Panáček v reality show

Robinsonův ostrov: od 5. února každé pondělí a středu

15. Leden 2018 | napsal(a): | reality show: Robinsonův ostrov

robinsonuv-ostrov-2018-header

Příznivci Robinsonova ostrova si mohou ve svých kalendářích vyblokovat od 5. února každé pondělí a středu, kdy bude TV Nova vysílat ročník 2018 této show. A jak jsem se díval do systému Panáčka, tak VojtaP chystá k vydání delší text k nové sérii. Tak se máte na co těšit.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Robinsonův ostrov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Katynka
Reagovat

Za sebe říkám, že se velmi těším. První řada se mi líbila a užila jsem si ji. Dle upoutávek tam budou zase zajímavé typy lidí, takže věřím, že se nudit nebudu. Konečně to začíná v reality show trošku ožívat. Akorát budu mít problém v tom, že v pondělí a středu jedou Manželské etudy, ale zase je tolik technických vychytávek, že mi nic neunikne. Spíše to bude o tom, na co budu mít čas a v tu danou dobu náladu a to druhé zkouknu ze záznamu.

2
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Katynka: Manželské etudy jsou již jen příští týden, ne? 5. února již to dilema mít nebudeš :)

3
Katynka
Reagovat

@Radek aka SUNíčko:
no já ještě nečetla tv program, co mi chodí na 14 dní dopředu, takže nevím. Každopádně, pokud je tomu tak, tak to bude opravdu snažší. Díky.

5
Adam
Reagovat

Novinky letošní řady: blesková kmenová rada, dvojité hlasování, dědičná imunita (v případě, že její držitel vypadne, musí ji předat dál do hry), úkolová imunita, falešná imunita
http://robinson.nova.cz/clanek/novinky/robinsonuv-ostrov-se-blizi-jake-novinky-se-v-nove-rade-objevi-mate-se-na-co-tesit.html

6
Hooper
Reagovat

@Adam: Dědičná a úkolová imunita mi přijdou jako páky štábu k udržení jejich miláčků ve hře. No uvidíme.

7
Hooper
Reagovat

Na oficiálu zveřejněna první ukázka z prvního dílu. Lze ji pojmenovat „Zina a mačeta“.

8
Prochor
Reagovat

První pořádná RS letos. Tohle pondělí začínáme a už se těším.

9
Bugina
Reagovat

@Hooper: Zina a mačeta pobavila… hlavně to, že si nedala říct ani po radě, že to seká tou tupou stranou:))

Přidat komentář