Panáček v reality show

X Factor UK 2017: Šíleně zamilované písně a šílený vyřazovací masakr!

17. Listopad 2017 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

x-factor-week-4

Byť nás čeká teprve čtvrtý týden Live shows, máme tady už čtvrtfinále, do kterého diváci poslali top 10 soutěžících, v minulém týdnu diváci rozhodli o odchodu Alisah a dua Jack & Joel. Twist, který byl naplánovaný už na minulý týden nebyl zrušen, ale pouze odložen. Z top 10 se po tomto víkendu stane top 6, soutěž totiž díky krutému twistu opustí hned čtyři finalisté. Tématem tohoto týdne je „Crazy In Love“ a jako hvězdní hosté vystoupí loňský vítěz show Matt Terry a zpěvačka Fergie.

Jak sledovat X Factor živě?

Používáte-li prohlížeč Google Chrome nebo Mozilla Firefox, je zde řešení pomocí VPN pluginu HOLA. Po jednoduché instalaci lze prohlížeč nastavit na UK server, následně se zdarma zaregistrovat přímo na stránkách ITV HUB. Přehrávač se ještě může zeptat na váš ZIP code, zde stačí použít jeden z platných UK zip codů. Poté již můžete sledovat ITV bezplatně ve vysoké kvalitě. Případně můžete zkusit další fungující streamy, třeba TVCatchup nebo TVPC.com

Sobotní přenos začíná ve 21:10 a nedělní ve 20:30 našeho času.

7. live show

Vítěz Pricefight tento týden vyhraje… večeři s Louisem Walshem??? Naštěstí ne, jen malý vtípek produkce, nicméně sledovat výrazy některých soutěžících stálo za to. Vítěz tedy poletí do LA, kde si ve studiu natočí vlastní singl, se kterým mu pomůže skladatelka Ali Tamposi, která pomohla napsat například současné hity Havana od Camilly Cabello nebo Anywhere od Rity Ory, jinak současné 1. a 2. místo v oficiální singlové hitparádě.

Sam Black

výběr: Little Mix feat. Charlie Puth – Oops

Sam dostal za úkol celý večer otevřít. Jako otvírák to však bylo velmi slabé a to až tak, že Simonova kritika vyzněla skoro jako kompliment. Jak naznačil, ten nejslabší chod jsme si odbyli hned na začátku a můžeme pokračovat v lepších položkách na menu. Sam předvedl podprůměrné karaoke, bohužel pro něj asi jeho nejslabší výkon v soutěži. To nejsou moc dobré předpoklady do double elimination…

Sean & Conor Price

výběr: Julia Michaels – Issues

Když navážu na Simonovu řeč k Samovi, tak po slabém předkrmu dorazil první hlavní chod, ovšem to byly ohřáté zbytky z předchozího dne. Sean & Conor sice přišli se současným výběrem, ovšem kromě toho, že Sean odhodil kytaru se toho moc nezměnilo. Jejich společné pasáže dokonce drhly víc, než kdy před tím a tak nějak bez ladu a skladu se plácali v průměru až do konce. Sean & Conor od Bootcampu trpí syndromem silného castingu, kdy se jim počáteční moment překvapení už nedokázalo zopakovat a v naději, že se tak stane postupovali dále.

The Cutkelvins

výběr: originál – Saved Me From Myself

The Cutkelvins se rozhodli povýšit svou hru na novou úroveň a poprvé v soutěži se představí se svou vlastní písní, kterou napsali během minulého týdne. Že by konečně přišel pořádný hlavní chod nebo další zklamání? Naštěstí jde o tu první možnost. Nutno podotknout, že se jim podařilo udělat chytlavou píseň s moderními prvky (bass drop), bez námahy bych si to dokázal představit v rádiu. Shereen by ještě potřebovala zapracovat na hlasové kontrole, některé pasáže byly zbytečně ukřičené, celkově na pódiu působili jako skupina, rozdíl oproti prvnímu castingu je markantní. Koneckonců pro The Cutkelvins může být toto vystoupení malý gamechanger, který jim pomůže se vymanit z chapadel double elimination a když by se jim podařilo příště úspěšně navázat, tak možná i k lepšímu celkovému umístění. Možná co je důležitější, tak tím nastínili, jakým směrem se chtějí po soutěži ubírat.

Lloyd Macey

výběr: Shania Twain – From This Moment On

U Lloyda bych klidně už mohl psát rekap na další týden a jen zkopírovat stejné hodnocení. Zde můžu opět podepsat Simonovo hodnocení, ať už se Lloyd snaží jak chce, tak se mnou to po emocionální stránce nic nedělá. Llyod hraje bezpečnou hru, nijak nevychází ze své komfortní zóny, proč taky, když to na jeho cílové publikum funguje. Mě to osobně spíše uspává. Od vítěze Pricefight bych očekával více.

Rak-Su

výběr: originál – Mona Lisa

Jelikož téma tohoto týdne nevyžaduje žádný cover jako povinnou jízdu, Rak-Su si opět připravili další vlastní píseň. Už předminule jsem naznačil, že se i Rak-Su začínají opakovat a zde je toho důkaz. Byť se jedná o další poměrně chytlavou věc, tématicky je to stále o tom samém a podle stejné šablony – chytlavá melodie, rap a trochu zpěvu. V dnešním slabém večeru bych je určitě zařadil hned za TCK, kterýkoliv jiný už si nejsem tak jistý. Rak-Su mají největší výhodu, že mají skvělou stage presence, své vystoupení dokážou prodat, i když nejsou žádní úžasní zpěváci. Otázkou je, zda by se tak dobře jejich písně prodávaly, kdyby nebyly podpořeny živým vystoupením, nejsem si jistý, zda by třeba zrovna dnešní píseň fungovala pouze jako audio. To se nejspíš dozvíme až po soutěži. Dokud ale soutěž trvá, tak by mě zajímalo, zda jsou kluci schopni nastavit i serióznější tvář.

Osobní top 3

  1. The Cutkelvins
  2. Rak-Su
  3. Lloyd Macey

Bottom 2

  1. Sam Black
  2. Sean & Conor Price

Hvězdný host – Matt Terry (The Thing About Love)

Rozhodnutí

V téměř 12minutovém hlasování diváci rozhodli, že vítězem sobotního večera se stali Rak-Su!

Kromě Rak-Su je dále v bezpečí Lloyd a The Cutkelvins! Protože je double elimination, soutěž opouští jak Sean & Conor Price tak i Sam Black!

8. live show

Rai-Elle Williams

výběr: Jean Knight – Mr. Big Stuff

Rai-Elle opět dokázala, jak je spolehlivá a schopná soutěžící. Osobně jsem nejdříve nechápal takový retro výběr, nicméně Rai-Elle si jej opět přizpůsobila, její úprava s rapovou vložkou se povedla, ani bych neřekl, že se jedná o více jak 30 let starou věc. Důležité je, že na vystoupení šlo poznat, že se Rai-Elle baví a umí to skvěle přenést na diváky.

Kevin Davy White

výběr: Whitney Houston – I Will Always Love You

Na papíře rovněž vypadal zajímavě i Kevinův výběr, tento big song od Whitney Houston patří mezi nejprovařenější výběry. Naštěstí Kevin není žádná diva a zvolil akustickou verzi více podobnou country originálu, jen ještě pomalejší. Možná to bylo právě to tempo, které Kevinovi přineslo kritiku od poroty. Osobně jsem si jeho vystoupení užil a oceňuji, že se písni snažil vtisknout vlastní tvář, jen to nebylo tak úderné a gradující, jak jeho předchozí dva výkony.

Matt Linnen

výběr: Alicia Keys – Fallin‘

Když už je řeč o provařených výběrech, tak Matt má další takový. Naštěstí stejně jako Kevin však vsadil na vlastní, temnější úpravu aranže, přesto ne tak vzdálenou od RnB, jeho rockový hlas dodal další rozměr. Stejně jako u Kevina si myslím, že byl předchozí týden výraznější, avšak to tentokrát nebyl výkyv z jeho zvyšujícího se standardu. Tento risk se Mattovi vyplatil, záleží jestli to bylo dost na to, aby unikl spárům double elimination.

Holly Tandy

výběr: Ariana Grande, The Weeknd –  Love Me Harder

Holly byla po svém minulém vystoupení spokojená a ještě radši byla ze setkání s Harry Stylesem. Po Simonově kritice má tento týden Holly píseň od současné mladé hvězdy Ariany Grande. Přestože došlo na změnu aranže, tak píseň se už ve svém jádru nehodí do soutěže, ač se Holly snažila, tak ani nemohla s touto písní nic zajímavějšího předvést a už vůbec ne přinutit lidi, aby hlasovali. Pro jednou souhlasím s Louisem, s největší pravděpodobností Holly vyřazení dnes neuteče.

Grace Davies

výběr: originál – Hasitate

Grace po dvou týdnech opět přichází s další originální písní. Je o lásce, avšak není to balada, jak by se dalo předpokládat. Od refrénu píseň nabrala dobré tempo a chytlavá melodie tomu taky nechyběla. Pěvecky se jednalo o takovou horskou dráhu, našla by se jistá místa, která zatahala za uši, avšak začátek byl zajímavě podaný a další pasáže taky zněly zajímavě syrově. Celkově se jednalo o další zajímavý kousek z jejího katalogu, kde Grace opět ukázala svou autenticitu. Jsem zvědavý, zda má ještě nějaké trumfy v rukávu nebo už ukázala celý svůj potenciál.

Rozhodnutí

Vítězem nedělního večera se stala Grace! Utká se tak s Rak-Su v Pricefight.

V Pricefight poprvé ve třetí účasti zvítězili Rak-Su!

Čas na vyřazování, do bezpečí posílá Dermot Kevina, z poslední trojice pak postoupil Matt. Soutěž opouští dvě dívky, Rai-Elle a Holly.

Hvězdný host – Fergie

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 186
1
Honza
Reagovat

Ach jo, proč se to double elimination nenechalo radši minule. :( Teď to udělá mnohem víc paseky, ještě když jsou Overs a holky v jeden večer…
Dneska mi je v podstatě jedno, kdo vypadne, ale za mě by to byl určitě Sam a pak asi Sean and Connor.
A v neděli bych raději upřímně vyhodil jakékoli dvě holky než aby odešel Kevin a Matt. Za mě by to byla určitě Grace a pak asi Holly. Oni ty holky jsou docela všechny fajn a jsou i nadprůměrní, ale asi si zase nemyslím, že udělaj díru do světa. Přijde mi, že ještě žádný vyloženě nezazářila, vám ne?
Ale vím, aby vypadla Grace se asi tak jako tak nestane no. Každopádně kéž by to ti dva fakt přežili.

2
Tomáš
Reagovat

@Honza: Vidím to úplně stejně jako ty. Dnes to naživo neuvidím a taky je mi vcelku jedno kdo vypadne. Tipuju buď Sama a The Cutkelvins nebo Sama s Seanem a Connorem. A zítra bych taky vyhodil kterékoliv dvě holky raději jen kdyby to Kevin s Mattem oba přežili. Ideální fakt kdyby vypadla Grace a Holly ale Grace bohužel nevypadne takže bych obětoval i tu Rai-Elle i když sem si ji minule oblíbil ale co se dá dělat. Matt je pro mě pořád lepší než Rai-Elle, ona u mě je a bude pořád až ta třetí za Kevinem a Mattem. Ale tipuju že to zítra dopadne špatně a že dvě holky neodejdou, s tím bohužel musíme počítat.

3
VojtaP
Reagovat

@Honza: už jsem to psal minule, je to pech. Kéž by se vůbec vypadávalo po jednom a bylo více živáků. Loni to klidně mohli klidit po třech a nikdo by se nezlobil. Letos tak dobrý lineup likviduje nedostatek večerů. Velká škoda, mohla to být stejně kvalitní řada jako 2010.
Myslím, že tu double elimination posunuli, aby měli nějaký „shock exit“, když už se letos vypadává poměrně spravedlivě. Minule by to s největší pravděpodobností dopadlo opět podle očekávání.

Dneska to vidím, že s největší pravděpodobností půjde Sam a pak nejspíš S&C, ale taky bude záležet, jak dobrý bude originál od TCK, pokud dobrý, tak to stopro zabere na diváky víc, jak cover od S&C. Rak-Su nejspíš navážou a nejspíš večer vyhrají, co provede se svou písní Llyod nevím a tak nějak je mi to i jedno, čekám opět předvídatelnou nudu.

Zítra bych si úplně nebyl tak jistý tím, kdo poletí. Je prostě na nic, že dvě nejsilnější kategorie jsou proti sobě, tam bude teď opravdu bolet každý exit. Podle těch výběrů si zatím netroufnu říct, jak to dopadne. Ještě když většinou v neděli bývá méně času na hlasování, tak to může dopadnout jakkoliv. Obávám se, že to odnese Matt, nejspíš se tahá o hlasy s Kevinem. Bojím se taky o Holly, která nemá zrovna nejlepší song od Ariany, mohlo to ale dopadnou hůř, ale taky rozhodně líp. Rai-Elle si taky nedovedu odhadnout, jak její vystoupení dopadne. Jak říkám, v neděli budou tak i tak bolet oba odchody…

4
VojtaP
Reagovat

Sam jako obvykle karaoke, snad ještě horší než minule. Těžký podprůměr.

5
DJ Vlado
Reagovat

OMG!!! Co tam ten Sam ještě dělá???

6
Honza
Reagovat

Ach jo, ten Sam je tak zbytečnej soutěžící… :/ Louis pro něj ale na jeho obranu fakt nic nedělá. Šeď, nic víc…

7
Honza
Reagovat

Sean and Connor ani né špatný, ale ani ne dobrý. Asi jako vždy.

8
DJ Vlado
Reagovat

S&C sice udělali změnu v tom, že odložili kytaru, ale jinak je to pořád ta samá písnička, v semifinále by mi nechyběli :-)

9
Honza
Reagovat

Co je prosím vůbec v tomto kole za hlavní cenu? Zmeškal jsem začátek. Díky.

10
VojtaP
Reagovat

@Honza: večeře s Louisem Walshem :D

11
VojtaP
Reagovat

@Honza: a taky nahrávací session v LA se skladatelkou Ali Tamposi.

12
Honza
Reagovat

@VojtaP: Haha, tak to je teda „pěkná“ motivace. :D

13
Honza
Reagovat

Wow, to byl docela luxusní origoš song!
Zpěv a stage to ale trochu kazila…

14
VojtaP
Reagovat

@Honza: doporučuju si to přehrát zpětně, některé výrazy, hlavně Rak-Su stály za to :D

15
DJ Vlado
Reagovat

Cutkelvins skvělí, ten song je výrazně chytlavý a Shereen je opět neskutečně sexy :-)

16
VojtaP
Reagovat

TCK to zabili, dokázal bych si ten song dost dobře představit v současném rádiu, halvně díky tomu bass dropu alá Chainsmokers. Sice by Shereen mohla víc zapracovat na kontrole (někdy to tahá za uši), každopádně by tohle vystoupení mohl být gamechanger!

17
Honza
Reagovat

@VojtaP: Koukal jsem! :D Každopádně dost možná fakt zatím nejlepší origoš song pro mě… :)) Jako snad zrovna dneska nevypadnou, i když reálně můžou být nejlíp asi stejně fakt třetí no.

18
DJ Vlado
Reagovat

Lloyd stejná nuda jako vždycky :-/ ten by uspal i mého superčiperného synovce :-D

19
VojtaP
Reagovat

co se stalo? asi jsem zaspal…!?

Teď vážně, Lloyd je jako přes kopírák. Klidně bych mohl nakopírovat hodnocení z minulého týdne…

20
Honza
Reagovat

Ježiš Lloyd by ale fakt mohl předvést alespoň TROCHU něco jiného.
Jako zpívá hezky, to víme, ale co vystoupení to fakt stejná nuda.
Porotci mají letos celkem dobrý postřehy mi přijde.
Vtipný, že minule všechny chválili a u každýho se stavěli… :D
Letos jsou aspoň v rámci možností objektivní mi připadá.

21
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: myslím by uspal celou třídu předškoláků na první dobrou :D

22
Honza
Reagovat

Za mě dneska:
1) The Cutkelvins (nejlepší vystoupení od nich, doufám, že dneska fakt nepůjdou!)
2) Rak-Su
3 – 4) Sean and Connor a Lloyd
5) Sam

23
DJ Vlado
Reagovat

Píseň Cutkelvins se mi sice líbila víc, ale v dnešní bídě patří Rak-Su stříbrná příčka :-)

24
VojtaP
Reagovat

Rak-Su zase tak dobří nebyli, to Dimelo bylo chytlavější, nicméně dneska po Cutkelvins nejlepší.

25
DJ Vlado
Reagovat

@Honza: Pořadí mám na chlup stejné jako ty, takže nemá ani cenu psát své :-)

26
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: vidím to stejně, pánové.

27
Honza
Reagovat

@DJ Vlado: Bezva, to mám radost! :)
Za ty Cutkelvins se teď už jen modleme no… :)

28
VojtaP
Reagovat

@Honza: mohlo by je Skotsko podržet, v kombinaci s výrazným vystoupením by to snad nemusel být problém je tam udržet.

29
DJ Vlado
Reagovat

Kdyby bylo na mě, vyhodil bych z dneška všechny s výjimkou Cutkelvins a pro semifinále bych zachoval celou zítřejší pětici :-)

30
Honza
Reagovat

@VojtaP: Snad jo, věřím tomu!
@DJ Vlado: Haha, klidně no. :D
By the way Matt a ty jeho falzety! aaaa. :( :D

31
DJ Vlado
Reagovat

Po loňském Mattovi se mi celý rok nestýskalo a když slyším ten jeho přeslazený cajdák plný eunušských falzetú, budu rád, když o něm zase dlouho neuslyším (nejlíp do konce života) :-)

32
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: to by šlo, kulantní řešení. :D

33
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: chtěl jsem napsat úplně to samé. Jen mi připomněl, proč se mi po něm nestýskalo :D Myslím, že ani tato balada ho nijak v hitparádách nevystřelí. Slabá řada, slabý vítěz…

34
VojtaP
Reagovat

Rak-Su, to se dalo čekat…

35
VojtaP
Reagovat

Dobře TCK jsou tam, yes! Jinak výsledek dle očekávání, zítra to bude mnohem horší masakr…

36
DJ Vlado
Reagovat

Tak dneska to dopadlo dobře (i když Prize Fight jsem přál Cutkelvinům), ovšem zítřejšího masakru se už teď děsím :-(

37
Honza
Reagovat

Jo dneska fajn! Zatím to jde více méně fakt dobře, tak snad to v rámci možností půjde i zítra.

38
Tomáš
Reagovat

Takže domů šli Sam a Sean and Connor? Za mě to dopadlo dobře. Sam byl fakt dost špatnej, ani nechápu jak se mohl dostat takhle daleko a podle mě ani do živáků vůbec nepatřil. Například takový Spencer byl podle mě daleko lepší zpěvák a vypadl hned v první Live Show, ten tam ještě teď mohl být. A Sean s Connorem bohužel patřili k těm soutěžícím, kteří silně zazářili hned na začátku ale pak už na svůj úspěch nedokázali nijak navázat. Neustále se opakovali a nudili, neuměli nijak překvapit. Vůbec mi jejich vypadnutí není líto protože mě už nebavili a je pro mě příjemné překvapení že je The Cutkelvis porazili, moc sem s tím nepočítal ale v mých očích je překonali už dávno. Dnes to bude už horší. Vzhledem k tomu že Grace nevypadne tak bych si přál vypadnutí Holly a Rai-Elle ( bohužel i když by mi jí bylo líto ) ale reálně vidím a tipuju na vypadnutí Holly a Matta a toho mi bude líto ještě daleko víc. Výhru bych přál pořád nejvíc Kevinovi, který to ale stejně celkově nevyhraje. Vyhrají to bohužel ti kašpaři Rak-Su. Ani sem to ještě včera neviděl a nevím to ale tipuju že včerejší večer Rak-Su vyhráli a že vyhrají i dnes Prize Fight aby to bylo jakože vyrovnané protože oni ještě tohle vítězství neměli a taky proto aby pak jejich celkové vítězství na konci show nevypadalo tak divně. Snad si spravím chuť příští rok na naší SuperStar ( i když kdoví jestli ) protože je mi jasné že tahle UK fraška stejně tak jak bych si přál nedopadne.

39
Tomáš
Reagovat

Tak sem ta vystoupení zkouknul a vůbec ale vážně vůbec o nic sem nepřišel. Celkově strašná nuda, bída a slabota, žádný z těch výkonů bych si už znovu nepustil. Kdybych měl dát pořadí tak asi takto:

1 The Cutkelvins – Ani ne tak kvůli výkonu jako spíš kvůli sexapeelu zpěvačky a kvůli tomu že jsou mi z téhle pětky celkově nejsympatičtější.
2 Lloyd – Minule se mi v písni George Michaela docela líbil ale tohle stálo za hovno. Nudnej přeslazenej suchar, nudí mě, nebaví. Je strašně předvídatelný, přesto v té bídě musí mít u mě stříbrnou příčku.
3 Sean And Connor – Sice odložili kytaru ale sou pořád stejní a šíleně nudní, dokonce už u mě klesli až na pozici Justina Biebera, kterého mi začínají připomínat. Fakt mě tihle dva kluci dost zklamali, čekal sem od nich víc ale na víc než na tyhle pořád dokola se opakující zpívanky už opravdu nemají a soutěž zaslouženě opustili.
4 Rak-Su – Tihle týpci mě vážně tak neskutečně serou, že bych si strašně moc přál aby to zabalili a ukončili kariéru. Když ten jeden vocas z nich během vystoupení zamával do kamery, tak sem na něj ukázal fakáče. Co se vám na nich proboha líbilo? Koho tohle může bavit? Pro mě sou celkově fakt strašný a neshledávám ani na tomhle jejich vystoupení vůbec nic dobrého. Přiznávám že na ně mám averzi ale i kdybych se od toho dokázal odprostit tak tohle vystoupení mě šíleně nudilo a dalo mi to to samé co všechna jejich vystoupení – Vůbec ale opravdu a vážně vůbec nic. Tohle že by měli být vítězové? To se snad vážně všichni už podělali.
5 Sam – Fakt strašný, kačer Donald hadr. Co on proboha v živácích vůbec dělal? Konečně je už pryč. Louis asi už vážně trpí stařeckou demencí že tohle do živáků vybral a Aidana Martina zazdil.

Shrnuto podtrženo, včera opustili soutěž samí chlapi a tak minimálně proto aby se to vyvážilo tak by dnes měly odejít dvě ženský – Grace a Holly.

40
Tomáš
Reagovat

Teď sem si pustil vystoupení Matta Terryho a je to fakt strašný ukňouraný vítěz. Ty jeho fistulky vážně nesnáším. Proč to proboha loni nemohla vyhrát Sam Lavery když byla nejlepší? Ale ti buzíci Rak-Su budou letos ještě horší vítězové než Matt Terry. Je tady vidět že vkus většiny hlasujících britů je fakt humus. Nebo že by se jejich vkus za poslední roky tolik zhoršil? Přece jen v minulosti vyhráli i lidi jako James Arthur a nechce se mi věřit že je to ta samá show jako tahle.

41
Honza
Reagovat

Já si myslím, že ta pětka je – co se týče šancí – neskutečně vyrovnaná (asi jen Kevin bude výš), takže bůh ví, jak to dneska může dopadnout. Záleží i hodně na výkonech…

42
Tomáš
Reagovat

@Honza: Nejvíc záleží na pořadí vystupujících a na hodnocení mentorů. To jsou ty jejich podvědomé manipulace. A já se obávám že ani Kevin to dnes úplně jisté nemá, určitě bude vystupovat někde na začátku a co když si to řeknou i fanoušci ten bude mít hlasů i tentokrát dost…člověk nikdy neví. Jisté je že pokud si tam budou chtít udržet Grace tak si ji tam udrží, dají ji zpívat nakonec, vychválí ji a postup má jistý. Já se sice nerad ale přece jen smiřuju s tím že to dnes odnese Matt.

43
Honza
Reagovat

@Tomáš: Nevím, já se nějak o Kevina nebojím i vzhledem k výběru písničky. Prostě minimálně třetí musí být… :)
Všichni ostatní tam ale reálně zahučet můžou si myslím (i ta Grace – u ní hodně záleží na dnešku no)

44
Tomáš
Reagovat

@Honza: Vypadnou Holly a Matt, já to bohužel jinak nevidím. V X Factoru UK bohužel moc překvápka nejsou nebo aspoň co sem koukal loni tak nebyly, bylo to vždy úplně do puntíku předvídatelné. Zatím se neví pořadí v jakém dnes budou vystupovat? J to vždy věděla dopředu ale vypadá to že tu dnes není.

45
J
Reagovat

BOZE NECH DNES VYPADNU 2 DIEVCATA a je mi jedno, ktore dve to budu.

Vcera som to nepozerala. Neviem aka v poradi pojde vystupovat Grace, ale jej song nie je balada, ale uptempo HESITATE. Vzdy, ked zacnem pochybovat o tom, ci Grace nahodou nevypadne, tak sa vynoria taketo otazniky. Ak Grace bude davat jedina uptempo original song dnes vecer a navyse by isla posledna ako zlaty klinec, tak pochybujem, ze vypadne. Dokonca sa zacinam obavat, ze dnes vecer vyhra. Ja ju mam svojim sposobom rada, ale nechcem, aby vypadli ani Kevin a ani Matt. Ak sa uz nemoze porucat Grace, tak by som bola dnes vecer rada za odchod Holly a Rai-Elle. Hoci ma to tiez bude boliet. No moji dvaja chlapci zlati Kevin a Matt su mi sympaticki ako ludia aj styl, akym spievaju. Ak aj dnes Grace by vyhrala svoju noc, pochybujem, ze vyhra PRIZE FIGHT voci RAK-SU. Sou ju prilis poskodila obliekanim, kritikou zo strany judges a to nevravim o tych negativnych clankoch. Cudujem sa jej, ze isla do XF, 2. – 3. miesto za tolke ponizovanie a vysmech nestoji a uz vobec nie zmluva so SYCO.
Inak paradoxne: Ben Haenow – vitaz XF UK 2014 spieval I WILL ALWAYS LOVE YOU v kole, kedy sa spievali piesne od W. Houston a James Arthur – witaz XF UK 2012 spieval FALLIN´ v sing offe s E. Henderson.

46
J
Reagovat

Sorry za preklepy. Pisem dost rychlo a niekedy mi ujdu pismena.

47
Luke2
Reagovat

Pořadí vystoupení dnešního večera:
1. Rai-Elle
2. Kevin
3. Matt
4. Holly
5. Grace

48
J
Reagovat

@Tomáš: Vcerajsok ma nezaujimal. Seana a Conora a rovnako The Cutkelvins som mala rada na zaciatku, ale teraz ich uz nemam. RAK-SU su mi protivni. Sam a Lloyd idu mimo mna. Dnes mam v ohni vsetkych, ktorych mam rada. Ale Kevin s Mattom su najvyssie. Grace ma sob storie s chorobou v dennikoch, navyse asi bude zlatym klincom a spieva uptempo. Ak uz to ma dnes vecer vyhrat, tak nech ten song stoji za to, aby to RAK-SU podkurila. NEPRIATEL MOJHO NEPRIATELA JE MOJIM PRIATELOM. Ale ovela viac si zelam, aby to Kevinovi a Mattovi dnes spevacky vyslo, aby som si ich tak dlhodobo pamatala. Nic ine to nechce, len dat tie 2 piesne do rocku a bude to super.

49
Tomáš
Reagovat

@Luke2: Ani si to sem neměl dávat, je to všechno v hajzlu a Grace má postup jistý. A podle pořadí možná postoupí i Holly a vypadnou Rai-Elle a Matt. No když se daří tak se daří.

50
Tomáš
Reagovat

@J: Musím ti dát za pravdu s tím co si psala celý minulý týden. Matt to dnes bohužel doopravdy nepřežije. A budu rád za to, přežije li to vůbec Kevin. Z Grace tam zas udělají největší hvězdu, nemůže vypadnout. Ale ten Prize Fight každopádně vyhrají Rak-Su protože sou s tímto vítězstvím na řadě. Je to všechno tak okaté až mě to vážně už ani nebaví.

51
yeey
Reagovat

Ahoj vsem, moc nemam cas sledovat, ale dneska budu a jsem dost nervozni… asi jako dost z vas mam nejradsi Kevina a Matta, ale i holky jsou vsechny tri fajn… u Matta bych si nebyl uplne jisty, ze to dneska neda – je to „tip pro Brity“ ala Ben Haenow a zensky pro nej urcite hlasujou jak sileny…. ale nahnuty to ma, pravda.. kazdopadne to nejsem vubec schopny odhadnout, asi to opet rozhodne hlavne running order a kvalita samotnych vystoupeni… osobne bych asi ozelel Grace, ze zbytku uz by se mi fakt tezko vybiralo :-( Zato vcera by se mi samozrejme nestyskalo vubec po nikom :-((( Je to bohuzel fakt na prd tohle rozdelovani do dvou veceru…:-/

52
Tomáš
Reagovat

Grace je bohužel v suchu, áchjo. Matt s Holly jdou ještě zpívat po sobě, vidím je jako dva nejpravděpodobnější vypadlíky. Ještě to může mít trochu nahnuté i Rai-Elle když bude zpívat hned na začátku. Ách jo, proč někdy nemůže dojít k takovému šoku že by vypadnul zlatý hřeb večera? To by aspoň zůstali ti slavní mentoři s hubou dokořán až do závěrečných titulků a celá produkce taky. Ale nestane se to, na to aby udělali něco takového jsou britové až příliš ´´ovce´´.

53
Tomáš
Reagovat

@yeey: To rozdělení do dvou večerů je samozřejmě už od samého začátku úplná debilita a čím méně soutěžících je tím víc to postrádá smysl a při počtu 10ti soutěžících už je to výsměch. Jediný smysl to může mít v tom že jde produkci o eliminaci nežádoucích favoritů kteří by mohli ohrozit Rak-Su. Čím méně potenciálních favoritů tam kolem jejich chosen one bude, tím lépe dotlačí jejich koně k vítězství. Dnes se potřebují zbavit Matta a to se jim bohužel povede.

54
J
Reagovat

Piesne su uz na itunes. Gracina piesen mi pripomina uz existujuci song len neviem aky. Neznie az tak zle na itunes preview. Ani Matt neznie az tak zle. Uvidime ako to bude nazivo. Kevin je bozsky. Ide o ovela ovela lepsiu verziu D. Parton s akustickou gitarou sa mi zda. Kevin znie najlepsie, bez debaty. Uvidim ake to bude nazivo.

57
J
Reagovat

Inak sledovanost ide dole vodou. Neviem dokedy ten XF pojde na ITV s takymi ratingami. Dnes sa XF UK krizuje so STRICTLY. Ocakavam sledovanost pod 5 mil.

58
rosien
Reagovat

Hm, tak teda písnička Grace se mi moc nelíbí, ale když jde jako zlatý hřeb, má to jistý. Bojím se o Kevina, zatím skoro pokaždé vypadnul ten, kdo vystupoval jako druhý :-( Můj ideál by byl, kdyby odešla Holly a Grace, jenže to se nestane.

59
Monika
Reagovat

Rozdeleni na dva vecery je totalni nesmysl, ja bych obetovala vsechny postupuji ze vcerejska za Rai. Rai jako prvni, to je kruty, to je prakticky jistej odchod, jako dalsi na rade bude asi Matt. Nastvalo me, ze jde Grace posledni, ktera by mi chybela nejmene, ale jako posledni soutezici, to je proste jistota postupu.

60
J
Reagovat

Rai-Elle, nic. Najvacsia nespravodlivost by bola, keby vypadol Kevin. Ten je z nich najlepsi. A hned za nim Matt. To by znamenalo koniec rocku v tohtorocnom XF.

61
J
Reagovat

Rai-Elle vyborna, vsestranna, tanecnicka.

62
rosien
Reagovat

Rai-elle má nic moc písničku, nelíbí se mi ani scéna, ale ta holka je prostě rozená hvězda – super hlas, na pódiu maximálně přirozená, fakt se mi líbí – z holek dokonce bezkonkurenčně nejvíc.

63
yeey
Reagovat

Uvidime, jestli tohle Rai-Elle zachrani… to, ze to zvladla na jednicku, jeste u tohohle blbyho vyberu neznamena, ze postoupi :/

64
DJ Vlado
Reagovat

Rai-Ellka úžasná, svěží a zábavná jako vždycky :-) I takovou vykopávku dokázala povýšit na skvělé moderní číslo :-) Sakra, té bude velká škoda až dneska kvůli vražedné startovní pozici vypadne :‘-(

65
Tomáš
Reagovat

Rai-Elle se mi dnes narozdíl od minulého týdne bohužel nelíbila. Objektivně to bylo zazpívané dobře ale nelíbil se mi ten song a mám ji raději v té poloze co minule než v téhle diblíkovské. Rozhodně bych se s ní dnes rozloučil raději než s Mattem. Ale ona asi postoupí i když ruku do ohně bych za to taky úplně nedal už vzhledem k té první pozici.

66
Monika
Reagovat

Rai je pro me nejzajimavejsi soutezici ze vsech, hotova hvezda, sebejistota na podiu, ona a Kevin jsou moje TOP 2. Bohuzel se obavam, ze to ma sakra nahnute na vyhazov. Ten song nebyl zajimavej, nelibila se mi ani ta show kolem ni, jeji ohoz, uplne dobre zpracovane to nebylo no. Ona ale pro me proste vyborna showmanka.

67
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: můžu jen podepsat, za mě skvělé číslo, žádné stížnosti, prostě přišla, zazpívala a vytřela všem zrak :D

68
J
Reagovat

Drzat palce. Kevin ide spievat.

69
J
Reagovat

Kevin lepsi nez Whitney aj lepsi nez Ben pred 3 rokmi.

70
Monika
Reagovat

Kevin fantastickej, mam husi kuzi, lepsi nez original, ktery je pro me uz davno ohranej. Tohle byla neskutecna krasa.

71
J
Reagovat

Drzat palce Matt je na rade.

72
DJ Vlado
Reagovat

Kevin tradičně výborný, perfektně tu píseň vygradoval :-) kritiku poroty fakt nechápu :-(

73
Tomáš
Reagovat

Oni Kevina kritizovali nebo co to mělo znamenat? Co mu vytýkali? Já tomu nerozuměl, jen tomu ak publikum bučelo. Chtěli se ho také zbavit, to je jasné. A dnes to kromě Grace nemá jisté vůbec nikdo bohužel.

74
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: v podstatě mu jen v omáčce řekli, že to nebylo jeho nejlepší vystoupení, což asi nebylo, ale to neznamená, že nebylo skvělé. Simon mu vytkl, že měl rozladěnou kytaru a emočně to na něj nedolehlo…

75
Honza
Reagovat

Rai Elle i Kevin super! :)))
Tu kritiku Kevina moc nechápu… Grace to musí mít asi fakt docela nahnutý a chtějí si jí tam udržet :)

76
Honza
Reagovat

Ty joooo, Matt taky hustě bojuje o svoje místo! Wooow! :)
Nejlepší vystoupení od něj dost možná. :)

77
J
Reagovat

Matt vyborne. Nesmie vypadnut po tomto.

78
DJ Vlado
Reagovat

Matt rovněž skvělý :-) Sakra, dneska bude škoda fakt každého :-(

79
Tomáš
Reagovat

Matt to tam solidně napálil, to byl jeho nejlepší výkon v soutěži. Může po tomhle vypadnout? Začínám si říkat jestli nedojde ke zvratu a neodnese to místa Matta spíš Kevin. To by ale bylo to nejhorší co by se mohlo stát. :/

80
J
Reagovat

Holly je target na vypadnutie.

81
Monika
Reagovat

Matt prekvapil, ja ho moc nemusim, ale dnes byl ok. Jeho nejlepší vystoupeni.

82
Honza
Reagovat

Tohle Holly moc nevyšlo za mě. Ne průser, ale moc se to k ní nehodilo no. Takový i nucený taneček. Za mě zatím z těch všech nejhorší určitě prostě.

83
Monika
Reagovat

Holly me vůbec nebavi, prijde mi to i jeji nejhorsi vykon v soutezi, nezazivne, naprosto nudne. Totalne blbej song. pro me jasny adept na vyhazov.

84
Tomáš
Reagovat

Holly dost divné vystoupení. Jak disco karaoke ze 70. let. Ta to dnes nepřežije ani omylem.

85
VojtaP
Reagovat

Matt byl super, rockovější a temnější Alicia byl zajímavý nápad. Skvělé vystoupení!

Holly bohužel utopena výběrem, s tím nešlo udělat nic zajímavého :/ bohužel se o Holly obávám…

86
yeey
Reagovat

Tak za predpokladu,ze lidi ta ponekud nefer a prehnana kritika Kevina vyburcuje k hlasovani, odnese to podle me Holly a Rai-Elle… jeste uvidime, co Grace… ale asi to je mezi ni a Mattem to dneska vyhrat

87
DJ Vlado
Reagovat

Ač mám Holly moc rád, tohle jí bohužel nevyšlo, což bylo z velké části dáno výběrem písně :-(

88
Honza
Reagovat

Grace je celkem skvělá skladatelka, ale o to hrozná zpěvačka. :(
Hrozně falešný a špatně zazpívaný, bohužel. Vůbec se nedá poslouchat, čím dál horší. Bohužel to ale přežije no. :/

89
Tomáš
Reagovat

Grace mě nebaví a nikdy nebude. Fakt nechápu co je na ní tak super. Další originální song a pro mě stejně nezáživný jako ty ostatní od ní. Strašně rád bych ji dnes viděl odcházet s Holly a bylo by to myslím i spravedlivé ale nestane se to.

90
Monika
Reagovat

Moje poradi:
1. Kevin
2. Grace
3. Rai
4. Matt
5. Holly

Vyhazov vidim na Rai a Holly.

91
Honza
Reagovat

Pořadí dneska za mě:
1. Matt
2. Kevin
3. Rai-Elle
4. Holly
5. Grace

Já bych měl dneska vlastně jasno – Holly a Grace. Každopádně pokud bych si měl tipnout, vidím to na Holly a Rai-Elle.

92
J
Reagovat

Nedavam rebricek. Uprimne najviac sa mi pacil Matt a hned za nim Kevin.

93
DJ Vlado
Reagovat

Grace už měla lepší songy, vystoupení v rámci dnešního večera průměr :-)

94
Tomáš
Reagovat

@Honza: Jo taky to její falešný vití a skuhrání chvílema fakt ani nemůžu poslouchat.

@VojtaP: Obáváš se o Holly? To se neobávej, s tím se smiř že ta to má dnes spočítaný a náhodou spravedlivě. Horší bude kdo bude ten druhý? Tohle nedopadne dobře.

95
Monika
Reagovat

Grace mela dobrej song, bavilo me to, lepsi nez ty vykopavky Rai a Holly. No ale pokud budou baby hlasovat hodne pro chlapa Kevina, aby prezil klidne by mohl vypadnout i Matt.

96
Tomáš
Reagovat

Do prdele, já se bojím o Kevina… :(

97
J
Reagovat

Podla dnesnych vystupeni by som za vitaza dala Matta a domov poslala Rai-Elle a Holly.

98
Tomáš
Reagovat

To se teda moc dlouho nehlasovalo. Kolik hlasů tam proboha může přijít za takovou krátkou chviličku? Mám hodně velkej strach.

99
Honza
Reagovat

Já si myslím, že na základě dnešních vystoupení by to měla být fakt jedině Holly a Grace. :/
Ach jo, kéž by.

100
Tomáš
Reagovat

Vím že ta krákorající falešná Grace bohužel nevypadne ale ať to teda odnesou aspoň Holly a Rai-Elle prosím!!!!!!!!

101
J
Reagovat

Nespravodlive. Matt mal vyhrat. Dnes bol najlepsi!!! RAK-SU jej to teraz spocitaju s pomocou produkcie. Neverim, ze je to tak ciste.

102
VojtaP
Reagovat

tak to bude stejně jako v prvním týdnu Grace vs. Rak-Su

103
Honza
Reagovat

Ty vole, jak to mohla vyhrát Grace?
No do p.dele… :D
Začínám na ní bejt silně alergickej, vždyt je tragická… :(

104
yeey
Reagovat

coze? Grace… wtf :-(

105
Tomáš
Reagovat

Přesně sem věděl že vyhraje Grace. A Prize Fight zas vyhrají Rak-Su. To je tak strašně předvídatelné. Pak ale jestli nevypadnou obě zbývající holky tak je to v prdeli.

106
Honza
Reagovat

Jako fakt to nechápu… i když vystupovala poslední, měla výhodnou pozici, okay… ale jako aby v takový konkurenci byla první? To je fakt zatím nejvíc nefér moment letos.

107
Tomáš
Reagovat

@J: Já taky tomu hlasování nevěřím. A Matt asi stejně vypadne i když byl dnes nejlepší. Vůbec tam totiž nezáleží na výkonech co předvedou.

108
DJ Vlado
Reagovat

Moje pořadí za dnešek:

1.-3. Rai-Elle, Kevin a Matt
4. Grace
5. Holly

Dneska bohužel přijdu jak o Rai-Elle, tak o Holly, čímžpádem mám po fandění :-( Kevin je super, ale je to chlap a navíc moc velký favorit všech tady, pro Matta platí něco podobného a Grace je sice holka, ale pro mě málo likeable, navíc mám u ní nevyhnutelné srovnání s mými quirky favoritkami z minulosti :-/

109
Tomáš
Reagovat

@Honza: Počkej až za chvilku vypadne Matt nebo Kevin, to ten moment hned překoná.

110
Tomáš
Reagovat

Bože já tu Grace fakt nesnáším stejně jako Rak-Su.

111
rosien
Reagovat

Tak dnes: 1. Kevin 2. Matt 3. Rai 4. Grace 5. Holly – nechápu vítězství Grace!

112
J
Reagovat

@Tomáš: Nestras. Moj bookmaker a jeho znami tipuju na vypadnutie R a H.

113
yeey
Reagovat

ten format je tak debilni… fakt to neuveritelne hraje do karet tem na konci, kor kdyz se muze hlasovat 4 minuty po poslednim vystoupeni :-/ hezky si to udelali ten prize fight mezi Grace a Rak-su tenhle vikend :-(

114
Tomáš
Reagovat

Moje pořadí za dnešek:

1 Matt
2 Kevin
3 Rai-Elle
4 Holly
5 Grace

115
Tomáš
Reagovat

@J: Tvůj bookmaker možná ale ty tu tipuješ Matta na vypadnutí už dva týdny.

116
Monika
Reagovat

Ja bych poslala domu Holly a Matta. Dneska se mi sice libil, ale celkove me moc nebere. Nicmene tipuju, ze vypadne Rai a Holly.

117
J
Reagovat

Inak Grace aspon nie je tak preferovana ako RAK-SU. Vsimli ste si standing ovations od judges?

118
yeey
Reagovat

koho tipujete na vypadnuti? Holly to ma asi bohuzel jasny, k ni to vidim bud na Rai-Elle nebo na Kevina…

119
Honza
Reagovat

Dobrej šok by byl kdyby šel Matt a Kevin… :D :D
Možná je dneska možný už fakt vše. :D
Ale stejně tipuju Rai a Holly…

120
J
Reagovat

@Tomáš: Po tomto vystupeni ho na vypadnutie netipujem. Navyse mu Simon dal standing ovation.

121
Monika
Reagovat

Produkce muze krasne manipulovat poradim soutěžících, jakmile jde někdo poslední, je naprosta jistota, ze postupuje a casto jeste jako bonus vyhraje hlasovani divaku.

122
Tomáš
Reagovat

@Monika: Souhlas. Sem nikdy neviděl více tak okatě zmanipulovanou show než je X Factor UK.

123
J
Reagovat

Ak to Kevin s Mattom preziju. Nebudem uz viac frflat. Nech si to teda vyhraju protezovani RAK-SU. Na styroch judges vidiet ako ich preferuju a chcu za vitazov. Dolezite pre mna bude tam mat K a M a ich rock.

124
VojtaP
Reagovat

to vyřazování je utrpení sledovat…

125
J
Reagovat

YES!!!!!!!!

126
Monika
Reagovat

ACh jo :-((( Rai mi bude hrozne chybet, byla zpestrenim te show. No bohuzel se prekvapeni nekonalo…

127
yeey
Reagovat

YES! mam obrovskou radost aspon z Matta a Kevina ! ale je to horkosladky, kdyz si vzpomenu, kdo postoupil vcera a Holly a Rai-Elle ne :-/

128
Tomáš
Reagovat

Zaplaťpánbůh za Matta! Jo je to tam!!!!!

@J: Hurá Matt tu dvojitou eliminaci přežil!!! To byly nervy. Jen kdyby šla místo Rai-Elle Grace tak by to bylo dokonalé ale dokonalé není nic.

129
J
Reagovat

Aspon sa konecne nevypadavalo podla sablony. boy-over-boy-over-group-girl atd.

130
J
Reagovat

@Tomáš: To by producenti nedovolili. Od mojho bookmakera mam klebetu, ze Grace to uz chcela vzdat, ale oni jej to nedovolili. Neviem odkial ma informacie, nechce prezradit. Najblizsie na vypadnutie tipuje The Cutkelvins.

131
Honza
Reagovat

Jako podle mě je ta TOP 6 teď vyrovnaná jak blázen… :)
Jsem zvědavej, jak to je vymyšlený na příští týden.

132
Tomáš
Reagovat

@J: Jak se vlastně bude vypadávat příště a kolik jich odejde? Tak The Cutkelvins by podle mě odešli už tenhle víkend místo Rai-Elle kdyby to hlasování nebylo rozdělené, ti jsou při další eliminaci naprosto jasní stejně jako byla dnes jasná Holly a včera Sam.

133
J
Reagovat

Najblizsie je tema COOL BRITANIA. Cize britske songy. Budu sa moct spievat originaly? alebo len covery? Grace by mohla dat napr. LOVE ME LIKE YOU DO. Kevin by mohol dat ANGIE od Rolling Stones a Matt zasa CREED od Radiohead. Viem, ze to nedaju. Dolezite je, ze o tyzden sa tesim najviac na hviezdnych hosti J. Arthur a E. Sheeran.

134
Tomáš
Reagovat

Nevím teď jestli má být GF za dva týdny ve třech nebo ve čtyřech? Každopádně na Top 4 tipuju Rak-Su, Grace, Kevina a Lloyda. Myslím že jestli příště budou vypadávat dva tak už to Matt bohužel nedá a odejde spolu s The Cutkelvins ale viděl bych ho v Top 4 daleko raději než Lloyda ( o Grace a Rak-Su se vůbec nemá smysl bavit ).

135
Tomáš
Reagovat

A Prize Fight nám tentokrát vyhráli Rak-Su nad Grace, to je nám ale překvápko. :D Minimálně v tom Prize Fight produkce prostě s tím hlasováním manipuluje a nebo znají stav hlasování a hlasují podle toho sami či tím nějaké lidi pověří protože jinak tohle prostě možné a vysvětlitelné není. Nevím vůbec jak je to se základním hlasováním a netroufám si spekulovat ale v čistotu hlasování v Prize Fight fakt nevěřím ani omylem, vy ano?

136
J
Reagovat

@Tomáš: To hlasovanie cez appku nie je ciste. Aspon ten PRIZE FIGHT sa mi nepozdava. Je az do oci bijuce protezovanie RAK-SU. Ja som hned vedela, ze im bude celit dnes Grace, aby jej osobne vratili uder z 1.tyzdna. Nech si len SYCO RAK-SU zozerie. Po tom, co minuly rok vydali 2 single HONEY G som o nich stratila dobru mienku. A navyse vydanie druhejp albumi E. Henderson az na r. 2018 poriadne zdvihol zlc jej fanusikom, ktory na SYCO nadavaju.

137
J
Reagovat

Sorry za preklep: Vydanie druheho albumu E. Henderson.

138
J
Reagovat

off topic, ale suvisi s XF UK 2012. Duet J. Arthura a E. Henderson LET´S GO HOME TOGETHER https://www.youtube.com/watch?v=5ICVpMH7sug Asi je to ten spominany duet, o ktorom sa hovorilo, ze ho nahrali.

139
Tomáš
Reagovat

Tipnu si už pořadí jak to nakonec letos celkově dopadne

1 Rak-Su
2 Grace
3 Kevin
4 Lloyd
5 Matt
6 The Cutkelvins

Že by takhle? Jen doufám že Lloyd neporazí Kevina, Kevin si zaslouží minimálně Top 3. A Louis byl nejhorší mentor a měl letos nejslabší kategorii ( kterou si z Boys ale udělal sám vyřazením Aidana ) takže by měl poprávu z mentorů skončit poslední.

140
Tomáš
Reagovat

Splněný sen by pro mě byl kdyby porazil Lloyda nejen Kevin ale nakonec i Matt a oba by byli v Top 4 s Rak-Su a Grace, příště by odešli The Cutkelvins a Lloyd. Ale tomu už moc nevěřím jednak proto že pokud by byl v Top 4 Matt tak by tam byli dva Overs a Louis by tam neměl nikoho, pro produkci bude lepší když tam každý mentor bude mít svého koně a taky proto že Matt se o hlasy dělí s Kevinem a Lloyd má ve své cílovce všechny hlasy pro sebe. No uvidíme jak to dopadne, každopádně pozice Matta je dost těžko odhadnutelná, možná nejtěžší ze všech soutěžících. Ještě nikdy nevyhrál ale zároveň není ani na konci hlasovacího žebříčku takže je někde uprostřed a tam to může dopadnout jakkoliv. Docela mi začíná připomínat Bendeho nebo Šmajdu z našich SS, taky vždy odepisovaný a jasný kandidát na vypadnutí ale postupuje a postupuje. :) Tak snad to nezakřiknu a příště nevypadne.

141
J
Reagovat

Tesim sa, ze Matt s Kevinom postupili a zaroven som smutna z vypadnutia Holly a Rai-Elle. Myslela som si, ze SYCO si mysli na Rai-Elle, ale uz o tom pochybujem. Nech uz vyhra ktokolvek SYCO ma oci len pre RAK-SU a len ich bude podporovat. Rovnake to bolo v r. 2010, kedy vyhral M. Cardle. Cela pozornost Simona a SYCA sa venovala len ONE DIRECTION. Je mi luto viac Holly nez Rai-Elle. Holly mala dobre vykrocene do live shows. Bola pekna tak prirodzena so svetlejsimi vlasmi. Tu Lady Gaga v 6 CC a Rihannu v JH dala excelentne. Po postupe do LS rodicia podpisali zmluvu (Holly nema 18 rokov) a Holly sa dostala do ruk producentov a dopadlo to tak ako to dopadlo. Najskor to zacalo zafarbenim vlasov a potom tie sialene vybery piesni + kritika od Simona minuly tyzden old-fashioned? Preco Simon aj pred 2 rokmi nekritizoval vystupenia protekcnej Louisy ako old-fashioned and boring? Vsetkych 16 sutaziacich sa dostalo do ruk produkcie a ta s nimi manipuluje volbami piesni, stage presence, videovizitkami (jeden ma smutnu, neosobnu, iny zasa vrelejsiu, veselu), oblecenim a nesmiem zabudnut ani na clanky v novinach (tabloids). Matta tolko pranierovali v clankoch tabloids az kym nedal povolenie na to, ze sa deti ukazu vo videovizitke. Po tom, co sa v nej deti ukazali, Matt uz nemal ziadnu negativnu antikampan v tabloids. Pred zaciatkom LS, kedy vyslo najavo, ze ma 3 deti, hovoril o tom, ze ich chce z toho vynechat. A pred tyzdnom boli v jeho videovizitke. Dalej o RAK-SU sa hovori vsade len ako o STARS (CELEBRITIES), kym Grace pranierovali v tabloids s vymyslenou affair s Mattom, s vymyslenym „diva“ spravanim, nakoniec vyniesli na svetlo sveta tu zalezitost, ktora sa stala este na strednej skole. Stavim sa, ze keby si novinari posvietili na RAK-SU dockali by sme sa ovela chutnejsich skandalov. Ale to sa SYCU a XF BOSSES nehodi. Dolezite je, ze RAK-SU sa predavaju opat MONA LISA dobila itunes chart No. 1. Briti maju cudny hudobni vkus. Az sa mi nechce verit, ze dali svetu The Beatles, The Queen, The Rolling Stones… Smutne.

142
rteP
Reagovat

@Tomáš: a co tak CZ SK SuperStar

143
rteP
Reagovat

@Tomáš: CZ SK SS je vic zmanipulovana

144
Tomáš
Reagovat

@J: Takže připouštíš že by to třeba Rak-Su nemuseli vyhrát? Já myslel že si o tom skálopevně přesvědčená. Jinak pokud jde o Holly tak bohužel patřila k těm soutěžícím, kteří měli velmi slibný rozjezd ještě před Live Shows ale s příchodem živáků bohužel totálně vybledla, ztratila jiskru a stala se nezajímavou. To její vypadnutí bylo neodvratné. Sean s Connorem sou vlastně stejný případ. Těžko říct jestli tohle je jen změnou image, výběrem songů, manipulací produkce atd. Já si myslím že Holly by už tak jako tak ničím nepřekvapila, prostě příliš brzy odkryla všechny své zbraně a pak už neměla co dál ukázat. To Rai-Elle byla přesně opačný případ, ze začátku nenápadná ale kolo od kola rostla a zlepšovala se, stávala se miláčkem diváků. Takový vývoj je vždy u soutěžících nejzajímavější. Bohužel včera jí to moc nevyšlo a stálo ji to krk v soutěži, místo ní měla odejít Grace. Takže já myslím že Rai-Elle je větší škoda než Holly ale záleží z jakého pohledu se na to kdo dívá no. Jak myslíš že by to včera dopadlo kdyby Grace zpívala jako první a Rai-Elle jako zlatý klinec?

145
Tomáš
Reagovat

@rteP: Tak to těžko říct no ale je pravda že v nás asi mají zdatnou konkurenci…viděl bych to tak fifty fifty. :-D

146
J
Reagovat

@Tomáš: Ja si len myslim, ze odvtedy, co Holly postupila do live shows sa ju snazili odstavit. Vybery piesni. Zaujimave, ze ked si piesne vyberala sama az na tu A. Keys na kastingu, tak sme ju chvalili a ona ziarila. Ale od zaciatku live shows stale zapadala. Grace je babkou v ich rukach a robia si s nou, co sa im paci. V tejto chvili je mi jej len luto. Raz ju chvalia, inokedy hania, ziadne standing ovations, priserne oblecenie (stylista sa vyznamenal). Nech uz skonci akakolvek by som bola najradsej, keby namiesto SYCA uzavrala zmluvu s COLUMBIOU. Pre SYCO je jej velka skoda. A Kevina s Mattom by do COLUMBIE mohla vziat tiez. S. Cowell a jeho podarene SYCO totizto povazuje rock za dated a hlavne nekomercny, ale COLUMBIA nie. Ma u seba FOO FIGHTERS, H. Stylesa… Takze aj Kevin s Mattom by sa kludne po COLUMBIOU mohli v buducnosti uplatnit. Nezelam si, aby SYCO vydalo a profitovalo z Gracinho songu ROOTS. Pretoze vela ludi pise, ze ich Grace sklamala, ale ROOTS sa im paci a kupili by si ho. Nech ROOTS vyda COLUMBIA, RCA, WARNER ale nie SYCO.

147
Michal V.
Reagovat

Letosni rocnik X-Factoru jde hodne mimo me…prakticky jen proklikavam ty youtube videa co tu Vojta linkuje a uprimne receno jsem rad, ze neztracim cas sledovanim primych prenosu.

Z dnesni nabidky jsem doposlechl asi jen tu Rai-Elle, ostatni bylo nekoukatelne a neco i neposlouchatelne (obzvlast milacek produkce Grace me medi prakticky od prvniho videa co jsem slysel…ja tyhle „quirky“ zpevacky nemam rad, snad s jedinou vyjimkou jedne nejmenovane svetove superstar)

Sobotni menu se mi libilo vic…oba original songy Cutkelvins a Rak-su si dovedu predstavit v radiich (a souhlasim s vojtou, ze prvnich par tonu bylo jak od chainsmokers u cutkelvins), bylo to moderni, aktualni, zive, zabavne (i kdyz me teda Rak-su obcas pripomeli Reggie&Bollie).

Chapu, ze britsky divak ma jasno a Rak-su porazi Cutkelvins (ja to mam bohuzel obracene). Nicmene z te bidy ani nevim koho by me potesilo vitezstvi.

PS: Shereen (nebo jak se menuje) je fakt kocka ;-) nicmene to bude asi hlavni problem proc jsou Rak-su pred sourozenci… precejen je znamo, ze kluci hlasuji min nez holky a 4x nice boys x 2 nice boys(ktery navic jsou upozadeni)…

148
J
Reagovat

Vyberam odsek zo sofabetu, aby sme aj my boli menej kriticki. „In general, we always try to bear in mind that how the show presents acts may or may not resemble how they actually are as human beings. They have no control over how their VTs are edited. They may or may not have input into song choice, staging, styling etc – but we think it would generally be wise to assume that they’re taking advice.
For that reason we always try to remember to critique the persona the show presents, not the actual person – and from a position of sympathy, as we assume many won’t have fully realised what they were getting themselves into. We think it’s always fair to critique what the show may be trying to achieve by presenting acts in a certain way – indeed, it’s the purpose of this site – as long as it is done with sensitivity to the act concerned.“
Pretoze si uvedomujem tu manipulaciu so sutaziacimi, nebudem davat svoj rebricek ako sa mi ktore vystupenie pacilo. Viem, ze hopkajucich RAK-SU by som zo subjektivno-objektivneho pohladu nikdy nedala na 1.miesto. Minimalne v tomto ma ta Grace aj ked mi je jej hlas niekedy v niektorych songoch velmi protivny nad nimi navrch. Poctivo som si vypocula vsetky jej doteraz spievane songy v XF a takisto aj songy, ktore spievali RAK-SU. Jej songy nie su vsetky na jedno kopyto, rovnako ako nie vsetky su o ex priatelovi, iba dve z bootcampu a 6cc. Ten jej posledny song HESITATE sa mi nepacil, ale aspon neznel rovnako ako ROOTS, DON´T GO, ci TOO YOUNG.
Dufam, ze za vsetky spinavosti a manipulacie SIMON COWELL nikdy neziska vysneny aristokraticky titul a nestane sa z neho Sir Simon.

149
J
Reagovat

Itunes charts:
1. MONA LISA – RAK-SU
9. HESITATE – GRACE
10. DIMELO – RAK-SU
13. MAMACITA – RAK-SU
27. FAITH – RAK-SU
42. I WILL ALWAYS LOVE YOU – KEVIN
44. SAVED ME FROM MYSELF – THE CUTKELVINS
51. TOO YOUNG – GRACE
54. A DIFFERENT CORNER – LLOYD
60. FROM THIS MOMENT ON – LLOYD
63. FAST LOVE – KEVIN
66. FALLIN´ – MATT
80. I CAN´T MAKE YOU LOVE ME – GRACE
86. ISSUES – SEAN AND CONOR

14. THE THING ABOUT LOVE – MATT TERRY (chudak, RAK-SU aj Grace ho predbehli)

150
J
Reagovat

O tyzden TOP 6 spieva v sobotu kazdy 1 piesen a jeden z nich vypadne a v nedelu TOP 5 zasa spieva kazdy 1 piesen a opat jeden z nich vypadne. Cize aj v sobotu aj v nedelu sa spievaju piesne z Britskej Sceny Pop Music? Takze do FINALE ide TOP 4.
O tyzden by som si najviac priala vypadnutie RAK-SU, ale to sa bohuzial nestane. Takze by som uz v sobotu vyhodila Lloyda. Lloyd sice spievat vie, ale pre mna je dost nudnym a navyse v Lloydovi vidim velku hrozbu ohladom postupu Kevina do TOP 3. Takze radsej sa zbavit nudneho Lloyda co najskor.

151
Honzad
Reagovat

Myslím, že si přehnanými teoriemi a zabýváním se strategií produkce příliš kazíte celé sledování. Manipulace v reality show existuje odjakživa, je to zábavní průmysl, kde jsou jedinou smysluplnou měnou jen a jen peníze, nikoliv divácká spokojenost. Produkcí vštípené narativy mohou hrát svou roli, ale v konečném důsledku stejně rozhodnou hlasy publika – a to vůči nim může i nemusí být imunní. A o pořadí vlastně ani nejde, vždyť se historicky daří často mnohem víc řadě těm, co v soutěži dopadli hůře než vítězové. Simon je byznysman, jenž logicky sází na své koně. Odhlédnu-li však od nadhodnocování RAK-SU (kteří mají ale podle diváckých ohlasů holt objektivně potenciál), je ve svých hodnoceních tak z 90 procent naprosto přesný – teď o víkendu hodnocení Loyda, Sama, v podstatě i Kevina, který byl přesto nejlepší, ale mírná kritika byla na místě. S groups umí pracovat jen on, v ostatních kategoriích je to vždycky podstatně jednoduší, protože ke skupině jako celku je pro diváka mnohem složitější se nějak emočně připoutat než k personalizovaným jednotlivcům.

V predikcích pro následující dva týdny bych byl opatrný. Mám pocit, že zapomínáte na ještě jeden moment, který by mohl zamíchat kartami – pokud totiž před finále vypadne Kevin nebo Matt, ten druhý na tom může slušně vydělat, protože se perou o hlasy velmi podobné divácké skupiny. Stejná mentorka, podobný věk, kytara, muzikantství, hudební i osobnostní vyzrálost, likeability, výrazný hlas. Není, ke komu jinému by se zklamaní hlasující obrátili, než právě k tomu zbývajícímu. V takovém případě bych se vůbec nedivil, pokud by nakonec jeden z nich dokázal i narušit primát dvojice RAK-SU & Grace.

152
J
Reagovat

@Honzad: To by som sa potesila vediac, ze Kevin alebo Matt by mohli zdolat aspon Grace ak uz nie RAK-SU. Najma preto, ze Matt by chcel davat na buduci vikend originalny song. https://twitter.com/TheXFactor/status/932579296878538753

153
VojtaP
Reagovat

@Honzad: asi bych to nenapsal líp, ta paranoia není pro sledování reality show zdravá. Kdo sledoval dřívější řady XF, tak ví, že podobné zákulisní tahy s bulvárem, running order, editem pro určité soutěžící tam byly vždy a je tomu tak i u nás, je to hlavně zábavný pořad, který má produkce zájem udržet co nejzajímavější do konce. Jestli si myslím, že bylo něco na 90 % zmanipulované tak to byl loňský výběr témat Jukeboxem :D

Když už je o tom řeč, tak si myslím, že o manipulaci hlasování je zbytečné tady mluvit. Kdyby se něco takového prokázalo, tak si ITV už s žádným soutěžním pořadem ani neškrtne. Ty reklamace a rozhlašování, jak je to zmanipulované se taky objevují každý rok a nakonec se podle odhalených výsledků na konci vždy ukázal opak. Letos se taky zapomíná dost na to, že se odhaluje 1. místo, což se nikdy nedělalo. Fanoušci Rak-Su a Grace se klidně mohli zalarmovat, když se tam minulý týden ani jeden neobjevil, subjektivně mají asi nejvíc fanoušků už vlastně od první epizody. Proto se může zdát, že Pricefight tak podivně vychází.

154
VojtaP
Reagovat

@J: ten duet je super, doufám, že studiová verze vyjde jako singl, mohlo by to mít úspěch. :) Na druhé album Elly už taky čekám jak na smilování, ten její debut byl hodně silný, tak snad se čekání vyplatí, snad to bude v příštím roce dříve než později. Snad už se konečně dočká taky Louisa, na tu jsem taky zvědavý…

155
frantik
Reagovat

Nechci rýpat, ale dělejte radši Voice US. Tam je to o zpěvu. Tohle je hrozná fraška a snad to Simonovi dojde

156
VojtaP
Reagovat

@frantik: Mě osobně The Voice jako formát nikdy příliš nebavil. Uznávám, že mají dobré zpěváky a někdy se mrknu na nějaká videa. Ovšem jestli je to o víc o zpěvu je diskutabilní, mě to přijde spíše víc o koučích než o soutěžících.

Jinak bych sem rád dával alespoň videa z nového American Idolu, uvidíme kolik bude času. :)

157
J
Reagovat

@VojtaP: No na novy American Idol som fakt zvedava. Osobne ak porovnam X FACTOR UK a American Idol, tak Idol som mala radsej. V nom predovsetkym islo o spev. Kym v XF UK mam pocit, ze viac ide o zabavu. Aj ked na druhej strane K. Perry ako porotca?

158
VojtaP
Reagovat

@J: jako ona sama žádná extra zpěvačka není, ale . myslím, že jako porotkyně bude upřímná, byla taková i když hostovala v XF a působila přirozeně. Ten panel celkově nevypadá zase tak špatně, neokoukané tváře a přitom pro Američany známé, každý tam zastupuje svůj žánr a kus americké kultury. Uvidíme.

159
J
Reagovat

@VojtaP: Nakoniec nielen nielen od porotcova, ale viac od spevakov-sutaziacich AI bude zalezat, aky ten novy Idol bude. Som fakt zvedava, ci tam bude niekto schopny rock-singer. Ked uz pre nic ine tak pre pestrost.Takisto by som bola zato, aby sa spievali co najmenej spievane songy. Ked si pomyslim na kolo z predchadzajuceho Idolu, kedy vsetci spievali songy, ktore sa uz spievali v Idole. Tak tentoraz by som bola za kolo nikdy nespievanych songov.

off topic AI, ale aktualne k tohtorocnemu XF UK a najma k RAK-SU: https://www.youtube.com/watch?v=OLINYTVTlQ4

160
J
Reagovat

Pristihla som sa, ze mi je smutno z toho, ze tie dve Rai-Elle a Holly vypadli. Isteze som rada, ze Kevin a Matt postupili, ale nemozem si pomoct je mi luto tinedzeriek. Mne sa najviac ci uz Rai-Elle alebo Holly pacili v 6 CC, ked si piesne vyberali same a zaziarili. Pre spomienku: https://www.youtube.com/watch?v=4G7kwCNAtao – Rai-Elle a Holly – https://www.youtube.com/watch?v=gxT2Y3vS6lE. Zamyslela som sa nad tym, ze Rai-Elle mala ovela krajsi jemnejsi vyhadzov nez Holly. Ta to mala dost drsne – vyber piesne, stage presence, kritiky od judges. Pozrela som si ich videovizitky, kedze moj bookmaker hned vedel podla nich, ze vypadnu. Rai-Elle posobila ako otravne dieta a Holly viac ako fanynka Harryho Stylesa nez sutaziaca XF.
Na druhej strane obe maju len 16 rokov a ked budu chciet este to mozu v buducnosti daleko dotiahnut. Rai-Elle by mala ist rozhodne studovat herectvo a spev. V tom je jednicka – odtial vedie cesta nielen k divadlu, muzikalom, filmu, ale aj k pop music. Holly by sa mohla tiez riadit heslom: „Krasa lezi ladom kym sa nevyuzije, talent detto.“ Na Hollynom mieste by som isla do modelingu a tiez sa nejako skusila presadit ako herecka, spevacka.

161
J
Reagovat

Pre vsetkych fanusikov LOUISY JOHNSON: Louisa Johnson – ALONE (HEART) https://www.youtube.com/watch?v=D08hAHuqjWw

162
J
Reagovat

Vyborny rekap zo sofabetu, odporucam precitat!!! Najma ten, kto je zvedavy ako to asi bude pokracovat v sutazi a najma po sutazi. Z clanku/rekapu vyplyva, ze SYCO sa chysta vydat vo februari albumy originalnych songov. Z clanku jasne vyplyva, ze RAK-SU maju vitazstvo v kapse. http://sofabet.com/2017/11/22/x-factor-2017-week-4-review-cloudy-chance-meatball-metaphors/

163
J
Reagovat

Lloyd na koncerte Little Mix 21.11.2017 -MANCHESTER ARENA https://twitter.com/LloydMacey1/status/933104417620025344

164
J
Reagovat

Ella Henderson – nove songy z koncertu Jamesa Arthura, kde bola jeho open act.
https://www.youtube.com/watch?v=JH0ZtTIq7t4
https://www.youtube.com/watch?v=a5O6BSUzbTo
Na YT sa daju najst aj dalsie nove songy Elly. Vyzera to, ze CHAPTER TWO album bude zaujimavy. Rovnako sa da najst aj novy song J. Arthura NAKED, s ktorym bude vystupovat v nedelu 26. 11. v XF.

165
Tomáš
Reagovat

Tak kdo vypadne teď o víkendu když má v sobotu odejít jeden a v neděli taky jeden? Rak-Su a Grace mají GF bohužel jisté. Takže já bych si přál vypadnutí The Cutkelvins a Lloyda ( aspoň trochu reálná možnost ) ale spíš to vidím v sobotu na odchod The Cutkelvins a v neděli musím bohužel opět tipnout na vyhazov Matta. Ale budu se bát i o Kevina. Jaké sou aktuální kurzy bookmakerů na obě vypadnutí? Zkrátka podle mě asi odejdou The Cutkelvins a bohužel jeden z Overs, moc nevěřím tomu že by se do GF dostali Matt s Kevinem oba dva. Ale oba by si GF zasloužili víc než Lloyd, sou oba daleko lepší.

166
J
Reagovat

@Tomáš: Ja by som v sobotu vyhodila Lloyda. Kevin by velmi posilnil svoju poziciu po vypadnuti Lloyda. Ak si pozries komenty od ludi, ktori hlasuju za Lloyda a vynechas ludi z Walesu vacsina z nich ma ako druheho favorita Kevina. Tito ludia sa odvolavaju na to, ze Lloyd je najlepsi spevak v sutazi a hned za nim je Kevin, ktory je navyse skromny a muzikant. Som si na 99% ista, ze velka cast ludi by po vypadnuti Lloyda hlasovala potom za Kevina. Takto sa moze Kevin dostat do TOP 4 bez toho, ze by vypadol Matt. A v nedelu by som vyhodila The Cutkelvins, aby mohol do TOP 4 ist Matt. Ja si totizto myslim, ze producenti budu svojich chosen ones RAK-SU chranit ako aj Grace za predpokladu, ze aj jej planuju vydat vo februari album. Takze zostavaju len 2 volne miesta a ja by som tam rada videla v TOP 4 spolu s RAK-SU a Grace aj Kevina s Mattom. Co by sa stalo, keby vypadol Matt aj The Cutkelvins? Kevin by sa pretahoval o hlasy s Lloydom. To uz radsej nech sa pretahuje o hlasy s Mattom. Lloyd je sice solidny spevak, ale ma nulovu charizma, s tymi jeho baladami by ma len nudil. Kym menej dokonaly a najma rockovy Matt je pre mna ovela zaujimavejsi a rada by som mu dopriala dostat sa aspon do 1.kola grandfinale TOP 4 v sobotu 02.12.2017. Tym by som si ho vychutnala aspon o tyzden dlhsie.

167
J
Reagovat

@Tomáš: V sobotu sa spieva to najlepsie z Britskej pop music COOL BRITANIA a v nedelu piesne GET ME TO THE FINAL. Matt aj The Cutkelvins chcu ak preziju sobotnajsie vylucovanie spievat v nedelu originalne songy. O RAK-SU a Grace ani nepochybujem, ze maju v zalohe originalne songy. Este tak Kevin, keby chcel vytiahnut nejaky zo zalohy, kedze uz jeden originalny spieval v JH. Na Mattov som velmi zvedava. Dufam, ze aspon sobotnajsi vyhadzov prezije, aby som si ho mohla vypocut. Nic sa neda robit, musi v sobotu vypadnut Lloyd. A aby ho to prilis nebolelo, poslala by som ho rovno do WEST END. Mozno v buducnosti z nich vsetkych bude prave Lloyd najslavnejsi. Ktovie. RAK-SU nemaju dlhodobe vyhliadky. Su vo veku 26 rokov a viac ako na 2 albumy ich buducnost velmi nevidim. Mattovi a Kevinovi by som priala co najlepsiu buducnost, ale ta odo mna nezavisi.

168
J
Reagovat

Piesen HESITATE nenapisala Grace sama. Mala dalsich spoluautorov. Zaujimave, ze? https://twitter.com/laurenaquilina

169
libena
Reagovat

@Honzad: @VojtaP:
děkuji za krásné shrnutí možného zákulisí x factoru. taky si nemyslím že by to šlo. a přiznám se, že s místními diskutujícími v podstatě nestačím držet krok a rozplétat ty zákulisní pletky…táhne se to tu od začátku soutěže se všemi pravdivými či nepravdivými spoilery…ale co, zajdu sem jen na rekap a stačí mi to.
soutěž poctivě sleduji a prostě se bavím. vždyť je to zábavný pořad. tak ať si rak-su vyhrají, mě nevadí. místy mě docela baví. místo pro novou klučičí skupinu je teď volné. the cutkelvins mě ale baví víc. no ale co. a obou vypadnutých holek je mi moc líto, fandila jsem jim oběma. adorování obou chlapů mi přijde až přehnané.

k voicu – miluju chemii, která panuje mezi blakem sheltonem a adamem levinem, je asi pravda, že je to hodně o koučích, ale na druhou stranu je pravda, že žádný mizerný zpěvák se tam nenajde! úplně jsem zaplesala, když jsem viděla v knock outs kelly clarkson (bude v příští sérii voicu jako porotkyně), byla úžasná. moc mě mrzí, že ji nezlákali do amer.idolu. myslím si, že by to bylo skvělý, když tu soutěž sama vyhrála a pak by byla porotkyní. dál bych v porotě viděla ráda adama lamberta (taky bývalého soutěžícího), ten se moc osvědčil v australském x factoru. no ze současné poroty nového idolu se nejvíc těším na country boye luka bryana, ten je fakt dobrej. no katy mě může max.příjemně překvapit, protože nejlepší ženská porotkyně idolu podle mě je jennifer lopez. lionela nemusím, nebo spíš ani nevím co od něj můžu čekat.mohli přece jen vzít někoho mladšího (přestože steven tyler je cca stejně starý, ale je cool a je úžasnej), protože právě idol je soutěž, kde je daná věková hranice a je v podstatě „pro mladý soutěžící“. věkově i žánrově to prostě nesedí…tak uvidíme :-)

sorry za off topic, ale k voicu ani idolu tu nic není..

170
Tomáš
Reagovat

@J: Já ti nevím ale Lloyd podle mě minimálně v sobotu určitě nevypadne. Myslím že The Cutkelvins v pohodě porazí, ti asi mají z té zbylé šestice už nejméně fanoušků. V neděli to vidím 50 na 50 mezi Mattem a Lloydem a ještě se budu bát aby to nakonec neodnesl Kevin. Problém je v tom že Lloyd je takový přesně ten nudný sucharský kantilénový typ pro který britové vždycky hlasovali a měli ho v oblibě. Navíc to může krásně ovlivnit i produkce tím že ho šoupnou na konec a mentoři tím že ho vychválí do nebe. Takže nevím nevím ale moc vypadnutí Lloyda nevěřím a už vůbec ne v sobotu. A produkce si to dost možná bude chtít udělat tak aby měl pro větší atraktivitu sledovanosti v GF každý mentor svého svěřence a použijou k tomu všech dostupných prostředků.

171
Tomáš
Reagovat

@J: A nezapomeň na to, že Lloyd ještě předminulý týden měl nejvíc hlasů ze všech a porazil i Grace, to se bohužel Mattovi nikdy nepovedlo a The Cutkelvins ti si o něčem takovém můžou nechat jen zdát. Takže i to naznačuje že jeho podpora bude dost velká a nemyslím že by během krátké doby tak rapidně klesla. Zkrátka jeho vypadnutí o tomto víkendu moc velké šance nedávám, bohužel pro nás no.

172
J
Reagovat

@Tomáš: Na to, aby Lloyd porazil Grace, musela produkcia vytiahnut vsetky tie hanlive clanky v tabloids. O tom, ze Grace mala romanik s Mattom ako aj, ze sa spravala ako diva (always insider). Plus Lloyd vystupoval po Grace a Sharon zahrala divadlo so slzami a dojatim. Islo v podstate o to, aby kazdy tyzden vyhral niekto iny PRIZE FIGHT. Staci Lloyda poslat vystupovat ako prveho (este nevystupoval hned na zaciatku), dat mu super nudny song, poriadne ho skritizovat a Kevina na konci alebo ako predposledneho a mas to. Kevin sa nedeli o hlasy len s Mattom u niektorych sa deli aj s Lloydom. Inak ak je pravda, ze v nedelu, ked sa budu spievat piesne GET ME TO FINAL vsetci ostatni okrem Lloyda chcu vytiahnut aj originalne songy, tak je v nedelu Lloyd uz zbytocny. A navyse Louis by si zasluzil tento rok zostat bez svojho kona v grandfinale kvoli Aidanovi.

173
J
Reagovat

Boze ja mam taky strach o Matta aj o Kevina. Specialne zvlast sa bojim o Kevina. Ta tema COOL BRITANIA. Uz minuly tyzden mi bookmaker povedal, ze to nebolo prilis dobre s tou videovizitkou s jeho rodicmi v restauracii, kedy hovorili po francuzsky. Ako keby sa ho producenti snazili sabotovat s videovizitkou plus ta Whitney Houston a to, ze isiel vystupovat ako druhy. A Matt na rozdiel od Kevina nema nejak vela priaznivcov na FB. Mnohi ho tam prirovnavaju k „karaoke pub singer.“ Bojim sa, ze produkcia s snazi dostat do grandfinale The Cutkelvins. Ti Cutkelvinovci by mi ani nevadili, ale len za predpokladu, ze by do GF isli namiesto RAK-SU. Ak by sa tam mali dostat cez Kevina a Matta, tak to je nieco ine.

174
libena
Reagovat

už jsem to chtěla psát včera, ale nakonec jsem to nechala být. ale když na to narazila @J: tak asi takhle: angličani nikdy nenechají vyhrát francouze, nikoho jiného než brita prostě neskousnou. nevěřím tomu. neklaplo to loni saaře neklapne to ani letos kevinovi.může být pořád nahoře, ale pokud bude ve finále dvojice, z níž jeden je cizinec, vždycky britové zvolí svého krajana.

a kdyby byly ve finále obě skupiny? proč ne. změna je život. mužských vítězů bylo dost a kde všichni jsou??

175
J
Reagovat

Zoznam piesni:
Kevin – COME TOGETHER (The Beatles)
RAK-SU -FLOWERS (Sweet Female Attitude)
Grace – LIFE ON MARS (D. Bowie) – uz to coverovala na svojom YT
https://www.youtube.com/watch?v=ZeMj5KLPLJE
Lloyd – DON´T LET THE SUN GO DOWN ON ME (E. John)
Matt – GIMME SHELTER (The Rolling Stones) – idem si to hned pustit
The Cutkelvins – NOTHING LIKE YOU (originalny song) – super vyhoda, The Cutkelvins v sobotu asi nevypadnu

176
J
Reagovat

Tak zo zoznamu piesni je iste, ze vypadne Matt. Reziser M. Scorsese pouzil Th RS´s GIMME SHELTER vo svojich filmoch: GOODFELLAS (1990), CASINO (1995) a THE DEPARTED (2006). THE DEPARTED – ODISIEL? Nech ho nezabudnu dat vystupovat ako druheho v poradi, aby si to poistili.

177
Tomáš
Reagovat

@J: To víš že nezapomenou. :D A tak vypadne no, stejně je to celé strašně zmanipulovaná fraška, ještě mnohem víc zmanipulovaná než naše SS takže mě už to vážně začíná být celé úplně jedno. Jako jo, pořád fandím Kevinovi s Mattem a přeju jim aby došli co nejdál ale už to fakt beru s rezervou když je nad slunce jasné že to stejně vyhrají ti debílci Rak-Su. Vážně asi nemá cenu to takhle prožívat.

178
J
Reagovat

@Tomáš: To vies, producenti pouziju vsetko mozne, len, aby RAK-SU pomohli: stage, tanecnici, vokalisti a ak to nebude stacit tak pimp slot ako najucinnejsiu zbran, kedze sa hlasuje az potom, co vsetci dospievaju. Kto si uz pamata toho kto spieval ako prvy, ci druhy, ked RAK-SU na konci urobia sou.

179
J
Reagovat

@Tomáš: Toto su asi 2 najschopnejsie vykony a covery J. Irene a C. Johnson duet : GIMME SHELTER – AI 2014: https://www.youtube.com/watch?v=TJrA_wl2LPQ + Miguel Dakota – AGT 2014 https://www.youtube.com/watch?v=2GrjNRxbqFo.

180
J
Reagovat

@Tomáš: Asi to rozkuskujem, kedze predchadzajuci komentar caka na schvalenie kvoli YT linkam. 2 najlepsie covery GIMME SHELTER
duet J. Irene a C. Johnson – AI 2014 :https://www.youtube.com/watch?v=TJrA_wl2LPQ

181
J
Reagovat

@Tomáš: Ten druhy najlepsi cover GIMME SHELTER je od finalistu AGT 2014 M. Dakotu : https://www.youtube.com/watch?v=2GrjNRxbqFo

182
J
Reagovat

@Tomáš: Inak Kevin bude v bezpeci: COME TOGETHER spievali dvaja vitazi XF UK: Matt Cardle a Ben Haenow. Kevin ich oboch so svojou verziou podla mna este moze schovat do vrecka hlavne kvoli tomu, ze ma lepsi hlas nez obaja dohromady. A je to dobre, ze vyfasoval The Beatles. Uz som sa bala, ze mu daju nedajboze Adele.

183
J
Reagovat

@Tomáš: Toto je fakt skvela verzia RS´s GIMME SHELTER od U2, M. Jaggera a Fergie: https://www.youtube.com/watch?v=o42zmYN2_-k. Ten BONO je uzasny. Ja mam U2 velmi rada. Uz len dufam, ze Matt tuto staru, ale skvelu vec poda vo vynovenom kabate. Skoda, ze som nesledovala American Idol v r. 2014 C. Johnson bol vitazom (rocker) a Jena Irene, ktora s nim duet spievala skoncila druha, tiez rockerka. Ked su rockeri v sutazi v akcii tak ja to prepasiem. Tu vidis rozdiely medzi USA a UK. V Amerike si este stale ctia rock, kym v Britanii hopkaju na RAK-SU. Az sa cudujem, ze Matt s Kevinom dosli tak daleko. Simon s producentmi urobili asi ustupky kvoli Americanom, ktori XF uvadzaju na kanale plnom rocku. Inak sa vravi, ze v tom novom filme od Scorseseho IRISHMAN je tiez GIMME SHELTER. Ten Scorsese musi byt velky fanusik The Rolling Stones a ta piesen GIMME SHELTER pre neho znamena asi nejaku mafiansku hymnu.

184
libena
Reagovat

caleb johnson byl vítěz z nouze ctnost, byl to vcelku slabý ročník, před ním byli daleko lepší rockeři (adam lambert, david cook, james durbin…). jena irene byla kočka a dotahovala to – na začátku soutěže ji tipovali na vypadnutí, ale došla až na dvojku. ovšem tím jejím rockerstvím bych si nebyla až tak jistá.

185
Honza
Reagovat

Ach jo, a furt se tu budou řešit „manipulace“ produkce… Už je to fakt únavný, sorry. :-)

186
libena
Reagovat

@Honza: naprostý souhlas, už to tu nedávám…bývaly doby, kdy jsem komentovala hodně, koukala na live show online, psala k tomu online komenty, ale kde ty časy jsou…
jak jsem psala výše, přečtu si rekap a hotovo

Přidat komentář