Panáček v reality show

Výměna manželek (28.3.): Míša vs Irina

28. Březen 2018 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titul

Nový díl Výměny manželek je plný malých dětí. Kolem nich se bude vše točit, jeden malý uzurpátor dokonce řídí chod celé rodiny. Nebude nouze o křik a hádky, ve finále pak jeden z mužů ani nedorazí s náhradní manželkou na rozhovor mezi osmi očima. Jak si poradí Míša v rodině, kde se vše řídí podle nálady dvouletého dítěte? Dokáže se Irina přizpůsobit rodině se třemi dětmi, kde jsou úlohy muže a ženy striktně rozděleny?

Vyměněné rodiny

Malonty

malonty

První rodinu tvoří maminka Míša (23), otec Michal (34) a tři synové – Sam (5), Tadeáš (2,5) a Danis (1,5).
Rodinu přihlásil Michal, hlavní důvod je finanční odměna a cbhtěl by zažít i něco nového. Jeho manželka je vznětlivá, spoustu času tráví na sociálních sítích.

Tábor

ostrava

Na druhé straně se představí Irina (30), Alex (31) a syn Daniel (2).
Rodina pochází z Ukrajiny a jsou spolu 13 let, poslední tři roky žijí ve společné domácnosti. Deset let měli vztah na dálku, Irina byla na Ukrajině. Mají pocit, že jejich láska zevšedněla a začínají žít moc stereotypní život. Středobodem jejich rodiny je syn Daniel. Celá rodina skáče podle toho, jak malý chlapec píská. Všichni se mu podřizují a on si dělá, co ho zrovna napadne.

Náhradní maminka Míša bude bojovat s tím, že malý Daniel řídí celou rodinu a veškerý chod domácnosti se řídí podle něj. Problémy se vyskytnou i na druhé straně, Michal bude mít velké výhrady k Irině. Ta podle jeho slov naprosto nefunguje, nevaří a nezvládá se postarat o rodinu. V jednu chvíli Michal vybuchne a čeká nás k velká hádka. Jak celá Výměna manželek dopadne?

Sledujte premiérový díl dnes večer od 20.20 na TV Nova.

Promo

Když má muž chuť se hádat

Co chce Daniel, přes to nejede vlak

Zdroj:tn.cz,novaplus.cz, FB Výměna manželek, Blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
Lukša
Reagovat

Dnes si vypůjčím dvě trefné fráze z jiné diskuze. Bloncka má hubu jak kdyby skousla granát, a druhá, tentokráte dost možná založená na pravdě, že má slušný absťák. Že by si zapomněla to “nejdůležitější” z domova vzít sebou?

2
Anka
Reagovat

mě to napadlo hned, že má blondýna absťák jako prase. byla fakt divně nervozní a roztěkaná…. ale celkově oba pizizubkové chování řeznickýho psa… tolik zloby a nasranosti, z toho je mi fakt úzko

Reagovat

@Lukša: Taky mi přišla, že jí chybí matroš.

Bezzubá rodina hnus, oba spodina. Slovník kanál, vaření na obou stranách dost tristní. Daniel by potřeboval režim, z tohohle vzdoru hned tak nevyroste.

4
Xixi
Reagovat

Tak takhle trapne jsem se jeste za nikoho necitil. To co ta ceska rodina predvadela. Vrchol primitivity, spodiny, dna. Bez zubu, neskutecne hloupi lide, afektovanost, snaha byt nekdo. Doma humus, tezce podprumerna inteligence, ale porad meli potrebu poucovat. A pak mi to doslo, tlacitkova Nokia, k obedu mastnej bucek, nenavist k cizincum (jen Cesi se chovaji nearogantne k zenam). WTF? Proste dno z Novinek, volici SPD, tady jsme mohli nahlednout do zivota tehle lopat. Opravdu obdivuju ukrajinskou rodinu, ze s nima vydrzela mluvit a snazila se fungovat, protoze to absolutne nepadalo na urodnou pudu. Neco jim vysvetlujes, oni nechapou a mluvi uplne o necem jinym. Divim se, ze ti Ukrajinci nedali svym vymastenym ceskym protejskum po hube. Bylo mi z nich zle.

5
Valamin
Reagovat

Irina se sice moc nepřetrhla, ale ty uřvaný a uremcaný eskapády, které předváděli Michal a jeho blonďaté bezzubisko, byly dost zbytečné. Asi měli vypadat, že oni žijí jako ta správně fungující rodina, ale lépe z toho pro mě vyšli Irina s Alexem, a to i přesto, že mají rozmazlenýho fakana, ten vadil mnohem méně než kreace bezzubé dvojky.

6
Lukša
Reagovat

@Valamin: ukrajinská rodina dopadla jednoznačně lépe, ač dítko rozmazlené až běda. I když mohlo být rozhicované z toho množství lidí tam a hlavně z agresivní bloncky. Všechna čest Ukrajinci, který s ní těch několik dni vydržel a nevybuchl. K rodině druhé bylo napsáno výše dost (@Xixi: ale netahej sem politiku prosím). Chápu dobře, že česká děvčica už byla při natáčení těhotná nebo se zatím jen chystají?

Reagovat

Díl od dílu si říkám, že už jsme na dně, že hlouběji padnout už to nejde, ale evidentně jde.

8
Monika
Reagovat

No uz jste to vse napsali vyse, teda ta bloncka to byla spina, fuj, takhle vymleta huba ve 23 letech. Se mi z ni zvedal zaludek, to co ji tam zbylo cerne velke kazy, vyhnile zuby a jeji partner bezzubej, beztak fetaci. ten slovnik u zensky a jeste pred detma, hrozna vizitka. Deti na obou stranach hruza des.

9
anonym
Reagovat

Za českou rodinu jsem se styděla. Nejen jak vypadali, jak bydleli, ale jejich chování bylo odporné.
Ukrajinci z toho vyšli hodně dobře, i když, vedle těch vykotlaných exotů by vyšel dobře snad každý.

10
Monika
Reagovat

No Ukrajinci hodne dobre s tim nesouhlasim. Ta zenska neumela vubec varit, dat decku suchou ryzi, druhy den se vubec neobtezovat obedem a pak jde nakoupit a ohreje parky? A to jejich decko bylo strasne rozmazlene, viselo na nem jako ves, velmi spatna vychova od mala. To plati i v druhe rodine, tam zas byl jinej problem, deti nedostavaly lasku, prej nehraj si s nima, musi byt samostatne, ja jim davam lasku, zamavam jim…

12
didii
Reagovat

Zdá se, že se nám tady rozmohl takový nešvar….vykotlaná ústa! Hit moderní doby?

13
anonym
Reagovat

@Monika: Ukrajinka vyhlášenou kuchařkou nebude, ale raději suchou rýži než řev a nadávky, ta suchá rýže jednou za čas neuškodí, ostatně, bůček, jinak velmi zdravé masíčko pro děti uřvaný tatík upekl druhý den:-)
Malý Daniel je upnutý na rodiče až moc, ale další tři děti na tom jsou daleko hůř. Sice si poradí s otevřením trouby, případně vylezou na okno, ale jinak nebylo vidět, že by poslechly, jen se po nich řvalo a polonahé se tahaly po bytě. A ta hrůza, když 3 děcka do sebe nacpaly kilo mandarinek. Bodejť ne, když náhradní matka žádná kuchařinka není a táta měl starosti s balením cigaret. Byl doma, ale zadkem nepohnul, jen žvanil.
Ono je možná lepší dvouleté děcko uspat pohádkou a mazlením, než nechat tři kluky hulákat v pokoji do bezvědomí a do půlnoci.
Chyby bychom našli na obou stranách, ale nadávky a řvaní a absenci citu jsem viděla jen u českých rodičů.

14
SKR LGL
Reagovat

Hej, neměla ta bloncka něco se zubama?

15
Monika
Reagovat

Prosím najdete mi někdo kontakt na tu Irinu? :D chtěla bych s ní pokecat o výchově :D… Moc prosím… Chtela bych si to vše poslechnout!

16
lily
Reagovat

Klobouk dolů před Alexem. Poslouchat tu primitivní sprosťačku, které bylo úplně jedno, že u jejích hysterických výstupů je dítě (vlastně parchant, jak ona ho titulovala), a být u toho takhle v klidu… to by asi dokázal málokdo.

17
anonym
Reagovat

@Monika: Hledej, šmoulo, určitě bude mít profil na FB. Já ho hledat nebudu. A jinak jsou videa na Nově, taky nedám odkaz, dá se lehce dohledat.

18
Inka
Reagovat

Ta česká rodina předvedla vzorek uřvaných, arogantních a tupých lidí. Míša bude rodit co to dá, protože bude brát porodné, mateřskou přídavky, příspěveky na bydlení na hmotnou nouzy atd.. I když manžel mi nepřišel až tak tupý a mezi osmi očima se docela držel. Ale Irina inženýrka tříbarevná, ta kdyby se dostala do trochu normální rodiny, tak s ní musí náhradní manžel vyrazit dveře. Líná, vařit neumí a výchovu děcek by taky nezvládla, jak bylo vidět u jejího vlastního. To její vyskakování u stolu, aniž by manžel bloncky otevřel pusu.“ počkej on ti ukáže“, tak to bylo dost trapný. Alexej kliďas, fakt jsem měla občas pocit, že po blonce vystartuje. Člověk na to čučí nějak ze setrvačnosti, aby se pak zhrozil, jak to v rodinách funguje.

19
anonym
Reagovat

@Monika: Nedalo mi to a hledala jsem, nedohledala. Našla jsem profil české manželky, ale patrně je už v azylu :-)

20
Mnoo
Reagovat

Za ten bucek co ceska rodina varila detem, bych zavolal socialku. Takovy svinstvo, uplne se mi navalovalo. Zdravy jehneci nebo teleci to ne, furt do sebe tahle luza bude cpat veprovej tuk a proto je kazdej druhej Cehun ovar.

21
Martasa
Reagovat
22
Martasa
Reagovat

Ikdyž pes v kleci už byl, jestli pamatujete v roce 2005.
http://reality-show.panacek.com/763-vymena-manzelek-10-10-pes-v-kleci.html

23
CarculkaC
Reagovat

@Xixi: Souhlasím s tím, že jsem se styděla za českou rodinu. Ještě teď mám otevřenou pusu a jsem pořád v šoku. Primitivní, hloupí, zakomplexovaní jedninci. Co slovo to urážka a napadení. Ovšem z vaší strany Xixi – narážky na voliče SPD jsi si mohl/a odpustit, toto není fanklub TOP09, politická agita je na jiných stránkách

24
CarculkaC
Reagovat

@Xixi: Souhlasím s tím, že jsem se styděla za českou rodinu. Ještě teď mám otevřenou pusu a jsem pořád v šoku. Primitivní, hloupí, zakomplexovaní jedninci. Co slovo to urážka a napadení. Ale Xixi politická agita je na jiných stránkách, to bylo dost laciné.

25
Irina
Reagovat

Dobry den, Daniel neni tak rozmazleny, jak vypada, je to sestrih) Sama se divim))

Přidat komentář