Panáček v reality show

Robinsonův ostrov 2018: Koho chleba jíš, toho píseň zpívej…

25. Únor 2018 | napsal(a): | reality show: Robinsonův ostrov

ro_header

Kmen Kalinga zažil šok hned na první kmenové radě. Poté, co ženská aliance vyřadila ze hry Jendu, se do hry vrátil Petr, kterého si Dominik nevybral do svého kmene při rozřazovací soutěži. Aliance žen má sice stále navrch, avšak musí odolávat tlakům ze strany mužů, kteří se snaží ženskou převahu nabourat. Opačná situace je v kmeni Manobo, kde jsou ženy v menšině, nicméně spojenectví zde nejsou zdaleka tak pevná…

Den 3 – pokračování

V kmeni Kalinga Martina po návratu z kmenové rady oficiálně přivítala Petra zpět ve hře. Reakce na jeho návrat jsou vesměs pozitivní, holky si můžou oddychnout dokud mají stále převahu. Navíc Petr alespoň trochu vyrovnává síly, co se velikosti svalů týče, oproti Manobo. Na tomto faktu by Petr mohl jednoduše vystavět svou hru, alespoň do sloučení. Ohledně Petra byl skeptický akorát Karel, kvůli jeho koketování s Dominikem před promícháním.

Jenda mezitím zjistil, že jeho cesta nekonč a že bude bojovat o návrat do hry na ostrově vyhnanství.

ro_krab

Den 4

Další den ráno se oba kmeny sbíraly po propršené noci, spaní bez pořádného přístřešku v promočených šatech si na každém vybralo svou daň. V Manobo začal Dominik organizovat vylepšení přístřešku, kdy každý dostal nějaký úkol. Ondra s Jardou se vydali pro listy a u toho stihli probrat, koho by vyřadili jako první. Postupem sestřihu jsme se dozvěděli, že by snad nikomu v Manobu nechyběla Bára. Barča sama přiznala, že zdejší lidi nejsou její šálek čaje a celkově přežívání na ostrově nedává. Bohužel pro ni to dává až moc najevo, ostatních se straní a když už se dá s někým do hovoru, tak jen rozšiřuje skeptickou náladu. Přestože se ji holky snažili na její neherní chování upozornit, tak se Bára zapřela, že předstírat nic nebude a nadále si hloubí svůj hrob. Na druhou stranu Blanka nenechává nic náhodě, jako správná obchodnice umí počítat a je jí jasné, že vařením si místo v kmeni dlouho neudrží. Pro svůj plán se snaží získat Zinu, která by za ni mohla zahrát imunitu a společně by tak svými hlasy vyloučily někoho ze silnější aliance. Jako zálohu si Blanka chytře vytvoří falešnou imunitu, kterou v případě nouze chce zmást ostatní. Blanka zde projevila velkého hráčského ducha, záleží, jak falešnou imunitu prodá své oběti. Své plány s falešnou imunitou zatím neřekla Terry, kterou se zatím jen snažila nalomit, aby kluky přesvědčila o vyřazení některého z kluků.

ro_fakeidol

Kalinga druhý den ráno řešila úplně jiné problémy. Pánové v touze objevovat nové zdroje potravy snědli syrového kraba a neznámé ovoce. Výsledkem byly šavlové tance a na hru jako takovou nebylo pomyšlení. Jakmile se pánům udělalo lépe, začali opět taktizovat o rozbití ženské aliance. Vzhledem k tomu, že Karel Petrovi nevěří, Radim dobře pochopil, že jejich nadějí je skrytá imunita. Petr si nic nemaluje a spíše přemýšlí o spojení s holkama, které jsou na stejné vlně a rády by ho do aliance přibraly. Kdo holky štve víc a víc je Karel, Jeho chování je pro většinu holek nesnesitelné. Možná jediný Karel si neuvědomuje, že úplně není v postavení, kdy si k holkám může cokoliv dovolit. Jeho snahy se protlačit do holčičí aliance končí tam, kde začíná touha holek vidět jeho pochodeň uhasínat. Holt když nejsou počty, je potřeba hrát na sympatie a to Karel nezvládá.

Nastala chvíle pokušení, do tábora přichází Ondra a nabízí soutěžícím dočasný komfort s plachtou na vylepšení přístřešku nebo dočasné nasycení v podobě dvou krajíců toastového chleba. Kalinga na to šla pragmaticky a kmen zvolil plachtu, Martina to odůvodnila tím, že je suchý chleba sice zasytí, ale jen na chvíli, plachta jim poskytne dlouhodobější komfort. Zato Manobo se nechalo zmást prázdnými žaludky a kmen zvolil chleba. Bára se s rozhodnutím kmene vůbec neztotožnila, když už tak alespoň navrhla, že by se kousek snědl. To se však setkalo se všeobecným odporem, protože kmen včele s diktátorem a bachařem Dominikem v jedné osobě se rozhodl jíst společně až za 2 hodiny. Vznikla tak pro Báru i diváky nepochopitelná scéna kvůli banalitě. Čím více se Bára snažila přemlouvat, tím více si prohlubovala hrob, který si po promíchání začala kopat, nepřizpůsobit se většině a ještě se kvůli tomu zviditelňovat rozpory není dobrý nápad. Stejně tak na druhou stranu se dal spor uhasit rovno tím, že by se Báře její podíl prostě dal rovnou. Dominik si ovšem nejspíš chtěl dokázat svou moc a Báru nadále ubíjel nesmyslnými argumenty, proč je lepší jíst až za 2 hodiny. Když už došlo na krájení chleba, tak se Bára snažila svou reputaci napravit hezkým gestem, že si místo velkého a malého krajíce vezme dva malé, protože ona tolik jíst nepotřebuje. Bára má tu smůlu, že všechny její akce mají negativní dopad na její hru.

ro_chleba

Den 5

Další den se již od rána probírá taktika. V Manobu si po rozcvičce Dominik promluvil s Terry a v podstatě ji varoval, že pokud začne vymýšlet intriky, tak je kluci nemilosrdně odstřihnou, jinak je v bezpečí. Terry se z jeho zastrašovací řeči úplně nepodělala, nicméně usoudila, že bude lepší se držet Dominika a stínovat ho, pokud se chce dostat do sloučení. Zároveň doufá, že bude mít po sloučení více možností aliancí, kde bude mít větší šanci dojít do Finále. Dominik je možná opilý svou mocí, kterou tak často aplikuje, ale i on si uvědomuje, že po sloučení bude mít na zádech velký terč. Až tam se ukáže, jak moc jsou mu jeho současní následovníci věrní.

V Kalinze se také dějí věci. Niky Petra nepokrytě pozvala do holčičí aliance a ten se toho ihned chytl. Petr může být pro hru holek stěžejní hráč. Ve svém původním kmeni byl vyoutován oběma aliancemi, což vyústilo až k tomu, že jel málem domů. Holky tohle můžou využít ve svůj prospěch. Radim se vydává s Katkou hledat skrytou imunitu. Je to jediná věc, která může zachránit pánskou část Kalingy. Do hledání se zapojuje i Nikola a Bizon, nicméně štěstí se nakonec usmálo na Radima. Radim se rozhodl se s ostatními podělit o svůj nález a okamžitě tak začal spřádat plány, jak narušit ženskou alianci. Nejlepší by asi bylo o své imunitě nikomu neříkat, když už tak alespoň nedávat holkám možnost podezření, že imunitu někdo našel. Kluci se nakonec rozhodli na holky zahrát divadlo, že imunitu našel Bizon. Herecký výkon to byl opravdu chabý, že snad ani nemohli doufat, že jim na to někdo z holek skočí.

ro_soutez1

Ve hře o imunitu a zároveň o oheň a zásoby se nakonec s neúspěchem 5:3 opět potázala Kalinga. Tentokrát už to vítězství tak těsné nebylo, Nikol stačilo uzmout 4. bod a do hry by musela za Manobo nastoupit Zina nebo Blanka. Kalinga má prostě pech a jejich frustrace byla viditelná. Co však nečekali byla blesková kmenová rada, bezprostředně po soutěži tak museli jednoho hráče vyloučit. Největším tajemstvím bylo, zda Radim za někoho zahraje skrytou imunitu a vyrovná tak počty. Nuže nestalo se tak. Holky nalomené z klučičího divadla s imunitou místo Bizona volili Karla a ten musel z kola ven a jak říká jeho jmenovec, bylo vidět, že to opravdu nečekal. Zajímavé bylo, že ani nehlasoval společně s ostatními kluky pro Káťu. Jako vítěz kmenové rady odchází Radim, který pro Karla imunitu nezahrál a nechal si ji pro sebe na později. Pokud to tak plánoval, proč se s imunitou chlubil ostatním, možná nakonec imunitu na kmenovce ani neměl. Každopádně Radim si svou hru momentálně vylepšil a hra celkově postupně nabírá na obrátkách.

ro_karel

 

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

Robinsonův ostrov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 46
1
Hooper
Reagovat

Rovnou dám jednu otázku do davu. Víme, že kontejnerovka (což tohle je) je částečně seriál s neherci (pravda, tohle tam má občas nějakou tu soutěž). Přijde vám, že vztah:-))) Koubič-Radim je vymyšlený štábem/produkcí? Mě velmi (ano).

2
VojtaP
Reagovat

@Hooper: nemyslím si, že by to bylo celé dílo štábu, maximálně tomu hodně pomáhají střihem. Spíš si myslím, že je to od obou čistě taktika, že si víc rozumí a můžou si pomoct, tak nějak to vystihla sama Katka. Být ve hře pár je hodně nebezpečný. Na druhou stranu je to pro show „great TV“, takže chápu, že se to snaží přiživovat.

3
Ajvngou
Reagovat

Jako produkce mě vždycky rozhodí těmahle „fíglema“, které prostě nejsou vůbec fér. Imunitu si člověk očividně na soutěž nebere, takže šance na parádní „podraz“ vyšuměl a Karel je blb, už jen proto, že napíše někoho jinýho, než má. Radim (?), co našel imunitu, se sice chová a mluví, jako by měl nakoukanýho Survivora odshora dolů, ale jen má tu imunitu v ruce, tak to vybleje ostatním v čele s Petrem, aniž by ho napadlo, že ten to klidně hned může povědět holkám. Přitom stačilo prostě vymyslet plán, koho asi holky vyhodí a pak pro něj tu imunitu zahrát a být konečně prvním hráčem v celý soutěži, co něco předvede. No ale jelikož je produkce postavená na hlavu, dají radu hned po soutěži, takže tomu, kdo je v ohrožení nedá žádnou šanci na nějaký to „obehrání“. No zase jsem byl vytočenej teda.

4
VojtaP
Reagovat

@Ajvngou: Zase je fakt, že by kluci jen dosáhli remízy, za předpokladu, že by se jim blindside podařil. Podle toho, jak blbě hlasoval Karel, tak nevím, on byl asi fakt chytrý jen v uvozovkách. Kdo by Radimovi zaručil, že by to pak při remíze znovu nepokazil nebo nehlasoval s holkama? Jak jsem napsal, tak Radim z toho ještě vyšel dobře, může třeba diky imunite zmanipulovat Katku a nahradit Petra do té jejich šestky.

5
Lukša
Reagovat

Nu tak Kalinga pokračuje v prohlubování svých problémů. Další prohraná soutěž, další oslabení, již třetí hráč popluje z ostrova. Počáteční výběr hráčů se ukazuje jako čím dál tím nešťastnější, nechybí jen svaly, ale také bystrost a schopnost se při soutěžích domluvit. Btw soutěž opět povedená,ze začátku svalová, po sestavení schodiště naopak spíše o hlavě.

6
Lukša
Reagovat

A jedna chuťovka pro milovníky Karla :-)
https://media.giphy.com/media/TgFhbxL1dFMaxQjKl4/giphy.gif

7
Prochor
Reagovat

@Lukša: Mně se začíná docela líbit Bára o které jsem si myslel že je jenom problematická fňukna. Ale ve výzvách se ukazuje jako docela chytrá hráčka. Kdo ví jak by to včera dopadlo kdyby neměla nápad jak prodloužit bambusové potrubí rozpojením. Červení se po ní podle mně jen opičili.

8
Bugina
Reagovat

@Prochor: Bára je zvláštní, ale řekla bych, že určitej kus originality tam přináší – a to je dobře.

9
Lady XL
Reagovat

Bára je hodně zvláštní. Rozhodně není blbá, je přemýšlivá, ale ne zcela sociální typ. Zkrátka pořád na ní vidím (já osobně), jak ostatními spíš opovrhuje v tom smyslu – mezi koho jsem se to, proboha, dostala, co si s nimi mám povídat…? A k tomu všemu má Zina tendenci si jí brát pod ochranná křídla… :-D. V tom ji tedy lituji, zvlášť při vzpomínce na „tanec“ a zpěv v podání Ziny.U Báry už jen chybělo – „fuj Zina…“ brrr. :-D
Přitom jako modelka musí být zvyklá vyjít, byť dočasně, s kýmkoliv a nedat na sobě nic znát. Jenže holt tohle není zakázka…, tohle jsou obyčejní lidi. Zkrátka furt ji nemusím a nebude mi tam chybět. Ale díky neschopnosti druhého kmene tam ještě dlouho uvidíme jak Zinu, tak Blanku i Báru

10
Lukša
Reagovat

@Prochor: Měl jsem totožné pocity, Bára rozhodně hloupá není, jen potřebuje zapracovat na svém vztahu a chování k ostatním, pokud se přemůže, mohla by dojít daleko.
Co mi zatím vadí je to, že kmenovky vymetá Kalinga (vlastní vinou). Zajímala by mne situace v Manobu, jaké by vznikly aliance, kdo by koho podrazil a hlavně kdo by kmen opustil jako první. Dokud se tak nestane, nemůžeme jasně určit, kdo jak dobrý skutečně je.

11
limbora
Reagovat

Víte, že Bára je už pár dílů mým fanouškem a myslím si, že nám ještě ukáže, co v ní je. Že ji neodradí ani přízeň Ziny.Tajně doufám, že štáb vidí to co my a co nejychleji vymyslí něco, co by týmy nějak promíchalo, protož takto to vypadá na vymření tábora Martiny. Tak rychle, že jí nebudou ani stačit osychat slzy. Nemohu si pomoct, ale musím obdivovat Janinu, ta je rebelka i když nechce. Už tím, že se vůbec přihlásila. A že nepohřbila své vegetariánství ani nad slepicí. To chce přece úžasnou vůli. tajně si přeji, aby se rozhádala dvojce Dominik – Jarda.Možná by je udobřila až Zinuš

12
Kami
Reagovat

Bara urcite neni hloupa, ale svou snahou ze neni „blba modelina“, ze je statecna a je uprimna do oci potapi leda tak sama sebe. Nikdo nechce slyset do oci o svych negativnich strankach, Bara by mela nasadit masku a premyslet, kdy se ji ta uprimnost vyplati.

13
Lady XL
Reagovat

Já byla docela dost překvapená vystoupením Janiny se žádostí, aby vybrali mezi ní a Katkou, že jsou nejslabší. Dost se divím, že na to Katka nezareagovala. To je jedno, jestli je slabá, v tu chvíli se měla ozvat a klidně tvrdit, že se tak necítí atp. Prostě dát vědět, že stojí o to tam být. Janina totiž spoléhá na podporu plačky Martiny, která ukecá i kluky. Kmen si už dávno měl zvolit jiného „kapitána“. Martina jím není, pokud jde o autoritu v soutěži. Já bych klidně zvolila ragbistku. Bylo to tristní, je sledovat při soutěži. Zmatkovali, půlka jich fakt jen přihlížela, nebo přidržovala bednu, aby to jó blbě nevypadalo. Opravdu platí to, že v soutěži se z nich stane stádo jedinců….

14
Aža
Reagovat

Nemohu najít záznam Ostrova – udělá někdo dobrý skutek a napíše kde mám hledat?
Nenašla jsem ani na YOU TUBE.
Děkuji, večer jsem usnula……

16
Aža
Reagovat

@Karlovo prave vajco:
Díky.
Kdo má zájem si přečíst si o Robinsonech,,,,, LIU – , Slepičí polévka pro vegany se
špetkou strategie.

17
Valkil
Reagovat

@Lukša:
A gif s prohrabováním koulí, jakmile se Karel dostal na ostrov vyhnanství by nebyl? ;)

19
Valkil
Reagovat

Děkuji pěkně! :D

20
Jája
Reagovat

@Lukša: Mám sto chutí vzít do ruky louskáček na ořechy :(

21
Líba
Reagovat

Barbora by potřebovala oprcat od Karla, pak by se jí to možná srovnalo v hlavě.

22
Lukša
Reagovat

Víc takových dílů, prosím. Dvě soutěže najednou, co více si přát. Soutěž o odměnu super, zkoušet hnout s Ondrou muselo být mega těžký (doslova). Ale spousta hráčů při soutěži překvapila, i ta tintítka dokázala šikovně vzdorovat. Nakonec ale vítězství dle očekávání, Kalinga pokračuje na své nešťastné vlně. Co ale nechápu jsou jejich návraty zpět na ostrov – Janina se okamžitě shodí (víc nedám, maso nejím, jsem nejslabší, vyhoďte mě), Martina posté opakuje, jak to zase bylo o centimetr (neměli jsme šanci, ale bylo to fakt těsný…). Takticky mnozí chybují, holky místo aby hrály chytře často blbnou. Pořád se omílá, jak děvčata potřebují svaly, aby kmen vyhrával. No ony klidně mohou v klidu prohrávat a postupně kluky vyhazovat, do sloučení se dostat všechny a pak společně s holkama z druhého kmenu udělat pořádně silnou ženskou alianci, díky které by se vítězem mohla stát Robinsonka.
Z duelu o záchranu vyhrál Karel. Asi je to ta lepší varianta, bude s ním ještě sranda (viz monolog před startem). A vyhrál zaslouženě, jak jel v tom vedru horkým pískem, klobouk dolů.

23
Monika
Reagovat

Kdy uz vyhodi Baru, to jeji knourani kvuli jidlu se neda vydrzet, leze mi uplne na nervy. S Petrou byla prca, nektere hlasky jsou nesmrtelne, ale Bara je vylozene nudna a otravna. Uz druhej dil zaplacnutej tematem Bara a jidlo. Zacinam mit alergii i na Martinu takova chytracka, ktera ale prohrava vsechny souteze. Na co sahne to zkazi, je to kus zensky a prohraje i silovou soutez dneska.

24
Hooper
Reagovat

Tak to je snad už nějakou dobu jasný, že Martina není silná hráčka. Modelína by mohla letět, ale pevně doufám, že feminazi půjde v pondělí, je to jeden z omylů. A na první kmenovku v Manobu se opravdu těším, na to odkrytí karet (papírově by měla letět Blanka, ale nevsadil bych si na to).

25
Hooper
Reagovat

@Hooper: A za Karlovu záchranu jsem rád, je to pro hru lepší možnost. Jeho nastínění geniálního plánu před soutěží patří rozhodně k vrcholům RO2.

26
Kami
Reagovat

Dil bomba, nadupanej, dve souteze prijemne prekvapily. Karluv proslov o taktice me dostal :-))

27
Ajda
Reagovat

Modelína Bára by měla být zvyklá hladovět, to její věčné dožadování se jídla vypadá, jako by spíše maskovala nějakou poruchu příjmu potravin. Když jídlo má, hned hledá způsob, jak se alespoň části zbavit.

28
limbora
Reagovat

Mirek začíná dostávat více prostoru, zdá se, že bude silný nejen v bicepsech. Škoda, že nemohl tak, jako Nikol vynést v zubech Karla. Podle mne má Bára spíše než poruchu příjmu potravy poruchu přijmu komunikace. Při její kráse, když o ovšem nemá ty divné brýle, a figuře bych spíše čekala, že se z ní borci podělají. Tak mne napadá , že je fajn,, že produkce nerozdelila rovnou kmeny na Brýle a Nebrýle.

29
lily
Reagovat

Může mi někdo vysvětlit, proč Blanka řekla o své falešné imunitě ostatním? Ještě bych pochopila Zinu, jestli si potřebovala tu imunitu pořádně prohlédnout, ale proč Báře? Kdyby Bára řekla ostatním o Blančině plánu, letěla by Blanka hned. Jaký má smysl vyprávět o falešné imunitě ostatním? A Bára byla taky super: prý to radši necháš vyhodit mě???

30
Majka
Reagovat

Btw. myslite si, ze Karel ma svoje zuby?

31
Majka
Reagovat

@lily:

To jsem presne taky nepochopila.. A podle Bariny reakce to stejne vykeca, bude se o sebe bat..

32
Prochor
Reagovat

Karel nezklamal:-))) Když ho vyhodili na kmenovce tak nebyl schopný slova a jen zíral. Ale podle včerejšího proslovu to vypadá jakoby všechno sám naplánoval:-)))
Jinak Bára byla asi vybraná jako náhrada za Péťu jenže co do zábavnosti na Péťu nemá.
Jestli ale Bára skončí na ostrově s Karlem tak bych se nedivil kdyby Karla vyřadila v nějaké soutěži na šikovnost nebo chytrost po té, co ho psychicky rozloží kňouráním o jídlo.

33
anonym
Reagovat

@Majka: Těžko říct, ale určitě má svoje koule.
@Prochor: Karel je nejzábavnější člověk na Ostrově. Je otázka, zda on nerozloží Báru přehazováním a žvaněním :-)
Karla zachovat co nejdéle, jeho projev neměl chybu :-)

34
Bugina
Reagovat

Bára už mě nebaví… bejt střihačema, tak už to měli z 90 vystříhat, to její žvaněné o jídle.

Naopak Karel svým podáním „taktiky“ pobavil moc:)))

35
Bugina
Reagovat

z 90 % vystříhat…

36
janica
Reagovat

@lily: Sice řekla Báře o své imunitě, ale nezmínila, že je falešná. Nebo jsem to neslyšela? Bára to stejně vykecá. Jenže, pokud se situace vyvine, že bude muset Blanka imunitu odevzdat, Ondra to určitě bude vědět, jak bude reagovat? A co z toho pro Blanku vyplyne?

37
Valkil
Reagovat

Proč by musela odevzdat? Pokud si budou myslet, ze ma imunitu, budou to na ni hrat, ze ji chteji napsat, aby ji musela pouzit a mohli ji tak vyhodit hned pri druhem vyrazovani. Pri prvnim to napisou nekomu jinemu. Blanka nemá co zahrát, tak by mohla být prvniho vyřazování ušetřena. To je asi ten jeji vabank.

38
janica
Reagovat

Imunita se odevzdává před hlasováním o vyloučení. Pokud se bude Blanka bát označení vyloučení na kmenovce, tak přiznává symbol imunity. Jinak samozřejmě tím chce zmást ostatní členy kmenu, aby ji nejmenovali.

39
janica
Reagovat

@Valkil: no a moje otázka byla – Ondřej bude vědět, že se jedná o falešný symbol a jak na to bude reagovat? Samozřejmě, pokud se Blanka unáhlí a symbol přizná

40
Valkil
Reagovat

Ja teda necekam, ze ten symbol realne pouzije ;) Zas tak blba snad neni.
Ale mnohem taktictejsi od ostatnich by bylo rozdelit hlasy mezi ni a druheho neoblibeneho, sami nevi, jestli imunitu pouzije.

41
Valkil
Reagovat

Ale myslim, ze imunita se dava po hlasovani pred ctenim, ne?

42
Lady XL
Reagovat

@Valkil: ano, až po hlasování, po vyzvání od moderátora.
I já jsem toho názoru, že Blanka neřekla,že je symbol falešný. Tedy Báře určitě ne. U Ziny si nejsem jistá. Každopádně Bára reagovala opět zvláštně. Fakt říká nahlas vše, co si myslí. A je tudíž jasné, že do party by si ji nikdo neměl brát. Nikdy nebudou vědět, zda s nimi bude držet.

43
Honzad
Reagovat

Blanka asi tuší, že v případě kmenovku bude téměř určitě první na řadě. Já být tedy na místě kmene, tak prvně určitě volím otravnou Zinu, Blanka je sociálně schopná a ještě prací prospěšná. Pokud je ale opravdu cítí, že její pozice zcela na dně, má falešná imunita v podstatě jediný smysl – způsobit u ostatních zmatek, pokud imunitě uvěří. Pak můžou reagovat různě – rozhodnout se volit někoho jiného (nejhloupější varianta), chtít se imunity zbavit a dělit hlasy. Právě dělení hlasů je jediná příležitost, která může Blance pomoct, protože při tom už se může stát cokoliv a, pokud bude chytře volit onoho druhého hráče, mezi kterého se hlasy dělí (Zina/Bára), může jí to pomoct a ve hře o pár dní setrvat navíc. A vstupují tam další neznámé – když se budou hlasy dělit, zahraje Blanka falešnou imunitu? Na jejím místo to nemá smysl, stejně ji moderátor označí za neplatnou. Pokud ale vydrží sedět a díky svému chytrému hlasu odejde někdo jiný, může s vyrobenou imunitou kalkulovat i dál. Samozřejmě za předpokladu, že jí ostatní uvěří, že si byla tak jistá svou pozicí, a hlavně pokud neodhalí, že je to jenom fake.

44
Prochor
Reagovat

Teď mně napadlo že kdyby Blanka šikovně rozhlásila, že vyrobila falešnou imunitu, tak ten kdo najde tu pravou imunitu (a normálně by jako jediný věděl že Blanka blafuje) si bude myslet, že našel falešnou Blančinu a nezahraje ji :-)) Dobrý chaos.

45
Valkil
Reagovat

@Prochor:
Na to tam nikdo nemá buňky :)

46
Hooper
Reagovat

@Honzad: To myslíš tu Zinu, o které celý kmen ví, že má imunitu?

@Prochor: Už jsi s tím svým vychvalováním Petry otravný. Plus je zde ještě jeden rozdíl. Tvůj fetiš byl v soutěžích do počtu, zatímco Bára vyhrává kmeni soutěže.

Přidat komentář