Panáček v reality show

Výměna manželek (28.2.): Aneta vs Nadia

28. Únor 2018 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

VMm

V novém díle Výměny manželek snad konečně bude jednou klid od hádek, uklízení a alkoholu. Nebo se pletu? Jak zvládne Aneta život ve stísněném zahradním domku? A co Nadia, která je pořádně panovačná, zároveň i pěkně lenošná? Veškerou péči o vlastní domácnost delegovala na manžela, zvládne deset dní v rodině, kde je na prvním místě dítě?

Vyměněné rodiny

Praha

Praha

První rodinu tvoří Aneta (31), Michal (40) a dcera Adéla (4).
Jejich důvod, proč se účastní pořadu, je velmi zvláštní. Chtějí dokázat biologickému otci Adély, že Michal, který ji v současné době spolu s Anetou vychovává, není pedofil. Toto obvinění totiž už v minulosti zaznělo.

Brno

Brno

Na druhé straně se seznámíme s Ukrajinkou Nadiou (37), Michalem (32), dcerou Míšou (6) a synem Fylypem (10). (rodina používá toto jméno s „Y“)
Žijí na okraji Brna, v zahradním domku.

Aneta je v šoku hned po příjezdu. Malý domek, jak se tam všichni vejdou? Děti jsou vděčné za pozornost nové maminky a vytvoří si mezi sebou moc hezké vztahy. Fylyp je hudebně nadaný, rodina mu zatím neumožnila toto dál rozvíjet.
V Praze se vše točí kolem Adélky, což bude oříšek pro panovačnou Nadiu. Ta není zvyklá starat se o domácnost, u nich vše leží na bedrech manžela.

Sledujte premiérový díl dnes večer od 20.20 na Tv Nova

Promo

Zdroj:tn.cz,novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
Monika
Reagovat

Ten duvod s pedofilii je fakt bizar. To snad ani nemuze byt pravda, uz jen to, ze takovy clovek jde do Vymeny, ukaze svuj ksicht pred celym narodem, rika se o me, ze jsem pedofil…Bala bych se druhy den vyjit z domu..navic ani nechapu co to ma nebo nema dokazovat, ze se nekdo dokaze drzet pred kamerou neni dukaz pro ani proti, vubec to nedava smysl..Spis mi to prijde jako vymysl, aby je televize vybrala do poradu, pac s takovym atypickym oduvodnenim maji ucast jistou.

Reagovat

@Monika: Taky jsem zvědavá, co z toho obvinění nakonec bude. Vždycky mega kauza a pak blbost, hlavní je přitáhnout diváky.

Reagovat

Nadia sobec, jeji manžel podpantoflák a odnáší to nejvíc děti. Nepřekvapilo, že se na matku holčička netěšila. Aneta mi byla protivná, tu pohodu tam tlačila moc násilně, smích byl víc v afektu, než upřímný. Takže jediný klaďas mimo dětí je ten chudák nařčený z pedofílie.
Brňáci neměli na oblečení dětem, ale to auto z pražskou spz bylo pro mě překvapením.

4
Lukša
Reagovat

Stýskalo se Vám? Ne! To svědčí o mnohém, děti v Brně zjistily, jaké to je, když se o ně pečuje s láskou, že mohou taky někdy něco zažít a i s tím málem, s jakým rodina hospodaří, něco malého dostat. Hlavně že si Ukrajinka uvědomila, že potřebuje více času pro sebe… Svého „otroka“ má dokonale zpracovaného, nemá přátele, sousedy, jen zahradu, že to všechno ale odnáší děti je jí šumafuk. Druhá rodina vcelku v pohodě.

5
Monika
Reagovat

No ja si nejsem uplne jista pohodou v druhe rodine, prislo mi to hodne hrane. Spise to na me pusobilo dojmem, ze se Aneta se svym byvalym dost pre o dcerku Adelku, nemaji to zcela vyresene mezi sebou. Proto sla do Vymeny manzelek, aby vsem ukazala jaka je skvela a starostliva matka.

7
anonym
Reagovat

Nejprotivnější účinkující byla Aneta, afektovaná a rádoby veselá, což jsem jí ani trochu nevěřila. A když je tak moc na pořádek mohla mít vyžehlenou tu hromadu prádla a ne zadávat práci cizí ženské. Asi to tak horký taky nebude. Že se dětem líbilo drncání na kytaru se nedivím, když ji doma nemají.
Řešit případnou pedofilii svého muže v tv je úžasný nápad, obzvlášť, když malá na něm visela imrvere, pokud vlastní otec tohle viděl, tak si moc nepomohli, naopak, ještě se k tomu přidalo večerní pití vína :-)
Rodina od Brna mi nepřipadala chudá, spíš v určitých směrech hodně šetřivá, což patrně nejvíc poznaly děti. SPZ na autě Brňáka mě nepřekvapila.

Reagovat

@anonym: Pokud to auto neměl služební, tak mě překvapilo, že to nebyla žádná „šunka“.
U Anety skladiště na kuchyňské desce zrovna o pedantství nesvědčilo.

9
anonym
Reagovat

@Ajda: Šunka to nebyla, proto si myslím, že jsou šetřiví a to bohužel i na dětech, ale chudí nebudou. A že by skladník měl služební auto? I když, proč ne :-)

10
anonym
Reagovat

Já jsem nějak nepochopila, proč by měl její ex z VM poznat, že její nový partner není pedofil. I kdyby byl, tak to na sebe stejně nepráskne a bude se chovat přímo ukázkově.
Jedině by jim snad pomohlo to, že veřejně v médiích tento problém ukázali s tím, že nemají co tutlat.

11
Majka
Reagovat

Nevidela jsem to cele. Ale myslim si, ze partner Andrei neni pedofil, zvlaste, kdyz to tvrdi jeji ex. Podle me jeji byvaly bud bojuje o ziskani male do pece (mnohdy pritom hlavni motivaci byva vyhnuti se placeni alimentu), anebo se minimalne snazi ji co nejvice zneprijemnovat zivot. Chapu, ze ji to stresuje a sama v nejakej rozhovoru potvrdila, ze video chteji pouzit jako pripadny dukaz, coz je trochu naivni predstava, ale dovedu to pochopit. Navic jeji byvaly dosud zadne kroky neucinil, vse probiha vyhruzkami po telefonu. Psychickeho tyrana se clovek zkratka nezbavi ani po rozchodu, pokud nema to „stesti“, ze se vykasle na deti.

12
Monika
Reagovat

@anonym: No vsak jo, ta zenska byla ke vsemu i hloupa. Porad jako takovy neni zadny dukaz pro soud. Snad by si nikdo nemyslel, ze pedofil bude osahavat holcicku pred kamerama a zraky spousty divaku, ani by to nemohli odvysilat. kdovi co byl pravy duvod ucasti ve Vymene.

13
anonym
Reagovat

@Monika: Peníze?

14
Wally
Reagovat

Po mě byla nejhorší Aneta. „si myslel, že mu přijede p*pina z Prahy“. Omyl, p*pina ano, ale pořád z Moravy. Ona pořád mluvila jaký mají luxus, jestli jim nákup nenaruší rozpočet.

15
Wally
Reagovat

Prosím, co bylo špatného na mém komentu, že neprošel schválením?

16
Ajda
Reagovat

@Wally: Systém nekamarádí se slovem, které jsem upravila, aby bylo jasné, které to je :-)

17
Viki
Reagovat

Aneta je moc pěkná holka! Konečně, vždyť je z Moravy.

18
Wally
Reagovat

@Ajda: Aha. Ale to byla citace. :))

19
Valamin
Reagovat

Čauky, nevím, kam to dát, ale narazil jsem na tohle, takže jen pro zajímavost: https://www.youtube.com/watch?v=G9VjuAQ7Pbg
Není ta navrhovatelka náhodou veganská extrémně happy sluníčková manželka (na pěst!) toho sobeckýho Pražáka (na sto pěstí!) z některého z předchozích dílů Výměny, který tak urážel druhou maminku, myslím Šárku? Mno, normální lidi by do tohohle jen tak nelezli. Asi další z věcí, co může „děkuji za jídlo“ dělat, když nemá děti u sebe.

20
Ajda
Reagovat

@Valamin: Jj, je to ona. Oni se tím netajili, že si přivydělávají jako kompars, ale nevím jestli rovnou v pořadu nebo později na Nově.

21
Renata
Reagovat

Aneta furt prudila, a snažila se toho muže přesvědčit, jak moc špatně žijou a jak má špatnou ženu. To ukrajinka nedělala.

22
anonym
Reagovat

@Valamin: Jestli můžu, je to mimo tuhle VM, ale jestli to vydržíš poslouchat do konce, smekám :-)
https://www.youtube.com/watch?v=eqHZn_5jUaA

23
Ludmila
Reagovat

Nesedla mi ani jedna. Nadia byla taková jednodušší, tohle nedělám a proč, protože nedělám. Aneta mi byla nesympatická jak neustále štvala proti té druhé, přišla mi jako takový loktař, co musí být za hvězdu s pomocí jakýchkoliv prostředků.

24
Viki
Reagovat

@Ludmila: v tom máš pravdu, nechápu, proč pořád tolik nasazovala

Přidat komentář