Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Superstar 2018 začne 25. února 2018

31. Leden 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar-2018-porota-hlavy

Tohle bude pouze krátká informativní zpráva. Superstar 2018 se poprvé na obrazovce TV Markíza a Nova objeví v neděli 25. února. Snad se návrat po 3 letech od poslední řady vydaří a vítěz 75 000 eur bude stát za to. Držme si palce.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 48
1
Luke
Reagovat

Takže neděle? Tak to je fajn…

2
Adam
Reagovat

Martina Bárta (vítězka Robina Hooda, naše minuloroční zástupkyne na Eurosongu) v nemecké SuperStar.
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/521786/ceska-zpevacka-rozplakala-porotu-nemecke-superstar-lepsi-nez-lady-gaga-rekli.html

3
Tomáš
Reagovat

Tak za neděli sem rád i když stejně nevím jestli to uvidím kvůli práci ale tak to už si nevyberu no.

@Adam: Taky sem o tom četl ale trochu nerozumím tomu jak může v SS soutěžit profesionální zpěvačka mezi amatéry. Vzhledem k tomu že byla i na Eurovision tak bych řekl že už je hodně profi a známá všude. To v tom Německu mají jiná pravidla nebo jak?

4
Adam
Reagovat

Superstar bude na Nově asi v SOBOTU. Na Markíze v neděli. Sjednotí se až při vysílání live přenosů, kdy bude mít Nova už odvysílány seriál Dáma a král.
https://mediaboom.sk/nezaradene/piata-superstar-odstartuje-uz-vo-februari-markiza-a-nova-mozu-poriadne-prekvapit-v-spolocny-den-ist-nemusi/

5
Adam
Reagovat

Ještě doplním, že živé přenosy by měly začít 1. dubna. Nova tak stihne odvysílat 7 dílů seriálu a poslední bude ve středu.
Tím pádem by byla možná varianta 3 castingy, 2 divadla (+ v závěru 2. divadelního díla Dlouhá cesta).

6
ales winner emma
Reagovat

jak může bít live přenosy už od 1 dubna když to má začít 24 ůnora to vážně nevím v tom případě by tato řada superstar ale nemohla běžet celé tři měsíce ale jen třeba dva a navíc finále by tím pádem bylo už třeba v půlce května to se mi nezdá

7
Tomáš
Reagovat

Pokud začnou Live přenosy 1. dubna ( tipuju že semifinále ) tak vzhledem k tomu že když je Superstar na jaře tak během posledních let obvykle končí první víkend v červnu tak to poukazuje na aspoň o něco více semifinálových či finálových kol než bylo minule. Ale můžou to samozřejmě letos skončit i v květnu, kdoví. A dával sem tu příspěvek s odkazem na článek že probíhá konkurz na moderátory, kterého se účastní například Milan Peroutka nebo Kazma ale příspěvek bohužel asi čeká na schválení tak to sem píšu dodatečně.

8
Patrik
Reagovat

Prý za pár hodin má být vyjadření okolo superstar tak nevím jestli to je pravda psali na to mediaboom

10
ales winner emma
Reagovat

tak na mediaboom sk je článek nova a markíza už potvrdili rozdílné vysílací časy nova v sobotu od 24 ůnora a markíza o den později a to není vše opravdu live přenosy poběží iž od neděle 1 dubna a dokonce se píše že obě televize se budu poponáhlat kvůli začátku ms v hokeji takže bych to viděl letos bez semifinále hned finálové přenosy ale místo 6 jen třeba 3-4 a velké finále koncem dubna protože pak je to mistrovství v hokeji aspon tak jsem to pochopil

11
Tomáš
Reagovat

Tak podle toho co píšou že porota vybere soutěžící do finálových kol to vypadá že skutečně žádné semifinále vůbec nebude a i těch finálových kol bude jen poskrovnu, áchjo tak se tentokrát dočkáme zase nějaké hodně okleštěné verze SS,to bude možná ještě horší než posledně. :/

12
Tomáš
Reagovat

Už to stráca úroveň :(
Mne sa nepáčia ani oklieštené kastingy. Kedysi bola super aj Hviezdna rota,dalo sa zasmiať. No v poslednej SuperStar už nezostalo skoro nič

13
Patrik
Reagovat

Nedělejte čerta na zeď ještě nic nevyšlo žádné schéma okolo superstar ,jak to bude zveřejněné tak se o tom budeme bavit

14
Luke
Reagovat

Ať je to, jak chce, tak to vypadá, že tato superstar bude zase odbytá a myslím si, že další řada už nebude. Aspoň pár let teda.
Dnešní doba už se ubírá jiným směrem a už těmto soutěžím zvoní konec, rád bych se mýlil, ale asi to tak bude.
Už těch soutěží bylo tolik, že to člověk ani nespočítá.

15
Tomáš
Reagovat

@Luke: tiež nechápem načo robia SuperStar ked všetko urýchľujú. V máji už ide hokej, tak mali začať hned na začiatku roka a nič neskracovať,

16
ales winner emma
Reagovat

si myslím že je to stejně podivné jindy jela Superstar i když byl hokejové mistrovství a nevadilo to a najednou to zkracují

17
Tomáš
Reagovat

Já hokeji teda vůbec nerozumím ale není možné že by třeba Superstar jen na ten jeden víkend vynechali a po těch hokejových zápasech se k ní zase vrátili? A nebo že by vysílali prostě hokej na jiných programech než bude SS? Vím že kdysi byl hokej a SS na Nově proti tomu normálně běžela i když v tom kole byla nejnižší sledovanost a přišlo i nejméně hlasů ze všech kol.

18
Tomáš
Reagovat

Podľa mňa to už nebude mať úroveň. Nemajú moderátora, všetko bude skrátené. A mne osobne chyba poriadna hviezdna rota.

19
Jai Kudo
Reagovat

To vypadá celý nějak divně….lacině, osekaně, s maximální manipulací produkce apod.
Ale třeba v Itálii poběží letos Hlas Itálie a je super, že v Itálii bude v porotě metalová zpěvačka Cristina Scabbia (Lacuna Coil). To u nás jistě ani zdaleka nehrozí :-)

20
Tomáš
Reagovat

Měli by zavčas vydat vysílací schéma ať je jasné jaký ta Superstar vlastně bude mít průběh a do kdy to poběží. Takhle jen zbytečně šíří paniku. Musím říct že já radši počítám s tím nejhorším.

21
Jarda
Reagovat

Nevím, jestli ty televize nedělají chybu když stále dokola dávají soutěž, na kterou se už mnoho lidí nedívá. Raději bych viděl soutěž, která již léta běží ve mnoha státech – The Voice Kids a vůbec bych se nezlobil kdybychom viděli takové výkony jaké předvedla na Hlasu Ukrajiny 10ti letá dívka z Kazachstánu, která celou soutěž vyhrála. Je opravdu zcela výjimečná, doporučuji zhlédnout.
https://www.youtube.com/watch?v=jGUqIU6u8Ew

22
Mnoo
Reagovat

Ss uz nikoho nebavi takze je uplne jedno jak to bude probihat. Kdyby radsi u nas byl poradnej Survivor anebo aby zacali s Amazing race. I kdyz to jsou stary show. Ani Vyvoleni nebo Talent by me uz nebavili. Chce to, aby uz konecne nekde vymysleli nejakou novou super show. Pred 15 lety vznikal jeden hit za druhym a ted? Fakt jediny co me jeste porad bavi je Survivor, jinak vsechno vycpely…

23
Tomáš
Reagovat

@Jarda: Tak Hlas sám o sobě je nudná show a ještě dětičky sledovat, tak to by mě tedy vůbec nebavilo sledovat a nedovedu si představit jakou cílovou skupinu by to mohlo mít. Myslím že by to byl co se týče sledovanosti větší propadák než SS.

@Mnoo: Ono je asi těžké pořád něco nového vymýšlet protože i když se to náhodou povede tak to stejně v mnohém opakuje předešlé show. Asi už moc není kde brát nápady, protože co si budeme nalhávat, největší boom všech reality show je už několik let dávno za námi. Talentu má být taky nová řada, viděl sem upoutávky na Primě. A Survivor mě nikdy nebavil, nikdy sem tyto druhy reality show nesledoval. Ono je to i o osobním vkusu a každého baví něco jiného, nikdy se televize nemůže zavděčit všem.

Pokud jde o letošní SS, stěžejní bude hlavně výběr soutěžících do živých kol. To lidi co to sledují zajímá nejvíc, na tom to bude stát i padat. Takže já doufám že se od toho roku 2015 kdy byla SS naposledy urodilo aspoň pár nových výjimečných talentů, kvůli kterým skutečně bude stát za to to sledovat. Popřípadě že znovu štěstí zkusí někdo komu se minule do finálových kol dostat nepovedlo. Jak nebudou dobří zpěváci, tak nebude nic. A pak samozřejmě ten celkový koncept, pokud bude málo kol kvůli šetření tak to bude taky průšvih.

25
Monika
Reagovat

@Jarda: Jsem se uplne vydesila, ze by takovej hnus vysilala nase televize. Format Hlasu je z peveckych soutezi ten uplne nejdebilnejsi a nejnudnejsi a dat tam jeste deti misto skutecnych zpevaku, no to by byla hruza. Mimochodem ani ta Ukrajinka me nebavila. Doufam, ze tohle k nam nedojde.

26
ales winner emma
Reagovat

tak a je to jasné nova představila program na jaro 2018 a pozor nemyslím si že Superstar poběží pouze v sobotu a to jen do doby než začnou live přenosy dokonce bych si i vsadil že i ty live přenosy budou vysílat společně právě v sobotu a ještě taková drobnost v jednom časopise nevím myslím TV POHODA byl dotaz na Superstar a tam doslova bylo že tato řada Superstar je plná změn a že se tentokrát zhlédli v německé verzi která je taky prý zkrácená tak to chtějí vyzkoušet i nova s markízou za mě zásadní chyba

27
lenka
Reagovat

@ales winner emma: Neviem prečo nevysielali tlačovku naživo. Bola aj samostatná tlačovka k SuperStar no žiadne informácie zatiaľ nie sú vonku. Asi to vypustia až zajtra.

28
ales winner emma
Reagovat

Lenka taky v to doufám že se toto konečně vyjasní a superstar bude mít aspon nějakou ůroven

29
Lenka
Reagovat

Moderátorka SuperStar je známa. Šou bude moderovať známa modelka Jasmina Alagič (moderuje na Fashion TV)
A ešte k nej pribudne moderátora z Česka !

30
Tomáš
Reagovat

@Lenka: Ta je tak známá že ji vůbec neznám a Fashion TV taky ne. :-D No uvidíme.

31
Lenka
Reagovat

@Tomáš: ja ju tiež veľmi nepoznám ale to meno som počula. Na Slovensku ju často spomínajú ale nejak som ju neregistrovala.

32
ales winner emma
Reagovat

Jasmina Alagič tak to je opravdu zajimavá volba taky o ní moc nevím snad jen z té Fashion Tv nechme se překvapit co z toho vzejde

33
Tomáš
Reagovat

@Lenka: Tak sem si ji vygooglil. Je to kočka, to se musí nechat, tak se na ni bude aspoň dobře koukat. Pokud opravdu bude moderovat, já to zatím potvrzené nikde neviděl. A sem hodně zvědavý i na českého moderátora.

34
dolores
Reagovat

@Lenka: myslela som, ze je to len fama, ale asi nie https://www.pluska.sk/sarm/celebrity/konkurentky-toto-povedala-adela-vinczeova-svojej-nastupkyni-superstar-jasmine-alagicovej.html
obavam sa, aby to neskoncilo tragikomicky ako s modelkami Novackovou alebo Kepkovou

36
Lenka
Reagovat

Topky informujú,že moderátor SS má byť skúsený Čech a že to môže byť Mareš. No neviem podľa mňa hlúposť. Dal Leoš Mareš niekedy vyhlásenie,že tieto show ako SS už moderovať nebude?
http://m.topky.sk/cl/100313/1688235/Adelina-nahradnicka-je-znama–Tato-modelka-dostala-jej-dzob-

37
ales winner emma
Reagovat

tak a je to na spadnutí na novu se opravdu vrací Leoš Mareš a má bít právě on tím moderátorem z české strany a to není vše spekuluje se že Mareš by mohl zůstat na nově déle a to prý až do roku 2020 kromě jiného se má na novu vrátit po více než 9 letech i kdysi populární pořad ESO a asi i to má opět moderovat on

38
Luke
Reagovat

@ales winner emma: Dej sem zdroj, kde jsi to četl nebo to jsou opět výmysly ? Ne opravdu bych si to rád přečetl a myslím, že většina by si to taky ráda přečetla, co říkáte ? Rád si přečtu o tom, že bude pořad ESO znovu v TV
Takže dej zdroj a když nedáš zdroj, tak všichni uvidí, že znovu kecáš a znovu se ztrapníš.

TAKŽE ALEŠI MY ČEKÁME !

39
Monika
Reagovat

@Luke: Ach jo, skoda, ze se vzdycky nechas vyprovokovat a reagujes na nej. Ma z tebe akorat prcu, fakt na nej kasli, tim ho nejvic vytocis.

40
Luke
Reagovat

@Monika: Jak vyprovokovat ? Já jen po něm chci, aby sem dal zdroj těch informací, které zde napsal, to je vše. já myslím, že si to rádi všichni přečtou, ale pochybuji že nějaké dodá, protože všichni ví, co je zač…Že ze sebe dělá šaška, je protě fakt a je k smíchu…

41
ales winner emma
Reagovat

mluvil tu někdo na mě jo zdroj no třeba pro začátek topky sk a o tom esu se mluví už od roku 2015 jo a vyprovokovat se nenechám píšu k tématu a chovám se slušně nikoho nenapadám a nakonec kdo si počká ten se i třeba dočká stejně to nakonec skončí akorát schvalovačkou a následnou blokací druhých kteří se chtějí chovat zajimavě takže znova opakuji nenechám se vyprovokovat určitým lidem jde jen o to aby se admin naštval a šel bych do blokace takže nikoho nejmenuji a žádný zdroj kromě slovenské topky.sk to musí stačit

42
Tomáš
Reagovat

Záměrně tu nechci na někoho reagovat ale topky sk. píšou pouze spekulaci že by to mohl uvádět Mareš ale ani omylem to nikdo nepotvrdil. Pokud to někde potvrzené je, tak bych prosil odkaz na ten článek. Nebo ten odkaz neexistuje? A o tom že by se měla vrátit hitparáda Eso a že se o tom mluví už 2 roky tak o tom sem – a myslím že nejen já ale ani nikdo jiný zde kromě jedné osoby, neslyšel. Takže kde se o tom mluví? Možná u něj doma. Fakt na to nechci reagovat ale někdy se to nedá. :-D

43
Luke
Reagovat

@Tomáš: přesně jak říkáš, někdy se to fakt nedá nereagovat, škoda mluvit o tom člověku…

44
Ajda
Reagovat

@Monika: Pravdu máš, podepisuji a Luky by tě měl poslouchat :-)

@ales winner emma: Vydrž, Prťka, vydrž :-)

45
-bé-bé-
Reagovat

nový klip Lenky Lo Hrůzovej z Hlasu Československa
https://www.youtube.com/watch?v=EOkqChSen30

46
lenka
Reagovat

@ales winner emma: buď to píšeš naschvál alebo ťa baví vymýšľať hlúposti a bájky. Neviem ako na základe článku z ktorého nič nevyplýva si si dokázala vymyslieť príbeh o tom, že Leoš sa vracia na Novu…

47
ales winner emma
Reagovat

ale já si na Leošovi prostě trvám logicky kdo by to asi bzal Pyco těžko a hlavně to odmítl a ostatní nepřichází v ůvahu takže kdo zbyl logicky právě Leoš

48
lenka
Reagovat

@ales winner emma: A čo že ty trváš? Boli kastingy na moderátora takže je jasné, že to bude niekto mladý.

Přidat komentář