Panáček v reality show

Výměna manželek (20.3.)“ Zanedbané zuby i domácnost

20. Březen 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titul

Už podle titulku je jasné, že se v tomto týdnu ve Výměně manželek bude opět řešit zanedbaná hygiena i byt. Starostlivá maminka bude vyměněná do domácnosti tiché a lhostejné Lucie. Podle toho to tam bude i vypadat. Zvládne Štěpánka život ve špíně? Postará se Lucie o cizí děti lépe než o své vlastní? K nim má jako bonus navíc péči o domácí zvířata.

Vyměněné rodiny

Ratenice

ratenice

V první rodině se představí Štěpánka (32), Martin (29), kteří se starají o syny Štěpána (6) a Matýska (4).

Štěpánka je starostlivá máma zvládající chod domácnosti, péči o děti i zvířata a k tomu pracuje jako barmanka. Otec Martin je zaměstnaný v kamenictví. Rodina bydlí v pronajatém domě v obci Ratenice. Kromě synů se starají o tři karásky, třicet slepic, psy a dvě prasata. Do Výměny manželek je přihlásila Štěpánka. Se svým partnerem se často hádají, a tak chce, aby si vyzkoušel žít deset dní s někým jiným. Martin jí byl několikrát nevěrný, nicméně krizi ustáli a ona mu kvůli dětem odpustila.

Liberec

liberec

Druhou rodinu tvoří mladá maminka Lucie (24) a Radek (28), kteří spolu mají dcery Vanesu (2) a Lauru (1).

Bydlí na okraji Liberce v dvoupokojovém bytě na sídlišti. Jsou spolu čtyři roky. Lucie je na mateřské dovolené, její přítel Radek pracuje jako skladník. Do Výměny je přihlásil Radek, protože jejich vztah je na pokraji krachu. Oba si připadají více jako spolubydlící než partneři, doufají, že jim Výměna pomůže vztah zachránit. I tímto vztahem otřásla nevěra, tentokrát byla viníkem Lucie, která se cítila osamocená, protože partner byl věčně v práci.

Velké rozčarování po příjezdu do Liberce čeká na Štěpánku. Její náhradní domácnost je hodně zanedbaná a všude je špína. Zanedbaná není podle jejích slov jen domácnost, ale i děti. Jedna z dcer má úplně černé zuby, k tomu má problém s okem, na které šilhá, a rodiče s tím nic nedělají. Podaří se Štěpánce změnit chod této rodiny? Druhý den Radek v klidu odejde do práce a nechá Štěpánku na celou domácnost samotnou. Jen co náhradní manželka nakrmí děti, rozhodne se uklízet. První se vrhne na kuchyň, která je zaneřáděná nejvíce. Po otevření první skříňky spatří špinavé police a rozházené jídlo, to její náladě nepřidá. Slizká a smradlavá lahvička na pití pro malá děvčata už vůbec ne. Podaří se Štěpánce změnit chod této neudržované domácnosti?

lucie

Martin v Ratenicích věří, že se Lucie zvládne postarat o jeho syny i zvířata a celou domácnost, je to přece máma dvou dětí. Postupně však zjišťuje, že to nebude tak jednoduché. Lucie na vše kýve, ale nic pořádně neudělá. Vše jí trvá strašně dlouho, a pokud se Martin nezeptá, nebo jí neřekne, nic neudělá. Jeden večer musí Lucie zastoupit Štěpánku v hospodě. V práci se jí zalíbilo tak moc, že po bujaré noci se vrací domů až nad ránem, rozhodně ne ve střízlivém stavu. Martina po probuzení šokuje pozvracený záchod, k tomu nevyprané prádlo, neuklizeno.

Sledujte, diskutujte!

Zdroj: novaplus.cz, FB Výměna manželek, extra.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
Reagovat

https://vymena.nova.cz/clanek/novinky/lucie-z-vymeny-chce-aby-se-jeji-dcery-mely-lepe-s-radkem-se-rozesli.html?

Neomlouvám Lucii, ale chvílemi mi jí bylo až líto. Kdoví v čem vyrůstala, že je tak zakřiklá, zanedbaná a nevadí jí ponižování. Štěpánka žádná hvězda nebyla, neuměla ani sama jít ven a hřiště si najít. Přišlo mi, že doma jedli z plastů, před Výměnou naběhli do IKEA a nakoupili nádobí, jen lepky zapomněli sundat 😀

2
Monika
Reagovat

pro me nejvetsi debil martin, naprosto nesnasim tyhle namachrovane typy co si honi ego na slabsim. V jednu chvili uz byl na ranu..hlidej boty to snad zvladnes…a nejak se dobre oblec, at nam nedelas ostudu..omg rika x krat nevernej borec v triku za pade z trznice a kratasech za dvacku….nemluve o tom v cem jeho nadhera prijela do nahradni rodiny…vytahane pyzamo

3
Valamin
Reagovat

@Ajda: @Monika: Podepisuji vše do puntíku.
Lucie není dokonalá matka, k tomu má opravdu hodně daleko a možná ještě dál, ale jak se k ní choval náhradní manžel, vypovídá především o něm, než o ní. Zakřiknutost není nemoc. Ten zmrd dostal jako náhradu takovou chudinku, která potřebuje ke všemu ponouknout, takže to snad vzal jako možnost vytáhnout se a dokázat, ktera je zasloužilý otec, což mohl evidentně dokazovat, když měl haranty menší a manželka byla ztrhaná, ale to ne, to musel rejdit za jinejma.

4
anonym
Reagovat

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2242081065829905&set=p.2242081065829905&type=3&theater
Jen kousek z toho, jak se dokáže paní Štěpánka vyjadřovat, když nemá za zadkem kamery. Myslím, že tohle nepotřebuje komentář.

5
Monika
Reagovat

@anonym: Takova inteligentni mila pani no :-)) navrat do skoly by ji prospel, jinak me to samozrejme neprekvapuje. On i ten jeji manzilek bude v realu jeste vetsi kvitko nez v televizi, kde se snazil drzet. Co taky cekat od chlapa co opakovane zahyba manzelce a doma ma male deti.

6
anonym
Reagovat

@Monika: Realita je většinou kapku jiná než co se předvádí před kamerama.

Pravda však je, že Lucie byla taky strašná, nemyslím vzhledově, to se dá spravit, ale jinak potřebuje určitě odbornou pomoc. Ona je typ, který přímo k šikaně a ponižování vyzývá, jakoby na to čekala. Mladá holka, nechci si domýšlet, jestli nebyla v dětsví týraná, ale to už moje úvahy zachází daleko. V každém případě bych ji hned dovlekla alespoň k psychologovi. Jediný, kdo s ní zachází slušně bude zřejmě ten tablet.

8
Monika
Reagovat

To zas bude vykvet, evidentne uz nic neni jako ze zacatku a vybiraji cim dal vetsi spodinu lidi a nechaji je vydelat prachy. tento tyden hned tri co si prosli vykonem trestu uff. na jedne strane marketa 22 let, ctyri deti, vychovava jen tri, tri nepovedene vztahy, pritel kriminal a na druhe strane pro zmenu oba s kriminalni minulosti. Ach jo….

Reagovat

@Monika: Po ukázkách jsem neměla zatím sílu ani číst FB :D Nechám si to na odpoledne.

Už dávno se pořad měl přejmenovat na Výměna asociálů a trosek všeho druhu. Neporušuje Nova licenci? Neměli by si tento formát registrovat? Nejvíc mě na tom štve, že se cpou peníze do rodin, které doteď živil stát, většina má exekuce, nepracují, ještě se tím vychloubají. Těch pár idealistů z „normálního“ prostředí“ je jen kompars, aby bezzubé a zanedbané stádo vyniklo. Když VM začínala, tak rodiny procházely pohovorem s psychologem. Tipuji, že psycholog z tohoto výběru skončil v péči kolegy a oni změnili kritéria.

10
anonym
Reagovat

@Ajda: Vcelku vtipné a mám úsměv. Ale pravdivé až to mrazí.
Všichni chtějí poznat život v jiné rodině a upevnit vztahy v té své, ani jeden neřekne, že je to pro honorář a víme, že pro nic jiného to není a chodí do VM čím dál větší sociálně slabé rodiny, které mají dluhy a exekuce.
Docela bych chtěla vědět, jestli se skutečně přihlašují jen takové rodiny, nebo je to záměr Novy vybírat to nejhorší.

11
Jonatána
Reagovat

@Monika: Moniko, musím naprosto souhlasit. Když Martin zahlásil, že by se Lucie měla hezky obléct a vylezl v bermudách a tričku od Vitenamců, taky jsem si pomyslela něco o zakukleném inteligentovi.

Přidat komentář