóny a sluhů, tak Evelyn vůbec netušila, jaké jsou pravidla a zase jen zbytečně důležitě štěkala. Mám z ní pocit, že má naučený text a neumí improvizovat.

75
Wally
Reagovat

@Ajda: Při celém přetahování i po něm mi připomínala bachařku, která jen štěká rozkazy. Petr ji dokáže, ale dobře vytočit jak ji má na háku.

76
Lady XL
Reagovat

@Ajda: stejný pocit z Evelyn. Cokoliv je mimo obvyklé zvyklosti, tak ji to rozhodí a neví… Trochu mi v téhle Farmě přijde na palici, že sluhové nejsou v kuchyni, tj. když už nevaří, že nejsou k ruce kuchařce. Evidentně si tam sluhové vybudovali pozici, že si dělají, co chtějí – tedy po jakémsi obstarání zvířat. Že ani FT moc neposlouchají. Je to teď nejvíc viditelné, jak jich tam je moc. Kdo prostě nechce pracovat, tak se zašije, maximálně trochu máchá vařečkou u hroznů a pak se opaluje…

77
OLga
Reagovat

Evelyn absolutne neumi odpovedet na dotazy.Nezna pravidla.No a ucastnici zajezdu letos hur chapou,proto je z toho letos takovy gulas.

78
anonym
Reagovat

Evelyn je Evelyn, zřejmě se u ní nedá předpokládat lepší výkon. Nějak mi tam nezavazí:-)
Nádherné obhajoby Svalovce, on by se z výhry netěšil jako východ, špatný podklad piesok, do kopca, prostě prehrali. Čekala jsem, že ten provaz strhne sám a jaksi nic.
Zase mu osud nepřál předvést sílu. Pokud je takový šikula i jako pornoherec, no nevím, ale velká sláva to taky nebude. Udělal mi radost, je mi tam asi nejvíc protivný, momentálně, ono se to ještě zvrtne. V případném duelu by si měl vybrat Martina a i to si nejsem jistá, že by ustál.

79
Svitka
Reagovat

@Ajda: ad 74: asi neměla k dispozici pokyn od štábu, jaká pravidla v tom momentě platí :))
To, co vychází Matějovi a Petrovi z úst, je trapárna první kategorie. Že jim z těch taktik strategií, psychologických hledisek a logiky ještě nezaskočilo. Ovšem „kopec s pískem“ byly taky výživné.
Staré Nice s příchodem nového Martina narostla křííídla. Měla by trochu brzdit, po včerejšku už má u mě černý puntík.
Chudák Malina, nechat se od Mirky 1 a 1/2 hodiny trápit k výzisku hrnce mléka, to je na mimořádný příděl jetelinky. (jenže, jak jsem slyšela, krmí granulema – fuj).

80
Jája
Reagovat

Nejvíce mě dostala do kolen hláška, že Východ měl na přetahování o jednoho chlapa více. No, jestli kůrovač považuje vychrtlého hereckého Martinka za chlapa hodného mu konkurovat v síle, tak by si měl už shánět pampersky do případného duelu. Jenom bojím, bojím, že Martinka mu vyfouknou holky do zítřejšího duelu, protože nemají žádný výběr slabších. Jedno mi ovšem není jasné, pořád se zmiňují a výběru z řad protisluhů. To je nějaké novum?

81
gran
Reagovat

@Wally: dobrej postreh,asi mas recht,me se dokonce nekdy zda ,ze snad je to 5ti denni cyklus

82
anonym
Reagovat

Sme tri ženy, s Maťkom čtyri :-DDDDD

Siláci Peťko a Svalovec zvolí do duelu baby a ještě ze svého mančaftu, pro jistotu, přeci jen je tady velká možnost, že je si nevezmou. Rado je pro ně najednou silná konkurence? Jen melou pantem, zbabělci, pornoherec zřejmě nabyl dojmu, že jeho vzhled všechny odradí a když k tomu přidá náležitý proslov tak bude chráněné uzemí.

83
JanaH
Reagovat

No twl, to je od dua „stratégů“ intriga jak sviň! :-D
A ty odůvodňující „argumenty“ nemají chybu. :-DD

@Ajda: jako stand up komička měla být pohotová úplně nejvíc, ne? :-)))

84
Johana
Reagovat

Pomalu dobíhám minulotýdenní rest a kupodivu se mým nejméně oblíbeným soutěžícím stává ženský klon Felixe Holzmanna s příšerně ječivým hlasem. Zahánění ovcí ke stolu, když uvařil kaši, nemělo chybu:)
Pokud se tomu, mně zatím sympatickému Romovi, tohle líbí, bude mít matku v mobilu uloženou pod jménem Policie a Nikolettu pod jménem StB.

85
JanaH
Reagovat

@Johana: ano, Nika je takový sedmihlásek Farmy. :-)))

86
anonym
Reagovat

Nikoleta byla spíš nenápadná a tichá, s příchodem mladého cikánka jí silně stouplo sebevědomí. Začala předvádět, jaký má vliv na ostatní a jak je srovná. Mladík zatím drží jako ovečka, ale nevěřím, že se za chvíli nezačne cukat, taková silná nadvláda ne zrovna moc pohledné dívky ho přestane bavit, navíc, když jsou tam pohlednější. Rafla ho hned jak tam přijel a už nepustila ani na krok samotného :-D Byl to odchyt hned jak slezl z traktoru.

87
Prochor
Reagovat

Zápaďačka Kika je teda Maďarka takže první farma s titulky. Celé to na mně dělá dojem, že když budete žít na západním Slovensku, tak budete lepší Slovák i kdyby jste byl Maďar. Čert aby se v tom vyznal.

88
prochor
Reagovat

@Jája: Když se jich Evelin ptala po přetahování na vítězství východu, tak měl někdo poznamenat, že je to tím, že Maťo by měl chodit víc do fitka a neměl by tolik chlastat.

89
Jája
Reagovat

@prochor: Maťo ať si klidně dá štamperlíkům kolik zvládne, je roztomilý, uvolněný a baví nejen sebe. Sešněrovaný pornáč a důležitý kominík by tak rádi čistili komíny a vymetali pavučinky až jim hučí v nářadí,tak budou rýpat a rýpat až si vybudují vlastní imaginární bazén a v něm se utopí. A já to těm dvěma z plna srdce přeju.

90
hollyoaks
Reagovat

no uz sa tam zdravia po madarsky to je teda vrchol ja som stredoslovák …budem fandit východu

91
Jája
Reagovat

@hollyoaks: Jónapot, jediné slovíčko, které z maďarštiny znám. :D :D :D
Nejdůležitější ze včerejška je, že západu konečně dali soutěž, ve které vyhrává – hra přes plot. Balónky plněné vodou, volejbal, příště bude ragby (přes plot). :D :D :D
K dnešnímu dueli mám toužebné přání, aby vyfičela uječená a vztahovačná devatenáctka, které smrdí každá práce.

92
Lady XL
Reagovat

Ahoj, ta uječená devatenáctka to je Mirka? No škoda, že nepůjde asi vyhodit po jednom z každé dvojice. Já bych vyhodila Mirku a Romanu. Ale pokud vypadne celá západní dvojice, tak mi to nevadí. Nepřeji si, momentálně, aby vypadl Rado, protože jeho návrat bude, podle mne, ještě zajímavý z ohledem na Rasťa a Gaba, no vůči celému Východu… Ne, že by byl Petr můj fanoušek, ale líbí se mi, jak u stolu vždy do něčeho rýpne a rozvíří často debatu :-). A Rasťo tam samolibě seděl. Jeho kecy pak u vířivky taky stály za to. Hlavně že on coby duelant utekl z chatky a šel si pro panáka, aby o něco nepřišel. Fakt ho nemusím, pánbíčkáře falešného.
Pokud to někdo sleduje live, hoďte sem, prosím, co nejdřív jaký bude výsledek. Děkuji!

93
Lady XL
Reagovat

A mimochodem s tou kuchyní měl Rado pravdu. 3 ženské a nedokáží si udržet v kuchyni pořádek. Držím palce Ivetě, momentálně díky jídlu drží celý Západ pohromadě a Východ jim závidí. Mají plno jídla a nedokáží z toho nic navařit (tedy aby to bylo poživatelné a včas uvařené).

94
Lady XL
Reagovat

A mimochodem s tou kuchyní měl Rado pravdu. 3 ženské a nedokáží si udržet v kuchyni pořádek. Držím palce Ivetě, momentálně díky jídlu drží celý Západ pohromadě a Východ jim závidí. Mají plno jídla a nedokáží z toho nic navařit (tedy aby to bylo poživatelné a včas uvařené). A co tak dávají prasatům, když jsou furt hladová? Neviděla jsem je dávat jim šrot, nosit žrádlo po kýblech, protože prasat je tam dost na to, aby jim tam vysypali 1 kyblík nějakých zbytků….

95
Johana
Reagovat

@Jája: já si pamatuji, že nám s bratrem nadávala prababička z jižního Slovenska, když jsme ji vyryli cibulky mečíků ze záhonu, mint a vaddisznók – jako divé svině:)
Těm z jihu Slovenska docela závidím, že se přirozenou cestou naučí další jazyk a vůbec mi to nevadí, že na farmě mluví i maďarsky když jsou titulky. Slováci to neradi přiznávají, ale maďarská kultura je na jižním Slovensku pořád hodně znát.
Spíš mám problém porozumět pořád neprozrazené taktice Kůrovcove a jeho pobočníka. Už dva dny si lámu hlavu, co tím myslel, že pošle do duelu Západ, protože Východ by je stejně přehlasoval, takže do duelu by šel Západ tak jako tak, akorát teď si může Západ vybrat druhé duelanty.

96
Jája
Reagovat

@Johana: Tu slavnou taktiku vnímám jako jejich plán jít spolu až do finále a Rada přibrat jako žebřík k vysněným výšinám. Svou volbou prozradili více než chtěli – počty jsou z nouze ctnost, ale to neznaji hadimršku Borise, ten to zamíchal ještě jednou a počty nepočty, taktika netaktika, jdou tam všichni. Teď jen jak budou bojovat 2+2 dle stran nebo 2x 1+1? Fb toho nažvástá tři pytle a něco, ale dle JPP by se mi mohlo splnit moje přání Mirka papááááá. @Lady XL: Jestli mě nenavštíví němčour, tak napíšu. :D

97
JanaH
Reagovat

Ja mu odpúšťam. Aj Boh mu odpustí.

Pravil kazatel Rastík. :-DD

V těch „cizích“ slovech se pak dál nějak ztratil… :-)

98
JanaH
Reagovat

On je Rastík krom kazatele, mudrlanta a psychologa amatéra taky prvotřídní vysírač.

99
Johana
Reagovat

@Jája: s tou jejich taktikou máš nejspíš pravdu, snad to Borisové pořádně zamotají ještě několikrát.
Z ukázek se mi zdálo, že bojují dvojice proti sobě a třeba si to pak rozdá vítězná dvojice ještě mezi sebou.
@Lady XL: já jsem s Ivetou ještě dost opatrná, zatím hodně těží ze svých životních zkušeností, snaží se držet na uzdě a být chápavá, spravedlivá a přátelská, ale myslím, že až tak nad věcí není a jednou ty saze bouchnou.
Umí dokonale jednu věc a to rejpnout, aniž by si druhá strana vůbec uvědomila, že šlo o rýpanec a taky se umí pochválit, aniž by ta samochvála zasmrděla.
Třeba včerejší gombóce, ona nezná nic jednoduššího…já teda neznám nic otravnějšího a náročnějšího na čas, než dělat švestkou plněné kuličky z bramborového těsta pro tolik lidí…pak mají nádobí, že ho nestíhají mýt.

100
Jája
Reagovat

@Johana: S těma knedlíkama – neznám lepší jídlo, než bramborové knedlíky se švestkama nebo knedlíky na páře plněné ovocem. Ale než bych skákala kolem plotny celé dopoledne pro pár knedlíků, to si raději nechám zajít chuť. :)

101
Johana
Reagovat

@Jája: mám to přesně tak, miluji tato jídla, ale ta příprava je tak zdlouhavá, že v tomto případě beru na milost i polotovary:)

102
Ajda
Reagovat

@Johana: Švestkové knedle s mákem, mňam. Udělám hromadu těsta a sázím je hned do mrazáku. Stejně to dělám s meruňkovými a jahodovými, jen tvarohové těsto. Velkovýroba 😂

103
Franz
Reagovat

Nechci tady zbytečně psát SPOILER, protože nejsem pravidelný divák, ale na konci včerejšího dílu byla úplně jiná upoutávka na dnešní duel, než je teď na Markíze.
Ukázali tam disciplínu, kde soutěžili v páru a něco se tam stalo, že to musela Evelyn stopnout.

Osobně si myslím, že pornoGolem a maršál Malinovskij až moc taktizují. Přeji si, aby jim to totálně selhalo. Dnes by mohli vypadnout klidně dva, tedy osobně si přeji, aby Farmě zamával ten frajér Chulin i ta naivní a líná Mirka.

104
Johana
Reagovat

@Ajda: suroviny mám doma…že bych se zítra přemluvila? To tvarohové těsto je výborné, méně pracné a ne tak záludné, jak bramborové.
Velká škoda, že si duelantky ze západu nemohly volit. Ve skrytu duše jsem doufala, že si naštvaná Romana z pomsty vybere do duelu Golema…to bych oželela i vypadnutí Mirky. Vůbec se mi nezdálo, že by byla pochopila jeho taktiku.

105
Olga
Reagovat

Samozrejme Romana nepochopila.To ani neni k pochopeni.proste jim leze na nervy,chtejise zbavit zen,ale nejvic chteji k sobe pritahnout Rada.

Přidat komentář