Panáček v reality show

Výměna manželek (3.4.): Nic neumí, nic nedělá, jen hloupě hledí a mlčí!

3. Duben 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

VM

Reality show Výměna manželek se tento týden bude opět točit okolo úklidu, nebude nouze o cholerické výstupy a divák může žasnout nad hygienou v rodině i špatným stavem chrupu některých aktérů pořadu. Tipuji, že na castingu se hned v úvodu musí otevřít pusa a podle počtu chybějících zubů postupují do užšího výběru.

Vyměněné rodiny

Hlinsko

hlinsko

První rodinu tvoří Soňa (40), Standa (41), Ladislav (16), Simona (14), Tadeáš (7) a Kateřina (4).

Do Výměny je přihlásil otec Standa. Jeho manželka tvrdí, že vztah je v hluboké krizi. Standa sedí buď u počítače, nebo v hospodě.

Plzeň

plzen

Na druhé straně se seznámíme s Miladou (36), Pavlem (48), Jirkou (15) a Miladou (11).

Žijí spolu celkem harmonicky teprve tři roky. Milada je zvědavá, jak to rodina bez ní doma zvládne. Do pořadu je přihlásil kamarád.

Miladu v Hlinsku čeká perných deset dní. Cholerik Standa vládne rodině pevnou rukou, chybí zde základní hygienické návyky. Koupou se ve středu a čištění zubů je zbytečná činnost. Standa preferuje nejmladší Kateřinu, na zbytek dětí je přísný a hodně kritický. Je schopný jim papuče lepit k noze izolepou, když to nepomůže, klidně by použil lepidlo.

mezi

V Plzni probíhá v bytě rekonstrukce. Pavel očekává, že se Soňa zapojí sama od sebe do domácích činností, ale ta se k ničemu nemá. Nevaří, prádlo v pračce i na sušáku ji ponechává v klidu. Náhradní maminka nemá o žádnou práci zájem, nemá ani význam ji nějak úkolovat. Neumí se obhájit, jen sedí a culí se. Dokáže ji Pavel vmanévrovat do chodu domácnosti?

Sledujte, diskutujte!

Zdroj: novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Lukša
Reagovat

Pokud chcete, mrkněte na fb Výměny, paní Soňa se pod prvním dnešním článkem snažila “obhajovat”, no jak to dopadlo posuďte sami. Ale myslím, že se jen utvrdíte v tom názoru, který už máte…

Reagovat

Ty děcka si to zítra ve škole vyžerou, chudáci. Ten trotl bez zubů byl obyčejný komediant, stejný šmejd jako jeho žena.

Reagovat

@Lukša: Klidně to sem nakopíruj, ne každý má FB.

4
Ludmila
Reagovat

tak tady to je
Sona Bollová Skalová Všichni jste c… raci a p…. či nemáte nic jemného na práci než si prát lidi dohuby6 co vůbec neznáte soudit člověka podle toho co vidíte a moje děti nejsou žádní chudáci radci si zamette před svim prahem a stěma kecama jdete už do prdele komamtovat to lidi o kterých víte hovno já se vás taky dohuby neberu a urážky a moji rodinu se nechte někde jinde u urážet a komentovat každé slovo co slyšíte když tam řeknu že skacu6 každý den oknem místo chození dveřmi gsk se taky poserete že jděte už stěmi keci do prdele a starejte se o sebe
pak je tam i víc odpovědí v podobném vulgárním stylu

5
Monika
Reagovat

To byla dalsi ukazka kdy je zena lina ves a sedi na za..u doma misto aby sla do prace. Pak je plne zavisla na svem manzelovi..ta zenska byla uplne jedla, na zbaveni svepravnosti a co si ten bezzubak dovolil k detem, chudaci, strasny peklo v tomhle zit…

Ta druha rodina ja tomu chlapovi vubec neverila, podle me hodne prehraval pred kamerou, v jednu chvili na ta decka, ktera nejsou jeho dost rval. Myslim si, ze nebude daleko od chovaji bezzubaka jen s tim rozdilem, ze se snazil kontrolovat. A co se tyka uklidu, jasne chapu, ze probiha rekontsrukce, ale i tak tam byl silenej binec, neskutecnej. Tez jsme rekonstruovali 2x, ale takove dilo tam nebylo. vzdyt i kameraman to snimal velmi peclive z nejakeho duvodu ze :-)))

6
Ludmila
Reagovat

Jinak, jsem z paní znechucená, na druhou stranu, to co ji lidé píšou tam i na osobní stránku mi příjde už přes čáru, hnus z obou stran

8
anonym
Reagovat

Chtěla bych se zastat rodiny rekonstruovaného bytu, Něco málo probíhá teď u nás a binec je, binec neznamená letitou špínu, pro vysvětlení. Taky neznamená, že neuvařím, nevyperu a neumeju se, asi tak to mám zase já. Pán dokola okecával zápach, stačilo 2x a určitě by to všichni pochopili.
Paní Soňa mi připadá nejen tedy sprostá a jednoduchá špindíra, ale zřejmě tam bude i nějaké postižení a i u jejího muže, hrál tyátr jako profesionál, od vaření, dokonce bez konzerv, až po podivování se jaký čurbes má ve skříní. On ho viděl poprve? Když mu vadil, měl si skříň vyklidit sám, zahrát uměl všechno dokonale.
Ti dva dospělí jsou patrně v pohodě, na FB vrkají o zamilovanosti, zřejmě jedou dál a jsou spokojený.
Za mě jsou chudáci děti a to musely dneska do školy.

9
Ina
Reagovat

Děs a běs…. Soňka by potřebovala nakopat někam, protože kromě přípravy k početí dětí a čumění na televizi nezvládá nic. Druhá rodina. paní snad měla být v Prostřenu, mám tucha, že jsem ji viděla a byla za taktickou mršku. Pře kamerami se dá ledasco zahrát. Chudáci děti paní Soni. Tohle je na sociálku.

10
Ilona
Reagovat

Ty chlapi jsou taky na přes držku, nejdřív kritizují ty svoje líný nemytý pipiny, jak vše musí změnit a jen co se jim líná partnerka vrátí, vše je ok a ošmatlávají se už v autě. Copak si dospělý chlap neumí uklidit skříň? Jak se choval k nevlastním dětem je vrchol. Ubožák.

11
anonym
Reagovat

@Ilona: A potom přiletí s kytkou jako na pohřeb a objímámí a ujišťování jak je nejlepší nemá konce :-) Den předtím málem roní slzy, cože to mají doma za uřvanou špindíru a jak s tím udělají rázný konec :-)
Oba dva jsou rádi, že to mají za sebou a že si za pár dní vydělají víc, než si vydělali za celý život, protože sedí doma na zadku.

Přidat komentář