Panáček v reality show

Masterchef Česko (10.4.): Druhá šance (rekap)

10. Duben 2019 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mssance2

Pamatujete na kompletní šestnáctku, která před mnoha týdny začínala v kuchyni Masterchefa usilovat o titul? Pokud ne, dnes dostanete příležitost si je připomenout, jelikož alespoň jeden z 9 vypadnuvších se po urputném boji bude moci vrátit do hlavní soutěže. Kdo to bude? Zaslouží si to? A jak se budou tvářit kuchaři z TOP 7?

Pavel, Denisa, Zuzana, Honza, Kristína, Bohouš, Šárka, Marek, Bára. Ti všichni dostali v tomto dílu druhou šanci a mohli znovu bojovat o místo v hlavní soutěži. K tomu ale museli projít tříkolovým sítem. V prvním kole na ně čekaly slovenské halušky. Od klasiky po netradiční chutě, nakonec všichni uvařit stihli a vydali se před porotu. Nejhorší halušky podle poroty připravili Bára, Zuzka, Marek a Bohouš. Samotnou kapitolou je pak Marek, který oprášil kriminální znalosti a na konci vaření ukradl Honzovi olej. Teď můžeme jen spekulovat, zda by Marek vypadl i v případě, kdyby Honzův olej nebyl hořký.

Ve druhé části na ostatní čekal houbový kuba. Hlavní surovinou jsou kroupy, protože ale na vaření měli soutěžící pouhých 30 minut, takřka všichni je měli tvrdé. A to i přesto, že Pavlův trik vařit je v papiňáku nakonec okoukali snad všichni. Hříčkou osudu ale zrovna Pavel měl kroupy nejtvrdší, ztvrdly mu údajně na pánvi. Nejlépe dopadla Šárka, která tak napravila ne zrovna přesvědčivé halušky. Kuba se stal osudný Pavlovi a Denise.

Na poslední trojici si porota připravila pirohy. Honza vsadil na slané, Kristína se Šárkou na sladké. Konkrétně Kristína připravila pirohy s náplní z blum, strouhankou a skořicí, Šárka pirohy s mascarpone a lesním ovocem a Honza pirohy s bryndzou, zakysanou smetanou a špekem. Jednoduše řečeno, všechna jídla byla božská a porotu čekalo těžké rozhodování. Nakonec se ale museli rozloučit se Šárkou a poslat ji na balkon. Za ní mířila i Kristína, Honzovi ale vaz srazil fakt hnusný olej z haluškového kola a kosti z předešlého dílu, jeho cesta soutěží tak skončila. Zatím ale jen na pár metrů, protože po vyčerpávajícím sprintu se i on dočkal další šance.

Místo 7 kuchařů jich tedy máme opět 10. A porota slibuje tvrdší zacházení. Od příštího dílu tak údajně přestanou soutěžícím jakkoli radit.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 52
1
Culi
Reagovat

Jestli se dnes do soutěže nevrátí Kristína, budu opravdu v šoku. Subjektivně to ale víc přeju Honzovi.

2
libena
Reagovat

tak asi dnes honza neprojde – ten zelený olej je hořký, vyčetli to mirkovi, tak asi honzu taky nepochválí…
pavel to asi zvládl zatím nejlíp, teda asi i šárka

čekám na kristínu :-)

Reagovat

Na FB už dříve znělo, že budeme koukat, kdo se vrátí. Bojím, bojím, že Šárka. Kristíny babička je mi protivná ani ji neznám 😁

4
libena
Reagovat

@Ajda: no mám obavy, protože pirohy bude šárka dělat nasladko a extra čokoládu

5
libena
Reagovat

skvělej závěr :-)))))))))))))))))))))))))))))

6
Culi
Reagovat

Aaa, já už jsem tak nadávala, že mi toho Honzu zase vyhodili! To jsou šoky, hlavně Šárka poslaná nahoru jako první.

7
Monika
Reagovat

Tahle rada me hrozne bavi, skvela porota, skveli soutezici, uplne bombastickej zaver. Honza a Kristina jsou moji favorite od zacatku, strasne me to dnes potesilo.

8
Prochor
Reagovat

Jak běžel Honza pro tu zástěru. Už když zvoral olej a oni ho pustili tak jsem si říkal že chtějí aby se vrátil. Ale je fakt, že dobrý kuchař by měl ochutnat než něco přidá do jídla. Mně už ta soutěž tak chytla, že se bojím až příště uvařím večeři a zazvoní minutník abych automaticky nezvedl ruce nad hlavu:-)))

9
Lukša
Reagovat

Tak jsme ze 7 zpátky na 10. Ale spravedlivě, když už to porotci vyhazovali průběžně, tak si nechali ty nejlepší na konec. A bohužel (nebo bohudík?) to všichni zvládli na výbornou. A zrovna oni si beze sporu druhou šanci zaslouží.

10
Mila1
Reagovat

Včera jsem viděla jen část před první reklamou, pak jsem odpadla, mrknu ze záznamu. Šárka zpět? To je zlej sen. Ale asi tam chtějí někoho, kdo není sympatický. Hlavně, že je zpět Honza. Hodně divné bylo, jak mu Marek sebral ten olej a všichni porotci si toho všimli…

11
Prochor
Reagovat

Mně pobavilo jak někdo na FB znechucený včerejším dílem psal, že příští šéfkuchaři by měli být Babica, Hruška a Pawlovská aby to mělo šmrnc.

12
Lady XL
Reagovat

Myslím, že bylo v plánu vrátit Šárku. Podle mne totiž byla na vypadnutí s haluškami. Měli uvařit tradiční jídlo – tedy halušky a ne španělský pokrm s bramborovými gnocchi… Prostě si myslím, že i když to bylo zřejmě chutné, tak ten úkol nesplnila, rozhodně ne na 100%. Ale chápu produkci, že tam chtějí mít kontroverzní osobu pro diváky… Podle mne Šárka vařit umí, ale „jen“ podle své chuti, má problém uvařit předložený vzorový pokrm, aniž by do toho nezakomponovala španělskou či jinou středomořskou kuchyni :-(.
Zajímavé, jak u kuby vypadl Pavel, ani jsem mu to nepřála. Kroupy mu při restování nečekaně znovu ztvrdly a Šárka, která jeho vaření v papiňáku okoukala, tak měla nakonec ty kroupy jediná měkké a to jí pomohlo na balkon.
„Krádež“ oleje se Mirkovi pěkně vymstila :-), kdyby ho nepoužil, tak by možná byli porotci nuceni vyhodit Honzu a on zůstal.

13
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Díky za pobavení po ránu!!! :-D

14
anonym
Reagovat

@Prochor: Pěkné :-D
@Ajda: Babička mě taky straší, něco jako paní Colombová:-)

Mně se převelice líbil Petr, když tam všichni nastoupili, tvářil se jako kyselá okurka. Stejně tak Mony, taky jí nebylo do tleskání.
Petr je slušný, příjemný, chápavý, skromný, udivený, jak se mu daří a hned napoprve. Kladný hrdina. Jen aby nebyl spíš šťovík.
Honzovi návrat přeju nejvíc. S olejem to sice nevychytal, ale bude vědět pro příště.

15
Mila1
Reagovat

@anonym: Taky jsem si všimla, jak Mona nebyla nadšená, že se někdo vrací. Naopak Lea byla nadšená, že všechny vidí a věřím, že jim i držela palce. Lea mi je čím dál sympatičtější, je týmová hráčka, není zákeřná a navíc umí dobře vařit.

16
Monika
Reagovat

@Lady XL: S tou Sarkou to mam stejne, tez jsem premyslela, zda splnila ci nesplnila ukol. Zvlast kdyz sami porotci predtim rikali, ze tradicni recepty se nemaj predelavat, sarka z toho uvarila uplne jinej pokrm zas inspirovany Spanelskem. Ok, mohlo to bejt hodne dobry, ale nebyly to proste halusky ze zadani,

17
Prochor
Reagovat

@Mila1: Jo, Lea je jedna z těch kterým taky fandím. Působí jako fajn normální ženská. Kdyby to celé vyhrála tak by mi to nevadilo.

18
Prochor
Reagovat

@anonym: Petr jako bankéř musí mít dokonalé mimikry solidního a důvěryhodného člověka. Ale nikdo není dokonalý jak známo. Určitě má znalosti lidské psychologie a umí odhadnout lidi a ví, jak s nimi jednat. Na Mirka to může působit jako manipulace, jak o něm říká. Co se týká oleje s pažitkou, tak jsem zvědavý jestli ho někdo do konce soutěže bude připravovat po včerejším fiasku :-)))

19
Wally
Reagovat

@Prochor: Co si mám představit pod pojmem bankéř? Pracuje v bance. Ale jako co? Jako vrátný nebo generální ředitel? Takže ten jeho pokerface není profesní nutností. A já se jim nedivím, vrátili se jim zase soupeři, kdo by se radoval. Dokonale to předvedla Kateřina, když šla nahoru Šárka. Ta byla na zásah RZ.

20
Nika
Reagovat

mě potěšilo, že vrátili Honzu,fandím mu od začátku. Ale byl to hezký zvrat, když už chudák odcházel jakože poražen a porota na něj zavolala, ať se vrátí:-)
Šárka mi nevadí, většinou se směju, jak je ve stresu, jak nestíhá, jak experimentuje a přitom zmatkuje:-)
Lea je čistá duše, strašně pozitivní osoba a dobrá kuchařka, s Honzou jsou mi nejsympatičtější.
Kristýna mi nevadí, paní Colombová taky ne:-), u té holčiny obdivuji její kuchařské umění v tak mladém věku. Nezdá se, ale bude to tvrdá nátura a ambiciózní holka.
Kdo mi od začátku nesedí, je Petr. Působí na mě úlisně, vlezle, vše mi u něj přijde jako kalkul a přetvářka. A vlastně mě ani nezajímá, co kdy uvaří.
Je ale taky možné to, že já jako taky dlouholetý bankéř, jsem už na tyhle týpky, které kolem sebe vidím pořád a každý den, totálně alergická:-)))))

21
Libuše
Reagovat

Já dost dobře nechápu to všeobecné nadšení Honzou. Dvakrát po sobě uvařil nepoživatelné jídlo (ryba s množstvím kostí, hořký olej) – to není úplně v pořádku. Naopak Šárka, i když jede pouze svou lajnu a má problém stíhat, vaří jídla, která jsou překvapivě chutná. Je to asi hlavně o sympatiích a generačním rozdílu než o vaření. Jinak mi to přišlo, že porotci od začátku věděli, koho chtějí nechat postoupit a celý ten díl byl jen takové divadýlko. Ale v globálu mě Masterchef Česko moc baví a baví mě to tady číst. Souhlasím, že tohle je asi nejlepší řada.

22
Nika
Reagovat

@Wally: :) na vrátného Petr nevypadá:) Ale ani na běžného přepážkového pracovníka či obyčejného retailového bankovního poradce. Vidím ho na nějaké specializované funkci v corporate banking.
Pokerface má ovšem naprosto typický:)))
Takové to: Dobrý den, vítám Vás (podání ruky), co pro Vás mohu udělat? Posaďte se a povídejte (široký úsměv).

23
Prochor
Reagovat

@Nika: Souhlasím s pohledem na Kristínu. Mně je velice sympatická ale bude to dosti ambiciózní mladá dáma. Už to, jak sama od sebe přinesla dort do rádia Marešovi a Hezuckému – která holka by to v jejím věku udělala. Podle toho, co Kristína tvrdí, strávila rok v USA – určitě se naučila nějaké recepty navíc. Třeba by mohla uvařit klasické vepřové s jablky nebo nějakou specialitu ( na služební cestě na Floridě jsme si třeba dali ocas z aligátora).

24
Nika
Reagovat

@Prochor: jj, bude to silná holka, taková ta klidná, ale buvolí síla. Nikoli však nesympatická. Ona si na nic nehraje, ona ví, že umí a chce to předvést. A chce vyhrát. Nebo se alespoň řádně zviditelnit. Klobouk dolů, co v 17 letech umí. Její snaha není ani násilná, ani vlezlá, na nic se nikdy nevymlouvá, prostě vše OK.

25
anonym
Reagovat

@Prochor: Souhlasím, ale každýho nepřečůrá, ne v takové soutěži. Možná klienty ano, ostatně, je to jeho profese. Já bych tomu manipulace řekla taky, tichá, nenápadná :-)

@Wally: Tak to by snad pracoval jako vrátný, tedy že by i lhal? :-D Jistě, kdo by se radoval, ale jak je vidět, v této chvíli se nedokázal přetvařovat. Jinak mu to jde dokonale, zvládá situace jako bankéř :-) A věřím i tomu, že se našli jedinci, např. Lea, která to brala tak, jak to je a bez kyselýho xichtu.

26
anonym
Reagovat

@Libuše: Taky mám pocit, že porotci měli vybráno už dopředu, jinak by Šárka neprošla. Nic proti ní, vařit každopádně umí, že je chaotická čert to vezmi, výsledek je. Halušky byly docela jinde :-)
Na Honzu mám slabost. Prostě ryba má kosti a nevykostil jak se má. Olejíček byl hořký. Ale jinak se mu vždycky zadařilo a protože má úvaha je, že porotci soudili globálně, tak ano. A kdo jiný by měl postoupit? Já si ty ostatní pletu, tyhle lidi ne, ti jsou originál.

27
anonym
Reagovat

@Mila1: Lea je jedna z těch, které bych přála postup co nejdál. Tedy mimo Honzy :-)

28
Nika
Reagovat

@Libuše: neřekla bych, že Honza uvařil 2x naprosto nepoživatelné jídlo. Makrela měla kosti, jasně, ale co se týče chuti, byl pokrm vynikající. Stejně tak halušky měl nejlepší ze všech, akorát to kolem zalil hořkým olejem ( který do halušek navíc vůbec nepatří:)) A měl olej ochutnat předem, to ano.
Mě by taky ale nenapadlo, že když rozmixuji pažitku v oleji, vznikne mi cholagol na žlučník:-) Ještě že ten olej nepromíchal se vším ostatním, ale nechal ho jen na okraji, jinak by z toho bylo fakt jídlo zralé tak akorát na vykydání do WC:-)

29
iv
Reagovat

Všimla jsem si, jak se Ester ulevilo, když tentokrát nemuseli vařit. Zmínila nedávno na svém fb, že si natrhla v duelu s Honzou lýtkový sval… Šla včera na balkón hodně pomalu a opatrně. Ester patří k těm, kterým postup pokaždé přeju.

30
Libuše
Reagovat

Ok, já vám Honzu neberu, je to určitě osobnost, ale ty dva kiksy za sebou-no fakt mi to přišlo „zu viel“. Podle mě vaří dost na sílu, chce se za každou cenu něčím blýsknout a pak na to dojede. Teď se nahecoval proti Petrovi, tak aby se mu to zase nevymstilo.
Obecně ty speciální oleje na halušky, parmazán do houbovýho kuby atd. si mohli odpustit. Méně je někdy více.
Sympatická je mi Lea a Kristína, docela i Petr, vadí mi Kačka, s Honzou mám tedy problém, byl mi sympatický, ale nějak si to pokazil, zbytek beru tak nějak neutrálně. Kyselý ksichty na balkoně mě pobavily, ale nedivím se jim – vrátili se jim silní soupeři, bude zase na co koukat.

31
Prochor
Reagovat

@anonym: To by byl fór kdyby to Lea nakonec celé vyhrála. Všichni čekají že vyhraje Petr, nebo Honza nebo Kristýna ale Lea jak je nekonfliktní tak je nenápadná a nikdo o ní moc neuvažuje jako o vítězi.

32
Nika
Reagovat

Kačka je občas dost vtipná:-) Nevadí mi. Navíc cukrařina jí jde výborně. Obecně mi vlastně nevadí nikdo ze soutěžících, Petr mi sice moc nesedí, ale nechovám k němu vyloženě antipatii. Na ten pořad koukám kvůli těm zajímavým pokrmům, pak kvůli porotcům, kdy se těším, že předvedou čas od času taky své umění, všichni tři jsou navíc skvělí i jako lidé. A soutěžící obdivuji (bez výjimky), že pod tím stresem a časovým presem jsou schopni uvařit mnohdy kulinářský skvost, na který se navíc i krásně kouká. Při jejich mládí a amatérismu fakt před nimi smekám:-)

33
Honzad
Reagovat

Přidávám se ke zdejšímu nadšení. Nepamatuji, kdy jsem se naposledy na český pořad pravidelně takto těšil.

Zajímalo by mě, nakolik se trojitý návrat podepíše na následujícím formátu soutěže. Je klidně možné, že v tom důsledku uvidíme v nějakém díle dvojí eliminaci. Anebo jsou ohlasy natolik pozitivní, že se Nově vyplatí vyrábět tři díly navíc. Nikde jsem to nevypátral, jen odhaduji z reakcí soutěžících – neví někdo, jestli je už pořad kompletně dotočený nebo se vše vyrábí zhruba souběžně s vysíláním? Mám pocit, že je tam zhruba měsíční zpoždění, což by znamenalo, že vítěz ještě znám není. Ale možná jsem úplně vedle.

Jinak se snažím oddělovat osobní sympatie od toho, co soutěžící zatím předvádějí. Petrova „něžnost“ mi lidsky nesedí, jeho podivení se nad tím, když mu Kristýna pár dílu zpátky řekla, ať se s tím nese*e, bylo úsměvné. Ale bezpochyby je to naprostý favorit. Stejně tak bych se asi zbláznil z té sluníčkové pozitivity od Kačky – ale očividně umí mnohem víc, než jenom famózně péct. Celkově očekávám, že dřív nebo později soutěž opustí všechny tři ženy, kterým úplně nejde se napojit na moderní kuchyni – „klikařka“ Mona (který měla spoustu štěstí), Ester i Šárka. Naopak poměrně nenápadně zatím proplouvá sympatická Lea i Oliver. Bude to každopádně ještě hodně zajímavé a vůbec bych se nedivil, kdyby se do poslední trojice dostali navrátilci Honza a Kristýna.

Mojí fanoušci? Lea, Kristýna, snad i Honza, pokud mu trošku spadne hřebínek – ta čerstvá vyjádření, jak jede na výhru a chce porazit Petra, jsou na mě příliš nabubřelá.

34
Mila1
Reagovat

@Nika: Mně Kačka vadila zezačátku, ale už jsem si na ni zvykla. Vtipná mi moc nepřipadá, aspoň ne prvoplánově. Ale je hodná, není zákeřná a moučníky dělá výtečně. Ty její kukuče na porotu jsou docela legrační, ale nemyslím si, že by měla nějakou protekci. To spíš si porotci potrpí na Šárku. Tu jedinou nějak nemusím, přijde mi hodně zmatená a ta její jídla postrádají „čistotu stylu“, jsou to takové splácaniny, sice asi dobře ochucené, ale pro mne zbytečně překombinované. Dát křepelčí vajíčko do halušek.. no comment.

35
anonym
Reagovat

@Mila1: Mně ty její jídla připadají jako co dům dal :-) zřejmě se pletu a je to dobrý, ale vypadá to děsně :-) V konečné fazi porotci rochtají, jak je to dobré:-)

36
Lady XL
Reagovat

S většinou tady souhlasím, píšete, co si myslím… Jsem taky přesvědčená, že bylo předem jasné, kdo postoupí, pokud si to sám vysloveně nepo… A upřímně, minimálně ti dva – Kristína a Honza – jsou fakt o třídu lepší než ten zbytek vyřazených. A Šárka? Ta tam je kvůli sledovanosti, kvůli diskuzi…. Už jsem o ní psala, umí jídlo vychutit, ale vše udělá do „jednoho tónu“ a to španělského. I porotci to ví. Je pravda, že ta jídla nemáme možnost ochutnat, ale i tak s úspěchem pochybuji, že by bylo její jídlo nejlepší, aby ji jako první poslali zpět (a nebo jak jednou vyhrála a šla první na balkon). Chudák Mirek nejspíš dodnes šílí z toho, že si vzal na poslední chvíli ten olej od Honzy :-D… A myslím, že Honzovi bylo mdlo v momentě, kdy porotci sdělili Mirkovi, že olej je nepoživatelný! :-) To byl super moment v soutěži :-). Baví mne debaty poroty – i kolem toho oleje (jó ty jsi odešel, když se ještě půjčovaly věci…!). Žasnu nad Kristínou, co dovede, co zná a nevadí mi paní Colombová, i když jí je už dost a dost :-D. A beru s rezervou ty hlášky na kameru, protože vím, že lecos je nutí říct režisér. A režisér a maminka mají přece vždy pravdu :-D. To je výživnější sledovat ty momentky, jako obličeje na balkoně při příchodu vyřazených atp. U Honzy pozoruji taky menší zhoršení a myslím, že je to už psychickou únavou. Myslím, že na něj doléhá, že se pomalu blíží konec (no už se zase zpomalil…). Šárka při příchodu působila hodně povadle, až bez zájmu, elánu. Přišlo mi, že si nevěří, že by se vrátila. Docela mne to překvapovalo. A možná bych jí i přála, aby příště třeba vypadla Mona a ona ještě kolo zůstala…., chtěla bych vidět reakci Mony :-).

37
Prochor
Reagovat

Udělal jsem si z pilnosti průzkum, kdo byl v poslední skupině 2 až 4 mezi kterými se vyřazovalo.
Kromě vypadlíků: Marek,Bára, Pavel, Bohouš, Zuzka, Denisa, Kristína, Šárka a Honza
to byli: Ester,Petr,Mirek,Kateřina,Oliver,Monika
Jen Lea vždy prošla bez nesnází.

38
Nika
Reagovat

@Mila1: Kacka si parkrat sama sobe pomerne vtipne vycinila, mela nekolik dobrych splechtu. Mne je sympaticka, i kdyz zpocatku mi ty jeji tanecky s tleskanim rucickama iritovaly. Ale uz to dela mene, nastesti.
Docela jsem zvedava na Monu, protoze nejak podezrele lehce stale proplouva a nejak ji to jeji kulinarske umeni neverim. Muzu se plest, jasne. Ze ji neverim jako cloveku, to je dalsi vec. Ale nechci soudit nikoho. Tady se vari a pokud nekdo neudela vylozene podrazackou prasarnu, odhlizim od sympatii ci nesympatii a koukam na vytvory.

39
Johana
Reagovat

Radek Kašpárek měl pravdu…moje liptovské kořeny vyhlašují Šárce válku. Zadání bylo jednoznačné a slovenské halušky jsou jen jedny. Souhlasím s názorem, že jí tam produkce chce mít, jinak by po této ,,fúzi“ musela letět.
Fantazii zapojím když se mi nechce jít nakupovat a k dispozici je jen to, co najdu v lednici, ale když vařím třeba špagety Carbonara, tak tam neprdnu kysané zelí.
Ten samý nesmysl byl pažitkový olej bez ohledu na to, jestli byl hořký, nebo ne. To pravé kouzlo dodávají haluškám dokřupava vyškvařené škvarečky a sádlo z pravé slovenské slaniny, uzené na bukovém dřevě. Honza je asi dobrý kuchař, ale vůbec si neuvědomuje, že v jeho úporné snaze povýšit každé jídlo na úroveň vysoké gastronomie je vlastně jeho slabost.
Kristína po zadání úkolu s haluškami říkala na kameru, že ji babička dávala v minulosti nějaké rady ohledně vaření pirohů a halušek. Bylo to v době, kdy o pirohovém úkolu neměla mít ještě ani tušení, takže buďto je to špatně sestříhané, nebo soutěžící vědí dopředu na co se mají připravit.

40
Komentik
Reagovat

@Honzad: Porad se tocil na podzim. Je to videt pri nataceni v exterierech a navic to tam nekolikrat rekli (k podzimu se hodi zverina atd.). Jinak Honza ti je nesympaticky, protoze chce vyhrat a je vic sebevedomy? Zvlastni postoj, sebevedomi je vsude ve svete povazovano za skvelou vlastnost. Jen v postkomunistickem Cesku se asi vic nosi pokora. Divne.

41
Lady XL
Reagovat

@Johana: Já jsem pochopila Kristínu tak, že se dřív radila s babičkou o vaření a to o slovenské kuchyni. Prostě ještě před soutěží třeba jako dítě :-). To je můj náhled. :-)

42
Bejčice
Reagovat

Smekám před tou mladou holčinou jak kouzlí v kuchyni. Já v jejím věku připálila i mraženou pizzu… :-D A omlouvám se ale přímo nemůžu vystát Šárku, je mi děsně protivná. Krásný den všem.

43
Jana
Reagovat

@Lady XL: tak ono je znamo, ze se dotacky delaji az po celem dilu, jen se musi rikat to, co by se rikalo po aktualni situaci… V minulych radach bylo obcas poznat i uprostred poradu, ze je nekdo ubreceny…

Tocilo se to urcite pred koncem roku, Kuba se objevil na Kristinine insta pred Vanoci…

44
Prochor
Reagovat

Já bych na soutěžící udělal podraz jako byl v jedné řadě že odkryli bedýnky a pod nima byly konzervy:-))) Nebo by mohli dělat pizzu a vyhrál by ten, kdo umí vytahovat těsto italským způsobem otáčením ve vzduchu. Schválně kdo to umí aniž by se obalil do těsta jako štrůdl.

45
iv
Reagovat

Pořad sleduji ráda a pravidelně, panáčkovské komenty taky. Jsem překvapená z tolika nových spamových odkazů :(. Nevadí, nenechám se odradit.

46
Lukša
Reagovat

@iv: Masterchef spamery nějak přitahuje :-(
@Prochor: Zrovna nedávno jsem přemýšlel, co by tak ještě mohli předvést, a naskočila mi pizza. Ale tvoje kritérium bych bral jen jako malý bonusový bodík, jinak nevím nevím, jak by to dopadlo :D

47
anonym
Reagovat

@Jana: Když vařili pro armádu tak říkali, že jim tuhly ruce, a byli navlečený jakoby šli do hor. Takže podzim, zima.

@Prochor: Petr by to určitě zvládl a hned napoprve :-)

48
Wally
Reagovat

Ony by ti postupující byli taky zajímaví, kdyby je porotci hodnotili anonymně. Jen jídlo, bez znalosti toho, kdo to vařil. :)) Schválně, jestli by se Kačena prokňourala až tak daleko.

49
Lady XL
Reagovat

@anonym: ad Petr – jasně, zvládl napoprvé a určitě by to dělal poprvé :-D :-D
Mně se líbilo, když jim přidali v průběhu vaření další úkoly – jídlo pro vegetariána, pití atd. To by mohlo Šárku opět rozhodit :-). Pak bývá dobrý úkol, když mají uvařit naprosto stejné jídlo podle předloženého vzoru s tím, že musí sami určit maso a veškeré ingredience, které tam jsou použity. Ale na to jich tam je zase hodně, to by se u pultíku s jídlem porvali a hlavně by někteří „opisovali“…. Jen si zas rýpnu do Šárky: ona by udělala svou variantu po španělsku a říkala by tomu fúze :-D.
Ale já porotě (štábu) věřím, že to udělají opět zajímavé

50
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Šárka má eklektický způsob vaření. Jako že si z každého receptu vezme něco a vznikne něco úplně nového:-) Další způsob je že otevřete lednici, kde úplně náhodně zbyly nějaké suroviny a vy z nich musíte vymyslet jídlo, které by člověk jinak nevařil.

51
Prochor
Reagovat

Možná že dnes budou velikonoční jídla. Na FB je Ester nějaká uplakaná na fotce. Možná ji šéfíci prohnali jako Šárku.

52
Wally
Reagovat

@Prochor: Nemyslím si. Není to jako Prostřeno, kde Velikonoce točí před Vánocemi. A podle ukázek tam měli mořské potvory.

Přidat komentář