Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Leoš Mareš doplní v roli moderátora Superstar Jasmínu Alagič

23. Únor 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar-2018-leos-mares
Než se v sobotu roztočí česká kola a v neděli slovenská kola Superstar 2018, zbývalo ještě odhalit moderátora nové řady. A ne, není to ani Kazma, ani Peroutka, jak se spekulovalo, ale starý harcovník na poli moderátorském a čerstvý dvojnásobný ženáč – Leoš Mareš.

Leoš se této role zhostil v Superstar již v letech 2006, 2009 a 2011, aby se tedy nyní vrátil po 7 letech. Diváci si na něj však počkají až do živých přenosů, neb castingy za něj oddře sličná Jasmína Alagič.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 51
1
ales winner emma
Reagovat

Leoš je zkušený a mám ho rád a taky je to i zadostiučinění pro mě když mě většina tady osočovala a ani není schopná uznat pravdu

2
Radek aka SUNicko
Reagovat

@ales winner emma: Hlavně klid. Díky.

3
ales winner emma
Reagovat

já sem v klidu zatím

4
Martasa
Reagovat

Proč Mareš?
Opravdu v českých vodách není někdo jiný…
Ať si užívá s novomanželkou líbánky:-)

5
Tomáš
Reagovat

@ales winner emma: Výjimečně na tebe reagovat musím i kdybych nechtěl. To že ty si tu před pár týdny psal že to bude moderovat Leoš a že se tak nakonec skutečně stalo, tak to je jen pouhopouhá náhoda, která tobě samozřejmě hraje do karet. Prostě si to jen uhádnul, úplně stejně se mohlo stát že se sekneš jak blázen a ta pravděpodobnost byla asi i větší. A silně pochybuju že ty by si měl nějaké informace ze zákulisí a že by si už dopředu skutečně jistě věděl že to Leoš bude moderovat. Takže kdo má uznávat jakou pravdu? To je jak kdyby sis vsadil sportku a vyhrál a pak si tvrdil od začátku že si to věděl ale v té chvíli předtím si to přece ještě nemohl vědět, pouze si tipoval a náhodou ses trefil i když si to tu označoval za pravdu. Ale já sem rád že to Leoš bude moderovat, tebe beru tak nějak úplně mimo to. Tak a odteď se s tebou zase nebavím. :)

@Martasa: Jsou v českých vodách jiní ale pro moderování SS je nejlepší Leoš. Ať hledám jak hledám, nikdo lepší než on tu pro tuto show skutečně není. Troufnu si říct že tak jako je Palo Habera fenoménem v porotě bez kterého by to nešlo, tou samou legendou je i Leoš v moderování SS a je dobře že se vrací. Ty předchozí dva ročníky kdy nemoderoval, dost tam chyběl a bylo to znát, nemělo to tu správnou šťávu ( v r. 2013 to tedy bylo úplně tragické, minule to trochu zachraňoval aspoň Pyco i když ani ten u mě na Leoše nemá ).

6
ales winner emma
Reagovat

tak to si děláte ze mě srandu asi Superstar 2018 bude mít sakra rychlý průběh sem četl v příloze o Superstar aneb jak a co dělají vítězové jak to bude se dlouho vysílat a opravdu těch finálových kol bude minimum a velké finále je naplánováno kvůli mistrovství v hokeji už na konec dubna a to zdaleka není vše ty přímé přenosy finálové se budou vysílat asi ve středu a ne v sobotu ale tato informace poslední nemám ověřenou a pro Tomáška vyjímečně na tebe reagovat musínm v tom co píšeš je kousek pravdy a taky ti možná udělám radost protože po této řadě Superstar tu končím a to na hodně dlouhou dobu mám totiž informaci že nova a markíza chystá hvězdnou sérii Superstar vlastně soutěžících z minulích sérii ale dříve než za 4-5 roků to asi nebude spíš počítám že po této Superstar bude zase aspon 3 letá pauza a do té doby to zase vyplní tvoje tvář má známý hlas nebo hlas československa

7
Monika
Reagovat

@Tomáš: Pekne si to napsal, to je tak kdyz nejaky tlachal plka a plka, tak pak je vysoka pravdepodobnost, ze z deseti plku se v jednom pripade nahodou trefi.

8
Lenka
Reagovat

@ales winner emma: Máš ty ale bujnú fantáziu.

9
ales winner emma
Reagovat

Lenka nemám

10
Luke
Reagovat

@Tomáš: Dobře napsáno a ještě bych dodal, že jen díky velké toleranci místních adminů, zde tento člověk může chodit, protože pokud se někdo chová jako on, tak už by mu mělo být dávno zakázano sem chodit, protože když se vyjádřil několikrát vůlgárně, tak automaticky ho měli bloknout a vůbec ho neupozorňovat.
Není zde vítán a on sám by měl uznat, že tady není pro něho místo.

11
Lenka
Reagovat

@Lenka: by som ti takú dala cez pysk… že Nova a Markíza chystajú hviezdnu sériu :D Aký by toto malo zmysel? Co sa týka živých kôl daj sem link na ten materiál čo zverejnila TV Nova. Poradím ti vyhľadaj psychiatriu.

12
Jana
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=1P7nOVIgQJI Tak si ještě chvíli před začátkem připomeňme ty bývalé superstáristy. Kdo si vzpomene ještě dnes kromě Bena na jména těch ostatních? Jo…a pak že Ben neumí zpívat. :)

13
Honza
Reagovat

Ahoj, narazil jsem na Blesk.cz na článek o honoráři Mareše. Kde se píše i o počtu večerů za který ten honorář má. Mluví se o 7 večerech.
„Ale na Mareše si budou muset ještě diváci počkat, v sedmi živých přenosech ho uvidí až v květnu.“ Ano, je to bulvár – takže to nemusí být pravda. Vkládám to sem jen pro info :)

odkaz: http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/526458/svatebni-dar-pro-marese-do-kapsy-mu-pristanou-4-miliony.html

14
Ally
Reagovat

No tak Leose jsem netipovala, ale buhvi ( a taky možná nejmenovany kolega zde;)) jestli to neni PR jakože takhle last minutě řešení..a už bylo jasno dříve..a jen se ladily detaily
Na druhou stranu pro spoustu lidi to může být “už zase SS, už zase Mareš…”

Každopádně je to fajn..bez Leoše to asi není ono..možná ještě tak Pyco a Adéla..
Tak snad to bude mít grády..Matěj taky umí..:) no a Habera klasika samozřejmě..

A co takhle někdy Janka Ledeckeho do poroty ? :) Když se teď ukázalo jaký je kouč .. nebo do Hlasu tedy :)

15
Martasa
Reagovat

@Tomáš:
Tak jestli je to jenom 7 večerů, tak to s Leošem přežiju:-)
Už dneska, super!
A jsem taky zvědavá na tu moderátorku, vůbec jí neznám.
Nejvíc se těším na Haberu.

16
Tomáš
Reagovat

@Lenka: S tou hvězdnou sérií sem se taky nasmál, to si myslím kdysi přáli diváci Vyvolených nebo tak něco ne? Jinak pokud jde o ty další informace tak Aleš asi umí číst mezi řádky a vidí i to co je skryto, to jen tak někdo z nás neumí. :) Ale aspoň je tu sranda no.

Pokud jde o těch 7 večerů tak když si do toho započítáme i ty semifinálové tak je jasné že těch finálových bude buď stejně málo jako minule nebo ještě méně. Ale samozřejmě je to jen tak mimochodem prohozená informace v bulváru…hlavně to nekoresponduje s tím že pokud vím tak tu někde psali že první živý přenos začne 1. dubna. Já mám spíš za to, že v květnu bude už po všem. Měli by to už konečně upřesnit, netuším v jaké fázi minule zveřejnili plán vysílání show ale tyhle dohady jsou na nic.

17
Jai Kudo
Reagovat

@Jana: Sorry, ale Ben opravdu neumí zpívat….ale u nás i to bohužel stačí k masivnímu úspěchu :-(

18
ales winner emma
Reagovat

tak nám to za pár málo minut začne těším se jako blázen a jsem zvědabej na letošní talenty zároven chci všem popřát hodně štěstí zdraví a už nám to pusste tu SUPERSTAR jo a abych nezapomněl vyšel kalendář aneb jízdní řád SUPERSTAR pro hluchoněmé slepé a ty kteří mě nemají rádi je mi to jedno já tito řadu tady prostě budu nic nedělám sprostý nejsem takže asi tak jo a ten jízdní řád je takoví divný 6castingů 3 divadla 2 semifinálové přenosy a 4 finálové live večery+ 1 grandfinále sečteno potrženo mi to vychází plus mánus do 9 června

19
Lucas
Reagovat

Tak zatím voice over děs, rádoby vtipnej a celkově se snaží být vtipný a nejde jim to. Jinak ta první holka byla celkem fajn.

20
Jai Kudo
Reagovat

Tak Revay je jasnej TOP1 :-) Výbornej chalan (y)

21
Tomi
Reagovat

Tak porota zatím až na Bena celkem ok. Ben zatím řekl asi jen 2 věty :D A moderátorka je kde ?

22
Lukša
Reagovat

Soutěžící moc hodnotit nechci, ale porota zatím příliš často trapná, vskutku zábavné momenty jen výjimečně. Ben prakticky neviditelný. Ždímání životních příběhů na maximum. Občas se dokonce i zpívá.

23
Lucas
Reagovat

Zrzek vypadá jak James Arthur :D

24
Honzad
Reagovat

Fakt, že jsou všechna čtyři jména porotců samy za sebe osobnostmi, bohužel nezaručuje, že jim to bude dohromady fungovat. Československý panel je děsně nevyvážený, trojice na mě až příliš ztřeštěných „sluníček“ (Ben, Matěj a Katarína) a proti nim kat Habera. To ztrácí jakoukoliv dynamiku, možnost rozepří (jako za časů Klesla vs. Horáček, dokonce i Rytmus vs. Habera nebo Hejma vs. Soukup). A místo toho je prostor na trapnost, nepovedený humor, nepřirozené přehrávání a neustálé upozorňování na vzhled. U obrazovek mě tak udrží jen zajímaví soutěžící, achjo.

25
Adam
Reagovat

Ještě mě napadlo. Nová vysílá Superstar v sobotu a Markíza v neděli. Občas se tak řeší v jaký den budou přenosy a zároveň, že má končit už na konci dubna. Tak co když budou bývat přímé přenosy v sobotu i v neděli? Regulérní 2 finálová kola během víkendu?

26
Johana
Reagovat

Zrzkovi dělá kouče Dávid Buška z F8…ten se vecpe všude, kde je kamera:)))

27
Jai Kudo
Reagovat

Hahaha, Habera je boží…..a Katka bude asi pěkný éro….ti dva mě baví maximálně

28
Theresa_feat. Vladkoe
Reagovat

@Lucas:

Jo! A trosku jako Peter Berg.

29
Prochor
Reagovat

Už jsem se lekl, že letos nepřijde žádná dívenka s ukulele. Ale Elis Mrázková je velkej příklad.

30
Ejdam
Reagovat

TV magazín na tento týden potvrzuje 7 živých večerů, jak píše i blesk. Konkrétně tedy následovně: 6 castingů, 3 divadla, 2 semifinále, 4 finále, grandfinále

31
Lenka
Reagovat

@Tomáš: v roku 2015 bol zverejnený plán SS ešte tesne pre začiatkom celej šou

32
Lucas
Reagovat

Tak celkově hodně velký zklamání. Nejhorší je scénář, ten člověk, co píše „hlášky“, si zaslouží okamžitě padáka :D dojemný příběhy my neumíme, jediný, co mi nevadilo, byla ta holka na konci, jinak je to trapný. Habera klasika, Ben nevím, protože tam vlastně skoro nebyl, Ruppert nemastnej, neslanej, Knechtová je zatím fajn, nevadí mi. O pár talentech by se asi taky dalo mluvit, ale vidím to tak, že to budu sledovat pozadu a hoooodně to přetáčet. Jo a taky se mi nelíbí, že vůbec nezměnili příchod do studia a nechali tam ty CD, měli to celý překopat a zmodernizovat.

33
Monika
Reagovat

Tak musim konstantovat, ze me porota nezklamala. Presne jak jsem ocekavala Katarina pipka a Matej trapak. Zachranuje to tam jen Habera.

34
Monika
Reagovat

@Honzad: Souhlasim s tebou, porotu vidim stejne, jen to neumim tak pekne napsat :-)) Soutezici zatim bida s nouzi, za me nejlepsi asi ten typek co pracuje ve veznici (myslim, ze by to mohl byt favorit Tomase)

35
limbora
Reagovat

Od Bena jsem nečekala nic a zatím mne nesklamal. A nic takového neočekávám ani do budoucna. Taktéž patřím k lidem, co se na Leoše těší. Moc moderátorů pro takto velké pořady opravdu nemáme. Ještě že nikoho nenapadlo duo Prachařových, to by byl poslední hřebík.

36
Tomáš
Reagovat

Tak po prvním dílu samozřejmě dost brzy všechno hodnotit, jasně že spousta těch v uvozovkách srandiček a vaty okolo by tam být nemusela, dojemný příběhy taky moc nemusím ale takhle to prostě Nova dělá. Porota mi nevadí, dokonce ani Ben…pro mě jsou všichni čtyři sympatičtí. Jestli mám hodnotit soutěžící tak na to je taky ještě hodně brzy – i spousta z těch kteří na prvním castingu byli docela nevýrazní se může s dalšími koly vyprofilovat a můžou se měnit a být zajímavější a zajímavější tím, čím víc je budeme poznávat. V minulosti to tak bylo nesčetněkrát. Mě z tohoto dílu asi přišel nejzajímavější ten urostlý bachař co z něj byla Katarína paf – jen mi přišlo že má trochu obyčejný hlas ale třeba v něm ještě dokáže najít více barev. Kluk s rozštěpem a koktající holka – sympatičtí a i docela dobře zazpívané ale nevím jestli by to bylo na finále. Uvidíme co bude dál.

37
Monika
Reagovat

Ta soutezici s ruzovejma vlasama Tereza Ann Maskova uz byla v soutezi v Talentu, kdo to sledoval.

38
Lukša
Reagovat

Porota si v prvním díle nesedla. Matěj se předvedl jako showman, bohužel ale plný trapnosti, zbytečně rozptylující soutěžící. Na Katarínu ještě nemám jasný názor, nezatracoval bych ji zatím. Ben dostal minimum prostoru, ale i z toho mála mi připadá, že se hodně hledá a úloha porotce mu nesedí. Palo je jistota, hlášky pořád umí a dokáže jasně vyjádřit svůj názor. Mezi všemi navzájem mi ale chybí nějaká výrazná chemie, názorové rozpory, mezi mlaďochy a Palem je obrovská zkušenostní propast.
Ze soutěžících mi v paměti utkvělo první a poslední vystoupení, jinak jen záblesky. Ale abych jen nehanil, líbí se mi hlavní scéna :-)

39
Tomáš
Reagovat

Podle toho že budou 2 semifinále tak to zase vidím tak že se z jednoho vyberou do finále kluci a z druhého holky a pak bude zase maximálně 8 finalistů, víc jich nebude ani náhodou. Nebo že by jich tentokrát bylo už jenom 6? :D Ale hlavně že castingů bude šest dílů, tohle mi fakt hlava nepobere. Ale jasně no – živáky sou nejdražší a kdyby jich bylo víc, tak už by asi Leoš Novu finančně zruinoval.

40
ales winner emma
Reagovat

tak a máme to za sebou to celkem rychle uteklo a já sem můžu dát historicky můj první komentář na nový ročník SUPERSTAR 2018 příjde mě že je dobře že si nova a markíza odpočinula a opět až po 3 rokách to vrátila protože udělala dobře za mě jen jediná výtka a to Ben cristovao který se sice asi bude snažit navodit dojem z hodnocení ale mě se nelíbilo jak tam ze sebe dělá až moc velkýho odborníka na hudbu měl by zvolnit a hlavně víc kladně i hodnotit jinak super super a za typy zpěváků no bude to zajimaví na první díl od něčeho něco takový super výběr horších i lepších s ůplnou bizárností víz holka co má růžovou barvu na hlavě absolutně nepochopím proč a za co postoupila zpěv nula a vizáž jak z porno průmyslu ala 80 leta jinak celkové hodnocení 1 dílu příjemné až na toho bena a mám dojem že se nám rodí největší překvapení od dob Langerové ale je to předčasné ještě uvidíme i další castingy a snad se můj tajný tip na ví….těze-ku splní

41
Prochor
Reagovat

Víc mně baví dokonce i Robinsonův ostrov než včerejší díl. Doufám, že se Superstar ještě rozjede až se objeví nová Emma nebo Šmajda (doufejme).
Nejhorší zklamání pro mně byla Katarína, která mně svým slepičením připomíná Darinku Rolins. Ben bohužel nepřekvapil – než se konečně vykoktá tak člověk vyroste.
P.S. Až nás bude Leoš zase strašně „bavit“ svým úžasným humorem tak si musíme uvědomit, že jednou z příčin degradace Superstar jsou horentní gáže moderátorů.

43
Tomáš
Reagovat

@Ejdam: Kdyby to Nova vysílala v neděli, mohli mít sledovanost i vyšší. Nedokážu tohle jejich rozhodnutí pochopit a doufám že se živáky se opět vrátí k neděli.

44
Lenka
Reagovat

@Tomáš: nesúhlasím, povedzme si to na rovinu sledovanosť bola zhruba rovnaká ako minulý rok, určite to nemá žiaden vplyv. V Česku nie je o SuperStar ani taký záujem ako na Slovensku. Nove fungujú vysoko seriály v nedeľu nemá dôvod to meniť. Myslím si, že do novej SS išli len kvôli Markíze.

45
Lukša
Reagovat

@Tomáš: Já tomu naopak naprosto rozumím. Nedělní Dáma a Král se stabilně drží nad milionem, posledně třeba 1,3 mega diváků. V takové pozici není logické riskovat změnu programového schématu, Superstar by vyšší sledovanost než detektivní seriál neměla a také Dáma a Král by mohlo jen ztratit.

46
Michaela
Reagovat

Zdravím všechny! Po dlouhé době se připojuji do diskuze. Začala jsem také sledovat novou SuperStar.

Prvně. Dlouho jsem váhala, zda sledovat nebo ne, přeci jen zabere to nějaký čas, který se dá využít jinak. Rozhodnutí pro sledování ovlivnilo oznámení, že show bude moderovat Leoš Mareš, takže vidíte, pro někoho to může být pádný důvod pro sledování. Jeho humor mám ráda a jen s ním měla SuperStar vždy ten správný říz.

Za druhé. K porotě. Jako celek funguje porota velmi dobře, jsem spokojená, nenudím se. Ale, když mrknu na každý jednotlivý článek, tak Ben je tam pro mě naprosto zbytečně. Je tam asi jako lákadlo pro mladé holky, které se kvůli němu na SuperStar budou dívat. Takže ten tah chápu, ale pro mě osobně určitě lepší, kdyby nebyl! Ostatní OK! :D

Poté. Chybí tam moderátor, ale dobře, rozhodli se takto, tak takto. Uvidíme dále.

A nakonec soutěžící. Je tam pár zajímavých kousků, které mě bavili. Jména si nepamatuji, ale líbil se mi ten kluk s tou hroznou trémou, připomínal mi Jamese Arthura a takové hlasy mám ráda, takže za mě ano. Pak se mi líbila, byla mi příjemná ta holčina, co tam zkoušel na Christovaovi bojové umění, holka s koktavostí také ok. Nikdo jiný se mi nevybavuje. A naopak za mě ne: holka s růžovými vlasy, moc mě neoslovila a pak kluk s rozštěpem, také mě to nijak nepřesvědčilo.

A trapné bylo to s tou hezkou cizinkou, úplně ji zesměšnili a navíc zesměšnili i sebe.

47
Tomáš
Reagovat

@Lenka: a @Lukša: Třeba máte pravdu, já to vnímám ze svého pohledu kdy mě všechny ty trapné seriály na Nově ( snad jen s výjimkou Ordinace, která je natolik profláklá že se jí občas prostě nedá vyhnout :D ) úplně míjejí a vůbec je nesleduju takže o jejich sledovanosti nemám ani ponětí. Nebaví mě ani ten Robinson, semtam to letmo zahlídnu ale nic pro mě. Prostě asi patřím k té skupině hardcore fanoušků SuperStar, která si žije ve svém vlastním světě. Přesto ale doufám že s příchodem živáků se Nova podvolí Markíze a bude se to i u nás vysílat v neděli – mít až někdy do června všechny sobotní večery zaneprázdněné sledováním SS, to by mě teda vážně nebavilo.

48
yeey
Reagovat

Tak jsem to dokoukal a mam z toho taky smisene pocity.

Soutezici bohuzel zadna velka slava (ale jestli je 6 dilu castingu, tak ty „talenty“ moc davkovat nemuzou) – pro me nejlepsi jednoznacne dcerka farare s ukulele. Ruzovovlasa, bachar a ten se slimakem maji potencial. Denisa to utahla hlavne na pribeh.

Porota… Nerad to rikam, necekal bych to, ale Matej je bohuzel spis trapnej nez vtipnej, tanecky s Benem u ruzovovlasy slecny a silenyho typka z ČVUT (kterej je stejnak jen trollil podle me) jsou jeste ok, ale proc tam potouchle exhibovat u slecny s ukulele, ktera zpiva pomalou pisnicku, to mi hlava nebere. Katka prijemne prekvapila, nevypada, ze to bude „hodna teta“ a je s ni sranda. Ben taky ok, ale je videt, ze se v ty roli hleda. Habera standard, blby kecy typu „mas stesti, ze uz neni povinna vojenska dochazka“ si holt asi nikdy neodpusti :-( Celkove porotu hodnotim spise pozitivne, je fajn, ze daly sanci novym tvarim, takovej Soukup mi fakt nechybi.

Byly tam 2 veci, co me celkem vytocily – a) reakce panu porotcu na slecnu z Uzbekistanu byla nedustojna, sexisticka a bylo mi ji dost lito b) voiceover – nevim, kdyz uz to na Nove pochopi, ze je to megatrapny. Kdyz uz nemame moderatory, kteri soutezici vzdy podporuji, tak tam apson flaknem ironicky hlas, ktery trousi posmesky na soutezici – proč?!

Provedeni se mi ale krome voiceoveru velmi libi. Napr. ocenuju, ze letos porotci nejprve hodnoti a ano/ne rikaji az na konec a ne chaoticky behem hodnoceni.

49
Ejdam
Reagovat

Teď koukám na oficiální facebookové stránky a říkám si, že když tedy oddělili vysílací den v Česku a na Slovensku, tak měli oddělit i ty stránky pro čr a sk. Teď tam kvůli tomu vznikají zmatky – včera promovali vysílání Superstar ve 20:20 a dneska změnili úvodní fotku znovu promují dnes ve 20:30 a někteří lidi tam evidentně mají v komentářích zmatek, kdy se to tedy vysílá :-D

50
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-)

@Tomáš: Mně ta sobota vyhovuje z jediného důvodu – můžu v neděli napsat rekap a nemusím se s ním smolit až v pondělí večer, když jsem unavenej z práce :-) Ostatně je proto i dneska venku relativně brzo a byl by ještě dřív, kdybych dneska neobědval v hospodě a nedal si po obědě pár piv a jednoho panáka :-D

51
Mila
Reagovat

Já se tedy na Leoše těším. V Superstar byl vždy výborný. Hlásím se i k jeho posluchačům na ranní Evropě 2, ač si tady asi moc nevylepším reputaci. Neříkám, že každá jeho hláška se mi líbí, ale oceňuju jeho rozhled, encyklopedické znalosti a hlavně to, že na sobě pořád pracuje. K účinkujícím se choval vždycky s velkou empatií, aniž by se jim podbízel.
A to, že se Superstar přesunula ze soboty na neděli, mi moc vyhovuje.

Přidat komentář