Panáček v reality show

Robinsonův ostrov 2018: Jak silné je sparťanské pouto?

18. Únor 2018 | napsal(a): | reality show: Robinsonův ostrov

robinson_kalinga

Již druhým týdnem můžeme sledovat, jak si vedou uchazeči o výhru v show Robinsonův ostrov. Minulý týden jsme mohli vidět stěžejní soutěž o to, jak budou vypadat nové smíšené kmeny Kalinga a Manobo. Někteří měli z promíchání a výsledného obsazení svého kmene radost, jiní zase tolik ne. Jak se situace na ostrově dál vyvíjela si můžete přečíst v článku.

Celou rozřazovací soutěž nesla v kmeni Manobo Bára. Ta dostala záchvat paranoie a snažila se od Terry a Dominika zjistit klíč, podle kterého vybírali členy do týmu. Přestože Báře jako ženě na rozdíl od Ondry nehrozilo vyřazení, nedokázala se přenést přes to, že na platformě zůstala jako poslední, a to dokonce po Blance. Naštěstí se vše obešlo bez větší hysterické scény, nicméně Bářina slabá chvilka nezůstala bez povšimnutí, sama si tak pokazila šance na budoucí silná spojenectví, nikdo totiž nechce v alianci lidi, co tvoří zbytečnou paranoiu. Dost možná si na první kmenovou radu sama na záda nakreslila terč. Ke všemu se později ukázalo, že se ostatních trochu straní, v její situaci může být každá minuta mimo kolektiv dalším hřebíčkem do rakve.

Den 3 

Terry rychle pochopila, že spojenectví s Bárou nemusí pro ni být tak skvělé, jako si na začátku myslela a tak si vyhlédla Ondru, se kterým navázala dobrý vztah. Přestože Dominik má Ondru na svém žebříčku na 3. místě, Ondra cítí, že pokud půjde s mužskou částí, stejně se po něm svezou a bude na chvostu. Rozhovor s Terry ho každopádně nalomil.

V soutěži o imunitu si od začátku lépe vedl papírově lépe vybavený kmen Manobo, který soutěž také nakonec těsně vyhrál. Kmeni Kalinga by vítězství neuniklo, kdyby si soutěž od začátku lépe zorganizovali a nezdrželo je dvakrát špatně uvázané dělo Radimem. Náskok Manoba se jim podařilo stáhnout až v posledním segmentu na skládačce. Vítězství Manoba bylo velmi těsné, Kalingu tak poslali na kmenovou radu.

V Manobo vládne po vítězství dobrá nálada. Mirek se rozhodl přednést týmu návrh, díky kterému by se určil další člověk, který by rozhodoval při soutěžích a zrovna se to snažil hodit na Jardu. Jarda však Mirkův model strmější hierarchie v týmu odmítl. Zina je přesvědčená, že tomu Mirek chce šéfovat. Bára stále v každém náznaku hledá skrytý útok na její osobu a Blanka se snaží s kluky navázat dobré vztahy a nikomu nelézt na nervy. Zdá se, že největší dojem v Manobu dělá Terry, ta neváhá využít svoje ženské zbraně, aby svou pozici upevnila.

robinson_2

Zpět táboře Kalinga následoval rozbor soutěže a toho, jak se příště musí lépe domluvit, kdo zastane jakou roli. Chvíli poté začalo taktizování, pánové si jsou jasně vědomi, že jsou v menšině. Radim s Bizonem se vydali hledat skrytou imunitu, avšak neúspěšně. Plán byl přesvědčit jednu z holek, aby pro s nimi hlasovala. Radim jako cíl zvolil Káťu, protože s ragbistkou Katkou jsou milenci, takže tam je to jasný, to by však Katka o jejich vztahu musela vědět. Malý nevinný flirtík při výrobě křesťanské modly pro Karla neznamená lásku, která by měla ostrovy přenášet. Jenda s Radimem a Bizonem se zaměřili na Káťu, kterou odhadli jako nejslabší z holek, nabídka místa v jejich „alianci slabších“ Katku nalomila, ale nikomu nic nepotvrdila.

robinson_1

Nedaleko si Karel jeden svou vlastní hru. Martině, Katce a Nikol prozradí, že chtějí s klukama volit Janinu, což se holkám nelíbí a jako terč mu předhodí policistku Káťu, která holky štve tím, jak si furt stěžuje na svá zranění. Karel nakonec přislíbil holkám hlasovat pro Káťu s tím, že klukům řekne, že změnil názor. Karel odcházel z této konverzace jako vítěz, ovšem holky mu však hlasování pro Káťu nepotvrdily. Navíc celý jeho trik s hraním za holky byl až moc průhledný.

Jenda znovu zkouší přes sparťanské pouto apelovat na Káťu a prozradí jí, co si o ní holky myslí. Káťa už odchází více nalomená a jde konfrontovat zbylé čtyři holky. Martina se šikovně vyvlekla z vlastní intriky, když Káti řekla, že o ní s Jendou nemluvila, jedině dobře pro Maritnu, že nebyl čas si u Jendy informace ověřit. Ono vlastně už ani nebylo třeba, holky se vzájemně uklidnily a Káťa jim v podstatě odpřisáhla na kmenovce důvěru, i když nebylo poznat, že je si tím 100% jistá. Na této kmenové radě tak bude záležet pouze na Káti, jak se rozhodne.

Kmenová rada

robinson_tribal1

Čas na kmenovku, kde má Bizon individuální imunitu. Jak už to tak na kmenové radě bývá, tak tématem byla loajalita a nepokrytě se řešilo, zda holky a kluci budou držet při sobě nebo se najde nějaký přeběhlík. Z předchozího děje se dalo vypozorovat, že pro kluky bude cílem Nikola a pro holky Jenda. Volby jsou to pro obě strany logické. Radim se rozhodl veřejně lobovat a chtěl holky přesvědčit monologem o tom, že pokud budou vyhazovat muže, tak budou prohrávat soutěže a kvalita života v táboře půjde ke dnu. Na první pohled silná řeč, jen holky utvrdila, že budou hlasovat spolu. Zdá se, že Radimovi začíná unikat děj být na jeho místě, tak hledám skrytou imunitu o sto šest, aliance emancipovaných žen to nejspíš nenechá jen tak.

Hlasování dopadlo 5:4 ve prospěch ženské aliance a pochodeň uhasla Jendovi. Ku překvapení všech kmen doplnil Petr, kterého si minule nikdo nevybral. Rozhodující poměr žen a mužů v kmeni se tedy nezměnil a Kalinga navíc získala alespoň jednoho svalovce do boje proti druhému týmu.

robinson_jenda

 

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

Robinsonův ostrov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 75
1
Martasa
Reagovat

Já nevím, zatím mě to nějak moc nebaví.
A to jsem se na to tak těšila. Je to nějaký rozvleklý…
Jinak holky měly podle mě vyhodit Karla, měli jedinečnou šanci.
Taky čekám soutěže o jídlo. Hezky nechat vyhladovět:-)
Jinak můj fanoušek je Martin, pěknej a chytrej.

2
Hooper
Reagovat

Proč si tu několik lidí myslí, že vyhozením Karla Kalinga něco získá? Opravdu mě to zajímá.

3
Monika
Reagovat

Vyhozenim Karla ziska Kalinga minimalne klid od debilnich kecu.

5
limbora
Reagovat

@Ajda: Díky, za link, a teď jsem ještě více zvědavá, jak se bude příkazům a spolubydlícím podřizovat někdo, kdo je zvyklej rozhodovat a vést. Z tohoto úhlu pohledu nemůže dlouho vydržet ani jeho vztah s Dominikem.

6
Prochor
Reagovat

Nejhorší na Robinsonově ostrově je to, že když si nedáte pozor, tak vidíte kousek z toho příšerného detektivního seriálu.

7
Líba
Reagovat

Proč tam vybrali tak hloupý holky? :(

8
Adam
Reagovat

A proč vlastně čekat zrovna 2 hodiny? Taky to moc nechápu. To je nějaký rozdíl, než to sníst hned?

9
pimpa
Reagovat

@Ajda: Takže z toho rozhovoru vyplývá, že Jarda nevyhraje. :-)

10
Adam
Reagovat

Co to zase bylo na konci s tím chlebem? Ta Bára je totálně mimo.
A z ukázky už víme, kdo vyhrál souboj o odměnu, nebo se mi to zdálo?

11
limbora
Reagovat

@Líba: Podle mne jsou chytřejší než kluci. Podle mne hloupá není žádná. Které holky jsou hloupé podle tebe?

12
lily
Reagovat

Dnešní díl o dramatickém dělení chleba by se vešel do 15 minut

13
Lukša
Reagovat

Co to dneska zase bylo? Díl o chlebu a Báře, jinak absolutně nic. Nakonec ještě zabito vyspoilerovanou ukázkou příštího dílu (kde ale bude alespoň nějaká hra).
@limbora: Taky se mi zdá, děvčata mají jasný plán a zatím ho drží, až na Báru nijak extra neblbnou. To pánové poletují z jednoho diskuzního kroužku do druhého a zatím moc netuší, jak dámské aliance narušit.

14
Monika
Reagovat

Hrozna nuda, cely dil jen o tom kdy sni chleba. Nevim proc Bara vubec jezdila na ostrov, absolutne na to nema, ale nevyhazovala bych ji, slabe hrace je treba si hyckat.

15
limbora
Reagovat

@Monika: Dnešní díl Jak to vidí Robinsoni mne utvrdil v tom, že Bára je schopna sebereflexe, blbá rozhodně není, ale jak sama přiznává, je mimo jiné pomalá. Jsem asi jediná, kdo věří, že to tam ještě rozjede?

16
Kami
Reagovat

Akce s chlebem pro me nepochopitelna. Jeden bochnik hned naporcovat, at si sni kazdy svuj pridel kdy chce. Hned, za hodku, dve, nikdy. Dominik si chtel jen diktatem honit triko jakej je sef.

17
Kami
Reagovat

Vytvoreni falesne imunity je genialni! Blance to pali. Az bude mit pocit ze ji chtej vykopnout, nenapadko rozsiri ze ma medailonek… Prostě bomba

18
ola
Reagovat

Děsně nudný díl. zcela o ničem. A ty reklamy, ty už jsou neúnosný. Tři minuty před koncem pořadu dají 15ti minutovou reklamu. Z celého pořadu mám nakonec pocit, že si musím koupit Kiu, Renaulta, zajít do Kauflandu, koupit kapky do nosu a kapky na zažívání, apod.

19
Prochor
Reagovat

Aby se alespoň něco dělo, mohli si kmeny vybrat mezi plachtou a chlebem. Tady musím ocenit červené že si vzali plachtu. Protože až přijdou deště tak po chlebu nikdo ani nevzdechne a žlutí budou mrznout.

20
Honzad
Reagovat

Nevím, co se to se mnou děje, ale mě zatím tahle řada i přes svou šílenou roztahanost baví. A to se tam v podstatě nic neděje. Myslím, že za to může podle mě velmi povedený cast. Samozřejmě že to není Surv a má to velké mouchy, ale pořád mě těší, že se do toho Nova znovu dala a věřím, že se hra může díky řadě zajímavých hráčů solidně rozjet.

Nejvíce mi pije krev Dominik, s ním bych nevydržel ani deset minut. Arogantní, sebestředný a panovačný pablb, kterému svaly zatemnily mozek. Půl dne se sbírají z noci plné deště, nemohou si lehnout do suchého, ale oni si prostě vyberou bochník suchého toastového chleba? Martina byla naprosto přesná, zasytilo by je to, ale nijak neposílilo. A když už, proč by si Bára nemohla svůj díl sníst? Jasně, že měla s diskomfortem počítat, ale Dominikovi ta vůdcovská role tak zatemnila mysl, že prostě udává pravidla. Jeho opravdu chci vidět letět. Karel není o nic bystřejší, ale aspoň z něj číší upřímnost a opravdovost.

Mí fanoušci (dle zdejšího slangu)? Obecně holky z červeného kmene (především Martina, Janina a Katka, které se mi zdají inteligentní), možná překvapivě Bizon a Bára (protože vždy fandím outsiderům), nejlepší pozici má podle mě všestranný Martin.

21
Lady XL
Reagovat

Já se na to také zatím těším – i přes tu utahanost. Prostě jsem optimista a věřím, že se to víc rozjede. Je fajn, že už se poučili a určité taktické manévry probíhají od počátku. Překvapila mne Blanka, je vidět, že hru – americkou – studovala a má u mne plusové body za nápad s falešnou imunitou. Jinak ji tedy moc nemusím, ale to je můj osobní problém zrovna tak u Ziny. Fanouška zatím nemám a to ani tu Báru, i když i já často fandím těm, co zaostávají, co je proti nim většina. Jenže tady bych asi byla proti ní i já. Zjišťuji, že holt není modelka jako modelka (srovnání s Petrou!!). Tady Bára tvrdě zaostává a pro mne zatím zcela potvrzuje mínění o zhýčkaných modelkách… :-(. Zároveň mi přijde, že některými lidmi prostě těžce pohrdá (na Zinu prý vyplázla jazyk při prvním setkání…), akorát to blbě skrývá tím, že se jich straní. Už jen chybí, aby řekla, že s takovými lidmi by v životě nepromluvila… Nevím, zda nehraje, tj. zda schválně nevytáčí ostatní, aby se projevili. Přijde mi dost na hlavu scéna s chlebem. Nemyslím tím, že holt chtěla jíst co nejdříve, ale to, že když jí řekli, že se usnesla většina, že se bude jíst až za 2-3 hodiny a pak jí to zdůvodňovalo postupně ještě několik lidí, tak si mlela svoje. Prostě jak malé dítě, které prostě chce to svoje a když to dostane, tak vlastně není spokojené – vracení chleba bylo taky na hlavu. Fakt si ho mohla schovat, mohla ho usušit a sníst později, nebo někomu bokem nabídnout. Takhle to bylo jak facka ostatním. Vyhodit ji a vidělo by se, jak si povede na Ostrově vyhnanství s Jéňou…

22
Lady XL
Reagovat

Divím se chlapům z červeného kmene, že snědli něco, co neznali. Snad měli školení ne? Ví, že tam je dost nebezpečných věcí… Prostě jak malí Jardové včele s Kájou… koukám, že ho nebudou muset vyhazovat na kmenovce, stačí mu podstrčit něco k jídlu…. Taky se divím, že se ani v jednom kmeni nesnaží o oheň aspoň každý den.
Ještě k tomu chlebu – docela příznačné, jak si kmeny zvolily chleba či plachtu…. Ale měla jsem pocit, že v prvním momentě, než se kmen (Domča) vyslovil, by bývala Bára brala plachtu než chleba….
Jo a ohledně ohně ještě – bývá často zvykem, že po první kmenovce si mohou donést do tábora oheň na pochodních, tak doufám, že aspoň soutěž o odměnu bude o křesadlo (s kterým nebudou umět zacházet :-) ).

23
Líba
Reagovat

Co budou dělat ženy, až dostanou krámy?

24
Jája
Reagovat

@Líba: Vlezou si na týden do moře. :D

25
Adam
Reagovat

Dneska má přijít nějaký šok. Možná blesková kmenová rada.

26
Adam
Reagovat

Tak dnes někdo vypadne. Vyústění dnešní hry někoho vyřadí. Je to napsané v programu.

27
Hooper
Reagovat

No každopádně dle upoutávky vyhraje nějakou soutěž Kalinga.

28
Honza
Reagovat

To se jako vážně ve více dílech opakují stejné záběry?! Viz. Jana jak jí všichni rozčilujou a vztekaj nebo Petr, že udělá intriku.

29
Hooper
Reagovat

@Honza: Vážně ano, jako ne.

30
Hooper
Reagovat

„Ahoj, já jsem Radim, našel jsem tajnou imunitu a už to ví celý kmen.“

31
Hooper
Reagovat

Buznička má taky inteligenci na úrovni rozjetého šuplíku. Ale oproti modelce to je VŠ profesor.

32
Lukša
Reagovat

@Hooper: Čau Radime, já jsem Bizon, já na tebe jako že zařvu, aby o to náhodou někdo na ostrově nepřišel.
Ale teď vážně, některé „intriky“, co tam vymýšlí, mi hlava nebere. Aspoň že hra byla povedená.

33
VojtaP
Reagovat

tak upoutávka byla jen na zmatení diváků. Už jsem se těšil, že negáče Báru vyhodí a konečně se obejdeme bez jejích únavných skeptických monologů. Třeba teď chytne druhý dech.

34
Lady XL
Reagovat

Tak nás zaskočili, Kalinga nevyhrála, ač to podle ukázek vypadalo :-( škoda. A škoda, že má Radim imunitu,zasloužil by vyhodit. On, Martina to dost projeli… Radim to moc nepochopil a Martina hrozně zmatkovala…

35
VojtaP
Reagovat

@Lukša: tato snaha holky psychicky rozložit byla dost mimo. Za co ti chlapi ty ženský mají? :D

36
Lady XL
Reagovat

Bára hlavně furt vypadá, že ji ostatní jsou šumák, že jí vadí jako lidi. Na mě působí v proslovech nejen negativisticky ale i povýšeně.

37
Hooper
Reagovat

@Lady XL: Ženských tam zmatkovalo více, snad jen Koubič pochopil zadání. Kalinga prohrála i proto, že Blanka se Zinou nehrály.

38
Lukša
Reagovat

Jak mu při prvním hlasu zamrzl úsměv na tváři, pohled k nezaplacení.

39
pimpa
Reagovat

Já být v Karlově družstvu, tak se pak bojím o život! :D

40
Lady XL
Reagovat

@Lukša: ano, to byl pohled!! Pak si „vytiskl“ úsměv na tvář, ale moc mu nedržel :-). Těšila jsem se, jak použije Radim imunitu a ono nic …
Jo zmatkovalo jich víc, ale Martina nejvíc a to i přes nápovědy.
Škoda, chtělo to vyhrát jeden bod navíc a musela do hry Zina či Blanka…

41
Hooper
Reagovat

Kalinze teď asi teda bude šéfovat Bizon. To nevím, zda je změna k lepšímu.

42
Prochor
Reagovat

Karel hrál mizernou sociální hru. Jen tupec si poštve proti sobě holky když mají většinu. Martino: Vem Karla! Vem Karla! Vem Karla! Vzpomínáš :-)))

43
Lukša
Reagovat

Nyní chudák Jenda. Sám s Karlem na pustém ostrově, to bude očistec :D. Jinak musím pochválit Novu, že to takhle rozrazila o konečně jsme se posunuli dál. Sice pro soutěžící malinká podpásovka, ale prohráli a musí počítat s následky. Jen by mě zajímalo, čemu se Radim před hlasováním tak tlemil, k jaké taktice hoši dospěli, že si mysleli, že to ustojí. Navíc nehlasovali ani jednotně.

44
Libra
Reagovat

Martina, Martin a Nikol – velice podprůměrný výkon ve hře.

45
Libra
Reagovat

@Lukša:

Kdyby si nemysleli, že má imunitu Bizon, tak Karel zůstává.

46
VojtaP
Reagovat

@Lukša: to jsem taky nepochopil tu jejich taktiku a zajímalo by mě jak se domlouvali. Bych se ani nedivil, kdyby to Karel popletl a místo Káti napsal Nikolu. Jinak si tuto podivnou taktiku nedovedu vysvětlit. Muselo jim přece být jasné, že z holek imunitu nikdo nemá, když ji mají oni. Stačilo ji jen zahrát za Karla a šal by Káťa. To ale taky nemohli vědět, že se bude hlasovat pro něj, když neměli ani čas vyzvědět nějaké info od holek a jejich hlas odhadnout. Spíš bych pochopil, kdyby holky hlasy dělily, ale to se taky nestalo.

47
VojtaP
Reagovat

Jinak taky lituju Jendu, asi bych po jednom dni sám s Karlem šel skočit z nejbližšího útesu…

48
Lady XL
Reagovat

Možná kluci doufali, že když holky znejistí tou info o imunitě, že ony své hlasy rozdělí a stane se zázrak. To by ovšem nesměl navíc jeden z kluků splést jméno domluvené holky…. :-)

49
Hooper
Reagovat

@Libra: Nikola lepší Martiny, ale souhlas, taky u ní není co chválit. Zato u šéfky Kalingy.. to je na pováženou.

50
Boril
Reagovat

To, že šel pryč Karel, je super pro všechny. Určitě i kluci jsou rádi, že se ho zbavili.

51
Prochor
Reagovat

@Boril: Ještě by měli vykopnout hloupou Martinu a dva největší brzdy budou mít z krku. Škoda, že jsou červení fyzicky slabší díky podrazáckému záměru Karla při výběru na začátku a jeho mindráku ze silných kluků.

52
Kami
Reagovat

Myslim, ze Karel absolutne necekal ze vypadne tak brzo. Urcite se videl jak dovede min. „divci stadecko“ do slouceni.

54
Honzad
Reagovat

Radim se snaží působit jako zkušený znalec hry, situaci si ale úplně pohřbili, byť je možné, že si prostě chtěl imunitu podržet do pozdější fáze hry. Kdyby totiž nevymýšleli hlouposti s imunitou a prostě by si její nalezení nechali pro sebe, téměř určitě by holky volily fyzicky nejslabšího Bizona, protože si pořád uvědomují, že chlapy na soutěže potřebují. V ten moment už by za něj jen stačilo zahrát imunitu a srovnat krok… Škoda, že nám produkce neukázala, jak hlasovali všichni, ale tipoval bych, že nejednotnost mužů způsobil „stratég“ Petr. Jinak ale souhlasím, že twist s kmenovou radou hru aspoň trošku posunul.

Nechápu akorát, proč se moderátor ani produkce na soutěži nevěnovali reakcím žlutého kmene na vyloučení Jendy, respektive návrat Petra. Takhle to působilo, že je to nijak nepřekvapilo – což ostatně může být pravda, pokud ty informace znali už dříve. V Survivoru je ale vždycky fajn vidět šok druhého kmene z toho, koho ten první předchozí noc vyřadil. Tady nic.

Hra se bohužel vzhledem k výsledkům soutěží a aliancí udává pro mě dost nepřijatelným směrem – s takovou může ve sloučení klidně dominovat extrémně nesympatická aliance Dominika, Terry, Jardy, Ondry, Martina a třetího ze svaloušů, jehož jméno si ani nepamatuju.

55
Monika
Reagovat

@Prochor: Souhlas, Karla mindrak ze svalovcu zpusobil, ze maji slaby tym a prohravaji vetsinu soutezi. No tez bych ted sla po Martine a snazila se ji vyhodit.

56
Lady XL
Reagovat

tak ohledně použití imunity – je docela možné, že ji prostě neměli s sebou, protože s kmenovkou na místě nepočítali. Měli ji možná hezky schovanou v táboře :-). Ale stejně je problém ji použít na konkrétní osobu, když není evidentní, že tuto osobu chtějí holky vyhodit. To by museli kluci vyvolat nějakou situaci, aby se holky např. na Bizona zaměřili. Vlastně tím, že o imunitě kluci mluvili v souvislosti s Bizonem, tak si to podělali, protože i když jim holky nevěřily, tak pro jistotu volily jiného…
Teď, když mají holky 2 navíc, tak bych fakt volila Martinu, protože ta ostatní holky může ohrozit v budoucnu, kdy se jí budou těžko zbavovat. Ona je navíc schopná a ochotná se spojit pak s klukama. Ale fakt bych ještě raději viděla teď venku Radima, chytrolína :-).

57
Kami
Reagovat

Mne prijde Martina vcelku pouzitelna, ale myslim, ze by si holky mely prestat hrat na rozdeleni taboru podle pohlavi a zacit premyslet. Je sice fajn vyhazet kluky a jit do slouceni s (fyzicky) slabsimi souperi, nebo proste ukazat „holky proti klukum“ ale to jim moc nepomuze pri pohledu na svalovce ze zluteho kmene. Kazdym vyloucenym klukem se oslabuji do soutezi, takze za chvilku vsichni na kmenovce vypadnou a slouceni bude nakonec 8 zlutych a 2 cerveni.
Holky by mely zacit brzo strilet do vlastnich rad.
Momentalne maji sanci na vyhru v soutezi kde bude zase nejaky hlavolam, na kterem se mohou zluti zaseknout a cervenym to klapne.

Kdyby kluci trosku premysleli, vedeli by, ze Karel leze kazdemu na nervy a ze ho holky okrikuji. Tzn. ze bude prvni na rane. Mohli mu dat imunitu a letela by holka.. To by byla jedina moznost jak pomer kluci-holky trochu srovnat.

58
Prochor
Reagovat

Klíčovou chybu udělala Martina hned na začátku při výběru členů. Měla si zabezpečit silnější kusy do stáda. Na to teď doplácí celý kmen. I včera se ukázala při boji o imunitu jako naprosto tupá ženská. Pro mně je Martina slabý článek kmene a měla by letět jako slabá hráčka. Jediná šance jak přežít je pro holky držet alianci a vyhazovat chlapy až do sloučení nebo promíchání kmenů.
I kdyby si holky chlapy nechaly, tak stejně budou červení ve fyzických soubojích slabší. Takže klidně můžou vyhazovat jednoho chlapa po druhém a chránit hlavně sebe.

59
Kami
Reagovat

To je pravda, ted at vypadne kdokoliv, stejne budou jen slabsi a slabsi. Pri vyberu chlapu.. verim, ze to bylo dost hekticky, ani se neznali jmenem. Karel rekl „Radima“ a holka bezela a halo kdo z vas je Radim. Mozna to proste meli nechat podle kazdeho rozhodnuti kdo bezel tak si mohl vybrat tak nejak od oka podle sveho pocitu. Cerveni jsou proste slabsi a hodne z nich vyleti, takze po slouceni to nebude cerveni proti zlutym, ale zluti budou muset odstrelovat sami sebe. Stejne si myslim, ze po nekolika dnech tydnech na ostrove je vyhazovani ovlivneno i sympatiemi.

60
Libuna
Reagovat

Představa některých z vás, že se kluci nechtěli zbavit Karla, je komická.

61
Lady XL
Reagovat

@Kami: Při slučování jich bude víc jak 2 z kmene. Počítám tak 4 a v tu chvíli by holky byly v převaze ve společném kmeni. A v tu chvíli ať si vyhrává svalovec, který chce, když potáhnou spolu (holky), tak dost ostatních kluků vyřadí. Je vlastně jedno, že budou prohrávat, jde jen o to, přežít do slučování…. Ale za sebe mám spíš obavy, že některá z holek (a tipovala bych Martinu nebo Nikol) podlehne „vábení“ kluků teď nebo ve společným týmu. V podstatě teď klukům v červeném kmeni nezbývá než rozehrát rošádu s imunitou, aby holky netušily, kdo ji má a přitom, aby se prozradily, koho budou chtít vyřadit. Když se podaří dotyčnému dát včas imunitu (pokud se jí Radim ale vzdá), tak prvně vypadne holka a to by mohlo jejich alianci narušit. Ale já holkám fandím :-).

62
Ajda
Reagovat

Nelíbí se mi fakt, že se tady rozmohlo psaní jedné osoby pod více nicky. Na pohádku o více osobách z jedné IP i mailu jsem už stará.

63
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Po sloučení může vzniknout situace, kdy lidi ze slabšího kmene hned nevyhodí ale lidi ze silnějšího kmene budou chtít nováčky přetáhnout do své aliance aby získali převahu nad tou druhou . Aliance se v silnějším kmeni jistě vytvoří a budou spolu bojovat.

64
limbora
Reagovat

Včerejšek konečne prinesl i neco jiného než nudu.Donekonečna bych se mohla dívat na záběry klidně i zpomalené z ‚kixbox‘ rozvičky. Kvílela jsem smíchy při pohledu na Zinu včetně jejích krajkových kalhotek a Báru, Silvestr hadr. Vrcholem hry o imunitu byly pro mne dvě dvojice. Jarda s Katkou a Nikol s Bárou. Svalnatý frajer asi dlouze rozdýchával, že ho pokořila holka, asi ještě netušil, že ragbistka. No a ty dvě modelíny, jak by se byly nejraději povraždily, mne pobavily hodně také. Včerejší díl hodnotím zatím jako letos nejlepší jen tak dál

65
Prochor
Reagovat

Jak se čekalo na začátku že Zina vypadne jako první, tak se nestalo. Zina má štěstí že je v silnějším kmeni a možná se proseká obrácenou mačetou až do sloučení (pokud si před tím neusekne hlavu).

66
VojtaP
Reagovat

@limbora: Zina má ještě ke všemu na jejich první kmenovou radu imunitu. Největší sranda by byla, kdyby takhle vydržela až do sloučení, pak by se klidně mohlo stát, že ji budou ostatní přehlížet jako loni Petru a bez námahy by se dostala třeba až do Finále. :D

67
Kami
Reagovat

Prochor: „Proseka obracenou macetou“ me zabilo – rozsekalo :-)))

68
Aža
Reagovat

@Ajda: Krásný pozdrav pro tebe Ajdo.
To je divné a nepochopitelné, když už si stojí za svým názorem, nemusí ho tlumočit několika nicky.
Já nyní jen hltám co druzí napíší, raději se nezapojím. V klidu vše mohu shlédnout až v neděli. Mám v lidech na ostrově zatím hokej, jména se mi u některých pletou.
Jasně, že Zinu jsem nepřehlédla a držím jí palce, Doufám, že bude mít čas předvést co je v ní. Zdá se mi, že už je unavená, její jablíčkový úsměv už pohasíná.
Hvězd je tam hodně, ale ona je taková malá hvězdička, zdá se že i kamera jí přeje.

69
Ajda
Reagovat

@Aža: Děkuji a taky zdravím :-)

70
Aža
Reagovat

Kdo má zájem – LUI – Imunity, strategie, taktiky — postřehy z Robinsona.
(webový časopis – )
Prý — fandíme Zině…..

71
Martasa
Reagovat

Tak konečně akčnější díl. Soutěž super, myslím že tohle Báru nakopne a nebude se chovat jako odpadlík.
Jinak konečně vyhodili Karla. Ještě by mohl jít Radim a Martina.
Dominik mě vytáčí, ale to je prostě můj pocit. Mám k němu averzi.
Ještě mi nějak nesedne Petr, který se vrátil. Nevím, co od něj čekat. Je to taktik nebo ne…

72
Kami
Reagovat

Tak jsme si poprve v zivote pustila americkeho Survivora a fakt se nestacim divit. Dil totalne nadupany, v jednom dokonce slouceni tri kmenu do dvou, hra o jidlo (donuty a kaficko) a nakonec jeste soutez o imunitu a kmenovka! Jasne, tech dilu je pak min a ceska produkce to musi asi natahovat proto, aby se do toho nacpalo vic reklamy. Vse je o rozpoctu. Ale ta nadupanost dilu.. aspon ty ceske by mohly mit vetsi spad, nejake drobnjesi souteze. Loni jich par bylo, jeden clovek co nasel zpravu sel s druhym soutezit treba o hamburger.. proste aby toho bylo v tom dile vic. Moc toho kecani porad o tom stejnem nic moc. O chlebu se kecalo snad min.

73
limbora
Reagovat

@Kami: No jo, ale pak je zaptřebí si vygooglit americký HDP, počet obyvatel, rozlohu, rozpočet, který padl na Surivora, atd, atd a vydělit to koefcientem ČR. Nelze srovnávat nesrovnatelné přeci. Na naše podmínky, navíc co my víme o podmínkách finančních na výrobu, to zase není tak špatné. Soutěžící také nejsou na naši malou zemičku nezajímaví. Čímž ale neříkám, že opravdu to nemohlo být alespoň trochu na začátku nadupanější. Od středečního 6.dílu už jsem optimista

74
Kami
Reagovat

@limbora: To jo, to ja samozrejme chapu. A rozhodne si myslim, ze ceska druha rada je lepsi a sviznejsi nez prvni. Jen nez preskoci ze stredy na pondeli, asi sjedu par rad Survivora at si zkratim cekani :-)

75
Bugina
Reagovat

ahoj, kde se prosím daj stáhnout celý řady americkýho Survivora, nejlíp aspoň s titulkama? (nebo dabing)

Přidat komentář