Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2018, 1. casting: Vlažný start s průměrnými soutěžícími a nekompaktní porotou

25. Únor 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

SuperStar 2018 porota

Ačkoliv to kvůli úspěchu show Tvoje tvář má známý hlas vypadlo, že SuperStar definitivně odzvonilo, opak se ukázal být pravdou a včera odstartovala již jedenáctá řada této královny všech talentových soutěží. Ostatně poslední vítězka Emma Drobná dokázala, že SuperStar má pořád smysl a soutěžící se mohou uplatnit v showbyznysu, i když je to maximálně jeden ze sta. S novou řadou SuperStar se vrací i ostřílená dvojice rekapistů – DJ Vlado se svou fenomenální pamětí a slabostí pro lolitky a Scalex se svou averzí na piercingy, tetování, vytrhané obočí a Miloše Zemana. Jak tato dnes již legendární dvojice hodnotí nové soutěžící a téměř novou porotu? To vše se dočtete v následujících odstavcích.

Tereza Anna Mašková

zpívala: Duffy – Mercy

DJ Vlado: Terezu si můžeme pamatovat z prvního federálního Talentu, ve kterém byla shodou okolností rovněž první soutěžící, která nám byla představena. Od té doby výrazně zlepšila vizáž, což je v showbyznysu jen ku prospěchu, a zároveň dozrála i zpěvácky. Má velmi příjemný zastřený hlas a její Mercy bylo velmi slušné, i když musím souhlasit s Haberou ohledně té chybějící dynamiky (navíc tuto píseň si pro mě navždy přivlastnila Lucia Láncošová v prvním slovenském Talentu, takže se nikdy neubráním srovnání). Žádná bomba, avšak solidní úvod, přičemž myslím, že Tereza má jisté minimálně semifinále.

Scalex: Nevím, nakolik je pravdivá Terezina historka o náhodě, která zapříčinila její růžové vlasy, ale jednoznačně je to dobrý prvek, který ji rozlišuje od ostatních a díky kterému nám v prvních hektičtějších dílech nezanikne ani v chumlu soutěžících na pódiu. Porotci – doufám – se budou víc soustředit na poslech a hodnocení soutěžících než na to, co předvedli u Terezy… mám na mysli Bena a Matěje, kteří šašouřili a strhávali na sebe pozornost, kterou má mít primárně soutěžící. Terezino podání Mercy bylo dobré, akční, sebevědomé, je vidět, že slečna má dost nazpíváno a že se zas tolik bát nemusí. Nebál bych se ani té scházející dynamiky, kterou Paľo kritizoval, Terezin zpěv mi přišel na takové úrovni, že by to neměla být zpěvačka neschopná poslechnout každou dobrou radu. A když se naučila neřvat i Sabina Křováková… 8^)

Martin Máslo

zpíval: Disturbed – The Sound Of Silence (originál Simon & Garfunkel)

DJ Vlado: A máme tu první HLP. Martin se narodil s rozštěpem a musel podstoupit několik operací. Barvu hlasu nemá místy špatnou, ale jinak mi jeho zpěv přišel dost jalový a především mi vadilo šišlání, což má dost možná souvislost v Martinovou chorobou. Na semifinále to nevidím.

Scalex: U Martina se sešlo hned několik handicapů. Rozštěp rtu a horního patra a omezená hybnost levého zápěstí. Navzdory rozštěpu se začal věnovat zpěvu, navzdory zatuhlému zápěstí začal hrát na kytaru (leváckým způsobem). Při tom všem skromné vystupování, dobrý vkus na castingovou skladbu a slušný zpěv. Ano, možná mu v soutěžním rozjezdu může pomoci jeho HLP, ale ani tyhle věci nejsou samospásné a nezaručují automatické vítězství. Martin bude muset nadále bojovat, na druhou stranu on už bojovník je a vybojoval sakra těžší disciplínu, což může být jeho výhoda. V tomhle dílu se do mé Top 4 těsně nedostal, ale nějakým zvláštním způsobem mě baví a zajímá.

Kristián Révay

zpíval: Slipknot – Snuff

DJ Vlado: Jasná jednička prvního dílu. Tento urostlý bachař je nejen kus pořádného chlapa, jakých je v záplavě šampónů vždy nedostatek (vůbec se nedivím Kataríně, že se tak oblizovala, i když jsem v tom cítil inspiraci příběhem Ewa Farna vs. Itcho z předminulé SuperStar), ale i po zpěvácké stránce se jeví velmi nadějně. Barva hlasu sice není ultraunikátní, ale Kristián to nahrazuje muzikálností a schopností píseň dynamicky vystavět. Že bychom viděli prvního jasného finalistu?

Scalex: Musím říct, že když se při castinzích zamilovávala Ewa Farna, tak mě bavila víc, nicméně taky vítám to, že v soutěži je i chlap s velkým CH a celé to krásně podtrhnul kontrast, kdy měl divák ještě v paměti kozího imitátora Filipa Fraňa. Kristián nabízí mužnost, ale takovou tu normální, nevyumělkovanou. Vypadá psychicky vyrovnaně, což by mu mohlo pomoci se hladce přenést přes ta první náročná kola a dostat se do finále. Už u castingu ukázal, že umí zpívat romanticky i dát do zpěvu trochu rockové agrese. K tomu dobrý hudební vkus, velmi slušný hlas a naprosto přirozené vystupování. Jednoznačně v tomto dílu nabídl nejvíc. I mně, odpůrci tetování. 8^)

Eliška Trtíková

zpívala: Cee Lo Green – Forget You

DJ Vlado: První ze dvou kamarádek z Pražské konzervatoře je učebnicový příklad soutěžící, která je výraznější osobnostně než zpěvem. Eliška je velmi sympatická a správně střelená holka, avšak její hlas je zcela bezbarvý a navíc mi vadilo, jak teatrálně tlačila na pilu. Pokud by postoupila do semifinále (čemuž moc nevěřím), tak spíše díky osobnosti než zpěvu.

Scalex: Eliška pojala své vystoupení trochu muzikálově. To, co Ben chválil, tedy herectví, mě naopak rušilo. U castingu mám raději přirozený přednes než nějaké mračení a hrození a mávání rukama a přehnanou mimiku. Zpěv mě příliš nezaujal a Elišku jsem si zařadil spíš do kolonky “tohle by byla dobrá švihlá kámoška” než “tohle by byla dobrá finalistka SuperStar.”

Mária Bikárová

zpívala: Marvin Gaye & Tammi Terrell – Ain’t No Mountain High Enough

DJ Vlado: Druhá ze dvou kamarádek konzervatoristek, která zároveň dělá vokalistku Danielu Hůlkovi, je určitě nejkrásnější dívkou, která se ve včerejším dílu objevila. A jak dobře víte, pro krásné dívky mám slabost (zvlášť pokud mají iniciály MB a soulovou barvu hlasu) a dokážu jim leccos odpustit. Máriin zpěv nebyl bůhvíco, ale měla tam místy zajímavé momenty a rýsuje se tam lehce „černá“ barva hlasu. Její vizáž v kombinaci se slušným zpěvem by mohla být pro Márii výhodou a mohla by být podobným případem jako Barbora Hazuchová či Melinda Noáková z minulé SuperStar, které na castingu taky příliš nezářily. Každopádně vnímám Márii jako nadějnější z obou kamarádek.

Scalex: Oproti její kamarádce Elišce má Mária mnohem zajímavější barvu hlasu, trochu do černa, ale přitom bez amerických kudrlinek. Rád bych ji slyšel zpívat nějakou Carey nebo Beyoncé, aby se ukázalo, jestli umí tyhle klasické záležitosti americké pěvecké školy pojmout kvalitně a přitom evropsky – takovou zpěvačku hledám v soutěžích už roky.  Jo a jako havloid, sluníčkář a pravdoláskař se samozřejmě trochu mračím na toho Hůlku, pro kterého Mária pracuje. 

Jakub Pružinský

zpíval: Passenger – Let Her Go a Imagine Dragons – Radioactive

DJ Vlado: Pokud mi některý postup přišel jako totální úlet, tak to bylo v případě Jakuba. Chápu, že měl trému, ale ani při druhé písni, když ho Katka držela za ruce, nezpíval líp než napoprvé. Barva hlasu totálně jalová a frázování jak z mateřské školky. Semifinále vidím v nedohlednu a ani britská vizáž Jakubovi nepomůže.

Scalex: Tohle jsem tedy moc nepochopil. V medailonku mluví o tom, jak nemá trému a jak v pohodě vystupuje před spoustami diváků a pak neustojí vystoupení před porotou, které v pohodě ustojí stovky jiných soutěžících, kteří zdaleka nemusejí mít tolik hereckých zkušeností. Nadšení poroty nechápu a doufám, že z Jakuba nebude protlačovaný soutěžící, který navzdory rozpačitým výkonům bude sunut do dalších kol na úkor zajímavějších soutěžících. Už se to bohužel v minulých letech častokrát stalo.

Sestřih postupujících

DJ Vlado: V rychlovlaku jsme mohli vidět hned dva staré známé z minulé SuperStar. Vzpomínám si, že Davida Čonku jsem za jeho tragické podání Adele ze SuperVýběru přirovnal ke gay-pornu (aniž bych tím jakkoliv spekuloval o jeho orientaci). Kidd Koulák mi naopak už minule přišel velmi nadějný a i když místy zpívá nosem, má v hlubší poloze zajímavý „seattleský smrad“. Nicméně podle utopení ve sestřihu je jasné, že oba kluci opět skončí v divadle, stejně jako další dva soutěžící Adéla Kvitová a Jan Švanda (evidentně bratr dalšího účastníka minulé SuperStar Vojtěcha Švandy, který rovněž pocházel ze Křoví).

Barbora Žárská

zpívala: Vance Joy – Riptide

DJ Vlado: A jaký by to byl casting talentové soutěže posledních let, kdyby se v něm neobjevila aspoň jedna quirky zpěvačka s ukulele. Patnáctiletá Bára, dcera faráře-metalisty, patří ve svém žánru k průměru, už jsem za ty roky slyšel celou řadu mnohem lepších quirky zpěvaček, nicméně včera patřila mezi soutěžícími k lepším. Obávám se však, že dopadne jako Vietnamka Viky Tranová z minulé SuperStar, která skončila těsně před branami semifinále.

Scalex: Sekci “kňouralek” (což nemíním negativně) v prvním castingu zastoupila patnáctiletá Bára. Vzhledově na 12, chováním na 17. Hlasově byla podobná řadě dalších kňouralek, ale v jejím hlase je takové šumivé ševelení, které se mi zamlouvá. Je samozřejmě otázka, jak si poradí s dalšími žánry. To mi maličko v castingových dílech schází – v minulých ročnících, hlavně v těch starších, jsme často slyšeli od jednoho účastníka více songů různého stylu, protože na casting by měli mít účastníci připraveno více skladeb. Stačila by mi i malá ukázka něčeho jiného pro posouzení, nakolik je daná soutěžící univerzální. Takhle to budeme muset rozkrývat v dalších dílech.

Denisa Čermáková

zpívala: Peha – Spomaľ

DJ Vlado: V závěru jsme se dočkali ještě jednoho HLP. Denisa od čtyř let koktala, z čehož se psychicky zhroutila a dostala se z toho až po letech díky jistému psychologicko-terapeutickému centru. Je skutečně obdivuhodné, že Denisa dokáže se svým hendikepem i zpívat, problém je však v tom, že její zpěv je veskrze průměrný. Navíc když její Spomaľ srovnám s výtečným podáním mé bohyně Moniky Bagárové, tak je to jako srovnávat dietní sodu s kvalitním vínem. Pokud bude Denisa postupovat v soutěži dál, ak především díky svému příběhu. Že by z ní byl dámský Miroslav Sýkora?

Scalex: HLP, u kterého nevím, jestli dopadne úplně dobře a jestli byl hlavně dobře načasovaný. Ano, je obdivuhodné, jak Denisa, která prošla tunami psychoterapií a braním antidepresiv, dnes umí zvládnout stres a trému, je obdivuhodné, jak za několik měsíců do značné míry vyřešila svůj řečový handicap. Na druhou stranu zdaleka nemá terapii ukončenou a já si říkám, jestli neměla nejdřív dokončit tuto etapu a pak teprve se pouštět do něčeho tak náročného a vysilujícího, jako je účast v SuperStar. Všechno tam totiž nebude sluníčkové a každý si bude hrabat na svůj píseček a Denisa bude konkurence, které se ostatní budou chtít také zbavit. Nemyslím si, že je to dobré prostředí pro někoho, kdo roky bojoval se stresem. Paľo si to asi myslí taky, byl ale jediný z poroty, kdo Denise postup nedoporučil, byl ovšem přehlasován.

Top 4 exotů podle DJ Vlada:

Christian Dergounov, starý známý z federálního X Factoru a namachrovaný pseudoraper
Matěj Beránek, naspeedovaný pseudoshowman s vizáží třídního šprta
Filip Fraňo, imitátor kozy
Tamila Khodjaeva, příšerně zpívající kráska z Uzbekistánu

Top 4 exotů podle Scalexe:

Bez uvedení pořadí. Tohle byli divnolidé, ať už zpívat neuměli, nebo jakžtakž něco zabékali.

Christian Dergounov – milovník sebe sama a svého rapu
Jaroslav Margitan – milovník H2O
Filip Fraňo – milovník koz
Jakub Šuba – milovník kabelek a věštění

Top 3-4 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Kristián Révay
2. Tereza Anna Mašková
3.-4. Mária Bikárová / Barbora Žárská

Top 4 nejlepších podle Scalexe:

Při tom nízkém počtu dobrých výkonů je jasné, že se s Vladem budeme shodovat, trochu se liší jen pořadí podle toho, kdo mě víc zaujal (a je to hodnocení dost subjektivní).

Kristián Révay
Barbora Žárská
Tereza Anna Mašková
Mária Bikárová

Hodnocení 1. castingu podle DJ Vlada:

S politováním musím konstatovat, že oproti minulým dvěma ročníkům byl úvodní díl hodně slabý čajíček. Zatímco například v minulé řadě jsem měl od prvního castingu jasno, že mojí SuperStar je Emma Drobná, v tomto ročníku zatím jasno nemám. Výrazněji nadprůměrný byl pouze Kristián, zbytek soutěžících se pohyboval maximálně v průměru. Porota, která je ze ¾ úplně nová, působila hodně nekompaktně. Je tam prostě vidět ta zkušenostní propast mezi Haberou, který roli porotce bere absolutně vážně a seriózně, a zbylou trojicí porotců, která bere svoji účast v SuperStar jen jako jakési selfpromo. Nejzbytečnějším článkem poroty je nepřekvapivě Ben Cristovao, jehož angažování do poroty má jediný smysl – přilákat k SuperStar mladé diváky (a hlavně divačky). Matěj Ruppert je v porotě za showmana, avšak smysluplné hodnocení předvedl v prvním díle maximálně jednou. Katarína Knechtová už těch smysluplných hodnocení měla víc, ale taky trpí typickou nemocí ženských porotkyň – sluníčkovitostí. Absence moderátorů v castingových dílech nijak výrazně nevadila, aspoň to mělo větší spád, a je jasné, že zejména Leoše Mareše si v živácích užijeme až až. Kupodivu mi nevadily ani medailonky, které byly tentokrát šikovně umístěny mezi příchod soutěžícího k porotě a samotné vystoupení, takže nepůsobily až tak zdlouhavě. Docela vtipné mi přišly i některé animace, které mi připomněly mojí oblíbenou třetí slovenskou SuperStar blahé paměti. Trochu mi vadilo to tlačení na HLP, což je sice celosvětový trend, ale SuperStar by měla být hlavně o zpěvu. Doufejme, že v dalších dílech se zvedne především úroveň soutěžících, protože oni jsou tím hlavním důvodem, proč SuperStar sledovat.

Hodnocení 1. castingu podle Scalexe:

Jsou věci, které se povedly, jsou věci, které mě nechaly chladným a jsou věci, které se mi nelíbily. Spokojený jsem třeba s absencí moderátorů. V castingových dílech na sebe strhávali neúměrně mnoho pozornosti, proto jsem rád, že si tentokrát tvůrci vystačili s voiceoverem. Bavil mě Habera, který je stále nejkompetentnějším členem poroty a jeho výroky mají největší smysl pro diváky i pro samotné soutěžící.

Neutrální názor mám na HLP, chápu, že produkce se snaží přitáhnout ke sledování diváky, kteří chtějí vidět emotivní příběh. Dokud to nebude výrazně ovlivňovat soutěž jako takovou (postup aktéra HLP na úkor lepšího zpěváka), tak mi to nevadí. Neutrální jsem dále v hodnocení Kataríny Knechtové, nijak mi nevadila, ale ani mě moc nebavila.

Nepříliš nadšený jsem z toho, co předváděli Matěj Ruppert s Benem Cristovao. Příliš mnoho křepčení, tančení a bláznění, příliš málo svéprávných výroků. Fakt nepotřebuju čučet na dva opičáky skákající po stole. Svého času profesor Klezla nebo Michal Horáček nevstali po dobu soutěže z křesla a přesto pro soutěžící měli obrovskou spoustu dobrých rad. Televizní zábava si nemusí uměle snižovat IQ o třicet bodů, aby byla přístupnější lidem, tím se sledovanost nenažene.

Nejméně nadšený jsem z toho, že nakonec těch dobrých pěveckých výkonů bylo v sestřihu docela málo. Od minulé Superstar už pár let uplynulo, takže nové talenty jistě dozrály. Na televizní SuperStar se dívají a budou dívat hlavně “hardcore fanoušci”, nebude to už taková masovka jako před lety, takže pořad by to měl zohlednit a přinášet atraktivní obsah pro věrné diváky. Místo toho někteří exoti dostali neúměrně velký prostor.

Už v prvním castingu je ale pár lidí, kteří mě zaujali a které budu bedlivě sledovat. Rozhodně Kristiána Révaye, Báru Žárskou a pak možná trochu překvapivě – protože ho nemám v Top čtyřce – Martina Másla, protože jeho příběh a jeho vývoj mě docela zajímá. No a doufám, že druhý casting přinese méně exotů a více kvality (a snažím se zapomenout na to, že tohle doufání se většinou u SuperStar ukáže být liché).

 

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 28
1
Tomi
Reagovat

Sledovanost 1.castingu: 770 000 divaku.

2
Jai Kudo
Reagovat

Souhlasím, že celkově to byl jeden z nejslabších castingů v historii. Jediný, kdo mě docela dostal byl Kristián Révay, první bod u mě dostal ještě než začal zpívat – vzít si do SS věc od Slipknot – klobouk dolů :-) A i co se týká zpěvu byl tam jasně nejzajímavější.
Stejně velký souhlas s Vladem ohledně poroty. Jestli jsem až doposud trpěl značnou alergiíi na Bena Cristovao, po jeho včerejších stupidních eskapádách se moje averze k němu ještě zvýšila…. :-(

3
Tomáš
Reagovat

Tak v podstatě souhlas se vším, bylo to co se týče soutěžících opravdu slabé. Kristián je i pro mě z tohoto dílu nejlepší a favorit, mohl by se v soutěži zajímavě vyvíjet. Jinak bych ale asi se zbytkem i tu Top 3 horko těžko sestavil. Máslo je sympatický ale pěvecky to bylo slabé, taky to s ním moc dobře nevidím. Pak ty holky Tereza, Mária, Denisa atd. – všechny tak nějak průměrné a přišlo mi že nepředvedly nic extra. Quirky Bára mě samozřejmě nebude brát vůbec protože tenhle styl zpívání mě nebaví a navíc na ni se mi bohužel ani hezky nedívá, i když za to nemůže. Problém je i v tom že oni tam radši ukazují hodinu retardy a dávají jim velký prostor a tak zajímavého zpěváka jako je třeba Kidd Koulák pak utopí v sestřihu. Kdyby to dělali opačně, určitě by nám první díl co se týče soutěžících přišel kvalitnější. Kdosi si tu nedávno stěžoval že je škoda že už není Hvězdná pěchota – myslím že to ani není potřeba, ty castingy samy o sobě ji bohatě nahradí.

4
Simon
Reagovat

Ta predchozi vitezka se nekde chytila? Vzdyt o ni neni nikde slyset. A myslim ze to urcite nebude jedenacta SS u nas, maximalne tak sedma, osma. A proc kritika Cristovaa? Nevidel jsem ani neuvidim nic z letosni rady protoze me to uz nebere a tak nevim jakej je porotce, ale v porote je zaslouzene za to, ze ceskou hudbu taha z hloubek aspon trochu na svetovou uroven, takze radsi respekt nez plkani a urazeni od nekoho, kdo nic nedokazal.

5
Tomáš
Reagovat

@Simon: Je to osmá SS u nás. On do toho počítá i ty slovenské. :D Vím že se Emmy singl hrál hodně v rádiu, já ho tedy neslyšel nebo sem ho ani nepoznal ale psalo se o tom. Jak moc se ona jinak chytla to nemůžu posoudit protože se o ni nezajímám ale je jasné že takového úspěchu jako Langerová nedosáhne už nikdo, takže i menší úspěchy sou v dnešní době úspěchem. A Ben? Jeho hudba mi přijde strašná ale jinak proti němu veskrze nic nemám a v porotě mi zatím nevadí a snad ani vadit nebude. On je spíš showman, model, tanečník…já nevím co. Ale nemyslím že to jak se prosadil by byla až tak jeho zásluha a hlavně ne jeho talentu, prostě byl ve správnou dobu na správném místě.

6
Ejdam
Reagovat

@Simon: Emmu Drobnou trochu sleduju takže kdybych bych to trochu shrnul, tak ve srovnání s ostatními vítězi Superstar je o ní slyšet celkem hodně, ale spíš na Slovensku – hned po soutěži se jí podařilo udržet na obrazovkách Markízy a v povědomí diváků tím, že se dostala do slovenské verze megahitu Tvoje tvář má známý hlas a vzápětí soutěžila i ve slovenském Star dance (Let’s dance či jak se to tam jmenuje). Párkrát o ní bylo slyšet i co se týče filmové tvorby – zpívá ve slovenské komedii Cuky Luky a taky dabovala (a zpívala) v americkém animáku Sing. ČR se pochopitelně žádná z těchto věcí netýkala, takže v tomhle ohledu o ní Češi moc neslyšeli. Ale vydala už také album You Should Know – a z něj má zatím největší úspěch singl WORDS, se kterým docela zabodovala i v Čechách a několik týdnů se tu držel na vrcholu hitparád. A co jsem ještě tak naposledy zaznamenal, tak v ČR navázala spolupráci s firmou O2, která jí teď občas dělá nějaké promo a natočili jí i poslední klip. Takže ano, žádná obří celebrita sice zatím není, ale má slušně nakročeno a v rámci dosavadních československých ročníků Superstar je bez debat zatím komerčně nejúspěšnější vítězkou :-)

7
Lenka
Reagovat

@Jai Kudo: mne sa to celkom páči, u nás na Slovensku fajn komentár. Moderátor mi ani nechýba. Porota celkom fajn. A hviezdna rota je tiež zábavná.

8
Lenka
Reagovat

Neviem čo pozeráte v Cesku ale u mňa to bolo veľmi dobré. Nejaké extra výkony neboli, ale dalo sa zabaviť. Porota pôsobila ako celok uvoľnene, zábavne. Moderátor mi absolútne nechýba. Ten začiatok však nepôsobil nejako veľkolepo.

9
Ally
Reagovat

Tak já viděla v podstatě jen toho kluka z rozštěpem , líbilo..ale jinak koukám jsem o moc nepřišla..porota jakási ..zmatená..ale to půjde..
Ono ty první díly – HLP, forky,reklama, HLP , nějaký solidní výkon, reklama..:) se musí přečkat
/ale zdálo se mi dnes , že jsem byla na nějaké Superstar já :) v druhém kole jsem zapomněla co mám zpívat..no žádná sranda :)) takže dojem mi zjevně zůstal

A jen k Emme ..kdysi jsem tu myslím psala, že její singl takové na první dojem neslané nemastné..ale mužů říct, co ji zaslechnu na nějakém slovenském rádiu líbí..a hlavně ji rozeznám..
Takže tímto se ji omlouvám ..případně i Vladovi :)..a Bezik ? pokud tu ještě chodí :)

10
Scalex
Reagovat

Do článku doplněna moje část rekapu.

11
ales winner emma
Reagovat

jak tady čtu tuto diskuzi tak s mnohými nesouhlasím hlavně ne s Tomášem a jeho invektivy na adresu emiičky Drobné která je dost ůspěšná jak v česku tak i na slovensku a na slovensku ještě víc protože v česku by jí každý záviděl ůspěch je mladá krásná talentovaná a určitě má i dost peněz takže si může dovolit naprosto cokoliv a jinak k Superstar 2018 viděl sem upoutávku na 2 casting a myslím si že to opět bude jízda

12
Martasa
Reagovat

Co je prosím ta zkratka HLP?

13
yeey
Reagovat

@Martasa: hluboky lidsky pribeh ;-)

14
Martasa
Reagovat

@yeey:
Díky moc:-) tak HLP jsme tam viděli, ale mně to nevadí, asi to k tomu tak nějak patří…

15
J
Reagovat

@Tomáš: Tazko mozme cakat, ze na kasting prijde dvojnik Kevina D. Whitea a zaspieva Hendrixov VOODOO CHILD alebo Santanov SMOOTH. Ten teraz koncertuje v XF TOUR. Cez vikend si zaspieval s Grace tu bondovku LIVE AND LET DIE. Mozno ti najlepsi sa objavia az nakoniec. Ja kastingy nepozeram, zacnem od semifinale, ale toho Kristiana som videla na videu. Inak mam pre teba zhavu novinku SYCO vyrazilo E. Henderson (diletanti).

16
libena
Reagovat

@J: ella mě teda mrzí, je to obrovský talent…

17
Prochor
Reagovat

@ales winner emma:Proti Emmě nic nemám když si odmyslím, že má trochu moc velké uši a že si děvče nechalo nakecat, že je Země placatá. Každopádně když už jí příroda nadělila krásný hlas tak by měla radši zpívat a nerozptylovat se zbytečně vesmírem.

18
yeey
Reagovat

@Prochor: teda timhle si me tak navnadil, ze sem si musel vygooglit „Emma drobna zeme placata“ :-D a ono vazne, zrovna od Emmy necekal, ze je dost hloupa na to, aby verila podobnym „alternative facts“ :-D ufff, tohle je fakt doba… :-( :-D

19
ales winner emma
Reagovat

ale vždyt to že si emmička myslí že je země placatá je snad její názor se kterým souhlasím určitě by to neřekla jen tak měla to nastudované jak sem tu již psal EMMA je krásná mladá a inteligentní a ví co od života chce

20
Jai Kudo
Reagovat

@ales winner emma: „že je země placatá“ není názor, ale totální nesmysl a blábol, neuvěřitelný tohle řešit v 21. století…. :-D Takže s tou její inteligencí to asi nebude tak žhavý…. Je fakt, že Emma měla a má ze všech absolventů minulé SS největší úspěch v rádiích atd., ale to je u vítězky SS celkem pochopitelný. Ještě, aby už pomalu začala dělat trochu kvalitní muziku. MYslím, že na to určitě má hlas i talent. Celkem paradoxně je po Emmě myslím druhou trochu úspěšnou absolventkou minulé SS Karolína Přibylová, která k mé velké radosti pod jménem Lina Karo Měla svůj první singl Love Is Gone několik týdnů v popředí hiparády na Evropě 2. :-D

21
Tomáš
Reagovat

@J: No Kevin Davy White se tam letos určitě neobjeví, sice jeden trochu podobné barvy by seděl v porotě ale hudebně je bohužel někde úplně ale úplně jinde. :(

Mě Emma nikdy nebavila když už ji tu řešíte. To už se mi mnohem víc líbila předchozí vítězka Sabina Křováková, která se bohužel neprosadila téměř vůbec. I ten Adamec byl fajn ale taky se po něm slehla zem. Doufám, že letošní vítěz/ka mě bude oslovovat víc než Emma.

22
Luke
Reagovat

Já si nemůžu pomoct, ale to vysílání superstar v sobotu večer je pro mě hrozný. Teďka v sobotu sem to neviděl a pochybuju, že to nějakou sobotu uvidím. Doufám, že živé přenosy budou jindy, nejlépe v neděli v těch 20:20.
Shlédl sem to v neděli ze záznamu a asi to tak bude každej týden.
A můj dojem ? Musím se přiznat, že když začala znělka superstar, tak mě to zase chytlo i když ne tak, jako v minulosti, ale to se dá čekat, protože těch sérií bylo hodně. Jinak co se týče soutěžících, tak je zatím brzo říkat, že mě nekdo zaujal, to se teprve uvidí v dalších kolech, ale z prvního dílu sem si z nikho na zadek nesedl, doufám, že to nejlepší nás teprve čeká. Porota fungovala dobře, Habera klasika a nováčci ? Na Knechtovou se dobře kouká a uvídíme jak se toho chopí v dalších dílech.
Ale co nemůžu pochopit, proč bude 6 castingových dílů ? Proboha proč ? Zbytečně moc podle mě, radči ubrat a přidat live, ale to bych chtěl moc asi…

23
Tomáš
Reagovat

@Luke: Taky mě ta sobota se.re a myslím že každého kdo žije aspoň trochu společenským životem a nebaví ho v sobotu večer sedět doma. Ale asi nás je takových málo když se to tak Nově vyplatí i když to se teprve uvidí. 6 castingů mi taky leze krkem, ale bohužel pro ně je to levnější než živáky takže se to zase dá logicky odvodit že jich bude víc… Uvidíme dál, já pořád čekám na nějaké to schéma jak se to vlastně bude vysílat abychom už měli úplně jasno ale asi marně.

24
Rena
Reagovat

Tak jako mě zaujali kdysi od svého prvního vystoupení Ševčík a Kukačka, takový zde nebyl nikdo. Dva tři byli docela dobří, ale jinak nic. Porota až na Haberu často až trapná…

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jaro-smejkal-uz-davno-preskocil-superstar-uci-zpev-a-vystupuje-s-burma-jones-39580

25
Tomáš
Reagovat

@Rena: Neházej flintu do žita, ještě před sebou máme 5 castingů. Jinak si ale myslím že ten Kristián by mohl být možná i zajímavější než Ševčík či Kukačka, uvidíme ještě jak se vybarví,

26
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Tak to určitě….i když doufám, že ještě uvidíme pár podobně charismatických typů….

27
Fialka09
Reagovat

Tak jsem konečně zkoukla první díl (to vysílání v sobotu mě fakt štve, pevně doufám, že přímáky budou v neděli.) První dojmy mám veskrze pozitivní – porota mi nevadí vůbec, pravda, Ben tam byl víceméně neviditelný, ale Katarína je mi ohromně sympatická, Matěj taky, a Habera je prostě klasika. Akorát jejich hodnocení té slečny z ciziny mi přišlo trochu přes čáru, bylo na ní vidět, jak trapně se cítí.
Ohledně výkonů souhlasím s Vladem a Scalexem – pro mě jednoznačně nejlepší bachař Kristián, doufám, že mi tam zůstane co nejdýl :-) A i když vůbec nemusím „kňouralky“ s ukulele, ta Bára se mi strašně líbila. Zbytek mě nijak neoslovil, ten příběh poslední Denisy mě docela dostal, opravdu statečná a sympatická holka, ale pěvecky podle mě nic extra.
Tak uvidíme, co přinesou další castingy (jenom nechápu, proč je jich šest.) Z tohohle prvního mám celkově fajn pocit.

28
Michal V.
Reagovat

Tak priznam se, ze video Emmy Drobne o placate Zemi me opravdu ale opravdu pobavilo, coz je vlastne u zabavneho poradu asi dobre ne?

JInak z prvniho dilu si nejvic pamatuji pouze toho typka co tam ‚rapoval‘ a kdyz se ho Habera ptal jestli bude zpivat tak rekl, ze „ne“ ze to neumi :-).

Dceru to nicmene celkem bavilo, ja uz jsem na to asi moc starej.

Přidat komentář