Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2018, 3. SuperVýběr: Jak semifinálová Top 20 na svět přišla

25. Duben 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

SuperStar 2018 Top 20

Předtočená část jedenácté řady SuperStar se včera definitivně uzavřela a v této chvíli již známe dvacítku semifinalistů. Ještě předtím, než jsme se její složení dozvěděli, nás ještě čekaly poslední duely. Jak se v nich soutěžícím dařilo? Selhali favoriti, nebo překvapili outsideři? Kdo získal zbylé tři Žolíky (z minula víme, že ten první získala Adéla Ferencová)? A jak tedy semifinálová Top 20 vypadá? To vše a mnohem více se dozvíte v tradičním rekapu DJ Vlada a Scalexe. A tentokrát už bez paní rrrrrrrrrrežisérrrrrrrrrky, urážek prvních dam a jiných mutantů.

Karmen Pál-Baláž vs. Tereza Anna Mašková

zpívaly: Alicia Keys – Girl On Fire / Christina Aguilera – Fighter

DJ Vlado: I mistr tesař se někdy utne, což se v tomto případě týkalo superfavoritky Karmen Pál-Baláž, kterou jsem v jejím podání gigahitu od Alicie Keys vůbec nepoznával. Refrény byly ukřičené, ve slokách se místy ztrácela v rytmu a navíc se úplně vytratil její chraplák. Tereza sice vyloženě improvizovala a její podání této písně nebylo zdaleka tak precizní jako od Markéty Poulíčkové a Báry Vaculíkové v souboji v prvním Hlasu, tak ukázala svou muzikálnost, a tak jediné, co bych jí vytknul, byl ten růžový svetřík, jelikož už té růžové už bylo v kombinaci s jejími vlasy moc. Verdikt se obě dívky okamžitě nedozvěděly, z čehož bylo patrné, že tento duel je jen další bouda na diváky.

Scalex: Karmen mě na castingu zaujala unikátním hlasem. S každým dalším kolem ale nepřinášela mnoho nového. Ne že by mi to extra vadilo – když to má špičkovou úroveň, ať si je to klidně stále stejné. Jenže když jsem si pustil její videa na YouTube, ukázalo se, že i tam je to hodně stejné a to může být pro Karmen hodně nebezpečné. Musí umět ukázat více výrazů. Věřím, že v ní ta muzikálnost je, barvu má famózní, ale musí se krapítko odvázat, aby to bylo ono. V tomto duelu jí to ostatně hned předvedla Tereza, která i přes improvizaci naprosto dominovala a podala plně profesionální výkon, který mě opravdu bavil. Bylo nicméně jasné, že ochudit se o kteroukoli z obou dívek by pro soutěž byla velká škoda a že postoupí obě. Čili se opět ukázalo, že Žolíky jsou prapodivnost, protože v tomto duelu žádný použit nebyl a stejně postoupily obě slečny.

Tomáš Karlík vs. Patrik Filip Koska

zpívali: Pharrell Williams – Happy / Vance Joy – Riptide

DJ Vlado: Tomášovo vystoupení bylo veskrze průměrné a prosvištělo kolem mě jako rychlík Košičan. Navíc když to srovnám s tím, jak tento megaprovar skvěle vystřihla moje favoritka z druhého Hlasu Kristína Mihaľová, bylo Tomášovo vystoupení jen slabým čajíčkem. Měl však štěstí v tom, že Patrik to zkazil úplně a to nejen proto, že pozdě nastoupil, ale i když se chytil, tak zcela nesmyslně skákal do falzetu. Vítězem tohoto duelu se proto stal Tomáš, i když byl jednookým vedle slepého.

Scalex: Tomášovi tuto píseň zjevně přidělili kvůli jeho happy obličeji, protože on se zubí skoro pořád. Můj názor se v podstatě shoduje s porotou – zpívání jsem ani moc nevnímal, byl to prostě průměr, ale podaný tak, že mě bavilo se na to dívat. Ano, víc by mě bavilo se na to dívat, kdyby k tomu byl lepší soundtrack, ale což, není každý den posvícení nebo Mašková. Patrikovi píseň naprosto nesedla a asi se ji moc nenaučil, bylo tam obrovské množství chyb a aby mu toto bylo prominuto, musel by v minulých kolech podávat mnohem lepší výkony. Což nepodával a proto byl tento duel jeho poslední účastí v soutěži.

Zuzana Chalupová vs. Jasmína Tůmová

zpívaly: Ellie Goulding – Love Me Like You Do / Katy Perry – Unconditionally

DJ Vlado: Těžko se mi to říká, ale mé srdcovce Zuzce to v tomto duelu nevyšlo. Odrhovačka z Padesáti odstínů šedi se sice zdá být na první pohled jednoduchá, ale ve skutečnosti je velmi záludná (své o tom může vyprávět i zkušená harcovnice talentových soutěží Veronika Vrublová). Jasmína naopak velmi překvapila a podala svůj jednoznačně nejlepší výkon v soutěži, pročež tento duel po právu vyhrála. Benův Žolík pro Zuzku však naprosto chápu a jeho rozhodnutí kvituju (jak jinak, když jde o mou srdcovku), jelikož Zuzka má tak nádherný hlas (podle mě je to vůbec nejkrásnější ženský hlas v soutěži) a tak obrovský potenciál, se kterým se dá pracovat, takže do semifinále patří. Nicméně Jasmína měla být v semifinále taky místo ultrazbytečné Timei Lacové, ale to předbíhám.

Scalex: Zuzana má famózní barvu hlasu. Souhlasím s Vladem, hezčí hlas v soutěži není. Ale Zuzka je zároveň každou chvíli ztělesněný uzlíček nejistoty. Bartkovi nebo Pružinskému se vytýká tréma, ale já ji mnohem víc vidím u Zuzany. Ona má výhodu v tom, že tu nejistotu většinou překoná a zazpívá to dobře, ale kazí to ty ustrašené oči, které jako by pořád zjišťovaly, zda neudělala chybu a okamžitě nekončí. Osobně si myslím, že Zuzana do semifinále jednoznačně patří, ale mohla se tam klidně dostat rozhodnutím poroty a ne tou hrou na Žolíka. Jasmína, která do této chvíle podávala lehce nadprůměrné výkony a v tomto duelu zpívala tak, že “toto môže ísť rovno na cédéčko”, bohužel ostrouhala a za své dechberoucí podání pecky od Katy Perry si vysloužila vyhazov. V závěru minulého rekapu jsem sepsal pár věcí, které nechápu. Tohle byla další z nich.

Viktorie Černíková vs. Romana Cinová

zpívaly: Colbie Caillat – Bubbly / Alex Hepburn – Under

DJ Vlado: Viktorie nasadila sama sobě v minulých dvou kolech laťku dost vysoko a tentokrát ji nepřeskočila, za což může v první řadě píseň, jelikož na tomto kolovrátku je těžké cokoliv předvést. Romana však byla absolutně katastrofální, i když má jinak docela zajímavou barvu hlasu. Netušil jsem, že to někdy řeknu, jelikož Andrea Holá je kvůli jejímu Hujerbusu mou noční můrou, ale tuto píseň zazpívala ta naše Hujerbusačka podstatně líp. Verdikt tohoto duelu byl jednoznačný, Viktorie postupuje, Romana končí.

Scalex: Viktorie se pohybovala v takové zasněné hlasové poloze – až jsem se divil, že Habera opět nevytáhl tu zdechlinu. Laťku nepřeskočila, ale nemám ani pocit, že by ji nutně podlézala. Poslouchala se příjemně, i když bych ten hlas raději poslouchal na jiné skladbě. U Romany jsem s povděkem kvitoval vizuální proměnu. Tu brutální rtěnku, stíny a styl líčení “vodníkova manželka” fakt zahodit do Macochy – jestliže jsem o krátkém záběru z nácviku napsal, že je to o tisíc % lepší, tak tahle proměna, byla o dalších 1000 % (dneska měli v obchodě slevu na procenta, tak jimi trochu hýřím a plýtvám).  Co ale byl problém – Romana má obrovské problémy ovládat svůj hlas. Střídá různé techniky zpěvu, aniž by pro ně v dané skladbě bylo opodstatnění, a zabíjí tím svoji konkurenční výhodu, což je drsný, nakřáplý, skoro až černošský hlas typu Macy Gray. Je to velká škoda a Romaně bych velmi doporučil najít si opravdu dobrého hlasového kouče, protože v hrdle má slušný materiál, který je potřeba trochu zkrotit a naučit se ho ovládnout. Protože v tomhle duelu bohužel výrazně prohrála.

Timea Lacová vs. Michal Vasiľ

zpívali: Britney Spears – Toxic / Lukas Graham – 7 Years

DJ Vlado: OMG, Relich se nechal přeoperovat na ženskou a je zpátky.Timea prostě nezpívá, ale mečí. Už podruhé v této písní narazila na srovnání s výtečným podáním Emmy Drobné (jakkoliv to byla jiná verze), ze kterého vyšla opět na hlavu poražena. Měla jediné štěstí, že Michal to totálně zkazil, proto na rozdíl od něj prošla dál jako poloslepá vedle slepého.

Scalex: Timea mě nějak ne a ne zaujmout, školní besídka a karaoke. Ovšem pozor – velmi dobrá besídka a špičkově zazpívané karaoke. Ale furt besídka a karaoke. Takže má kritická slova nejsou zas až tak kritická, ale chválou se taky zrovna nerozplývám. Až budu v roce 2019 vzpomínat na SuperStar 2018, tak – protože nemám tu paměť DJ Vlada, kterou se neúspěšně snaží okopírovat Wikipedie i Google – se vsadím, že si spíš vzpomenu na spoustu těch, co vypadli hned po castinzích, než na Timeu, která se přitom dostala až do semifinálových kol. Michal Vasiľ se s touto písní minul o světelný rok, text lovil z nápovědného displeje a tomu pak odpovídal i nulový výraz. Chabý falzetek v závěru byl ohnutým rezavým hřebíkem do shnilé rakve na zrušeném hřbitově těch prsou, co chtěl Michal za peníze z výhry nějaké kamarádce nebo komu koupit. Holt bude pro ně muset jet na Aljašku, Habera zpívá “a kozy má na Aljaške”, takže tam asi budou.

Aneta Horňáková vs. Eliška Rusková

zpívaly: Jessie J – Flashlight / Alessia Carra – How Far I Will Go

DJ Vlado: Tento duel patřil k jedněm z mála, jehož složení bylo tak nějak logické, vzhledem k tomu, že obě zpěvačky mají příjemné, lehce do černa zabarvené hlasy. Aneta dosud proplouvala soutěží víceméně v průměrném duchu, tentokrát však slušně překvapila, a přestože její vystoupení nebylo něco, co bych si pouštěl x krát dokola, byl to určitě good job. Eliška na začátku zpanikařila, takže na chvíli zapomněla zpívat, naštěstí se brzy chytla a opět ukázala, jak obrovský potenciál v ní dřímá. V tomto případě jsme se výsledek opět nedozvěděli hned.

Scalex: Kdybych byl hloupatej naiva, který skáče dramaturgům na špek, měl bych po tomto duelu strach. Ale mít jsem ho nemusel, bylo mi jasné, že obě slečny mají na postup. Anetu si osobně řadím do obdobné kolonky jako Tomáše Karlíka, protože ona je taky happy face forever, věčně oči jak Jan Werich a vysmátá jak lečo (i když při zpěvu občas dělá šílené grimasy, které by možná měla trochu eliminovat). A k tomu zpívá slušně, takže takové dobré šoubyzové kombo. Eliška měla nepovedený start a ve druhé části skladby se pak snažila jako o život, aby handicap z první poloviny dohnala. Podle mě se to podařilo, narozdíl od jiných soutěžících to opravdu vyrovnala a dozpívala se ctí.

Dominik Gerda vs. Roman Oravec

zpívali: Charlie Puth – Attention / Oasis – Don’t Look Back In Anger

DJ Vlado: S Dominikem mám od začátku problém, že mi nesedí jeho barva hlasu. Nicméně na druhou stranu se mi líbí, že je v projevu osobitý (jak již někdo v naší diskusi trefně poznamenal, v mnohém připomíná Jay Kaye, zpěváka skupiny Jamiroquai). V loňské Puthově hitovce mu těžce nevyšly falzety. Roman má pro mé uši mnohem příjemnější hlas, avšak ve 22 let starém hitu bratří Gallagherů plaval intonačně i rytmicky. Ačkoliv to ani jednomu z duelantů nevyšlo, Dominika zachránil Žolík od Kataríny a Roman postoupil na Dlouhou cestu.

Scalex: Dominikova barva hlasu je zvláštní. Jelikož já měl víc problém s jeho prezentací než se zpěvem, tak jsem si ho poslechl i se zavřenýma očima a nějak si nemůžu zvyknout na to, že ve vyšších polohách slyším holku. A když oči otevřu, tak ji díky těm pohybům i vidím, sice fousatou, ale to je Conchita Wurst taky. Nevím, zda se – řečeno slangem z Panáčka – stane Dominik mým fanouškem, ale to šoumenství a jakýsi dar sympatické flegmatičnosti v něm je, to nemůžu popřít. Roman Oravec oproti tomu soutěžil vyloženě za chlapáky, ta nezvládnutá intonace ale moc bolela. Dost mě mrzí, že všichni ti Chlapi s velkým Ch (a ne, nemluvím o pinďourech) postupně odpadávají; nakonec bude jejich reprezentantem nejspíš jen Kristián a ten jestli neukáže, že zvládne rozličnou dynamiku, tak se s ním asi taky rozloučíme.

Kristína Repovská vs. Ladislav Angyal

zpívali: Amy Winehouse – Valery / Daft Punk – Get Lucky

DJ Vlado: Utkání dvou maskotů soutěže nedopadlo komicky, ani tragikomicky, ale přímo tragicky. Oba byli totálně mimo, takže v soutěži skončili, i když za megasympaťákem Lacim jsem uronil slzu.

Scalex: U Kristíny se ukázalo, že v této fázi soutěže už je svými možnostmi pozadu za ostatními, byť na Valery by si možná vylámaly zuby i favoritky této soutěže. Laci ve sloce nepobral, který z vícehlasů je ten hlavní a suše odzpíval hlas vedlejší, celkově bylo jeho i Kristínino vystoupení takové… no školní. Prostě ten fenomén “besídka” je pořád přítomen i v tomto ročníku. Že je Laci bavič a sympaťák, o tom svědčí i jeho skromná slova než šel na scénu, protože mluvil o tom, že počítá s Dlouhou cestou. Vlakem domů.

 

Podobně dopadly i další duely: Miloš Zábražný vs. Martin Máslo, Lívia Dermová vs. Jiří Řezníček a Barbora Žárská vs. Marcel Chropúvka, které jsem se rozhodl shrnout do jednoho odstavce, protože o nic nelze napsat nic jiného než to, že všichni pohořeli a všichni vypadli. Snad jen u farářovy dcery Barborky jsem zalitoval, že nebyla v duelu s mou srdcovkou Zuzkou, byla by to pro ni „dobrá“ soupeřka a i stylově by to sedělo.

Kristián Révay vs. Matej Bartko

zpívali: Billy Idol – Rebel Yell / John Legend – All Of Me

DJ Vlado: Utkání dvou diametrálně odlišných typů. Kristián zatím nepřekonal svůj casting a v Rebel Yellu působil jako modernější verze Roba Mikly, který tuto hymnu všech rebelů rovněž zpíval. Matej naopak od castingu roste a zabavuje se trémy, přičemž jeho hlas se poslouchá velmi příjemně. I tito dva duelanti si na výsledek museli počkat.

Scalex: Krásně kontrastní duel, na jedné straně úderný rockový hlas, na druhé straně opatrná něha. Na jedné straně chlap, co nemá se sebedůvěrou problém, na druhé straně uzlíček nervů, i když už možná můžeme říci “bývalý uzlíček nervů”, protože Matej kolo od kola roste a v nenápadném těle se skrývá velmi dobrý a příjemný zpěvák, který si poradil i s falzety, jež byly zjevně mimo to, co Matej běžně zpívá. Ale to je věc techniky, to se dá dohnat, zvlášť když bylo slyšet, že problém není s intonací falzetů, ale jen jejich hlasitostí. Bavili mě oba, Matej o něco víc.

Jakub Pružinský vs. Marek Motalík

zpívali: John Lennon – Imagine / Ed Sheeran – Perfect

DJ Vlado: Tohle bylo na jedné straně utkání těžkého stresu a na druhé těžkého sebevědomí. Jakub na Lennonově klasice totálně vyhořel a ani jeho zajímavá barva ho nezachránila. Marek byl zpěvácky celkem v pohodě, jakkoliv byl opět jednookým vedle slepého, avšak stejně jako Haberu mě naštval svými vlezlými pohledy na Katarínu, to bylo něco tak nevkusného, že se mi udělalo „little šoufl“. Když od toho odhlédnu, tak ale Marek tento duel vyhrál a postoupil na Dlouhou cestu. Na Jakuba však překvapivě čekal poslední ze čtyř Žolíků, tentokrát ten Haberův.

Scalex: Den, kdy zabili Johna Lennona podruhé. A možná odražená kulka trefila i Yoko Ono, takový masakr to v podání Jakuba byl. Překvapuje mě, že s takovou ultraslavnou, známou a neustále hranou peckou měl takové problémy. Jsou skladby, které by muzikant měl mít pod kůží, takové ikonické songy různých stylů napříč všemi obdobími, od Johanna Sebastiana Bacha až po Lady Gaga, a Imagine je nepochybně jednou z takových písní. Neumět nástupy v refrénu nebo vynechat siganturní falzety, to je na řádné vytahání uší. Jakub může děkovat barvě hlasu, skromnosti a minulým výkonům. Marek Motalík v podstatě podal standardní výkon, ničím překvapivý, vlezlé pohledy mi absolutně nevadily – když se člověk kouká do stropu, na koberec nebo na displej s texty, tak ho porota zjebe, v minulých kolech polovině zpěváků porota vyčinila, že se mají dívat na porotu a ne jinam, takže je mi venkoncem jedno, jestli Motalík svlékal Katarínu pohledem nebo ne, ostatně Matěj Ruppert to dělal taky (viz pochvala dekoltu) a ani u toho nezpíval.

Top 5 výkonů podle DJ Vlada:

1. Jasmína Tůmová
2. Tereza Anna Mašková
3. Matej Bartko
4. Aneta Horňáková
5. Eliška Rusková (i přes nepovedený začátek)

Top 5 výkonů podle Scalexe:

1. Jasmína Tůmová
2. Tereza Anna Mašková
3. Matej Bartko
4. Aneta Horňáková
5. Eliška Rusková (i přes nepovedený začátek)

(ano, zkopíroval jsem to od Vlada, vidím to naprosto stejně i včetně té závorky)

Semifinálová dvacítka:

Následně se všechny dvojice, kterým porota původně svůj verdikt zatajila, dozvěděly, že postupují na Dlouhou cestu. Semifinálová Top 20 vypadá následovně (řazeno abecedně):

Matej Bartko, Petr Borkovec, Viktorie Černíková, Adéla Ferencová, Bryan Gandola, Dominik Gerda, Aneta Horňáková, Zuzana Chalupová, Richard Chovan, Tomáš Karlík, Ester Kubátová, Adéla Kvitová, Timea Lacová, Tereza Anna Mašková, Marek Motalík, Karmen Pál-Baláž, Victor Peeters, Jakub Pružinský, Kristián Révay, Eliška Rusková

DJ Vlado: Musím říct, že je to jedna z nejvyrovnanějších semifinálových sestav EVER. Většina soutěžících má jak své plusy, tak své mínusy, proto v současnosti nejde vytipovat jeden hlavní favorit. Ze soutěžících, kteří zůstali na štítě, si postup bezpochyby nejvíc zasloužila Jasmína Tůmová (minimálně proto, aby za její nepostup nebyla zase bita moje srdcovka Zuzka Chalupová), která doplatila na převahu Češek v soutěži, jinak by z fleku mohla nahradit zbytečnou Timeu Lacovou. Dále bych v semifinále rozhodně býval rád viděl Márii Bikárovou, která vedle převahy Češek navíc doplatila i na „Roman Tomeš syndrom“. Kvůli pestrosti bych do semifinále bral i miláčka národa Laciho Angyala a aspoň jednoho z dvojice slovenských rockerů Peter Kavan / Roman Oravec (i když ten duel zprasil). Semifinálová dvacítka je však slušně pestrá a vypadá to, že nám v následujících kolech připraví nejedno překvapení.

Scalex: Když na ta jména koukám, jsem překvapený, že to vlastně dopadlo velmi dobře. Jsou tam samozřejmě lidé, kteří mně dvakrát nepřesvědčili, ale tahle soutěž musí pokrýt více žánrů a širší cílovku, než je jeden strejda z Panáčka, takže se smiřuju s tím, že tam kromě svých favoritů mám i lidi, s nimiž mám problém. Horší jsou ta jména, která tam nejsou a podle mě by být měla. Mária Bikárová, Jasmína Tůmová, Peter Kavan.

Můj Top 5 z oné semifinálové sestavy (v náhodném pořadí): Ester Kubátová, Eliška Rusková, Tereza Anna Mašková, Matej Bartko, Karmen Pál-Baláž. Na ostatní se také těším, ale na těchto pět obzvlášť. Váhal jsem mezi Matejem a Viktorií Černíkovou, nakonec jsem se přiklonil k Matejovi, aby se mi tam propracoval aspoň jeden kluk. Protože – a nechci znít jako sexista – čím víc na tu dvacítku koukám, tím víc jsem primárně zvědavý na výkony holek a kluci jdou čím dál tím víc mimo mě. Samozřejmě poslechnu si je a možná si k některým najdu cestu ještě víc, ale kdybych si měl koupit nějaké CDčka nebo singly, tak u holek těch adeptech najdu víc.

Hodnocení 3. SuperVýběru podle DJ Vlada:

Jelikož minulý rekap byl hned dvojnásobný, tak jsem trochu opomněl zhodnotit novinku v podobě duelů, které nahradily v SuperStar tradiční duety. Podle mě je to další „kapitální békovina“, jelikož duely prostě patří do Hlasu, který má více podobu sportovního utkání, zatímco SuperStar mísí mnohem více faktorů, podle kterých jsou soutěžící vybíráni než jen aktuální výkon. Prolínání dvou odlišných formátů mi přijde velmi nešťastné a působí jako šťouchání hokejkou do fotbalového míče. To bychom se v budoucnosti mohli dočkat i Domů porotců místo Dlouhé cesty (jako v X Factoru), soutěžící by museli ovládat žonglování či jiné nehudební disciplíny (jako v Talentu), zvládat i párový tanec (jako ve StarDance), převlékat se za hvězdy (jako v Tváři) a nakonec by se vzájemně palcovali (jako ve VyVolených). Nemluvě o tom, že duety v minulých řadách testovaly schopnost soutěžících vzájemně spolupracovat, což s duely zmizelo. Všechno navíc korunovalo prapodivné rozdělení dvojic, což v mnohých případech evokovalo tragédii jménem Darta tým z druhého Hlasu. Jediné, co musím zpětně ocenit, tak to jsou Žolíky (jakkoliv je mi jasné, že tady jdu těžce proti proudy Vltavy), které soutěž očišťují od „hlasismu“ (i když jsou vzdáleně ekvivalentem krádeží) a dávají druhou šanci soutěžícím, kteří třeba aktuálně nezazářili, ale jsou pro semifinále něčím zajímaví. Minule jsem se rovněž zapomněl vyjádřit k nové moderátorce Jasmíně Alagič. Bohužel však musím konstatovat, že to byla další střela vedle na postup ženské moderátorky. Nejen, že její moderování není absolutně ničím zajímavé, ale navíc působí jako totální studený čumák, pročež se obávám jejího spojení s Leošem Marešem, což je další studený bezemoční čumák, i když moderátorsky je o několik pater jinde než ona. V neděli nás čeká již první živé semifinále, které se bude odehrávat v jezuitském kostele Zvěstování Panny Marie v Litoměřících a o postup do finále se utká desítka kluků. Kdo postoupí do finále a pro koho bude naopak semifinále konečná, to se dozvíme už za pár dní.

Hodnocení 3. SuperVýběru podle Scalexe:

Dramaturgicky je tato Superstar prapodivnou směsí nesourodých prvků, kterou se jako červená niť táhne mnohem výraznější pocit nespravedlnosti, než při minulých ročnících. Už dříve jsem kritizoval, že soutěžící dostávají skladby, které jsou mimo možnosti jejich hlasivek – to je situace, která v pěvecké soutěži NESMÍ nastat, skladby by vždy měly být daným soutěžícím zazpívatelné. Je tisíc jiných možností, jak skladbu pohnojit, než nevytáhnout tón, na který hlasivky prostě nedorostly, takže je zbytečné stresovat soutěžící a trápit posluchače.

Žolíky považuju za kravinimum, jednak nevěřím tomu, že jde skutečně o osobní rozhodnutí daného porotce, ale myslím, že jde o týmový dramaturgicko-režisérský záměr, a jednak finální rozhodnutí stejně padá v Dlouhé cestě, takže všichni držitelé Žolíků klidně mohli být posláni do Dlouhé cesty a tam se dozvědět, že postupují. Čili Žolík je zhola zbytečná a matoucí věc, která průběh soutěže naprosto nijak neovlivnila ani nezměnila. A ani nebyla použita nějak efektně – když si to srovnám s mačkáním zlatých buttonů v jiných talentovkách…

Vlado mi připomněl, že jsem se také nevyjádřil k moderátorce. Moderování Jasmíny Alagič mi přišlo dost nevyrovnané, měla tam pár sympatických pasáží v zákulisí, ale také pár WTF momentů (rozdýchávání Elišky), celkově mi přišlo, že se hodně hlídá, což je problém všech těch modelek, co se dosud v této roli objevily. Nevím, proč produkce skoro vždy sáhne po ženách, které možná patří na přehlídková mola a světové fotoateliéry, ale schází jim moderátorská lehkost, pohotovost, přirozená vtipnost a přirozená empatie. Spousta jejich akcí vypadá naučeně, trochu jako “poslušná školačka”, která v nažehlených šatičkách, s dokonalým účesem a dokonalým make-upem odemele své věty ze scénáře, ale když ty věty dozní, tak máme opět na tváři takový ten výraz “a to čo bolo?”

Samozřejmě, v živých kolech se to může změnit, i když ve chvíli, kdy přibyde Leoš Mareš, už se takovému moderátorskému tajfunu těžko konkuruje, to se ctí zvládly jen Adela Banášová (která je prostě ukrutně dobrá, ukrutně inteligentní a ukrutně sebeironická) a Tina (která je ukrutně empatická a ukrutně srdečná). Držím Jasmíně palce, ať se najde, třeba to nakonec taky dá.

Jak to dá desítka kluků v prvním živém kole, to uvidíme o víkendu. Je asi jasné z mých výše uvedených slov, že na ten další víkend se těším podstatně víc, ale třeba kluci překvapí.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 169
1
Mila
Reagovat

S rekapem celkem souhlasím, souhlasím i s hodnocením moderátorky Jasmíny Alagič také, s čím ale souhlasit nemůžu je označení Leoše Mareše „bezemočním čumákem“- Právě při moderování v Superstar Leoš hodněkrát ukázal, že emoce má a umí je i u soutěžích cítit. Taky proto se na jeho moderování těším.

2
Monika
Reagovat

Ja to mam u Marese stejne, rad na sebe strhava pozornost, predvadi se, vubec by mi tam nechybel. Navic si myslim, ze se na moderovani uz ani nehodi. je to starej fotr, hodne zestarl. Mel by to moderovat nekdo vekove bliz k Jasmine. At to nevyda, ze moderuje s tatinkem.

3
Mila
Reagovat

Jistě, takový Pyco by se tam hodil víc, ale to nemění nic na faktu, že na Mareše se těším. A vůbec mne nenapadlo, že by Mareš na sebe strhával pozornost, asi proto,že toho si všimnou jen lidi, kteří ji na sebe strhávají také rádi :-)

4
ales winner Karmen
Reagovat

rekap opět na vysoké ůrovni jen se divím že tu nikdo nezaregistroval tu informaci s návratem Laciho a že za to ůdajně dostal 100 tisíc no ale je to jeho věc jinak se mi trochu zdá že se tu pozapomnělo na Leoše který už v neděli naskočí na 1 semifinálové live show osobně se na něj těším Leoš je pořád borec a má to všechno v …. a jinak s jedinou věcí u Dj Vlada nesouhlasím a to co napsal u Karmen že byly refrény ukčičené a že to místama neladilo ono tréma udělá přeci své jinak počítám s tím že v semifinále Karmen obstojí a stejně jako tehdy Emma si potom řeknu že i já sem se zamiloval a to přitom sem jí dřív nemusel ale ted už sem jasně nalomenej a říkám že má v sobě talent a že pokud se produkce nebo porota z nějakého záhadného důvodu jí se nerozhodne zaříznout tak má určité ance že bude ve finálovích večerech a to sakra dlouho

5
libena
Reagovat

@ales winner Karmen: o lacim jsem psala v diskuzi u minulého článku, po mě tam ještě někdo dával odkaz na článek na super.cz
takže jsme registrovali :-)
a byli jsme u toho live:-)

6
DJ Vlado
Reagovat

@Mila: Právě reagování na emoční výkyvy soutěžících byla vždycky Leošova největší slabina, vždycky se zmohl jenom na smutné psí oči a pohled do země :-/ Jaký rozdíl oproti Pycovi, kterému když se jedna holčina na castingu zhroutila, tak ji nejen utěšoval, ale ještě za ní mluvil do mobilu s její tetou :-)

7
Tomáš
Reagovat

Ono bude semifinále živě v Litoměřicích? Tak to bude zajímavé že to nebude v Praze. Jinak říkejte si co chcete ale já sem za Mareše rád. Ať je jaký chce, lepšího moderátora bysme tu pro SS bohužel nenašli. Nemám nic proti Pycovi ale už při minulé SS mi přišel takový nějaký bez šťávy, zkrátka mě je asi bližší Mareš. A než tam dát nějaké moderátorské ucho nebo nějakého Juraška, tak přece jen je lepší zkušený profík Leoš.

8
dorka
Reagovat

Pro mě je názor na Leoše spolehlivý lakmusový papírek. Lidi, které jsem poznala jako pohodáře s veselou přejícnou duší na Leoše nedají dopustit, protože mu zkrátka nezapomenou, kolikrát v životě se díky němu hlasitě rozchechtali. No a pak je ten zbytek, ufrflanci, závistivci, nespokojenci. Ty Leoš nikdy nerozchechtá, na to je v nich moc žluči. Ještě se mi nestalo, aby tahle úměra nefungovala… To jen tak na okraj. Jinak TOP20 ok. Mně by nechyběl Borkovec, mluví a usmívá se jak chovanec detenčního ústavu, ale to je můj problém, hlasově mi v podstatě nevadí. Taky by mi nechyběla umečená Timea a plačtivá Zuzana je stejně na odstřel, hlas jak Emma, to bych se velice divila, kdyby chtěl zadavatel na trhu dvě stejné pipiny. Taky proto ji IMHO tak protěžovali, bylo jasné, že ji tím většině lidí zprotiví. Nad Alagič bych ještě hůl nelámala, zatím jenom papouškovala, do čeho ji režie natlačila, ono se uvidí, třeba ji Leoš probere. Kdo vyhraje je mi zatím jedno, skoro nic jsme neviděli, pár tónů vytrhnutých z kontextu celé skladby o nikom nic nevypovídá.

9
Tomáš
Reagovat

J: K tomu co si psala v minulé diskusi o Kristiánovi – souhlas. Já to vlastně vůbec nechápu proč jeho castingové video není na youtube, vždyť výrazný byl dost. Pokud to Kristián v neděli skutečně nezvládne a do Finále se nedostane, tak aspoň doufám že tam místo něj nebude pro mě o několik tříd horší Motalík. Dominik nebo Pružinský by pro mě byli aspoň přijatelná náhrada za Kristiána protože typově i hudebně mi přijdou zajímaví. Uvidíme no jak to dopadne.

10
dolores
Reagovat

Vlado, tak prekvapil si ma, ze si relativne dostojne ohodnotil spravanie Motalika, cakala som vacsiu naloz :-)

Tomas, napadlo mi, ze este je tu jeden borec, na ktorom by sme sa ako na vitazovi mohli zhodnut a to je borec Borkovec :-) ci ?
Len ako pisal Prochor, je naozaj priskoro tipovat vitaza, ked este neviem ako na tom budu na podiu. Ako sa popasuju v semi. Napr. ja by som mala rada za vitaza Mateja (resp.GF staci), ale co ked ho uz teraz v semi premoze trema a neprelezie dalej? To sa moze stat kazdemu aj topfavoritom. A zvlast u neho budu vsetci ocakavat, ci sa nepolozi, kedze Habera ho tam v kazdom vstupe bilagoval za sebavedomie.
Ale Terezu, Richarda aj Karmen vidim vo finale naisto, Richarda hlavne kvoli skusenostiam, ktore ma z festakov kde su mraky ludi. A Tereza ma skusenosti z CSMT. Z troch sloveniek, je Karmen jedina, ktora ma podla mna finale iste.

Tereza ako vitazka ? Ano spieva vyborne, ale kolko ludi napr. tu, ju maju za No.1? vsetci pisali, ano je vynikajuca, ALE…… Takze na to, aby vyhrala sa musi ludom dostat pod kozu.

11
dolores
Reagovat

Aj slovenska Fortuna uz zverejnila kurzy

Zaujimave, aj tu favorizuju Terezu

https://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/zabava/cesko-slovenska-superstar-celkovy-vitaz

12
Tomáš
Reagovat

@dolores: Vidíš, na Borkovcovi se shodneme taky. :) Toho bych bral za vítěze taky a je mi i sympatický. Dokonce je to i kluk čech takže kdyby to s těmi vítězi mělo začít celé odznova tak by tomu odpovídal. Ale já si upřímně nemyslím že to on vyhraje, nevěřím tomu bohužel…na to asi jeho výkony nebudou dostatečně stabilní a vyrovnané. Navíc neumím přesně rozlišit cílovou skupinu, která by mu posílala hlasy a to by pro něj mohl být trochu problém. Možná by mohl mít podobnou cílovku mezi o něco staršími dámami jako kdysi Itcho? :D Nevím fakt… A favorizování Terezy mi leze krkem už teď a to ještě ani není ve Finále áchjo :(((( U Terezy si taky nějak neumím představit přesnou cílovou skupinu hlasujících, kteří by jí oddaně posílali hlasy ale to jsem si neuměl představit ani minule u Emmy, která byla pro mě totálně nemastná a neslaná a přesto to vyhrála…

13
jardach pb
Reagovat

Dobry rekap jako vzdy, akorat mi projde, ze jste nejaci hodni na to, jak je ta show zarim pokazena….

14
Bezík
Reagovat

@jardach pb: No jo, Vlado je úplný „milosrdný samaritán“ :D

15
J
Reagovat

@Tomáš: Ja to chapem, preco nebolo jeho kastingove video na YT, ale nechce sa mi o tom pisat. Uz som sa zmierila s jeho pripadnym nepostupom do finalovych kol, hoci radostou neskacem, ze? Najviac na tom je zabavne to, ze to naburava Vladov tip na vitaza. Nazivo to v nedelu sledovat nebudem. To by musel zmrtvychvstat samotny CHESTER, aby som si to nazivo zapla. Mam totizto problem, ze nemusim byt o 20.30 este doma a za druhe presvedcit mojich chlapov, ze SS je to najlepsie, co v nedelu vecer ide v TV. Oni o tom presvedceni nie su. Po skusenosti spred 2,5 rokov, kedy to bolo sice solidne ale sterilne bez stavy a energie sa s nimi hadat nechcem. Staci mi aj nahravka, ktoru si pozriem az v pondelok, pripadne utorok.

16
Rimmer
Reagovat

Zajímalo by mě, jak to bylo s Patrikem Němcem. Zpívá výborně, o třídu lépe než někteří kluci vybraní do TOP 20, doporučuji poslechnout na jeho YouTube kanálu. Působí navíc velmi přirozeně, jako „obyčejný“ kluk. K tomu má navíc velice nadprůměrné tvůrčí schopnosti, viz jeho písnička, z které byl i Palo naprosto nadšený. Po perfektním vystoupení náhle jako by se po něm slehla zem, nebyl ukázán už žádný jeho zpěv či výstup, ale ani jeho vyřazení, prostě „zmizel“. Je jasné, že kdyby ukázali jeho další zpěv, asi těžko by mohli obhájit nějaký okamžitý vyhazov. Je to celé podivné, protože u chválených a zajímavých osob z castingu vždy ukazovali, co s nimi bylo dál a jak vystupovali. Kluci celkově mi přijdou letos trochu slabší než holky, o to víc mě štve, že takhle zajímavého zpěváka bez jakéhokoliv vysvětlení potopili. Je to škoda a nechápu příčinu. Rozdíl ve zpěvu mezi ním a například Viktorem je opravdu obří, je to nepochopitelné.

17
Tomáš
Reagovat

@J: Já bych byl přesto že se ti o tom psát nechce rád za to aby si napsala proč nebylo jeho castingové video na youtube protože ty tvoje teorie mají často něco do sebe. Schválně jestli se shodneme…

@Rimmer: Jak by to s ním bylo, prostě se jim asi nehodil typově no. Takovej neslanej nemastnej nevýraznej jouda, mě tedy nezaujal ani na castingu vůbec a ten jeho slaďák pro přítelkyni byl i na mě až moc dojemný a to sem přitom velký srdcař. Samozřejmě jen tipuju, nevím proč ho skutečně vyhodili. Tenhle kluk mi tam ale nechybí.

18
Jai Kudo
Reagovat

8 finalistů, z toho 2 (slovy DVA) vybraní diváky a 6 (slovy ŠEST) vybraných porotou….WTF???
Navíc se jedná o navrácení toho šaška Laca přestože ho už jednou porota vyhodila??? Místo KOHO? Juliánu, která jasně přezpívala Zuzanku vyhodí, trapnou plačku zachrání žolíkem? Vždyť sorry, Vlado, ale Zuzana na rozdíl od skvělé Juliány, nepředvedla v posledních dvou (nebo třech?) vstoupeních ani průměrné výkony,
To už fakt přehnali. Nejhorší SS ever, ať už to dopadne jakkoliv.

19
Petr
Reagovat

@Jai Kudo: to byla JASMINA, Juliána byla ta striga co nepozna hreben

20
ales winner Karmen
Reagovat

Jai Kudo Místo koho to by mě taky zajímalo ale jestli ho fakt vrátí tak jsou ovce schopní ho skutečně nechat vyhrát a posílat pro něj masově sms-ky a bojím se že v semifinále v neděli se přesně tento scénář stane a ani bych se nedivil kdyby to že on byl jako host na leošově koncertu byl předzvěst toho co nás pravděpodobně čeká tedy jeho návrat a speciální žolík to by mě hodně naštvalo a ještě by byl fatální výsměck kdyby dílo zkázy bylo dokonáno a v GF si to o vítězství rozdal s fiflenkou brrr děsivá představa

21
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Cože???? O čem to panebože píšeš?

22
Jai Kudo
Reagovat

@Petr: Ok, sorry, už som z toho volajaký zmätený…

23
Jai Kudo
Reagovat

@Jai Kudo: Tvrdá realita, chlapče…..hele, nechcete se tady na tohle všechno vykašlat a začít poslouchat nějakou pořádnou muziku? :-D

24
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Jak 8 finalistů???? Má jich snad letos být 10 ne?????!!!!!! Kde tohle píšou? A Laca tam rozhodně nikdo nevrací, to tu snad podle mě psal jen Aleš aby vyvolal další senzaci ne?

25
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Tvrdá realita, chlapče…..hele, nechcete se tady na tohle všechno vykašlat a začít poslouchat nějakou pořádnou muziku? :-D

Takhle je to správně… :-D

26
Lukša
Reagovat

Jen to ne. Angyal vypadl, dosáhl svého stropu, na víc už fakt nemá. Nedělejme ze Superstar estrádu. Vzpomeňme na poslední sezonu StarDance, kdy Pavlásek bez znalosti alespoň základních kroků došel až do finále a získal bronz. Pokud by se znovu objevil Laci, nejdříve by ze soucitu prošel do finále a pak… (radši ani nechci domýšlet). Máme snad už TOP 20, ne? Fakt je Nova ochotná tohle nabourat a přidat jednoho navíc? Zatím si drží ortodoxní fanoušky, tenhle krok by ale mohl nabourat i tyto řady.

27
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: „Desítka soutěžících zazpívá své písně, po kterých bude ihned následovat rozhodnutí o tom, kteří čtyři soutěžící postoupí do finálového kola. Rozhodovat bude porota, avšak osud v rukou soutěžících budou mít i televizní diváci, kteří budou pomocí SMS hlasů rozhodovat, kterého z desítky soutěžících poslat dále. Stejně jako v předchozí čtvrté sérii SuperStar 2015 by měla porota vybrat tři soutěžící sama a diváci jednoho.“

28
ales winner Karmen
Reagovat

co jak 8 finalistů to nám televize zase bez udání důvodu mění pravidla nebo co to je aprílll vždyt mělo bít top 10 ne top 8

29
ales winner Karmen
Reagovat

Tomáš tak ted to mělo co znamenat jakou senzaci já sem si to rozhodně nevymyslel ale slavné televize o tom uvažují

30
ales winner Karmen
Reagovat

to říkám že se Tomášek vrací do dob SS 2015 ale já se vyprovokovat nenechám navíc je to i na webu superstar o lacim

31
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Kde tohle kurva píšou? Vždyť i na Nově minule říkali že postoupí 5 kluků kurva!

32
Jana
Reagovat

@Jai Kudo: To si ale děláš srandu ne že to zase nakonec změnila a bude jen pitomá finálová Top 8 jako v 2015? Jestli ano tak je podraz na diváky a už to nesleduju.

33
Bezík
Reagovat

Tak je je to vlastně ? 10 nebo 8 finalistů ? Tihle joudové : http://superstar-2018.cz/superstar-2018-1-semifinale-uvidime-divky-nebo-chlapce-a-jak-bude-probihat/ se domnívají že 8, ale neříkal Vlado že 10 ? Nevím, pamatujete si někdo ?

34
Ally
Reagovat

Aha , už mi to sedí..tablet mi napsal děsí..to vlastně taky :) 3a 1 dvakrát..tj 8 lidí
Nebylo to tak i minule ? ..a bylo to divný
tak jestli se mění pravidla za běhu? .asi to nikomu žíly netrhá

Jakože se vrátí Laci ..by byla fraška..ale nepřekvapilo by mě to :(
popravdě mě to napadlo, však o sledovanost jde až v první řadě :(
a ve finále řeknou, že vyhrává někdo , koho omylem vyhodili na castingu, ne ? :)

Ale pořád ještěnevěřím těm konspirační teoriím Tomáše, že je “ domluvené “jaké pohlaví a národnost by mělo vyhrát..to možná na začátku , když šly SS rychle po sobě ..a národ tím žil..kdo si dnes vzpomene , kdo vyhrál minulou SS ..nebýt Emma v reklamě..
Jako nějaké tendence asi jsou, ale..

35
Monika
Reagovat

Co tady pisete. Laco se urcite nevrati, co je to za nesmysl? Vcera vystupoval na megakoncerte Marese, to si jako myslite, ze by mu to produkce dovolila, kdyby byl v semifinale? Fakt nechapu, ze takovou kokotinu tady vubec resite. A ta druha cast o 8 finalistech, to je pofiderni web, muzou si tam napsat cokoliv, zrejme vychazi z roku 2015. Oficialni zprava, kterou cituji tohle vubec neuvadi. Hodte se do klidu, magori :-)))

36
Monika
Reagovat

Co tady pisete. Laco se urcite nevrati, co je to za nesmysl? Vcera vystupoval na megakoncerte Marese, to si jako myslite, ze by mu to produkce dovolila, kdyby byl v semifinale? Fakt nechapu, ze takovou kravinu tady vubec resite. A ta druha cast o 8 finalistech, to je pofiderni web, muzou si tam napsat cokoliv, zrejme vychazi z roku 2015. Oficialni zprava, kterou cituji tohle vubec neuvadi. Hodte se do klidu :-)))

37
ales winner Karmen
Reagovat

fajn a může mi tady někdo vysvětlit jak by to asi dopadlo top 8 a 4 finálová kola trochu blbost ne

38
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Já to tedy taky nevím přesně, vycházel jsem z toho videa na ofiku, ve kterém Matěj mluvil o finálové desítce, ovšem tenhle web často spekuluje, takže bych to bral s rezervou :-)

39
Lucka
Reagovat

Sledovala jsem včera Elišky stream na instagramu a tam říkala, že bude 10 finalistů, že se to sníží na polovinu..ale asi je v tom celkově bordel, říkala že sama neví, jak to všechno bude..že jim obecně skoro nic neříkají. Nevěděla např. ani, jakým způsobem se bude rozhodovat o tom, kdo postoupí do finále..kolik jich vybere porota a kolik diváci atd.

40
Tomáš
Reagovat

Tady ten web je skutečně pofiderní, až se tomu divím jak si může někdo dovolit takhle vařit z vody a psát hovna, když to nemá nijak ověřené. Já pořád věřím v Top 10 ale jako nebylo by už na čase napsat jak to s těmi postupy do finále v neděli přesně bude? Halóooo Liško a ctěná produkce, to tam jako chrápete nebo co? Lidi se vám na celý to vaše hlasování akorát tak vybodnou když je zavčas neobeznámíte se základními a oficiálními pravidly. To jsme vám vážně tak ukradení?

41
J
Reagovat

@Tomáš: Nerozculuj sa, SS za to nestoji. A hlavne nevyhod telku z okna.

42
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: ved napis Pepemu, snad ti odpovie na taku zakladnu vec (ak o tom uz je vobec rozhodnute :D)

43
dolores
Reagovat

Navrat Laciho do show je podla mna velmi nepravdepodobny, 20tka je uzavreta, pravidla nieco take nepripustaju, jedine, ak by niekto vypadol z vaznych dovodov….Alebo si vyziadaju zmenu licencnych podmienok od Fremantle Media ?
Laciho mozno budu pozyvat len ako spestrenie a aby si chlapec zarobil. On jednoducho spevacky na semifinale, finale nema. Mozno by sa mohol presadit v inej RS, napr. Vyvoleni, Farma a pod…ale nie v tejto RS, specificky zameranej na spev.
Ak sa mylim, a do sutaze sa vrati, tak mi treba :D

44
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: „Televize Nova a Markíza oznámily vyřazení Ladislava den před premiérou v televizi, i to mohl být důvod, proč se nedělní sledovanost propadla na samé dno (nedělní 9.díl měl od začátku páté série nejmenší sledovanost ze všech dílů jak v ČR tak také v SR). Televize Nova a Markíza tedy zvažují jeho návrat do soutěže.“
:-D

45
ales winner Karmen
Reagovat

lnu jak vidím Tomáškovi definitivně hráblo

46
Jan Liška
Reagovat

Oficiální info o SuperStar najdete na http://www.superstar2018.nova.cz a na http://www.superstar.markiza.sk

47
Jai Kudo
Reagovat

@Jan Liška: Tento web není dostupný
IP adresa serveru http://www.superstar.markiza.sk nebyla nalezena….

Možná by bylo jednodušší nás a ostatní informovat normálně, jak to máte naplánovaný… :-(

48
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Už jsem se ho na to ptal cca před týdnem a odpověděl, že se to dozvíme „čoskoro“ :-)

49
Bezík
Reagovat

@Jan Liška: Pane Liško, jednak jste ty odkazy napsal špatně, což tak nějak koresponduje s vaší kvalitou práce (musí být bez www), jednak se tam dočtu kulový, takže díky. Pak se nedivte, že se rojí jiné weby které píší všelijaké informace. Přitom by stačilo napsat 8 nebo 10. Fakt letos „jedete“ po všech stránkách :(

50
tojejedno
Reagovat

Laco nech moderuje celu superstar spolu aj s Kristinou Repovskou, neviem ci je to meno napisane dobre…proste s tou co ma rada halusky. Lebo to nemozete mysliet vazne s moderatorkou co je tam teraz. (nic proti, ale je to proste nuda)
……..
neprispievam na tuto diskusiu ale rekap citam rada

51
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Fajn, jinými slovy úpravy a změny pravidel budou probíhat jak se produkci a panu Liškovi zlíbí a nikdo nebude vědět dopředu nic o tom, jaká jsou pravidla soutěže…. SUPÉÉÉÉR. Vivat Liška!

52
Tomáš
Reagovat

@Jan Liška: 1. Nejdou mi ty stránky vůbec načíst – ani ČR ani SK.
2. I kdyby šly, pochybuju že tam někde najdu informace jak přesně to tedy v neděli bude s výběrem finalistů do Finále, kolik jich vyberou diváci, kolik porota a kolik postoupí celkově.

Kdyby se tam někdo z vás dostal a skutečně tam takové info našel, tak to sem prosím hoďte.

A pokud jde o návrat Laciho – jediný kdo to tu psal byl na začátku Aleš protože chtěl vyvolat senzaci a zase mu na to všichni skočili. Nikde jinde sem to nečetl než od něho – pouze se psalo o tom koncertu, který pro něj zorganizoval Mareš ale rozhodně ani omylem vůbec nic o návratu do soutěže.

53
Ally
Reagovat

@Tomáš:
O návratu Laciho psal myslím první Jai Kudo ..ale možná si hraje na Aleše ..:))

54
Tomáš
Reagovat

@Ally: Nene, já myslím že to psal Aleš ještě předtím a Jai se na to asi chytnul. A nebo je Aleš Jai Kudo… Každopádně ale to co tu předvádí Liška a celá produkce to je ještě horší práce než všechny Alešovy dezinformace a bludy dohromady.

55
Scalex
Reagovat

Za mě odrekapováno.

56
Tomáš
Reagovat

http://superstar-2018.cz/aktualne-tv-nova-a-markiza-zvazuji-navrat-laciho-do-superstar-2018/ Tak dobře, takže tentokrát sem Alešovi křivdil a tímto se mu aspoň za tohle omlouvám protože toto není výplod z jeho hlavy ale rovněž ho píšou na tomto ´´skvělém´´ webu, mám ale takový pocit že to vyjde pomalu nastejno. :D JIstěže se sepisuje petice na jeho návrat, tak to dělají fanoušci vždy po vyžazení velmi populárních soutěžících ale ještě nikdy je Nova a Markíza zpět nevrátily. Takže opět vaření z vody a domýšlení, hledání senzace za každou cenu.

57
Ally
Reagovat

@Tomáš: JJ, no celkově by to bylo krátkozraké IMHO Laciho vrátit..myslím, že ho využijí jinak..a celkově chudák kluk..nevypadá ,ale asi by z toho měl nervy..
Jdu číst rekap, to je asi momentálně užitečnější :)

58
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: asi im ide prave o to, ze ked sa to bude drzat v tajnosti , aby sa o tom co najviac hovorilo, spekulovalo , … a co najhlasnejsie :-)

59
dolores
Reagovat

@Scalex: Suhlasim s tvojim pohladom na kauzu „vlezly Motalik“, ale oprav si pri tom hodnoteni Kristynu za Katarinu ;-)

60
J
Reagovat

@dolores: Nieco na zlepsenie nalady a je to aj na SPOTIFY: https://www.youtube.com/watch?v=H8WM5aK47qI

61
Jana
Reagovat

@dolores: To nevím o co jim jde že nemůžou říct jak to bude s postupem do finále ale bude to pro ně kontraproduktivní a doplatí na to oni sami. Já bych ráda v neděli hlasovala a klidně i hodně ale pokud nebudu v neděli večer ještě stále vědět ani takové základní informace jako kolik stojí letos jedna sms, kolik hlasů je možné odeslat z jednoho mobilního telefonu, kolik kluků postoupí celkově do Finále a kolik jich tam pošlou diváci a kolik porota – tak jim tam prostě nepošlu ani jeden jediný hlas. Jak oni na nás, tak my na ně!

63
Bezík
Reagovat

@J: WTF ? Okamžitě zastřelit pro prznění klasiků !!! :D A kdo že je milovník coverů ? Já snad ???!!! :-o

64
Ally
Reagovat

No tak kolega Motalík by mohl rozdat trochu sebejistoty Karmen a Zuzaně :)
Jo ty ustrašené oči ..chvíli / pro někoho je to milé..ale zároveň minus..známe to všichni od zkoušek asi :)
A na Dominika mě taky napadlo, že příště zavřu oči..
Dokud není SS /Hlas v rádiu :))

65
Ally
Reagovat

A na ty Žoliky souhlas spíše s Vladem..ikdyž systém je taky divný..když z jednoho Duelu nepostoupil nikdo a z druhého oba
Je t o prostě šance.. něčím jako v kartách, ne ? štěstí přeje připraveným..ale když máte jinak špatné karty nebo neumíte hrát, může vámbýt k ničemu

66
Ally
Reagovat

A kdo tu psal , že z Matěje udělali pana doktora..? Do háje už tak mi připomínal mého zubaře :) No nic asi mu budu fandit i tak :)

67
Scalex
Reagovat

@Ally: No právě, systém je divný. Žolíci by měli smysl POUZE ve dvou případech:

1. v případě, že by VŽDY z Duelu jeden člověk postupoval (přičemž postupem myslím postup do semifinále, ne postup do Dlouhé cesty, kde ho můžou zaříznout) a druhý nepostoupil a Žolíkem by mu ten postup umožnili

2. v případě, že by se Žolíci uplatňovali v Dlouhé cestě nebo až v semifinále.

68
Bezík
Reagovat

@Scalex: Mě žolík dává smysl tak jak byl, ale jen pokud by to byla skutečně vůle jednoho porotce, který by šel proti zbytku poroty. Pokud to byl jen režijní paskvil, tak smysl nedává. Je pravda, že jeho prezentace byla prapodivná a hloupá.

69
Monika
Reagovat

Zolik byl kravina, vzdyt favoritum jako je Terka, Karmen se vyplatilo zkazit vystoupeni, dostaly by zolika a byly v klidu a teple. Takhle musely cekat dlouhe hodiny na dlouhou cestu, nervy, zima.

70
Monika
Reagovat

Imho o zolikovi nerozhodovali porotci ani nahodou. To byl domluveny scenar. Ani omylem neverim, ze by Habera dal sveho zolika Jakubovi za tak mizerneho Lennona, nota bene kdyz nepredvedl ani predtim zadny solidni vykon. To proste u Habery neexistuje, podridil se pokynum stabu.

71
Ally
Reagovat

@Monika: 68 – i s ostaními..souhlasím, 67 – nesouhlasím, pochybuju , že by někdo riskoval schválně kazit..??

72
nofuxCZ
Reagovat

Nač spekulovat o počtu finalistů, když TV Nova i Markíza vypustili do světa TV program na následující 4 neděle….

20:25
Finálová bitva začíná! Desítka finalistů bude na velkolepé scéně bojovat naživo o Vaše hlasy! Jen vy rozhodnete o tom, kdo postoupí do dalšího kola a kdo v SuperStar končí. Moderují Leoš Mareš a Jasmina Alagič

23:00 Rozhodnutí
Komu se stane dnešní večer v SuperStar osudným? Sledujte Rozhodnutí SuperStar! Moderují Leoš Mareš a Jasmina Alagič

20. května
20:25 Superstar
Finálová bitka pokračuje! Zvyšných deväť finalistov bude na veľkolepej scéne v priamom prenose bojovať o vaše hlasy. Len vy rozhodnete o tom, kto postúpi do ďalšieho kola a kto v SuperStar skončí

73
dolores
Reagovat

@nofuxCZ: tak predsa to niekto vysmiroval, palec hore :D:D

@J: Ach Ruti …:-) myslela som najprv, ze nejaky novy song nahrala a zase je to Dreams, ..nevadi, aj tak ju milujem :D

74
dolores
Reagovat

@Monika: Mne su inak zoliky sumafuk, a tiez myslim, ze dramaturgia to vopred zosnovala, ale ked presovcanka Knechtova dala svojho presovcanovi Gerdovi, na chvilu som aj zapochybovala …..lebo to vyzeralo ako jej napad, akoze reginalna podpora :-))

75
jardach pb
Reagovat

Bylo by strasne a vtipne (a letos mozna ani ne nerealne), ze by ze semifinale postoupilo 8 soutezicich a pak by se daly 2 divoke karty (Laco a Jasmina) a byla by finalova desitka…kdyz uz gulas, tak poradny!

76
Adam
Reagovat

Pokud se ale bude vypadat po jednom, tak to moc nevychází. Je 5 finálových kol včetně Grandfinale. To by jich ve finále bylo 6. Nebo ve 4. finále vyhodí 4 lidí?
Větší smysl by dávalo je vyhazovat po dvou. Pak by to akorát vyšlo, pokud by ve finále byli dva.

77
Adam
Reagovat

Je to dost nepravděpodobné, ale pokud by z každého semifinále postoupili 4, a ve finále jich má být 10, tak by mohly být ještě nějaké 2 divoké karty (ať už jakýmkoli způsobem, a z kterékoli fáze soutěže).

78
Bezík
Reagovat

@Adam: Nevím, snad ne, i když mám dojem, že letos je každá megadebilita možná :D

79
Tomáš
Reagovat

9@Adam: Přesně to mě napadlo taky, jak jich ve druhém finále může být 9 když budou muset kvůli počtu finálových kol vypadávat minimálně po dvou? Ale to už si třeba ti co psali tv program nemusí uvědomovat a můžou automaticky ve 2. kole počítat s devítkou finalistů když v prvním kole jich bude 10 no… Já pořád doufám v desítku finalistů ale je to tedy ostuda a absolutní neschopnost práce pana Lišky a celé produkce že nám to tu ani nemůžou vysvětlit. Fakt buď amatérství a nebo těžké kašlání na diváky, nejspíš asi obojí skloubené dohromady :(

80
Jai Kudo
Reagovat

@jardach pb: Hm, po tom všem, co letos předvádí produkce je i toto jedna z možností…

81
J
Reagovat

@Tomáš: Kedy minuly rok v XF UK 2017 vypadli dvaja? V sobotu Sean and Connor a Sam Black a v nedelu Rai-Elle s Holly v 4. tyzdni, ked sa spievali piesne v kole CRAZY IN LOVE. A po druhykrat sa vypadlo v 5. tyzdni v nedelu tesne pred finale v kole GET ME TO THE FINAL: Lloyd a The Cutkelvins.

Je to ich show neshow. Su urcite pravidla, ktore im urcuje lincencia, zvysok urcuje zrejme NOVA a MARKIZA.

82
ales winner Karmen
Reagovat

to asi těžko budou vypadávat po jednom to by tím pádem těch finálovích kol muselo více narvat a jo Omluva se přijímá Tomášku ted mě napadlo kdo ví s čím ještě produkce a liška příjdou jo a s tím 20 květnem bych byl opatrný jestli se totiž češi a slováci dostanou až do finále v MS v hokeji tak dost těžko budou vysílat Superstar protože by měla sledovanost dost blbou a za další na tom webu se už může hlasovat za návrat lacka a je to tam zatím 85-15 pro návrat takže to asi možné je ho vrátit na žolíka ale radost bych z toho neměl vypadl tak at ho už nevracej

83
ales winner Karmen
Reagovat

já si když chci umím dohledat i pravdivé informace

84
J
Reagovat

@Tomáš: Nemozem napisat. Mam podozrenie, ze nas chodia citat semifinalisti. Uz lutujem, ze som napisala o Tereze ako chosen one a podla editu by mala byt v TOP 2 s Richardom. Tereza mi nevadi, spievat vie, ma charizma, ale mina ma zanrovo. Jej posutaznej hudbe by som nevenovala ani jeden stream u mna na SPOTIFY rovnako ako Emme. V radiu mi WORDS nevadi, ale nestreamovala by som ho ani za nic a to iste sa tyka aj YT. A nejde o nenavist. Zanrovo ide mimo mna a mojou „guilty pleasure“ je uz Anne Marie a „guilty pleasure songom“ ROCKABYE hoci sa za to neskutocne hanbim a najradsej by som sa prepadla pod ciernu zem.

86
dolores
Reagovat

@Mia: fuha, tak Bryan a Richard vdaka svojim megasongom maju ucast vo finale jasnu ako je slnko nad nami. Snad este Matej ,.,, ostatni su stale neisti aj ked Karlik aj Revay dostali teraz velku sancu postupit

87
dolores
Reagovat

Obavam sa, ze Borkovcova piesen nie je celkom vhodna na postup. Musi ju zaspievat velmi emotivne a s energiou, inak pojde domov.
Ale verim mu.

88
Petr
Reagovat

Nechápu, proc si Chovan vyberá takove velehlasy jako Rag n bone na kastingu, a ted Hozier, zas jen karaoke .on nemá na také songy hlas

89
Monika
Reagovat

Matej ma blbej song, velmi neznamej, navic je to utahane a nezazivne, on neni zrovna velkej performer, aby to dokazal prodat, zavani to uspavanim hadu. Mimochodem ten song zpival uz na Instagrame presne ten samej a dost me to nudila i tam. Nejlepsi vec ma Richard a Bryan, presne na telo, tam vidim jistej postup. Po shlednuti playlistu bych neodepisovala vubec Karlika, ma nadhernou baladu a mohl by to svym hlasem pozvednout. Borkovec ma velmi zajimavou skladbu. Kristian ma velkou vyzvu, ten song je uplne odlisnej od vsech ostatnich, ze by mohl zazarit, pokud bude zpivat a ne kricet.

90
Petr
Reagovat

Pružinsky to muze i zkazit i tak postoupi do finale, song kde netreba pracovat s hlasem. totez drobna v 2015, nezazpivala nic jen si zarecitovala do hudby.

91
yeey
Reagovat

Doporucuju Kristianovi verzi Lexy z Comebacku a o damsky hlasy ma postarano…. https://www.youtube.com/watch?v=8_JJdh9Mhc0

92
dolores
Reagovat

@Monika: Ta Matejova pesnicka je megaznama, aspon teda u nas sa v radiach dost hra, ja ju mam uz dlho v usiach (aj ked lepsia pre mna od Sama je Lay Me Down.)
Sice trochu roztahana, ale je na nej co ukazat… .technika, sila hlasu, emocie.
Na instagrame som nenasla, kde by to spieval.Ma tam nejaku novu slovensku, hoci piesen sama osebe nic moc, ale dobre to zahustil :-), a este Biebera, a nic ine

93
Monika
Reagovat

@dolores: Aha, no on tam ten song mel s komentarem, ze by tohle chtel zpivat v superstar, ale asi mu to zakazali zverejnovat, tak to musel stahnout. uz ji tam nevidim.

94
ales winner Karmen
Reagovat

si dělaj čím dál větší legraci toto má bejt nějaký playlist skladeb toto je nejhorší semifinále kluků a sorry ale v pondělí to radši ani hodnotit nebudu počkám na holky a snad tam to bude pestřejší hlavně bych si přál aby Karmen dostala něco pomalého nějakou love songs skladbu kde prostě zabojuje a řeknu kurva jo jo jo tohle je top ale obávám se aby jí nedali nějakou rockovku nebo něco mnohem horšího

95
J
Reagovat

Ja neviem tymi piesnami nie som nadsena. Pri predstave, ze mi Karlik bude prznit IRIS. Az si spomeniem na duet Jeffa Gutta s Johny Rzeznikom z XF USA. Moju najoblubenejsiu od ONE REPUBLIC dostal Peeters – co s nou urobi? Guncikovej cover u Tamplina je skvely + vynori sa mi spomienka na A. Frencha z Rising Star. Jedine je spolahnutie na Richarda – predpokladam zaujimavy cover TAKE ME TO CHURCH. Vybornu vec ma aj Borkovec. Bartko na svojom songu moze ukazat farbu hlasu a emocie. Kristianovi sa usla vykopavka z 80-tych rokov -od R. Charles/J. Cocker. Na hlas mu sadne. Bryan je pre mna muzska verzia A. Boanobra z XF UK 2017 – velesong, ale tu sa obavam skratenej verzie piesne. Ktovie, ci ma v sebe aj teatralnost Adama Lamberta. Na koho som zabudla je Motalik – ani si neviem predstavit, co vyvedie s Adele.

Zacinam sa obavat tych songov u dievcat. Boze!

96
yeey
Reagovat

Prekvapive dobry playlist. Skoro vsichni dobre songy, jen Bryan ma pro me uz naprosto neposlouchatelnou a ohranou vykopavku, co kazdy zna, ale to je asi ucel…:-) Matej, Petr, Richard, Tomáš, Viktor, Jakub a Kristian maji vsichni super vyber… Motalik tu Adele zas pojede tezce na efekt, docela me hoch prekvapuje – v Hlasu vedle Mrozka v tom souboji pusobil jako nezkuseny ucho a ted takovej frajirecek, no ono je to pravda 6 let :-)) Dominik me moc nebere, prosel imho ciste kvuli zjevu a jeho pisnicka mi nic moc nerika.

Celkove prijemny prekvapko, jsem zvedav, jestli ty dobry vybery zuzitkuji. Nejvic jsem zvedav na Richarda, Mateje a Kristiana. U Mateje a Kristiana me to prekvapuje, protoze spis „nejsou mymi fanousky“ :-DD

97
Jai Kudo
Reagovat

@Mia: Hm, tak klasika pro odrovnání Filipínce = Queen a Bohemian Rhapsody :-D
Richard má dobrou šanci s Take Mo To Church, rád si ho poslechnu.
Pružinský a I See Fire – myslím, že v porovnání se skvělým podáním Karolíny z minulé SS nebude mít nárok. Ta písnička chce dynamiku a trochu dramatičnosti, pochybuju, že je toho schopen.
Karlík a Iris – to bude asi masakr. Kdo si vzpomene na Iris v podání Šafy? Na něj Tomáš nemá ani vzdáleně.
Motalík a Adele, to si dělají srandu….. :-D Proč vlastně dávají klukům songy, které zpívá ženská a ještě k tomu jedna z nejlepších zpěvaček? Že by pomsta za ty vyvalený bulvy na Katku? :-D
Peeters – Love Runs Out – schválně si potom najděte na YT cover téhle písničky od GG. Zlepší vám to náladu….
Kristián má zpívat Cockera, to taky moc nechápu….50 let starý song, proč jako?

98
ales winner Karmen
Reagovat

tak a je to definitivně jasný bude celkem 10 finalistů a 5 finálovích kol +GF mají vždy vypadávat po dbou vždy dívka a chlapec nova a markíza ale detailně plán vyřazování zatím nezveřejnili a je otázka i kolik bude stát jeden sms hlas jestli 13 nebo 33 kč navíc si televize stále není jistá jestli Poštáka vrátí či nikoliv a já jen dodávám mě to vychází do 10 června a GF nakonec až 17 června ale třeba produkce to zase změní čert ví jak a co vlastně bude ale toto bylo na webu superstar 2018 tak snad je to pravda aby mě tu zase Tomášek nevyčítal že dělám senzace apod…

99
ales winner Karmen
Reagovat

a aby nebylo pochyb okamžitě sem ten článek poslal Dj Vladovi a jsem zvědav jestli to co jsem tu i já psal potvrdí nebo vyvrátí a jestli mu třeba Pee neřekne o tom něco navíc

100
Lucka
Reagovat

Já si myslím,že Laci vystoupí 1 vecer jako host..toť celé :)

101
jab
Reagovat

Tak většina kluků dostala sogny, které by jim měly sednout k hlasu. Mám dost obavy o Karlíka, obovám se, že jeho podání bude docela dietní. U Bryana se neobávám, že by to nevyzpíval, ale jsem zvědavý, jak to zlvádne s dynamikou a frázováním – dostal píseň, kde se dá předvést prakticky všechno. Jak už bylo zmíněno, Petr by měl do Baye vložit energii, aby jeho výkon nezapadl. U Dominika asi budu trpět v refrému, sloky by mu naopak měly sednout. Matej má efektní skladbu, která k němu žánrově sedí, ale taky skladbu poměrně těžkou, jsem zvědavý hlavně na ty výšky, příp., jestli si to nějak zajímavě neupraví. Richardovi věřím že bude vynikající, u Motalíka neumím odhadnout, jak to dopadne, Victor nejspíš vyhoří, Pružinský bude velká neznámá, ale na Karolínu nedosáhne a Kristián, pokud to nepřežene s tlačeným chraplákem a zlvádne frázování, by nemusel být úplně bez šance.

102
jardach pb
Reagovat

Seznam songu celkem ok, jediny mi tam vycniva Bohemian Rapsody…na tom se daj slusne vylamat zuby…ale risk je nekdy zisk…jen jsem zklaman,ze nikdo nema CZ/SK pisnicku…

Jinak napad,ze Laco by vystoupil jen jako host je celkem fajne…treba bude finalove kolo: Duely s Lacom ;-)))

103
J
Reagovat

No predstavit si Motalika zaspievat Adele takto? : https://www.youtube.com/watch?v=HeYMmrLA9aQ

104
Bezík
Reagovat

@J: S prstem v nose a ještě u toho sbalí Katku ! :D

105
Tomáš
Reagovat

Co říct k playlistu na neděli?

Nejlepší výběr má samozřejmě Bryan i když ti Queeni jsou kláda jak prase a může to být i dvojsečná zbraň. Myslím že technicky to dá ale ono je mimořádně těžké dát tohle i výrazově a chce to i trochu teatrálnosti. Ale pokud s tímhle zaboduje tak má Finále jasné.

Richard a Holzier? Přiznám se že bych ho možná raději slyšel v něčem jiném ale je to zkušený hudebník a asi ví co dělá, každopádně očekávám profi výkon i postup do Finále. Ten song není úplně moje parketa ale on to určitě pořádně pozvedne.

Matej, Petr a vlastně i Motalík mají pro mě vcelku neznámé a vlastně i nezáživné songy a bude záležet jen na nich co s tím dokážou udělat, jestli do toho dokážou vložit nějakou svou vlastní invenci a zabodovat s tím aby to bavilo a nebo to bude nuda. Možná i Motalík by mohl zabodovat ale to si zrovna nepřeju.

Skladbu Viktora taky moc neznám ale docela si ho v tom dokážu představit, myslím ale že na postup to nebude.

U Karlíka očekávám průser, na Iris absolutně nemá a při srovnávní s Šafem, který to zpíval v SS 2013 bude Karlík i nadále absolutní nula.

Pružinský nevím, ten může zabodovat i pohasnout, u něj to nejde odhadnout. Píseň je dost známá a to by mu mohlo docela pomoct. Navíc od Eda Sheerana s kterým je srovnáván…jistou šanci na postup vidím ale bude záležet hodně na tom jak to dá.

Kristián – Má odlišný song od toho co doteď zpíval, když to dá dobře tak může postoupit, to samé i Dominik – Ta píseň od Blunta je taková pohodovka, myslím že by mu to mohlo sednout a sem na něj hodně zvědavý, vyloženě se na něj těším.

Takže po zveřejnění playlistu sem nijak moc názor nezměnil, pořád myslím že mají šanci na postup ti u kterých sem si to myslel už předtím. Nejvíc se asi o Finále poperou Kristián s Dominikem a může to dopadnout dokonce i tak že když se dva perou tak třetí se směje a vyfoukne jim finálové místo Pružinský nebo Motalík. Ale rád bych aspoň jednoho z dvojice Kristián – Dominik ve Finále viděl.

106
J
Reagovat

Tak UNCHAIN MY HEART uz do pondelka rana ani nechcem pocut. Prehliadla som vsetky mozne covery na YT a az ma z toho usi bolia. Esteze Karlik vyfasoval IRIS. Tak som si isla zlepsit naladu do minulosti XF USA 2013 skvely duet: J. Gutt a J. Rzeznik. A aby toho nebolo malo pustila som si aj CREEP a jeho cover spravne rockovy WITHOUT YOU. V Idole mam hotovy WOODSTOCK a tu mi Kristian bude vyspevovat 80s.

107
J
Reagovat

@Tomáš: Ty nepoznas ONE REPUBLIC ani Jamesa Baya? Prekvapujes ma.

108
Tomáš
Reagovat

@J: ONE REPUBLIC to mi asi něco říká ale nijak blíž je neznám. James Bay? To mi popravdě neříká asi vůbec nic. Pokud jsou to nějací novější interpreti, tak v těch já se moc nevyznám a ani je moc neposlouchám, máloco z té novější hudby se mi líbí i když vím že ty to dost propaguješ. Já sem hold spíš na takovou tu populárnější klasiku ale to je snad jedno.

109
Ally
Reagovat

@J:
Fíha..Adéle ,Bohemian Rapsody..no můžou to pojmout jinak..teda nevím jak :) a budem překvapeni
Unchain my heart ..oblíbená ..tj mohla bych přijít na chuť i Kristianovi.. :) to by mu mělo sednout
Jéje Jeff Gutt..toho jsem mohla :) ale tuto si nevybavuju..musím podívat
…víc zatím dnes nestíhám : )
A to si vybírali sami ..jak někdo psal ? A tak výzva je výzva :)

110
J
Reagovat

@Tomáš: A ani APOLOGIZE od ONE REPUBLIC nepoznas? Ryan Tedder skvely spevak, ale este lepsi songwriter: BLEEDING LOVE, GHOST, THE LAST GOODBYE…

111
Tomáš
Reagovat

@J: Apologize to kdysi zpíval Mrózek v Hlasu ne? No vidíš to znám a já si říkal že je mi ten název kapely odněkud povědomý. :-D Sem hold spíš starší škola v tomhle – Bon Jovi, G´N´R, Nirvana, Doors atd. o těch bych ti řekl víc. I když vím že tyhle pecky jsou už v SS bohužel moc obehrané. A tyhle jsou na mě asi zas moc málo populární. :D

112
Tomáš
Reagovat

@J: A to si vem že uchazeč o titul SuperStar nezná Lennonovu Imagine, no to bych se hanbou propadnul tohle neznat. :D Ale já sem mu to odpustil i když je to do nebe volající ale jinak je Jakub fajn. :-)

113
J
Reagovat

@Tomáš: Horsie by bolo, keby nepoznal THE BEATLES. Ten Jakub bude mat to dost tazke, pozri si Karolinu Pribylovu z pred 2,5 roka ako to dala a potom odhadni Jakubove sance.

114
Tomáš
Reagovat

@J: Karolína nebyla můj šálek kávy ale dala to solidně no. Jakubovy šance velké nejsou ale může se stát zázrak.

115
Ally
Reagovat

@Tomáš: To Imagine , to je jak Macháček a státní hymna ..”ale jo znám, jenom jsem ji dlouho neslyšel takhle instrumentálně” :))
A tak třeba jen nervy zapracovaly

116
Fialka09
Reagovat

@Ally: Já se právě obávám, že to nebylo nervama… On prostě asi patří mezi ten typ dnešní mládeže, pro kterou jsou takovéhle legendární songy totálně out, protože „trapně starý“ – bohužel mám kolem sebe podobných případů dost, a vždycky mě to hrozně štve. Proti tomu Jakubovi víceméně nic nemám, hlas má fakt zajímavý, ale tímhle mě docela zklamal.
Jinak souhlasím se Scalexem, na holčičí SF se těším podstatně víc než na klučičí (což je divný, obvykle to mívám opačně). Z kluků u mě jasně vedou Kristián, Richard a poslední dobou i ten Matěj, na jejich výkony jsem hodně zvědavá.

117
J
Reagovat

@Fialka09: A keby sa tak este vsetci traja dostali do finalovych kol.

118
J
Reagovat

@Bezík: Ty si pocuval ELOHIM na COACHELLE? Pacia sa ti? Dnes im vychadza album ELOHIM.

Debutovy album dnes vychadza aj ANNE MARIE (SPEAK YOUT MIND) a takisto aj 2 ludom z XF UK: Matt Cardle – TIME TO BE ALIVE a Saara Aalto – WILD WILD WONDERLAND.

119
ales winner Karmen
Reagovat

jak se tu někteří z vás ukájíte fuj hnus takovej playlist je zkrátka otřesný ten na neděli 6 května bude rozhodně lepší a začínám uvažovat o skladbě-bách pro Karmen ale nejvíc by se mi líbil Your Song to by bylo rozhodně v jejím sametově klidném podání takové andělské moc by se mi to líbilo nebo třeba Madonna Frozen nebo say you say me jojo ach to by bylo něco tak snad se mi mé přání splní už abych viděl Karmen protože tuto neděli milerád vynechávám

120
Ally
Reagovat

@J: Ty máš přehled tyjo :) Matt Cardle byl taky “můj fanoušek “ :) ..to si docela počkal na debut..?

121
Bezík
Reagovat

@J: Jojo, mám rád tuhle éterickou bytůstku. Vychází, i když spíš jí (jej) než jim ;-) :D

122
J
Reagovat

@Ally: U neho to nie je debut. Aj ked je to v spolupraci so SONY ENTERTAINMENT UK po dlhsej dobe. Album je fajn docela.

123
J
Reagovat

@Bezík: Bohuzial sa casto dopustam preklepov.

124
Bezík
Reagovat

@J: Vtípek ;-) Já se taky furt překlepávám, zvlášť na tabletu nebo telefonu. Běs :D

125
ina
Reagovat

Jetě k Lacimu… na Evropě 2 řekl, že chystá CD, prý má už 6 písniček a 4 musí udělat, myslím, že i pokud by ho vrátili, ož pochybuji, věřím, že by to mohl i vyhrát a potom by musel natočit CD s nějakými narychlo spíchnutými písničkami, které by si stejně nikdo nekoupil…takhle si vydá svoje a já si ho určitě koupím pro všechny vnoučata, vnoučata mých kamarádek a určitě nebudu sama… na Leošově koncertu v O2 aréně měl obrovský úspěch a respekt Leošovi. Na SS se kouknu a pravděpodobně až ze záznamu a je mi celkem jedno kdo vyhraje, dobrých zpěváků je tam dost, tak snad vyhraje ten nejlepší:-)

126
J
Reagovat

Este raz som si precitala rekap a napadla ma ta vec s tymi zolikmi, nad ktorymi sa cudoval SCALEX. Nejde o ziadnu konspiraciu, iba ma tak nieco napadlo. Jedna varianta moze byt, ze su namiesto tzv. divokych kariet a ta druha, ze ak dotycni drzitelia zolikov neprejdu zo semifinale cez hlasy divakov, porota ich nemusi vybrat (uz ziskali zolika). Cize divaci by menej reptali aj ked kritizovat budu. Bola som prekvapena kolki na FB kritizovali postup Timei Lacovej a nepostup Jasminy Tumovej, dokonca zo Slovenska. Ak uz ma byt rovnaky pocet SK aj CZ zastupcov v tych finalovych kolach si osobne myslim, ze by mali poslat vacsi pocet chlapcov z SK ako dorovnavat to umecanou Timeou. Byt mne by nevadil ani nepomer, keby Timea nebola jedna z postupujucich, pretoze aj SK musi byt vo finalovych kolach. U mna by bolo idealne: chlapci SK 4 + CZ 1 a u dievcat naopak CZ 4 + SK 1. Alebo by som prehliadla nerovnomernost CZ : SK = 6 : 4 ak by do finale isla za Slovensko jedine Karmen a 3 chlapci. Timea je jednoznacne najhorsia zo semifinalistiek a aj Aneta nie je rovnako vyborna ako CZ dievcata. Plus Aneta je velmi vyzorovo podobna Eliske, o ktorej si myslim, ze vo finalovych kolach bude ako „benjaminok“ sutaze.

128
Adam
Reagovat

* teda další 4 vybere porota

129
yeey
Reagovat

@Adam: ty vole to sou idioti…

130
Honzad
Reagovat

Vím, že se na mě asi sesype kritika jakožto na bezcitného negativistu, ale já to prostě říct musím – celý ten hype kolem Laciho absolutně nechápu. Vím, že je to pokorný kluk s hlubokým lidským příběhem, který to nemá v životě jednoduché. Je dobře, že se na něj sesbíraly peníze a díky Superstar si životně dost polepší. Ale to je všechno, k tomu tahle soutěž prostě není. Je to průměrný až podprůměrný zpěvák, který píše (záměrně) infantilní texty, až je mi ta vlezlost vlastně protivná. Sorry, ale v sedmnácti letech by mohl mít přece jenom větší ambice, než psát o poště a Mikuláši a hrát rádoby vtipně na kytaru. Budoucnost si zajistil prvním castingem, cesta až do duelů byla vlastně už na hraně. Ale jakékoliv zvažování jeho comebacku je prostě totálně z cesty, už jen proto, že by velmi pravděpodobně postoupil až do finále (a kdo ví, kam dál). Jenomže jeho úspěch nemá nic společného s hudbou, nějakým umem a touhle soutěží – jde o klasický televizní sentiment, jenž je pro někoho třeba sympatický, ale mně se to třeba dost protiví. Pardon.

131
Monika
Reagovat

@Adam: Bez prekvapeni, takhle to bylo presne v predchozi rade. Divaci vybrali pouze viteze do dalsiho kola a zbyle tri zvolila porota. Letos to tak bude pravdepodobne take. Divaci vyberou viteze a porota zbyle ctyri finalisty. Co si budeme povidat plati to obe televize, tak chteji mit sve zastupce ve finale. Bohuzel, tenhle zpusob je velmi nestastny. Na tohle uz doplatila Jasmina v divadle, myslim, ze podobne ztraty budou i v nedeli. Kluci ze Slovenska jsou lepsi nez Cesi, obavam se, ze nekdo ze Slovaku i pres dobry vykon v semifinale skonci na ukor Cecha.

132
Monika
Reagovat

@Honzad: Ale vzdyt o tom nikdo neuvazuje, fake news :-)) To sem zas nekdo zanesl nesmysl a ostatni se toho chytli, necetla jsem jedinou oficialni zpravu s touto informaci.

133
J
Reagovat

@Honzad: Ja ta nemam za bezcitneho. Mne je to tiez proti srsti. Najviac mi to bolo v HLASE 2 u Blanky a Martina.

134
Kik
Reagovat

Proč porota proboha?? Jaká je motivace nenechat vybrat soutěžící, na které se diváci chtějí dívat = vyssí sledovanost? Navíc na sms televize vydělá. Toto naprosto nechápu. Jsem zklamaná.

135
jab
Reagovat

Vlado, kdy bude preview? :-)

136
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Vidím to na zítra, jelikož dneska večer jdu na Rogera Waterse :-)

137
Rena
Reagovat

Jediné, co se píše je, že se Laci do Ss vrátí, ale zpívat- soutěžit už určitě nebude, o tom nic nepsali. Kdyby neměl tak dojemnej příběh a nenapsal vlastní píseň někdy ve 13ti letech o poště, tak bychom o něm už dávno nevěděli. No, ale když holt člověk vidí v čem žije a jakou má nemocnou maminku, bez otce a ta jeho naivita, dětskost, která z něj ač má 17/18 let, číší… tak ho prostě porota nemohla vyhodit moc brzy. Přeji mu lepší život, než měl, chválím za odvahu, že šel do Talentu i SS to zkusit, ale aby ho nechali zpívat dál, to by mu jen ublížili, zesměšnili. Na náročnější písně nemá… Ale třeba zpěvák vlastních jednoduchých chytlavých písniček za doprovodu kytary z něj za 10 let bude. Uvidíme…

139
Lucie
Reagovat

Laci bude vystupovat v semifinále kluků s novou písničkou „Krása hudby“. Řekl to ve streamu na IG. Víc od jeho návratu do soutěže nečekejte :)

141
Ina
Reagovat

Ať chcete nebo nechcete superstar není jen o dokonalém zpěvu. V prvé řadě jde o peníze, sledovanost, smsky. Jestli si někdo myslí, že vyhraje suchar, nesympatický s dokonalým hlasem a rozsahem 4 oktáv, tak jste na omylu. TV se vždycky snaží vydolovat nějaký příběh, který zaujme lidi. No a letos to byl Laci. Asi si neuvědomili, že písnička pro 7mileté děti a příběh kluka z cikánské ubytovny s invalidní maminkou zblázní tolik lidí. Zpěv takový chlapecký, nic moc , ale kdo z televizních diváků je odborník na zpěv? Lidi se chtějí bavit, dojímat a sledovat nějaký vývoj. Ta pozitivní nálada z Laciho jde a lidi to baví. S tím nic nenděláte.

143
Ally
Reagovat

@Ina: Hm a taky spousta lidí to podle mě/ někdy i já :)sleduje na půl oka, přepíná, odbíhá , baví se s někým ..tak ty příběhy “ hele, táto , to je ten co by v novinách “ hrají roli..
Ale tak myslím , že s Marešem atd to zas dostane nějaký řád a spád..
Odborníků kolik je u TV nevím : ) myslím , že když ale budou dobře ty zpívat..že furt jde ještě hlavně o to :)
Jo s Tinou, nebo Adelou bylo bylo lepší..kdesi srovnávali Jasminu, že je nastupující Adéla..no možná se ještě neprojevila..

144
Ina
Reagovat

Ally … je to tak… je to schow, musí to mít spád, barvy, napětí, příběhy…. sterilní, precizní výkony nikoho nezajímají a málokdo je ocení… máš pravdu s tím „hele táto ten byl v Blesku“ asi zabírá nejvíc. V každé z posledních řad byl někdo, kdo měl příběh. Pro sledovanost jen výkony nestačí. Letos je to Laci a musíme si přiznat, že málokdo zaregistroval nějak výrazně někoho jiného. Kromě expertů tady…a to myslím v dobrém

145
Rena
Reagovat

… V nedeľnom semifinálovom kole SuperStar 2018 sa opäť predstaví, tentoraz však ako špeciálny hosť s ešte špeciálnejším prekvapením. Lacko Angyal predstaví vôbec po prvýkrát svoj nový singel Krása hudby … http://superstar.markiza.sk/aktualne/1916934_obrovske-prekvapenie-v-semifinale-superstar-lacko-je-spat

147
Ally
Reagovat

@J: Tak jsem si početla o Mattovi / Cardle..no taky odvrácená tvář slávy a těhle soutěží..citlivější duše to prostě může semlít..tedy drogy..a to tam šel snad až ve 27 letech
I mi vypadlo, že byl ročníku s Oné Direction ..
A tak dobře ,že je v pořádku..a pořád bych ho as poznala hlasově :)

“ Vtipné “, je že mu vymysleli i ten příběh že je malíř pokojů..no ..je to všecko fakt show a pak boj každého..

148
Ina
Reagovat

semele to asi každého, jen ti citlivější to začnou řešit alkoholem nebo drogami. Asi je to hodně těžké si najít v tom bordeli jménem schowbiznis vlastní parketu. Pokud je někomu 17-18 let má to těžké. Můj oblíbenec největší Adam Lambert měl to štěstí, že začal spolupracovat s Queeny, chlapům, kterým bylo už hodně přes 60 let a věděli své. I když Adam neby žádný mladý jeliman, myslím, že se o něho dobře postarali. Po soutěži se prostě zavře opona a děcka jsou hozená do vody, která je kalná, smradlavá a jedovatá. Vyplavou jen ti nejodolnější.

149
J
Reagovat

@Ally: Ja som si vcera streamovala ten Mattov novy album. Je dobre ze sa vratil k SONY, ale vynikajuce je, ze nie je v SYCO. Mam na nich svoj nazor a rozhodne nie je ruzovy. Polovicu svojej lutosti som venovala Grace, ze sa nenasiel niekto lepsi ako SYCO, kto by ju chcel po sutazi a tu druhu zasa Elle. Pre Louisu mi uz ziadna lutost ohladne SYCA nezostala, co s nou urobili. YES po 5.tyzdnoch v official charts je uz mimo TOP 100. A ak je pravda, ze LITTLE MIX po tomto poslednom albume koncia. Tak SYCO bude mat Perrie Edwards a Louisu vyhodia. Neviem ako je to s Grace. Zda sa mi, ze ma asi obdobnu zmluvu ako Ina Wroldsen (co-writer ROCKABYE, SYMPHONY) prevazne songwriting.

150
Tomáš
Reagovat

Aáááá tak do Finále bude přes diváky postupovat jen jeden kluk a zbytek vybere porota. Co k tomu dodat? No jsou to fakt kurvy ta produkce nebo kdokoliv kdo tohle vymyslel. Je jasné že při přímém postupu jen jednoho soutěžícího něčí favorit prostě neprojde ani kdyby se pro něj jeho fanoušek třeba uesemeskoval. Nechápu když v dřívějších řadách i v Semifinále rozhodovali jen diváci proč od roku 2015 má takovou moc porota? Kdyby porota rozhodovala i finalistech vždy tak bych měl v roce 2011 ve Finále Jerguše místo Haricha protože si ho tam přála celá porota víc. Pochopil bych když by přes diváky postoupili aspoň dva s nejvyšším počtem hlasů když jich tedy celkově postupuje 5 ale jen jeden? Tak tomu vážně říkám maximální barbarství. Já se na rozdíl od Scalexe a některých dalších víc těším na chlapecké semifinále než na to dívčí ale už teď se obávám toho jaké ztráty nás díky tomuto skvělému systému zítra čekají a obávám se že se bude tnout do živého. Na porotu nejde spoléhat že vybere opravdu ty, kterým se večer nejvíc povede. Ti jsou na to moc malí páni, o všem rozhoduje produkce a ta má finalisty vybrané dávno předtím než vůbec celé Semifinále Mareš zahájí. Zachráněn bude pouze ten s nejvyšším počtem hlasů a to bude paradoxně zřejmě stejně někdo koho by porota i bez této záchrany poslala do Finále takže to vlastně vůbec ani nebude potřebovat. Kvůli tomu bych přál postup přes diváky nějakému outsiderovi ale to je asi nereálné. Liško a kdokoliv další z produkce, jestli tohle čtete tak vzkaz pro vás – Tohle co si tam sami děláte za pravidla a jak zametáte s hlasujícími diváky i se soutěžícímu to je humus a manipulace toho nejvyššího kalibur – Hamba vám, nevážím si vás.

151
Bezík
Reagovat

@Tomáš: :D Ano, ano, Liška je ošklivé káčátko !!! :-P :D

152
J
Reagovat

@Tomáš: Nerozculuj sa. SS za to nestoji. Ja som naopak zmenila nazor a zajtra to budem sledovat nazivo. A tiez sa viac tesim na chlapcenske semifinale. Ti chlapci maju tak skvely playlist. Pochybujem tak dobre pesnicky u dievcat. Dokazem si predstavit sama Rihanna, Beyonce, Lady Gaga a ziadna rockova piesen. Navyse podla mna su chlapci ovela viac talentovani, len nebol na nich az taky zaber ako na dievcata.

153
Jana
Reagovat

@Bezík: Jan Liška je hlavně pěkně vyčůraný a arogantní člověk, sobecký ignorant tak jako všichni v té produkci. Kdyby nebyla SS sama o sobě tak lákavým a atraktivním formátem, zřejmě bychom se jim všichni na ty jejich neustálé podpásovky a manipulace už dávno vykašlali a nikdo by to už nesledoval.

154
J
Reagovat

@Jana: Mne sa zda, ze pan Liska pise len scenar. Producentom je asi niekto iny. Mozno sa mylim.

155
Bezík
Reagovat

@Jana: A tak já myslím že „ošklivé káčátko“ stačí ;-) On je jen scénárista, kterej maká podle nějakýho zadání. Zase bych mu všechny hříchy SS na hrb neházel. Taky by to nemusel unést :D

156
Tomáš
Reagovat

@J: Já se nechci rozčilovat ale takováhle idiotská pravidla musí nadzvednout každého. Proč tam proboha všichni pořád tolik řeší tu národnost a podle toho to přizpůsobují úplně všechno? Nevěřím že divákům SS až tak záleží na tom kdo je čech a kdo slovák a kolik jich bude z každé země ve finále, možná tak nějakým pár patriotům ale těch bude jen nepatrný zlomek a kolik z nich sleduje SS? Přece není možné aby třeba na Slovensku přestali diváci SS sledovat kvůli tomu že jejich soutěžících tam bude minimum. Vždyť to není hokej ani nesoutěžíme proti sobě, jde tu o úplně něco jiného co nemá s dělením na národnosti reálně nic společného. Proto to nepochopím, lidé z Novy a Markízy to ale bohužel vidí jinak ale ten problém je jen v jejich hlavách. Kdyby postoupili aspoň dva s nejvyšším počtem hlasů tak by to bylo aspoň trochu férové, takhle vůbec. Kromě jednoho člověka co je zachráněn bude vlastně celé hlasování jinak úplně zbytečné. Já tipuju na postup Richarda, Bryana, Borkovce a Mateje – neodvážím si říct kdo z nich projde přímo přes diváky. O to páté místo bude největší boj, šanci na postup mají Kristián a Dominik, možná bohužel i Motalík.

157
J
Reagovat

@Tomáš: Co sa tyka Kristiana, tak neviem ci sa na neho mam zajtra tesit alebo sa obavat ako to zaspieva. Plus ten vykopavkovy song z 80s. Teda niekolko dam tu bolo nadsenych z J. Cockera, ja ho vobec nepocuvam. Jedine plus u mna je to, ze je to rock a ziadna uspavanka pre hadov. Richard, ten je istota.
A nechapem to nadsenie niektorych tu z dievcenskeho semifinale. Ano dievcata su krasne, mile, nezne, ale budu spievat komercny pop a to nemam rada nech uz maju akukolvek farbu hlasu. A to sa obavam, ze niektore z nich sa neoprostia od tzv „diva songov“ a la Mariah, Celine… Boze! Keby bolo na mne tak im vyberiem Paramore, Elle King – EX´S and OH´S, Alice Merton – NO ROOTS, Evanescence – BRING ME TO LIFE a ked vidim to nadsenie produkcie v 80s u Kristiana tak by som nepohrdla ani B. Tyler – TOTAL ECLIPSE OF THE HEART a Heart – ALONE. Hned by to dievcenske semifinale bolo o inom.

158
Tomáš
Reagovat

@J: Já se z holek těším na Ester a na Viki ale ani jedna z nich do Finále nepostoupí. Ještě trochu možná na Karmen no, ta má finále jisté. S Terezou mám takový problém že ona je hodně dobrá zpěvačka a je to i výrazná osobnost ale pro mě je taková bezbarvá ( i přes ty růžové vlasy ) univerzální zpěvačka. Prostě ani pop, ani rock…nevím kam ji zařadit, asi je dobrá skoro ve všem ale já mám radši ty s jasným hudebním názorem. Na ostatní holky se nemám proč těšit. Jinak taky očekávám v dívčím semifinále spoustu popových fláků a nechápu stejně jako ty proč se na něj tolik lidí těší.

159
Tomáš
Reagovat

@J: A Kristián to má hodně nahnuté, jestli by měl někdo zítra doopravdy zabojovat tak je to právě on jinak mu Finále unikne. Taky netuším jak toho Cockera dá. Já se zítra hodně těším na Dominika, má pohodový song od J. Blunta, který by mu měl sednout ale s jeho postupem to taky nevidím vůbec dobře. :/

160
J
Reagovat

@Tomáš: Keby aspon nedovolili dievcatam tie „diva songy“ ved su neuveritelne dated. Podozrievam produkciu, ze podrobne sledovala XF UK 2017, tak nech si spomenu na Sharon a jej kritiku dated diva songs u A. Bonaobra. A aspon 3 dievcatam by mohli vybrat rockove songy. Jeden u Elisky je prilis malo z 10-tich.

Ja by som najviac brala, keby jedna z nich dala: „OPEN YOUR EYES, OPEN YOUR MIND, PROUD LIKE A GOD…“ Ale ten je asi sotva vhodny na semifinale a ziadna z nich by to nedokazala dat. Ani Eliska a ani Tereza.

161
Monika
Reagovat

Ja to vidim na jisty postup: Richarda, Mateje, Bryana, Borkovce a bude se bojovat jen o jedno jedine misto a ten boj vidim mezi Kristianem, Dominikem a Motalikem (ma vyhodu, ze je Cech), Pruzinsky, Viktor, Karlik jsou uplne out.

162
Tomáš
Reagovat

@Monika: Proč má Motalík výhodu že je čech? Vzhledem k tomu že Bryan je v této show brán defacto taky jako čech a slovenských holek kromě Karmen moc schopných není, naopak kluci slováci jsou jasně lepší než kluci češi tak by bylo zítra velmi podivné a paradoxní kdyby z kluků postoupilo víc čechů než slováků a myslím že by to ani televize nemohly potřebovat protože další týden slovenky kromě Karmen jsou OUT a postup Timey bude hodně trapný pokud k němu dojde. Já se tímhle aspoň uklidňuju protože Motalíka ve finále fakt nechci, ale mám i já obavy no…

163
J
Reagovat

@Tomáš: Oni si postup Timey nijako neobhaja. Museli by s pravdou von, ze treba doplnit stav Slovakov vo finalovych kolach. Pretoze vsetky Cesky aj Aneta su spevacky na inej urovni nez Timea. Ludia nie su hluchi ani na Slovensku. Staci ist na FB a pozriet si tam kritiky na Timeu. Mna by teda postup Timey nastval. Musela by som vypinat zvuk pri jej speve.

164
Monika
Reagovat

@Tomáš: No Bryan je spis neutral, neberu ho ani jako cecha ani jako Slovaka, no a nejsem si porad jista, zda pujde dal z Cechu jen Borkovec nebo i Motalik. Proto jsem ho dala do moznosti mohl by postoupit, z jineho duvodu ne.

165
jardach pb
Reagovat

Jako reknete mi divod,proc postupuje jen jeden na divacke hlasovani? Me zadny rozumny nenapada..a ti porotci budou posuzovat co? Ten jeden vykon,nebo nejaky progres nebo proste at se to hodi do vzorce? Proc teda to hlasovani teda vubec je?

166
Bezík
Reagovat

Mě by to snad letos ani moc nevadilo, že vybírá porota. Problém je v tom, že moc nevěřím tomu, že to vybírá porota. Porota bude mít možná hlas poradní, vybere nám jako vždy produkce. A to je to neštěstí.

167
Ally
Reagovat

@J: Guano Apes bych si dala taky..ale asi žádná Lo Hrůzová tam letos není..
A já ještě bych ani u některých nevěděla , jestli jsou Češi nebo Slováci..neřeším to..možná spíš lidi hlasují , kdo je z jich kraje..než podle národnosti..když už teda..?
Pokud bý nebyly extrémy jako jeden zCR a devět ze SR ..

168
jab
Reagovat

@J:
A o zpívají kluci? Sheeran, Blunt, Smith, Adele…taky převážně komerční pop, chvála bohu, že alespoň kvalitní. A těch diva songů bych se tolik nebál, Elišku už si můžeme směle škrtnout a téměř určitě nebudou mít diva song ani Karmen, Viktorie nebo Zuzka. Já osobně se taky víc těším na dívčí semifinále i když kluci mají parádní playlist. Ono v obou kolech bue pár ptenciálních highlightů, pár dobrých lidí, co mě moc nezajímají tak ze dva outsideři.

169
J
Reagovat

@jab: Ale ja som myslela tie skvele songy od J. Baya, Hoziera, Goo Goo Dolls, ONE REPUBLIC, J. Cockera a Queen. Zrovna tie 4 tebou vymenovane som nemala na mysli. Pochybujem, ze dievcata budu mat tak skvely playlist.

Přidat komentář