Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2018, 4. casting: Kam zmizely talenty?

18. Březen 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar-2018-porota

Castingy letošní SuperStar se přehouply už do své druhé poloviny a včera nám Nova nabídla již čtvrtý castingový díl. A jak si můžete domyslet z rekapu, tak po stránce talentů to tentokrát žádná sláva nebyla. Měli tedy DJ Vlado a Scalex co hodnotit? To se dozvíte, když si přečtete následující řádky.

Marek Motalík

zpíval: Ed Sheeran – I See Fire / Ben Cristovao –TV Shows

DJ Vlado: Na Marka jsem upozorňoval už v minulém rekapu, jelikož je to starý známý z první řady Hlasu ČeskoSlovenska, ve kterém se v rámci týmu Pepy Vojtka dostal až do fáze Soubojů, kde vypadl v battlu s Danielem Mrózkem. Za 6 let změnil výrazně nejen image, ale minimálně zapracoval na dynamice (před 6 lety zpíval dynamicky dost ploše). Jinak mi ale Marek přijde jako veskrze průměrný zpěvák, jakých jsme už slyšeli v těchto soutěžích desítky. Absolutně jsem nechápal nadšení poroty. Možná na ně zapůsobila Markova výrazná image, která mu v soutěži nejspíš pomůže v postupu minimálně do semifinále.

Scalex: Nic proti Markovi Motalíkovi, bavil mě, ale jestli tenhle výkon přiměl porotu k takovým superlativům, tak si raději ani nechci představovat ten odpad, co jim tam jinak musel chodit (a pokud je to pořád tak, jak to bylo v minulých ročnících, tak před tuto porotu jdou už předvybraní lidé, takže ti nejprůměrnější už jsou vyfiltrovaní). Marek zpíval hodně procítěně, myslím, že navzdory jalové barvě hlasu dovede dobře prodat emoce. A zajímavé bylo, jak dobře imitoval Benův prapodivný pěvecký styl a frázování – vůbec si nemyslím, že by bylo snadné tohle napodobit. No, do křesla mě ten výkon nezamáčknul, ale pořád asi bude Marek v Divadle patřit k té lepší polovině.

Magdalena Martínková

zpívala: Katy Perry – Unconditionally / To ta Heľpa (lidová)

DJ Vlado: Když Magdalena, která má brášku s downovým syndromem, začala zpívat sloku, tak jsem si řekl: „Sakra, to je nádherný hlas!“ Bohužel však barva hlasu byla v jejím zpěvu to jediné pozitivum, jelikož v refrénu se málem udusila jako pilot Karel Bureš (Petr Kostka) rohlíkem ve filmu Zítra vstanu a opařím se čajem. Magdalena bohužel zcela postrádá rozsah. Na postup do divadla to sice stačilo, avšak obávám se, že Magdina cesta soutěží nebude mít dlouhého trvání, což je vzhledem k tak pěknému hlasu škoda.

Scalex:  Unikátní velmi šumivý, velmi “airy” hlas, takové hlasy miluju (spolu s těmi s lehkým chraplákem). Refrén byl bohužel hodně špatný, zčásti zaúřadovala tréma, zčásti pak naprosto nezvládnutá technika. Což na druhou stranu je obojí vcelku dobře odbouratelné. Pakliže je mezi castingovými koly a Divadlem cca měsíc času, je to teoreticky dost pro intenzivní nácvik. Kdybych byl účastníkem SuperStar a byl puštěn do dalších kol s výhradami, nejspíš bych se přerazil, abych za ten měsíc zamakal na svém projevu a odstranil problémy. Tak uvidíme, jestli se Magdalena přerazila, protože pokud ne a vypadne v Divadle, bude to škoda. Jo a prosím vás, nepůjčujme si furt něco od Slováků. Prej že bude zpívat českou a nakonec To ta Heľpa. Tímhle způsobem jsme si půjčili Krndu a Bureše a víme, jak to dopadlo.

Kristína Tomaščíková

zpívala: John Lennon – Imagine + jedna slovenská neznámá (???)

DJ Vlado: Druhá stará známá, kterou si pro změnu můžeme pamatovat z mé oblíbené třetí slovenské SuperStar. Tentokrát však musím odhlédnout od faktu, že Kristína je účastnicí tohoto skvělého ročníku (ve kterém beztak nedošla ani do semifinále) a zaměřím se na její zpěv, který však nemá cenu hodnotit, jelikož ho trefně pojmenovala Katarína. Kristína je podobný příklad teatrální zpěvačky jako Marta Michalska Uras z minulé SuperStar, proto si myslím, že ji čeká podobný konec maximálně ve druhém kole divadla.

Scalex: V nižších polohách a tišších pasážích občas Kristína zpívala nosem, to mi trochu vadilo. Pěvecky to byla taková lepší školní besídka, jakože hodně lepší, ale furt besídka. Mnohem víc mě zaujal Kristínin suchý anglický humor. S ledově chladným obličejem dělá dobré vtipy. Ty ji ale v Divadle nad vodou neudrží, bude muset předvést více.

Patrik Filip Koska

zpíval: Boy George – King Of Everything

DJ Vlado: Tady bohužel nejsem na stejné lodi s našimi diskutujícími, jelikož i když Patrik je na svůj věk slušný zpěvák, tak jeho barva, která někomu připadá originální, mi není zrovna příjemná. Na druhou stranu to naštěstí není nemachrovaný frajírek typu Relicha. Pokud Patrik v divadle neselže, tak má na semifinále slušnou šanci, jen já jeho fanoušek asi nebudu.

Scalex: Originální barva ani omylem, naopak, přišla mi dost jalová. Nicméně Patrik je zjevně velmi muzikální a technicky zpívá opravdu dobře. Za barvu nemůže, co člověk dostane shůry naděleno, to má, a dobrý zpěvák i z jalového hlasu něco dokáže vykřesat. Patrikovi se to daří a možná k tomu přispívá i určité kouzlo osobnosti, protože prostě na první dobrou působí jako velmi fajn kluk.

Terézia Ridzoňová

zpívala: Sam Smith – Too Good At Goodbyes

DJ Vlado: Další z mnoha případů postupu díky příběhu. Terézie sice člověku může být lidsky líto, za to, že si musela vytrpět anorexii, avšak její zpěv je veskrze průměrný. Souhlasím s Haberou, že bych ji do divadla nepustil.

Scalex: Vcelku nijaké zapomenutelné vystoupení. Nebyl to vyložený průšvih, ale zkrátka je to tak, že někteří lidé, i když objektivně nezpívají špatně, prostě také objektivně nezpívají až tak dobře, aby to dalo na účast v soutěži a na umístění na špici. Terézia je přesně tenhle případ. Do dalšího kola prošla s odřenýma ušima a musel by se stát pořádný zázrak nebo by musela dostat v Divadle písničku, která jí extrémně sedne, aby se z Terézie vyklubalo něco víc.

Denisa Cícerová

zpívala: Fugees – Killing Me Softly

DJ Vlado: Z mého pohledu přesný opak Patrika Filipa Kosky. Denisa má přesně typ hlasu, kterému (zvláště v zahraničních soutěžích) dost fandím, navíc je vizuálně výrazný typ, jaký by se do showbyznysu vyloženě hodil. Problém je však v tom, že její zpěv má k dokonalosti hodně daleko, hlavně tedy intonačně je (řečeno slovy Eduarda Klezly) značně velkorysá. V tomto díle je to tedy už druhá zpěvačka, která mě zaujala barvou hlasu, ale zbývající složky zpěvu za ní dost pokulhávají. Škoda, protože kdyby Denisa zpívala líp, tak by se do semifinále hodila.

Scalex: Vizuálně vypadá Denisa výborně. Zpěv je slabší. Nemůžu ale potvrdit problémy s intonací. Místy mohlo vznikat zdání falešnosti tím, že některé tóny polykala, další problém byl, že nezpívala vždy ty tóny, které v té písni známe, trošičku si melodii upravila, nicméně i ty nahrazené tóny zpívala intonačně čistě. Jako větší chybu bych viděl to, že se pokoušela o pokročilé techniky (třeba to řízené polykání tónů), aniž by to měla řádně naučené a procvičené. Ale potenciál tam je. Divadlo snad ukáže víc.

Adriana Habrdová

zpívala: Alicia Keys – Girl On Fire

DJ Vlado: Tady absolutně souhlasím s Benem (to jsem nikdy netušil, že řeknu) a nemám k tomu co dodat. Adriana je na svůj věk slušná zpěvačka, ale její hlas postrádá specifickou barvu. Možná ji za pár let získá, ale zatím je zcela nerozeznatelná od pelotonu podobných zpěvaček. Postup do divadla byl zasloužený, ale na semifinále to v tuto chvíli ještě nevidím.

Scalex: Barva se těžko získává, stát se může leda to, že by se Adriana naučila další pěvecké techniky, z nichž některé mohou příspět k tomu, že hlasový rejstřík zní trochu jinak. Nicméně jedna věc je barva, další věc je technika a tu už Adriana docela zvládnutou má. Čili opět ten případ, o kterých jsem tu už několikrát psal – talent, hudební dříč, ale shůry nenadělená barva. Divadlo si zasloužila a kdo ví – už se párkrát stalo, že někdo, kdo u castingu působil, že jde do Divadla jen jako křoví určené k brzkému odstřelu, se nakonec dostal hodně daleko.

Bryan Gandola

zpíval: Sam Smith – Lay Me Down / Kryštof & Tomáš Klus – Cesta

DJ Vlado: A jaká by to byla SuperStar, aby se v ní neobjevil aspoň její zástupce exotiky. Bryan je takový Ali Amiri tohoto ročníku, tzn. výrazný a nepřehlédnutelný typ, jehož zpěv však není žádná hitparáda a navíc bojuje s češtinou. Ovšem při hodnocení poroty jsem myslel, že sleduju jiný kanál než oni. Tohle že má být nejlepší zpěvák, který se v SuperStar kdy objevil??? Paľo, Bene, Katko, Matěji, umyjte si uši!!!

Scalex: Bryan je muzikální, naučil se trochu česky, naučil se Ř, má snahu, nezpívá špatně, i když je v té výslovnosti (i té anglické) něco, co mi evokuje písničku Hastrmane tatrmane, melou. Ostatně její zpěvák sice není z Filipín, ale z Indonésie, což je hned vedle. Vystoupení mě vcelku bavilo, i když hodnocení poroty je totálně, ale TOTÁLNĚ nadnesené. Postup si zasloužil a i když jsem jinak proti různým HLP a jiným citovým vydíráním, tak tady si myslím, že tyhle exotické typy v pěveckých soutěžích můžou docela slušně nabourat tu současnou nahnědlost společnosti a různé xenofobní excesy. In your face, zmrdečci z SPD, já mu třeba i tu SMSku pošlu, jestli bude v užších kolech.  

Top 5 exotů podle DJ Vlada:

Sandra Husárová aneb „volume doprava na maximum“
Emílian Horvath aneb „tančící Pokémon“
Josef Kořínek, nikoliv však „Pepi Kapsa“, ale „Josef Robí“
Nikola Pavelková aneb „brýlatá katastrofa“
Peter Kulich aneb „typický suchý vídeňský jódlující knedlík“

Top 3 exoti podle Scalexe:

Emílian Horvath, som na mobilu u ucha závislý
Josef Kořínek, discokoule s kšiltem
Nikola Pavelková, “já v té troubě vidím jen takový výjevy”

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. nikdo
2. nikdo
3. nikdo

Ano, čtete správně, v tomto dílu mě nikdo doopravdy nezaujal, s výjimkou barev hlasů dvou děvčat, které si však do Top 3 zařadit netroufnu, takže dám jen speciální ceny.

Speciální cena za barvu hlasu:

Magdalena Martínková

Speciální cena za barvu hlasu v kombinaci s hvězdnou vizáží:

Denisa Cícerová

Speciální cena pro dobrého zpěváka, který není můj šálek čaje:

Patrik Filip Koska

Top 3 jakž takž ucházejících podle Scalexe:

Naprosto chápu DJ Vlada a jeho nechuť vyhlásit nejlepší trojici. Já jsem místo speciálních cen přeci jen sestavil top trojku, ale nemůžu s čistým svědomím říct, že je to Top 3 nejlepších, protože i ti dobří z tohoto dílu byli oproti mnoha jiným spíše průměrní. Takže moje Top 3 jakž takž ucházejících:

  1.  Marek Motalík
  2.  Magdalena Martínková
  3.  Patrik Filip Koska

Hodnocení 4. castingu podle DJ Vlada:

Uf, to byla bída. To se mi snad ještě nikdy nestalo, abych neměl koho dát do Top 3, naopak pro exoty jsem musel vytvořit hned Top 5. Je opravdu velká škoda, že casting jsou tak natahované, jelikož v soutěži evidentně není dostatek kvalitních zpěváků, kteří by tuto show utáhli. Porota sice včera slušně hláškovala (zvlášť „krumlovská šleha“ pobavila), ale ve svém hodnocení byla častokrát mimo, zvlášť u navrátilce Marka Motalíka a Filipínce Bryana Gandoly. No nic, doufejme, že v přístím dílu se úroveň talentů trochu zvedne a uvidíme víc zajímavých soutěžících. Jinak už se opravdu začínám modlit, aby castingy skončily.

Hodnocení 4. castingu podle Scalexe:

Zaplaťpámbů, že castingy nesleduju v reálném čase u televize, ale pouštím si je na Voyu. Bez reklam. Takže jsem ten díl skouknul relativně rychle a pak už jsem si je v rychlosti zopakoval jednotlivá vystoupení a ani ta jsem nedokoukal do konce. Slabý, velice slabý díl. I ti, které ve svých slovních hodnoceních poměrně chválím, nebo ti, které jsem dal do výše uvedené Top 3, to ode mě mají s velkými výhradami. Nebyli to dnes vyloženě průšvihy, ale je pravda, že v dřívějších ročnících by naprostá většina z nich neprošla. Přeci jen se dříve na tu kvalitu hledělo víc. Jak říká Habera v upoutávce na příští díl, v tejto súťaži už prejde hocikto. Bohužel, i sám Paľo k tomu nejednou přispěl.

Mně by ani tak nevadilo, že dál postupují zpěváci, kteří na sobě ještě musí HODNĚ pracovat, kdyby pak následovalo velké množství živých kol, před nimiž by soutěžící vždy museli projít intenzivní prací s korepetitorem, s hlasovým poradcem, s choreografem a dalšími. Viděli bychom u mnohých nějaký vývoj (a u mnohých prd). Ono možná něco proběhne, ale za těch pár večerů se nedá čekat zázrak. Když bylo kol více, i Šepse naučili zpívat a Něrgešovou moderovat.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 153
1
Jai Kudo
Reagovat

Asi tenhle ročník nemá cenu moc sledovat dál….s přehledem nejslabší zpěváci ever. Pár zajímavých týpků se tam sice našlo , především překvapivě mezi maskulinní částí, ale zatím „jen“ zajímavých. Žádná výraznější osobnost mně tam neoslovila. Porota taky jedna z nejslabších, Haberovy reakce jsou už tak profláknutě a očekávatelné předem, Ruppert bez jakéhokoliv hodnotícího přínosu mě zatím zklamal úplně, Katka je možná sympatická, ale občas i trochu trapná a Ben – škoda mluvit. Uvidíme v divadle, ale celkově zatím absolutní propadák…

2
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Ta píseň od Adamce ti možná přijde jako cajdák, pro mě je to velmi povedená balada, jakou sem dlouho neslyšel. Od Emmy se mi nelíbí vůbec nic, tam jde celkově její hlas i styl úplně mimo mě. Ale každý má jiný vkus no.

A co ještě napsat víc k včerejšku než sem napsal včera? Opravdu meditující Patrik velmi zajímavá barva hlasu, se kterou se dá i vyhrát – viz. Horváth, Drda. Mám sice možná v oblibě o trošku víc rockově laděnější jedince ale není to podmínka, pokud ten člověk fakt umí, tak se může stát mým favoritem. Pokud jde o holky, Magda je bohužel vizuálně zcela nezajímavý typ a navíc bez rozsahu, takže skutečně bych ji v show daleko neposlal. Denisa je na tom vizuálně daleko líp, ale zase zpěvem mi přijde tuctová a ještě fakt hodně nevyzpívaná. Pokud jde o hasičku Kristínu, byla to taková moc herečka ale v té letošní bídě by možná mohla dojít daleko, kdoví….já musím říct že mě vyloženě nesympatická nebyla, pěvecky nic moc, ale je to výrazný typ a krásná baba no jo. :-) Jinak dál není už co hodnotit.

3
Tomáš
Reagovat

Kdybych se teda ještě měl pokusit o Top 3, kterou v tomto díle ani sám velký Dj Vlado sestavit nedokázal, asi by horko těžko vypadala takto:

1 Patrik
2 Bryan
3 Kristína / Denisa / Motalík? – tam teda fakt už nevím.

Ještě je škoda že porota vyhodila toho Kulicha a já bych ho k exotům nedal. Měl sice trochu chodúrovský hlas, ale mě pořád přišel ještě mnohem nadějnější než spousta těch co postoupili. Byl bych na něj ještě zvědavý zvlášť když tam není pomalu z čeho vybírat ale co už no.

4
ales winner emma
Reagovat

Dj Vlado absolutně souhlasím už sem napsal svůj pravidelný každonedělní postřech až na tu hasičku a filipínce prostě bída sám se osobně už těším a modlím se at už ty castingy skončí nuda nuda šed a zase nuda a o ničem jinak včerejší sledovanost 720 000 diváků co se osobně divím protože včerejšek měl tak max do půl milionů diváků

5
J
Reagovat

@Tomáš: Peknu nedelu. Neviem ci aj u Vas v Cechach snezi, ale u mna doma je poriadne zasnezena nedela. A nieco na zlepsenie nalady:
K. D. White – VOODOO CHILD ( nostalgia) : https://www.youtube.com/watch?v=dM-D2Sp2_yE

6
Luke
Reagovat

No panečku, to je teda něco…Včera za mě nejlepší hned ten první soutěžící Marek Motalík, podle mě zajímavej, sympaťák, muzikální asi první kluk v letošním ročníku, který mě zaujal. Jinak ten filipínec zpívat umí, ale mám strach, jestli zvládne další kola…
Ale jinak slabota…opravdu je to špatný z těma talentama, už pryč s castingama, ale zase je otázka koho tam vyberou, když tam skoro nikdo není ?

7
Jana
Reagovat

Kolik má být letos finalistů? Nevím, nevím jestli se jim je z tohohle materiálu povede nějak složit…

Ten filipínec za mě dobrý, zpívá dobře a je na něm vidět že je i muzikant…docela mě zajímá jak v téhle soutěži dopadne a jak by ho teoreticky češi a slováci přijmuli. Přece jen Ben aspoň uměl česky…může shořet jako papír už v dalším kole a nebo i dojít hodně daleko.

8
Tomáš
Reagovat

@J: I tobě pěknou neděli. No je tu v ČR hnusná zima a navíc sem nemocný, tak bych se SS mohl teď věnovat víc, ale jaksi moc není čemu. :) Nějakého takového Kevina bysme tu taky potřebovali ale budem se asi muset spokojit jen s nějakým jeho slabším odvarem – hlavně aby někdo takový vůbec byl.

Podle mě i ten výběr do Semifinále logicky musí být slabý – třeba takový Motalík to má myslím jisté, i když byl včera veskrze průměrný, ale letos to prostě stačí. Nebo bych tam tipoval i toho Másla s rozštěpem z prvního dílu, pokud si někdo pamatuje. Zkrátka tak nějak ta sestava asi bude vypadat, ale snad to aspoň pár typů ozvláštní. Snad je jasný i Kristián a za holky Karmen, doufám i v Doris i když u té si nejsem stoprocentně jistý zda ji tam porota pustí ale mohla by. :) Dál je to ve hvězdách jak zpívá Habera, pak už je jen jeden krůček do finálových kol a kdo dojde až tam, to si teď opravdu netroufnu tvrdit. Ale ať to pak bude už jakkoliv, rozhodně to prostě bude zajímavější než ty nekonečné castingy.

9
adam
Reagovat

taky divny rocnik nejlepsi z porotocu je zatim palo -dokaze vzdy potesit -zbytek taky nemasli neslani -uz aby bylo divadlo -a kdyby mel poradit nove tak at to dA dva dily na vikend plus zelena mile ,-pocitam tak druhy tyden v dubnu mozu zacit live prenosy ,-no uvidime

10
lenka
Reagovat

mňa to baví a som milo prekvapená, je to zábavné, má to šťavu a porota je v pohode.

11
Scalex
Reagovat

Doplněna i moje část rekapu.

12
Bezík
Reagovat

No nazdar. Tak nám to zase začalo :D Rekapisti se nezměnili (a to je dobře), diskutující koukám taky ne (bez komentáře), porota ano a to je podle mě také dobře. Na rozdíl od mnohých se mi letošní porota líbí, především Matěj s Benem. Katka je poněkud nevyzpytatelná, Palo stále stejný (což je dobře protože drží stopu a krok ;-) ). Hodnotit soutěžící zatím moc nemá cenu. nevíme zda nám ukazují všechno co za něco stojí, zatím jen asi 3-4 zajímaví jedinci, ale ukáže se asi až v divadle, jak to doopravdy je. Tož ať nás provází síla ;-)

13
Barbora Balášová
Reagovat

Zrovna koukám na záznam a vidím sebe :-) byla jsem v sestřihu lidí co nepostoupili kvůli věku, jaký máte názor na můj zpěv?

14
Bezík
Reagovat

@Barbora Balášová: Strašně krátkej vzorek. Nemáš něco třeba na youtube ? Jako beznadějný se mi to nezdálo ale fakt kraťoučký. Jo, a proč si vybíráš takovou kládu ? Takhle mladej hlas, to chce něco jednoduchýho, stačí aby vynikla barva, pokud tam nějaká je.

15
Bezík
Reagovat

@Barbora Balášová: Jo, už jsem něco našel. není to úplně marný. Letos si to totálně pohnojla výběrem, ale ono to chce fakt čas a makat. Co skládat, texty ? Zkoušíš ? To je asi stejně důležitý, jako to zpívání. Bez vlastního autorství, alespoň částečného se dá prosadit jen velmi velmi těžko.

16
Scalex
Reagovat

@Barbora Balášová: ta ukázka byla dost krátká. Souhlasím s Bezíkem, zbytečně náročný kus, ne úplně vhodný pro tvůj mladý hlas. Někdy je síla i v jednoduchosti. Není potřeba hned tahat před porotu všelijaké Beyoncé a Mariah Carey a podobné pěvecké megatalenty. Občas člověk víc zaboduje prostou lidovkou nebo jednoduchou baladou. Když jsem se podíval na jiné tvé video na YouTube, tak jsem si zase všimnul, že je trochu problém s jakýmsi „přepínáním“ pěveckých technik. Že když zpíváš tiše a pak trochu přidáš na hlasitosti, tak ten skok je takový výrazný. Změní se hlas, změní se jeho barva. Není to jen prosté zesílení hlasitosti, je to změna, která mě jako posluchače zaskočí, protože pro ni v tu chvíli není důvod. Ale tohle je čistě záležitost pěvecké techniky a s dobrým lektorem zpěvu by se to mohlo v krátkém čase vyřešit.

Jinak jsi vcelku výrazný zapamatovatelný typ (i když samozřejmě výrazné brýle v tom hrají velkou roli), protože ačkoli nemám moc paměť na jména a obličeje, tak z toho sestřihu čtyř nepostupujících mlaďochů jsem si pamatoval jen tebe. A to taky není špatné, že nejsi šedá průměrná myš, která by mezi ostatními zanikala.

Nevím, co všechno ti porota řekla, snad ti dali nějaké dobré rady. Podle mě potenciál máš, chyby se dají vychytat, pro nějakou příští soutěž si připrav písničku, která nebude nad tvé síly (to není žádná ostuda, přiznat si, že na něco ještě nemám a raději budu zpívat to, na co mám).

17
Scalex
Reagovat

@Bezík: nemůžu plně souhlasit s tím nutným autorstvím. Je príma, když je člověk autor i interpret, ale každému toto nebylo naděleno. Někdo má geniální hlas, ale prostě neumí skládat, někdo je zase naopak skvělý autor, ale kdyby své písně zpíval sám, stálo by to za prd. SuperStar je soutěž interpretů. Je fajn, když si zpěvák bude umět své hity složit, ale koukněme na pěveckou první ligu (klidně celosvětově) – co je tam skvělých interpretů, kteří v životě nesložili ani jeden takt.

18
Ally
Reagovat

@Scalex: Hm zrovna jsem nad tím vcera přemýšlela. .
Nejsem odbornik..ale jak už jsme tady asi probirali textaru atd nějak neni..
A pokud člověk složí něco za čim si stoji..viz např Aneta..
Ai letos myslím zaujali vic lidi, co na něco hráli? Nebo složili. .dobre Laco s Poštou je jina kategorie ☺ale..
Uvidíme

A co je ta první liga? A na jak dlouho. ?
Ale ja jsem možná ovlivněna, že jsem se ted po X letech vrátila k Pet Shop Boys..když děláte věci poctivě,lidé to oceni☺
i když samozřejmě rádia to nehrají..ale to nehrají skoro nikoho, to už je další téma. .

19
Bezík
Reagovat

@Scalex: Svět je trochu někde jinde, tam ta dělba práce ještě nějak funguje, i když … ale to by bylo na dlouho. Koukám se spíš na naši specifickou scénu a kdo se prosazuje ? Většinou ti, co mají nějaký autorský potenciál, byť třeba jen částečný. Neříkám, že to bez toho vůbec nejde, ale s tím je šance výrazně větší.

20
Scalex
Reagovat

@Ally: Mě třeba od Anety nejvíc bavily věci z první desky. Nejsou její, hudba je až na pár výjimek z databanky, otextoval to kde kdo. A pouštěl jsem si to nemálo. Jako já se nevymezuju vůči dobrým autorům, kteří jsou i dobří interpreti. Jen podotýkám, že jsou to dvě velmi náročné disciplíny a že vůbec není špatné, když je člověk machr jen na jednu. Nejsou všichni Ledecká.

Co je ta první liga? Gott? Bílá? Zagorová? Neckář? Rottrová? Jasně, je to všechno pop a důchodcovskej mainstream, ale zpívají 30-40-50 let a nejsou autoři. Uměli si a umějí si najít špičkové autory. A dnes máme lidi, kteří za každou cenu chtějí dělat své autorské výpovědi, velice brzo jako autoři vyhoří a pak se začnou vyhýbat i tomu interpretování, protože se tak zafixovali na vlastní dílo, že cizí věci zpívat nechtějí. Samozřejmě, jejich věc. No ale proto já říkám, že v SuperStar je mi venkoncem jedno, jestli někdo dělá nebo nedělá vlastní muziku. To je jen jeho věc a bude to jeho devíza, až bude po soutěži a přestanou se zpívat povinné skladby.

21
Bezík
Reagovat

@Scalex: Od Anety tě bavily nejvíce věci z první desky ? To jako fakt ? No … ač jsem Anetin velký fanda, tak její první deska je až na jednu výjímku totál sr…a a vím, že ona to vidí velmi podobně :D Aneta první skvělou desku udělala až teď, vlastně 10 let od SS, do té doby to bylo všechno takové pumprdentlich, i v tom zpěvu byly manýry, někdy dost hrozné, těch se postupně zbavila až během akustického turné „Pár míst“, vím o čem mluvím, byl jsem opravdu na hodně koncertech a čekal jsem až to přijde. A přišlo. Cesta dlouhá a trnitá. Ale zpět k tématu. No jestli za první ligu považuješ Gotta, Bílou, Zagorovou, no tak to potěš koště. Sbor vejměnkářů, o kvalitě raději nemluvit. Ano, oni ještě fungovali v dobách „dělby práce“, ale ta doba je dávno pryč. Dnešní „pouzezpěváci“ zoufale sahají po paralení produkci „autorských zpěváků“, namátkou Márdí z Vypsané fixy nebo Fanánek ze Tří sester. Prostě není kde brát, skladatelé nejsou a ti co jsou skládají pro sebe nebo pro kapelu, to samé s texty. Kdo se vlastně prosadil, má nějakou kvalitu a není vůbec autor ? Napadá mě snad jen Farná, ale to je specifický případ manažerské produkce, která se kupodivu docela povedla a Debbi, která těží z produkce vlastní kapely (takže není to vlastně skupina pod její značkou ? ) doplněnou o skladby spřátelených autorů dalších skupin. Prostě doba dělby práce je fuč, ne úplně ale bez vlastní invence je to čím dál problematičtější.

22
ales winner emma
Reagovat

tak to je teda něco neuvěřitelného chci tu jako první informovat o aktuálních změnách v Superstar první změna bude v tom že divoké karty budou celkem čtyři místo jedné a ta druhá že už od divadelníczh kol bude se vysílat ne v sobotu ale v neděli to znamená že už od neděle 8 dubna se Superstar bude vysílat už pouze v neděli a ještě poslední změna do divadla postoupí na 120 soutěžících a v semifinálových kolech zbyde jen 20 nejlepších tedy 10 kluků a 10 holek a předpokládám že finále bude bud top 10 nebo top 12 je to čerstvá zpráva a doufám že tomášek a ostatní aspon někdy mi uznají že mám pravdu a taky nastoupí už Jasmína s Leošem

23
Tomáš
Reagovat

@ales winner emma: Chtěl bych se ti jménem celého diskusního fóra i všech diskutujících z celého srdce omluvit za to že sme ti nikdy nic nevěřili. Když se tu zeptám jak to tedy bude dál, všichni jen mlčí a nikdo na to nereaguje, i kdyby snad něco věděli, tak drží jazyk za zuby. Ty jediný si schopný sem dodávat přesné a zaručené informace přímo od produkce! Já si tě za tohle strašně moc vážím i když to tak někdy nevypadá a moc ti za to děkuju protože tohle sme doteď nevěděli. Smekám před tebou a přijmi ode mě mír až do konce letošní SS. Máš můj obdiv – samozřejmě pokud je tohle všechno pravda.

24
Scalex
Reagovat

@Bezík:

„tak její první deska je až na jednu výjímku totál sr…a a vím, že ona to vidí velmi podobně :D“

Mně je ale úplně jedno, jak to vidí Aneta, jak to vidíš ty, nebo jak to vidí Klezla. Řídím se výhradně svým vlastním pocitem, vlastním vkusem, vlastním sluchem. Prostě mě její první deska bavila a slyšel jsem ji násobně víckrát než její další alba. A nerozporuju, že jiným lidem to může přijít jako totál výkal.

„No jestli za první ligu považuješ Gotta, Bílou, Zagorovou, no tak to potěš koště. Sbor vejměnkářů, o kvalitě raději nemluvit. Ano, oni ještě fungovali v dobách „dělby práce“, ale ta doba je dávno pryč.“

Ano, někdo, kdo si čtyřicet, padesát let udrží obrovské kvantum posluchačů, je první liga. Bez ohledu na to, zda je to moje krevní skupina nebo ne, a bez ohledu na to, že v tom obrovském množství skladeb nazpívali i nejednu srágoru. Té kvality je u nich dost. To, že mám radši rock a metal, neznamená, že se budu povyšovat nad středněproudý pop.

Premisu o „dobách dělby práce“ neberu. Dnešní boom autorských interpretů je dán pouze tím, že je pro lidi snazší vyrábět a vydávat muziku v podstatě přímo ze svého pokoje, takže vzniká dojem, že každý může být autorem i interpretem. Výsledkem je záplava srágor, mezi nimiž občas vypluje nějaký ojedinělý diamant. Pořád tu ale jsou skladatelé i textaři, schází spíš nějaká platforma, která by je propojila s hudebníky, s interprety. Pořád bude existovat kvantum hudebně či textařsky nadaných lidí, kteří zpívají jako Bohdalová, Janžurová nebo já a jejichž talent by krásně mohli využít lidé s úžasným hlasem, ale s jazykovou či kompoziční neschopností.

„Prostě není kde brát, skladatelé nejsou a ti co jsou skládají pro sebe nebo pro kapelu, to samé s texty.“

V tom případě je potřeba to nějak řešit. Motivovat třeba studenty žurnalistiky, aby svůj jazykový talent věnovali i hudbě. Studentů kompozice je taky relativně dost, jen z nich vyzobnout ty talenty. Už před lety jsem psal, že vedle SuperStar bychom potřebovali i soutěže na hledání textařských a skladatelských talentů. Problém je, že neexistuje formát takové soutěže, který by byl atraktivní. Kromě Eurovize a to je spíš politická záležitost, než že by tam šlo o kvalitu těch songů.

„Debbi, která těží z produkce vlastní kapely (takže není to vlastně skupina pod její značkou ? )“

Tak je to vlastně podobné, jako když si najde interpret kmenového autora. Jako měl Gott Svobodu, jako má Bílá Soukupa s Osvaldovou. Tahle partnerství byla silná a přinášela úžasné songy, není důvod od toho utíkat, může něco podobného existovat dál (ale pochopitelně s modernějšími výrazovými prostředky a v moderních stylech).

25
Luke
Reagovat

@Tomáš: Co to děláš? :-) Většina věcí, co sem psal byla lez a pravda tak 1%, kolikrát jsme mu říkali aby sem dal zdroj ? Kolikrát? Jako ten člověk je pro mě absolutní dno a už na něho nereaguju, neexistuje pro mě. A nebo to byla ironie ? A už vůbec by mě nenapadlo se mu omlouvat, nevím za co. A zvlášť, co tady předváděl minulou superstar a jeho histerie z Emmy a vulgarity na tvou osobu. Tos mě teda překvapil a zklamal zároveň.

26
Bezík
Reagovat

@Scalex: Dobrá, dobrá, já vím, pohled nás dvou na soudobou hudbu jsou dva zcela odlišné vesmíry … ;-) Ale přesto mi přijde docela fascinující, že sis nějak nepovšiml, žo onen autorský přístup je v soudobé hudbě ten nosný a klíčový, že prakticky vše co od šedesátých let za něco stojí vzniklo právě tímto způsobem, že autoři a intrepreti jsou jedni a ti samí. Tedy interpreti v tom širším smyslu, ať už zpěv, hudební nástroje, elektronická produkce … Těch diamantů vzniklo a vzniká nepočítaně, a proti tomu je tu co ? Jistě, třeba zpěvák nemusí složit ve skupině ani notu ale přesto je do značné míry autorem, protože on tvoří tu výpověď, ten výraz, je nedílnou součástí nějakého autorského celku.
A ty bys chtěl poručit větru a dešti a vrátit se zpět na zcela odělené autory a interprety ? A ještě k tomu motivovat ? Vytvářet platformy ? Bože bože … :D

27
Tomáš
Reagovat

@Luke: To byla jedna velká ironie, protože jestli sis všiml konce, tak sem napsal že má můj obdiv, ale podmínil sem to tím jestli je to celé pravda. Protože sem si na 100 procent jistý, že si to zase celé vycucal z prstu a co jiného si z něho už dělat než srandu po tom všem? Takže doufám, že sem tě zase tak moc nezklamal. :) Teď můžeme jen doufat že to zase netrefil jako s tím Marešem, aby ho to nevystřelilo zase na koně. Ale tady je těch jeho zaručených informací co napsal tolik že si myslím že všechno to nemohl pouze podle svého odhadu trefit ani omylem. :D

28
Adam
Reagovat

Aleš má opravdu pravdu. Je to i v programu. Od 8. dubna Superstar už pouze v neděli. Opět to neoznačují jako divadlo, ale jako Super výběr. Semifinalistů bude 20.

29
Ally
Reagovat

@Bezík: Tak vidim jsme rozpoutali diskusi o směřování celé nejen Superstar :)
No je to vlastně – i k názvu článku možná užitečnější než diskuse nad včerejšími soutěžícími

A prý 120 lidu v divadle ? Ehm..to bude zpívat i Leoš Mareš, ne ? A dvakrát .. v kožichu a bez:)

30
Tomáš
Reagovat

@Adam: Ajaj tady je to fakt napínavý :D Ale pokud je to pravda, tak já sem jedině rád – od začátku sem to chtěl v neděli, jedině dobře. Kde se o tom píše? Semifinalistů 20 takže z toho usuzuju že to bude stejné jako minule a finalistů jen 8. Kurňa ať jich nechají aspoň 10 i kdyby v prvních kolech měly být double elimination!

31
Bezík
Reagovat

@Ally: No jo :D Ale velmi podobnou diskuzi jsem už se Scalexem vedl tuším při minulé SS a jak je vidět, oba jsme zůstali pevně zakopáni na svých pozicích :D :D Rochnit se v soutěžících zatím nemá moc cenu, na to přijde čas ;-)

32
Jai Kudo
Reagovat

Připojuji se a souhlasím s Ally, debatu Bezíka se Scalexem jsem si s chutí přečetl. V něčem souhlasím s Bezíkem, většinou se Scalexem, ale jak říká Ally, bylo to zajímavější než castingy SS 😁.

33
ales winner emma
Reagovat

Tomášku a ty si jako myslíš že ti to najednou zbaštím tvou omluvu si můžeš někam schovat ale jinak vše co říkám je pravda ale jak vidím nikdo mi tu nevěří ale mě to nevadí nakonec dříve či později se bude lámat chleba a i když to tak nevypadá ještě si mě ohledně této série SS budete pamatovat a to se ještě teprve budete divit že vše co jsem kdy řekl byla pravda

34
Luke
Reagovat

@Tomáš: No už sem se lekl :-)

35
Tomáš
Reagovat

Docela dost se obávám toho, jak to zase letos bude probíhat a že ta sestava a kvalita soutěžících půjde s užšími výběry zase hodně rychle do kytek ( ne že by takhle byla kvalita soutěžících valná ale ono může být ještě hůř ). Ono je to tak skoro vždycky. I když se nějaké zajímavé typy objeví, tak je vždy porotci nebo produkce poctivě vyeliminují a nebo neprojdou přes semifinále. Do té hlavní finálové sestavy se ti nejzajímavější skoro nikdy nedostanou. V minulosti tohle potkalo třeba Jerguše, v poslední SS produkce těžce odstřelila třeba Denise Kolka, který podle mě měl i na finálová kola a dotáhl by to byl hodně daleko nebo Zdena Mucinu. Přes semifinále zase neprošly tak zajímavé typy jako Samuel Sleziak, Patricio nebo P. Farkašovský ( ten se mi předtím nelíbil ale za semifinálový výkon si účast ve finále zasloužil ). Jiným tam zase chyběla pizzařka Karolína nebo třeba Melinda, která to v semifinále taky dost rozbalila. Zkrátka těch lidí co odpadnou ještě před finálovými koly je vždy spousta a spousty z nich je obrovská škoda. Do finále pak často jde docela sterilní sestava bez šťávy, která mě často už ani moc nezajímá a nemám tam komu fandit. Nemělo by tomu tak být ale co s tím? Ne že by mi v minulé SS Štěpán a Pavol nakonec nepřirostli k srdci a nebavili mě ale takového Denise, Zdena či Samuela bych v minulé SS sledoval ve finále asi podstatně raději. Proto se mi letos tolik líbil třeba Dominik, který je sice dost nevyzpívaný ale je prostě jiný než ostatní, vymyká se. Přál bych mu aspoň postup do Semifinále, ať o něm pak lidi rozhodnou sami jestli ho chtějí ve Finále nebo ne. Bohužel se obávám jestli zas budou postupovat od každého pohlaví jen 4 soutěžící, že to dopadne nějak podobně jako minule. Ti nejzajímavější nepostoupí a do finále se dostanou takoví klasičtí slušní hošíci jako Motalík nebo Máslo ( vůbec nic proti nim nemám a můžou hodně překvapit ale sou tam podle mě prostě i zajímavější soutěžící ). Člověk pak ani nebude moc vědět komu fandit a favorita si bude vybírat už jen z nouze z lidí, kterým by jinak tak nefandil protože jeho větší favorité vypadnou už předtím. Ale to už asi je můj úděl a úděl těchto soutěží, třeba to tak letos nebude i když moc tomu nevěřím ale nechám se překvapit.

36
Luke
Reagovat

@Tomáš: Tak ono zaleží, co si představuješ pod pojmem nejzajímavější ? Protože pro každého z nás je zajimavý někdo jiný a každého baví někdo jiný, tak se pak nemůžeš divit, že do finále nepostoupí ti, kteří by podle tebe měli. Porotci mají taky svůj vkus, názor a podle toho vybírají. Kdybys tam seděl ty, tak bys vybral jiné, já taky :-) To tak prostě je, ale letos vidím zásadní rozdíl oproti minulým superstar, že je nedostatek kvalitních soutěžících a bude vůbec sranda sledovat, koho tam vyberou, protože je to hrůza.

37
J
Reagovat

Zaujimava debata medzi SCALEXOM a Bezikom. Ja na zlepsenie nalady som na SPOTIFY a mam naladenu BISHOP BRIGGS a jej WHITE FLAG. Odkedy ta piesen vysla som na nej zavisla. Uz sa tesim na album. Ale spat k SS 2018.

Nech uz ta semifinalova 20-ka vyzera akokolvek. A do finalovych kol sa dostane ktokolvek. Pokial sa medzi finalistov prebojuju (ci uz cez divakov alebo porotu) Kristian a Karmen mne to staci. Viac sa obavam tych tematickych vecerov vo finalovych kolach. Dufam, ze ich nenapadnu nejake DIVOKE LATINO HITY ako v XF UK 2017.

38
Prochor
Reagovat

Talenty nikam nezmizely ale prostě už nejsou. Rybníček je vylovený. Poslední úlovek byla Emma Drobná a teď můžeme na pár roků zavřít krám.

39
Bezík
Reagovat

@J: Ahoj, tebe tu rád vidím ;-) Jojo, nová Bishop je povedená ! Já zase ulítávám na novém Jackovi Whitovi, je víc experimentální než dřív ale to já můžu :D
Já mám dojem, že Kristian a Karmen mi taky budou stačit, ono víc jak dva dobří tam stejně nikdy nejsou ;-) Tak třeba jen tihle budou o to víc vynikat :D Ale ono se ještě něco urodí, možná se nějaký ten trumf schovává až pro divadlo.

40
Tomáš
Reagovat

@Luke: Máš pravdu že každý má jiný vkus no, mě bohužel favorité většinou odpadávají dost brzy. Bude sranda to sledovat a zároveň to bude zajímavé, to souhlasím.

@J: Tak hlavně by mělo být rockové kolo, za to bysme se tady všichni měli modlit. Minule podle mě nebylo proto že by se v něm Emma a Dalibor vysekali a to se produkci prostě nehodilo. Taky doufám že ta témata jinak nebudou příliš bizarní, já bych dal třeba kolo Unplugged jako kdysi bylo ale o tom už si asi můžu nechat jen zdát.

41
ales winner emma
Reagovat

tak i já tady přispěji krátce mojí prognozu a absolutně nesouhlasím s tím že by rockové kolo Emma nezvládla bylo to spíš spůsobené kvůli slepčíkovcům kteří by se na tom rozflákali ale jinak bych spíš tipnul že to bude témaricky podobně jako v minulé řadě SS ale kvůli škodolibosti tomáška bych tam to rockové kolo i rád dal velice by mě zajímalo jak by si ta vaše slavná Karmen nebo Kristian s tím vlastně poradili ale vzhledem k tomu že doufám oba půjdou z kola ven už v divadle a má favoritka Maria tam v pohodě půjde nejsou u mě obavy na místě

42
Tomáš
Reagovat

@ales winner emma: U Karmen fakt nevím ale sem si jistý že Kristián by si určitě s rockovým kolem poradil lépe než zatím poslední vítězka Emma. :-) A koneckonců Karmen vzhledem k tomu nakřáplému hlasu asi taky. Doufat můžeš jak chceš ale obávám se že tohle se ti nevyplní.

43
ales winner emma
Reagovat

přesně jak říkáš uvidíme a spíš já doufám že se tvé tipy nevyplní

44
J
Reagovat

@Tomáš: Karmen by hravo zvladla H. Stylesa – SIGN OF THE TIMES, co sa da povazovat za rock (soft rock, glam rock). Ono rockove kolo nemusi byt len hard rock. A to nevravim o BISHOP BRIGGS. Ta by jej sadla. A Kristian tak miluje Linkinov, ze mu ich s radostou doprajem, len nie NUMB! Skor by som bola za LEAVE OUT ALL THE REST, kedze tento song mam rada a v tribute venovanom Chesterovi a Linkinom ho nespieval. A ked nieco novsie, tak si ho viem predstavit v songu WALK ON WATER (30 SECONDS TO MARS). Osobne nie som proti rockovemu kolu, ale bola by som za piesne, ktore sa este nespievali predtym v SS.

45
J
Reagovat

@Tomáš: Este jedna vec k rockovemu kolu. Pamatas sa este ako dala mala Rai-Elle na kastingu SAIL od AWOLNATION? No ked to zvladla Rai-Elle, tak Karmen by to zvladla aj o polnoci a so zaviazanymi ocami. https://www.youtube.com/watch?v=HI–y98KpxI

46
Jai Kudo
Reagovat

Když je řeč o tom rockovém kole, které bych samozřejmě přivítal, byl bych velice rád, kdyby se v něm zpíval skutečně ROCK resp. METAL. Linkin Park jsou OK, ať už Leave Out All The Rest i Numb nebo cokoli, ale obávám se, že když k tomu dojde budou se zase obehrávat vykopávky jako Angie apod. Přitom současný rock je o něčem úplně jiným….(a to myslím od 90´do teď….). Třeba Rai-Elle to zazpívala výborně, hlas skvělý, trochu tomu chyběl feeling, ale na 16 let super. Ale nebyl to rock! Stejně jako Bishop Briggs nehrají rock, spíš je to alternativa nebo electronic….jinak jsou skvělí, moc se mně líbí, ale opravdový rock je něco jiného. Přesto se mně líbí hudební vkus „J“, respekt….
:-D

47
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ale kto z finalistov bude schopny zaspievat skutocny rock? A druha vec, co sa pocuva dneska? Ked zo skutocneho rocku tak FOO FIGHTERS, ale kolko ludi v Cechach a na Slovensku ich pocuva a najma akeho veku a pohlavia. Inak ich posledny album mam a aj ho pocuvam aj ked nie zas kazdy den. Ale ja som clovek, ktory rad pocuva tento zaner a rozhodne nemam 13-25 rokov. Ak dnesny tinedzer nieco pocuva z rockovej hudby, tak skor alternativny rock nez hard rock a este viac pocuva punk. Mam doma dvoch tinedzerov a na SPOTIFY maju hlavne ARCTIC MONKEYS, TWENTY ONE PILOTS, GREENDAY …. a to su chlapci. Dievcata povacsine davaju prednost popu a tanecnej hudbe. Plus nie vsetci chlapci tinedzeri pocuvaju alternativu, ci punk, ale aj hip hop a davaju prednost rapperom.

48
Jai Kudo
Reagovat

@J: No právě jsi uhodila hřebíček na hlavičku :-D (jinak Foo Fighters, Arctic Monkeys atd. jsou OK). Ono hrát a zpívat skutečně autentický rock/metal je mnohem těžší, než si většina myslí. A u 90% těch amatérů v SS se nedá předpokládat, že by to zvládli alespoň průměrně. Kdyby byla produkce SS schopna a ochotna zařadit rockové kolo, měla by ho pojmout aspoň trošku moderně, vytahovat 40-50 let staré hitovky je k ničemu. Když se bojí, že by to bylo moc tvrdý, tak existuje i dnes spousta rockových nebo metalových balad s krásnými melodiemi i texy (to se málo ví, že v této oblasti je spousta krásných textů). Kdyby si produkce s tím chtěla dát tu práci, tak je najde i u takových kapel jako Stone Sour, Avenged Sevenfold, Alter Bridge, Halestorm, Pretty Reckless, Kensington…a také staří dinosauři vydávají novou skvělou muziku – třeba Europe, Iron Maiden aj.
Posluchačská základna rockerů se stále zužuje právě na úkor electro popu nebo hiphopu…. Začináme se dostávat do situace z přelomu 50/60 let, kdy R´n´R byl potírán jako hudba chuligánů a deklasovaných živlů….A není to jen u nás. Zrovna včera jsem četl rozhovor v časopise Rolling Stone, kde Cristina Scabbia, zpěvačka gothic metalové skupiny Lacuna Coil se k tomu vyjadřovala. Byla překvapivě (jako metalistka) přizvána do poroty The Voice Of Italy. Mluvila tam o tom, že v Itálii se mnoho jejích přátel z hudební sféry se jí soukromě přiznalo, že se přímo bojí veřejně přiznat, že poslouchají nebo se jim líbí rock nebo metal, protože by jim to mohlo ohrozit kariéru…. A u nás? Stačí se podívat na to, kdo dostává např. ceny Anděl, Žebříky apod.

49
Mila1
Reagovat

Zdravím všechny známé z minulých Superstar. No teprve teď jsem se dostala k tomu, abych si pustila záznam Superstar a rovnou tenhle 4. díl a jsem docela zklamaná, protože mne nikdo nezaujal.
Co se týče poroty – Habera pořád stejný, Katka podobná jako Ewa Farná, ale to Ewa mne bavila víc, Ruppert je málo slyšet a Benovo věčné – chlape – mi už teď leze na nervy. Jo a taky to luskání, kterým si porotci často vylepšují písně…. Tak snad to pokračovat bude líp.

50
Prochor
Reagovat

@ales winner emma: Emma by sice rockové kolo nezvládla jako GG ale zase by ho zvládla určitě líp než třeba Dominika Stará.

51
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Myslíš? Tak tím bych si teda nebyl tak úplně jistý, Dominika byla na rozdíl od Emmy docela univerzální zpěvačka. A pamatuju si že v rockovém kole zpívala Sinead O Connor a porota ji za to nepochopitelně zjebala, mě se její výkon moc líbil. To kolo na hlasy diváků vyhrála, jako jediná za celou soutěž porazila Chodúra.

52
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Tak to asi každej :-D
Jinak pro těch pár příznivců Karolíny Přibylové Cool Me Down – dávám odkaz na její druhý singl, který se hraje na Evropě 2. Brzy bude i na Spotify a b ude i klip….
https://www.evropa2.cz/news/novinka-evropy-2-linakaro-cool-me-down-1195989

53
ales winner emma
Reagovat

Prochor to máš pravdu GG je opravdu někde ůplně jinde než Emma ale zase třeba nesouhlasím s tomášem ono totiž dominika stará a Emma se ůplně srovnávat nedá

54
Prochor
Reagovat

@ales winner emma: S GG se nedá srovnat žádná finalistka protože GG má hlas silný jak siréna na Titanicu, která byla slyšet 10 mil. Emma a Domča mají relativně slabý hlas což je v rockovém kole nevýhoda. Ale co se týká dynamiky a výrazu tak věřím víc Emmě než Domče i když se jinak nedají srovnávat.

55
J
Reagovat

@Tomáš: A nespievala nahodou Avril COMPLICATED v rockovom kole? Myslim tym Dominiku Staru? Nechce sa mi to hladat na internete, ale tak sa mi zda, ze tuto piesen spievala v rockovom kole. Ak ma pamat neklame tak Smajda spieval Deep Purple SMOKE ON THE WATER a Chodur nieco od Aerosmith.

56
J
Reagovat

Co sa tyka porovnavania. Ja si myslim, ze nema zmysel porovnavat Emmu s GG a ani dalsich. Kazdy ma svoj vlastny styl hudby a spevu. A ak sa pozriem na sucasnu scenu pop music a nemyslim tym len u nas, ale vo svete, tak na tom speve ako takom uz ani nezalezi. Skvelym prikladom je vitazka XF UK 2015 Louisa Johnson. Hlas ako zvon a kde je dneska? A pritom okrem hlasu ma aj imidz, ale nema hity. A jej posledny singel sa zajtra ani nedostane do TOP 40 Official Charts UK. Bohvie, kedy jej vydaju album aj keby len z obligatnosti vyplyvajuceho z jej kontraktu so SYCO MUSIC.
Alebo ten spevak z The CHAINSMOKERS aky slaby je to spevak nazivo a CLOSER bol hit, ktory sa predaval a ktori ludia streamovali cez SPOTIFY = UK No 1.

Emmu Drobnu som ja v SS ani velmi nemusela, ale na druhej strane mi zas nevadila. Jej piesen WORD sa mi paci. Nie je o nic horsia ako stovky dalsich popovych piesni vo svete, ktore sa umiestnuju na poprednych prieckach svetovych hitparad. Vdaka tomu, ze ich spieva niekto kto ma meno a obrovsku fanusikovsku zakladnu a najma silnu record company, ktora dokaze pretlacit svojho interpreta poriadne vysoko.

57
Tomáš
Reagovat

@J: Ne, Dominika Stará v rockovém kole zpívala Nothing Compares 2 U od Sinead ( originál samozřejmě Prince ) a skutečně s ní toto kolo v smskách vyhrála nad Chodúrem. Complicated zpívala až o dva týdny později v kole MTV. S Šmajdem ses trefila a Chodúr zpíval Crazy od Aerosmith.

58
Luke
Reagovat

Já musím teda říct, že vás obdivuju, že si pamatujete, kdo co kdy zpíval :-)
Ještě k tomu, když je to tak dávno.

59
Tomáš
Reagovat

@Luke: Já na tohle mám dobrou dlouhodobou paměť, zase je to u mě možná horší s tou krátkodobější. :-D Pamatuju si dokonce i přesné pořadí všech soutěžících ve finále všech SS co se kdy v ČR vysílaly kdyby to náhodou někoho zajímalo, fakt nejen jejich jména ale i pořadí kolikátí skončili. Ale Vlado je na tom asi ještě líp, ten si určitě pamatuje i všechny semifinalisty z SHS.

60
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Ty vogo to si fakt všechno pamatuješ? Já myslel, že takhle „nabitej“ je jenom Vlado :-D

61
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo:

SuperStar 1

1 Aneta Langerová
2 Šárka Vaňková
3 Sámer Issa
4 Tomáš Savka
5 Martina Balogová
6 Julian Záhorovský
7 Stanislav Dolinek
8 Petra Páchová
9 Petr Poláček
10 Veronika Zaňková

SuperStar 2

1 Vlastimil Horváth
2 Petr Bende
3 Gabriela Al Dhábba
4 Michal Hudček
5 Ali Amiri
6 Michael Foret
7 Klára Zaňková
8 Filip Jankovič
9 Michaela Nosková
10 Kristýna Peterková
11 Janika Kolářová
12 Monika Šramlová

SuperStar 3

1 Zbyněk Drda
2 David Spilka
3 Leona Černá
4 Barbora Zemanová
5 Martin Ševčík
6 Soňa Pavelková
7 Roman Lasota
8 Tereza Najdekrová
9 Aleš Burket
10 Karolína Pavlíková

SuperStar 4

1 Martin Chodúr
2 Miroslav Šmajda
3 Dominika Stará
4 Jan Bendig
5 Monika Bagárová
6 Denis Lacho
7 Ben Cristovao
8 Leona Šenková
9 Markéta Konvičková
10 Paulína Ištvancová
11 Thomas Puskailer
12 Nikoleta Balogová

SuperStar 5

1 Lukáš Adamec
2 Gabriela Gunčíková
3 Michal Šeps
4 Martin Harich
5 Petr Ševčík
6 Alžběta Kolečkářová
7 Martin Kurc
8 Simona Fecková
9 Matej Piňák
10 Celeste Buckingham
11 Monika Povýšilová
12 Klaudia Pappová

SuperStar 6

1 Sabina Křováková
2 Štefan Pčelár
3 Adam Kukačka
4 Martin Šafařík
5 Veronika Stýblová
6 Tereza Mandzáková
7 Kristína Debnárová
8 Jaroslav Smejkal
9 Virgínia Buberníková
10 Daniel Šmidák
11 Karol Komenda
12 Natálie Kubištová

SuperStar 7

1 Emma Drobná
2 Štěpán Urban
3 Pavol Kovaliček
4 Dalibor Slepčík
5 Veronika Danišová
6 Sabina Slepčíková
7 Barbora Hazuchová
8 Daniel Křižka

Teď mě napadlo že si můžete myslet že sem to odněkud opsal ale přísahám bohu že sem za celou dobu psaní ani jednou nikam nekouknul a všechno mi to šlo z hlavy totálně automaticky a kdyby náhodou někdy bylo nějaké setkání Panáčka naživo tak vám to s ledovým klidem rád odvyprávím bez jediného zaváhání protože to vážně znám nazpaměť. :D

62
Luke
Reagovat

@Tomáš: Tak to je mazec, ty jsi machr teda :-) Já bych dal těžko dohromady vůbec, kdo tam byl…v které superstar kdo byl a o pořadí se vůbec nebavim, to vůbec jako :-D

63
ales winner emma
Reagovat

tak ted sem si četl diskuzi panáčka a nedá mi to ale musím reagovat na jednoho člověka na Tomáše tak Tomášku za první si myslím že machruješ a netuším vůbec proč asi už se připravuješ na možný postup Kristiana a Karmen a za druhé to bych ti mohl napsat i já pozpátku a nazpamět a třetí věc jestli někdy bude opravdu setkání panáčka tak bych si rád s tebou hodně věcí vyjasnil možná i ručně hlavně věci ohledně Emmy apod… na takové setkání bych určit přišel a doufám že by tam byli všichni které nemusím jmenovitě Luke Tomáš a taky i bezik který tu pravidelně příspival a občas se i mihne jednou za uherský rok ti ostatní mi nevadí to samé co ty si napsal ohledně české a československé superstar můžu já i poslepu napsat o slovenských řadách superstar a závěrem bych ještě zarecitoval básen s názvem tomášek tomášek tomášek je to machr jak voráček silný mladý je ale nezná žádné Super ůdaje naváží se do ales winner emmi že mu podá kousek té soli Super super superstar ales winner ví že mu tomáš sdělí že jediným machrem je ten který není ještě s karmen a kristiánem za SUPER katem palem haberem

64
ales winner emma
Reagovat

tak sleduj a šoupej nožičkama tomášku Sezona Superstar sk 2004-Katarina koščová vítězka, Martina Šindlerová, Tomáš Bezděda Zdenka Predná Robo Mikla Miro Jaroš Samo tomeček Peter konček Peter kotula Petra Humenanská Martin Kelecseryi sezona 2-2005 Peter Cmorik vítěz Matej koren Maria Bundová Lenka Kvaková Martin Krausz Jakub Petraník Richard Vida Barbora Balůchová Ivn Štroflek Peter Bažík Petra Kepenová sezona 3-Vierka Berkyová vítězka Dominika Mirgová Marcel Berky Michal Chrenko Natália Halatová Robert šimko Alex Železnikova Martin konrád Tomáš Krak Ivana kováčová P.S-a ted mi odpověz kdo je tady větší borec a kdo si co pamatuje hm

65
ales winner emma
Reagovat

jinak od 8 dubna budou divadlo to znamená že mé pravidelné postřehy tím pádem budou ohledně Superstar ale až v týdnu zároven už tuto sobotu další castingový díl který asi bude opět nuda

66
ales winner emma
Reagovat

a závěrem ještě poznámka velká chyba že jsem se do té Superstar nepřihlásil to by asi takové jedince jako tomáška a Luke kleplo aspon bych to nandal té vaší slavné Karmen no nic tak dobrou noooc hihihi

67
DJ Vlado
Reagovat

A já vás, pánové, ještě trumfnu a napíšu všechny semifinalisty (samozřejmě s vyloučením finalistů), i když v pořadí, ve kterém vystupovali, jelikož pořadí, jak se umístili, neznáme komplet ze všech řad:

ČHS1: Kateřina Steinerová, Tomáš Blucha, Silvie Lehnertová, Karolína Huvarová, Patrick Jurdič, Ivana Husáková, Vojtěch Dinga, Lenka Gotthardová, Martin Kubát, Leona Uričková, Inna Proskurňa, Petra Štolfová, Lucie Dvořáková, Jan Kořalka, Michaela Beierová, Petra Pudová, Veronika Ulrichová, Vojtěch Hrtan, Jolana Smyčková, Zuzana Zaharowská, Radka Podušková, Zdeněk Matula, Irini Charalambidu, Madalena Joao, Veronika Šotová, Markéta Egermaierová, Tomáš Krzyžánek, Dita Halová, Marta Balážová, Tomáš Poduška

SHS1: Radka Tomášková, Jana Ferenčíková, Mária Mladosievičová, Monika Zázrivcová, Adam Ďurica, Marián Fatrsík, Mária Petríková, Jana Čonková, Michaela Mrúzová, Igor Belaj, Saskia Šipošová, Katarína Svrčeková, Mário Dvorský, Rastislav Majerech, Zdenka Menšíková, Jana Mútňanská, Zuzana Krivošíková, Eva Gažová, Žaneta Ozaniaková, Silvia Ménová, Zachariáš Hubáček, Martin Lebek, Daniel Gábriš, Júlia Smolková, Lucia Radecká, Zuzana Cibová, Jaroslav Závodský, Tünde Gogolová, Nina Pavlovičová, Andrej Vršanský, Marta Szabóová, Doddo Mikulášik, Jozef Šivák, Marek Kravjar, Monika Vojtková, Richard Vida, Simona Brezánová, Lenka Rakárová, Monika Rybárová

ČHS2: Monika Havlíčková, Thomas Glock, Andrea Janczarová, Tereza Terčová, Lucie Bakešová, Lukáš Janota, Michaela Talašová, Leona Černá, Adéla Aichingrová, Tomáš Löbl, Natálie Havrdová, Jan Hönig, Nikoleta Spalasová, Michal Rzeszut, Lukáš Michna, Michaela Hanusová, Markéta Poulíčková, Lukáš Bajt, Markéta Vítková, Rudolf Gabriš, Tereza Ženatá, Adam Valášek, Eva Kašparová, Vojtěch Dinga, Daniela Kubečková, Barbora Zajptová, Adam Vojtěch, Sandra Ferková, Světlana Šáchová, Josef Živčák, Magdaléna Šalamounová, Matouš Kubáček, Martin Müller, Naděžda Válová, Simona Bernardová, Aneta Šmidrkalová, Zuzana Schubertová, Kamil Řezníček

SHS2: Dušan Marko, Sanija Azizi, David Zapriháč, Mariana Demčáková, Katarína Smithová, Jana Kozáková, Veronika Adamovová, Petra Halušková, Juliana Vassová, Ivana Fabiánová, Michal Cabala, Kristína Zakuciová, Andreas Imrich, Magdaléna Krajčovičová, Peter Lacho, Peter Černý, Alexandra Okálová, Mikuláš Bocko, Ľubomír Miča, Martin Molent, Paulína Opatřilová, Soňa Kardošová, Tünde Gogolová, Viliam Mego, Jana Mútňanská, Katarína Svrčeková, Marián Fatrsík, Jana Čonková

ČHS3: Jaroslav Parči, Jan Kříž, Jan Kopečný, Robert Daniel, Michal Michajlec, Zuzana Vlčeková, Petra Hlávková, Eva Krutáková, Eliška Faicová, Barbora Opplová

SHS3: Adam Briestenský, Lukáš Piala, Filip Lenárth, Tomáš Buranovský, Jozef Rakyta, Peter Račko, Katarína Smolinská, Katarína Talánová, Dáša Šarközyová, Lucia Olešová, Barbara Šulíková, Alexandra Ďurinová

ČSS1: Lukáš Michna, Ján Ločaj, Leo Machala, Marek Lacko, René Bošeľa, Ahmad Hedar, Deborah Kahlová, Lucia Láncošová, Aneta Galisová, Dominika Maščúchová, Adriana Kopecká, Karolína Majerníková

ČSS2: Jana Karasová, Petra Huliaková, Sára Milfajtová, Dorota Dragulová, Aneta Salačová, Alexandra Vokáliková, Tomáš Jurenka, Lukáš Ondruš, Noah Ellenwood, Jan Ráček, Marcel Dragúň, Jerguš Oravec

ČSS3: Ladislava Maníčková, Jan Zamec, Karolína Vrbová, Mário Bendík

ČSS4: Samuel Sleziak, Marek Pošta, Peter Farkašovský, Jan Tejkal, Vojtech Dzudza, Patricio Malundo, Karolína Přibylová, Réka Ballová, Veronika Vrublová, Nikol Kasalová, Melinda Noáková, Alena Shirmanova

68
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Masakr !!! :D :D

69
DJ Vlado
Reagovat

Jinak ještě poznámka k výše proběhlé diskusi: Nothing Compares 2 U zpívala Emma ve slovenské Tváři (a imho líp než Dominika, která to ale zase dala líp než např. Stýblová), takže kdyby v minulé SuperStar bylo rockové kolo, klidně to tam mohla taky zazpívat :-) Můžeme se jen bavit o tom, jak moc je tato píseň rocková (Sinead sama je na Wikipedii řazena pod „alternative rock“, „pop rock“ a „folk rock“, ale toto je její nejpopovější píseň, navíc původně od Prince), ovšem když už to v rockovém kole mohla zpívat Dominika, mohla by i Emma (navíc už jsme v rockových kolech zažili mnohem větší úlety ve výběru) :-)

70
Tomáš
Reagovat

@ales winner emma: Kdybych tu chtěl psát i slovenské řady tak je tu napíšu taky a až na některé výjimky si NAROZDÍL OD TEBE pamatuju i jejich umístění ve finále protože co se týče SHS2 a 3 tak to pořadí u tebe je špatně! Tak nevím kdo by tu měl šoupat nohama!

Jinak vzhledem k tomu že mě tu Aleš opět osobně napadá a nemá k tomu důvody, navíc tu napsal že by si se mnou něco rád vyřídil dokonce i ručně – myslím že by to opět mělo být na jasný BAN protože je vidět že se opět z ničeho nepoučil a nikdy se ani nepoučí! Takže výzva pro adminy ať ho opět dají aspoň na schvalovačku ať zase aspoň trošku vychladne pokud už ho nemůžou odstranit úplně protože tohle je fakt tak nemocný člověk, jaký tu ještě neměl obdoby. Dál už k němu se škoda vyjadřovat, Pfuj!

71
Tomáš
Reagovat

@Luke: No když se o to člověk zajímá, tak se mu to prostě vryje do hlavy a nepřijde mu to divné. Ale vidíš že sou tu i větší machři než já :D

Semifinalisty si pamatuju všechny tak zhruba od ČHS3 když už jich bylo méně, potom fakt ano. :-) Jinak slovenské semifinalisty ze všech tří SHS bych rozhodně dohromady nedal, tam znám opravdu jen výjimky díky tomu že se třeba později objevili v jiných soutěžích nebo se prosadili jinak ( Ďurica, Buranovský, Zakuciová, Šarkozyová ). Takže to zase klobouk dolů před mistrem Vladem.

72
Monika
Reagovat

Tady se vsichni dneska zblaznili, pomoc :-)))) Ja si nepamatuji ani kdo postoupil minuly tyden dal.

73
J
Reagovat

@DJ Vlado: Emma predsa len v SS 2015 spievala rockovu vec = alternative rock, post Britpop FIX YOU?

74
ales winner emma
Reagovat

Tomáš-tentokrát nevidím důvod proč mě dát na schvalovačku já jen psal že kdyby mělo bít setkání panáček naživo rád bych si s tebou určité věci vyjasnil a jestli slovo ručně je hrubé tak potom už fakt nevím

75
ales winner emma
Reagovat

Dj Vlado tak to koukám seš borec a opravdu si trumfnul mě i Tomáše fakt zabiják seš

76
Luke
Reagovat

@Tomáš: No jste prostě dobří :-) A jinak každému je snad jasné, že to místní individuum, co sem chodí by na žádné setkání nepřišel, protože takové typy lidí sedí jenom na netu a píší nesmysly, hovadiny…a ve skutečnosti neumí promluvit a vyjadřovat se.
A opravdu mě pobavil, že by si chtěl neco vyřizovat ručně, to my máme určitě strach – staří harcovníci, co sem chodí tolik let z nějakého puberťáka, co mu teče ještě pomalu mlíko po bradě (dle jeho vyjadřování, způsobu konverzace).
Ale ten ban by byl na místě, protože se to bude stupňovat a byl od něho klid, ale místní admini jsou moc měcí a hodní :-) Jinak by tady už nebyl dááávno…

77
J
Reagovat

Neviem neviem, ale postradam zaujimave spevacke talenty muzov z Ciech. Keby sa aspon jeden chcel ukazat tento tyzden. Dievca SK: Karmen, Dievca CZ: Barbora, Chlapec SK: Kristian, Chlapec CZ:? stale cakam na zazrak.

78
Prochor
Reagovat

@DJ Vlado: Vzpomíám jak Dominika seděla na motorce s černou mašlí ve vlasech aby vypadal jako rockerka a mně to připadalo dost prvoplánový.
Jinak z letošní poroty mi nejpodivnější připadá Matěj Rupert. Směje se jako Puskailer a nic kloudnýho z něj nevypadne. Zase si vzpomínám jak v minulé řadě vyřídil Habera Emmě, že jí pozdravuje Matěj Rupert z Monkey Bussines a že jí drží palce. Takže možná že Ruperta přitáhla do poroty vidina, že se objeví nová Emma Drobná. Jenže ta už se neobjeví. Podle mně dívka s tak krásným hlasem a očima která navíc věří že Země je placatá je naprosto neopakovatelná.

79
ales winner emma
Reagovat

Luke opravdu si myslíš že bych nepřišel no a když mluvíš o zkušenosti tak já ti doopravdy nevím ale já sám tu přispívám už od SS 2015 takže nevím o jakém individuu tu mluvíš navíc individuum není vyhrůžka takže za toto by si měl dostat BAN to je jedna věc a dtuhá věc sám porušuješ tu přímluvu o tom že na mé hovadiny nebudeš reagovat tak si laskavě hled svýho děkuju jinak 28 už mě bylo

80
Tomáš
Reagovat

@ales winner emma: Pokud si něco chceš vyřizovat ručně tak je to nejen na BAN zde ale i na nějaký právní postih protože to je vyhrožování násilím a navíc k tomu ani nemáš důvod. Ale kašlu na tebe, beztak si jen nějakej malej usmrkanej chlapeček a pokud ti už skutečně bylo 28, tak bych se tím na tvým místě vůbec nechlubil protože to je teda hodně smutný. :-D Teď na tebe už definitivně přestávám reagovat, moje chyba že sem to porušil ale už prostě končím naprosto zbytečnou konverzaci s tebou a tobě říkám jednou provždy SBOHEM

81
Tomáš
Reagovat

@J: https://www.youtube.com/watch?v=5E_ihoOw5TE
A co třeba tenhle, ten by ti nestačil nebo si ho přehlídla? Mě by docela i stačil a navíc je to sympaťák, byl tuším na konci 2. castingu.

82
Luke
Reagovat

@Tomáš: Přesně tak jak píšeš a navíc opravdu nechápu proč takového člověka tady máme trpět, protože dokud tady nechodil, tak tady byla normální přátelská diskuse. On tady akorát vyvolává konflikty a uráží a dokonce vyhrožuje !!! Takže apeluji na adminy dejte mu BAN !!!
A PROSÍM VŠECHNY ÚČASTNÍKY TÉTO DISKUSE VŮBEC NA NĚHO NEREAGUJTE !!!
Pokud ho admini neodstraní z této diskuse jednou provždy.

83
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Podle mě je Karmen lepší než Emma, ať už co se týče vzhledu, charismatu, tak i hlasu, který má podobně zabarvený jako Emma ale obohacený o skvělý chraplák, kterým nad Emmou vyniká. Takže podle mě Matěj může být spokojený – jestli šel do SuperStar skutečně proto aby tam takovou dívku našel, tak s Karmen se mu to vyplní vrchovatě. Ale to už je samozřejmě o subjektivních pocitech, každému samozřejmě nejspíš Karmen lepší než Emma nepřijde a koneckonců to hlavně ukážou až další kola.

84
ales winner emma
Reagovat

tak podívejte se oba dva dokud jste tu vy mě neuráželi že aby mě dali BAN sem se choval slušně takže si aspon nevymýšlejte a jen tak mimochodem klidně si zde založím nový profil třeba tentokrát pod jiným názvem takže asi tak a chci poprosit admini o jedinou věc laskavě těm dvěma vysvětlete at už mě nenapadají děkuji předem jo a ještě jedna prosbička nedávejte mě do schvalovačky až do konce této řady už na Tomáše a Luke reagovat nebudu PŘÍSAHÁM a taky se k žádným vulgaritám nechystám a taky nikomu nevyhrožuji

85
Jana
Reagovat

Soutěžící, kteří se v SuperStar dostanou do semifinálových kol a do těch finálových už nepostoupí se mohou při konání další řady do soutěže přihlásit znovu a nebo se už nemůže příště přihlásit nikdo kdo už prostě jednou v živácích byl ( ať už finalista nebo semifinalista ) ? Nevíte někdo jak přesně ta pravidla jsou?

86
J
Reagovat

Karmen a Emma su rozdielne a zistime to uz onedlho. Karmen ako na obycajnu komercnu pop music ci tanecne piesne sa viac aspon podla mna hodi na poprock alebo alternativu a nemyslim tym len alternative rock, ale aj alternative pop a ci indie. Obavam sa vsak toho, ze nech uz Karmen skonci na akomkolvek mieste v tejto SS, tak bude vydavat obdobne pesnicky ako Emma. Velmi rada by som si napr. od Karmen ked uz ma rada tu P!nk vypocula WHAT ABOUT US. Je to pomerne nova vec v porovnani s PERFECT, ktoru davala vo FUN RADIU.

88
Tomáš
Reagovat

@J: Co říkáš na toho Petra co sem ti poslal? Je to kluk CZ. Příspěvek 81.

89
J
Reagovat

A este jednu vec, ked uz Karmen a Kristian dokazu aj rapovat, keby im to dovolili aj v SS. Nejake zaujimave covery obohatene o rap.

90
J
Reagovat

@Tomáš:Nie je az taky zly, ale do pamate sa mi nevryl. To Stepana Urbana som si pamatala z 1. kastingu, ked daval toho Sheerana. Tak tento rockovy cover CLOSER, ktory prave pocuvam by som najradsej pocula ako duet od Kristiana s Karmen, tym by to sadlo. A hlavne tento cover je milionkrat lepsi nez original: https://www.youtube.com/watch?v=EP1kd-DlZsc

91
Jai Kudo
Reagovat

@J: Ježíš, prosím ne, rap ne! Tohle má být PĚVECKÁ soutěž, ne? :-D
Štěpán byl určitě zajímavější, než Borkovec, ale letos je o skutečné talenty taková bída, že to možná Borkovec dotáhne daleko…nicméně, teď mě napadá, že jsem od Štěpána od SS nic moc neslyšel. Škoda.

92
Tomáš
Reagovat

@J: a @Jai Kudo:

Zmiňujete tu Štěpána. Jo, byl dobrý a nic proti němu nemám ale zase můj největší oblíbenec to určitě nebyl a už vůbec ne někdo koho by nešlo překonat. Někdy mi přišel jakoby v takové zvláštní křeči ale jinak songy dával fajn a divokou kartu kterou dostal si rozhodně zasloužil a podle mě by si i celkové vítězství zasloužil o něco víc než Emma. Já měl ale určitě z minulých finalistů radši Pala Kovalička, to se tu asi všeobecně ví. A podle mě kdyby se v roce 2015 dostal do finále Denis Kolek, tak by Štěpána totálně převálcoval. Čistě můj osobní názor. Z těch letošních co sme zatím viděli je pro mě určitě daleko lepší Kristián než Štěpán Urban a i ten Borkovec může být pro mě lepší – řekl bych že i přes svůj věk působí mužněji než Štěpán – teď teda vůbec nevím kolik Štěpánovi v době kdy účinkoval v SS bylo. Borkovec by to letos mohl i vyhrát kdyby čistě náhodou byl s vítězstvím na řadě kluk z Česka protože žádný jiný CZ kluk mě zatím nenapadá. Ale ten filipínec je tam vlastně taky jakoby za Česko že takže další CZ kluk? :D

93
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: No, s Kovalíčkem nevím, on byl takový celkem sympatický chalan, ale extra se mu povedlo v podstatě jen jedno kolo (Lipová lyžka). Štěpán mě připadal víc muzikální, připadalo mi, že tu muziku „má v sobě“, což je pro mě jedno z hlavních hledisek. U těch letošních adeptů jsem zatím něco podobného v malém cítil u Karmen, ale těžko říct, jak dopadne dál. Jinak minule byla moje TOP3 Emma Drobná, Štěpán Urban a Kája Přibylová – právě pro tu „muziku v sobě“. Jsem rád, že Kája alias Lina Karo i když vypadla, tak zdatně sekunduje na Evropě2 Emmě. I když ta muzika samozřejmě pro mě coby rockera není úplně můj šálek kávy…

94
Monika
Reagovat

Ne, jitrnice je zpet, to tam letos jeste chybelo!

https://www.super.cz/557505-mladinka-soutezici-v-superstar-se-boji-posmechu-patnactileta-adela-bojuje-s-vahou.html

Co to tam mele o diete, co to tam mele jeji matka, vzdyt je koule od narozeni, pamatujete si ji z Talentu jako male decko? Z Jitrnicky vyrostla jitrnice, uz tehda byla obezni, strhla se kolem ni hadka, nesmysly, ze je to dite, ze to vybeha, ze z toho vyroste a tady je vysledek…

95
Ajda
Reagovat

@Monika: Stačí vidět její matku a je jasné, že s tou dietou to v rodině nebude tak horké.

96
ales winner emma
Reagovat

tak asi měním názor ono to nevypadá zase až na tak nudný díl tohoto castingu obzvlášt když se vrací někdo tak talentovaný a skromný jako je Adélka Ferencová kterou rád po čase zas uvidím v talentu to dotáhla do finále a já věřím že se historie bude opakovat i v Superstar no takže to vypadá že už mám najednou další favoritku po marii i adélku což se mi ještě nestalo že by se nali hned 2 tak talentované osoby rozhodně protiváha celé slavné protěžované neumělkyně Karmen a nesympatického floutka Kristiána

97
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Kovaličkovi se hodně povedlo i kolo před SuperFinálem, kde vypadnul Slepčík. Nikdo to od něho nečekal protože měl na první pohled likvidační výběry ale on skvěle dal Linkiny i Marxe a díky tomu porazil Slepčíka a prošel přes něj do GF. Jinak je pravda že Štěpán určitě žije hudbou víc než Pavol, Palo byl spíš sportovec a ani moc nevím jestli se hudbě vůbec ještě věnuje. Přes to to byl v SS pro mě velký sympaťák a z finálové sestavy sem ho měl nejraději.

98
Tomáš
Reagovat

@Monika: Jeee tak tuhle ve finále určitě nechci. To už bych tam stokrát raději bral teď z posledního dílu kudrnatou Denisu a nebo hasičku Kristínu, sice možná nemají tak silný hlas jako tahle holka ale zase jsou to holky jako lusk a dá se na ně aspoň dívat, navíc u hasičky mě baví její humor – to sem si dnes ověřil při repríze SS. SuperStar musí taky trochu vypadat, mít charisma a být zajímavá, to všechno u téhle holčiny postrádám. Mít jen hlas opravdu nestačí a navíc mě už tyhle velké hlasy ani nebaví, už sme jich za poslední roky slyšeli tolik že mi to zkrátka přijde už poněkud tuctové. A taky sem byl odjakživa toho názoru že jitrnice patří na zabijačku a ne do televize.

99
Monika
Reagovat

@Tomáš: tahle skatule jede porad Adele, zpivala ji i v Talentu pred x lety. A tady jeji casting

https://www.youtube.com/watch?v=Mi2aZqueURY

Si uplne pamatuji ten medailonek k tomu, deti si hraly na ulici, behaly a ona tam sedela na schodech, aby se nezadychala nahodou a nekleplo ji. U ni to jede odmalicka, jeji matka a segra na tom nejsou lip. jsem zvedava, jak bude vypadat v semifinale (pokud postoupi), kdyz drzi tu drsnou dietu :-))

100
Prochor
Reagovat

@Jai Kudo: Měl jsem podobnou TOP 4 (něco jako ABBU): Emma, Štěpán, Karolína a Kovalíček.

101
Tomáš
Reagovat

@Monika: Já doufám že do semifinále nepostoupí. Pro mě úplně nezajímavá a zbytečná a ano – i vzhledově iritující a to taky dělá hodně. Jenom by tam zbytečně zabírala místo někomu lepšímu, do slova a do písmene. Nicméně vzhledem k tomu jak silně je letos produkce orientovaná na příběhy a že sou v podstatě největším tahákem celé show, tak je bohužel dost dobře možné že se z jejího příběhu budou snažit vyžmímat co nejvíc a do toho semifinále ji pošlou. Ale šanci na finále snad už proboha mít nebude, tam by měli být jenom samí mladí, hezcí ( aspoň teda holky, u chlapů mi o to až tak nejde, aspoň teda mě :D ) a samozřejmě i talentovaní lidé.

102
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: a @Prochor: Koukám že se tu pořád nějak nemůžete smířit s tím že Karolína se v minulé SuperStar nedostala do finále a dost na ni vzpomínáte. To se tak prostě někdy stane že se někdo opravdu dobrý koho tam chceme, do těch finálových kol ani nepodívá. Já se dodnes nesmířil například s nepostupem Jerguše v r. 2011. Pokud jde o Karolínu, zazdilo ji tehdy jediné – ta debilní změna pravidel že bude jen 8 finalistů a že musí postoupit jen 4 kluci a 4 holky. Kdyby jich totiž postupovalo aspoň 5, Karolína by byla ve finále. V hlasování diváků totiž tehdy byla pátá v pořadí – toto je ověřená infromace, kterou mám od DJ Vlada a ten to tu může kdyžtak i potvrdit. Ty první 4 holky co tehdy do finále vybrala porota tak se ve všem shodli s názorem diváků tak jako i u kluků. Letos to bude nemlich to samé – pokud bude jen 8 finalistů, zase se tam spousta zajímavých lidí ani nedostane. Ale je teda fajn že Karolína se na to ani přes neúspěch v soutěži nevykašlala a že se dokáže prosazovat i bez nálepky SS – její fanoušek ze mě sice nikdy nebude ale tohle vždy dokážu ocenit.

103
ales winner emma
Reagovat

no výborně tady nám začínají určití jedinci panikařit muheeeeheeee jen dobře skvělá zpráva a jak sem už říkal v SS 2015 sem vsázel na divoké eso Emmu které vyšlo proti slepčíkovcům a dnes opět tentokrát divokou kartu na marii a Adélku a to ještě máme dnešní a poslední casting kdoví jestli tam nebude ještě někdo a nevybouchne bomba hned je mi příjemně po těle když vidím že mé plány opět vycházejí čím dřív Karmen pojede pryč a kristián za ní tím lépe

104
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Tak, těch 8 finalistů by mně tak nevadilo, kdyby byl postupový klíč fér a dostali se tam ti, kteří si to opravdu zaslouží…..což je asi u produkce TV NOVA nesplnitelné přání….

105
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: To máš pravdu, já bych ale přesto byl pro to aby finalistů bylo aspoň 10. Bylo by to i logické – když semifinalistů kdysi bývalo 24 tak do finále postoupila polovina z nich, tedy 12. Teď když je semifinalistů 20 tak proč jich do finále nepostupuje 10 – aspoň 5 kluků a 5 holek? Proč proboha jen 8? Nechápu to. Já teda nevím jak to bude letos ale dal bych za to pomalu ruku do ohně že finalistů bude zase jen 8. No a pokud by to zase bylo tak jako minule že přímo diváci vyberou jen jednoho s největším počtem hlasů a zbylé tři porota, tak samozřejmě do toho semifinále nemá cenu poslat ani hlas protože opět prostě nebude šance cokoliv ovlivnit. Bohužel to tak ale asi bude, já myslím že produkce má dopředu vytipováno koho do toho finále chce a tomu pak podřizuje všechno okolo takže kdyby třeba další tři postupová místa podle diváků neodpovídala tomu co chce produkce tak prostě za ně vybere ty potřebné finalisty jakože porota. Šance zvrátit něco je asi jen z toho prvního postupového místa ale tam stejně většinou postupuje nějaký favorit, který by to i bez toho měl u poroty jisté.

106
J
Reagovat

@Jai Kudo: Co sa tyka Karoliny, ja som potom lutovala, ze porota nevybrala Karolinu namiesto B. Hazuchovej.

107
J
Reagovat

@Tomáš: Ja by som bola aj za mensi pocet semifinalistov. Naco 20. Tento rok by stacilo aj 16 (8 chlapcov a 8 dievcat). A potom je vacsia sanca, ze naozaj postupia ti naj. A nemyslim len to, ze zaziaria pocas semifinale ako aj potencial ujat sa po sutazi ako v pripade Karoliny. Este lepsie by bolo keby semifinalistov by bolo 12 dokopy (chlapci a dievcata) a boli 2 semifinalove kola, v ktorych by vypadli po dvoch s najmensim poctom hlasov : 12-2-2=8 finalistov.

108
ales winner emma
Reagovat

já si naopak myslím že bude finálová top 12 a v 1 finálovém kole půjdou rovnou 4 ven no a pak zase po jednom

109
Prochor
Reagovat

Proboha- kde se vzal v Superstar ten Alexandrovec. Už jsem jen čekal kdy začne tančit kozáčka. Navíc je to 40-ti letý dorostenec.

110
Jai Kudo
Reagovat

Habera jim dává na frak…myslím porotcům :-D Hlavně Benovi, který opět vůbec neví, která bije :-D

111
nofuxCZ
Reagovat

Já teda naprosto souhlasím s Benem. První zpěvačka byla pro mě mnohem zajímavější.

112
Jai Kudo
Reagovat

@nofuxCZ: No, já osobně bych nepustil dál ani jednu….i když Blažková by měla mít u mě plus, že si vybrala písničku Gábiny :-D Ale i tam bylo slyšet, že i takovou odrhovačku jako Zůstanu napořád není snadné zazpívat aspoň přibližně tak, jak Gabča.

113
Monika
Reagovat

Tak Ben za me dneska dobry, jak nechtel pustit dal jitrnici, palec nahoru :-)) A vubec u nej ocenuji, ze se neboji Habery a stoji si za svym nazorem, klidne jde proti proudu. Dneska habera byl suprove nabrousenej, tak ho amm nejradsi a pokud jde o ten spor divek prvni a druha, tak za me jasne lepsi ta prvni Blazkova, zajimava barva hlasu, ta druha mela hlas velmi neprijemnej,no a vubec me nebavil ten posledni kluk, upocenej, udychanej, Siu jsem ani nepoznavala, zpackanej song v jeho podani.

114
Tomáš
Reagovat

Uf, ještě že příště ty castingy už končí. Je to fakt bída, nuda a trapnost, nic moc víc. Dnes pro mě jednoznačně nejlepší ta rozcuchaná divoženka Juliána pokud si pamatuju dobře její jméno, do té sem se asi zamiloval. Bohužel je asi natolik specifická že v této komerční show nemůže být ve finále ale trochu mi připoměla i Sabinu Křovákovou, která tuto show vyhrála. Pro mě patří z letošních holek společně s Karmen a Doris do trojice těch úplně nejzajímavějších, ostatní si už fakt ani nepamatuju. Kdo dnes dál? Ta Blažková co ji tak kritizoval Habera nebyla špatná ale nic co by nějak nadchlo takže docela průměr. A překvapivě se mi dnes nelíbil ani jeden kluk a to už je teda co říct. Ten silnější co zpíval na konci tak za mě teda vůbec, ten mě opravdu nezaujal. Je to vážně slabota. Jinak ještě musím říct že Ben mě jako porotce baví a je mi sympatický, líbí se mi jak dokáže oponovat Haberovi. U mě zatím od začátku show nasbíral nejvíc kladných bodů ze všech porotců.

115
Valamin
Reagovat

No tedy, jen co skončil casting, nemůžu si nikoho pořádně vybavit, což vlastně není nic neobvyklého, já si ty soutěžící celkově nikdy moc nepamatuju, ale přece jen se mi sem tam něco vybaví, dnešek byl takový jalový A nejzajímavější pro mě byla ta zrzavá rozčepýřená holka se zelenou sukní, ale pěvecky si to její vystoupení až na úvodní exaltovanost nevybavuji tak, jak bych chtěl. Ale může ještě překvapit. Ten poslední kluk se nejdřív jevil hodně nadějně, potom to před porotou zase nebyl takový boom.

116
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome jsem rada, ze te vubec nezaujal ten psoledni Matej :-)) uz jsem si pripadala jak jedinej magor tady. ja bcyh ho vubec nepustila dal, jsem myslela, ze dostane sodu a ono nic. A ne fakt to neni tim, ze je tlustej, pridusenej hlas, Siu uplne domrvil, neznat ten song ani to nepoznam.

117
Valamin
Reagovat

Na Adélu Ferencovou si ještě vzpomínám, ale jen proto, že byla před pár lety v Talentu, jak už tady asi zaznělo. Tehdy ještě jako mladší zpívala docela dobře, a celkově se do Talentu hodila víc než do Superstar. Oni se ty velké hlasy po čase dost přejí, uvítal bych někoho opravdu se zajímavou barvou hlasu, i když by třeba neměl takový rozsah (a ječák).

118
Lukša
Reagovat

Za mě dneska TOP Zuzka z Hořic. Teprve cca po třetí za dobu castingů se mi stalo, že jsem zamrzl, ustal v dosavadní činnosti a plně se věnoval zpěvu. Hlas má potenciál, holka má v sobě zvláštní jiskru, i přes nervozitu zní vycházelo atraktivní charisma. Stačí málo a mohla by dojít daleko. Jináč asi jen divoženka, i když to bude spíš jejím vzhledem, proč mi utkvěla v paměti. A hlavně se už těším do divadla, kapitolu castingů by to chtělo hodně rychle uzavřít.

119
DJ Vlado
Reagovat

Tak vám musím slavnostně oznámit, že jsem konečně letos našel svou menšinovou srdcovku (přece jen Karmen a Kristián jsou tady favoriti skoro všech) a tou není nikdo jiný než Zuzka Chalupová z Hořic :-) Její zpěv sice nebyl úplně dokonalý, ale potenciál má ta holka obrovský, navíc je neskutečně sympatická a má obrovské charisma, asi se opět zamiluju :-D

@Lukša: Vítej v klubu :-) Už jsem si myslel, že budu tady jediný fanoušek Zuzky, tak jsem rád, že je nás víc :-)

120
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: No nemysli si, je nás víc :D Tři, to už je skoro na fanclub, ne ? :D :D

121
Honzad
Reagovat

Habera je ve vrcholné formě, jeho hodnocení jsou břitká, přímá a přitom dost vtipná a fundovaná. Opravdu mě baví. Nicméně mi vadí jeho opovržením Benem. V momentě, kdy nabídku do letošní řady přijal, musel vědět, vedle koho bude v porotě sedět. To se nad to vážně nedokáže povznést? Před pár lety svými rozhodnutími Bena poslal až do živých přenosů, takže to jde v podstatě na jeho vrub. Nemluvě o tom, že je Cristovao dneska asi o dvě třídy výš. Není to můj šálek kávy, není to žádný pan zpěvák (ale na koncerty pana „Mám na těba chuť“ taky nechodím), ale úspěch má nepopiratelný, vydřený a zasloužený a pro spoustu mladých může být inspirací i vhledem do toho, že dnešní populární hudba zdaleka nezáleží jen na zpěvu. Jako porotce je spíše průměrný, ale rozhodně to není žádný průšvih. Stejně jako ostatním se mi líbí, že dokáže Haberovi oponovat a nebojí se ho, Habera se ale prostě nedokáže oprostit od toho, že Benovo hodnocení nepovažuje za relevantní. Baví mě rozepře mezi porotce, ale ne viditelné opovržení. Ewa Farna před pár lety hodnotila hůře než Ben (především byla trapná), ale protože umí zpívat, přišla Haberovi na milost… No nevím.

122
ales winner emma
Reagovat

tak za mě včerejšek zatím nejlepší casting ale zase abych to trochu dal do roviny první půlka slušná až na Haberu a jeho až přehnaně vulgární poznámky k některým jedincům za mě Adélka která prostě umí a za mě další favoritka po mé Marii no a samozřejmě taky spoustu dalších kteří naopak svými životními příběhy oslnovali už jsem si na ně celkem zvykl no jinak ten Alexandrovec byl na ránu protože takoví tam opravdu nemaj co dělat navíc když už prošvihli lhůtu a jemu bylo 40 no a závěrem ukázka na poslední casting kde vybouchne bomba a nebudu prozrazovat konkrétně u koho

123
ales winner emma
Reagovat

Dj Vlado prý skoro všech máš pravdu opravdu jen skoro protože u mě jsou oba dva Karmen i Kristian absolutně nezajimaví mojí favorité Adélka s Marii to dotáhnou až do finálových kol a to obě dvě

124
Prochor
Reagovat

@Honzad: Knechtová se pobaveně usmívala když Habeta poprvé vybouchl na porotu. Přišlo jí asi směšné, jak Habera neumí vydýchat odlišný názor poroty na který má ale porota nárok. Nějak nám začíná stárnout a stává se z něho nervózní a netolerantní dědek. Ben má u mně jasně kladné body že si nenechal vnutit ani posměchem názor, se kterým nesouhlasil.
Jinak jsem si všiml, jak Habera pokládal otcovsky ruku na rameno. Podle psychologů tím jeden člověk demonstruje nadřazenost nad druhým, jako když vedoucí vlk chytne do zubů krk podřízeného vlka. Bylo to celkově od Habery trapné a u mně se tím hodně shodil.

125
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: I ty, Brute? :-D Tak to asi Zuzka až tak „menšinová“ nebude :-D

126
Lukša
Reagovat

@DJ Vlado: Doufám, že náš fanclub Zuzka nezklame a svou šanci nepromarní :-)

127
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Jak sem jen včera mohl zapomenout na Zuzku z Hořic? Byla to ta co zpívala aby jí někdo držel hlavu pod vodou a pak nechtěla umřít že? Tak ta se mi líbila taky, přišla mi taková správně alternativní a zajímavá, úplně jiná než ostatní. Zpívání sice nedokonalé, místy falešné ale to vůbec nevadí, hlavně že je originální. Za tvoji srdcovku bych ji ale nečekal, podle dřívějších soutěží se mi zdálo že máš jiný vkus. Vůbec nevím jak sem na ni včera mohl zapomenout, dávám ji tedy u sebe za včerejšek shodně na 1. místo s divoženkou Julianou a mám u nich remízu, mezi těmi dvěma se nedokážu rozhodnout. Asi sis ale moc nepolepšil, když sou Karmen a Kristián favoriti skoro všech, vypadá to podle zdejší diskuse že se Zuzkou to nebudeš mít o moc lepší. Když se líbila dokonce i mě, tak to už je co říct ne? :D

128
Tomáš
Reagovat

@Monika: No vážně mě vůbec nezaujal Mončo. Podle mě to byl zatím nejslabší ´´Zlatý hřeb´´ ze všech dosavadních castingů. Oni už asi neví koho na ten konec mají nacpat ale tenhle kluk fakt nebyl moc dobrý, spíš to byla pěkná nuda a navíc ani moc dobře nezpíval…

Ještě pokud jde o toho Haberu a Bena, je dost možné že to bylo celé sehrané, oni podle mě mají pokyny od produkce že prostě aby se něco dělo a nebyla nuda tak musí vytvářet takovéto situace. My nevíme co se tam děje. Já nějak moc v té show už nikomu nevěřím ani nos mezi očima i když sem možná paranoidní. :D Nicméně pokud to sehrané nebylo, tak sem taky na straně Bena. Já bych tu holkou kvůli které se ta hádka strhla ( tuším se jmenovala Bára Blažková ? ) taky pustil dál, zase tak špatná nebyla. Dokonce ji asi tentokrát budu mít ve své osobní Top 3 na 3. místě za Zuzkou a Julianou. Tou Aliciou Keys mě nezaujala ale v té české písni s kytarou se mi líbila. No já mít v Top 3 za nějaký díl samé holky, to tu ještě nebylo.

129
ales winner emma
Reagovat

lnu jak to tady tak vypadá tak můj názor tu nikoho moc nezajímá a ani nikdo na mě nereaguje tak to čumím na druhou stranu sem ůplně zapomněl na jednu podstatnou věc že za včerejší díl zazněla snad nejvíctkrát alicia keys až sem se podivoval no jo ale ti co jí zpívali aspon měli asi hudební sluch ale Karmen ho nemá ani na 100 metrů daleko no a zuzka z hořic mě spíš si Dj Vlado překvapil ne ůplně dobře protože Emma měla vše co superstar splnuje ale obávám se že ta vaše zuzka z hořic neměla ani to jen se blbě usmívala a hrála si jako že něco ve stylu mám vás všechny na…. ale hlavně že postoupím no ale nakonec mě to může bít taky někde u…. domysli si sám u mě musí mít Superstar tyto podmínky hudební sluch skvělé fráze a intonování musí vypadat mít nějaký rozhled a cítění a hlavně to nejdůležitější musí to bít ne na 100 ale na milion procent jak to tam není tak je to v pr…. takže mé hodnocení zuzky z hořic jako narovinu průser to asi nebyl ale aby tu jeden nejmenovaný přispěvatel ze kterého mě tuhne krev v žilách ale musím to tu hold vydržet i číst řekl ona sice zpívá nedokonale ale je něčím zajimavá já neberu to je jak když jde prase na porážku a místo kvičení si spokojeně zachrochtá pěkná blbost

130
ales winner emma
Reagovat

ted se akorát dívám na rozhovor s matějem a on tam říká že bude finálová top 10 to by znamenalo 5 kluků a 5 holek ale jestli to tak opravdu bude je předčasné spekolovat

131
libena
Reagovat

@Honzad: @Prochor: naprosto souhlasím s názorem na vztah habera x cristovao. habera jednoznačně nebere bena jako plnohodnotného porotce. i toho jakoby otcovského položení ruky na rameno jsem si všimla a hned jsem si říkala že tady je už něco špatně. sice jsem si od bena nic moc neslibovala, ale opravdu pozitivně mě překvapil.

132
Tomáš
Reagovat

Ben je dobrej, já ho před tím porotcováním moc nemusel protože se mi nelíbila hudba jakou dělá ale teď se mi v porotě fakt líbí a musím říct že ho mám asi radši než Matěje a Katarínu. A Habera je prostě Habera, má svoje vrtochy, je taky svým způsobem kontroverzní ale hodně mu odpustíme – bez něj by to taky nebylo ono. Aspoň že se tam něco děje.

133
Lukša
Reagovat

@Tomáš: Moje řeč. Bena fakt nemusím, ale v porotě je pro mě i přes slabší start nejpříjemnějším překvapením. I hodnocení Kataríny je mi většinou sympatické, naopak největší zklamání zatím z Rupperta. Možná i proto, že jsem od něho čekal mnohem víc a to se nenaplnilo. Habera má možná čas od času slabší chvilky, ale pořád je to většinou on, kdo se nenechá unést vzhledem či jedním trefeným tónem a aspoň částečně ty řady soutěžících kosí (i když už zdaleka není tak neoblomný jako kdysi).

134
Monika
Reagovat

Ja Haberu miluju, zeru ty jeho jizlive poznamky, trefne komentare, vcera byl ve vrcholne forme, jeho nejlepsi hlasky, strasne me to bavilo, jen at jim dava kapky, je to prca. Bena jako zpevaka vubec nedavam, nevydrzela bych tu hudbu ani pul minuty, ale v roli porotce si dokazal najit sve misto a nepusobi jako clovek do poctu a nepapouskuje nazory jinych. ma svuj nazor a ten si dokaze obhajit. Katarina je pro me neutral, nevadi ale ani z ni nejasam. No a Matej mi prijde jako uplne nejzbytecnejsi clanek poroty, klidne bych ho ozelela.

135
Honzad
Reagovat

Mimochodem, letošní úroveň a pěveckou kvalitu soutěžících dokladuje fakt, že se polovina zdejší diskuze raději zaobírá porotci… Já sám mám pocit, že se na to dívám už spíše jen ze zvědavosti právě z onoho provedení, než že bych očekával nějaké emoce spojené s hudbou.

136
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Ano, to je ona :-) To víš, každý někdy udělá výjimku (jako ty např. v minulé SS, kdy pro tebe byli někteří favoriti dost netradiční, hlavně Patricio, Tejkal a později Farkašovský a Slepčík, i když tomu jsi fandil spíš z trucu :-D), i když mi Zuzka zas tak odlišná od mých předchozích favoritek nepřijde, např. Zlatušku mi připomíná hodně a to nejen zrzavými vlasy, ale i přirozeností a pozitivitou, která z ní sálá :-) Docela mě ale (příjemně) překvapuje, kolik se ti letos líbí holek, viz. Karmen, Zuzka, Doris, Juliána, hasička Kristína, to jsem u tebe ještě nezažil – tolik holčičích favoritek dohromady :-D Juliánu mám za včerejšek taky v Top 3, i když hlavně za tu vlastní píseň, 4 Non Blondes se mi od ní už tolik nelíbili :-) Akorát se neshodneme na Matejovi, ten se mi docela líbil, i když to není extra zpěvák, tak má moc příjemnou barvu hlasu, já tyhle „kulyovsko-táslerovské“ barytony hodně můžu, i když nový Robo Šimko to samozřejmě není :-)

Jinak když už jsem zmínil svého No. 1 oblíbence mezi Slováky (kluky), tak ten dneska vydal duet s Karmen (jelikož jsou oba z Rožnavy a dobře se znají): https://www.youtube.com/watch?v=yJksb3-Vke0

137
ales winner emma
Reagovat

tak toto je snad historický moment který se bude tesat do dějin Superstar Dj Vlado v objetí a společně si notují s Tomášem od této doby a tohoto moentu si mě velmi zklamal Dj Vlado

138
ales winner emma
Reagovat

a především si mě Dj Vlado zklamal právě dnes ze dvou důvodů že má Emma narozeniny a ty si na ní určitě zapomněl narozdíl ode mně už sem jí psal do zpráv na FB a za druhé že zrovna s někým takovým se budeš zahazovat s člověkem který tu několikrát na mě sprostě ůtočil s člověkem který mi nestojí ani za podání ruky a člověkk který je ve skutečnosti takoví jak je i zde na panáčkovi a tím člověkem je Tomáš každý kdo se dá do spolku s ním brzo pochopí že udělal chybu no ale fajn kdo chce kam beztak si budu přát a udělám opět všechno proto abych na konci tohoto ročníku Superstar opět zvítězil protože už jednou tu na mě jeli urážky a sprosté urážky na mou osobu v podání Tomáše Luke a spousty dalších ale já vydržel a nakonec i zvítězil protože narozdíl od všech těchto nul já aspon vím jak se člověk má chovat mám v sobě pokoru a klidně si mě vy tři-čtyři nebo kolik vás je nevšímejte však já zase na konci prohlásím to co v SS 2015 PRAVDA OPĚT ZVÍTĚZÍ

139
Luke
Reagovat

Tak v první řadě sem rád, že už příští týden končí castingy, protože už je to zdlouhavé a těším se na dalsi části superstar. Už se nám To pomalu začne nějak formovat. Jinak si myslím, že ti soutěžící co mají ty svoje příběhy se nám asi dostanou daleko, myslím že by to tak mohlo být. Včera se mi libila taky ta Zuzka, protože je to strašná sympatacka, ale nevím, jestli to dotáhne daleko, prijde mi taková obyčejná, ale tím neříkám že není zajímavá, já potřebuju vždycky se s těma soutezicimi více ztotožnit, v těch dalších kolech, jestli mi prirostou k srdci, chce to ještě více zpěvu v další části, takže se uvidí. Druhá se mi libila ta vysoká holcina Aneta se jmenovala myslím, ta se mi taky libila- pro mě zajímavá a uvidí se co se z ní vyklube.

140
Rena
Reagovat

@Lukša: @DJ Vlado: @Bezík: Tak už jsme čtyři, se vším, co jste o Zuzce z Hořic napsali, souhlasím. Je super! Stejný názor má i můj syn. Nemyslela jsem si, že budu mít letos jako favoritku holku, ale opravdu mě zaujala vším – má zvláštní charisma i hlas, je sympatická, zajímavá. Je letos první, koho jsem si pustila ze záznamu – 2x. Snad se dostane do finále. Ještě mě zaujala ta Karmen, ale o dost méně, než Zuzka. Ta chce blízkým ukázat, že něco umí, Karmen je ve zpěvu podporovaná celý život svou rodinou… Byla bych ráda, kdyby ve finále byly obě, jejich soupeření by mohlo být zajímavé, jak jsou každá jiná… Divoženka mi šla trochu na nervy, ve výškách pištěla. Souhlasím s Haberou, co o ní říkal. Do divadla to ale bylo. Zajímavější díl, než ten poslední určitě, minule jsem málem usnula…

141
Motylek
Reagovat

@ales winner emma: mě tvůj názor zajímá.. :-D ale přelouskat to není snadné, to je jak luštit rébus… , a stejně se v tom těžko orientuje komu vlastně fandíš…, zkus třeba jenom čistě pro mě napsat jednu holou větu, kde bude komu fandíš… :-)
Taky se mi líbí Zuzka z Hořic – to je poměrně komplexně můj šálek kávy, tak taky věřím, že nezklame… Ale zazpívala toho moc málo, aby se to dalo hodnotit…
Ale kam se poděla Dolores?? Chybí mi tu…. :-( Ozvi se jestli to čteš…
Jo – a k porotě…. haha, jak se Habera rozčilil, to mě pobavilo…, a tu holku co vychvaloval, ta se mi nelíbila vůbec, ta vyletí brzy…

142
ales winner emma
Reagovat

Motylek no sláva aspon někdo kdo mi jetě rozumí jo a napsat to můžu klidně i stručně komu fandím tedy fandím Marii a Adélce a dodatek taky by mě zajímalo kdepak máme Dolores

143
Motylek
Reagovat

@ales winner emma: jj, Adélce taky budu fandit, super hlas…, A která je Marie? Tu jsem asi nějak nezaznamenala… Já mám v top hlavně tu Karmen, a pak toho Petra Borkovce…

144
DJ Vlado
Reagovat

@ales winner emma: Nechtěl jsem na tebe reagovat, jelikož trolly nekrmím, ale v jedné věci mi hodně křivdíš, Emmě jsem na FB přál, sice ne do zpráv, ale na zeď, což je ale jedno, navíc jsem jí jako dárek poslal píseň, kterou jsem jí před třemi lety vybral (Coldplay – Fix You), což mi lajkovala i její maminka :-)

145
jab
Reagovat

Tak bohužel opět horko těžko vybírat, ale přidávám se do Zuzčina fanclubu a ještě jsem celkem zvědavý na Mateje, i když pár věcí se mi na jeho zpěvu nelíbilo.

146
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: To máš vlastně pravdu že už mě tam letos zaujalo na můj vkus nějak moc holek, tohle je vážně nějaký podivný ročník. :-D Že by tam ty holky letos i přes celkově asi nejnižší úroveň soutěžících ze všech dosavadních ročníků byly tak zajímavé a nebo naopak kluci jsou letos tak slabí? Ale takového Kristiána u mě stejně asi žádná baba jen tak nepřeválcuje, i když včerejší Zuzka a Juliana jsou mi fakt hodně sympatické. Na Karmen a Doris sem taky ještě dost zvědavý, co dál předvedou. Akorát ta Kristína se mi líbí především proto že je to krásná baba a líbí se mi její smysl pro humor protože si sama ze sebe dokáže udělat srandu ale pěvecky to nic mimořádného nejspíš není, přesto bych jí ale dal bez váhání přednost před nějakou sice technicky lepší ale pro mě typově méně zajímavou zpěvačkou.

S tím Matejem ještě uvidíme, hůl nad ním samozřejmě nelámu a může mi přirůst k srdci až postupně tak jako spousta soutěžících v minulých řadách ( například minule sem po prvním castingu ani Kovalička moc nemusel a začal mě silně bavit vlastně až ve finále ) ale zatím mi přišel veskrze průměrný, prostě už tam byli letos lepší soutěžící a tečku na závěr si takhle moc nepředstavuju. Může ale ještě překvapit, tak jako asi každý.

147
Jana
Reagovat

Zuzka včera super, mám dojem že jsme viděli finalistku a doufám v to. Myslím že zde na Panáčkovi může mít docela rozsáhlý fanklub. :) Pro mě včera asi nejhorší ta plnoštíhlá slečna co zpívala na začátku, tady bych se shodla s Benem a poslala ji domů. Ne že by neměla hlas ale myslím že by na sobě měla ještě pracovat a hlavně mi přišlo že z ní vůbec nic nevyzařovalo. Smutný příběh…a přirovnat ji ke Špinarce? To teda chudák paní Špinarová, tohle pro ni byla urážka jako hrom.

148
Motylek
Reagovat

@Jana: … to je Adélka… :-) Ona na sobě určitě ještě zapracuje, šak má teprv 15… :-D Jestli se propracuje dál, možná že jí dají zpívat Špinarku….

149
J
Reagovat

Takze dneska opat natacam SS a som zvedava na tu Vasu Zuzku. Tolko ste ma navnadili, ze to bude urcite moje dievca CZ. Skoda len, ze je malo zaujimavych chlapcov. Dievcenska TOP 2 by bola pre mna malo zaujimava. To uz radsej potom za SK stranu Kristiana v celkovom finale, lebo je to jediny poriadny chlap s dobrym hudobnym vkusom, navyse sympatak a vie aj prejavit emocie v speve. To je u chlapov zriedkave. A ten prislub rockovych piesni od neho ma tiez magicke kuzlo pre mna.

150
ales winner emma
Reagovat

Motylek myslel jsem Marii Bikarovou z tuším hned 1 castingu je to zpěvačka a má skupinu s názvem tři barvy byla i v Aquababes

151
ales winner emma
Reagovat

Dj Vlado ale ale najednou na mě už nereaguješ a pro tvojí informaci nejsem troll jsem přispěvatel jako každý jiný z vás nějak si radikálně vyměkl a změnil názor v SS 2015 si takto na mě nereagoval škoda věřil jsem že aspon ty proti mně nic osobního nemáš protože já sem tebe vždycky uznával a uznávám jen sem řekl svůj názor a moc mě mrzí a trošku i uráží a dotýká jak na mé nápady reaguješ ty no nic asi pokud bude ještě někdy další řada se opravdu už přihlásím to by asi některým praskla cévka zlostí a vzteky by vyhodili telku z okna

152
Scalex
Reagovat

„Nejsem troll“ a „mám v sobě pokoru“ je něco jako „Nikdy som nebyl estébák“ a „prostě makáme, za všechno zlé může Kalúsek“?

A jako vždycky „protežovat“, ne „protěžovat.“

153
Barbora Balášová Barb
Reagovat

@Bezík:
Song jsem vybrala právě proto, že je jednoduchý- pro můj hlas. Porota mi písničku schválila, líbila se jim. Jediné o čem mluvili, je můj věk – 14 let.

Přidat komentář