Panáček v reality show

Výměna manželek (6.3.): Dycky Most!, jenže Milan není Luďan

6. Březen 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titul

Premiérová Výměna manželek nabídne přísného a přehnaně sebevědomého Milana, který svými příkazy a zákazy řídí celou rodinu. Na druhé straně hrají velkou roli moderní technologie, přímý kontakt to ale manželům nenahradí, vzájemně se odcizují. Jak proběhne deset dní v náhradních rodinách?

Vyměněné rodiny

Most

most

První rodinu tvoří velmi přísný Milan (35), Věra (25) a jejich děti Petra (5), Milan (4) a nejmladší Matýsek (11 měsíců).

Žijí spolu šest let a celou tu dobu krize střídá krizi. Milan přikazuje všem a na všechny strany, práce je u něj na prvním místě, čas na rodinu si najde málokdy. Pro milenku měl času dostatek, avšak tato nevěra způsobila vážné trhliny ve vztahu. Od pořadu si slibují, že by Milan mohl prozřít a více času trávit doma s dětmi a partnerkou.

Ročov

rocov

Jana (30), František (43), spolu s dětmi Katkou (15), Petrem (10) a malým Jaroslavem (2) tvoří druhou rodinu dnešní výměny.

Až na občasné hádky to vypadá v této rodině ne celkem bezproblémové soužití. Manželé jsou spolu v neustálém kontaktu pomocí moderních technologií, kde sdílejí prakticky vše, co zrovna dělají. Jsou však velice časově vytížení. Oba mají spoustu práce a povinností, nezbývá jim proto čas jeden pro druhého, jako tomu bylo dříve. To vše způsobilo, že si maličko přestávají vážit jeden druhého.

Na co se můžeme těšit

František se bojí desetidenního odloučení, protože už není zvyklý, že by manželé byli tak dlouho od sebe. Trochu se uklidní po seznámení s náhradní manželkou Věrou, jelikož to vypadá, že s ní bude rozumná řeč. Co ho ale vykolejí, bude její přiznání. Sdělí mu, že jednoho dne jí zaťukala manželova milenka na dveře a řekla jí vše o jeho nevěře. Pak přišla s tím, že je dokonce těhotná a neví, co má dělat. Ve finále Milan otcem nebyl.

Při prohlídce nového bytu, kde má Jana strávit deset dní, se zdá vše v pořádku. Tedy jen do doby, než se seznámí s Milanem, který jí hned ve dveřích začne diktovat svá pravidla. „Musí tady bejt uklizeno a děti, hlavně děti, jakmile půjde o děti, bude zle,“ spustil na nerozkoukanou Janu Milan. Hlavní téma bude kouření. „Kouření akorát v kuchyni nebo na balkóně, v obýváku když se kouří, tak jedině se zapnutým větrákem a otevřeným oknem,“ poručí si. V tom ale Jana vyjádří nelibost a rozpoutá tak konflikt. „Já nemám ráda, aby se kouřilo doma v bytě, to říkám na rovinu,“ vyjádří jemně svůj názor. „Kvůli tomu je domácnost, budu si kouřit tam, kde kouřím já,“ sdělí jí nekompromisní Milan.
Jana je rozčarovaná z toho, jak je Milan přísný. Ten ještě v momentě, kdy není v její přítomnosti, na kameru o tématu promluví. „Jestli má problém, tak ať si zaleze někam, když budu kouřit. Já se nenechám ve svém bytě omezovat, nevím, jaký je její manžel, ale prostě jestli si nechá poroučet jinej chlap, já ne,“ dodal.

Sledujte, diskutujte!

Zdroj: novaplus.cz, FB Výměna manželek, eXtra.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
Reagovat

Tentokrát ukázkové exempláře dvou idiotů.

2
Lukša
Reagovat

@Ajda: Zlatej Luďan…

3
Monika
Reagovat

Me pobavila manzelka toho Frantiska, jakej je to fesak :-))) Lol, vypada jak sysel, kouty, zapadla malinka ocicka, hnusna plet, ale mysli si o sobe nevim co, debil.

4
anonym
Reagovat

10 dnů poslouchat, jak nemá rád silné ženské je na zbláznění. Kdyby alespoň vypadal k světu, ale takové nic, nemá to ani pořádné vousy, něco jako atrapa. Druhý určí zónu kouření, kde strčí batole a ještě do průvanu. Na tyhle dva snad Nova vypsala konkurz.

Luďan je alespoň vtipný a proti těm dvěma naprosto normální :-)

6
anonym
Reagovat

@Ajda:
Četla jsem, možná chtěl, aby někdo ocenil jeho otcovské kvality. Byl tam ještě štáb. A pokud má tak velký strach o své dítě, proč do RS leze? Taky mohl zůstat celých deset dnů doma. Šmírování je asi zajímavější.
Já vím, oni chtějí poznat něco nového, případně změnit svůj život :-) tomu snad už nevěří ani účastníci natož diváci.
Obě ženský mi připadaly celkem v poho, ale kde vzaly ty dva chlapy?

7
Valamin
Reagovat

Přál bych si, aby v některé Výměně bylo, že v sobě vyměněná manželka a náhradní manžel najdou zalíbení, ale doopravdy, ne na popud štábu nebo jen po dobu Výměny, ale fakt vážně, a oznámili by to na osmi očích, sestěhovali se atd. atd. atd. Muhehehehehehehe! Kromě tohohle tam snad už bylo všechno.

Reagovat

@Valamin: A nejlépe, kdyby se to událo na obou stranách :D A jako bonus jeden, popřípadě oba nové páry oznámí mezi osmi očima rané těhotenství :D

9
Valamin
Reagovat

@Ajda: To by bylo boží, až to člověka složí! :D Akorát by se to těhotenství blbě určovalo, mají na to jen deset dnů, to by asi test ještě nedokázal určit , nebo jo? Nebo by manželky mohly být těhotné ještě se svými původními manžely, ať to nemají takové jednoduché :P

10
Ajda
Reagovat

@Valamin: Na co testy? Velká láska, početí páry cítí jako své osudové téměř okamžitě! Ještě bych to vylepšila o střídavou péči současných dětí. Manželky se měnily na deset dní, děti by pendlovali mezi rodinami co dva týdny, ať jim to trochu ulehčíme.

Přidat komentář