Panáček v reality show

Výměna manželek (13.3.): Drsné hádky, ukázková lenost vs. vražedné tempo na statku

13. Březen 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titulek

Jedna bydlí v paneláku, má agamu, psa i rybičky. K tomu mladšího manžela a syna. Druhá si z nudy pořídila statek plný hospodářských zvířat. Obě manželky spojuje tedy láska ke zvířatům, jejich styl vedení domácnosti je však diametrálně odlišný. Můžeme se těšit na hádky kolem úklidu, stravování dětí, řešit se bude lenost i pes, který skončí pod koly auta.

Vyměněné rodiny

Ostrava

ostravaa

První rodinu tvoří Katka (40), Michal (25), ten není její syn, ale partner. Vychovávají společného syna Michala (3).

Manželé jsou spolu čtyři roky, v bytě mají i agamu, pejska a rybičky. Netrápí je žádné rozpory, pouze malé drobnosti. Katka je velmi aktivní žena a hlavně je náročná na pořádek. Michal je tvrdohlavý, což je jedna z mála věcí, která jeho ženě na něm vadí. Doufá, že se po Výměně změní a začne víc pomáhat s chodem domácnosti, naučí se po sobě uklízet.

Korouhev

korouhev

Na druhé straně uvidíme Gábinu (41), Roberta (41) a jejich děti Roberta (19), Matěje (13) a Anežku (8).

Výměnu manželek si dali jako společný dárek ke dvacátému výročí svatby. Robert přes týden pracuje jako řidič kamionu, domů se dostane pouze na víkend. Jeho žena je v domácnosti, a proto si pořídila několik slepic, koz, ovcí a psů, aby se doma necítila osamocená. Rodina se nikdy nenudí, mají stále co dělat, jak se zvířaty, tak i s neustálou rekonstrukcí svého domku. Jediné, co Gábině na manželovi vadí, jsou jeho výtky po návratu domu, kdy si stěžuje na to, že doma nikdo nic neudělal.

katka

Kdo by čekal, že množství zvířat a práce kolem nich Katku z města zaskočí, je na omylu. Jakmile jí Robert vysvětlí, co je třeba udělat, pouští se do práce. Svojí pracovní aktivitou náhradního manžela zaskočí, ten není zvyklý na takové tempo a jen zírá, co se to děje. Jakmile si Katka přečte manuál s úkoly, už se nemůže dočkat, až se pustí do práce. Robert ji seznámí se zvířaty a ukáže, co je třeba obstarat. Katka nezahálí, jen co se postarají o zvířata, už se pouští do dalšího úkolu. Robertovi z toho jde hlava kolem. Katka po něm stále něco chce, kdežto on by raději zvolnil – a to se náhradní manželka teprve rozjíždí. Ta si dokáže poradit i v krizové situaci, kdy se jeden ze psů vydá na toulky a hned za plotem ho srazí projíždějící auto. Naštěstí se ukáže, že zranění není nijak vážné, sám Robert je však v pořádném šoku. Zvládne toto vražedné tempo?

gabina

Gábina se od začátku necítí v Ostravě dobře. Připadá si jako vetřelec na cizím území. S Michalem si nerozumí a na spoustu věcí má odlišný názor, což samozřejmě vede k rozporům. Michal má jasné představy o tom, jak by měla náhradní manželka během Výměny fungovat. Hlavně by se měla řídit podle manuálu, který tam nechala jeho žena Katka. Gábina k tomu přistupuje po svém a to je důvod, proč si vzájemně vůbec nerozumí. Krušné chvíle nastanou při změně režimu, kdy má Gábina určité připomínky a chce některé věci změnit. Michal má ke všemu co říct, proto se debata zvrhne v hádku a nikdo si nebere servítky. Jak to celé dopadne a bude to poslední hádka?

Sledujte, diskutujte!

Zdroj: novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Monika
Reagovat

To muselo dat hodne prace najit Gabinu :-)) Mastne vlasy s odrosty do pul hlavy, ovarovej ksicht s bedary, tri pupky az u kolen, sileny naprosto. Navic lina jako ves, do prace proste nepujde. ten jeji manzel musi bejt dobrej bizar, ze s ni je. Sice taky od pohledu krasavec :-)) Presto je to uchylka byt s takovou tetkou a jeste ji zivit. Chtela bych videt to hospodarstvi v jejim podani, o zvirata nulovej zajem, problem i nakrmit rybicky, v zoo si zvirat ani nevsimla. Na druhe strane mi proste neprijde normalni, aby ctyricetileta zenska (co ve skutecnosti vypada jak teta v 55) randila s 25ti letym klukem a peskovala ho jak dite. I u nej mi prijde uchylne, ze spi s takovou tetou v letech. I navenek pusobili jako matka se synem.

Reagovat

Gábina děs od začátku, kdo by ale při pohledu na ni čekal, že bude extra aktivní? Ta pohodlnost byla zjevná, postava mě děsila, zjev rovněž. Nenakrmí ani rybičky, divné, že jí doma to stádo dobytka dávno nepochcípalo hlady. Od první minuty mi šíleně vadila Katka. Já jí tu aktivitu nevěřila, oba chlapy peskovala jako vychovatelka, předváděla, jak je skvělá, pracovitá. Ostraváci vybraný slovník, ti se hledali. Ona mluvila o minulém, osmnáctiletém manželství, určo se objeví expartner a něco hezkého na ni řekne.

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-filmy-kino-a-tv/599921/uz-ho-nechce-videt-rval-na-me-a-sekyroval-rika-gabina-z-vymeny-manzelek-o-michalovi.html

Mladej manžel si zvedal ego tím, že honil Gábinu stejným stylem, jako buzeruje Katka jeho. V reálu bude asi podobně líný jako Gábina :D

3
anonym
Reagovat

Nejvíc se mi na této VM líbily kozy.
Domeček jako z turecké pohádky, žádné rekonstrukce jsem si nevšimla, zřejmě něco utajeného a bude to utajeně probíhat dalších 20 let.
Gábina vypadá na slušně zanedbaných 65 let. Je stejně zanedbaná jako domek.
Paní akční se snaží, přeci jen, 15 let rozdíl ve věku je dost, obzvlášť, když mladému je teprve 25. Tak ať se snaží, bude mít co dělat, s přibývajícím věkem bude stejně muset ubrat, mladej naopak bude akční ještě dost dlouho :-)

4
Monika
Reagovat

na FB pise nekdo kdo zna katku z prace, ze se vubec nezminila o synovi z predchoziho vztahu, ktery se s ni nechce ani vidat. No a ze je uplne stejna v praci, jen kazdeho buzeruje a sekyruje.

5
Lady XL
Reagovat

@Monika: úchylný psát o tom věkovém rozdílu je v dnešní době už přehnané… Pravda je, že bych se tím ale rozhodně nechlubila v televizi. Zároveň znám ale pár, kde to funguje už několik roků. Katce ale není co závidět a to co ji nejspíš čeká za pár let, až manžel mentálně dospěje a ona fyzicky ještě víc zestárne…. Jinak zase ve srovnání s tou druhou, stejně starou, dopadla lépe. Ta fakt vypadá na důchodkyni se vším všudy. Nechápu, ví, že bude v televizi a aspoň ty vlasy si nedá do pořádku. Z tohoto dílu jsem viděla posledních cca 7 minut a úplně mi to stačilo! A koukat déle na Gábinu by byl trest. Nepíšu o postavě ale právě o obličeji, vlasech, zubech a vyjadřování…

Přidat komentář