Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2018, 5. casting: Zadáno pro zrzavé muzikantky

25. Březen 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Zuzka a Juliána

Castingy jedenácté řady SuperStar se pomalu chýlí ke konci a jelikož to zatím nebyla žádná sláva co se týče talentů, minulý díl byl dokonce téměř katastrofální, tak i DJ Vlado a Scalex jsou zvědaví, zda se úroveň talentů aspoň trochu zvedne. Co znamená parafrázovaná replika z Vesničky střediskové v nadpisu? Našel si konečně DJ Vlado svou letošní srdcovku? A jak se začíná profilovat porota? To všechno a mnoho dalšího si přečtěte v následujících odstavcích.

Adéla Ferencová

zpívala: Adele – Set Fire To The Rain / Jelen & Jana Kirschner – Co bylo dál?

DJ Vlado: Adélu si můžeme pamatovat z druhého federálního Talentu, ve kterém se dostala až do finále. Dobře si vzpomínám na tehdejší diskusi na Panáčkovi, ve které se mnohem víc než její zpěv řešila její postava. Já jsem se však rozhodl, že Adélinu postavu řešit nebudu, vzhledem k tomu, že taky nejsem nejštíhlejší člověk na světě a jakékoliv kázání by ode mě v tomto směru vyznělo pokrytecky, proto se zaměřím jen na zpěv. Adéla má bezesporu hlas jako zvon a v letošní SuperStar je to možná zatím nejsilnější hlas, který jsme slyšeli. Trochu mi však vadila dynamika, která byla místy monotónní tzn. že Adéla zpívala celou dobu forte, což ani tak nevadilo v Adele, ale v Jelenovi už ano. Musím souhlasit i s Benem, že by pro Adélu bylo možná lepší ještě pár let počkat, jelikož velké hlasy jsou jako víno, čím zralejší, tím lepší a víc je u nich nezralost na překážku než u quirky hlasů, u nichž je jistá dětskost naopak plusem. Nicméně Adéla si postup do divadla zaslouží, o tom žádná, přičemž jako jedna z mála zástupkyň velkohlasů má slušnou šanci i na semifinále.

Scalex: Jelikož výměrou a tonáží jsem dva DJ Vladové, také se zdržím kritiky, i když samozřejmě taková postava vždy bude kritiku přitahovat. Hodně kulatí lidé v šoubyznysu mohou mít své místo a získat si srdce diváků či posluchačů (Helena Růžičková, Gabriel Iglesias, Israel Kamakawiwo’ole), ale ta cesta není úplně snadná a nepovede se každému “nadýchanému” umělci. Ke zpěvu: Adélin hlas je výrazný, sytý a silný, asi by bylo nefér nepustit ji do dalších kol vzhledem k tomu, že v té letošní bídě patřila k těm lepším, nicméně při každém hodnocení se mlátím přes ruce, abych nenapsal omleté “mezi slepými jednooký králem” – tady se totiž hodí skoro ke každému postupujícímu. Včetně Adély, která před porotou neukázala (nebo pokud ukázala, tak nebylo odvysíláno) nějakou jemnější, tišší polohu.

Aneta Horňáková

zpívala: Beyoncé – Love On Top

DJ Vlado: Z Anetina vystoupení si nejvíc pamatuju Katčinu otázku na soulož, při které (a následné Matějově reakci) se krásně ukázal rozdíl mezi českým pokrytectvím a slovenskou bezprostředností. Ale zpět k Anetě. Její výkon byl slušný, šla do toho s energií, ale za víc než za kvalitní průměr to označit nemůžu. Aneta nemá špatný hlas, ale ani výjimečný. Postup do divadla OK, ale k tomu, aby se dostala do semifinále, by musela hodně přidat. Výhodou pro ni může být fakt, že většina letošních postupujících holek jsou Češky a Slovenek je mezi nimi menšina.

Scalex: Vzhledem k tomu, že s kvalitními dechberoucími a úžasnými pěveckými výkony letošní Superstar opravdu šetří, tak si na soutěžících všímám víc i toho, jestli mě baví nebo nebaví – bez ohledu na to, zda to je nebo není na postup. A třeba právě Aneta mě docela dost bavila, ačkoli barvu hlasu má jalovou. Bylo ale vidět, jak je hudbou úplně prodchnutá. Asi další zástupce armády těch, kteří milují hudbu, ale nedostali nadělen výjimečný talent. Aneta to před porotou slušně rozbalila, nebála se toho a nepůsobila přitom křečovitě a nepřirozeně. Kdyby byla unylejší, asi bych utrousil něco o lepší besídce, ale teď budu hodnější. Bylo to slušné, energické a vtáhlo mě to.

Barbora Blažková

zpívala: Alicia Keys – If I Ain’t Got You / Gabriela Gunčíková – Zůstanu napořád

DJ Vlado: Ačkoliv si Paľa Habery vážím, tak tady souhlasím se zbytkem poroty. Jasně, Bára není žádná velká zpěvačka a čeká ji ještě hodně práce, ale barvu hlasu má moc příjemnou a potenciál růstu u ní je také slušný. Nechápu, proč na ni byl Paľo tak tvrdý. Postup do divadla si minimálně určitě zasloužila, i když tam to pro ni bude nejspíš konečná.

Scalex: Nevím, jestli ty rozpory mezi Paľom a Benem jsou nějak dramaturgicky vyžádané “aby se něco dělo”, ale už to na mě působilo dost rušivě. Ještě se k tomu vrátím v závěrečném shrnutí. Barbora má docela hezký hlas a chyb v jejím projevu moc nebylo. Výběr mohl být lepší, přesněji: vhodnější pro Barbořin hlas i temperament. Možná na jiné skladbě by Bára i toho Haberu přesvědčila. Postup do divadla s odřenýma ušima, nicméně zas tak zdochnutý kôň to nebyl.

Andrea Hauer

zpívala: Jennifer Hudson – And I’m Telling You I’m Not Going / Amy
Winehouse – Valery

DJ Vlado: Andrea se pro mě řadí do dlouhé řady zpěvaček, které mají sice velmi slušný hlas, ale jejich zpěv je natolik prožraný afektem a teatrálností, že se to téměř nedá poslouchat. Navíc mám v živé paměti, jak tutéž píseň od Jennifer Hudson asi před půl rokem fantasticky vystřihla Berenika Kohoutová v show Tvoje tvář má známý hlas, takže jsem se neubránil srovnání. Sorry Paľo, ale opět stojím na straně Bena a Kataríny a hlas předchozí Barbory se mi líbil víc.

Scalex: Já nevím, Habera je většinou nohama i ušima na zemi a po odborné stránce toho řekne soutěžícím víc než zbytek poroty dohromady, ale v tomto díle to nějak neplatilo. U Andrey mě dost ruší její výrazné vibráto (najděte si na Youtube další songy) a ano, jak píše Vlado, teatrálnost a křeč jsou přítomny víc než příjemná přirozenost. Na to, jak dlouho už Andrea zpívá (např. v roce 2006 s Davidem Krausem v pořadu Jana Krause) a že už těch šoubyzových zkušeností pár má, tak bych čekal větší odpich a větší kvalitu. Postup OK, ale v dalších kolech bych chtěl slyšet něco onačejšího.

Zuzana Chalupová

zpívala: The Animals – House Of The Rising Sun / Padám (vlastní píseň)

DJ Vlado: Tak konečně jsem našel svou letošní srdcovku. Zuzka z Hořic je opravdu neskutečná sympaťačka, která je ve svém projevu naprosto přirozená a vyzařuje ohromné charisma. Její zpěv sice nebyl bezchybný, hlavně začátek House Of The Rising Sun si posadila příliš nízko, ale hlas má krásný a potenciál je tam skutečně obrovský, i když je to v tuto chvíli ještě nevybroušený démant. I ta její píseň Padám měla něco do sebe, byla taková melancholicky dojemná. A nakonec si mě Zuzka získala i tím, jak se rozplakala po svém postupu. Doufám, že tato skromná, křehká a citlivá dívka to dotáhne v soutěži daleko.

Scalex: Tak přiznám se, že z Hořic mě furt ještě víc berou ty výrobky z tamější válcovny trub, ale Zuzana opravdu není vůbec špatná. Vzpomněl jsem si při jejím vystoupení na Markétu Konvičkovou, což bylo taky takové přirozené a ostýchavé vesnické děvče, v soutěži pak udělala obrovský skok kupředu a kdo ji pak viděl v Tvoji tváři, ten ví, jakých neobyčejných pěveckých výkonů je schopná. Ze Zuzany cítím něco podobného (snad si to nenamlouvám), velkou možnost budoucího vývoje a snadno získané publikum díky upřímnosti, citlivosti a osobitosti. A zvládla písničku slušně odzpívat i navzdory tomu, jak hluboko si ji položila. Její vlastní píseň mě moc nebrala (ale možná by pomohla jiná aranž), ale ono se to ukáže hlavně po soutěži, jestli ta vlastní tvorba má nebo nemá potenciál. Zuzka ho má určitě.

Bibi Hall

zpívala: Alicia Keys – If I Ain’t Got You / Etta James – I’d Rather Go Blind / Jana Kirschner – Pokoj v duši

DJ Vlado: Největší WTF postup včerejšího dílu, naštěstí byl jediný. Bibi sice slušně intonuje, ale jinak v jejím zpěvu není absolutně nic, hlas je podprůměrný, navíc má velké problémy s rytmem a především šišlá jako Josef Kemr ve filmu Čtyři vraždy stačí, drahoušku! („Dej fem ten fek, nebo fi fynem fmrti“). Vidím v ní žhavou adeptku na odchod v prvním kole divadla.

Ščalekš:  Šmankote, čo to bylo? Takovou špouštu šišlání jšem napošledy žažil, když jšem četl češký překlad Tolkienova Hobita. Šťavnaťouškou rybišku, milášku, glum, glum!  No ale vážně, tak tragická výslovnost je nepřípustná i v téhle fázi soutěže. Barva hlasu o ničem, rytmika hodně rozevlátá – a to má Bibiana dokončené studium muzikálové konzervatoře. Mám pocit, že Bibi víc dbá na svoji sebeprezentaci než na skutečné schopnosti a dovednosti. Samozřejmě nebyla by první ani poslední zpěvačka, která primárně maká na svém mediálním obrazu, ale porota v Superstar by to měla odhalit a nepustit dál. Ovšem stalo se. A já tak budu mezi exoty tohoto castingového dílu mít postupující zpěvuli.

Lucie Koutníková

zpívala: Bára Basiková – Mít rád bližního svého / Rihanna feat. Mikky Ekko – Stay

DJ Vlado: Do Lucie jsem po její medailonku vkládal velké naděje díky kapele, se kterou hraje, ale její výkon před porotou byl jen další šedivý průměr. Lucie nezpívala špatně, ale její výkon byl zcela zapomenutelný. Nakonec nejzapamatovatelnější byl Luciin přítel Rudy, po kterém Katarína vystartovala. Další zpěvačka, pro kterou bude divadlo nejspíš konečná.

Scalex: Ale tohle mě mrzí. Já mám tyhle happy typy, co se kření a rozdávají radost všude, kam vlezou, docela rád. No jo, ale jsme v Superstar a ten zpěv by to fakt chtělo. Lucie zpívá ve dvou kapelách, čekal jsem tedy velkou zkušenost a výrazný pěvecký zážitek, ale prostě to profrčelo kolem mě a žádné velké badabum se nekonalo. Páni, v dřívějších ročnících jsem touhle dobou už měl papír s poznámkami plný tipů na fakt dobré talenty, letos je to ale bída. Nebo možná ne bída, ale furt jen průměr. Poslouchatelný, ale opomenutelný.

Juliána Hamranová

zpívala: Kočovníci (vlastní píseň) / 4 Non Blondes – What’s Up

DJ Vlado: Někteří soutěžící jsou natolik výrazní, přičemž se pohybují na ostré hraně mezi parodií a seriózností, že se u nich zpěv hodnotí těžko. A to je přesně případ Juliány, kterou by člověk na první pohled označil za exotku, avšak její vlastní píseň Kočovníci měla skutečně něco do sebe a byla velmi zajímavě harmonicky vystavěná. 4 Non Blondes v jejím podání už byli slabší, zvláště refrén byl pořádně rozházený, nicméně Juliána je natolik výrazná a nepřehlédnutelná osobnost a nadějná muzikantka zároveň, že prostě minimálně do divadla patří.

Scalex: No co na tohle říct? Miluju písně Jany Kratochvílové z jejího raného období, ale jsem fyzicky neschopen se na ni byť jen kouknout poté, co jí jeblo v makovici a začala mimozemšťanit. S Juliánou to vidím podobně. Tihle praštění diblíci, kterým už je čtvrt století, ale chovají se o 10-15 let méně, nikdy nebyli můj šálek lunga. A ani Juliána nebude. Je k nepřehlédnutí, to ano. Ale její pěvecké chyby jsou zase k nepřeslechnutí a sorryjako, ty 4 Non Blondes byly HODNĚ intonačně rozevláté, a to přesto, že originál je taky docela divočina. A když jsem si tak vzpomněl na to, jak porota různým 15-16letým uchazečům říkala, že by nejdřív měli dospět, tak tady si to myslím taky. Nejdřív dospět (panenka? hřeben? žlutý cuchatý vlasy?), pak se ukáznit ve zpěvu, pak teprve do pěvecké soutěže. Možná to leckoho překvapí, ale u mě jde opět do Exotů kola.

Matej Bartko

zpíval: Sia – Chandelier / IMT Smile – Niekto jako kráľ

DJ Vlado: Už to vypadalo, že to dnes bude čistě dámská záležitost, když se na samém konci do košíka postupujících přidal jediný kluk. Matej, který si v životě zažil nelehké chvíle, když mu zemřel nevlastní bratr, má pro mé uši velmi příjemný hlas, takový ten slovenský „kulyovsko-táslerovský“ baryton, jaké já vždycky můžu. Se Siou si však na sebe upletl bič, i když se pokoušel o osobitou verzi, tak s výškami dost bojoval. Naštěstí jako druhou (slovenskou) píseň zazpíval IMT Smile, kteří k jeho hlasu naopak sedli perfektně. Matej sice není extra výjimečný zpěvák a jak dopadne v divadle, to se dá hodně těžko odhadnout, ale díky pěkné barvě hlasu ho řadím do své osobní Top 3 tohoto dílu.

Scalex: Šmarjá lidi, co mi to děláte? Proč si někdo s hlubokým mužským hlasem vybere ke zpěvu Siu, královnu výšek, falzetu a silných emocí? Matej je příjemný kluk, i když trochu takový uťáplý medvídek, ale pro to mám pochopení, neboť v osobním styku jsem obvykle taky uťáplý medvídek, to jenom na netu mám ramena přes celej browser. Zaplaťpámbů za slovenskou písničku, protože na základě té Sii bych ho na postup neviděl. Po druhé písničce už to bylo jasné Divadlo, nicméně doufám v určité probuzení a větší aktivitu. V Divadle a dalších kolech už ho partnerka popohánět nebude.

Top 3 exotů podle DJ Vlada:

1. Alexey Kleptsin, Alexandrovec nesplňující věkový limit
2. Stanislava Klaudia Oračková, reklama na vibrátor
3. Miroslav Michalec, Kurt Cobain se obrací v hrobě

Top 3 exotů podle Scalexe:

1. Bibi Hall, šišlavý ekšot podle Ščalekše
2. Juliána Hamranová, s hřebenem neustále po ruce, aby se mohla jednou týdně učesat
3. Miroslav Michalec, aneb kdyby Cobain nebyl mrtvý, tak při tomto dílu by se zastřelil

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Zuzana Chalupová
2. Juliána Hamranová
3. Matej Bartko

Top 3 nejlepších podle Scalexe:

1. Zuzana Chalupová
2. Aneta Horňáková
3. Matej Bartko

Speciální ceny DJ Vlada

(tentokrát pro slušné zpěváky, jejichž nepostup mě potěšil):

Speciální cena pro největšího latino-kýčaře:

Alexys “Despacito“ Morales

Speciální cena za nejteatrálnějšího kýčaře:

Jáchym „Travolta“ Andrýsek

Hodnocení 5. castingu podle DJ Vlada:

S potěšením musím konstatovat, že oproti minulému tragickému dílu šla úroveň soutěžících mírně nahoru. Pořád to sice není žádná bomba, ale pár nadějných talentů se v tomto díle přece jen objevilo. Zvlášť na Zuzku z Hořic jsem v dalších kolech zvědavý, jelikož tyto nevybroušené démanty jsou kořením každé talentové show. Co se týče poroty, tak musím s překvapením říct, že z počátku nejvíce zatracovaný porotce Ben Cristovao začíná překvapovat, jelikož se nebojí říct vlastní názor a oponovat např. i samotnému Haberovi (ale to neznamená, že bych mu odpustil určité věci ve vztahu k mé bohyni Monice Bagárové, se kterou dva roky tvořil pár). Rovněž Katarína Knechtová se začíná otrkávat a především v její otázce na soulož jsem cítil opět tu Katarínu, která mě na jejím loňském koncertě v divadle Hybernia neskutečně bavila svými břitkými hláškami mezi písněmi. Paľo Habera byl tentokrát ve formě, správně naštvaný a drsný, což je poloha, kterou od něj diváci vyžadují, jen jeho gesto s rukou na rameno Benovi („Ben, neser ma“) mi přišlo poněkud nekolegiální. Nejslabším článkem poroty je v této chvíli Matěj Ruppert, který je (vedle nedostatku talentů) největším zklamáním této show. Příští týden nás čeká poslední casting, proto doufám, že uvidíme minimálně jednoho skvělého zpěváka, ačkoliv by mi trio Kristián, Karmen, Zuzka na fandění stačilo, tak každý kvalitní a zajímavý zpěvák o aspoň trochu zvedne nízkou úroveň talentů této řady SuperStar.

Hodnocení 5. castingu podle Scalexe:

S nepotěšením musím konstatovat, že nesdílím Vladův názor na zlepšení úrovně soutěžících. Minule to bylo k uzoufání a dnes jsem taky Top 3 soutěžících sestavoval horko těžko a nakonec tam mám lidi, kteří… ale ne, už nebudu toho jednookého opakovat. Ukrutně, usilovně, přímo zoufale doufám, že nám produkce alespoň 2-3 skutečné supertalenty skryla a odhalí je až v Divadle – ale trochu se bojím, když i porota si stěžovala, jak slabé to letos je, zejména s kluky.

Mimochodem – porota. Paľo se trochu dostává z role. Sice přidal na drsnosti a nekompromisnosti, ale nejen vůči soutěžícím, ale i vůči kolegům z poroty. A dělá věci, které by dobrý porotce dělat neměl. Snižuje autoritu ostatních a protože má být něco jako předseda nebo guru poroty, tak musím říct, že v práci bych ho už asi naprášil za bossing. To, jak několikrát chytil Bena kolem ramen a doprovodil to výtkou nebo vulgarismem, to by vůbec nemělo nastat. Já si taky o Benovi a jeho kompetenci posuzovat talenty myslím svoje (ale jako mončičák na uklidňování plačících neúspěšných soutěžících funguje dobře), ale tohle gesto mafiánského stylu do Superstar nepatří. Možná to v tu chvíli brali jako srandu, ale z obrazovky na mě vykouklo velké ponížení. Tohle může dělat Babiš Prchalovi nebo Putin Zemanovi, ne Habera Cristovaovi.

Taky mě zklamalo, jak slabé jsou výkony těch, kteří už mají solidní a docela dlouhou zpěváckou minulost. Tak snad aspoň z těch nevybroušených se nějaký ten diamantík stane.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 136
1
Tomáš
Reagovat

Moje Top 3 tohoto dílu

1 Zuzana Chalupová
2 Juliána Hamranová
3 Barbora Blažková

Původně sem myslel že budu mít mezi Zuzkou a Juliánou remízu ale nakonec mi Zuzka přijde přece jen ještě kouzelnější a tak ji řadím na první místo a Juliánu za ni na druhé. Největší problémy sem měl s udělením třetího místa. Já bych tam toho Mateje klidně dal taky kdyby byl ještě aspoň o trošku lepší což ale bohužel zatím nebyl. Takže tam prostě dávám Báru za tu píseň od Gunčíkové ve které se mi velmi líbil její hlas, ať to Habera zatracuje jak chce. Když sem srovnal Báru s Matejem, přece jen mě v tomto díle oslovila o trochu víc a to třetí místo mu těsně ukradla. Top 3 castingového dílu a v ní samé baby, tak to tu u mě ještě nebylo.

2
Scalex
Reagovat

Napšal jšem švoji čášt rekapitulače.

3
Honza
Reagovat

Já za sebe můžu říct, že pro mě to byl minimálně nejzajímavější díl. :-) Super sestříháno, zajímaví lidé, ale ne úplně sentimentální kýč, dostatečně vtipné a odlehčené, i porota měla více fajn momentů.
To jen takovej jinej pohled, když už se tu tolik řeší ta kvalita zpěváků nebo Palo s Benem… :-)

4
Scalex
Reagovat

Ano, MINIMÁLNĚ nejzajímavější, to je matematicky zcela přesně vyjádřeno. 8^)

5
Bezík
Reagovat

Soutěžící, jak už jsem říkal zatím nemá moc cenu hodnotit (ale už jsem podal přihlášku do fanclubu Zuzky Chalupové :D) , nicméně zatím se mi opravdu letos líbí porota. Nevím, do jaké míry jsou spory podnícené třeba produkcí, ale zatím mi to přijde celkem autentické. Paľov nervozita a otrávenost podle mě plyne z toho, že tahle porota mu prostě nezobe z ruky. Všechny dosavadní poroty si totiž povodil na vařené nudli a všechny nakonec jeli tu jeho lajnu a víceméně se ztotožnili s jeho pohledem na takovou soutěž. Tady se mu to zatím vůbec nedaří a to je zatraceně dobře. Všichni porotci jsou zatraceně autonomní a každý si jede svoji lajnu, každý trošku jinou ale všichni mě tím baví. Spory s Benem pak jsou jen ventilem, kdy Paľo projevuje svoji frustraci a na Bena si dovolí (mladej, není to nějakej zvláštní zpěvák, prošel SS), kdežto na Matěje nebo Katku si z pochopitelných důvodů nedovolí. Myslím, že divadlo by mohl být z tohoto pohledu pěkný maso, kdy Paľo může být v řadě případů prostě přehlasován, což ho bude asi pěkně štvát. Prostě zatím můžu říct, že se mi ti tři hodně líbí (i Matěj, který zde není koukám vůbec oblíbený) a přináší tam něco, co jsem čekal třeba od Kláry Vytiskový ale nedočkal jsem se, neboť se ukázala být až neuvěřitelně konformní a nezajímavá.

6
Luke
Reagovat

Moje top 3 nebo vlastně top 2 (protože mě zaujali jenom 2 holky)
1/ Zuzana Chalupová
2/ Aneta Horňáková

Jinak musím říct, že Zuzka mě připomíná Vendulu Příhodou z hlasu. Nemyslím zpěvem, ale povahou a tím jak na mě působí a také mluvením, vyjadřováním, prostě sympaťačka.

7
jj
Reagovat

Můj názor je, že Habera se choval jak rozmazlené děcko. A zdál se mi vyjadřováním úplně z formy. Jeho drsnost byla víceméně trucovitost a uražená ješitnost. Vychvalovaná Andrea Hauer byla neposlouchatelná a postoupila omylem, možná ji odněkud znal a udělal si úsudek předem. I když mu zbytek poroty vzdoroval, u ní si myslím, že přece jen už podlehli jeho vlivu nebo se báli ho ještě víc vytočit, nejvíc Rupert. Rupert je zklamání, nejen v hodnocení, ale třeba to jeho protáhlé zdravení, když přijde pěkná holka, je celkem otravný.

8
J
Reagovat

Tak Zuzka alebo Zuzana je naozaj pre mna taky neobruseny diamant. Som na nu zvedava ako si poradi v dalsom kole. Predsa len nie vsetko jej sadne. Dokonca mi z hladiska tej neobrusenosti pripada zaujimavejsia nez dokonalejsia Karmen. A nemyslim to ako urazku pre Karmen. Len u tej Zuzky bude zaujimavejsie sledovat jej sutaznu cestu ako sa bude vyvijat. Kym Karmen je uz v podstate hotova spevacka. Proti TOP 2 Zuzka/Kristian v grandfinale by som ani velmi nenamietala, pretoze holt lepsieho chlapa – spevaka v tejto SS nie je a dievcenska TOP 2 by mi miestami prisla presladena a malo zaujimava. A nedajboze by boli len same popove alebo tanecne songy v GF. Ked uz aj v XF UK boli rockove songy v GF.

Co sa tyka porotcov. Tak ten Rupert nesedi ani mne. Habera je Habera, Cristovao je pre mna prekvapenie (cakala som horsie) a Katka sa nam mozno este zlepsi najma v zivych prenosoch (aspon v to dufam).

9
ales winner emma
Reagovat

Scalex absolutně sem nepochopil proč mi tohle říkáš asi těžký mindráček

10
Tomáš
Reagovat

@jj: Podle mě Habera tu Andreu poslal dál natruc aby se jakože nějak pomstil Benovi a zbytku poroty, ta holka byla v tu chvíli takové jeho beranidlo a o její talent/netalent tam v tu chvíli ani tak nešlo. Palo prostě potřeboval po tom, co se mu předtím nepovedlo prosadit svůj názor, znovu demonstrovat svou sílu.

Jinak ale musím říct že já sem až na tyhle výkyvy s letošní porotou naprosto spokojený. Nevadí mi tam nikdo, ani ten Matěj, kterého tu moc lidi nemusí. Co se týká poroty, udělala SuperStar rozhodně krok předem. Někdo tu zmínil Vytiskovou a já s ním musím souhlasit – to bylo strašné zklamání, hrozná porotkyně. Mrtvá ryba bez špetky vlastní invence a šťávy. Nepředvedla za celou dobu trvání SS vlastně vůbec nic a takové se do ní ze začátku vkládaly naděje. Marta Jandová mě v poslední SS taky už moc nebavila. Soukup mi nikdy nějak nevadil ale už byl moc okoukaný, Hejma nebo Dara…to snad ani nemá cenu komentovat. Takže pro mě je tohle asi nejlepší porota SS za hodně dlouhé roky.

11
Tomáš
Reagovat

@J: SuperFinále bude letos na 100 procent opět ve třech, jak jinak by to udělali když bude zase tak málo finálových kol? Takže tam klidně může být Kristián s Karmen i Zuzkou. Ale určitě bych nepředbíhal, nikdo z nich ještě není ani ve Finále a ještě nám nebyli představeni ani soutěžící z posledního castingu. Takže je to hodně předběžné, může to ještě dopadnout všelijak a někdo z nich se třeba nemusí nakonec dostat ani do Finále, kdoví.

12
J
Reagovat

@Tomáš: Na posledny kastingovy diel by som sa prilis nespoliehala. A aj pred 3 rokmi sa nam finalisti profilovali uz pocas kastingov. Ja len, ze mi dievcenske finale pripada malo atraktivne aj za predpokladu talentovanych dievcat. Ale mozno naozaj predbieham. Vzdy, ked si na YT pustim Kristiana, spomeniem si na Matta Linnena ani neviem preco. Nie su to prilis rovnake typy. Aj ked na druhej strane sa nam produkcia snazi Kristiana dostat do rovnakej polohy sex symbolu ako sa v XF UK snazili dostat Matta. Spominas si na 1. live show ako Nicole predstavila Matta: LADIES, MY BLUE-EYED BOY.

13
Bezík
Reagovat

@J: Prečo to ? Mě by „dievčenské finále“ připadalo velmi atraktivní v připadě talentovaných děvčat ! ;-) :D

14
Tomáš
Reagovat

@J: Podle ukázek se ale přece jen ještě minimálně jeden zajímavý týpek na posledním castingu objeví, takže já bych vážně počkal. A nemyslím si že by na konci v GF Top 2 byly dvě holky, to fakt ne.

15
ales winner emma
Reagovat

jak tady vidím jeden nejmenovaný človíček už zase rozjíždí své ubohé ůvahy o tom kdo bude a kdo nebude v GF já si naopak přeji aby GF a v top 3 byli samé holky a to Adélka Maria a třeba někdo kdo není až tak zajimaví ale hlavně at tam není Karmen a Kristián navíc nepochopím proč by GF nemohlo bít dívčí navíc od dob Langerové a Vankové to by po letech bylo hodně zajimavé a takové GF bych si samozřejmě přál v ideálním případě za mě Superfinále a v top 3 Adélka Maria a jako třetí nějaký kluk Ladislav který prezentoval skvělí hit Pošta tedy kombinace 2 češky a Slovák

16
ales winner emma
Reagovat

nejhorší scénář by totiž bylo SUPERFINÁLE Karmen Zuzka a Kristian ale to se nikdy nestane je to jen mokrý sen jednoho člověka který mě absolutně nezajímá a je vedle

17
Prochor
Reagovat

@jj: Bylo by zajímavé, co by dělal Habera kdyby mu zbytek poroty taky z trucu Andreu Hauer nepustil ať se naučí zpívat jako mladá Blažková. Asi by lehl na zem a kopal by nožičkama:-)

18
Monika
Reagovat

Tak jsem na Nove videla ukazku a byl tam jeden dost dobrej kluk, porota z nej nadsena a Ben rikal, ze mel poprve husi kuzi. Mozna to nejlepsi nas teprve ceka…

19
Ally
Reagovat

Nevidela jsem nic , tak jsme zvědavá na tu vaši Zuzka :) a na Haberu ..

Přemýšlela jsem o Matějovi : )..on a koncerty Monkey Business..to je pro mě taková sázka na jistotu ..teda spíš co se týká zpěvu, hudby, atmosféry..než mluvené slovo :) ..a tady..vlastně si nevybavuju co hodnotí ..i když úplně pozorně to zatím nesleduji no..
Asi je fakt v porotě víc rivalita než některé jiné roky..nebo než třeba než v Monkey Businees :)..tak je výsledek někdy rozpačitý
No ale pokud se to nějak usadí..a nějak nebude přehnaně na sebe strhávat Habera pozornost..a Mareš či kdo ..to ukočíruje..může to být zajímavé
Taky Matěj Ruppert možná potřebuje větší publikum , tak bude lepší naživo..i když bych od něho brala radši přece jen víc hodnocení k věci..než ty jeho kravinky..:)

20
Fialka09
Reagovat

Tak, a další castingový díl za námi. Souhlasím, že byl rozhodně mnohem lepší než ten minulý. A přiznám se, že i mně se letošní porota líbí asi nejvíc za posledních několik let. Nevadí mi vůbec nikdo z nich, a vzpomínám, jak hrozně mi onehdy lezla na nervy Klára Vytisková, nebo taková Marta s Darou, když je dali k sobě do jedné poroty.
A co se týče zpěvu – Zuzka pro mě jasná jednička tohohle dílu, navzdor všem pěveckým chybám je to ohromná sympaťanda (a namouduši, sotva jsem ji uviděla, bylo mi jasné, že tohle bude Vladova srdcovka :-) )
S tou Julianou se pořád nějak nemůžu rozhodnout.
Nikdo ostatní mě vlastně extra nezaujal.
A postup té Bibi jsem fakt nepochopila.

21
J
Reagovat

Tak na toho chlapca, ktoreho tu spominaju Tomas s Monikou som fakt zvedava. Mozno si pre zmenu produkcia tentokrat nechala TOP na zaver kastingov. Este sa mi zda, ze sa niektori mozu vyfarbit aj v SuperVybere. Predsa len nie kazdy zaziari okamzite na kastingu. A potom aj v semifinale, kde skor bude zalezat ja na piesnach, ktore budu spievat.

22
kosatka
Reagovat

Pokud se nestane zázrak, nebudu mít letos žádného favorita, žádný aspoň trochu rocker tam neprolezl. Zato jedna ukňouraná zmalovaná Barbie za druhou. Čím dál tím víc mi vadí zdrcující převaha angličtiny, kolik lidí dalo českou nebo slovenskou věc bez přímého vyzvání ? Opravdu si myslí, že prorazí do světa s tou leckdy komickou anglinou ? Budou rádi, když se chytí tady. Většinu už si nepamatuju, že tam vůbec byli, žádné charisma, žádný zapamatovatelný, byť třeba ne úplně dokonalý hlas. Pokud se v divadle nestane zázrak, tak na to letos kašlu, škoda peněz za SMS. A Habera je možná slušný poradce, ale čím dál větší hulvát.

23
J
Reagovat

Tak ja tam budem mat urcite 3 ludi samozrejme za predpokladu, ze budu finalisti. Aj ked neviem Kristian a Karmen su asi jedini za Slovensko, ktorych vidim nielen ako semifinalistov, ale aj ako finalistov. Za 1. Kristian bol v 1. kastingu a dostalo sa mu dost pozornosti + ta zamilovanost v style a la Itcho tiez hovori za seba. Karmen bola sice v 3. kastingu, ale tiez sa jej dostalo mimoriadnej pozornosti. Ak by sa s nimi neratalo dalej, tak by ich dali zrejme do zostrihu. Ono Kristian to bude mat podla mna tazsie nez Karmen. Je skor taky alternativny typ, ale dokaze na druhej strane zaspievat aj Sheerana. Vybrat pre neho vhodne songy bude zrejme dost tazke. Okrem Linkinov by som si ho vedela predstavit ako spieva nieco z EVOLVE od Imagine Dragons napr. WHATEVER IT TAKES – to by sa mu hodilo alebo BELIEVER. THUNDER sa mi nepaci, tak to radsej nie. Od Eda S. nejaky poprockovy cover SHAPE OF YOU by tiez bodol. Ved YT je plny rockovych coverov roznych songov. Mohol by dat aj nieco od GREEN DAY.

24
ales winner emma
Reagovat

a zase stará známá písnička a zase jak je jejich finalisti Kristian a Karmen a blablabla bože číst to je ztráta času pro mně

25
Langic
Reagovat

@ales winner emma: No tak to necti :D

26
Jai Kudo
Reagovat

Když je teď pár dní klid do dalšího castingu, dovolím si off topic příspěvek. Je to sice jiná reality show, ale takovýho porotce by bylo potřeba i v naší letošní SS 2018. I když…to by tam asi moc lidí nezůstalo…. :-D
(The Voice Of Italy, Cristina Scabbia a její červené tlačítko, aneb jak to vidí rockeři :-D)

https://www.facebook.com/cristinascabbiaofficial/videos/10154981312536706/?hc_ref=ARTiYMJkoS9kt7X5oJRJjxEA_gJbpDf71JFtSxgh1EnwVB-8QN9MqYkD_x4k-0iP0VA&pnref=story

27
J
Reagovat

Teraz som si uvedomila, ze to medzi Haberom a Cristovaom moze byt kludne scenar ako okorenit nie prilis dokonale kastingy, aby nebola nuda a bolo to dost akcne. To opovrhovanie Cristovaom mi totizto pripada ako ked Simon Cowell opovrhoval Louisom Walshom v XF UK. Aj ked tam to nebolo take akcne a vulgarne. Dost ho tam Simon zhadzoval.

28
Jai Kudo
Reagovat

@J: No, možná, ale já si spíš myslím, že Habera nemůže překousnout, že někdo jako Ben (kterého si už od tehdejší SS neváží) je „téměř“ na jeho úrovni a má hodnotit adepty stejně jako on. Tak se snaží jemu i divákům dávat najevo, o kolik levelů je on sám výš, než Ben (což je!). Nevím, nakolik je to vhodné dávat najevo v TV….asi by to měl omezit. Ale chápu ho…. :-D

29
Daniel
Reagovat

Ahoj vsem, souhlasim, ze Zuzana dneska jednoznacne nejlepsi. Je na ni neco zajimaveho a doufal jsem, ze zazpiva dobre. Jak zacala zpivat House of the rising sun, tak jsem ji fandil jeste o to vic (jedna z mych srdcovek). Za me velmi dobra verze a hodne se mi libi jeji barva. Bude s ni ohromna prace, ale myslim si, ze by mohla dojit hodne daleko.

Normalne nepisu, ale procitam si rekap pravidelne. Hlavni duvod proc jsem dnes napsal je Habera. Ano dnes byl ostrejsi, ano obcas se k Benovi choval nadrazene (nesouhlasim se slovem nedustojne) a ano nechapu co videl na Andrei a proc tak rozcupoval Barboru. ALE porad je to nejdulezitejsi clen poroty. Bez Habery by ta show byla polovicni (mozna by to taky mohla byt posledni serie, protoze on je pro tu show jeden z hlavnich). V 90% ma spravne nazory, dokaze rict uprimne co si mysli, nedela mu problem nekoho sestrelit (pokud se jedna o exota), ma jednoznacne nejvetsi zkusenosti jak na poli hudebnim, tak primo v superstar. To ze se obcas navazi do Bena? A co jako :-) Ben tam ma roli benjaminka, ktery si soutezi prosel. On tam ma jine povinnosti nez Habera a myslim si, ze to tak vnimaji oba. Uprimne se mi libi oba, ale pokud budu tapat nad vykonem souteziciho a oba budou mit jiny nazor, tak si radeji poslechnu nazor Habery. Ale jinak s porotou v letosnim rocniku nemam asi zadny problem. Hlavni vsak budou zive vecery. Tam se uvidi…:-)

30
Tomáš
Reagovat

Ať je to jak je to, mě by klidně nevadilo kdyby se konflikty mezi Haberou a Benem ještě víc vyostřily ( například vylití sklenice s vodou na hlavu ), chytání pod krkem atd. Z pohledu diváka je to pro mě velice atraktivní. :D Ač si to málokdo přizná, má to tak skoro každý. Vážně je to lepší než kdyby se tam nedělo nic a bylo to nezajímavé. Ne ale teď vážně, mě letošní porota baví hodně. Z mého pohledu je to pro mě možná vůbec nejlepší porota v historii SS protože v těch předchozích řadách sem vždy měl k někomu nějaké výhrady ( tu více, tu méně ), asi nejvíce mi teda vadila Dara a pak Vytisková no. A ještě sem nemusel Csákovou ale to už je pravěk. Pokud jde o federální SS, tak je to pro mě nejlepší složení poroty jednoznačně.

31
Bezík
Reagovat

Přestřelky mezi Benem a Paľem skutečně můžou být záměr produkce, nebo minimálně můžou být produkcí podporovány. Nicméně jisté napětí mezi Paľem a zbytkem poroty mi přijde autentické. V divadle to vidím tak, že Matěj s Benem spolu snadno najdou shodu a bude to souboj o Katku, která je tak trochu někde mezi. Habera si ji jistě pokusí získat na svoji stranu a přesvědčit ji o tom, že je to on, kdo má ten správný pohled. Habera se pochopitelně verbálně předvádí, protože to je něco v čem vyniká, je díky tomu zábavný a je to nakonec jeho jediný přínos pro tuto show. Ben se jako jistá „oběť“ jeho verbálních eskapád přímo nabízí. Ben mi jako porotce přijde nepoměrně přínosnější než Habera, který je v podstatě taková zkostnatělá zombie průměrného vkusu (stačí se podívat na jeho vlastní produkci). Ben se mi jako autor, interpret či producent nemusí moc líbit (a ani moc nelíbí) ale nelze mu upřít výbornou orientaci v moderních žánrech a rozhodně dobrou intuici v tom vidět a slyšet v soutěžících interpretech jejich potenciál. No snad nás čeká opravdu zajímavá SS, teď ještě nějaké ty soutěžící ;-)

32
Tomáš
Reagovat

@J: Asi budeme mít letos opět stejné favority. Já jen o Zuzku se bohužel trochu bojím že nepostoupí ze semifinále pokud by tam s Karmen byly obě. Jsou si trochu podobné, nevím jestli ve finále nebude místo jen pro jednu z nich a Karmen je IMHO jasná finalistka, tam není co řešit. Mrzelo by mě to dost, zvlášť kdyby místo ní postoupila nějaká nevýrazná nebo úplně nezajímavá zpěvačka. Toho samého se obávám i u některých dalších ale o tom bych se rozepsal až později. Ještě se hodně zapomíná na Dominika, tady mu teda kromě mě nefandí nikdo ale mě zaujal a chtěl bych ho vidět co nejdál i když si myslím že finalista z něj bohužel nebude. Ty pravděpodobně ani nebudeš vědět o koho jde.

33
J
Reagovat

@Tomáš: Viem o koho ide. Len mna nezaujal. A mali sme spolu favoritov aj v XF len ja som to mala obratene Matta a az po nom Kevina. Kym u teba to bol Kevin a potom Matt. V kazdom pripade som zvedava na toho chlapca, ktoreho ste tu s Monikou spominali ako zaujimavy typ nadchadzajuceho kastingu. Dufam, ze bude stat zato, lebo dobrych chlapcov je zufalo malo. V kazdom pripade jednickou u mna je zatial Kristian a za nim obe dievcata Karmen a Zuzka. Predsa len Kristian tou alternativou mi je blizsi. Co myslis ake budu temy finalovych vecerov? Pochybujem, ze bude rockove kolo. Skor sa vazne obavam letnych nedajboze Latino hitov. No Kristian by mohol dat SMOOTH od Santanu. Kevina by sice neprekonal, ale urcite by to bol vykon vecera. https://www.youtube.com/watch?v=dNIAaibLAn8

34
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tomasi ja to mam stejne, miluju hadky mezi Benem a Haberou, cim hustsi tim lepsi. Jen at je Habera hulvat, me v te roli desne bavi, uzivam si to. Je to bozi z pohledu divaka, neverim, ze divaky bavi slunicka. Habera je bozsky drsnej, jeste by mohl pridat a jednu Benovi v zavalu zurivosti slehnout.

35
Bezík
Reagovat

@Monika: Nooo …. to by asi nebylo dobré Benovi jednu šlehnout, ten hoch je dost dobrej v BJJ, to by asi bylo hodně au au au … :D

36
Monika
Reagovat

@Bezík: No vsak by to bylo zajimave, konecne poradnej adrenalin v soutezi.

37
Tomáš
Reagovat

@J: Když to tak vezmu kolem dokola, taky je u mě zatím celkově jasná jednička Kristián a ve Finále ho budu mít před oběma holkama, Zuzkou i Karmen a budu mu fandit ještě víc než jim, samozřejmě pokud tam toto složení bude. Ale já ještě s napětím očekávám ten poslední casting, jestli ten týpek co se tam objeví u mě Kristiána náhodou ještě nepřekoná a to se může stát. Povíme si o něm o víkendu. Že tě nezaujal Dominik se ani nedivím, je ještě dost nevyzpívaný a jeho barva hlasu nebude každému po chuti ale pro mě má charisma i potenciál, minimálně do Semifinále si rozhodně zaslouží jít ať o něm rozhodnou diváci. Viděl bych ho určitě raději ve Finále než nějakého unylého popíkáře. Že tam musí být rockeři je jasné ale kromě toho bych tam dal i nějakého showmana aby to bylo pestré a tohle by byla pro mě ideální volba. A pokud jde o témata finálových kol, tak těžko říct jaká budou…taky na rockové kolo moc nevěřím, hodně pak bude možná záležet i na té finálové sestavě jestli televize Rock zařadí nebo ne, oni tam budou mít nějaké své koně a pokud by si mysleli že jim rockové písně nesednou tak je asi nedají. Jinak taky spíš čekám nic moc témata, jen ať proboha nezařazují kolo Michala Davida, to už by tentokrát bylo i na mě moc. :-D Myslím že kolo česko-slovenských písní ale asi bude, ve federálních SS bylo zatím pokud vím skoro vždy.

Monika: Ještě by se do těch jejich sporů mohl nějak zaplést i Ruppert a už by to bylo dokonalé. Pak by si tam chlapi v živáku mohli dát přes hubu a sledovanost by rostla do takových výšin o jaké by se jinak SuperStar nikdy ani nezdálo. :D

38
J
Reagovat

@Tomáš: Ked by som sa na to divala z pohladu dramaturga, aby to bolo vyvazene a zaujimave, tak by som do finalovych kol vybrala mix od kazdeho nieco: alternativa, rock, pop, rnb, soul a tanecna hudba, aby si kazdy divak doma pri TV prisiel na svoje a mal komu fandit. Ovsem som viac za modernejsie piesne a nielen stare vykopavky. Takisto Kristian aj ked ma v podstate rad alternativu a Linkinov nemoze predsa ich stale vyspevovat . Tak alternativou mu mozu by Imagine Dragons, Green Day, Sheeran apod. Karmen ma rada P!NK, ale tam to vidim jedine na WHAT ABOUT US – lebo je to posledny velky hit od P!NK a potom si ju dokazem predstavit aj v niecom komercnejsom ako je NEW RULES, ANYWHERE apod. Predsa len SS je komercna sutaz. Aj Emma v 1. zivaku pred 2,5 rokmi musela spievat TOVE LO. A teraz tiez v podstate Emma vydava komercny pop a nie alternativny ako povodne chcela.

39
J
Reagovat

Co sa tyka tych hadok a vymeny nazorov medzi Haberom a Cristovaom som neutralna. Mne to nevadi a prijde mi to ako okorenenie v SS. Ale nejaka 60 – rocna babka, ktora si zapne SS to moze vidiet inak. Ono SS nepozeraju len tinedzeri. Vsetko, ale s mierou. Hadky ano, lebo mozu byt aj konstruktivne. Je dobre, ze Cristovao ma svoj nazor a Habera s nim moze a nemusi suhlasit, ale facky zrovna lietat nemusia.

40
Bezík
Reagovat

@J: Ony nějaké facky rozhodně nehrozí, Ben je mistr evropy v brazilském jiu jitsu, to by byl velmi krátký proces, ale on to Habera jistě dobře ví :D

41
ales winner emma
Reagovat

Langic starej se o sebe laskavě

42
ales winner emma
Reagovat

tak se nám blíží poslední casting ale můj odhad už se tam nikdo zajimaví neukáže a ani nemusí od divadelních kol to bude sakra zajimavé a velké vyřazování nejdřív ze 120 lidí půjde pryč rovnou půlka a potom budou muset ta zbylá polovina muset hrát s živou kapelou to jsem zvědaví a chci laskavě zareagovat na toho no jak ho pojmenovat už mě ani nestojí za slovo takže to napíšu jinak 37-netěš se protože pokud má někdo sluch tak ten tvůj Kristiánek s Karmen a Zuzkou poletí mezi prvníma

43
J
Reagovat

@ales winner emma: O co sa stavis, ze Karmen a Kristian budu finalisti. Povedal si, ze bude finalova TOP 10. Kolko z nich ma byt zo Slovenska. Mne by aj bolo jedno kolko ludi sa tam dostane zo Slovenska. U mna rozhoduje viac hudobne zameranie a osobnost ako sa kto javi nez pohlavie a narodnost. Ale tym, ktori pripravuju SS asi sotva. Vzdy budu nejako dorovnavat, aby to bolo nielen podla pohlavia, ale aj podla narodnosti vyrovnane. Staci si spomenut na predchadzajucu SS ako porota vybrala 3 SK dievcata, aby to bolo vyrovnane. A potom si poloz otazku kto ovela zaujimavejsi nez su Kristian a Karmen sa zo Slovenska ukazal na kastingoch.

44
Tomáš
Reagovat

@J: Souhlasím s tebou. Ono dejme tomu že ta finálová Top 10 bude a podle mě tam bude nejen stejný počet chlapců a dívek ( což je logické když budou dvě rozdělená semifinále na chlapecké a dívčí ) ale já myslím že tam bude i stejný počet lidí z Česka i ze Slovenska. Takže dejme tomu kdyby chlapci postoupili 3 Slováci a 2 češi, tak u dívek to zase bude opačně a postoupí 3 češky a dvě slovenky. Prostě aby se to dorovnalo. Pravděpodobně tedy v Semifinále určí diváci hlasováním pouze prvního, maximálně dva postupující a o zbytku rozhodne opět porota. A i kdyby ne tak národní hlasování prostě existuje a je jasné že češi mají známé, přátele a dejme tomu někteří pokud už někde vystupují i nějaké fanouškovské základny v Česku a Slováci zase na Slovensku takže každá země bude podporovat více svoje kandidáty a proto nikdy nehrozí že by třeba v hlasovacím žebříčku diváků byli v Top 5 samí češi ani samí slováci, to se prostě nestane ani kdyby skutečně těch 5 z jedné země bylo vážně nejlepších a ti z té druhé země by všichni totálně propadli ( ale ani to není moc pravděpodobné že by se v jedné zemi nikdo ucházející nenašel ). Pořád tady bohužel podle mě má větší váhu národnost než talent, sice se o tom nahlas nemluví a nikdo z Novy ani Markízy by to nikdy nepřiznal ale vše dosvědčuje že tomu tak skutečně je. Je možné že už v semifinále někdo opravdu dobrý na tenhle národnostní systém dojede a do Finále se bohužel nedostane. Bylo tomu tak i posledně.

45
J
Reagovat

@Tomáš: A potom sa stane aj to co v XF UK 2017, ze ten najlepsi a najtalentovanejsi aj ked nie zrovna mainstreamovy typ skonci na 3.mieste a porazi ho nejaky hopkajuci saso vyspevujuci komercne nursery rhymes a songwriter/composer. A propos na ASCAP a BMI som nasla s kym Grace zlozila WOLVES. Je tam zaregistrovana ako songwriter/composer pod menom DAVIES GRACE LOUISA. Na WOLVES s nou spolupracovali ANU PILLAI a DAVID SNEDDON (vitaz FAME ACADEMY 1.seria).

46
Luke
Reagovat

Přesně tak, Kristián a Karmen poletí mezi prvníma – do další fáze superstar – do dalšího kola, protože v porotě sedí odborníci, kteří se věnují zpěvu několik let a určitě poznají kvalitu a rozhodně poznají, kdo umí a neumí zpívat.
Jinak už se těším, až castingy skončí a bude další fáze. Nejvíc se těším na živé přenosy, což asi každý :-)

47
ales winner emma
Reagovat

J no rozhodně jsem původně nereagoval na tebe ale na někoho ůplně jiného kdo mě nejvíc vadí ale ok pokusím to vysvětlit ale stručně nebudu se opakovat a řeknu to zaobalenou formou ale narovinu takže milí zlatý J jak jistě víš tak narozdíl od tebe a několika dalších jedinců mám aspon sluch a jestli si náhodou opravdu myslíš že Kristián a Karmen zvládnou se dohrabat až do finále tak já se stoprocentně vsadím že nemají jedině že by zase byla použita divoká karta nebo karty a za další klidně tady můžu sdělit můj seznam aneb koho vidím už ted potenciálně ve finále v top 10 takže začnu 1-Maria Bikarová, 2-Ladislav Angyal a jeho hit pošta 3-filipínec Brian Gandola 4–Adéla Ferencová 5-Adriana Habrdová nejmladší ůčastnice 6-Tereza Ann Mašková 7-Bibi Hall 8-Mariia Boischenko 9-Ondřej Bábor 100-Tomáš Tran P.s-toto je můj seznam v top 10 a z potencionální finálové 10 mám největší favoritky dvě Adélku s Marii a můj komentář ke Kristiánovi Zuzce a Karmen je známí a už sem ho tu říkal tuším dvakrát oni na podia absolutně se nehodí neumí intonovat a vůbec vše co jsem tu už psal nebudu se opakovat abych to uzavřel pro mě bude toto ideální finálová top desítka protože ti tři nemají z těch co tam jsou ale opravdu jedno velké nic a mám takový dojem že se tu začíná opět objevovat syndrom slepčíkovců na straně jedné a Emmy ze SS 2015 na straně druhé a abych to ůplně uzavřel to už i můj pes umí vít líp než Karmen Zuzka a Kristián tečka

48
ales winner emma
Reagovat

a ještě něco vsázet se nebudu to už sem se vsadil minule no a vyhrál sem podruhé mi bude stačit když místo toho mě budete konečně vnímat co vám říkám a taky že se mě konečně začnete i vážit protože vše co jsem kdy řekl byla pravda jen vy mě neberete vážně ale víceméně je mi vás líto já mám svědomí čisté

49
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=FJVr4cFvzDc Škoda že se tenhle nepřihlásil do SS, viděl sem ho jednou naživo a nemělo to chybu. Hned bych měl dalšího favorita. :)

50
J
Reagovat

@Tomáš: Este mame jeden kasting a potom ten SuperVyber, takze nevesaj hlavu. Tiez nie vo vsetkych SS bola TOP 12 (10,8) uplne dokonala a kazdy mi vyhovoval. Na zlepsenie nalady tu mas baladu od ID z albumu EVOLVE NEXT TO ME. Nie je sice velmi rockova, ale mne sa paci. Ma pekny text aj hudbu samozrejme. https://www.youtube.com/watch?v=-C_rvt0SwLE

51
nofuxCZ
Reagovat

Dovolím si odbočku, pokud vás už nudí naše castingové díly, tak v 16. řadě American Idolu už došli do divadelní fáze :) a koukal jsem, že na YT je ofiko kanál globální Superstar, kde už se objevila 2 videa z našich letošních castingů :) https://www.youtube.com/user/idolsworldwide/videos

Jinak co se týče kvality naší letošní Superstar, tak si myslím, že to nakonec nebude až tak zlé. A pořád si myslím, že se v dalších fázích objeví někdo kdo nás překvapí a kdo se castingy jenom mihnul nebo koho neukázali vůbec – každý rok tam někdo takový byl, viz třeba vítěz Chodúr, kterého všichni zaregistrovali až v divadle.

52
J
Reagovat

@nofuxCZ: Brian May z Queen mal klip od GG WHO WANTS TO LIVE FOREVER zo SS 2011 na FB – koncom januara 2016. Vsimol si ju a pacila sa mu.

53
dolores
Reagovat

Zdravim vsetkych vospolok:-) vcera som si prechadzala diskusiou a nasla som sa tam (osobitne pozdravujem Motylka a spol.).Na zaciatku som tu bola, len sa nieco u nas stalo :-(, tak sledujem ine clanky a diskusie, a na toto nezostava cas. Ale kedze som HC fan Superstar, nevynechala som zatial ziadny diel.
No tazko sa mi tu dohladava Superstar 2018 ako zoznam clankov, je tu chaos, musim sa preklikavat kade tade, ked chcem najst nieco, pod kolonkou Superstar 2018 najdem GG, Drobnu ? no ty brdo…. takze pozdravujem adminov, ze mi ani len neodpovedali, ked som o to ziadala uz na zaciatku. ://

Vidim, ze sa ako uz tradicne na Panakovi :-) utvaraju favoriti, a ich fankluby, len asi sa nebudem vo vsetkom zhodovat, asi som si vsimala ine veci. Hoci kastingy este nic neznamenaju a ja zacinam fandit najskor v divadle , ale vacsinou az v semi, kedy sa to utrasie aj podiovym prejavom v zivaku.
Taky Revay na mna az tak nezaposobil, sice osobnostne ocaril, ale spevacky mi prisiel dost tuctovy a nevyrazny. Ale nezatracujem ho zatial, podobne na mna posobil na kastingu itcho) Dalsia tunajsia favoritka Karmen, ano je fakt dobra, a chraplak ju zachranuje, pripomina mi miestami slabsi odvar Bonny Teiler,no ked ho nepouziva, je to trochu nuda, na druhej strane ocenujem, ze ho nedava vsade, inak by to bola len druha Lenny. Osobnostne je trochu zosnurovana a neista, ked si spomeniem na Emmu, uz na kastingu bola totalne uvolnena a prirodzena. Ale uvidi sa, som na nu zvedava.
Z chalanov sa mne osobne najviac zatial pozdava Motalik. Sice farba hlasu nie je 100%na moja salka, ale vyrovnava to slusnou technikou, muzikalitou, sice spieval viac rnb stylom, ale som si ista ze on da aj rockove veci.
Z bab ma este zaujala ta lesbicka Doris, ktora asi nepostupi pre dost amaterske frazovanie v cestine, ale ten hlas….ach, musela som si ju pretocit 3x..no krasa. V anglicine sa mi z kratkej ukazky KellyFamily zdala ok. Ale nebudem si ju hned vyhadzovat, pockam si na jej vykony v divadle, ked jej daju povinnu jazdu
ako sa tym vysporiada. Zuzka Chalupova je tiez fajn, velmi spontanna a hlas ma prijemny, ale tu prenecham na fandenie chlapom, zda sa ze bude mat obri fanklub :-D
A som zvedava, ktory zo superfavoritov predcasne vypadne ako to uz byva…

Na dalsich sutaziacich, ktorych tu spominate som uz aj pozabudla, musim si to prejst.

54
dolores
Reagovat

Este k porote. Bavia ma od zaciatku vsetci, dokonca aj Ruppert. Ta medzierka medzi zubami ma vzdy rozosmeje :-)) Ben je v pohode, Habera ako vzdy, len by uz ho tiez mohli vymenit za niekoho ineho, hoci tym, ze bol v kazdej serii, zda sa, akoby to uz bez neho neslo. Ale islo. Len treba najst vhodnu nahradu. Vysoko ocenujem, ze si novi porotcovia hodnotia podla seba, a nie su z Haberu pokakani.
Najviac ma zaujimala Knechtova, bala som sa, ze bude hnusna, ale som s nou spokojna, a co ma prekvapuje, v hodnoteniach hlavne dievcat sa s nou takmer presne zhodujem. Co mi vadi, jej plastiky, a botoxy,…proste nie je to ta rebelka Kata, na ktorej koncertoch som isty cas ficala, uz je to vizualne nejaka trochu Barbie, hoci uznavam, ze jej face-prerabka je vkusna a vyzera naozaj pekne, ale proste to nie je ona :-D

55
Bezík
Reagovat

@dolores: Ahooj, tebe rád vidím a čtu, konečně někdo normální ;-) :D Tak snad si tu na nás najdeš trochu času.

56
J
Reagovat

Rozhodne musime pockat na SuperVyber, kedy im zrejme budu pridelene piesne, s ktorymi sa budu musiet popasovat. Pamatam, si este ten Coldplay u Stepana a najma jeho blby duet s Patriciom. A Emma tiez nehviezdila s Adele. Hoci duet mala deliciozny FALLING SLOWLY. Na vybere piesni zalezi a velmi. Ak dostanes hlupost, tak ju nemozes excelentne zaspievat.

57
Tomáš
Reagovat

@dolores: Ahoj dolores, tak tě vítám zpět mezi námi pokud jsme si teda spolu ještě letos nepsali, teď si vážně nejsem vůbec jistý. :D Tobě se z kluků zatím nejvíc líbí Motalík? Za mě teda vůbec. Ne že by mi na něm něco vadilo ale on, Karlík a Matej Bratko ( zpíval teď naposled na konci ) mi zatím příjdou úplně průměrní a ničím mě nezaujali, zařadil sem si je do kategorie že sice neurazí ale ani nenadchnou. Popravdě mě trochu nudí. Samozřejmě je ale vůbec neodepisuju a můžou všichni ještě překvapit dalšími výkony a získat si mě, to vůbec nevylučuju. Však se uvidí dál jak se ještě kdo předvede. Zatím mě ale třeba takový filipínec Bryan zaujal daleko víc než nějaký Motalík, nejen zpěvem a muzikalitou ale i tím že je to prostě pro mě zajímavější týpek. O Kristiánovi samozřejmě ani nemluvě. Když už je tedy mám srovnávat. Ale češi ( nevím jak slováci ) mají bohužel rádi takové skromné nudné chalany jako Drda, Chodúr, Kurc a ti u nich mají úspěch, mám proto trošku obavy aby se tyto typy nedostali nakonec do finále na úkor někoho zajímavějšího což se stalo i v minulosti. V minulé SS mi třeba ve finále přišel zbytečný Křižka, stejně pak vypadl hned jako první. Místo toho klidně mohli postoupit Patricio, Farkašovský nebo Sleziak. No uvidíme jak to nakonec letos dopadne.

58
ales winner emma
Reagovat

horká aktualita jedna ze tří soutěžících ůdajně porušila pravidla a ze Supervýběru nepostoupí do semifinálových kol píše se tady něco o té koktavé denise Čermákové ale na webu cas.sk sem si to četl trošičku z jiného pohledu a spíš bych řekl že bud půjde o Karmen nebo Zuzku a to by byla sakra dobrá zpráva protože ta slavná Karmen je ve skutečnosti profesionální zpěvačka a už vydala i CD jo a ještě něco emma drobná zrušila své turné a přesunula ho na podzim jesen a na času sk se doslova píše nečekaný vyhazov ze Superstar kdo ze tří dívek skončí kvůli porušení pravidel a to není vše na konci toho článku se píše něco v tom smyslu že tato řada Superstar bude něčím vyjímečná a na diváky čeká překvapení v podobě návratu jednoho či jedné ze soutěžících z minulé řady podle té fotky bych řekl že do semifinálových kol půjde místo dvaceti 21 soutěžících a že to bude právě Emma Drobná která se vrátí jako soutěžící

60
Prochor
Reagovat

@ales winner emma: Mně už taky napadlo že letos jsou jen dvě slušné možnosti. Buď všechno skončit pro nedostatek talentů a nebo celou řadu pojmout jako druhou šanci pro finalisty z minulých řad. Mohlo by dojít k docela zajímavému utkání. Každopádně bych porotě doporučil podívat se, kdo letos peče pizzu:-)))

61
Tomáš
Reagovat

@Monika: To už sem taky viděl ale myslím že ten nic zajímavého nepředvede.

62
ales winner emma
Reagovat

Prochor naprostý souhlas ale přece jenom si myslím že pokud by to skutečně měla bít pravda tak by si ale především televizní diváci měli rozhodnout o tom jestli by takový krok uvítali nebo ne já osobně pokud by se emma vrátila zpět jako soutěžící nebo kdokoliv jiný tak by to byl pro mně trošičku problém a navícse mi zdá že na to jsou pravidla a nikdy se ještě nestalo aby vítěz jedné řady nebo kterýkoliv jiný soutěžící měl příležitost opět soutěžit ale uvidíme počkejme si na ten Supervýběr a taky i na divadla a potom se o tom můžeme bavit víc do hloubky

63
ales winner emma
Reagovat

a jen tak na okraj by mě zajímal názor Dj Vlada a dalších co si o tomto vlastně myslí a jestli by to byl dobrý krok aby byla ta možnost vracet někoho z minulích ročníků zpátky jako soutěžící

64
Jana
Reagovat

@ales winner emma: Stalo se to už. Leona Černá a Lukáš Michna soutěžili v jedné řadě Superstar a dostali se až do živého přenosu a pak se v dalším ročníku dostali do finále znovu. Ve slovenské Superstar je myslím stejný případ Richard Vida. Takže to asi jde soutěžit znovu…

65
Jai Kudo
Reagovat

@Jana: To je možný, ale proč by proboha znovu soutěžila Emma, která to celý vyhrála, proboha!!! To jsou zase výmysly našeho Aleška ….. :-(

66
Bezík
Reagovat

@Jana: Myslím, že rozhodující je účast ve finále. Kdo se dostal do finále, podruhý už nemůže. Aspoň tak nějak to bylo prezentovaný.

67
Luke
Reagovat

@Jai Kudo: protože je to exot a nemá tady už dávno co dělat, na něho nemá cenu reagovat, protože si vynucuje pozornost svýma nesmyslama a divím se že na něho reaguje někdo ještě…s tím člověkem se nemá cenu vůbec bavit…

68
Bezík
Reagovat

@Luke: Tak zase má ale velmi zábavnou gramatiku, zejména naprostá neschopnost rozlišovat bít/být je v údajných 28 letech vysloveně kouzelná … :D :D

69
ales winner emma
Reagovat

můj výmysl to absolutně není a jediný kdo nechápe o čem mluvím jsi akorát ty a vám podobní a drobná poznámka možná mi to neuvěříš ale v takovém případě bych dokonce hodil i mé favoritky přes palubu a znova jí posílal sms hlasy

70
ales winner emma
Reagovat

Jai kudo ok a jak my teda vysvětlíš to zrušené turné a navíc Emma mi sama napsala že to turné bude až na jesen a když sem se jí sám zeptal na tuto spekulaci napsala mi že něco chystá že jde o překvapení ale nesmí o tom mluvit a za další nikoho z vás ani ve snu nenapdlo že se jedná opravdu o ůplně poslední řadu Superstar bud na dlouhé roky nebo ůplně takže bych se tomu ani moc nedivil mimochodem i Vladko z vyvolených vyhrál dvakrát takže to asi možné je i když Vyvolení jsou ůplně odlišný tip pořadu

71
ales winner emma
Reagovat

Luke ale ano mám tady co dělat z jedoho prostého důvodu že narozdíl od vás aspon přináším pravdivé informace to vy toho nejste a nikdy nebudete schopní a za druhé doufám že za porušení pravidel poletí právě Karmen protože není normální aby profesionálka jako ona koncertovala a ještě má tu drzost chodit do Superstar já věřím že když jí nezastaví porušení pravidel porota tak aspon jí dají stopku diváci pokud se nedejbože dostane do semifinále já pevně věřím že se tak nestane Bezik-ano mám dobrou gramatiku

72
J
Reagovat

@Tomáš: Vies, ze Aidan Martin vydal ten svoj originalny song PUNCHLINE, ktory spieval na kastingu v XF UK 2017. Tu mas linky na SPOTIFY a DEEZER:
https://open.spotify.com/album/0YOEriZ3lwnqXtUl6tsSwX
https://www.deezer.com/en/track/479385752
Ten Louis bol korunovany idiot, ze Aidana nevybral. MIKA by bol 100-krat lepsim mentorom.

73
J
Reagovat

A co ked sa vrati Slepcik?

74
Bezík
Reagovat

@J: Tvl. nestraš !!!!! :D :D

75
J
Reagovat

@Bezík: Ja nestrasim len ma to napadlo. Kolko mal rokov, ked bol v SS naposledy 15? Prilis skoro. Dnes ma 18. Tak akurat. Tipujem, ze uz dozrel a aj hlas sa mu ustalil. A ked produkcia zalostne postrada nejakych zaujimavych chlapcov, tak je mozne, ze mu ponukli moznost skusit to znova. Pravdepodobne je to blud, ale…

76
Jan Liška
Reagovat

@ales winner emma: Mohl bys sem prosím dát link na ten článek? Rád bych si ho přečetl. Díky

77
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=TvnYmWpD_T8&list=RDTvnYmWpD_T8 Nevrátí se prosím nikdy nikdo kdo už jednou umřel ale já sem starej feťák a teď v rauši věřím že tenhle se jednoho dne vrátí a s ním se vrátí i všechny lepší zítřky, prosím nepřestaňte tomu nikdy věřit a hodně štěstí v tomto opravdu skurveným životě lidičky. :-)

78
Luke
Reagovat

@Jan Liška: Nedá tady nic jako vždy, jenom mele nesmysly aby byl zajimavej, nikdy sem nedal žádnej link. Kdybys ti chtěl vědět, tak sem psal např.že se vrátí eso, nebo napsal že superstar nebude a za pár dní psal že bude jako by nic…a tak bych mohl pokračovat dál…proste je to šašek, který si zakládá na tom šokovat, vytáhnout senzaci aby na něho lidí reagovali, ale 99 % věci co sem píše je úplně mimo. Nejlepší je nereagovat na něho a pokud tady bude moc psát i nadále, tak se to zase zvrhne Tak, že bude nadávat a napadat, nebo bude histercit jako minulou superstar…UPLNE HO IGNOROVAT, to na něho platí…

79
Luke
Reagovat

@Tomáš: To si zabil jako :-)

80
ales winner emma
Reagovat

Luke měl sem pravdu že Superstar bude moderovat Leoš měl měl sem pravdu že Superstar vyhraje Emma měl měl sem pravdu že mě tady sprostě napadáte měl a za další žádný linky sem dávat ani nemůžu i kdybych chtěl a za poslední to není o tom jestli sem nebo nejsem zajímavej to je o tom že všechno co sem tu zde publikoval byla pravda a urážet a napadat nikoho z vás nebudu ale když vás slušně požádám o to samé vy ho musíte napadnout ale ok v podstatě je mi to jedno a jen si myslím to co tu píšu a jestli to vyjde si potom můžete a bít odpovědní ale někomu a něčemu ůplně jinému protože navíc vím ještě i jiné věci tak například že koktající Denisa Čermáková nepostoupí přes Super výběr dál a že tuto řadu SS 2018 která stejně bude poslední na delší dobu vyhraje opět Čech i když bych byl rád za opak viz mé favoritky Maria A adélka

81
ales winner emma
Reagovat

Jan Liška jak sem už řekl nemůžu protože to podléhá autorským právům

82
Luke
Reagovat

@ales winner emma: No naposledy reaguju na tvůj příspěvek a už nikdy na tebe nebudu reagovat jako Tomáš a mnoho dalších.
Jak už tady psal DJ Vlado jsi naprostý TROLL ztn. ANONYMNÍ ÚČASTNÍK OLNINE DISKUSNÍCH FÓR, CHATŮ ČI BLOGŮ, KTERÝ ZASÍLÁ ZÁMĚRNĚ PROVOKATIVNÍ, URÁŽLIVÉ NEBO IRELEVANTNÍ (off-topic) PŘISPĚVKY K TÉMATŮM, JEJICHŽ HLAVNÍM SMYSLEM JE VYPROVOKOVAT OSTATNÍ UŽIVATELE K EMOTIVNÍ ODEZVĚ NEBO JINAK NARUŠIT NORMÁLNÍ, VĚCNOU DISKUSI.
Takže tak, aby bylo jasno, ale to ty moc dobře víš, co děláš, protože je to v podstatě náplň tvého života a NIKDY BY TAKOVÝ ČLOVĚK NIKAM NEPŘIŠEL – NA NĚJAKOU SEŠLOST a je mi líto takových lidí a těmto indiviuúm by mělo být zakázano vůbec někám psát – do nějakých diskusích.
Takže Arrivederči.

83
Bezík
Reagovat

„podléhá autorským právům“ :D :D :D tvl. já nemůůůžu :D … teda my toho Aleška nemít, tak si ho snad musíme vymyslet :D Aspoň je tu nějaká sranda ;-)

84
J
Reagovat

Prave som si dala mensiu prestavku z velkonocneho upratovania a pozeram, co sa pocuva globalne na SPOTIFY a som dost prekvapena. Myslela som si, ze rock, britpop alebo alternativa sa nedostane do TOP 200 global. Napr. klasicky rock DON´T STOP BELIEVIN – JOURNEY 176. miesto (580 119 streams globalne). Vidiet, ze ludia maju predsa len dobry vkus. 155.miesto THE KILLERS – MR. BRIGHTSIDE (626 907 streams globalne). 149. OASIS – WONDERWALL – remastered (640 110 streams globalne) IMAGINE DRAGONS su tam tiez s 3 pesnickami THUNDER, BELIEVER, WHATEVER IT TAKES atd. Najvacsim prekvapenim je pre mna 158.miesto TOTO – AFRICA (619 817 streams globalna). Vidim, ze ludia na celom svete idu poriadne historicky daleko. Jedina vykopavka, ktoru mam ja na svojom SPOTIFY playliste je RADIOHEAD – CREEP z roku 1992. Nadherna piesen. Hned by som ju dala spievat Kristianovi ak by sa dostal do GrandFinale.

86
J
Reagovat

@Rena: Ta kvalita ide dole nielen u nas v Superstar, ale aj celkovo globalne napr. v American Idole alebo v XF UK.

87
Bezík
Reagovat

@J: Kvalita šla dolů, protože skuteční talenti dávno zjistili, že nálepka superstar spíš škodí než pomáhá.

88
Ally
Reagovat

Tak Zuzka souhlasím .Díky za tip☺
Aneta to není. .Ale. .poprvé letos zimomriavky 😊Děcka, že by to byla ONA?
Jasne je tu ještě Karmen..ale zatím jsme viděli tak málo, že těžko říct. .
A hlavně změna oproti všem tem Barbinam zpivajicim/ pokoušejícim se zpívat Aliciu Keys. .
Jj budme rádi, že se tam ještě hlasi občas někdo dobrý..souhlas s V.Horváthem.. I v podstatě s rozcilovanim Habery,.ze tady už muže postoupit kdekdo😊
Tak třeba je to jen vytváření napětí. .Aby .wow divadlo a dal bylo o ničem jiném ☺
To tak abych vás uklidnila..☺
No na vytváření napeti tu máme jiného odborníka. .mela by ho Nova angazovat☺

89
Ally
Reagovat

@J:
Creep..Už je z roku 1992? No taky jedna z mych Top..ale asi by se dala i pekne zkazit. Ale líbila se mi od Venduly Prihodove..I když bych na ni takový song asi netipovala. A o těch příjemných překvapeních asi ty soutěže jsou☺
PS Neprehanet..Já umyvala okna..a mám dost☺

90
J
Reagovat

@Bezík: U nas urcite. V Britskom XF je to viac o tom, kto je komercnejsi a najma bude po sutazi v tejto oblasti komercne uspesnejsi. Staci si porovnat Leonu Lewis s RAK-SU. Samotnej sutazi nepomaha ani to, ze vitazi maju problemy uspiet, lebo v sutazi vyspevuju nieco ine nez je ich posutazna tvorba. Skvelym prikladom je Louisa Johnson – v sutazi to bol anjel, ktory vyspevoval predovsetkym balady, v ktorych vynikol jej krasny hlas. Po sutazi je to osoba, ktora ukazuje, ze je uplne ina nez v XF UK „wild child“ a jej posledny singel YES minuly tyzden v official charts uk na 65. mieste a vcera na 92.mieste. Smutny oznam zo SYCA skor ci neskor prijde. Jej cas sa uz pomaly krati…

91
Rena
Reagovat

Přidávám taky něco k uvolnění napětí před konečně posledním castingem :-)) https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=7i29UdyC6Mo&app=desktop

92
J
Reagovat

@Ally: Ani mne sa nezdal ten rok. Ale pre istotu som si ho skontrolovala na wikipedii. Ja len, ze SCALEX minule navrhoval, ze v Grand Finale resp. Velkom Finale sa maju spievat starsie hity resp. solidne piesne nez nejake komercne sr…y, ktore navyse vybera finalistom publikum z 3 moznosti. Tusim navrhoval jednu piesen tusim 20-rocnu a druhu 5-rocnu. Aspon si to tak matne pamatam, lebo som s nim v tomto suhlasila aj ja. Ja osobne sa najviac obavam CZ/SK kola. Z dovodu, ze nechcem, aby sa spievali stale tie iste piesne a nech sa na to divam odpredu ci zozadu tak pre Kristiana neviem vybrat ziadnu SK piesen. Snad si vyberie sam a dobre. Zo SK hudobnej sceny len nie HEJ, SOKOLY!!!. Uz tej piesne mam plne zuby a radio vzdy vypinam, ked to davaju.

93
ales winner emma
Reagovat

Ally no vidíš to to mě nenapadlo jestli je to myšleno na mně no pokud by mě nova oslovila tak klidně bych to i přijal to bych vám předvedl co to jsou nervy napěrí a apod…

94
ales winner emma
Reagovat

tak dnes už poslední casting sláva konečně začne pořádné drama a to Supervýběr

95
Lukša
Reagovat

Než se zaposloucháme do posledního castingu, dávám něco málo k zamyšlení. Včetně dneška bude vybráno 120 zpěváků. Celkem mazec, uvážíme-li, kolik lidí nás tu všeobecně zaujalo…
Pro 120 vyvolených příští neděli začíná zkouška ohněm a ne jen jedna! SuperStar se přesune do své druhé napínavé fáze v podobě Super Výběru. Stovka soutěžících na jeho konci odejde s nepořízenou, protože jen dvacet z nich se stane letošními semifinalisty. Na porotu čeká opravdu těžký úkol!

96
Bezík
Reagovat

@Lukša: tak záleží na tom, co nám ukázali a co nám neukázali. Pokud beru jen to co nám ukázali, tak vybrat dvacítku žádný velký problém.

97
Prochor
Reagovat

Tenhle poslední casting se mi líbí nejvíc. Teď už si pár finalistů umím představit. Hlavně se mi líbil hlas toho kluka s vlastní skladbou.

98
Rena
Reagovat

Zatím mě zaujala pouze nenamalovaná Zuzana s kytarou a ten kluk s kytarou a vlastní písní od Brna.

99
Jai Kudo
Reagovat

Souhlasím, asi nejlepší casting dneska. A nějaká záplava písničkářek letos….
Ale nejlepší scénka letos – Habera a moucha Alfons :-D :-D :-D

100
Martasa
Reagovat

@Rena:
Jo, ten kluk s vlastní písničkou se mi zatím taky líbil nejvíc.
Ten ještě překvapí.

101
Jana
Reagovat

Ta holka z Dubaje je podle me absolutni WTF nepostup, jako proc? Postoupili mnohem horsi, mela krásný hlas.

102
Bezík
Reagovat

@Jana: Vybrala si Paľa, fatální chyba :D Nevím, problémy s rytmem i s intonací, možná postoupit mohla ale na TOP 20 ani náhodou, takže co.

103
Jana
Reagovat

@Bezík: Ben sel taky tenkrat do finale :-) mne teda přišlo, ze by mohla dojit daleko, v te slovenske pisnicce se mi fakt libila.

104
Monika
Reagovat

Dneska nejlepsi casting, vice talentu nez za predchozi dily dohromady. Za me topka Richard, vyborny zpevak, muzikalni, zadna trema, vyzpivany, dobrej styling, dokonce si myslim, ze by to mohl byt i budouci vitez superstar. Dale me desne zaujal Patrik s vlastni skladbou, nadherna barva hlasu, presne pro me jako pro Drdovku, malokdy se mi libi neci barva hlasu jako ta jeho, mohla by to byt moje srdcovka. A jako treti se mi hodne libila ta nenamalovana holka co bydli na lodi, opet krasna barva hlasu. To je moje dnesni top 3.

105
DJ Vlado
Reagovat

Dnešní casting byl pro mě zajímavý především tím, že jsem našel zároveň svého hlavního favorita i antifavorita mezi kluky, shodou okolností jeden z nich casting zahajoval a druhý uzavíral :-) Jak už asi tušíte, mým favoritem je Richard, který pro mě osobně překonal i Kristiána (barvou hlasu i typově je pro mě zajímavější), a antifavoritem Holanďan Victor (pozor, NIKOLIV kvůli tomu, že je cizinec, aby mě někdo náhodou neměl potřebu obviňovat z xenofobie :-D), který je pro mě křížencem Relicha a Puskailera, brrrr :-/ Richarda vidím v semifinále zcela jistě (a imho je to jeden z nejžhavějších adeptů na celkové vítězství), Victora díky ksichtu bohužel taky :-/

106
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: No jo, Richard je hotovej kousek, ten by mohl vyhrát, Victor … no, na rozdíl od Relicha je to mnohem větší sympaťák ale taky mnohem horší zpěvák (když budu ignorovat antipatii kterou jsem k Relichovu pěveckému projevu měl), ten neprojde ;-)

107
Monika
Reagovat

Viktor a sympatak jo? Mne silene lezl na nervy, hrozny sasek a kaspar, byl mi vylozene protivnej tou komedii kolem sebe, absenci talentu nahrazoval kravinama. Skoda, ze ho nevyhodili, ale do semifinale s nim nepocitam ani tak.

108
Bezík
Reagovat

@Monika: Sympaťák na rozdíl od Relicha, ne sympaťák jako absolutně ;-)

109
nofuxCZ
Reagovat

Tak se přidávám do fanklubu Richarda – doufám, že se dostane daleko. Ze všech castingů mi sedl nejvíc. Rychle jsem mu projel FB a máme skoro stejnej hudební vkus, takže o to víc mu budu fandit :-)

111
J
Reagovat

Kludne mohol dat Richard Chovan nieco aj z vlastnej tvorby HOREHIGH: https://www.youtube.com/watch?v=dYantdX4xgI
Tiez by som ho zaradila viac k alternative, indie nez k mainstream. Je dobre, ze prisiel skusit stastie opat.

112
ales winner emma
Reagovat

no a je to za námi poslední casting mně teda naprosto dostal byl perfektní i překvapivý na druhou stranu ted nám jde teprve do tuhého a fáze Supervýběry kde ze 120 lidí půjde víc než polovina pryč a jen 20 soutěžících budou letošními finalisty a co sem viděl v ukázce to bude mazec jinak z toho posledního castingu se mi líbil celkem ten Holandan naopak sem nepochopil nepostup té velmi šikovné Dubajčanky ale co už historie se neptá historie koná a teprve ted to bude extrémní a pro porotce žádná sranda takže poprvé v neděli 8 dubna

113
ales winner emma
Reagovat

oprava myslel sem semifinalisty protože až potom bude finálová top 10

114
Lukša
Reagovat

I mě z posledního castingu zaujalo nejvíce hned první číslo, Richard má velice slušnou hlasovou výbavu, z letošní slabší pánské části by měl patřit mezi adepty na finále. A Holanďan? Nechápu, sice na někoho může působit sympaticky, já bych ale spíše řekl vlezdoprdelka. Navíc ze zpěvu moc neukázal, a to málo žádná sláva nebyla. Z ženské části nejvíce zaujala dívka bez make upu, procítěný hlas a příjemná děvčica.

115
Tomáš
Reagovat

Tak pro mě jednoznačně nejlepší Richard a to nejen za včerejšek ale celkově za všechny castingy, pro mě je on zatím letošní SuperStar a Top 1. Překonal u mě dokonce i Kristiána, je ještě lepší. Jen mám strach aby nedopadnul jako Piňák, Oravec nebo Jaro Smejkal, přece jen pro pubiny je jeho věk už moc nahoře a jejich hlasy ještě ze začátku show mohou o lecčem rozhodovat…a taky takový alternativní týpek asi nebude pro masy. Doufám že sem paranoidní a že se mu hlasy jen pohrnou pokud dojde do živáků, snad jo… nikdo lepší tam pro mě asi letos není a je dost možný že už ani nebude. Naopak ten kluk co zpíval vlastní píseň přítelkyni mě nezaujal vůbec. Text teda samozřejmě docela fajn, za tohle by se nemusel stydět ani Klus ale barva hlasu? Pro mě osobně úplně jalová, jako zpěvák je pro mě nezajímavý a průměrný. Když bych měl za včerejšek sestavit Top 3 tak na prvním místě je jasně Richard, druhá asi ta nenalíčená Jasmína co bydlí v hausbótu a třetí asi Ester co zpívá s big bandem, ta mě sice pěvecky moc nezaujala ale je to prostě tak neskutečně magicky krásná holka že jí jako chlap asi leccos odpustím a její charisma je pro mě prostě do nebe volající. Další postupující Timea, ta mě tedy nezaujala vůbec. A Viktor co zpíval na konci mi nijak ničím nevadil, vcelku byl i sympatický ale do Top 3 by to nebylo, docela průměr…. Ještě se mi líbil Roman Oravec, takový vlasáč kdo si vzpomene….nějak mi připoměl Davida Weingartnera. Ale ten byl utopený v prostřihu tak ho asi do Top 3 nemá smysl dávat protože ho stejně příště vyhodí.

116
Fialka09
Reagovat

@Tomáš: Přesně to samé mě napadlo, když jsem toho Romana Oravce viděla, že mi vzdáleně něčím připomíná moji srdcovku Davida W. Ale asi se nedostane daleko, když mu tam nebyl věnovaný skoro žádný prostor.
Jinak asi tentokrát půjdu trochu proti proudu, ale já z toho Richarda nejsem až tak unesená jako všichni tady. Je to sympaťák, o tom žádná, ale zdaleka mě nenadchnul tolik jako Kristián. Ten si u mě z kluků prostě pořád drží prvenství :-)
Včera pro mě úplně největší hvězda byla Jasmína, strašně zajímavá holka, už tím svým stylem života, tím, že přišla nenamalovaná, tím, jak mluvila… A má krásnou barvu hlasu.
Jinak souhlasím, včera nejlepší díl ze všech castingů. A už se moc těším na divadlo. A mám strašnou radost, že to už konečně bude v neděli.

117
Tomáš
Reagovat

@Fialka09: Roman se daleko nedostane no ale je to hrozná škoda, viděl bych ho v semifinále rozhodně raději než některé jiné, kteří tam asi budou… nevím podle jakého klíče porota vybírá, některá jejich rozhodnutí jsou dobrá ale musím říct že některá i špatná…co už no, my s tím nenaděláme stejně nic. Taky sem rád že to už příště bude v neděli a s divadlem to snad konečně nabere trochu tempo. Sem na to vážně hodně zvědavý.

118
Jana
Reagovat

@Fialka09: David W byl taky muj extra oblibenec, doufam, ze tenhle kluk je cely on, napadlo me to hned, snad dostane sanci, ne vsichni finalisti snad musi mit dlouhy vystoupení u poroty, treba jen nedovezl zadne srdcervouci video :-D

119
Jana
Reagovat

Napsala jsem posledni prispevek jak retard, neco jsem tam pridavala a nesmazala vsechno nepotrebne, omlouvam se :-) proste doufam, ze ten kluk dostane sanci, protoze je cely David W :-)

120
Fialka09
Reagovat

@Jana: V pohodě, pochopila jsem to bez problému :-)) David byl moje láska, asi největší, co jsem v těchhle soutěžích kdy měla, a budu na něj vždycky vzpomínat. Je ho tak hrozná škoda… Každý kluk, který mi ho něčím připomene, je mi hned sympatický :-) Tak uvidíme, třeba máš pravdu a ne všichni, kdo se dostanou v divadle dál, museli mít nutně v castingových kolech nějaký dlouhý medailonek nebo tak něco.

121
Petr
Reagovat

@Fialka09: @Fialka09: jestli je to ten kluk co zpival green day, na FB ma foto k superstar a pod ni komenty lidi co mu drží päste v soutezi a jeho odpoved byla jiz netreba, skoncil

122
Bezík
Reagovat

@Petr: Zajímavé, asi je moc dobrej, moc hotovej, moc alternativní, nebo jiná podobná pitomost. A nebo třeba poslal Haberu do řiti :D :D

123
Jana
Reagovat

@Petr: :'(

124
Tomáš
Reagovat

Tak když je to venku, tak nemá smysl dělat tajnosti. Ten Roman opravdu do Semifinále bohužel nepostoupí, já to teda věděl ale nechtěl sem to tu psát ale když už to napsal někdo jiný… Je to hrozná škoda, já bych ho tam viděl fakt raději než jiné kteří tam budou. Jak se porota někdy rozhoduje dobře, tak někdy dělá i špatná rozhodnutí a tohle je jedno z nich. Vizuální podoba s Davidem W. tam opravdu je. Davida je věčná škoda, jak to tenkrát vlastně s ním bylo, vyšetřilo se to nějak? Byly v tom drogy nebo alkohol? Mám, dojem že se to zametlo a nevyšetřilo se nic…

125
Jana
Reagovat

@Fialka09: tak mame asi smulu, ale mame podobný vkus :-) taky jsem mela Davida nejradsi a to uz jsem videla hodne talentovych soutezi. A shodnem se i u Kristiana, Richarda a Jasminy :-) toho Romana je skoda, je rozhodne zajimavejsi nez vetsina ostatnich. Jinak me prekvapuje, jak letos klidne soutezici propali pred vysilanim, ze v divadle vypadli. Viz dalsi treba ten manzel Noskovy Bábor.

126
Jana
Reagovat

@Tomáš: myslim, ze to zametli s tim ze se prostě utopil a dal se to neresilo. To me tenkrat hodne vzalo :-(

127
Fialka09
Reagovat

@Jana: Jéé, tak to mě těší, že máme podobný vkus :-) Mě ještě krom Kristiána nejvíc nadchla Karmen a ta Zuzka z minulého dílu. A škoda, že ten Roman nepostoupil, no :-( A fakt, že to je dost překvapující, že to můžou soutěžící už takhle brzo provalit, jestli postoupili nebo ne. O tom příteli Noskové jsem to až doteď nevěděla, ale přiznám se, že mě to těší, byl mi nesympatický :-)
A kdepak se nám vlastně dneska „flákají“ kluci s rekapem?? :-)))

128
Tomáš
Reagovat

@Fialka09: Třeba to letos můžou provalit že nepostoupili proto že už SS skoro nikdo nesleduje. :D

129
Jana
Reagovat

@Fialka09: fakt se shodnem uplne ve vsech :-) Babor to klidne rekl v nejakym rozhovoru, cetla jsem to v nejakym clanku kolem tech narozenin Noskovy. Ale ten stejne nemel sanci, nesympaticky a zpev prumer. Taky cekam na rekap :-)

130
Tomáš
Reagovat

Nevím jestli bude rekap, možná Vlado dnes leží někde v lihu když jsou ty Velikonoce :-D

131
Bezík
Reagovat

Z intimní korespondence Bedřicha Bobše. „Řezat, řezat tu havěť, žádnou nešetřit !“ mudroval Bobš v pondělí velikonoční …

132
Jana
Reagovat

Teda ale musím říct, že celkově hodně slabý. Sleduju momentálně probíhající německou superstar a to je takovej mazec, teď jich je myslím 16 a fakt netuším, jak z tohohle chtějí udělat top10. Tam jen všichni kluci, co tam teď zbyli, by měli jít do finále automaticky. U nás by to každý z nich vyhrál s přehledem. Úplně zírám na tu kvalitu tam (hlavně u těch kluků).

133
Patrik
Reagovat

@Jana: no hlavně Němci to strašné prodlužují jako 16 castingové díly to je jako vážně moc , recall v Africe to je docela dobrý ale čím to zas zabili to jsou live show 3 live + Superfinále to je něco podobného jak u nás ale furt doufám že budeme mít aspoň 7 nebo 8 live show

134
Jana
Reagovat

@Patrik: oni budou mit jen 3 live show??? Prooooc? :'( Tolik castingu a jen tri primaky? Tak to mi zkazilo den :-( absolutne nelogicky :'(

135
Patrik
Reagovat

@Jana: no vůbec mě to nedává smysl proč tak málo live show hlavně 16 castingů to je duležité jako nevím jestli mají malý rozpočet ale to by je zas neposílali do afriky to taky něco stojí nebo malá sledovanost ? to vůbec nemůžu nikde zjistit jak si vede

136
Jana
Reagovat

@Patrik: zbytecne utopi spoustu talentu, kteri se tak ani nestihnou ukazat, a ze jich tam je! Je to fakt nelogicky a trapny. Ale po 16 tydnech castingu bych se snad ani nedivila, kdyby to lidi prestalo bavit.

Přidat komentář