Panáček v reality show

Robinsonův ostrov 2018: na patře chutná nejvíce vítězství… a vafle!

11. Březen 2018 | napsal(a): | reality show: Robinsonův ostrov

ro_header

Hra nabírá na obrátkách, na Ostrově vyhnanství se odehrál první duel, ve kterém Karel vyřadil Jendu, který tak soutěž definitivně opustil. Kalinga se chystá na svou třetí kmenovou radu, kde se rozhodne o osudu dalšího soukmenovce, který Karla vyzve v dalším duelu. Zdá se, že se chystá převrat a tím i konec čistě ženské aliance v kmeni Kalinga. Manobo je na vítězné šňůře a kromě minoritních sporů nemusí řešit taktiku. Jak dlouho jim to ale vydrží?

Den 8

Kmeny se probouzí do dalšího dne. Zatímco v Manobo panuje po grilovačce steaků snad čím dál větší pohoda, tak v Kalinze se plně projevuje diskomfort, kdy se všichni probouzí absolutně bez motivace, hladoví a zlámaní. Radim se rozhodl s Katkou podělit o tom, kdo má všechno z chlapů imunitu, s tím, že to Katka nesmí prozradit. Radim si nejspíš byl tak jistý, že má s Katkou dobrý vztah, že ji vše vyklopil. Zdá se, že přátelství Katky a Radima přerůstá v alianci a to dost možná pevnější než jakákoliv jiná aliance ve hře.

Na pláži v táboře Manobo se zjevil vzkaz v láhvi, jehož autorem byl vyřazený Jenda. Ve svém dopise vychválil Mirka za jeho povahu, ale naopak poukázal na nesportovní chování Martina a Jardy, Ani Martin ani Jarda si však nevybavují ani jednu situaci, kdy by se chovali nesportovně. Minimálně Jardu to příliš netrápí a rozpravu zakončuje tím, že ho to vlastně ani nezajímá.

ro_vzkaz

V Kalinze dochází na lámání chleba a je čas rozhodnout, kdo na kmenové radě opustí hru. Už od Janina sebedestrukčního rozhovoru, kde potopila nejen sebe ale i Káťu je jasné, že se rozhodne mezi nimi. Holky včele s Katkou nechtějí Janinu napsat kvůli její povaze, i když je fyzicky slabší než Káťa, která jim ovšem sedí méně osobnostně. Martina navíc nemůže hlasovat, protože si hlas vyměnila za oheň. Pánové by zase raději vyloučili Janinu. Radim tedy uspořádal matematický kroužek a došel k výsledku, že to bude nakonec on, kdo při stavu hlasování 3:3 rozhodne, které z dívek uhasne pochodeň. Radim se tak dostal do dobré situace, jenže si je určitě vědom, že si to může vyhazovem rozházet u Katky. Janina mezitím otočila a nejspíš se vzpamatovala ze své ultimátní chyby a rozhodla se s prosbou o záchranu jít za Katkou, která má vliv na Radima. Její prozření ale přišlo pozdě, jak už to v této hře bývá, tak podobné tahy se nedají odčinit jedním rozhovorem. Zvlášť ne těsně před kmenovou radou.

ro_tribal

Na kmenové radě ovšem Janina působila opět odevzdaně, zatímco Káťa bojovala o svůj život a zastávala názor, že by se jako Janina na porážku nikdy nepřihlásila. Podle Janiny to však bylo tak domluveno v užším kruhu mimo tábor, což pak jednoho přivádí na myšlenku, proč se Káťa neohradila už před tím a neřekla nahlas, že je špatný nápad označovat se veřejně jako terč. Janina se možná chtěla vyhnout zbytečnému pletichaření, to však její neherní tah úplně neomlouvá, když navíc za sebe před kmenovkou stejně lobovala u Katky. Řeč došla i na přetrvání ženské aliance, která šla pro tuto kmenovou radu stranou. Jediná Nikol nebyla spokojena s ukončením aliance, ale věří, že se holky znovu spojí, protože stále mají převahu. Hlasovalo se nakonec dle předpokladů, holky hlasovaly za Káťu a kluci za Janinu, Radim se nakonec rozhodl také pro Janinu, tudíž to byla ona, kdo kmen opustil a putoval za Karlem do vyhnanství.

ro_janina

Den 9

Další den se Kalinga probouzí po kmenové radě do relativně klidnější nálady. Jsou přesvědčeni, že udělali dobré rozhodnutí, ale Janina jim bude chybět a přejí ji, že se právě přejídá v civilizaci tofu. Janina však neměla namířeno do civilizace, ale za Karlem na Ostrov vyhnanství. Zjíštění, že stále pokračuje v soutěži a bude muset strávit dalších pár dní s Karlem v ní dokonce vyvolá slzy. Karel Janině okamžitě sděluje svou story, jak celé jeho vyřazení byl promyšlený tah. Bylo vidět, že cokoliv Karel vypustí z pusy, jde Janině jedním uchem tam a druhým ven. Takovou „idylku“ si její bývalí spoluhráči pro ni nejspíš nepředstavovali.

Kalinga řeší, co bude dál. Nikol se jen těžko smiřuje s tím, že je konec ženské aliance, podle ní mohly holky s klidem dojít do sloučení všechny, i kdyby nechyběly na dalších třech radách. Radim věří, že se po minulé kmenové radě tvoří nová aliance čítající jeho, Bizona, Martinu a Katku, s tím, že by se na další radě rozhodovalo mezi Nikolou a Káťou. Káťa se oprávněně bojí, že jí nálepka nejslabšího článku zůstane a na další kmenovce bude opět terčem.

V Manobu se Zina po probuzení vydala na procházku do džungle. kde našla vzkaz s tajným úkolem. Zina bude mít za úkol vyřadit jednoho člene Manoba, který změní barvy a přesune se do Kalingy. Pokud se rozhodne na úkol přistoupit, získá úkolovou imunitu. Později nachází Martin další vzkaz, kde se o tajném úkolu Ziny píše. Ten s kým se Martin o tuto informací podělí bude mít možnost Zinu ovlivnit. Ve vzkazu pro Martina se však nepíše o tom, že se vybraná osoba přesune k soupeřům, ale jen že kmen opustí. Martin tedy náležitě nakládá s touto informací a chce informovat všechny kluky a Terry. Mezi prvními si odchytí Jardu a Ondru. Jardovi se okamžitě zatmí před očima, myslí si, že to bude právě on, protože mu Zina údajně vytkla jeho chování. Ondra a Martin se cítí relativně bezpečně, protože s ostatníma holkama mimo jejich alianci vychází dobře, což se nedá říct o Dominikovi, Jardovi a Mirkovi, kteří jsou jako trojčata. Později si Martin stáhl Zinu do ústraní, aniž by jí řekl, že něco ví, naplno se jí zeptal, koho z kluků by vyřadila, kdyby mohla. Potvrdila mu, že by se rozhodovala mezi Dominikem, Mirkem a Jardou. Sám Martin ji na stejnou otázku odpověděl, že by vyloučil Jardu. Jestli ho toto jméno jen tak napadlo nebo už nad tím déle přemýšlel je asi jedno. Každopádně z Martinova pohledu je rozumné vyhodit pravou nebo levou ruku Dominika, než Dominika samotného. Dominik bude mít na zádech ten terč vždy. Martin nakonec z jeho rozhovoru se Zinou usoudil, že je u Ziny v dobré pozici a bude lepší ji neovlivňovat. Na druhé straně Zina ani po rozhovoru s Martinem není o nic chytřejší, její výběr bude nejspíš do poslední chvíle záhadou, stejně jako její motivy.

ro_martin+zina

Soutěž o odměnu, tentokrát sladkou odměnu v podobě vaflí, byla opět na poměření síly a vytvrvalosti. Úkolem bylo udržet pytle s pískem na ramenou déle než soupeř, rozložení váhy mezi hráče měl na starosti druhý kmen. Za Manobo hrál Dominik, Terry a Ondra, za Kalingu Petr, Katka a Bizon. Papírově by si Kalinga opět neměla ani škrtnout, nicméně zvolila silné držáky a dobrou taktiku v rozložení, tudíž si konečně mohli vychutnat vítězství i sladkou odměnu. Přerušili tak Manobu vítěznou šňůru drtivou porážkou 3:0.

ro_soutez

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

Robinsonův ostrov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 63
1
Lukša
Reagovat

Radim se nakonec rozhodl pro Janinu, ne Martin, ale to je jen detail ;-) Zajímalo by mne, kolik má Zina času. Rozhodne o osudu jednoho ze členů Manoba již dnes?

2
limbora
Reagovat

Nejvice jsem zvědavá, jak se partička svalovců pustí dneska prý do Báry. Doufám, že to ustojí, i když testostonová převaha bude výrazná.

3
Hooper
Reagovat

@Lukša: Dle upoutávky ano. Plus je slibovaná soutěž o imunitu, tak uvidíme.

4
Lía
Reagovat

Zina, Bára a Nikol; ti jsou velice slabí.

5
dejna
Reagovat

@Lukša: taky mi připadá divný, že ještě nikdo z Manoba neodešel…kdyby jo, Kalinga mohla i vyhrát.
Jsem zvědavá na souboj Karla a Janiny. )

6
Monika
Reagovat

Martina je na ranu, chytra jak radio, filozoficke pindy a v kazde soutezi zaostava, ale pripada si jako desna borka. Pokud nejsou ostatni v kmeni blbci budou se snazit rozdelit Martinu s Katkou a jednu z nich poslat domu.
Dominik to je zas macho v druhem tymu. Nicmene nejdriv bych asi vyhodila Terry, ktera mi tez neni sympaticka a koukat se na jeji velky za..k a siroka stehna ke vsemu jeste se silnou celulitidou to je tez hruza. Ta holka by mela sakra zacit cvicit, celulitidu ma silenou na tak mladou holku. nechutnej pohled a kamera ji jeste zabira zblizka schvalne.

7
Lukša
Reagovat

Tak těsné to bylo, tak blízko bylo Manobo kmenovce. A přesto, další vypadnuvší bude opět z Kalingy. Navíc pokud se nic zásadního nestane, je vypadnutí Nicol, která sociální hru prakticky nehraje, téměř jisté.
Dnešní hra prověřila týmy z mnoha pohledů, nešlo jen o sílu, ale prim hrála hlavně hlava. Kdyby to jeden z dvojice Radim – Nicol nezazdil, mohli červení slavit zisk imunity.
Jinak mne ještě před hrou pobavil moderátor svým oznámením absence Ziny. „Je u zubaře“, pronesl jakožto samozřejmost z pustého ostrova. Aby se nám tu nerýsovala druhá Petra :-)
Příště souboj Karel – Janina. Váhám, komu fandit, oba v sobě mají něco, co mě baví, ale zároveň mi i v dalších ohledech vadí.

8
Hooper
Reagovat

@Lukša: Kalinze to zkazila policistka, Nikole to sice nešlo, ale stále Katka přebírala „štafetový kolík“ s náskokem, byť malým. A teď má vypadnout Nikola?
@Monika: Ano, Martinu vyhodit co nejdříve. Ideálně hned po Katce.

9
Hooper
Reagovat

@Lukša: V upoutávce na příští díl Zina byla, tak asi ne. Nicméně stále nevíme, koho vyhodí.

10
Lukša
Reagovat

@Hooper: Káťa možná nějaký náskok měla, ale proti Martinovi byla beztak bez šance. Zina se nyní vrací, ale kdo ví, co ji ještě může sklátit. A Nicol to má hodně nahnuté (viz Jak to vidí Robinsoni, něco málo bylo naznačeno).

11
limbora
Reagovat

@Lukša: Mne taky rozsekalo, že je Zina u zubaře. Příště bude na poště? Pojede pro další balík imunit
Více mě ale dostalo Jak to vidí Robinsoni, to se museli u Bizona pěkně ožrat a ještě mu dělat pořádnou reklamu.

12
Lady XL
Reagovat

Soutěž – fakt jsem nechápala, co tam Kalinga tak dlouho řeší, že nelezou na ten trám. Rychlé rozhodování není rozhodně jejich silná zbraň :-(. To Manobo to mělo dohodnuté během chvilky. Pak to Radim pohnojil s ohněm…. No a kokosy? Bizon měl smůlu, že byl jeden kokos prázdný a nejvíc to, bohužel, zpomalila Nikol. Hodně jí toho teklo mimo. Pak už měl holt Martin i to štěstí, že měl plný kokos a hlavně vše nateklo do nádoby. Ale opět to bylo i o té strategii, že na konec zvolili kluky, kdežto u Kalingy to byly dvě slabší holky. Škoda té Ziny u zubaře, mohli jsme vidět sekání kokosu druhou stranou mačety :-D :-D. Jinak doufám, že vypadne sama např. kvůli zdrav.problémům. Zatím má pořád nějakou imunitu. Nevěřím, že šla „náhodou“ právě na místo, kde byl ten vzkaz…. :-(.

13
Prochor
Reagovat

Tak už začíná být situace zajímavá.
Martinu nechtějí vyhodit protože by přišli o oheň (pěkně si to holka posichrovala). Nikdo se nesnaží oheň rozdělat aby mohli případně Martinu vykopnout (takhle to mají pohodlnější).
Jestli Zina odlifruje do druhého kmene Dominika, může začít Kalinga vyhrávat a kdo potom půjde ven? No přeci na prvním místě Zina a za ní ostatní holky.
Jestli si Dominika nechají budou muset snášet další ponižující schůze KSČ, kde budou dostávat sodu jedinci, kteří se nějak odlišují (viz včera Bára). Bára neplní představu vzorného ostrovana podle vůdce Dominika a tak si svoláme všechny muže (kteří stahnou ocas a poslušně přijdou) a Bára dostane co proto. Nového člověka je třeba vychovávat, že Dominiku? Jak mi ten Lenin leze na nervy – to si neumíte představit.

14
dejna
Reagovat

@Lady XL: se vším souhlas

15
Monika
Reagovat

@Prochor: Ja bych Dominika klidne poslala do druheho kmenu na miste Ziny, neni to zadnej borec, ktery by jim vyhraval souteze. On ma spis plnou hubu kecu , vcera taky nebyl prilis uspesny ve hre.

16
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Lenin – už jsem se dlouho tak nezasmála :-). Ano ty schůzky v moři, fakt jen takový „zkapitalizovaný“ uliční výbor. Jebali ji tam hustě a najednou jsou zapomětliví ohledně její zásluhy v soutěži. Není zrovna můj šálek kávy, ale snahu v soutěžích a šikovnost jí nemohu upřít, zvlášť v porovnání s Nikol. Té holce to i ve vypjatých momentech pálí. Jen ten její projev nějak nemohu strávit. I to vědomé bušení hlavou proti zdi.
Zina bohužel při první kmenovce nevypadne, protože má pořád imunitu. A díky výhrám kmene ji může mít pomalu až do finále… Příště radím štábu tyto imunity časově omezit :-). A přitom by fakt byla na vyřazení, protože podle těch poznatků má pořád nějaké potíže a tak při soutěži by neuspěla, to ta Blanka spíš je platná. Při soutěži jsem se docela divila, že vyřadili ze hry Jardu, nebylo přeci řečeno, že to nesmí být žena.

17
Lady XL
Reagovat

@Monika: Já jsem pro, byla bych zvědavá na reakce a co na to holky. Myslím si, že jeho předností je spíš rychlé rozhodování a určování úkolů. Je to vůdce, i když tím neříkám, že dobrý…., já bych ho brzy asi přestala poslouchat :-) a dopadla jako Bára. Ale pro hru-soutěž je to dobré, mít tak takový typ. Jen je tu opět otázka, jak by to s ním vypadalo, kdyby začali prohrávat, jak rychle by se jeho ego začalo drobit….

18
limbora
Reagovat

@Lady XL: Je opravdu divné, kolik má ta Zina imunit, začínám se bát, že ve vedení štábu byl někdo, kdo se do ni zamiloval. Žeby skladník imunit? Vůbec mi hlava nebere, proč Jarda opět nesoutěžil, asi to bylo pod jeho úroveň. nebo se bál porážky tak, jako když ho ragbistka porazila při tom převracení kruhu. Frajer je to opravdu velikej. Vrcholem však byl ten testosteronový tribunál, Asi byli kluci od pasu níž podchlazení, hlava moc na slunci.

19
Lady XL
Reagovat

@limbora: :-D :-D Díky, poprskala jsem si monitor! „skladník imunit“, „podchlazení od pasu níž“…. fakt dobrý.
Já se obávám, že si mysleli, že nás diváky bude Zina zajímat, že jí budem držet palce coby slabší…, ale pro mne ona nemá kouzlo osobnosti a její ukecanost, která se mohla na castingu zamlouvat, mě osobně leze krkem a nepomohou tomu ani její občasné hlody. To samé Bára – není holt modelka jako modelka. I když je v soutěžích užitečná, tak v táboře je jak asociál a prostě z ní cítím, že vlastně všemi tak nějak opovrhuje, že je někde jinde. A i když ji v kmeni taky odvrhují jako Petru, tak Bára Petra rozhodně není a můj fanoušek nebude.
Testosteronový tribunál byl fakt záživný. Už aby někdo z nich vypadl. U Jardy mi napadá, nemá on problémy s koleny? Jeden z chlapů tam problémy má, už kdysi to přiznával na kameru. Jinak souhlasím, že on se asi dost bojí toho, že prohraje opět s ženskou. Toho vidět na ostrově s Janinou :-D.

20
lily
Reagovat

Po včerejšku snad začnu fandit Báře. Manobo nejdřív předvedlo ukázkové lezení do řiti Dominikovi (přece by byla blbost ho vyhodit, je vůdce, organizuje, vyhráváme, hahaha), pak ten tribunál proti Báře, kdy nebyli ani schopni zamyslet se nad tím, že Bára významně pomáhá při soutěžích. A zakončení tím, že ji vyháněli z moře, že oni tam byli dřív. Ondra mě zklamal, jak teatrálně odcházel, že je moudřejší. Pohromadě jsou testosteroni strašně silní, ale jen kdyby je rozdělili… Manobo pro mě fuj, s výjimkou Báry a Mirka. Zina mě baví :) Jinak Nikol si rozsudek podepsala sama, stejně jako Janina. Ne tím výkonem, ale tím opakovaným fňukáním a upozorňováním na sebe.

21
lily
Reagovat

@Monika: No vidíš, a mně Terry připadá ze všech holek na ostrově nejpřitažlivější a vyloženě sexy :) Sice není vyhublá a celulitidu na zadku má, ale možná ji mají i ostatní, jen nepřišly do správného záběru :)

22
Hooper
Reagovat

@lily: Testosteron fuj, ale Mirek, pravá ruka Dominika, je ok? Zajímavé.

Vztah mezi Bárou a buznou naplňuje onu známou větu o nejlepším přítelovi ženy. A ano, Zina hned tak neodejde, ledaže by to musela vzdát sama kvůli zdraví. Jarda dělal hokejbal/hokej, tak to může mít z toho.

23
lily
Reagovat

@Hooper: Mirek má asi to štěstí, že se u toho nepokryteho podlezani nebo šikanování Bary nevyskytuje, proto mi zatím nevadí :) Ostatni to neskrývaji, naopak si ještě rádi prihrejou polívčičku

24
limbora
Reagovat

Když říkáte,tak Jardovo koleno ho omlouvá.ale pak je Bizon zázrak přírody, minule zaznělo, že si v té soutěži, kdy se brutálně vláčeli nazájem po písku, odnesl odloupený kousek z kolena, proste určitě bolestivé zranění. Na kolena tedy kašlem a čekáme co bude dál.

25
dejna
Reagovat

@lily: nejspíš budou na Báru alergičtí.

Co vlastně znamená „úkolová imunita“? Jako že nemůže do Kalingy odeslat sama sebe nebo že po splnění úkolu je chráněna na případné nejbližší kmenové radě?

26
Prochor
Reagovat

Mně by docela zajímalo kdyby Janina vyhrála a poslala Karla z „jeho“ ostrova domů, jestli by Karel ještě v letadle tvrdil, že to všechno byla jeho úžasná taktika a že mu všechno perfektně vyšlo:-))) Ještě by možná dodal nějaký svůj blábol typu: „Já mám rád Boha a Bůh má rád Karla“ nebo nějakou jinou blbost ze svého repertoáru.

27
dejna
Reagovat

@Prochor: :D:D. Skoro si to přeju, i když Karel je pro další hru asi zajímavější.

28
Hooper
Reagovat

@dejna: B je správně. Bez jako.

29
Hooper
Reagovat

@Prochor: „Bůh to tak chtěl, byl to jeho geniální plán“.

30
Prochor
Reagovat

@Hooper: Musím se přiznat že jak jsem Karla nesnášel, tak teď mně začíná bavit jeho filozofování. My ovšem máme možnost v nejhorším okamžiku (kdy naše hlava nabývá nebezpečných rozměrů) přepnout televizi ale Janina může těžko vypnout Karla. I když, jak jsem si všimnul, tak se o to Janina obratně pokouší s dílčím úspěchem.

31
limbora
Reagovat

Na obrazovce mého počítače se teď v pravém horném rohu v růžovém poli objevuje,že Dnes ani jedna reality show v tv. Nebudou Robinsoni? Doufám, že je to jen příprava na apríl, vždyť Karel nám chce určitě něco říci, děkuju za případné uklidnění

32
Ajda
Reagovat

@limbora: Budou, doufám, že si jen technika vzala
volno :D

33
limbora
Reagovat

@Ajda: Děkuji, tak si ten neurol nechám na finále Karel vers. Zina:-))))))

34
Hooper
Reagovat

„Já jsem se narodila tak, že moje máma znásilnila mýho tátu.“ Rodiče Terezy jsou za tuto větu jistě rádi.

35
Prochor
Reagovat

Je to Janiny ostrov !!!

36
Hooper
Reagovat

Koubic jde proti české Parvati na kmenovce? Zajímavé… Ale tak mohla by jit, jedna z tech zbytečných hráček to je.

37
Hooper
Reagovat

@Prochor: Smutné. Už jsem se těšil, že se jí zbavíme.

38
Lukša
Reagovat

Karel ve své strategii nepočítal s Janinou. A s puzzlem. Jinak to měl ale vymyšleno do detailu. Holka navíc dostala jídlo, takže v příštím duelu nebude majitel ostrova o tolik slabší než nový přírůstek, což je pro soutěž určitě dobře.
@Hooper: Tenhle díl u Dušků z nevysvětlitelných důvodů nešel přehrát. Údajně se ale chystá pro rodinu upravená verze o minutu kratší :-)

39
Prochor
Reagovat

@Lukša: Karel jim nahrál řečmi o své genialitě. Tak mu dali příležitost jí prokázat v puzzle. Ale mezi námi, jistě věděli, že tímto tahem Karla nejspíš odstřelí. Kdyby dali třeba soutěž kdo déle vydrží bolest ( třeba do se udrží na sloupu déle) tak bych tipoval že vyhraje Karel.

40
Prochor
Reagovat

S dovolením admina přetisknu jeden komentář z Facebooku, který mně pobavil:
Verů Jeřábková Karel by ukecal i mrtvolu, Filipínce i negramota 😂 Jinak řev “ To je muj ostrov, Karlův ostrov “ vzalo rychle za své…..teď bude: „To je moje letadlo, Karlovo letadlo“ 😂😂😂

41
Pan Klobouk
Reagovat

Karla je fakt skoda, v kmeni jsem mel vyslovene radost, ze vypad, ale prisel mi jako zabavnej prvek ostrova vykoupeni, neni trest vypadnout a jet domu, ale vypadnout a nechat si od karla den nebo dva rozpoustet mozek, tomu rikam survival…
Taky jsem doufal, ze potahne Dominik, v druhym kmeni by mel s tema svejma motivacnima proslovama po srande…
S manzelkou mame zachvaty smichu z Radima, asi nezapomenu na jeho hlasku snad z prvniho dilu smerem k buhvikomu: „kamo, ses libovej“ tim jeho prihratym hlasem..
Dal fandim Bare a Kate…

42
limbora
Reagovat

Jak šla včera Zina sama lesem, už jsem se lekla, že náhodou zase vyrašila nová imunita. Včera se urodilo dost hlášek, u mne vede žebříček tato od Ziny – „Skrotil ho do latě“… Je ji kombinatorika je nepředvidatelná, ona by puzzle poskládala tmavou stranou k vidění a tou pestrou do podstavce. Po různých včerejších souvislostech si snad začnu broukat Zina na hrad.

43
Prochor
Reagovat

@limbora: To je pravda- Zina by obrázek ke skládání nepotřebovala protože stejně by na něj asi nekoukala:-)

44
Prochor
Reagovat

@Pan Klobouk: Dobrá hláška byla taky:“Nejhezčí obraz je, když se na sebe koukám do zrcadla“ Karel.
Jinak na chatu s Karlem byla otázka co tam bral a kde to schovával:-))

45
Wally
Reagovat

Nevím, jestli se to tu už neprobíralo. Není v upoutávce na porody v Plzni Karel? :))

46
Jája
Reagovat

Horor sen, s dovětkem tak kluci pozor, ta přeživší jsem já, mě upřímně rozesmál. Všichni jí to žrali a ona zatím řekla děj filmu Plivu na váš hrob.

47
ola
Reagovat

zajímalo by mě, podle jakého klíče se vybírá druh soutěže . Protože pokud soutěžil Karel s Jendou v tom plazení po břiše, tak bylo již předem jasné, že vyhraje Karel. Teď zadali pro Karla a Janinu logickou hru. To teda předem bylo jasné, že Karel není žádný myslitel a jede domů. Takže můj dojem je, že režie si vybírá koho chce zatím ponechat a koho poslat domů. V obou soutěžích se teda překvapení zatím nedalo očekávat. Máte někdo nějaké vysvětlení, jak to může být?

48
Prochor
Reagovat

@ola: Mám úplně stejný dojem – volba disciplín je způsob jak ovlivňovat soutěž. V jedné řadě Survivora musel Jeff Probst provést obrat ve hře kterým poškodil výrazně jeden kmen. A Jeff se před hráči zapřísahal, že ten obrat byl vymyšlený dřív, než trosečníci přistáli u ostrova. Spravedlivé by bylo, kdyby disciplíny byly stanoveny pevně předem bez ohledu na to kdo se jich bude účastnit. Nakonec je to hra o hodně peněz tak by měla být dodržována nějaká pevná pravidla aby štábu nehrozila možná žaloba z manipulace a ovlivňování výsledků.

49
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Je to tak, „nenápadně“ lze posunovat jeden kmen dál … Mě ale např. nevadila poslední soutěž Karel/Janina. Nikdy se neví, zda i ten druhý (když si budu myslet, že Karel je v tom pomalý) si zrovna nevybere svůj špatný den. Zvlášť po tom běhání na sluníčku. Co mi ale silně vadilo, že měl možnost Karel „opisovat“! A že Ondra nahlas říkal, že má Janina první řádek, druhý řádek… a Karel – kuk…, nebýt přemotivovaný, zbrklý, tak ji klidně mohl dohnat.
U soutěží o imunitu mi tady vadí, že vždy tam je nějaký prvek o síle a tím pádem mají Kalingové navrch. Proč není soutěž na paměť, na znalosti… Evidentně štáb nepočítal s tím, že v jednom kmeni začnou holky vyhazovat kluky. A já jim přitom fandila, aby to dotáhly do sloučení. Takhle tam teď „šéfuje“ neumětel Radim. Jeho samolibost mi začíná pomalu vadit jako Karlovo žvanění.

50
dejna
Reagovat

Pokud si dobře vzpomínám, i v us Survivor jsou souboje, ve kterých se ocitli vedle sebe muž a žena, zaměřeny spíš na obratnost a důvtip, než na sílu. A připadá mi to přirozené.
Že ale souboje mezi našimi kmeny byly zatím víc o síle, to mě napadlo taky.

51
bugina
Reagovat

„Já jsem se narodila tak, že moje máma znásilnila mýho tátu.“ – tak aspoň víme, po kom Terry je:)))
holt ty manipulativní techniky se nezapřou…

52
Hanka
Reagovat

@Wally: Taky mne to napadlo, ale pak jsem kontrolovala tetování na předloktí a to nesouhlasí. Ale jsou si v těch šotech hodně podobní.

53
Monika
Reagovat

@ola: Tohle se neda tak moc predpokladat na jistotu, treba to ze Karel porazi Jendu v soutezi mi jasne neprislo. Klidne to mohlo byt i obracene. A ze v soutezi holka a kluk nepujde jen o fyzicke sily, je snad samozrejme, jinak by holka nikdy chlapa neporazila. To mi prijde spravne. spis jsem zirala, ze nechali Karla opisovat bez povsimnuti a penalizace.

54
Aža
Reagovat

@Wally: Při Karlově chuti ukazovat se v RS bych se ani nedivila.
Ted už jen čekám, kdy se objeví ve Výměně manželek. ………))))))))
Museli by mu dát ale manželku s nervy jako špagáty………)))))))))

55
Kami
Reagovat

S tim napovidanim me to take stve, ale v US Survivoru je to celkem bezne a bez vyhrad, ani Jeff to nijak nekomentuje.
Na Ostrove vykoupeni pri soutezi o to kdo zustane chodi vzdy dva vyslanci z kazdeho kmene divat se na boj (ostrov vyk. tam neni tajny). Sedi na takovem vyvysenem podiu. Nejednou se stalo, ze kdyz neco odpadlici skladali, tak divaci z kmene pokrikovali na prohravajiciho kam jaka kostka patri podle toho jak to pekne odkoukavali od spolubojovnika.

56
Wally
Reagovat

@Hanka: Nevím, kde má teď víc tetování. Ale ta ukázka je asi starší a někde psali, že má 16 měsíční dceru. Takže by to možná i odpovídalo.

57
iv
Reagovat

@Kami: Karel vypadl férově po skládání dílků – jeho marné pokusy o opisování od soupeřky (bez reakce moderátora?!) mě zarazily hodně. Odešel nicméně ze „svého ostrova“ spokojený a hrdý. Miluje se a Bůh bez výhrad miluje Jeho. Tak to je a k tomu není co dodat…

58
iv
Reagovat

@Kami: Karel vypadl férově po skládání dílků – jeho marné pokusy o opisování od soupeřky (bez reakce moderátora?!) mě zarazily hodně. Odešel nicméně ze „svého ostrova“ spokojený a hrdý. Miluje se a Bůh bez výhrad miluje Jeho. Tak to je a k tomu není co dodat…

59
Honzad
Reagovat

Jinak se teda Nově divím, že si vůbec nehlídá vyjádření soutěžících z těch bonusů Jak to vidí Robinsoni. Poněkolikáté se podle reakcí a komentářů dalo dost poznat, jakým směrem se bude soutěž vyvíjet. Ale ono je vůbec dost zajímavé sledovat, jak se jednotliví účastníci vyjadřují na sociálních sítích. Stejně jako na ostrově se zdá, že se ostatní moc nesžili s Bárou, kdy se do sebe teda vzájemně dost ostře opírají na Instagramu. Je to ale zase tak trošku podobně – dav vs. Bára. Rozumím tomu, že si vzájemně nesedli, takový Ondra se snaží ve hře i mimo ni tvářit, jak je strašně nad věcí, „sluníčkařský pohodář“, přitom ale neopomine jedinou příležitost, kdy se přidat k lynči vůči Báře.

Přestože jsem na začátku říkal, že se Nově casting povedl (co se týče výběru silných osobností), mám čím dál větší problém se s někým ze soutěžících vnitřně ztotožnit. Ryze sympatický je mi snad jen Bizon, ale to je prostě dané tím, že jsem i v Survivoru vždy fandil starším a zkušeným srdcařům. Z holek je nejsilnější určitě ragbistka, ve druhém kmeni bych sympatickou tvář jen těžko pohledal, jen okolnosti mě nutí držet palce Báře…

60
Aža
Reagovat

@Wally: Na Nova stránkách věnují Karlovi velmi mnoho místa. Tam jsem uviděla fotku s jeho opravdu krásnou a mladou přítelkyní a jejich
4 měsíční dcerkou. Foceno po návratu z ostrova.

61
Lukša
Reagovat

Moc bych nespekuloval nad tím, jestli některého z hráčů v duelu protěžují. Navíc prohlásit, že puzzle je jasnou výhrou pro dívku, bych si netroufal tvrdit. Na Karlovi se podepsal dlouhý pobyt na ostrově, to pak ta hlava nemůže jasně fungovat. Stejně tak kdyby se neuvařil na startu, mohl fungovat lépe.
Jinak máme za sebou 12 epizod a stále nemám jasno v tom, komu fandit. V Kalinze mám celkem přehled, mají za sebou několik kmenovek, a tak si šlo udělat alespoň nějaký názor. Nejvíc mě baví Katka, má dobré nápady, umí fungovat, při hrách není marná. Naopak mám čím dál větší problém s Martinou, nejvíc mně ale vadí Radim (hlavně ten jeho chechot), který si myslí, jak velký hráč je.
Naopak v Manobu mám s určením favorita problém. Vadí mi namyšlený Dominik, jinak mám celkem nevyhraněné názory, hold tomu chybí ta kmenová rada, která by nám ukázala rysy jednotlivých hráčů.

62
Anapro
Reagovat

Radim mi vadi hodne, neumi nic, smich vytaci i mne, kdyby ho vyradili minimalne po tom, kdy neumel uvazat provaz, uz by vyhrali soutez, kde prepaloval provaz mimo ohen. Jarda tomu asi prida, namachrovanej ubozak, trochu se bojim ze ho budou obdivovat a tak uz nebudu mit komu fandit. Leda baře, kdyz se do ni jeste ted ten chudak navaži. Ja nedokazu odhadnout dalsi vyvoj z tak to vidi roninsoni, jak to vidite?

63
Hooper
Reagovat

@Honzad: U holek je podle mě problém v tom, že fyzická kondice byla někde až v páté řadě jako kritérium výběru. Jediná, která je v soutěžích použitelná, je právě Koubič, tím to hasne. V Manobu je mi celkem sympatický Martin.

@Lukša: Dominik je možná namyšlený, ale kmen ho celkem poslouchá, navíc proti němu není nějaká jednotná opozice. Furt si myslím, že až půjdou na kmenovku, tak to bude souboj mezi Bárou a Blankou. Doufám, že půjde Blanka, už jen proto, že chci vidět, jak bude zahrávat falešnou imunitu.

Přidat komentář