Panáček v reality show

Výměna manželek (13.2.): Univerzální hadr i hadry

13. Únor 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titulvm
Výměna manželek pokračuje ve stejném duchu jako minulý týden. V jedné rodině nás čeká boj s nepořádkem, v té druhé se rovněž předvedou pokusy o úklid. Tam však stačí jeden hadr na celou domácnost, a to včetně toalety, stejně jako jedno oblečení pomalu na celou dobu pobytu. To se rozhodně nezamlouvá náhradnímu manželovi, takové praktiky nehodlá Aleně tolerovat.

Vyměněné rodiny

Přelovice

přelovice

První rodinu tvoří Zdeněk (34), Dita (38) a jejich syn Vojta (5).

Chtěli se ujistit, zda k sobě opravdu patří, ale výrazné problémy ve vztahu ani jeden z nich nemá. Svatbu neplánují, zajímá je, zda zvládnou deset dní s náhradním partnerem. Vše je harmonické, jen potřebují, aby se neustále něco dělo, pro někoho jsou akční až moc.

Dešná

desna

Na druhé straně se představí Alena (30) a Antonín (45), kteří spolu vychovávají dceru Šárku (3).

Alena by zřejmě ráda Výměnou řešila Tondovu agresi. „Když se něco řeší, tak nastraží oči, zčervená se a vzteká se,“ prozradila na muže manželka, která v průběhu Výměny zjistí, že je tři týdny těhotná. Antonín je invalidní důchodce a Alena nezaměstnaná, trpí finanční nouzí, takže důvod k přihlášení je více než zřejmý.

Dita nesnáší nepořádek, v Dešné bude mít co dělat, aby vše zvládla. Její jindy klidný a mírumilovný Zdeněk rovněž bude v šoku z návyků nové manželky. Ta klidně používá na úklid toalety hadr na nádobí, žádný problém v tom nevidí, vždyť ho přemáchne. Alenu čeká i nepříjemná situace, a to když jí náhradní manžel nabídne, že by spolu mohli jet nakoupit nějaké oblečení, neboť si všiml, že se Alena moc často nepřevléká a chodí pořád v tom samém.

Sledujte, diskutujte!

Zdroj: novaplus.cz, FB Výměna manželek, Blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
Monika
Reagovat

Ach jo dalsi vymena, kde by se dalo diskutovat uz nyni, uz nyni je zcela zrejme v jakem duchu se povedou debaty prachy nema, ale huli…plus poradek neporadek…furt stejna pisnicka..s tim nakupem obleceni, nevim no, prijde mi to ponizujici, pan chce vypadat v televizi hezky…jako taky by mi to vadilo, ale nic bych nenabizela a presla to

2
anonym
Reagovat

Ať si hulí, ale ať nemeje hadrou z nádobí hajzlík :-) Víc jsem neviděla, ale určitě si na svoje přijdu.
Co se týká ponižujícího chování ve VM, mám pocit, že je to běžné, mně by přišlo ponižující i to, kdyby cizí ženská oblékla moje děti a umyla mi ne zrovná čistý hajzlík. Tohle všechno je ponižující, ale účinkujícím je to zřejmě jedno, hlavní věcí jsou peníze. A tak děj se co děj.

3
Lukša
Reagovat

Zatímco Aleně se narodilo dítě, na druhé straně byl otec rodiny právě včera součástí nehody, přežil, ale nejspíš přišel o nohy (neověřeno). https://tn.nova.cz/clanek/jen-tri-kilometry-od-sebe-dve-vazne-nehody-zablokovaly-dalnici.html

4
Monika
Reagovat

Na dnesni vymene me zaujal vek Antonina fakt neverim, ze ma jen 45 let. Opravdu to neni mozne, jsem neco takoveho jeste nevidela. Hadala bych mu 65 zcela vazne, s zavrenejma ocima 55, ale 45 je ulet. No a jeho manzelka 30 omg to jako vazne, neverim.

5
Ludmila
Reagovat

Uf, jestli je to s tou nehodou pravda, tak je to hrozné. Jinak mýt hadrem na nádobí něco jiného, bože to snad není možné.

Reagovat

Zdravé dítě? Možná po porodu, ale pokud prokouřila těhotenství, tak se to projeví v dalších měsících. A s jejich financemi ho časem budou zase krmit rozředěným pudinkem, fuj.

http://vymena.nova.cz/clanek/alena-z-vymeny-porodila-podivejte-se-na-jeji-miminko.html?fbclid=IwAR2mMzOje1U6kNutAdg8JjBOtb6LmCEcF1uNEmcQcdUAzaHm72vXZtzFa0Y

Autonehoda je děs, ale zatím je to jen z FB diskuse, třeba se to nepotvrdí.

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-filmy-kino-a-tv/595131/sok-po-vymene-manzelek-autonehoda-a-amputace-nohou.html

OT – Manželské etudy, třeba je tu někdo, kdo je měl rád :-)

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-filmy-kino-a-tv/594823/nasli-jsme-marcelu-z-manzelskych-etud-ceka-ji-operace-patere.html

7
Monika
Reagovat

@Ajda: Autonehoda je samozrejme silena, ale tak nejak si myslim, ze to byla fama. Vubec nikde se o tom nepise, dokonce i Blesk ten clanek stahnul. Na FB muze napsat kdokoliv cokoliv, cele to tvrzeni nastesti stoji hodne na vode.

8
Martina
Reagovat

@Monika: rodinu znám osobně a kec to není, lidi by se měli zamyslet nad tím, než něco vypustí z pusy, druhé to může mrzet.

10
anonym
Reagovat

Blesk žádný článek nestáhnul. Pokud je vše tak, jak se píše, je to tragedie pro celou rodinu.

@Ajda: Ředěný jogurt zatím v žádné výměně nebyl, dítě se tím zaplácá a je na cigarety. Ti dva nikdy pracovat nebudou, nechají se živit státem a příbuznýma, vždyť to funguje.

Marcela z Manželských etud je případ sám pro sebe, bylo na ni uděláno několik sbírek, několik bytů, nabídky práce. Výsledek je, že pořád nic nemá, pořád škemrá. Této paní není pomoci.

12
Krieg
Reagovat

@anonym: Píše se tragédie, nevím co je to poslední dobou za zvyk psát to s krátkým E. Stejně jako u komentáře 6, kde někdo neumí napsat puding.

13
Ajda
Reagovat

@Krieg: Když chcete kritizovat, prvně je dobré zjistit fakta. Podle pravidel českého pravopisu jsou možné obě varianty, tedy pudink/puding.
K pořadu nic nemáte? Jen honění trika přes pravopis? Mimochodem, taky nepíšete bez chyb 🤔

14
anonym
Reagovat

@Krieg: Díky za upozornění, určitě si dám příště pozor :-D

15
kikiwhite
Reagovat

@Krieg: Puding?? „Jakoze“ anglicka verze? To byste si misto poucovani mela zjistit, ze AJ verze je „pudding“, „puding“ je jakysi paskvil a slovo „pudink“ je normalni ceska spisovna verze. Jsem ucitel AJ, ale „puding“ bych teda v CJ (a poch.ani v AJ) nenapsala, navic by se to muselo cist dle AJ fonetiky „pjjůdin“, nebot by to melo otevrenou slabiku bez zdvojeneho „d“, tedy kravina. „Puding“ je paskvil a nepise se tak.
A tragedie bez é, no to je TRAGÉDIE! :D

16
Ajda
Reagovat

Jazykové okénko zde dlouho nebylo :D

https://www.pravidla.cz/hledej/?qr=pudink

17
Ella
Reagovat

Chudák chlap, snad byl dobře pojištěný, protože dnes na to většina kašle, nic se přeci nestane.
Řešit puding je blbost, stejně jako ho ředit děcku mlíkem.

19
Monika
Reagovat

Dneska to bude zas bajo. https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-filmy-kino-a-tv/596319/drogy-ve-vymene-manzelek-jen-jsem-si-sla-pro-kalhotky-brani-se-tereza.html

Ach jo Nova porad dava prilezitost takove spodine vydelat si prijemne prachy za deset dni. Je to cim dal horsi, vypada to, ze porad nema zadne dno. Dnes nas ceka asi dalsi dil, ktery zpusobi velkej rozruch. mimochodem nepamatuji si, ze by nekdy ve Vymene v historii byla takova rodina nerodina, kde neni protejsek zenske, jen jakysi „kamarad“….

Přidat komentář