Panáček v reality show

Robinsonův ostrov 2018 startuje už dnes večer! Co nás v nové řadě čeká?

5. Únor 2018 | napsal(a): | reality show: Robinsonův ostrov

robinson_cast

Již dnes večer startuje druhá řada reality show Robinsonův ostrov. Ve druhé sérii bude o titul posledního Robinsona a 2,5 milionu KČ bojovat celkem 19 soutěžících. Největší novinkou této řady je, že ze začátku budou kmeny rozděleny podle pohlaví, tudíž nebude nouze o nové situace. V nové sérii si však produkce nachystala další zajímavé twisty. Jak bude nová řada vypadat se dozvíte v článku. Robinsonův ostrov začíná již dnes ve 21:20 na Nově. Další dílem bude pokračovat ve středu ve 21:40.

Základní pravidla hry jsou fanouškům formátu jistě důvěrně známé. Soutěžící budou na začátku rozděleni do dvou kmenů, které nejdřív budou soutěžit proti sobě v soutěžích, kdy lze vyhrát odměnu nebo týmovou imunitu. Kmen, který imunitu získá se nebude muset zúčastnit kmenové rady, poražený tým musí na kmenové radě ze svého středu jednoho člena po tajném hlasování vyřadit. V pozdější fázi hry dojde ke sloučení kmenů a soutěžící budou hrát proti sobě, symbolem bezpečí se stane individuální imunita. Soutěžící, který ji drží nesmí být vyřazen. Z vyřazených soutěžících se v této fázi po sloučení stávají porotci, kteří ve Finále rozhodnou o vítězi show.

Přehled soutěžících s jejich vizitkami naleznete na oficiálních stránkách soutěže.

Nově budou na začátku týmy rozděleny na muže a ženy. Je však pravděpodobné, že se týmy později promíchají na smíšené kmeny, čímž se zpřetrhají některá důležitá brzká přátelství a aliance. Kromě nečekaného sloučení může soutěžící zaskočit také tzv. blesková kmenová rada nebo dvojité hlasování na běžné kmenové radě.

Bylo potvrzeno, že i letos se dočkáme zařazení skryté individuální imunity, která je schovaná v okolí tábora. Novinkou bude imunita dědičná, která může být použita pouze v předem určeném okamžiku hry, ne dříve. Pokud vypadne držitel dědičné imunity, předá ji tajně jinému soutěžícímu. Dalším druhem imunity je tzv. úkolová imunita, která se dá získat za splnění určitého úkolu.

Robinsonův ostrov sledujte již dnes ve 21:20 na Nově. Další díl poté ve středu ve 21:40.

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

Robinsonův ostrov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 65
1
Hooper
Reagovat

Souhlas, ženy vs muži asi až do sloučení nebude. Za mě trochu škoda, viděl bych to rád. No, tak za chvíli začínáme.

2
VojtaP
Reagovat

@Hooper: no podle mě to po vzoru US nechají jen pár kmenovek a až se tam utvoří nějaké vztahy a aliance, tak je promíchají. Sám jsem na to zvědavý, jak to použijí…

3
Hooper
Reagovat

Ženy mají červenou barvu, ale muži žlutou. Proč?

4
Hooper
Reagovat

Ale jo, asi má Koubič pravdu. Ženskejm se asi fakt víc hodí ty slepice než rybářské náčiní. Leč taky slepá jak patrona, stejně jako Martina.

5
Prochor
Reagovat

Pokrok proti první řadě – víme podle jakého klíče vznikly kmeny. Všichni ostrovani mi připadají docela zajímaví. Trochu mi vadí, že moderátor je moc ukecaný. Třeba řeč o skryté imunitě naprosto zbytečná. Proč všechno tak rozpitvává?

6
Hooper
Reagovat

Ale na ženské stavění příbytku bez bedny s nářadím, to si rád počkám.

7
VojtaP
Reagovat

@Prochor: to jsem taky nepochopil, dovysvětlovat divákovi, že soutěžící přišla o výhodu, když to bylo celé v sestřihu nebyl moc šťastný tah, taky i ostatním pánům došlo, že u nich taky něco bylo a asi to i u nich někdo našel…

8
Hooper
Reagovat

@VojtaP: Jeden z nich ten váček zvedal.

9
VojtaP
Reagovat

tak to vypadá, mladé holky proti starším… ta mačeta naopak jako hodně lol :D

10
Hooper
Reagovat

Slepice:-))
U ženskejch je zajímavé, že mladší většina v Praze buď žije, pracuje nebo studuje, zatímco starší čtveřice je různě po republice.

11
Hooper
Reagovat

„Tuto imunitu můžeš použit jen v případě, že zbývá 13 nebo 6 hráčů“. WTF?

12
VojtaP
Reagovat

ajaj, zase, proč musí ostatní vědět, že jsou ve hře takové twisty? :/ bylo by mnohem zajímavější, kdyby to nebylo vše tak veřejné… Tu funkci to snad částečně splní i tak…

13
Prochor
Reagovat

Lidi jsou docela zajímaví na první pohled. Ještě je důležitý aby mezi nima byli alespoň dva nebo více inteligentních hráčů aby vznikl boj. Ne jako v minulé řadě kde byl Marek a zbylé ovce, které lehce vedl na porážku bez jakéhokoli střetu strategií. Každopádně mezi chlapama nevidím nějakého primitivního macha jako byl třeba Radovan. Připadají mi chytřejší a asi se budou víc ovládat a méně vytahovat. Ale to je jen odhad podle prvního pohledu.

14
Lady XL
Reagovat

Tedy ta Zina je dílo… Bohužel si myslím, že se schovává za úsměvy, ale bude zákeřná. A s Blankou bych taky dlouho nevydržela.

15
Hooper
Reagovat

Dominik: „Nevydržím tady s Karlem třicet dní.“ Zaujalo mě, že už v prvním díle máme takovéhle konkrétní datum. Že by jim dopředu řekli datum konce?

16
Hooper
Reagovat

Ženský kmen je rozdělen dle věku do tří skupin.

17
Hooper
Reagovat

Tak bych řekl, že tohle byla taková předehra. Hra začíná ve středu, oceňuji, že upoutávka nebyla spoileroidní.

18
Pattrick
Reagovat

Tak ten Karel je geniální cast :D takovej buránek se zlatou kšiltovkou, ten se jim povedl :D

19
VojtaP
Reagovat

nj, jen jim to muži vs. ženy moc dlouho nevydrželo. Na straně mužů tam byl alespoň zajímavý střet charakterů. Ženy jsou zatím naštěstí mnohem výraznější než minule, snad budou víc hrát a nepovezou se nějakému pánovi na chrbtě. :D

20
Prochor
Reagovat

Tak jsem koukal že se chlapi už na Lenina domlouvali. Až jim dají ženský nakládačku tak přijde asi revoluce. Co se děje mezi ženami nebylo moc vidět. Ale určitě se mezi nimi taky profiluje nějaká matka pluku.

21
Mnoo
Reagovat

Tak zas nam to Nova jebe. Soutezit o to kdo vic nabere, kdyz je zenskejch o jednu min, fakt super. Proc jich je vubec o jednu min?
Bylo to chaoticky, do toho hromada podukolu, neprehledny… Rozdeleni kmenu halabala nasadte si satky, az pak muzete do vody. Dedicna imunita jen kdyz bude 13 nebo 6 hracu je jako co atd atd. Nebudu to ani resit. A to ze nechali toho silenyho moderatora. Loni me u toho drzeli Radovanovy hlasky, letos snad ten technik. Jinak soutezici celkove zajimavy, pestra skladba. A velka skoda ze nemenej lokace.

22
Adam
Reagovat

Tak už příště budou rozděleni na jiné kmeny a zbylý vypadne. Podle mě docela brzo, měli ještě pár dní počkat.
Těch 30 dní byl asi jen jeho odhad.
První kmenovka bude příští středu.
Z programu na 19.2. „zbývá 29 dní“. Takže celkem jsou tam asi 33 dní. Přesně si nepamatuju jak to bylo minule, ale myslím, že 1 díl se odehrával 2 dny a ke konci už 1 díl 1 den. Teď očekávám, že se 1 díl bude odehrávat 1 den už od začátku, aby to co nejvíce protáhli.
Jinak souhlas, není tam nikdo nějak nezajímavý nebo nevýrazný (i když ten tichý může být právě tím zajímavý).

23
Hooper
Reagovat

@Adam: Loni bylo finále v nějakém 44. nebo 45. dni.

24
Hooper
Reagovat

Ale ještě mě zaujaly tři věci: Zina má krajkové kalhotky, půlka žen si bere tmavé spodní prádlo pod světlé oblečení a Nikola nakonec oheň nerozdělala.

25
Bugina
Reagovat

@Hooper: tmavé spodní prádlo chápu, přece jenom to působí víc plavkoidně (až na tu Zinu:)) a míň jako průhledný spodní prádlo.

Že Nikola oheň nerozdělá bylo jasný – je to hodně velká makačka i pro dva chlapy.

26
Lady XL
Reagovat

Zatím výběr hráčů vypadá dost zajímavě. Ale mám pořád (aspoň pro sebe) výhrady k Zině a jejímu zařazení sem. Přijde mi až moc jako jasná outsiderka a že by se ze všeho vykecala? No to spíš už kvůli tomu kecání jí budou chtít odstranit. Je to mimoň naprosto k nepotřebě – tedy samozřejmě beru to po odvysílání tohoto dílu. Ale nějak pochybuji, že by překvapila. Ale myslím, že chápu její zařazení do RS z pohledu režie. Bude hned od počátku ten osten v … a její ukecanost se hodí na kameru. Včetně jejích komentářů a sebelítosti (ó jaké překvapení pro ni, že ji vybraly jako nejslabší…proč, proboha??…). A rozhodně mi tento mimoň svými vejšplechty nenahradí Petru :-(. Ale jinak se už zapsala do análů – mačeta go go. To ta Blanka mne víc zajímá, co v ní ještě bude.

27
Prochor
Reagovat

Proč komentátor prozrazoval že mezi předměty byly skryté imunity?
Proto aby hráči věděli že někdo může mít skrytou imunitu?!?
Proč komentátor v ukázce na příště prozrazuje že nevybraný bude vyřazený a ještě to prozrazuje před začátkem vyřazování?
Aby všichni věděli že mohou vyřadit jednoduše silného hráče ?!?

28
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Petra byla tak svá že je nikým nenahraditelná.

29
Lady XL
Reagovat

@Prochor: :-D tak to je pravda!

30
Monika
Reagovat

Petra mi chybi, ale to jsem vedela predem, ze takovy original je jen jeden. Jinak vlastne neni moc co rict, je jich tam zatim hodne, tak to pusobi celkem chaoticky a neni co hodnotit.

31
Lady XL
Reagovat

@Monika: Ano, chvílemi to bylo chaotické, ale i tak jsem si tam našla pár komentů či debat, které stály za to :-) „těch osm slepic“, „kterých pět?, a která je ta pátá – to je jedno, někoho přiberem“, „pokud Nikola zapálí oheň, tak se jí budem držet jak h. košile“. Jo já vím, na Petřino komentování „každý si stavěl někdy svůj domeček“ (snad jsem se trefila), to zatím nemá…. :-).

32
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Péťa je neopakovatelná a na Zinu zatím jen zírám a nedokážu odhadnout, jak se vyvrbí mimoňka. Jinak vše napsáno výše, kluci zajímavý mix.

33
Hooper
Reagovat

Ještě k Nikole – ať je jakákoliv, tak práce se nebojí, viz např. upoutávka na zítřejší díl. Docela se na tu rozřazovací soutěž těším.

35
Jája
Reagovat

Barbína Nikola přijela na ples? Boty na podpatku hm, no ty si tam opravdu užije. :D

36
Jája
Reagovat

…šíš, já to snad nedokoukám. Další blbec na obzoru, tentokrát v obleku. :D

37
Lady XL
Reagovat

@Jája: Na fc jsem četla, že je na hotelu nečekaně vzbudili cca ve 2 hod ráno s tím, ať si vezmou nejnutnější věci a ihned se jede pryč. To bylo napsáno jako vysvětlení k těm černým kalhotkám (Zina). No chápu kalhotky, chápu minisukně a jiné „divné“ oblečení, ale ty střevíce jsem tedy taky nepobrala :-D

38
Prochor
Reagovat

@Jája: V těch botkách se jí bude perfektně běhat po lanové dráze:-)

39
Marek
Reagovat

@Lady XL:
Taky jsme nad tim s přítelkyní přemýšleli, ale predpokladam ze to musí nějak patřit ke hře. Ono kdyby kazdy prijel v tusitickem outfitu, to by asi nebylo ono. Úplně stejně to bylo i v survivoru.

40
Lady XL
Reagovat

@Marek: Určitě máš pravdu, taky myslím, že s některými jsou prostě domluvení, někdo chce schválně vyčnít a být zapamatovatelný a někomu prostě není dáno :-). On koment Ziny, že má prostě ty krajkové kalhotky nejraději, taky něco značí… Ale jinak jsem přesvědčená, že měli prostě ve štábu sbalené (a prověřené) batohy, které jim prostě dovezli na pláž.

42
VojtaP
Reagovat

ad nevhodné oblečení: řekl bych, že to bude i dané formátem. V Survivoru musí taky dodržet barvu svého kmene a každý je oblečen tak, jak chodí ve svém běžném životě, případě podle povolání/koníčků (právníci a manažeři – oblek, kostým, atd) + mají každý dalších pár kusů, na soutěže. Jinak 100 % mají všechny věci překontrolované a schválené produkcí.

43
Jája
Reagovat

Víte, marně přemýšlím nad tím, proč produkce vzala na tak náročnou RS invalidní Zinu, která pravou ruku zvedne jen do výše ramene. Co s ní, až budou muset někde viset na čas, příp. něco zvedat do výšky?

44
Prochor
Reagovat

@Jája: Taky to nechápu. V Survivoru se sice objevil chlapík s protézou místo nohy nebo nedoslýchavá dívka. Ale ti mohli bojovat. Zinu si ale neumím ve výzvách představit. Až kmen zjistí, že je jim Zina na prd tak jí vyhodí na nejbližší kmenové radě.

45
Hooper
Reagovat

Na tu feminazi začínám mít alergii. Ale tak ona by mohla vypadnout brzy, zrovna u ní je fyzička asi celkem s otazníkem.

46
Adam
Reagovat

Jak to, že je dnes den 1. Však už je další den ráno.

47
Adam
Reagovat

Martin se chová taktikou stejně jako Marek z jedničky.

48
Hooper
Reagovat

@Adam: Taky jsem si všiml. Jestli není blbej, tak je to velká výhoda.

49
Hooper
Reagovat

Slyšel jsem správně, že moderátor říkal „Báro“, když mu šátek dávala Katka (policistka)?
Celkově mi to vysvětlení přišlo nějaké chaotické.

50
Prochor
Reagovat

Prý „Vem Karla, vem Karla“! To byla chyba holka potetovaná natáhnout si do kmene takový problém. Myslím že bude děvče brzy pěkně litovat že radši nedržela pusu:-)))

51
Adam
Reagovat

Karel si vybírá svůj tým.

52
Hooper
Reagovat

V podstatě vybírání „podle huby“, navíc jen u jednoho kmene. Tak nevím… Ale Bára to upřednostnění Nikoly hezky nedávala.

53
pimpa
Reagovat

Škoda toho Petra. A velezbytečná Zina ještě dostane imunitu…

54
Lukša
Reagovat

Buďme rádi, že jsou týmy vůbec rozděleny. Ale neměli to lehké, po jedné noci na ostrově si vybírat…

55
Lady XL
Reagovat

No Bára hlavně nedávala pak tu Blanku… Jo je to pro ni sok, najednou není obdivovaná modelka… , i když taky netuším, proč Blanku vybrali dřív, když stejně k nim připadly obě… a proč Ondra? A Petr ven? Zatím vidím výběr červených ok i na toho Karla. Jsou tam soutěživí týpci.

56
Hooper
Reagovat

@Lady XL: Ještě dle upoutávky na další díl to Bára rozdýchávala hodně špatně.

57
Monika
Reagovat

Hodne mi vadi Zina, davaji ji nejvic prostoru, vetsinu casu v dnesnim dile mluvila ona. Nechapu proc, neni vubec zabavna, prinos nula, vlastne je totalne zbytecna.

58
Adam
Reagovat

Dominik na Instagramu naznačil, že Petr se možná vrátí. Jinak hodně soutěžících je tam aktivní a vysílají živě k Ostrovu

59
Hooper
Reagovat

@Adam: Tak to víme, že se vrátí, vždyť je v upoutávce, která byla vysílána již před prvním dílem.

60
Lady XL
Reagovat

@Monika: Já si myslím totéž, pokud jde o Zinu. Zbytečně moc prostoru pro její proslovy. Jsem teď ale zvědavá, jak na ni budou reagovat chlapi a zvlášť po soutěži.
Jinak se mi zdálo na začátku vysvětlení soutěže docela chaotické. A na druhou stranu škoda, že se Terry a Dominik tak zasekli u skládačky, mohlo být drámo :-)

61
Hooper
Reagovat

Červený kmen (Kalinga): Bizon, feminazi, Jan, Karel, Koubič, Katka (policistka), Martina, Nikola, Radim.
Žlutý kmen (Manobo): Blanka, Bára, Dominik, Jarda, Martin, Mirek, Ondra, Tereza, Zina.

Chápu, proč si Karel vybral tyhle lidi. Jsou silnější.

62
anonym
Reagovat

@Hooper: Jestli tihle lidi jsou silnější se ještě ukáže.
Co se týká Ziny, je to takový „terč“ zda vydrží fyzicky nebo ne, aspoń si pokecá. Možná to má nějaký důvod nechat ji mluvit.
@Lady XL: Já si zase myslím, že tak dobře :-) Ona ta skládačka nebyla nic moc a pokud jim to trvalo, někde je u nich chyba :-) však se uvidí.

63
Lady XL
Reagovat

@anonym: No já se tedy taky dobře bavila u toho sestavování skládačky :-D. A hlavně jak jim to nešlo, i když nastoupil vůdce – Kápo…. Přitom to ta Terka měla z počátku dobře jen holt hlavou dolů… – tak mi to přišlo. Ale právě bych byla zvědavá, jak by to probíhalo, kdyby se fakt doháněli. Schválně – o koho by se pak „poprali“…. Prostě každá varianta má něco do sebe…

64
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Nechápala jsem, proč už sestavený obrázek opatrně nesundali a nenasadili ho tam obráceně. Jak dva retardi.

65
Jája
Reagovat

Pro první dny hromada jídla, snad tam mají i mražák na tu rybu než se jim podaří rozdělat oheň. :D :D

Přidat komentář