Panáček v reality show

Robinsonův ostrov 2018: druhá řada láká první upoutávkou! (video)

26. Prosinec 2017 | napsal(a): | reality show: Robinsonův ostrov

robinson2

Televize Nova spustila propagaci nové řady úspěšné reality show Robinsonův ostrov, která bude kromě nové SuperStar jedním z hlavních pilířů jarního schématu stanice. V druhé řadě se o titul a Robinsona a tučnou odměnu utká 19 soutěžících. Podle ukázek to vypadá, že o emoce a taktizování nebude nouze už od samého začátku. Přesné datum startu zatím nebylo prozrazeno. První upoutávku najdete uvnitř článku.

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

Robinsonův ostrov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
Hooper
Reagovat

První změna proti jedničce – více mladých žen? Těším se, Novotný na svém Instagramu taky píše, že to bude již brzo. Snad tedy bude více taktiků/stratégů.

2
VojtaP
Reagovat

@Hooper: hlavně aby to byly taky dobré hráčky, aby nepadaly jak muchy od začátku. Nečekám druhou Parvati nebo Chrissy (z poslední řady), ale chtělo by to se úplně nezahrabat.

3
Mnoo
Reagovat

Tak uspesna novacka verze nebyla, primacka verze mela vetsi sledovanost a taky byla povazovana za neuspesnou, ale diky bohu Nova to jeste zkusi. Nevzdavat se a snazit se budovat zakladnu divaku!

4
Hooper
Reagovat

@VojtaP: Ano, snad budou schopné nějaké aspoň trochu chytřejší strategie (ženy obecně, nejen mlaďošky). V jedničce RO mi právě vadil, že byly víceméně do počtu, skutečná taktická či herní hrozba tam nebyla.

5
Hooper
Reagovat

Ale k traileru. Chápu správně, že Nova si od začátku lajsla ženy vs muži? Když si to zastavím v čase 0:48, tak vidím čistě ženský devítičlenný kmen…

6
Lady XL
Reagovat

@Hooper: V 0:20 je vidět taky všech 9 žen v loďce. Takže z toho taky soudím, že budou rozděleni na ženy-muže….

7
Prochor
Reagovat

Petra by měla dostat divokou kartu.

8
Tomáš
Reagovat

Jak budou rozdělení do týmů, když jich je 19? V SK Survivoru myslím běželi na letišti do auta a kdo to nestihl, tak ani nezačal hrát.

9
Hooper
Reagovat

@Tomáš: Uvidíme. Taky mě to zajímá.

10
VojtaP
Reagovat

@Hooper: myslím, že asi bude nějaký twist s exile island, jeden bude po soutěži navíc, půjde na exile a pak po první kmenovce doplní počty.

11
ales winner emma
Reagovat

panebože kam to spějeme opravdu si myslím že by to chtělo aby se svět konečně změnil a lidé v něm taky dokud nepříjde nějaká krize nebo něco horšího tak bohužel do té doby lidé budou sledovat tyto stupidní reality show ale já doufám že jen do doby kdy novu koupí CEFC NEBO PENTA a snad tyto blbosti včas zarazí mě stačilo že sem sledoval kdysi farmu na nově SUPERSTAR do toho nepočítám protože je to hudební show a na rok 2018 se na další řadu fakt těším ale odpady typu Robinsonův ostrov nebo výměna manželek děkuji nechci

12
janica
Reagovat

@ales winner emma: … tak na to nekoukej, nebude tě to iritovat ku psaní. Přeji hezký a radostný tento rok.

13
ričmont
Reagovat

@Mnoo:
Myslíš toho Trosečníka který byl tak „Skvělý“ že ho Prima stáhla z hlavního vysílání a šoupla ho skoro k půlnoci? Trosečníka kterého Prima totálně zabila od začátku do konce. Toho Trosečníka?

14
lenka.selka
Reagovat

@Lady XL: ověřovala jsem to při zpomaleném videu a tipuju, že jen přijeli zvlášť jako ženy a jako muži a možná tak udělali i nějakou soutěž, ale je tam pár záběrů, kde jsou vidět žluté šátky a jejich nositelé jsou jak ženy, tak muži.

15
Hooper
Reagovat

Lenka.selka – žluté šátky asi budou po sloučení, takže se to čeká.

16
Hooper
Reagovat
17
Weasley
Reagovat

Hooper – tak ten koment si si mohol odpustiť. Toto je druhá séria, v prvej nebol žiaden gay, bola tam jedna lesba.
Druhá vec – ak by to malo byť reálne zastúpenie gayov/bisexuálov/lesieb atď., tak by ich tam malo byť viac.

Alebo ešte inak povedané – to ti nevadí, že je tam 18 čiarok za heterosexuálov? :D

18
Prochor
Reagovat

@Hooper: Mně nejvíc pobavilo, jak autor píše že „krása je v této soutěži na prd…“. Asi neviděl žádného Survivora (Parvati, Amanda, Jena Morasco atd).

19
Hooper
Reagovat

Start je tedy pátého února, časy a dny jsou stejné jako loni.

Přidat komentář