Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Moderátorkou Superstar 2018 bude Jasmina Alagič

7. Únor 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar-jasmina-alagic
Hmm, pro Čecha neznamé jméno a pro Slováka, co jsem četl diskuze, jen o chloupek známější. To je nová moderátorka Superstar Jasmina Alagič, sexy brunetka s bosensko-maďarskými kořeny. Kdo, že je Jasmina? Finalistka Miss Universe SR z roku 2009, ale také moderátorka Fashion TV, která to nyní zkusí o třídu výše na TV Markíza a potažmo TV Nova.

Než se Superstar v neděli 25. února (v ČR již v sobotu 24. února :-) vrátí na televizní obrazovky, můžete dumat a tipovat, kdo bude jejím českým partnerem v moderování. Ano, Jasmina Alagič nemá Superstar 2018 moderovat sama, ale ve dvojici. Takže, jaké jsou vaše tipy?

Související články

Zpěvák Milan Peroutka: Proč se hlásí do SuperStar? / AhaOnline.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
Lukša
Reagovat

Wow, tak tohle netipoval asi nikdo. Nebudu nijak spekulovat o tom, jaká bude, jelikož ji vidím prvně. A když jí moderování nepůjde, alespoň se na ni bude moci dobře koukat ;) A český parťák? Jak vidno, může to být úplně kdokoliv. V současnosti letí třeba Peroutka, doporučoval bych ale někoho zkušenějšího, aby aspoň jeden z dvojice fungoval v každé situaci.

2
Scalex
Reagovat

Jasmina hraje na saxofon. Ale její nejsledovanější hudební vystoupení bylo převeliké utrpení kvůli kytaristovi, který si nenaladil kytaru podle sága a je o pár centů podladěný… https://www.youtube.com/watch?v=htoxYC4VmPI

3
Prochor
Reagovat

Heleďte a jste si jistý že bude Jasmina lepší než Jitka Nováčková ? No – když ne tak se alespoň zasmějeme a Jasmina bude sbírat plyšáky.

4
Tomáš
Reagovat

Tak vizuálně je nádherná, o několik tříd hezčí než Kepková a Nováčková. To se vůbec nedá srovnávat. Takže i kdyby jí moderování nešlo tak to budiž trochu útěchou ale třeba překvapí. Na toho českého moderátora sem fakt zvědavý. Co se týče těch castingů na moderátora ČR tak byla zmíněna dvě jména – Milan Peroutka a Kazma. Peroutka by mi tam nevadil, takový neutrál byť by se asi dal najít i někdo lepší a k tomu vhodnější. Kazmu tam nechci – pro mě namachrovaný pako i když show by tam asi udělal, o to bych se zas nebál. Samozřejmě to ale může být i někdo úplně jiný, jistě vím jen to že to nebude Leoš Mareš.

Reagovat

@Tomáš: Kazma? Tomu fakt nevěřím.

6
samanka
Reagovat

@SUNíčko: Kto je Kazma? nepoznám ho.

7
Tomáš
Reagovat

@SUNíčko: Píšou o něm v tomhle článku že se účastnil konkurzů. http://www.ahaonline.cz/clanek/trapasy/143499/zpevak-milan-peroutka-proc-se-hlasi-do-superstar.html Na rozdíl od někoho jiného, já to tu můžu doložit článkem aby bylo vidět že se nejedná o výmysl. Taky ale myslím a doufám že ho nevyberou. A ještě nějaký Solčány, kterého taky vůbec neznám a na toho sem úplně zapoměl.

8
Tomáš
Reagovat

Teď sem tu dal odkaz na článek kde píšou že se konkurzu účastnil i Kazma tak to schvalte jinak se ničeho nedoberem.

@samanka: Koukni na youtube nebo na stream.

9
Lukša
Reagovat

V Kazmu bych moc nevěřil. Sice má dost velký fanclub, zároveň ale také dost lidí, kterým jeho vystupování vyloženě vadí. Navíc by to bylo další odříznutí staršího publika, které by při pohledu na jeho extravagantní styl od televize nenávratně odešlo (jasně, Superstar je zde pro mladé, ale ti samotní nestačí). Navíc nemá s takto velkým formátem žádné zkušenosti.

10
Luke
Reagovat

@Tomáš: přesně tak to má vypadat Tome, co se tady řeší a zároveň je to podloženo odkazem na článek a ne jak od toho, nebudu jmenovat vsichni vi, který má jen plnou pusu zvastu a nic z toho. Tak to má vypadat.

Reagovat

@Tomáš: Díky. Doplnil jsem odkaz pod článek. A k tomu Kazmovi doplním, že mně nesedí jeho projev a navíc je tváří konkurence za což lze dnes už Seznam TV považovat. I když, kdo ví, zda taky po předvánočních škatulatách ve Stream.cz taky neodešel.

12
ales winner emma
Reagovat

už za 15 dní začíná Superstar a koukám že narážky na mou osobu jen přibývají chci poprosit admina jestli by prosím nezvážili schvalovačku pro pány L..E a T…š moc by to pomohlo hlavně je prosím požádejte at mě neuráží já se také zdržuji a mluvím k tématu a nikoho neurážím jestli by bylo možné dodržovat i u ostatních pravidla slušné diskuze předem děkuji adminovi

Reagovat

@ales winner emma: Já bych se uklidnil obecně. Díky. Neřešme apatie vůči jiným komentujícím a diskutujícím, buďme nad věcí a bavme se jen k dané reality show. Tolerujte, že jiní mají jiné názory.

Díky všem, co toto jednoduchá pravidla budou respektovat. Toť vše.

14
Luke
Reagovat

@ales winner emma: :-D schalovacka? Proč by měla být pro nás? My jsme narozdíl od tebe na této diskusi slušní a nepouzivame vulgární slova jako ty a že se držíš při uzde je dáno tím, že na te schvalovacce jsi, jinak by jsi byl vulgarni a když na ni nebudeš tak se vše vrati do starých kolejí a budeš opět vulgární jak o před tím. My řešíme fakta a ty jsou takové, že jsi lhář a to není napadání ale realita, tak jsi to už uvedom. My jsme slušní normální diskutující narozdíl od tebe a že poslední týden se držíš při zemi je dáno právě tou schvalovackou….jinak všichni ví, jak se chováš…

15
ales winner emma
Reagovat

jen jednu věc na jednoho nejmenovaného diskutéra nebudu záměrně jmenovat a odpovím mu slušně že se za 1-nenechám vyprovokovat a za 2-absolutně milí diskutére mě neznáš ne a víš proč já sem ve skutečnosti normální klidný člověk a na této diskuzi jsem právě kvůli Superstar a pokud se to nelíbí tak at si mě nevšímá já zase třeba nesouhhlasím s těmito narážkami na mou osobu tot vše

16
ales winner emma
Reagovat

a ještě dodatek i kdybych na té schvalovaččce už nebyl a já udělám všechno proto abych na ní nebyl tak až na ní nebudu tak první věc co udělám že se začnu chovat slušně a až začne Superstar budu psát jen k této pěvecké show postřehy a názory vlastně to co jsem dělal i v minulém ročníku a kdoví taky se jednou může stát že sem jednou už nepříjdu vůbec ale zatím to vylučuji zatím tady budu protože budu psát slušně věcně a hlavně nikoho jménem napadat ani urážet nebudu ale chci aby to samé bylo i z druhé strany tedy aby se diskutující zdrželi narážek na mou osobu když to takto bude fungovat tak to bude jen dobře

17
Mnoo
Reagovat

Balkanky jsou mrte sexy. A nic horsiho nez nevzhledny a neschopny Kepkova a Novackova uz stejne bejt nemuze.

18
Ajda
Reagovat

@ales winner emma: Ty už na ní nejsi pár dní, takže dodržuj sliby a bude to v pohodě.
Diskuse je o Superstar, ne o diskutujících :-) No, občas sice taky o nich, ale s mírou a slušně!

19
lenka
Reagovat

Diváci majú hlasovať koho by chceli za moderátora SS v hre je aj Leoš Mareš !
Markíza sa preto rozhodla, že čitatelia denníka Plus JEDEN DEŇ a portálu Pluska.sk môžu pomôcť pri výbere a rozhodnúť, koho by si želali na pódiu po boku brunetky Jasminy Alagič.
https://www1.pluska.sk/Soubiznis/Domaci-soubiznis/Velky-pruser-SuperStar-Sou-zacina-dva-tyzdne-televizia-stale-nema-podstatnu-vec

Přidat komentář