Panáček v reality show

X Factor UK 2017: Hity George Michaela v podání top 12!

11. Listopad 2017 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

xfactor_georgemichael

Do velkého Finále nezbývá už ani měsíc a v soutěži zbývá stále 12 finalistů, tento týden se produkce rozhodla uctít zesnulého George Michaela, zazní tedy jeho nejznámější hity, ať už sólové nebo z dob dua Wham! Plánovaná double elimination v oba večery se nakonec neuskuteční, tudíž můžou být diváci v klidu, že šance na šokující exit jsou nyní menší. Rozhodnutí přišlo přímo z produkce, kdy vzhledem ke kvalitě line-upu jim tento twist přišel až moc drastický. Diváci tak budou mít o něco více času si vybrat svého favorita. Jako v předchozí večery se tedy bude vyřazovat opět po jednom soutěžícím v sobotu i v neděli. Kdo bude domů následovat Leona a TracyLeanne? Jako hvězdní hosté vystoupí Paloma Faith a Harry Styles.

Jak sledovat X Factor živě?

Používáte-li prohlížeč Google Chrome nebo Mozilla Firefox, je zde řešení pomocí VPN pluginu HOLA. Po jednoduché instalaci lze prohlížeč nastavit na UK server, následně se zdarma zaregistrovat přímo na stránkách ITV HUB. Přehrávač se ještě může zeptat na váš ZIP code, zde stačí použít jeden z platných UK zip codů. Poté již můžete sledovat ITV bezplatně ve vysoké kvalitě. Případně můžete zkusit další fungující streamy, třeba TVCatchup nebo TVPC.com

Sobotní přenos začíná ve 21:10 a nedělní ve 20:30 našeho času.

5. live show

Vítěz Pricefight tohoto týdne vystoupí jako předskokan na vyprodaném koncertu Little Mix v Machester Arena.

Rak-Su

výběr: Faith

Kluci z Rak-Su už si druhý týden brousili zuby na cenu pro vítěze hlasování, byť druhou účastí v Pricefight potvrdili svou pozici jednoho z favoritů soutěže, avšak cenu jim tentokrát vyfoukl Kevin. Zadostiučiněním pro ně však byla první pozice v iTunes chart s jejich písní Dimelo a jejich další píseň v top 10. Jestli k tomu přidají i další je otázka. Tentokrát se museli poprat po dlouhé době s coverem a zrovna od legendy George Michaela. Jako otvírák dobré, píseň předvedli v modernějším pojetí a přidali si do ní pár řádků vlastního rapu. Na první poslech dobrá jednohubka, na ten druhý už jdou více slyšet slabiny v podobě nepříliš přesvědčivého zpěvu. Přes glorifikující komenty poroty to na vítězství ani dominanci iTunes chart tento týden nemusí stačit.

Matt Linnen

výběr: Careless Whisper

Jestliže bych měl označit někoho, kdo se zlepšuje každým kolem, tak bych řekl, že je to Matt. Jeho výběry na papíře vypadají vždy nemyslitelně, avšak Matt si zatím vždy našel způsob, jak si písně předělat a zazářit. Tento týden nebyl výjimkou. Matt z Careless Whisper udělal působivou rockovou baladu, o poznání temnější než originál, aranžmá se zapojením smyčců bylo geniální. Přestože start nebyl úplně čistý, tak se Mattovi podařilo do písně dostat a ke konci skvěle vygradovat. S přehledem to byl jeho dosud nejlepší výkon v soutěži. Jen tak dál!

Jack & Joel

výběr: The Edge of Heaven

Jack & Joel minulý týden dostali minulý týden od svého mentora Simona studenou sprchu. Proto se tento týden snažili najít seriózní výběr, aby i Simona přesvědčili, že nejsou joke act. S The Edge of Heaven se jim to podařilo. Když pominu Jackovo zaváhání v posledním refrénu a drhnoucí společné pasáže, tak vystoupení odsýpalo. Poprvé od castingu tak podali opravdu vkusný výkon a zároveň jejich nejlepší v Live shows.

The Cutkelvins

výběr: Killer/Papa Was A Rolling Stone

Rodinné trio ve své emotivní dotáčce odhalilo, že jejich vztah k hudbě v nich probudil jejich zesnulý otec. Jejich výběr coveru Papa Was A Rolling Stone znají už od dětství. Písni dali modernější, více taneční kabát. První polovinu písně začala Shereen opět s oběma bratry v pozadí a přes výrazné taneční aranžmá to drhlo. V druhé polovině však přišel obrat a oba bratři poprvé v Live shows vyšli ze svých kukaní a připojili se k Shereen na pódiu a všichni si společně střihli refrén. Dynamika celého vystoupení se změnila, najednou to nebylo jen Shereen a spol, ale The Cutkelvins. Paráda! Myslím, že jsou na dobré cestě, jak najít správný poměr toho, aby Shereen vynikla jako hlavní vokalistka a bráchové nezůstali jen do počtu.

Sean & Conor Price

výběr: Freedom! ’90

Sean & Conor opět vsadili na svůj osvědčený recept, zpěv + kytara + rap, který s výjimkou první Live show používají už od začátku. Je sice obdivuhodné, že si dokáží písně takhle přizpůsobit a dodat vlastní text v podobě rapu, nicméně se z nich stali „one trick pony“, jejich vystoupení jsou předvídatelná a tím pádem tolik nenadchnou. Osobně mi u Seana a Conora chybí viditelný vývoj, jako třeba dnes u Matta nebo The Cutkelvins. Dnešní vystoupení tedy hodnotím jako jejich lepší průměr, ovšem s porovnáním s ostatními nižší liga.

Kevin Davy White

výběr: Fastlove Part 1

Kevin je po minulém týdnu, kdy vyhrál celý víkend na koni, jak přiznal ve své vizitce, ve Smooth se hudebně našel. Tento týden zvolil Fastlove, se kterou se Adele postarala o highlight letošního předávání Grammy. Kevin zvolil podobný přístup jako Adele. Když přehlídnu lehce nedbalou výslovnost, což se na výsledném dojmu nepodepsalo, tak Kevin opět neskutečně zazářil. Tohle byl opravdu vrchol večera a Kevin si opět naběhl na prvenství v hlasování.

Osobní top 3

  1. Kevin Davy White
  2. Matt Linnen
  3. The Cutkelvins

Bottom 2

  1. Sean & Conor Price
  2. Jack & Joel

Hvězdný host – Harry Styles (Kiwi)

Do X Factoru opět zavítá v pořadí druhý člen One Direction se svou sólovou hudbou. Již od začátku působení skupiny patřil právě Harry mezi nejvýraznější členy. Poté co skupina ohlásila časově neohraničenou pauzu, Harry uzavřel nahrávací smlouvu se společností Columbia a kromě jiného měl možnost si zahrát ve válečném dramatu Christophera Nolana Dunkirk. Jeho první sólový singl baladická Sign Of The Times, která v UK dosáhla na singlové zlato, naznačila, že jeho tvorba se bude ubírat jiným směrem než jeho kolegů. Kritikou dobře přijaté eponymní album, které vyšlo letos v květnu, to jen potvrdilo. Na albu se mísí soft rock a brit pop. Nyní z alba vydává další singl s názvem Kiwi.

Rozhodnutí

Dermot oznámil, že vítězem sobotního hlasování se stal Kevin! 

Kromě Kevina jsou dále v náhodném pořadí v bezpečí The Cutkelvins,  Matt a Rak-Su. Na pódiu zůstali obě dua. Poslední v bezpečí jsou Sean & Connor, soutěž opouští další divoká karta Jack & Joel.

6. live show

Alisah Bonaobra

výběr: Praying For Time

Už Alisina videovizitka odhalila její zásadní problém, kterým je práce s emocemi ve velkých baladách. Ani Praying For Time nebylo výjimkou. Budu se opakovat, přestože je dost možná Alisah technicky jedna z nejlepších letošních soutěžících vůbec, tak její styl zpěvu je už přežitý. To z ní bohužel nedělá relevantního kandidáta na nahrávací smlouvu. Dohromady s nedostatkem silnějšího charisma její vystoupení nezanechávají větší dojem, stejně jako to dnešní. Simon se zde opět vžil do role kata jen potvrdil, co už jí bylo v jiných variacích řečeno, dokonce i přímo do Sharon na 6CC.

Sam Black

výběr: I’m Your Man

Podle zákulisních informací měl Sam v týdnu přijít ohlas a nebylo jasné, zda vůbec vystoupí. Možná by bylo lepší, kdyby nás svého vystoupení ušetřil. Těžko říct, zda to byly ještě dozvuky nemoci, ale Sam byl hodně falešný, až to pěkné nebylo. Jeho vystoupení se opět neslo ve stylu kombinace předraženého karaoke a silvestrovské estrády, totální cheese festival. Od začátku bylo jasné, že Sam inklinuje k evergreenům, což by se při troše invence dalo využít, to by však nesměl mít zanedbaný mentoring. Velká kritika se tak na Louise snesla ze strany Simona. Ten však má taky máslo na hlavě, jeho Sean & Conor jsou také podezřele pořád stejní.

Grace Davies

výběr: I Can’t Make You Love Me

Grace se rozhodla George Michaela uctít jedním z jeho nejslavnějších coverů, vzhledem k charakteru písně by tento týden měl být mnohem blíže její komfortní zóně. Acapella začátek byl příjemné překvapení, opravdu delikátně zazpívané s úctou. Co u Grace od začátku obdivuji je, že přestože nemá tak silný hlas a přesnou techniku jako Holly nebo Alisah, tak to dokáže vynahradit prožitkem, jako to právě předvedla nyní. Skvělé vystoupení!

Rai-Elle Williams

výběr: They Won’t Go When I Go

Stejně jako Matt i o Rai-Elle se dá říct, že s každým vystoupením zraje jako víno. Jako jedna z mála zvládla za tři večery ukázat více poloh, dneska pro změnu roztančenou vyměnila za baladickou, úplně bez choreografie, jen Rai-Elle a sbor. Nejdříve jsem se bál, že si Rai-Elle ukousla víc, než dokáže požvýkat, ale rád jsem se mýlil. Možná to nebylo místy úplně dokonale zazpívané, nicméně velké charisma, přednes a soulový feeling udělalo toto vystoupení highlightem večera.

Lloyd Macey

výběr: A Different Corner

Lloyd je bohužel další případ lazy mentoringu, kdy Louis nechává své lidi jet na autopilota. Lloyd tak už třetí týden jede na baladách a opět bez větší invence. Přestože to bylo dobře zazpívané, tak v tom nebyl žádný tah na branku, výsledkem tak byla nuda v přímém přenosu. Lloyd se řadí společně k Alisah k dobrým zpěvákům, kterým chybí charisma, nicméně Lloyd je takovým typickým klučičím baladiérem, pro kterého Britové rádi hlasují.

Holly Tandy

výběr: One More Try

Holly ve své vizitce věnovala svůj výběr otci, který oslavil narozeniny. Jak zmínil v diskuzi kolega DJ Vlado, zde šlo poznat, že když dva dělají totéž není to totéž. Holly do vystoupení vnesla opravdové emoce a zároveň dokázala píseň vkusně odzpívat. Nádhera a zasloužený vrchol večera.

Osobní top 3

  1. Holly Tandy
  2. Grace Davies
  3. Rai-Elle Williams

Bottom 2

  1. Sam Black
  2. Alisah Bonaobra

Pricefight

Nejdříve bylo třeba odhalit, kdo se s Kevinem utká v Pricefight, vítězem nedělního hlasování se stal Lloyd!

Hvězdný host – Paloma Faith (Guilty)

Britská zpěvačka a herečka Paloma Faith se vyznačuje svým excentrickým retro stylem. Její hudba byla z počátku kariéry ovlivňována jazzem a soulem, v kombinaci s její imagí tak byla v dobrém slova smyslu srovnávána se zpěvačkami Duffy nebo Amy Winehouse. Její dvakrát platinové debutové album z roku 2009 dosáhlo na 9. příčku v britském žebříčku, z něhož pochází například píseň Upside Down, kterou si počeštila účastnice Česko-Slovenské SuperStar Alžběta Kolečkářová. Kromě jiného si Paloma Faith zkusila také roli porotkyně v loňském The Voice UK a na letošním předávání Brit Awards byla oceněna zpěčkou roku. V létě poté oznámila příchod svého čtvrtého alba pod názvem The Architect, ze kterého pochází také druhý singl Guilty.

Rozhodnutí

Vítězem Pricefight a na koncertě Little Mix vystoupí Llyod!

Na pódium se vrací všichni kromě Llyoda, který je v bezpečí. V náhodném pořadí jsou v bezpečí: Rai-Elle, Holly a Grace. Rozhodne se mezi Samem a Alisah. Posledním postupující je Sam! Soutěž opouští poslední divoká karta Alisah!

Shrnutí

Máme za sebou polovinu živých přenosů a už nás příští týden čeká čtvrtfinále. Za sebe musím říct, že nový styl Live shows není vůbec špatný. Rozdělení sestavy podle kategorií se z počátku zdálo jako podivný nápad, ale překvapivě to v kombinaci s vyhlášením vítěze večera funguje. Vítěz hlavního hlasování nebyl zatím nikdy stejný, což by se za starých pravidel nemuselo stávat, do soutěže to tak vneslo nepředvídatelný prvek, kdy máme místo jednoho až dvou front-runnerů v tento moment čtyři a není vůbec jasné, jak velkou má kdo podporu. Chápu i smysl Pricefight, který má za cíl soustředit pozornost na oblíbené soutěžící a ne na ty, které tam diváci nechtějí. Osobně bych ale nechal šampiony zpívat novou píseň na styl předchozích sing-offů. Jen škoda, že tato změna byla na úkor klasického rozstřelu, který byl pro soutěž tolik typický a byl mnohem emotivnější. Třeba se v příštím ročníku dočkáme nějakého slušného kompromisu. Průběh soutěže se zatím vyvíjí převážně spravedlivě, jen je škoda, že je letos tolik málo Live shows a tak dobrý line-up. Zvláště s porovnáním s loňským rokem, kdy se klidně mohlo vypadávat po třech. Ušetřili bychom se tak podobných twistů jako čtyř eliminace, která nás čeká příště a obávám se, že nás tentokrát opravdu čeká šokující vyřazení. Tématem příštího kola bude Crazy In Love!

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 155
1
J
Reagovat

Chyba: Matt spieva Careless Whisper, ale neskacem radostou. Neviem si ho ani len predstavit v tej piesni. https://twitter.com/MattLinnen/status/928956701289697280

Inak v nedelu sama balada, to bude velka nuda.

2
VojtaP
Reagovat

@J: díky, opraveno, musely se mi ty jména nějak pomíchat, měl jsem tam chybu i u holek. Teď už by to mělo být ok.

Jinak Matta jsem si nedokázal představit ani v Ricky Martinovi a nakonec to bylo super. Z těch výběrů se mi ani nezdá, že by se snažili poškodit Grace, její výběr je efektní, dokážu si představit dobré vystoupení u klavíru.

A kde si našla rozřazení, kdo bude zítra a kdo v neděli? Na tellymix jsem to nenašel ani na ofiko FB, možná jsem to jen přehlídl.

3
Tomáš
Reagovat

Už se ví které kategorie spolu budou zpívat v sobotu a které v neděli? To si myslím že může nejvíc napovědět o tom kdo by mohl vypadnout. Je teda asi dobře že nebudou dvojité eliminace, bůhví jak by to dopadlo. Měl by už konečně odejít z kluků Sam a z holek Alisah i když ta asi nevypadne. Z kapel už taky přesluhují Jack a Joel a Overs bych prosil zachovat i po tomto víkendu ( a nejlíp až do finále ) tak jak jsou.

4
Tomáš
Reagovat

Už se ví které kategorie spolu budou zpívat v sobotu a které v neděli? To si myslím že může nejvíc napovědět o tom kdo by mohl vypadnout. Je teda asi dobře že nebudou dvojité eliminace, bůhví jak by to dopadlo. Měl by už konečně odejít z kluků Sam a z holek Alisah i když ta asi nevypadne. Z kapel už taky přesluhují Jack a Joel a Overs bych prosil zachovat i po tomto víkendu ( a nejlíp až do finále ) tak jak jsou. Písně George Michael jsoiu dost náročné na zpěv tak uvidíme jak si s tím finalisté poradí.

5
J
Reagovat

@VojtaP: Na wikipedii. Ja len, ze proti Grace je vyrazna antikampan najnovsie s tym, ze sa sprava ako „diva.“ https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/4881829/sharon-osbourne-grace-davies-x-factor-diva/
Toto je uz 4 clanok zamerany proti Grace. Jedine vysvetlenie, ktora ma napada je v suvislosti s vitazstvom RAK-SU. Vobec tomu clanku neverim, lebo aj v minulosti neziaduci celili obvineniam „diva behaviour.“
Kedze 4-eliminacia je zrusena. Podla mojho bookmakera ludia stavili na vypadnutie Jacka a Joela a Rai-Elle. Sam je vraj udajne chory a v nedelu nevystupi. On jediny ma upbeat song na nedelu, takze to bude nuda na ntu. Ani sa nebudem ponahlat domov zo svadby kvoli nudnemu XF v nedelu.

7
J
Reagovat

Podla mna Grace musi vediet alebo tusit, co sa deje, ked bola/je spolubyvajuca s Janet Devlin o manipulaciach v XF. Otazkou je, ci moze hovorit slobodne alebo ju NDA zmluva, ktoru podpisala zvazuje. Tu je dalsi priklad: http://www.ok.co.uk/celebrity-news/1226199/x-factor-grace-davies-matt-linnen-slept-with-sex-music-songs-2017-uk
Je celkom mozne, ze zurnalista vytiahol z konceptu to, co chcel.

8
J
Reagovat

Iny druh manipulacie v XF. Pamatam sa na minuly rok na Emily. Az mi jej bolo luto. Emily sa stale dozadovala upbeat songu, ktory jej Simon/dramaturg nikdy nevybral, aby nezaziarila a vypadla tesne pred GF. Neviem, ci je to pravda, ale Ryan po XF vysiel s tym, ze producenti Emily vycistili zaludok v zakulisi, ze kritizovala Simona za vyber piesne.

9
J
Reagovat

Matt Linnen sice dostal Careless Whisper, ale otazka znie, ci je dostatocne nezny, aby to zaspieval rovnako nezne a zaroven sexy, kedze je tam sexualny podton ako George Michael. Takze tento song Careless Whisper mu moze nakoniec viac uskodit ako pomoct. Vobec tie songy od G. Michaela a Wham hraju proti Kevinovi a Mattovi. Kevin imho vyfasoval song, ktory spieval Olly Murs a skoncil s nim na poslednom mieste na hlasy od divakov. Tu vidiet zamer produkcie zosadit Kevina. Ovsem Kevin je ludom tak sympaticky, ze im nevyjde, aby tak skoro vyletel. Navyse u Kevina bude este pretrvavat dojem z minuleho tyzdna. To Matt taku vyhodu nema. Velmi vela ludi kritizovalo cover LIVIN LA VIDA LOCA. Mne sa jeho verzia pacila. Urcite mu aj teraz budu vycitat, ze im znicil milovany song. Staci sa pozriet na Mattov twitter. Ludia sa tam dozaduju rockovych songov. Jeden mu tam navrhuje IMAGINE DRAGONS. Ludia nie su idioti, vedia, co komu svedci a preco?

10
J
Reagovat

Vela zaujimavosti v tomto clanku. O chorych finalistoch. Kevin asi bude za klavirom dnes vecer. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-5069691/Sharon-Osbourne-given-Grace-Davies-firm-talking-to.html

11
Tomáš
Reagovat

Takže Sam nebude vystupovat a tím pádem ani nemůže vypadnout že? Já chápu že nemoc je mrcha a když je někomu fakt pod psa tak je to dost těžké, navíc ještě může ztratit hlas atd. ale já pamatuju v našich SuperStar jak soutěžící byli často nemocní a přesto i skoro na smrtelné posteli se vždy na to jeviště nějak vyškrábali a vydali ze sebe co mohli. Nidky nezapomenu jak třeba Adamec odzpíval More than words totálně bez hlasu. Tady mi to spíš připadá že se možná produkce tento týden snaží Sama uchránit před jistým vyřazením a tohle je jediný možný způsob jak toho docílit. Proč si tam držet tak slabý kus? Protože nikoho moc neohrozí. Nechápal sem jeho zázračný návrat, postup do živáků a nechápu stále. Není nakonec on Chosen One? Nějaká protekce tam určitě taky je i když na vítězství nemůže mít ani omylem.

12
Tomáš
Reagovat

Jinak pokud Sam nebude vystupovat tak z kluků vlastně už zbývá jenom Lloyd. Taky bych vyhodil nejradši Jacka a Joela a doufám že už se jejich čas konečně naplní ale s nimi by místo Rai-Elle měla odejít raději Alisah i když se to asi nestane. Nijak moc mi na tom ale nezáleží, hlavně ať Kevin i Matt zase přežijí. Ještě bych si to tedy ujasnil, které kategorie zpívají dnes a které zítra?

13
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: overs a groups sobota, boys a girls neděle.

14
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: Sakra, tak to dnes Kevina ani Matta živě neuvidím. Tak to tu opět poprosím o video z celého vyřazování pokud to bude možné. Doufám teda že dnes odejdou Jack a Joel a snad to tak bude, vůbec si nedovedu představit že by měli víc hlasů než Kevin a Matt, to snad ne. Ještě možná v ohrožení budou i Cutkelvins. Zítra jestli Sam nevystupuje a je tím pádem zachráněn ( což je teda pořádně nespravedlivé vůči ostatním ) tak to bude rozstřel mezi Rai-Elle a Alisah ale asi Rai-Elle vypadne.

15
Jarda
Reagovat

Těším se zvláště na Grace Davies, která bude zpívat moji oblíbenou píseň. A pokud ji zazpívá tak jako Allison Iraheta v americkém Idolu před sedmi lety tak budu spokojen:
https://www.youtube.com/watch?v=d7kJ_qvGUWQ

16
Jarda
Reagovat

To sem sice nepatří, ale poslechněte si:
http://www.deezer.com/cs/album/50272922

17
J
Reagovat

Nasla som si trochu casu. Co myslite budu Iri dnes sledovat X FACTOR alebo futbal DANSKO – IRSKO? A nemyslim tym, len Irov v Irsku, ale aj v UK.

18
J
Reagovat

Matt Linnen to ma dnes asi zratane. Poradie vystupeni dnes vecer:
1.Rak-Su, 2.Matt Linnen, 3. Jack & Joel, 4.The Cutkelvins, 5.Sean & Conor Price, 6.Kevin Davy White. Tak velmi im OVERS a BOYS prekazaju, ze sa ich snazia, co najskor eliminovat? Pimp slot Kevina ma tesi. Asi bude spievat verziu Adele.

19
Honza
Reagovat

@J: Náhodou boys nejsou fakt dobří, upřímně doufám, že hned zítra už půjde ten Sam.
Každopádně, že vypadne Matt si nemyslím. Ono to pořadí taky není úplně všechno, že jo. Asi bych si před vystoupením tipnul, že půjdou Jack and Joel. Ale záleží taky na vystoupení samozřejmě. Jinak si jako myslím, že i ostatní skupiny krom Overs můžou jít taky, pokud nepředvedou dobrý výkon. Vlastně si myslím, že Matt, The Cutkelvins a Sean and Connor jsou na tom se šancema plus mínus podobně. ;)

20
Honza
Reagovat

Oprava: myslel jsem samozřejmě – ostatní skupiny krom Rak-Su. Pardón. :)

21
DJ Vlado
Reagovat

Rak-Su předvedli tak nějak svou klasiku, jen s tím rozdílem, že tentokrát zpívali cover :-) Matt byl skvělý, bavil mě víc než originál a myslím, že od sebe odvrátil Damoklův meč vypadnutí :-) Jack & Joel byli na své poměry dobří, ale i tak bych se s nimi dneska rozloučil (i u nás už se několikrát stalo, že slabingr vypadl po svém nejlepším výkonu, např. Jankovič, Burket) :-)

22
DJ Vlado
Reagovat

Cutkelvins perfektní, jejich nejlepší výkon v live show a stejně jako Matt se nyní zachránili :-)

23
VojtaP
Reagovat

Matt byl super, jeho snad nejlepší výkon v soutěži. Rak-Su předvídatelní, ale taky dobré, ten song překvapivě tu modernější úpravu snesl dobře.
Jack & Joel překvapivě dobří až na ten poslední refrén. Stejně jako Vlado bych je oželel.
Cutkelvini se taky vytáhli, líbila se mi ale spíš druhá polovina songu, kdy to rozjeli a zapojili se i kluci.

24
Honza
Reagovat

Jako dneska to jde dobře… :))
Nějak nevím, kdo vypadne… :O

25
DJ Vlado
Reagovat

Sean & Connor jsou pořád stejní a nebaví mě :-/ Sice bych přednostně oželel J&J, ale kdyby vypadli S&C, nijak by mi to nevadilo :-)

26
VojtaP
Reagovat

Se S&C souhlasím s Vladem, tak nějak jsou pořád stejní a nepřijde mi, že by tam narozdíl od jiných byl nějaký vývoj. Dneska mají všichni ostatní silný večer, takže S&C můžou být klidně na odstřel.

27
DJ Vlado
Reagovat

Kevin je prostě extratřída!!! Čím dál víc mám pocit, že se v jeho případě dívám na vítěze :-)

28
VojtaP
Reagovat

Kevin si s tímto opět solidně naběhl na další vítězství večera, skvělé. Možná jen malá vada na kráse byla ta výslovnost, hlavně na začátku, ale na celkovém dojmu to neubralo.

29
DJ Vlado
Reagovat

Moje pořadí:

1. Kevin
2. Matt
3. Cutkelvins
4. Rak-Su
5. Jack & Joel
6. Sean & Connor

30
Honza
Reagovat

No musím říct, že jsem překvapenej dneska! :) Všichni vysoce nadprůměrní, tak nějak docela i vyrovnaný výkony. Za mě:
1. Kevin (on je prostě výbornej hudebník, kéž by to Britové fakt řádně ocenili)
2. Matt (wow! nejlepší výkon a velký překvápko, uvažoval jsem ho i na první místo:)
3. Rak Su (nápaditý, svěží, i fajn zazpívaný, dobrá performance)
4. The Cutkelvins (naprosto vyrovnaný výkon jako Rak Su, jen trochu pěvecky slabší – ale oni jsou vždycky. jinak se mi to líbilo hodně – po Judges house asi nejlepší výkon)
5. Sean and Connor (nebylo to zlý, ale jsou prostě pořád stejní, nepřekvapí – zpěv / rap, podobné nezapamatovatelné výkony)
6. Jack and Joel (naprosto vyrovnaný výkon jako Sean and Connor :)) mně nějak nevadí, jsou fajn, dneska i lepší než v minulých kolech. ale v dnešní konkurenci to bylo nejméně výrazné vystoupení prostě)
———————
Ještě k Sean and Connor a Jack and Joel – připadá mi, že tyhle dvě dvojice maj trochu zanedbanej mentoring hlavně. Není to podle mě tím, že by nebyli dobří, náhodou si myslím, že by mohli co nabídnout.
Jenže Sean and Connor jsou fakt pořád stejní – nepřekvapí, vždycky je to prostě bez nápadu a Jack and Joel jsou zas takoví někdy nudní a někdy naopak neukočírovaný.
Myslím, že dneska odejde někdo z těhlech dvou.
Jinak jako Matt a Kevin opět jasně nejlepší… :)
Dneska ale dobrý, fakt jo! :)

31
VojtaP
Reagovat

Suma sumárum, pokud neodejde jedno duo, tak to bude nespravedlivé. Dnes kromě J&J a S&C hráli všichni úplně jinou ligu.

32
Honza
Reagovat

Tak zatím je to až nějak podezřele spravedlivé… :)
Snad to tak půjde až do konce! :)

33
VojtaP
Reagovat

Teorie, že slabší odchází po nejlepším výkonu zůstala neotřesena.

34
J
Reagovat

Dnes nemam spania. Po rusnom dni som sa prebudila dost skoro. Kevin je pre mna osoba velmi vynimocna a nechapem negativne komenty na FB a twitteri. Pravdepodobne od fanusikov RAK-SU. Najviac zo srdca vitazstvo prajem prave Kevinovi a na 2. miesto by som dala Matta. Bohuzial Matt o tyzden tu dvojeliminaciu neprezije. Tiez ma dost negativnych komentov na FB a twitteri. Mne sa jeho rockovy cover Careless Whisper pacil a velmi a to aj napriek tomu, ze to je moja oblubena piesen od G. Michaela spolu s LAST CHRISTMAS. Ja nie som prilis velky milovnik balad. Kevin s Mattom s Holly a Grace su jedine osoby, ktore budem sledovat po tohtorocnom XF. Kevinov a Mattov album som ochotna si kupit okamzite ak by to boli v podobnom duchu ako ich vystupenia v XF alebo ako maju na YT z doby pred XF, najma u Matta z doby VOX EMPIRE BAND. Kevin, Matt a Harry Styles pre mna to najlepsie zo vcerajsieho vecera. Nechapem tie hejty na twitteri ohladom vystupenia Harryho. To je po prvykrat, co mna 1D potesilo, kedze Harryho album doma mam. Este ujde aj Niall, ale ostatni z 1D pre mna nic moc. Co sa tyka Harryho Stylesa zo vsetkych hosti, ktori doteraz vystupovali v XF 2017 jednoznacne najlepsi. Uz sa mu necudujem, ze odisiel do Statov robit karieru a opustil SYCO. Simon a spol. by mu urcite nedovolili taky styl hudby. Pre SYCO je rock nekomercny. Vlastne SYCO nema ziadny rockovy act zo vsetkych SONY. Hlavna vec, ze minuly rok vydali 2 single HONEY G, s ktorymi floppovala.

35
Tomáš
Reagovat

Včera sem to neviděl ale teď sem poctivě všechny výkony zkouknul a moje pořadí je následující:

1 Kevin – Nepřekvapivě opět králem večera. Možná ta výslovnost byla ze začátku trochu jiná, to je pravda ale je to nejspíš dáno jeho přízvukem i hudebním cítěním. Jinak ale po všech stránkách dokonalý a dokonale vystavěný pěvecký výkon, fakt to krásně gradovalo až do vrcholu a přál sem si aby to neskončilo.
2 Matt – Hodně překvapil, vynikající pěvecký výkon a i Matt tentokrát dokázal že je prostě pan zpěvák a že se s jeho postupem v soutěži musí počítat. Pomalu u mě sahal na první místo nebýt tam Kevina. Skvělé.

Dál už to bylo slabší, k těm dalším nemám moc co psát. Asi ybch je seřadil takto:

3 The Cutkelvins – Nebylo to pěvecky dokonalé ale bylo to fajn. Z Groups sou pro mě teď už jasně nejlepší.
4 Sean and Connor – Fajn vystoupení, dobře se poslouchali ale musím se bohužel připojit k názoru že jsou pořád stejní a že nudí. Z pozice mých favoritů už dávno vypadli a ani by mi už nevadilo kdyby vypadli i z této show i když tam pořád mám na to žhavější kandidáty.
5 Jack and Joel – Lepší než jindy, přesto mi vůbec nevadí že vypadli. Stejně tam podle mě neměli co dělat a ten jejich afektovaný zpěvák ( nevím jestli je to Jack nebo Joel :D ) mě dost iritoval.
6 Rak-Su – Oni sou pro mě prostě strašní, strašně nudní. To jejich rádoby pozitivně rozjařené zpívání a rap mě absolutně nebaví. Opět jejich vystoupení pro mě vyšumělo do ztracena a byl sem během něj myšlenkami úplně někde jinde. To by se stávat nemělo. Pro mě jedni z nejnudnějších a nejzbytečnějších soutěžících vůbec.

36
J
Reagovat

Dnes vecer sa nebudem velmi ponahlat z posvadobnej party, ktora ma caka. 5 balad a jeden upbeat song od Sama, ktory vraj stratil hlas znie ako prilis nudny vecer. Kevinovi budem drzat prsty, aby to dnes vyhral aj keby proti nemu stala Holly alebo nebodaj Lloyd ci Grace. Inak k tym piesnam. PRAYIN FOR TIME sa musi zaspievat velmi citlivo, inak strati vsetok lesk. Stavkove spolocnosti maju 3 kandidatov na dnesne vypadnutie Alisah, Rai-Elle a Sama. Sam ma tu vyhodu, ze ma jediny upbeat song. Rai-Elle by bola skoda, to uz radsej nech vypadne Alisah alebo Sam.
Inak paci sa mi song, co bude spievat Holly. Som na nu zvedava ako si s nim poradi. Holly spieva na istotu, dufam, ze to bude aj citlivo zaspievane a keby isla nakoniec mohla by zaziarit. Obavam sa vsak, ze tam daju opat Lloyda. Aj ked Lloyd spieva excelentne, nedokaze ma uchvatit ako napr. Rai-Elle, ktora nemusi zaspievat super, ale vzdy to ma pre mna vacsie kuzlo, uz len tym, ze ma osobny drive, charizma. Rovnako aj Holly s Grace.
Co sa tyka Grace. Tuto piesen spievali aj dve vitazky American Idolu.
Carrie Underwood ako kastingovu piesen od povodnej spevacky Bonnie Rait (G. Michael a Adele len cover singers) a Kelly Clarkson.
Verzia: C. Underwood: https://www.youtube.com/watch?v=2wyvL820xLw
Verzia: K. Clarkson: https://www.youtube.com/watch?v=EuKwRiYuD40

37
Tomáš
Reagovat

A co dodat k tomu že Kevin opět vyhrál divácké hlasování? To je prostě super. Začíná ve mě dřímat malá jiskřička naděje že J tak trošku maluje čerta na zeď a ohledně Rak-Su trošku přehání. Je jasné že mají nějakou tlačenku a že je tam produkce chce nejlépe až do finále a asi tam i tak dlouho budou ale vyhrát by to nemuseli. Kdo by jim posílal tolik hlasů aby to stačilo na výhru? Vždyť oni sou strašně nudní, i loňští 5AM mě bavili daleko víc a to mě kromě jednoho výkonu nebavili vůbec :D Kevin je osoba s obrovským charismatem jaké se jen tak nevidí, je strašně sympatický a navíc je to vynikající zpěvák a muzikant. To že vyhrál dva večery po sobě nebude náhoda, troufám si říct že už to poznali i britové a oblíbili si ho. Doufám že ocení jaký mají v Kevinovi poklad, on by totiž měl celou tuhle show vyhrát bez holedu na to čí vítězství je nebo není v plánu. No a Matt byl včera taky super, doufám že J opět maluje čerta na zeď a Matt i příští týden tu dvojitou eliminaci přežije i když bude hodně záležet na tom s kterou kategorií budou v ten večer Overs vystupovat ( vážně nechápu jak dlouho to ještě bude tak debilně rozdělené ). Možná je to jen mé zbožné přání ale Matt byl včera tak skvělý že možná, možná porazil včera Rak-Su nejen Kevin ale i Matt. Rak-Su vystupovali první a těch hlasů pro ně mohlo být méně, Dermot je tam nechal vydusit úplně stejně dlouho jako minulý týden Grace když vystupovala také první ale bylo jasné že postoupí. A divoké karty byly nakonec všechny úplně zbytečné ( doteď nechápu že ji nedostal Aidan, který by teď určitě soupeřil s Kevinem o první místa kdežto Leon byl ořezávátko které bylo na vypadnutí od začátku a nepřežil ani druhou Live Show ) a všechny kromě Alisah se nám už poroučely domů tak by bylo moc hezké kdyby je Alisah dnes následovala.

38
J
Reagovat

Verzia Jamesa Arthura z JH 2012 I CAN´T MAKE YOU LOVE ME sa mi velmi velmi pacila, vynikajuci cover. https://www.youtube.com/watch?v=gdw9gOcEVAU
Inak paradoxne je na tom to, ze tuto piesen spievala aj Relley C minuly rok v sing-off a potom vypadla, ze by bolo na obzore sokujuce vypadnutie? https://www.youtube.com/watch?v=lSp1ZlDC2hA

39
J
Reagovat

Vypadnutie Grace by ma prekvapilo s tym, ze si myslim, ze ju chcu minimalne na XF TOUR. Ak by dnes vypadla skoncila by na 11.mieste. Neviem, ci by to zlepsilo sledovanost XF, ale Grace by to mozno pomohlo v tom, ze by skoncili negativne clanky zamerane proti nej asi, aby RAK-SU mohli hladko vyhrat. Ak je pravda, ze vitazny song ma byt balada, tak to som na RAK-SU naozaj zvedava aj v pripade, ze by do toho rapovali. Kevina, Holly, Lloyda, Matta a Grace si v balade dokazem predstavit, ale RAK-SU?
Nechapem XF bosses, ze ich bavia vsetky tie manipulacie, aby dosadili svoje chosen one RAK-SU na 1.miesto. Sledovanost ide dole vodou a ludia na celom svete radsej budu pocuvat Kevina nez RAK-SU. Staci si porovnat komenty od ludi z USA a komenty ludi z UK. Viditelne Americania maju lepsi hudobny vkus. Uz sa tesim na American Idol.

40
VojtaP
Reagovat

jsem četl, že Rak-Su to diváků na twitteru docela schytali za ten přidaný text „Netflix and chill“, označili to jako nevhodné do legendárního songu. Sice ta píseň není zrovna o chození do kostela, ale jestli to tak lidi pochopili, tak to možná bylo to 1 % co dělilo 1. a 2. místo…

41
J
Reagovat

@Tomáš: OVERS daju ku GIRLS. Preto to Matt neprezije. Neprekvapilo by ma, keby Kevin o tyzden vecer otvaral. Ja som sa uz zmierila aj s tym, ze to RAK-SU vyhraju. A takisto aj s tym, ze Matt o tyzden vypadne. Teba moze tesit len to, ze Kevina sa im nepodari tak skoro vystvat, lebo je ludom sympaticky. Moj nazor je taky, ze sa ho pokusali vyhodit v 1. live show, ale im to nevyslo, lebo ludom, ktory hlasuju sa paci ako spieva a este viac ako je skromny a sympaticky. Staci si pozriet komenty na YT.
Inak spytala som sa svojho bookmakra aka ma byt TOP 3, aby to RAK-SU s prehladom vyhrali bez komplikacii a on mi odpisal ako v r. 2011, kedy vyhrali Little Mix. V tom roku bola velka manipulacia, aby Little Mix nakoniec vyhrali. Doslova mi odpisal: 1. RAK-SU, 2.Lloyd a 3. Holly. Nech Lloyd a Holly zaspievaju cokolvek a akokolvek nemozu RAK-SU ohrozit. Nemaju totizto charizma v porovnani s Kevinom. RAK-SU sa stali popularnymi a XF bosses ich vytiahli na svetlo az v live shows, lebo rovnako ako Grace sa opakuju. Ak by s nimi vysli uz skor, tak by sa ludom znudili. Preto vyuzili Grace, aby ju ludom sprotivili, ze je nudna, same songy ohladom jej ex a este ju aj priserne obliekaju. K tomu si pridaj tie anticlanky proti Grace. Stavim sa, ze keby novinari zacali sliedit v minulosti RAK-SU, mozno by nasli aj nejaky drug scandal.

42
Tomáš
Reagovat

@J: Proč si myslíš že to Matt nepřežije? Si si jistá že Matt nemůže mít víc hlasů než Alisah, Rai-Elle a Holly? A co když už má i víc než Grace? Co je na Alisah skvělého kromě té techniky zpěvu? Vždyť není vůbec sympatická, je strašně afektovaná. Lidi jí brzy budou mít plné zuby a nedivil bych se kdyby vypadla už dnes ( pokud tam nebude Sam a pokud nebude Alisah vystupovat jako zlatý hřeb ) a Rai-Elle by dnes zůstala protože je lidem bližší. Podle mě Matt musí mít víc hlasů než Alisah i Rai-Elle a možná i než Holly protože její výběry a hlavně výkony mi teda přijdou oproti těm Mattovým hodně nevýrazné. U Grace těžko říct a je pravda že těžko říct i to jak na tom Matt v hlasování vlastně je. Ale vycházím z toho že Matt je stejně jako Kevin sympaťák a proto je snad u lidí oblíbený, navíc je to velmi pohledný chlap a proto mu ženy které jak známo hlasují víc určitě posílají kupu hlasů a navíc je to rockový typ takže pro něj určitě hlasují i chlapi. A britové minulý rok v XF živácích žádného rockera neměli protože James W. byl zaříznut ještě v JH a o to víc by si letos měli vážit a víc hlasovat pro Kevina a Matta. A ještě navíc britové přece hlasují víc pro muže než pro ženy, to je všeobecně známé. A když postavím Alisah nebo Rai-Elle vedle Matta tak mi přijde že proti němu snad nemůžou mít žádnou šanci. Takže já bych to s ním zase tak černě neviděl, mohl by to v klídku i příště přežít. Vaz by mu mohlo zlomit snad jen to přetahování o hlasy s Kevinem kterých jak už víme má Kevin víc ale mělo by to být až v nějaké pozdnější fázi show, ne snad už teď. Zkrátka se mi nechce věřit že by Matt vypadnul tak brzy. A Kevin půjde příště určitě zpívat jako první, to oni tak většinou dělají že ten kdo jde jednou na závěr tak příště zase show otevírá. Ale Kevina už to neohrozí, jeho pozice je teď silná. Pokud jde o Rak-Su – Pokud vyhrají bude mě to mrzet protože vyhrát si to zaslouží jedině Kevin nebo Matt ale nějak to přežiju a život půjde dál i když to pro mě budou ti nejhorší vítězové všech dob. Vážně se snažím to už tolik neprožívat jako například naši SS. A třeba to Rak-Su nevyhrají, přece Simon říkal že letošní XF bude nepředvídatelný. Dokud to vítězství skutečně nemají, tak tu pořád ještě nějaká ta naděje a šance na lepší konec této show než je vítězství Rak-Su je. A vážně nevím jak by produkce chtěla docílit finále: Rak-Su, Lloyd a Holly. To by bylo tak neuvěřitelně nudné a sterilní finále že bych to snad ani nesledoval. Neměl bych tam favorita. A myslím že nejen já, v takové šílené sestavě by ta sledovanost musela být opravdu neskutečně mizerná. Ale jak by toho produkce docílila? Kevin si evidentně vytvořil velmi početný a silný fanklub když už vyhrál dva večery+jednou i celý víkend, jak se produkci povede ho odstavit dřív než Lloyda a Holly, kteří sou proti němu absolutně nevýrazní? Že Kevin nebude v Top 3, tomu se mi teď už nechce vůbec věřit. Manipulace tam sou velké ale snad si nedovolí zmanipulovat i samotné hlasování. A začínám mít pocit že Kevin je natolik výrazná a sympatická osobnost že jinak než zmanipulováním samotného hlasování se jim ho už zbavit nepodaří. Můžou si ho dávat klidně pokaždé na začátek a dávat mu ty nejhorší výběry ale nemusí jim to být nic platné protože on zazpívá dobře všechno. Snaha produkce o něco a to jestli se jim to povede nebo ne jsou doufám dvě věci.

43
J
Reagovat

@Tomáš: Ja sa bojim toho, ze Simon (je vlastne smiesne pouzit Simon, lebo je uz len zamestnancom ako Sharon, Louis a ci Nicole; Simon vlastni v SYCO 20%, Sir Green 5% a SONY 75%-podla mna riadia SYCO a XF a nie Simon) vyjde o tyzden zo 4-eliminaciou z kazdej kategorie. Kto myslis zvitazi z dua Kevin/Matt? Toho sa bojim najviac. Za druhe: aka bude tema o tyzden. Je moznost 2 songov. Ake vyberu Mattovi? Aby mu pomohli alebo ho potopili? Ked pozriem na FB alebo twitter, ludia chcu originaly a nie covery. A preto tam citam, ze im Matt zruinoval oblubeny song. To len ja som blbec, ktory oceni dobry cover oproti originalu. Pretoze vsetky 3 covery od Kevina a Matta sa mi pacili viac nez povodny original od Rihanny, A. Cara, Santanu, R. Martina a G. Michaela. Lenze ja som mensina. Pockaj si na koment od Moniky, pre ktoru je Matt recitator. Pre mna je rockovy spevak, ktory nema prilis velke hlasove rozpatie, ale mne to nevadi. A vobec na mna neposobi to jeho muzske kuzlo ako to k akemu zanru inklinuje. Z USA komenty na YT Mattovu verziu Careless Whisper – Imagine Dragons vibe. No jasne, mal by zamerat svoju posutaznu karieru tym smerom ako ID, 30SECONDS TO MARS atd. Americania velmi chvalia Kevina a Matta. Preto sa tesim na American Idol. Lebo viem, ze mi tam vzdy dohodia sutaziaceho s rockovym zanrom. Aj ked naposledy Dalton bol ?
Dufam, ze Kevin vyhra dnes ten sing off TOP 2. Aspon fanynky Little Mix zaziju poriadny vykon, hoci to na druhej strane neocenia. Ak by som si mala tipnut tak fans of Little Mix su v podstate fans of RAK-SU.

44
J
Reagovat

@Tomáš:Co sa tyka Grace. Paci sa mi jej cover BLOWIN IN THE WIND ako aj Retter LeBLANC – Things We Lost In Fire. Paci sa mi TOO YOUNG, ale tu to pre mna konci. Som dnes zvedava viac na Holly nez na Grace a dozicila by som jej pimp slot a vitazstvo nad Grace, Lloydom, Rai-Elle, Alisah a Samom. Ale potom by som drzala palce viac Kevinovi na vitazstvo . Na druhej strane si nezelam, aby Grace dnes vypadla, lebo podla mna toto chcu. Predstav si TOP 2 RAK-SU a Kevin. RAK-SU spieva ako svoj najlepsi vykon v sutazi DIMELO alebo MAMACITA a Kevin SMOOTH. Kevin ich rozdrvi. Predstav si TOP 2 RAK-SU a Grace. Grace spieva ROOTS alebo TOO YOUNG, tiez ich je schopna porazit. Preto si myslim, ze Grace postupne odstavuju nie ani tak vybermi piesni ako tymi negativnymi clankami a ako ju obliekaju. V podstate je ludom viac na smiech.
Jeden prispievatel na Digital Spy vysiel pred 3 tyzdnami s prispevkom, ze sleduje neobjavene talenty v UK a Grace sleduje 2 roky. Videl ju spievat na roznych festivaloch a party. Napisal, ze tato Grace, ktora je v XF, nie je Grace, ktoru videl spievat pred XF. Ako keby zobrali Grace a snazili sa ju zmenit z lepsieho k horsiemu. Vraj nikdy nenosila oblecenie ake mala oblecene na kastingu. Vzdy len rifle a tricko alebo saty. Toto je manipulacia. A ak je pravda, ze ju SYCO v podstate nechce, lebo uz ma ine spevacky, tak im nevadi znicit ju. Jedinemu nerozumiem ak ich 2-krat odmietla, preco teraz suhlasila sutazit v XF. Vraj si ju vsimli, ked isla na kasting BGT 2014 a snazili sa ju scoutovat uz v r. 2015 a minuly rok, ale ona to odmietla. Preto nechapem jej ucast tento rok.

45
Tomáš
Reagovat

@J: No tak pokud by byla eliminace z každé kategorie jeden soutěžící tak potom už je to jasné že by jeden z dvojice Kevin a Matt odešel a velmi pravděpodobně by to byl Matt ( a kdyby nějakou náhodou Kevin tak by to byla vůbec ta největší tragédie ). V tom je to i nevýhoda že The X Factor vymyslel Simon a tak si můžou asi ohýbat pravidla jak chtějí ale doufám že tohle by i pro ty britské diváky byla natolik do očí bijící manipulace a podraz že by se nezachovali jako stádo ovcí a prostě a jednoduše by se to odrazilo na dalším úbytku sledovanosti. Protože dělat takovou eliminaci z každé kategorie když někde jsou už jen dva soutěžící tak to už by byla vážně fatální zhovadilost. Ale možné to bohužel je, vlastně doteď nebylo nikde pořádně řečeno jak ty dvojité eliminace budou probíhat. Asi by nechtěli aby jim odešly příště dvě zástupkyně Girls. Ale pořád věřím za předpokladu že by třeba dnes vypadla Rai-Elle že by to příště při dvojité eliminaci pokud by to bylo jen podle počtu hlasů a ne podle kategorií odnesly spíš Alisah a Holly než Matt. Další věc je že já nechápu jak dlouho budou kategorie ještě takhle debilně rozděleny na dva večery když příště bude zpívat už jen 10 soutěžících a klidně by to stihli všichni v jeden večer, to vážně nedává jiný smysl než manipulace. Ale i kdyby nedejbože fakt to bylo jak píšeš a Matt byl kvůli tomu vyřazen tak Kevina se stejně nezbaví, sem vážně zvědav jak si to produkce pořeší s ním. A jinak si myslím že Kevin dnes možná ten Sing Off bohužel podruhé nevyhraje i když bych mu to strašně moc přál ale možná vyhraje dnes někdo jiný aby to bylo dramatičtější – tipuju buď ten nudný sucharský páprda Lloyd pokud nebude zpívat první a nebo Grace. No kéžby jim to Kevin zas natřel, respektive diváci hlasující pro Kevina protože on sám to svým výkonem všem natře zcela jistě!

46
J
Reagovat

@Tomáš: Takisto nakoniec moze ist Rai-Elle s nejakym church choir, kedze aj Kevin mal rovnaku stage vcera. Tipujem, ze dnes ako 2. poslu vystupovat Sama. Ja by som naopak poslala Alisah. PRAYIN FOR TIME spievala Carrie Underwood. Takisto minuly rok C. Vanbeck v JH a aj ked zabudla slova piesne, stale to malo svoje caro. Vazne pochybujem, ze Alisah je natolko citliva, aby tu piesen ponala citlivo a nie monumentalne ako to ona vie. Takze nakoniec by som najviac ozelela ju. Aby to bolo aj spravodlivejsie, ked uz vcera odisla group, tak dnes girl.

47
J
Reagovat

@Tomáš: Tu mas nieco na zlepsenie nalady na dnesok. Z komentu na FB XF UK: „please, guys take a look at „xfactor italy“ because there is an incredible band called „Maneskin“ . they „““resemble“““ the „Guns’n Roses“. I wish for them an international sucess.“ https://www.youtube.com/watch?v=Wctto67fMEE

48
Tomáš
Reagovat

@J: Takže Sam teda dnes nakonec vystupovat bude? Jestli ano tak je dost žhavým kandidátem na vypadnutí právě on.

49
DJ Vlado
Reagovat

@J: Nevíš už náhodou, jaké bude dneska pořadí? A vystoupí nakonec ten Sam, nebo ne?

50
J
Reagovat

Poradie vystupeni dnes:
1.Alisah Bonaobra, 2.Sam Black, 3.Grace Davies, 4. Rai Elle, 5. Lloyd Macey, 6.Holly Tandy
Takze som bola vypocuta a Holly ma pimp slot. Ak ho nevyuzije, tak je to s nou marne. Som zvedava na jej vystupenie. V kazdom pripade drzim palce na konecne vitazstvo sing off TOP 2 Kevinovi.
Grace ide 3. ako vcera Jack and Joel = shocking elimination?
Podla stavok najzhavejsi kandidati na dnesne vypadnutie su Sam a Alisah.

51
DJ Vlado
Reagovat

@J: Díky :-) Trochu jsem tušil, že Holly bude mít pimp slot, přičemž cítím v kostech, že by mohla zazářit, One More Try je pro ni jak dělané :-) Rai-Elle by taky mohla předvést pěkný výkon, i když má nejmíň známou píseň z playlistu :-) Na vypadnutí vidím jednoznačně Sama, ale kdyby vypadla Alisah, taky by mi to vůbec nevadilo :-)

52
Tomáš
Reagovat

Tak i podle pořadí je to úplně jasné. Dnes vypadne Sam.

53
VojtaP
Reagovat

Podle pořadí to fakt vypadá, že to bude mezi Samem a Alisah, ani jeden mi nebude chybět…

54
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: Vypadne Sam.

55
Tomáš
Reagovat

Na Holly sem dnes zvědavý jak chytí šanci zazářit za pačesy ale Sing Off by měl vyhrát Kevin, z těch dnešních vystupujících ho stejně nikdo překonat nemůže.

56
VojtaP
Reagovat

kruci na tellymixu bylo, že je to v 19:30 UK a ona už zpívá Alisah.

57
DJ Vlado
Reagovat

Simon to vystihl, Alisah byla fakt těžce staromódní :-)

58
VojtaP
Reagovat

Simonova slova podepisuju, headliner na svatbě hadr.

59
Tomáš
Reagovat

Alisah hlas má ale nemá vůbec charisma, to už lepší nebude. Patří do muzikálů ale v téhle show je zbytečná. Dnes ale ještě neodejde, má štěstí že je tam Sam.

60
Honza
Reagovat

Já nevím… proč myslíte že vlastně Louis vybral Sama?
Asi jen kvůli vzhledu možná?
Protože hlas průměr, vystoupení taky vždycky stejný.

61
DJ Vlado
Reagovat

tvl. Sam byl fakt příšernej, Hvězdná pěchota hadr, je čas udělat dětem pápá :-)

62
Honza
Reagovat

A jo, BYLO to pitchy, haha! :D

63
Honza
Reagovat

Yeeeees Simon! :D :D
Jsem hrozně škodolibej a zlej na Louise, já vím… ale prostě ne, nepomáhá nikdy nikomu. Prosím příště už bez něj. :(

64
Monika
Reagovat

Alisah – strasne tuctova zpevacka bez pridane hodnoty, takovych zpevacek jsou mraky, fakt se hodi do muzikalu, na solo zpev vubec, vlastne me stve, ze tam je ten Sam a Alisah prezije a tu predvidatelnou nudu budu zas slyset za tyden
sam – no tragedie, jeste horsi nez jsem myslela, vubec nechapu co tam dela, jasnej adept na odchod

65
Honza
Reagovat

Ne, ne, prostě Grace se mi líbí čím dál míň.
Emočně možná fajn, ale technicky je velmi podprůměrná. :(

66
VojtaP
Reagovat

Sama a jeho vystoupení jste tu vystihli, netřeba nic dodávat. Už od začátku je tam Sam na vypůjčený čas. Jen nechápu, proč si tam Simon Louise tak drží, když pak nadává, že nikomu nepomáhá. Asi jako hlavního sabotéra kategorie, která není na řadě s vítězstvím :D

67
DJ Vlado
Reagovat

Grace výborná, zvlášť ta acapella pasáž byla lahůdka :-)

68
Tomáš
Reagovat

Sam se na pódiu pohybuje jako kačer Donald a vlastně tak i zpívá. Byla i kritika poroty…ten je dnes absolutně jasnej a nic a nikdo ho už nezachrání. Grace byla dnes zatím nejlepší ale to v téhle konkurenci fakt nebylo těžký. :D Jinak ale její přednes zase taková uspávačka jako vždycky, písnička na dobrou noc a to není nic pro mě. Nebaví mě a bavit mě nebude.

69
Monika
Reagovat

Rai me proste bavi nejvic, pro me to je jasna jednicka cele show. ze vsech soutezicich ma pro me nejvetsi potencial, nejvetsi hvezdnost a jiskru.

70
DJ Vlado
Reagovat

Rai-Elle úžasná, její hlas mě celou dobu hladil po duši a její soulový feeling byl fantastický :-)

71
DJ Vlado
Reagovat

Lloyd by mohl založit duo s Alisah „Uspávači hadů z minulého století“ :-D

72
Monika
Reagovat

Lloyd porad stejnej, jako pres kopirak minule vystoupeni, sladkej med kolem pusy, old school, vubec se sem nehodi, to je tak do kostela.

73
VojtaP
Reagovat

Holly perfektní, zlatý hřeb večera!

74
Monika
Reagovat

Pro me Holly proste nema jiskru, splyva mi v peletonu, neni to zle, ale ani me to nezvedne ze zidle. Rai mam radsi.

75
DJ Vlado
Reagovat

Holly nádherně křehká a měla tam překrásné momenty :-) Ve srovnání s Alisah bylo perfektně vidět, že když dva dělají totéž, není to totéž :-)

76
DJ Vlado
Reagovat

Moje pořadí:

1. Rai-Elle
2. Holly
3. Grace

odstup

4. Lloyd
5. Alisah

ODSTUP

6. Sam

77
Tomáš
Reagovat

Rai Elle dnes dost dobrá, asi nejlepší. Šlo to sice i taK trochu mimo mě ale to už je asi chyba ve mě že mě tam kromě Kevina a Matta nebaví nikdo. Lloyd pěvecky dost fajn ale jinak zase vystoupení z muzikálu ale koho si tam mentoři vybrali toho tam mají. Holly podala svůj nejlepší výkon v Live Show a byla dobrá ale pro mě stejně jako pro Moniku postrádá jako zpěvačka výraznější jiskru a ať dělám co dělám, není to pěvecky prostě můj šálek kávy.

78
Monika
Reagovat

Ja to mam takhle 1. Rai odstup 2. Grace 3. Holly 4. Lloyd 5. Alisah odstup 6. Sam

79
Tomáš
Reagovat

Dnes to hlasování podle mě může vyhrát kdokoliv z čtveřice Grace, Rai Elle, Loyd a Holly. Bylo to hodně vyrovnané.

80
DJ Vlado
Reagovat

Lloyd vítězem večera, WTF???

81
Monika
Reagovat

Jinak pokud nedokaze Holly vyhrat ani z tak vyhodne pozice zlateho hrebu vecera, klidne by mohla vypadnout kdykoliv. Nerekla bych, ze to je nejaka favoritka, ty holky mi prijdou dost vyrovnane.

82
VojtaP
Reagovat

v Pricefight má jednoznačně navrch Kevin.

83
J
Reagovat

@DJ Vlado: OD zaciatku tyzdna uzatvarali stavky na vitaza sing off Lloyda. Ktovie, mozno hlasuje aj produkcny tim, aby poistil vitaza. Ak necharizmaticky Lloyd vyhra nad Kevinom…
Moja TOP 3 by bola asi:
1. Rai-Elle
2. Grace
3. Holly

BOTTOM jednoznacne Alisah a Sam.

84
Monika
Reagovat

Podele me kevin je vitez letosni rady, je uplne jinde nez zbytek soutezicich. kevin dnes uzasnej vykon u piana. No a Lloyd klasika zas to same, preslazena balada, nuda, je naprosto predvidatelny. Doufam, ze ho Kevin porazi o nekolik trid byl lepsi.

85
J
Reagovat

Bohvie aka tema bude o tyzden. Ak sa pojde na vitazstvo RAK-SU, tak by ma neprekvapila MOVIE alebo DANCE.

86
Tomáš
Reagovat

Kevin daleko a nesrovnatelně lepší než Lloyd. Ale obávám se že to pro dnešek Lloyd nad Kevinem vyhraje aby ta show byla jakože napínavá a nerozhodná. Myslím že Prize Fight Kevina podruhé za sebou vyhrát nenechají.

87
Honza
Reagovat

Grace ani Rak Su už imho zdaleka nejsou naprosto jasnými favority.

88
Honza
Reagovat

Nějak jim to jinak letos vychází a obměnuje se vítěz co? :D Kdyby to furt vyhrávali ti stejní byla by to příšerná nuda a vopruz…

89
Tomáš
Reagovat

@Honza: A nebo to všechno jsou jen takové zastínací manévry aby to vítězství a tlačenka Rak-Su nebyly tak jasné a až bude potřeba tak je produkce zase vyzdvihne. Možná sem trochu paranoidní ale možná ne. Pokud teď vyhraje Lloyd nad Kevinem tak pro mě to bude jistota že hlasuje i produkce která zná stav hlasování a je tak pro ni snažší to ovlivnit než pro diváky kteří netuší kdo má kolik hlasů.

90
VojtaP
Reagovat

@Honza: myslím, že je to hlavně tím rozdělením na dva večery, jinak to by to hlasování mělo nejspíš podobný průběh jako předchozí ročníky. Je ale fakt, že odhalení jen 1. místa na hlasování vliv nejspíš má, Rak-Su byli minule extra vyhypování a tento týden už takovou silnou podporu neměli.

91
Honza
Reagovat

@Tomáš: Machinace tam asi nějaké jsou, ale zas bych asi fakt nebyl tak paranoidní. :D Kevina podle mě minule absolutně nikdo neprotěžoval a nakonec dokázal vyhrát nejen hlasování, ale i porazit v neděli Rak Su. :) Produkce není všemocná.

92
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Nediv se, mě Lloydovo vítězství třeba nepřekvapilo. A vyhraje asi i teď nad Kevinem ale to už bude práce produkčního týmu který přehlasuje běžné diváky. Aby to udělali napínavější.

93
Honza
Reagovat

@VojtaP: Dost možná jo. Je to v podstatě docela dobrej tah nakonec. Stejně jako „bottom two“ měl svůj efekt, tak nejspíš to je teď podobné s tím šampionem. :)

94
Honza
Reagovat

No tak jako objektivně… dneska to moc spravedlivý nebylo. :)))
Alisah nejhorší nebyla a Lloyd nejlepší taky ne.
No co už. Sam půjde stejně příště…

95
VojtaP
Reagovat

Jsem opravdu čekal, že poletí Sam, klidně dneska i včera to double elimination mohlo být, tento ústupek se jim dost možná vymstí a příště přijde nějaký nepěkný šok. Nebo možná o to jim šlo, když mohli tušit, kdo je na odstřel.

96
Tomáš
Reagovat

Tak Sing Off dopadl podle mého očekávání. Bohužel. Nechali vyhrát uhlazeného beránka. Nikdy nepochopím kdo může hlasovat pro sice kvalitně odzpívanou ale jinak sterilní muzikálovou nudu a upřednostnit ji před takovým živelným přírodním uragánem jako je Kevin. Buď fakt hlasovala produkce a nebo všechny babičky v UK, taky možná rozhodlo i to že nadšení z Lloyda bylo dnes aktuálnější než z Kevina který původně zazářil už včera. Stalo se, no co už. Za to vyřazování, to bylo konečně nějaké překvapení. Už sem myslel že ta předvídatelná nuda nikdy neskončí a že odejde přesně podle předpokladů Sam. Takže za mě aspoň v tomhle spokojenost, já bych tenhle rozstřel rozhodnul stejně. Sam je sice zpěvák dost na nic ale pořád je mi jako člověk sympatičtější než nudná snaživka Alisah. A on stejně Sam půjde příště. Možná ho dnes zachránila ta kritika poroty a nebo se stal zázrak.

97
J
Reagovat

Neviem celkom odhadnut machinacie produkcie XF tento rok. Ale nevideli sme nahodou vitazov kategorii? GIRLS – Grace, OVERS – Kevin, BOYS – Lloyd a GROUPS – RAK-SU? Ludia zacinaju naberat dojem, ze to bude TOP 4. Dokonca predpovedaju TOP 4 do GF zaciatkom decembra. Nieco sa mi na tom nezda. Uvidime ako to dopadne. Kazdopadne ma Holly pre mna urcite kuzlo a mala by dostat sancu zaziarit v soubiznise. Citim v nej P!NK. A ja P!NK mam rada. Rozhodne by som nechcela, aby spievala piesne ako BEST BEHAVIOUR od L. Johnson.

98
J
Reagovat

Uz som si spomenula, kto mal rad Palomu Faith. Olivia Garcia bola jej velky fanusik. Dokonca spievala CHANGING v 6 CC minuly rok. Keby sa tak mohla o rok vratit znova. Na nu by som bola zvedava.

99
Tomáš
Reagovat

Bohužel ale podle výsledku dnešního Sing Off se potvrzuje že Kevin bohužel stejně nakonec tuhle show nevyhraje i když to tak někdy může vypadat ale až to bude potřeba tak ho porazí v lepším případě minimálně Rak-Su, v tom horším i jiní soutěžící. A Rai Elle u mě dnes už možná celkově předstihla Holly a to sem ještě před přenosem psal Vladovi že Holly pro mě mezi holkama byla, je a zůstane jedničkou. Holly sice dnes reparát za předchozí dvě kola složila ale nemůžu si pomoct, nějak se mě prostě nedotýká. A v Rai Elle možná už konečně pomalu ale jistě začínám vidět něco fakt zajímavého.

100
J
Reagovat

CRAZY IN LOVE na buduci tyzden. No to mi je, ale tema. Dufam, ze Grace vytiahne zasa nejaku originalnu skladbu a RAK-SU tiez. Vlastne RAK-SU este nevyhrali. To by sa im, ale podarilo ak by stali proti Grace a nandali jej to. Ak to riadi produkcia, tak celkom s prehladom. Tipujem, ze OVERS budu s GIRLS, takze Grace musi celit Kevinovi. RAK-SU s prehladom zvladnu zvitazit na Lloydom. Tipujem, ze o tyzden to bude Lloyd cele otvarat a neprekvapilo by ma, keby aj Kevin. Ak to vsetko manipuluje produkcia, tak kludne moze stat Grace proti RAK-SU o tyzden a oni z toho vyjdu vitazne. Radsej som mala tu staru verziu s BOTTOM 2. Bolo to viac emotivnejsie. Teraz produkcia caruje, aby cenu vyhral vzdy niekto iny. Dufam, ze o tyzden to bude naposledy. RAK-SU su celi nedockavi zvitazit.

101
Tomáš
Reagovat

@J: Oni sou vlastně Rak-Su strašní smolaři, už dvakrát se dostali do Prize Fight a jako jediní ho dosud ani jednou nevyhráli, v tom už je dokonce i Lloyd předstihnul. :D

102
J
Reagovat

@Tomáš: Rai-Elle je ina. Aj ked to nie je super excelentne vzdy ta dostane,ze? Ma osobny drive, charizma. Podla mna Simonove SYCO cieli priamo na Rai-Elle. Naco im su Grace a Holly, ked uz maju Ellu a Louisu. Odchod Fleur uvolnil miesto pre Rai-Elle. Uz len cakam, kedy SYCO vyhodi 5 AFTER MIDNIGHT kvoli RAK-SU.

103
J
Reagovat

@Tomáš: Ked si to zratas, tak jedina Grace vyhrala zo sobotnajsieho vystupenia. Inak Kevin a Lloyd z nedelnajsieho. Neprekvapilo by ma, keby o tyzden OVERS – GIRLS boli na programe v sobotu a GROUPS – BOYS zasa v nedelu. Tipujem, ze Kevin s Lloydom budu vecer otvarat a ak produkcia planuje nejaky tah v PRIZE FIGHT typu Grace vs RAK-SU, tak obaja budu svoje vecery uzatvarat. Neviem aky lovesong daju spievat Kevinovi. Skoda, ze aj on nema vlastnu piesen. Zda sa mi to velmi nespravodlive v porovnani najma s RAK-SU, ktori uz 2-krat vytiahli vlastny song. Urcite maju dalsi v zalohe o tyzden. CRAZY IN LOVE totizto neznamena nutne nejaku baladu. Aj ked v pripade Grace som ochotna dat ruky do ohna, ze to bude balada. Holly uz nepojde nakoniec. Koho daju vystupovat ako 2. v poradi? Matt a Kevin prezili 2.poziciu. A v pripade, ze Kevin to bude otvarat, Matt by mal ist ako predposledny. Alebo to bude naopak. Ved aj RAK-SU v 1.tyzden uzatvarali sou a o tyzden isli predposledni pred Samom. Vsetko je mozne. Jedno viem, ze Matt dvojeliminaciu neprezije. Keby aspon dal spolu s Kevinom nejaku rockovu baladu, aby stal ten vecer za to.

104
Monika
Reagovat

@Tomáš: Ja ti to rikala, ze te Rai bude bavit vic nez Holly. davam tomu jeste tak tyden a uz ji budes mit number one mezi babama :-))

Jinak za me spokojenost s vypadnutim Alisah, stejne mi vadila, aspon je klid a Sam pujde pryc tak jako tak. Konecne nejake prekvapeni ve vyrazovani, uz to byla otravna a ocekavana nuda.

105
Tomáš
Reagovat

@J: a @Monika: No už to tak u mě asi dnes je že u mě bude Number One mezi babama Rai Elle, Holly už na ni ztrácí. Teď po vypadnutí Alisah je pro mě z Girls už nejméně zajímavá Grace ale její vypadnutí nehrozí.

@J: Jak tak nad tím přemýšlím, začínám ti bohužel s tím vypadnutím Matta příště dávat za pravdu, je to bohužel možné. Pokud půjdou Overs s Girls bude to řádný masakr. Největší boj vidím mezi Holly a Rai Elle, tam se asi už konečně ukáže která z nich si získala na svoji stranu víc fanoušků a zůstane ve hře a která odejde pryč. Já bych se z Girls příště nejradši rozloučil s Grace ale to nehrozí. Jestli skutečně půjdou Overs s Girls tak já bych se asi nejradši rozloučil s Grace a s Holly a Kevina, Matta a Rai Elle bych nechal postoupit dál. Reálně se ale obávám že vypadne Rai Elle a pak to bude souboj mezi Mattem a Holly o setrvání v soutěži – pokud to bude podle počtu hlasů, pokud podle kategorií tak má Matt jistý konec no. Takže fakt se teď bojím že to odnesou Rai Elle a Matt i když za mě by to odnesly Grace a i Holly když už to jinak nejde. Lepší by bylo kdyby vystupovali Overs s Groups, tam přece jen nějaká šance je že by vypadli Cutkelvins i Sean a Connor, Rak-Su bohužel nevypadnou. Pokud by byli Overs s Boys tak by vypadl Sam ale asi by stejně sebou vzal i Matta protože Lloyd to po tomhle týdnu přežije. Ale tato varianta nehrozí protože Overs i Boys už mají každá kategorie jen 2 zástupce a určitě to namíchají tak aby 5 soutěžících bylo v sobotu a 5 v neděli. Tak promýšlím všechny varianty a taky už to s tím Mattem vidím špatně. :/

106
Tomáš
Reagovat

Schvalte mi komentář, nevím co se zas děje a proč to máte takhle nastaveno. Díky.

Vypuštěn :-) Zřejmě text plný cizích jmen a slov vyvolal v systému podezření na spam. To se holt občas stane. Ajda :-)

107
J
Reagovat

Mne sa najma nepozdava to ako to prebieha. AJ inym ludom to zacina byt podozrive, preto zacinam trosku verit na manipulaciu produkcie cez appku. Vzdy vystupuju 2 kategorie, z ktorych ta druha slabsia sa o tyzden meni a vyfasuje inu druhu silnejsiu. Jeden tyzden je to GIRLS – BOYS, GROUPS-OVERS a o tyzden zasa GROUPS – BOYS a GIRLS – OVERS. Vypadava sa ako podla sablony. BOY, OVER, BOY, OVER, GROUP, GIRL. Dokonca aj vitaz aspon v jednej zo skupin je vzdy ten isty ako pred tyzdnom. RAK-SU, KEVIN. Neviem, ci sa dockame toho, aby o tyzden vypadli 2 groups alebo 2 girls, aby to nebolo take okate.
Aby docielili vitazstvo Grace v jej vecer a tak ju postavili voci RAK-SU v PRIZE FIGHT, musia jej tento tyzden napravit reputaciu. Inak to nevidim ako nejake pozitivne clanky v novinach a hlavne ju musia dat vystupovat nakoniec + vlastny song (nieco ako TOO YOUNG). Na sofabete vysli s tym, ze TOP 4 bude o tyzden safe (Grace, RAK-SU, Lloyd a Kevin), dalej ze istymi vypadlikmi su Sam a Matt. Takze to bude boj o postup medzi The Cutkelvins a Sean and Conor. A u dievcat medzi Holly a Rai-Elle. Ja by som si tak ista Grace nebola. Viditelne ju poskodili clanky v novinach. Prave u dievcat ocakavam nejaky zvrat typu, ze vypadne napr. Grace a Holly. V tom ma utvrdzuje aj predpoklad, ze Rai-Elle este neuzatvarala vecer a je presne ten typ spevacky aky SYCO chce.
Na DS sa zasa bavili o moznosti vyhry tohtorocneho XF u Kevina. Ja som za Kevinovu vyhru. Viditelne je najlepsi a ma aj vlastnu tvorbu. Minimalne toho Lloyda by mal preskocit, aby to bolo aspon trosku spravodlive. Aj ked jeho cena sa mi zda najlakavejsia. Vyhral nahravanie s producentom. Pamatam sa ako mu Nicole povedala na kastingu, ze ma recording voice. Zaroven na DS sa diskutuje, ze ak by Kevin nejakou nahodou vyhral, aby namiesto SYCA uzatvoril zmluvu s Columbiou. Ak by vraj Kevin vyhral a uzavrel zmluvu so SYCOM, oni nevedia ako nalozit s tymito rockovymi spevakmi a o rok by ho s najvacsou pravdepodobnostou vyhodili. S tym suhlasim. Staci sa pozriet ako dopadol Ben Haenow. Podla mna ten Benov neuspech nie je len vina samotneho Bena. SYCO sa uz v tej dobe, ked vychadzal Benov 1. singel SECOND HAND HEART zameralo viac na Fleur a jej SAX, ktory viac propagovali. Dalsia vec, co to urobili s Louisou? Ako keby sa ju snazili prerobit na obraz Britney Spears.

108
J
Reagovat

Alisah u sice vypadla, ale nasla som zaujimave video: https://www.youtube.com/watch?v=S5koy7NhrLg&feature=youtu.be

109
rosien
Reagovat

Tak moje celkové pořadí: 1. Kevin (s přehledem!) 2. Matt 3. Rai-elle (z holek určitě nejzajímavější) 4. Rak-Su (jejich moderní úprava se mi fakt líbila) 5. Grace (skvělé emoce, ale ta technika..) 6. Sean and Connor 7. Lloyd 8. Holly (naprosto nevýrazná a tuctová, nechápu, že jí tu tolik fandíte) 9. Jack and Joel 10. The Cutkelvins (a to jen za druhou půlku, za tu první bych je klidně hodila až za Sama) 11. Sam 12. Alisah
Nechápu, jak mohl vyhrát Lloyd a větřím za tím manipulaci.
Příště bych vyhodila Sama, The Cutkelvins, Holly a Seana a Connora (a ty jen proto, aby tam Louimu někdo zůstal, jinak bych byla spíš pro odchod Lloyda).

110
Tomáš
Reagovat

@J: Vzhledem k tomu že Rai Elle u mě včera definitivně a nevratně přeskočila Holly tak bych si příště v případě vystupování Girls s Overs přál vyhazov Grace a Holly. Grace prostě proto že je pro mě ze zbylých Girls už nejméně zajímavá a Holly proto že Rai Elle je v mých očích teď už lepší a jinudy cesta nevede. Takže bych chtěl aby se zachránili Kevin, Matt a Rai Elle. Ale reálně se obávám že možná vypadnou Rai Elle a Matt. :/ Podle mě se bude rozhodovat mezi Rai Elle a Holly a ukáže se která z nich si získala víc fanoušků. Že vypadnou obě dvě, tomu moc nevěřím že by odešly dvě Girls což zase bohužel potvrzuje vypadnutí Matta. :/ Takže Asi Matt fakt vypadne a s ním jedna z dvojice Rai Elle – Holly, těžko říct která.
Ale štve mě to u Matta nehorázně jestli vypadne už teď, chápu že asi nevyhraje ale aby to bylo spravedlivé, měl by být aspoň v Top 4. U Matta je vidět progres, on se neustále zlepšuje a teď naposled podal zatím svůj nejlepší výkon. Zajímá mě jeho vývoj. To samé Rai Elle, kolo od kola na tom pódiu roste. Grace a Rak-Su sou pořád stejní, stejně nudní. Čím ti můžou překvapit? Takže vypadnutí Grace by se teď vážně hodilo.

111
Tomáš
Reagovat

Ještě moje pořadí za včerejšek:

1 Rai Elle
2 Lloyd
3 Holly
4 Grace
5 Sam
6 Alisah

112
J
Reagovat

@Tomáš: Podla mna vypadne Holly. Simon uz na tom zacal pracovat s kritikou „old-fashioned.“
Tu mas tipy na najblizsi vikend ako to asi bude prebiehat. Podla mojho bookmakera vraj s najvacsou pravdepodobnostou bude poradie vystupeni prebiehat asi takto: GIRLS-OVERS:
1. Kevin (dobra VT, skvele vystupenie aj pozitivne hodnotenie, min. Nicole standing ovation, nasleduje reklama, aby vystupenie Kevina zostalo v pamati hlasujucich a fanusikov),
2. Holly (zla VT, zozne kritiku),
3. Rai-Elle (ide hned po Holly s lepsou VT a zanecha lepsi dojem, zaroven standing ovation min. od Sharon, ale aj od dalsich a pozitivne hodnotenie, nasleduje reklama, aby vystupenie Rai-Elle zostalo v povedomi hlasujucich a vymazalo vystupenie Holly),
4. Matt (zla VT, zozne kritiku, logicky musi ist tesne pred Grace, kedze je CRAZY IN LOVE week a podla „insidera“ s nou mal pletky),
5. Grace (original song – balada nieco ako TOO YOUNG, najlepsia VT z vecera, najlepsia stage presence, povinna standing ovations od 4 judges, pozitivne hodnotenie).
Matt Terry ako host nezabudne rovnako pochvalit RAK-SU a Grace a vyzdvihnut ich ako najlepsich.

Dalej moj bookmaker predpoklada poradie vystupeni medzi GROUPS-BOYS takto:
1. Lloyd (dobra VT, nudna balada, ale pozitivne hodnotenie, nasleduje reklama),
2. The Cutkelvins (ani dobra ani zla VT, hodnotenie moznost kritiky),
3. RAK-SU (vynikajuca VT, standing ovations od vsetkych 4 judges, velmi pozitivne hodnotenie vystupenia aky su zabavni, nasleduje reklama, aby vymazala vystupenie The Cutkelvins z mysle hlasujucich divakov),
4. Sam (zla VT, kritika zo strany judges),
5. Sean and Conor (ani dobra ani zla VT, hodnotenie od judges moznost kritiky, nechaju na hlasujucich divakov, ci chcu The Cutkelvins alebo Seana and Conora). Moj bookmaker si mysli, ze Sam a Sean and Conor nemozu zmazat z mysle hlasujucich divakov vystupenie RAK-SU, aby vyhrali svoj vecer a zaroven posledny PRIZE FIGHT proti Grace. Aj keby Grace mala lepsi song, emotivnejsi, RAK-SU zvitazia na celej ciare.

Som zvedava, ci mu to vyjde. Presne som to napisala ako to mal uvedene na svojom twitteri. Moj bookmaker je boyfriend jednej z mojich priateliek, ktora sa odstahovala do UK a radi mi pri futbalovych stavkach. Napr. mi hned pred zaciatko EURO 2016 povedal, ze finale bude s najvacsou pravdepodobnostou Francuzsko a Portugalsko s tym, ze Portugalsko vyhra. Splnilo sa to a ja som zinkasovala pekne prachy.

113
Tomáš
Reagovat

@J: Tak to sem teda taky zvědavý jestli mu to do puntíku vyjde nebo ne. Že by to vážně všechno bylo tak dokonale zrežírované divadýlko a vždy jim to úplně do posledního puntíku vycházelo? Já bych si přál aby Overs vystupovali až v neděli. Nejen proto že v sobotu to živě neuvidím ale i proto že pokud má Matt tento víkend vypadnout tak ať se poroučí aspoň až po Samovi a některé z kapel a ne ještě před nimi. Pořád lepší být 7. nebo 8. než až 9. nebo 10. I když to už je ve výsledku asi úplně jedno. Kéž by se lidi vzpamatovali a nedali tolik na produkci, Matt si zaslouží minimálně účast v Top 4, podle mě zcela objektivně má i na Top 3 a vůbec nejvíc by se mi v GF líbil jako parťák Kevina v Top 2 protože oni dva jsou podle mě opravdu nejlepší a nejzajímavější ze všech – vím, můžu snít dál. :-)))))

114
DJ Vlado
Reagovat

Včera u mě došlo ke dvěma zásadním zvratům :-) Tím prvním je fakt, že mojí No. 1 srdcovkou už není Holly, ale Rai-Elle, která mě včera totálně dostala a její They Won’t Go When I Go si pouštím pořád dokola :-) Ostatně není to poprvé, kdy jsem vyměnil hlavní favoritku za pochodu (už se mi tak stalo v ČHS3, XF US 2012 a XF AUS 2014), navíc Rai-Elle má opravdu k mým typickým favoritkám blíž než Holly, je víc holčičí, roztomilejší a má zajímavější barvu hlasu, liší se pouze tím, že je černoška, ale např. Romkám jsem fandil často (Monička, Vierka, Soňa P.) a ty nemají k černoškám daleko :-D To ale neznamená, že bych Holly hodil přes palubu, pořád jí mám společně s Rai-Elle a Kevinem ve své Top 3, navíc bych jí hrozně přál, aby porazila Lloyda (jelikož jsou oba z kantilénové kategorie, ve které bývá zvykem měřit dvojím metrem), ale miláčkem je teď Rai-Ellka :-D

Tím se dostávám k druhému zvratu, který u mě včera nastal – začínám mít těžkou averzi na Lloyda, který pro mě ztělesňuje klasický „typ pro Brity“, kterému se odpustí nulové charisma, nezajímavá osobnost i stereotypní výběr cajdáků, což zvláště holky mají neustále na talíři :-/ Už mě nakrklo, že se stal vítězem večera, ale když pak ještě v Prize fightu porazil Kevina, tak jsem dostal šílený strach, že to může nakonec celé vyhrát (pokud to tedy včera nebylo zmanipulované, aby Kevin podruhé nevyhrál, což je docela možné) :-/ No to by byl teda utrazbytečný vítěz, kéž by k tomu nedošlo :-( Přál bych si aby ho kromě Kevina porazila i maximálně jedna holka (nejlíp dvě), naděje umírá poslední :-)

Jinak včerejší výsledek sice překvapil, ale nevadí mi to, jelikož Sam je totálně neškodný a na 99% půjde ven příště, zatímco u Alisah jsem se bál, aby neohrožovala silnou trojku holek, takže z tohoto úhlu pohledu spokojenost :-) Děsím se však příštího týdne a double elimination, zvlášť jestli zase dají dohromady Girls a Overs, tam bude bolet každé vyřazení :-(

115
Tomáš
Reagovat

Takže po tomhle víkendu u mě stojí za to si pouštět znovu 4 výkony – Matt, Kevin, Rai Elle a tentokrát i Lloyd. Ty ostatní ne, to je nuda.

@DJ Vlado: Já ti nevím, já na Lloyda averzi nemám. Mě je jako člověk docela sympatický, působí skromně a mile. Jeho včerejší výkon se mi zatím líbil nejvíc ze všech co v soutěži předvedl, fakt to bylo dobré i když pořád se hodí spíš do muzikálu než do XF a je to takové old school no. Ze včerejšího večera byla ale lepší než on jen Rai Elle ( když nepočítám Kevina v Sing Off ). Ale na druhou stranu s tím že je nudný a bez charismatu a že živelného supercharismatického Kevina porazit v Prize Fight ani omylem neměl, tak s tím samozřejmě souhlasím. Zkrátka mě Lloyd baví pořád víc než třeba Holly a nebude mi vadit dokud celkově neporazí Matta a Kevina, pak už to bude horší no. Žádný jeho velký fanoušek ale nejsem, klidně bych ho příště vyhodil pokud mě svým příštím výkonem bavit nebude. Takže asi tak.

116
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: A pokud jde o příští vyřazování, tak toho se tady bojíme asi všichni. :(

117
J
Reagovat

@Tomáš: Obdivujem Vas. Ja si totizto najviac pustam ten rockovy cover Carless Whisper. Je to moj najoblubenejsi song od G. Michaela a navyse aj v tej rockovej uprave mi prisiel romanticky pre mna ako pre zenu. Hned za nim si pustam Kevina a len zatvorim oci. Este som si pustila 2-krat Grace a Rai-Elle. Moj bookmaker si mysli, ze sa snazia Rai-Elle dostat nad Holly. Kedze nevidime konecne hlasovanie a tie %, ktore vzdy niekto hodi na FB znamenaju, len nejaky poll na soc. sietach tak nevieme odhadnut, kde je na tom v hlasovani Grace, Rai-Elle a Holly. A druha vec jedna z trojice dievcat pojde. Ak Grace bude davat original a pripravia jej stage s pimp slotom (kvoli konecnemu komercnemu predaju itunes) tak ju kryju. Nechcu Grace za vitazku, ale nechcu ju ani vyhodit. Takze Holly si to rozda s Rai-Elle a The Cutkelvins so Seanom a Conorom. Tu tiez nevieme, kto ma vacsiu podporu hlasujucich The Cutkelvins alebo S and C? Podla mna este cez vikend zazijeme prekvapenie. Skopirujem tu jeden prispevok z dnesneho sofabetu: Postscript on Live Shows 5-6

1. Surely Sam Black is gone next week, right?

2. Holly’s treatment at the pimp slot suggests that if possible, they will try to have Rai-Elle leapfrog her. This is corroborated by Rai-Elle’s treatment.

3. I think they scrapped the double elimination last week because they weren’t sure they could get Matt in the drop zone.

4. Grace’s effortless Week 1 win suggests her support was very robust, but can it take another week of battering? If it can’t, will treating her nicely make her support “too big” again?

5. I’m sure that Syco would rather NOT have Lloyd and Kevin on their label roster (feel free to disagree; wrong opinions are welcome). How will they control their support? I genuinely think Kevin had a watershed moment last week and gained a reliable fan base.

6. Scotland v Ireland. A few weeks ago, I would have backed Scotland easily, but I feel like I need to proceed with caution now. I fear that whatever advantage I think Scotland has is peppered by my personal preference (bad me!).

Inak: Lloyd vedie v itunes charts. Je tusim v TOP 10. Hned za nim je Kevin, potom RAK-SU. Do TOP 100 sa dostali aj Grace a Matt. Ja viem, ze to nie je smerodajne. Ale pokial nepozname skutocny stav hlasovania cez appku + telefony+mobily, tak nevieme kto je v akej pozicii. Clovek si moze mysliet, ze Grace tento tyzden bola mozno 5. Ale ona v skutocnosti mohla byt 2. za Lloydom? aj ked sa jej nedarilo, aj ked si ju podavali v novinach. Ja by som naozaj rada vedela, kde skoncil v hlasovani Matt? Ci bol hned za J and J len krok od vypadnutia alebo kludne mohol byt aj vyssie? V ten vecer sa hlasovalo 15 min. a XF isiel az po STRICTLY. Navyse Matt spieval jednu z najznamejsich a zaroven najromantickejsich pesniciek od GM + ta videovizitka s detmi. Ten maly Spaniel stal za to Te quiero mucho papito. Velmi ta lubim otecko.

118
J
Reagovat

A na zaver dnesneho dna, kedze sa blizia Vianoce: https://www.youtube.com/watch?v=8PcxywswX9g&feature=youtu.be

119
J
Reagovat

Uz je to potvrdene, sama Grace to potvrdila – originalny song na vikend. https://twitter.com/TheXFactor/status/930102962768064513

120
Tomáš
Reagovat

@J: Podle mě mohl být Matt v sobotu úplně v pohodě v hlasování třetí za Kevinem a Rak-Su, nevidím důvod proč by neporazil The Cutkelvins a Seana s Connorem. Navíc když podal svůj nejlepší výkon a obě tyto Groups byli slabší. Problém je v tom že produkce teď asi schválně dá Overs ke Girls aby se ho zbavili. To je to debilní rozdělování.

121
garf
Reagovat

@DJ Vlado: Tak tentokrát jsme měli asi úplně jiné uši. Mně připadala naprosto falešná, ten úvod se mi vůbec nelíbil, ta holka mě vůbec nebaví. Ale zdá se, že asi bude prototypem moderního zpěvu, ten ale nemusím. Také by mě zajímalo kdo určuje co je moderní a co ne. Pouze u 4 lidí se dalo jasně poznat, že zpívají píseň od J.Michaela, musí se za každou cenu dělat z té písně něco jiného?

122
VojtaP
Reagovat

@garf: kdyby se tam nikdo nepokusil o vlastní pohled a přístup, byla by to jen karaoke show. To platí i pro tribute, kterým toto kolo mělo být. Stačí se podívat na Adele, co s Fastlove udělala na Grammy (Kevin zpíval stejnou verzi) a jaký sklidila ohlas, a Grammy není žádná pěvecká soutěž, že? Je to hodně individuální, někdy je lepší nic moc neměnit, někdy je ta úprava k horšímu a někdy se podaří, že to dá písni takový nový rozměr, že to člověk preferuje před originálem.

124
Willandraify
Reagovat

Vsiml si nekdo ze Nicole na necem frcela ten sobotni vecer? Nebo se mi to fakt jenom zdalo?

125
Tomáš
Reagovat

Moje aktuální subjektivní pořadí finalistů co jsou ještě stále v soutěži podle oblíbenosti:

1 Kevin
2 Matt
3 Rai-Elle
4 Lloyd
5 Holly
6 The Cutkelvins
7 Sean And Conor Price
8 Sam
9 Grace
10 Rak-Su

126
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Moje aktuální pořadí je následující:

1. Rai-Elle
2. Holly
3. Kevin
4. Grace
5. Matt
6. The Cutkelvins
7. Rak-Su
8. Sean & Connor Price
9. Lloyd
10. Sam

127
J
Reagovat

U mna je Kevin, Matt. A este mam istu slabost pre Grace a Holly. Ostatni su mi ukradnuti a mozu vypadnut uz tento vikend. Bohuzial targets na tento vikend na vypadnutie su The Cutkelvins, Sam, Holly a Matt. O tom, ze hlasovanie je manipulovane aj zo strany produkcie ani nepochybujem. Mozno rodinni prislusnici hlasuju alebo nejaki hackeri. Utvrdzuje ma v tom aj vypadavacia sablona + jeden komentar na sofabete.
„For what it’s worth, I am quite convinced that whatever happens on Saturdays directly influences the Sunday show, because they need to keep their groups symmetrical in order to be able to change combinations. A group left on Saturday, so a girl had to go on Sunday, otherwise they would have 3,2,4 and 1 contestants, meaning they would have been forced to keep the same combo to fill their timeslot.

If Matt had fallen under the wheels somehow, Sam would have been toast.

Reading it makes it sounds very convoluted, but I hope you get my drift…“

128
Tomáš
Reagovat

@J: Tak jestli je to vážně všechno tak strašně zmanipulované tak už taky věřím tomu že Matt vypadne, bohužel. Snad aspoň Kevin dojde do Top 3.

129
J
Reagovat

@Tomáš: Ano. Ja by som Kevinovi dopriala vitazstvo, ale nie uzavretie nahravacej zmluvy so SYCOm. Strasne by som mu priala nahravaciu zmluvu s COLUMBIOU. To iste zelam aj Grace. Fajn, neznasas jej hlas a jej piesne. Ale mne tu ani nevadi ten jej hlas a TOO YOUNG sa mi paci. Skor mi vadi to, ze bola pospinena (humilated). Kedze ma brata, predstav si situaciu, ze mas mladsiu sestru, ktora sniva o spevackej kariere a sklada piesne. Ide do XF so vsetkymi svojimi snami a neposkvrnenou povestou. Zrazu sa zacnu vynarat pochybne clanky, ktore ju hania v ociach verejnosti. Ako by si sa citil ty, tvoji rodicia, Vasi znami a priatelia? Toto je vazne svinstvo. A nestoji ani za 2. a ci 3. miesto v XF za RAK-SU. https://tellystats.com/articles.php?a=divas-the-x-factor-and-media-control&ref=Twitter.
Po tom, co Matt vypadne ak by nedajboze zacali kydat spinu na Kevina a davat mu podradne songy alebo ho spinit v novinnach, prestanem to sledovat. Naozaj mi nestoji za to byt kazdu sobotu a nedelu doma a takto priamo to sledovat, ked viem ake svinstvo sa odohrava v pozadi. Uz nemam ani chut zostavovat rebricek vystupeni od najlepsieho po najhorsie kvoli tej manipulacii s videovizitkami, piesnami, poradim vystupenia a este ich komentami kritizujucimi ci vynasajucimi do neba. Grace aj mna niekedy stve ako spieva. Ale rozhodne jej zelam tiez uzavretie nahravacej zmluvy s inou SONY spolocnostou nez je SYCO, ktore by jej vydalo album, na ktorom by zbohatlo a o rok ju nedajboze vyhodilo ako to urobili s tymi, ktori pre nich neboli vhodni vitazi a ci runner-ups.

Som zvedava kolko z toho svinstva sa realizuje v nasej skvelej SuperStar.

130
Honza
Reagovat

U mě to je následovně :)

1. Kevin
2. Matt
3. – 7. Rak-Su, Holly, Rai-Elle, The Cutkelvins, Lloyd
8. – 9. Grace, Sean & Connor Price
10. Sam

Nějak je to vyrovnaný letos… :)

131
J
Reagovat

Podme zostavovat rebricek vystupenia hviezdnych hosti, tak ako sa komu pacili nazivo (nemyslim tym, studio versions alebo videoklipy, ale zive vystupenie v XF UK 2017).
Zatial vystupovalo 6 hviezdnych hosti a moj rebricek, by bol TOP 6:
1. HARRY STYLES – KIWI – So 11.11.17
2. TOKIO MYERS – ANGELS – So 04.11.17
3. PALOMA FAITH – GUILTY – Ne 12.11.17
4. STORMZY and LABRINTH – BLINDED BY YOUR GRACE Ne 29.10.17
5. RITA ORA – ANYWHERE Ne 05.11.17
6. LIAM PAYNE – BEDROOM FLOOR So 28.10.17

Netvrdim, ze Liam nevie spievat alebo piesen je zla, ale toto jeho zive vystupenie bolo jednoznacne najhorsie.
Harry Styles sa v rocku, glam rocku, folku a folk rocku nasiel. Vystupenie malo drive, energiu ako keby po podiu pobiehal mlady Mick Jagger. Podla klebiet vraj Harry nielenze opustil SYCO, ale nechcel zostat ani v SONY. SONY vsak o neho nechcelo prist a tak sa dohodlo, ze uzavrie exkluzivnu nahravaciu zmluvu s COLUMBIOU. Ten zivot v SYCU stal asi za h…o, ked Liam a Niall utekali rovno ku konkurencii do CAPITAL.
Tokio Myers bol uzasny, ale Harry spieval rock a to u mna rozhodlo.

132
Tomáš
Reagovat

Jak někdo budete vědět které kategorie spolu budou vystupovat v sobotu a které spolu budou vystupovat v neděli a jestli ty dvojité eliminace budou jen podle počtu hlasů nebo z každé kategorie jeden tak to sem prosím hned napište. Já se jen modlím aby:

1) Overs nevystupovali s Girls
2) Aby Overs nevystupovali v sobotu

Já to v sobotu neuvidím. I když pokud má Matt skutečně vypadnout, tak to snad raději ani v přímém přenosu vidět a zažít nechci.

133
J
Reagovat

@Tomáš: Ja by som si zelala, aby moji dvaja oblubenci spievali tieto rockove balady:
KEVIN – STILL LOVIN YOU (SCORPIONS)
MATT – LOVE HURTS (NAZARETH)

Kevinovi a Mattovi tak fandim, ze by som obetovala aj Holly a Rai-Elle, ak budu GIRLS – OVERS. A dokonca aj GRACE. Bohuzial Grace bude spievat original a SYCO vidi libry z predaja na itunes, takze radsej nech Holly s Rai-Elle ako Kevin a Matt.

134
J
Reagovat

Aki su tu Matt s Kevinom roztomili. Mattovi sa nechce ist domov a nechat Kevina samotneho. Bolo by potrebne za nich hlasovat, aby este dalsi tyzden boli spolu. https://twitter.com/TheXFactor/status/930813414103851008

135
Tomáš
Reagovat

@J: Tak tyhle songy jim produkce určitě nedá, blázníš? Víš jak by zazářili? :D To si přece nemůžou dovolit, kdo by pak hlasoval pro Rak-Su a Grace? A navíc myslím že produkce XF UK vybírá z poněkud jiného soudku vína. Tak taky bych se raději rozloučil s Rai-Elle než s Mattem kdybych si už musel vybrat, to je jasné. Sice sem si ji teď oblíbil a bylo by mi jí líto ale co se dá dělat? Vypadnutí Matta by bolelo ještě víc. Já si myslím že určitě vypadne Holly, ta to má asi spočítané. Ale kdo půjde s ní jestli budou Overs a Girls spolu to je otázka. Já bych teď vážně nejraději ze všech vyřadil Grace. Je sice skvělé že si skladá originální songy ale pro mě sou všechny ty její songy na jedno kopyto jako přes kopírák – utahané uspávanky hadů. Chápu že je to prostě její styl ve kterém se našla a že se to líbí jejím fanouškům ale k čemu je takový originál když se jedna píseň podobá druhé. Mě Grace vážně velmi silně nudí, bohužel ale její vypadnutí je z více důvodů teď nereálné. Takže se budu muset bohužel rozloučit s Mattem nebo s Rai-Elle, nedejbože s oběma. Mě prostě něco říká že když se doteď vypadávalo tak na střídačku tak že dvě Girls prostě nevypadnou, takže to bude jedna holka ( snad Holly ) plus bohužel Matt. :( Nejlepší by bylo kdyby šli Overs s Groups – Sean a Connor už mají to nejlepší za sebou a taky se opakují a The Cutkelvins sice sou fajn ale na nějaké extra vysoké umístění bych je taky neviděl, Matt by mohl obě tyto kapely porazit. Pokud tam teda nejsou nějaké čachry s hlasy a nebo si to produkce může pojistit i tak že odejde z každé kategorie jeden, prostě vypadávání po kategoriích, to by byla vyloženě Mattova poprava a možná by tím mohli ohrozit dokonce i Kevina. Přijde mi divné že doteď nevysvětlili jak to vlastně bude. O Rak-Su se nemá smysl bavit, vyřadil bych je stejně rád jako Grace ale jejich podpora produkce i fanoušků je bohužel jasná. :/

136
J
Reagovat

@Tomáš: Ja by som tiez vyradila Grace. Ma vlastnu tvorbu (v podstate uz skoro album piesni), ktore moze hocijaka nahravacia spolocnost vydat. Ak SYCO nema zaujem o ROOTS, stavim sa, ze WARNER, VIRGIN/EMI, by skakali radostou, ze im SONY urobilo reklamu na singel ROOTS v XF UK. Avsak bohuzial s tym, ze bude prekvapujuci exit Grace sa musime rozlucit. Cteni producenti XF ju poslali na navstevu zakladnej skoly. Som zvedava, ci to bude mat aj vo videovizitke. Dalej originalna skladba moze byt lubostna balada. Kedze na svojom twitteri jasne objasnila, ze len 2 songy z (bootcamp, 6CC) su o jej ex, tak ta nadchadzajuca balada moze byt o inej laske. Co ked nas prekvapi s upbeat songom. Nikdy nevies. Holly spadne na 2. poziciu, takze budto Grace bude vystupovat predposledna pred Rai-Elle alebo ako zlaty klinec vecera s tym, ze Matt pojde pred nou.
Co sa tyka tych rockovych songov. Ak by nedajboze Matt zaspieval solidne NAZARETH – LOVE HURTS este by nedajboze ziskal Skotov, aby za neho hlasovali. Preto som si ista, ze mu NAZARETH nevyberu.
Nech uz Kevin s Mattom skoncia na akomkolvek mieste. Nakoniec som rada, ze tento rok mi producenti vybrali do live shows prave ich po tom minulorocnom fiasku. O milionkrat lepsia sezona tohtorocneho XF UK ako minuly rok, kde som v podstate fandila len SAM.

137
J
Reagovat

@Tomáš: Bohuzial vitazmi XF UK 2017 budu RAK-SU. Vsetky tri piesne boduju v itunes top 100. Z ich webpage:

The name Rak-Su comes from the phrase „Tracks vs Suits“ meaning „Music & fun vs Adult Life“. This is a conundrum the boys live, and the aim is genuinely just to keep making more music, and spread more vibes.

Peace, Love & Rak-Su

Rak-Su have already gained support from the likes of the BBC (being played on DJ Targets Homegrown show, Jamz Supernova’s Future Bounce Show, Nesta McGregor’s & Eddy Adu’s Home Counties Show) Watford Vibe FM and supported & mentored by Kade on the BBC Asian Network.

138
Tomáš
Reagovat

@J: Tak já sem s tím v podstatě taky už smířený že to vyhrají ti děsní Rak-Su a že Matt třeba už teď v sobotu vypadne. Sice nemůžu pochopit kdo má tak strašný hudební nevkus že to takhle dopadne ale když to někoho takhle baví a líbí se mu to tak ať. Je to jen hloupá komerční a navíc řádně zmanipulovaná show nad jejímiž výsledky fakt nemá smysl se rozčilovat když to stejně nemůžeme vůbec nijak a ničím ovlivnit. Ale jak říkáš, je to dobré aspoň k tomu že sme poznali Kevina a Matta a že si můžeme užívat jejich pěvecké výkony bez ohledu na to jak v té show dopadnou.

139
J
Reagovat

@Tomáš: Nieco na sprijemnenie a zasmiatie sucasne. Citaj dole komenty. Skvele postrehy + na zasmiatie https://www.youtube.com/watch?v=tA_12BEA3L0

140
Tomáš
Reagovat

@J: Ale jedno řeknu, pokud aspoň Kevin nebude v Top 3 tak už tuhle show příští rok ani nikdy víc nesleduju. On je prostě natolik talentovaný a sympatický že minimálně 3. místo získat v téhle show musí. Dokážu pochopit že ho bohužel kvůli těm všemožným manipulacím porazí Rak-Su a Grace i když na něj ani omylem nemají ale pokud by ho porazil ještě někdo další, například Lloyd a vyfouknul mu místo ve finále, tak na to kašlu. Takže minimálně třetí místo pro Kevina je můj požadavek, jinak už s tímto pořadem nebudu příští rok ztrácet čas.

141
J
Reagovat

@Tomáš: Dokazes si predstavit Lloyda v TOP 3 XF UK, ked misiou tohtorocneho XF je najst originalitu? Pre producentov bude hrackou zosadit Lloyda. Na druhej strane Lloyd z nich vsetkych moze byt dlhodobo velmi uspesnym na doskach WEST END/BROADWAY. Dokonca vydat albumy pop opera songov, ktore sa mozu predavat. RAK-SU – na rozdiel od tradicnych boybandov dokazali oslovit starsie publikum, ktore v 90tych rokoch milovali BOYS II MEN. Ano budes prekvapeny kolko 40,50-tnikov fandi RAK-SU okrem tinedzerov. Zaroven su pre nich zabavni. Preto som coraz viac presvedcenejsia, ze to vyhraju. Navyse od r. 2011 nevyhrala ziadna skupina a tento rok je ich mentorom Simon, ktory naposledy vyhral v r. 2014 s Benom. Aj keby nejakou zazracnou nahodou vyhrala Grace, comu ja neverim, bola by len druhym kolesom v SYCU. Cela pozornost, podpora, investicie zo SYCA pojdu RAK-SU, tak ako po r. 2014 SYCO viac podporovalo Fleur nez Bena, ktoreho zac. roka 2016 zo SYCA vyhodili. Najblizsi oznam zo SYCA bude, ze vyhodia 5 AFTER MIDNIGHT. Ked budu mat RAK-SU, 5 AM su pre SYCO zbytocni.

142
J
Reagovat

@Tomáš: RAK-SU kastingova piesen na YT s klipom.https://www.youtube.com/watch?v=2rAvq9w6QZ0

Inak aj Kevin by dokazal byt velmi uspesny, ale inde nez v SYCU. S podobnym stylom aky dnes ponuka RAG N BONE MAN v COLUMBII. Myslim si, ze Kevin si zasluzi byt v TOP 3 nad Lloydom, uz aspon tym, ze aj on prispel vlastnym songom v JH.

143
J
Reagovat

Pre fanusikov E.HENDERSON: http://www.officialcharts.com/chart-news/ella-henderson-confirms-she-will-release-new-music-in-2018__21006/

A k tomu pridavam aj prispevok z DS: „I read on another forum (can’t find the link) that Ella has basically been a victim of shiny new toy syndrome; Syco lost interest after her album tanked outside the UK and didn’t yield any hits after Ghost and moved their focus to the newer acts. It doesn’t help that she’s signed to Columbia who have a bad track record with X-Factor acts outside the UK (Little Mix are a good example). „

144
J
Reagovat

Sviniari – myslim tym XF bosses. Toto je zly vtip, ibaze by islo o nejake rockove verzie. Idem zhliadnut covery na YT. Zoznam piesni na vikend. OVERS:
Kevin – I WILL ALWAYS LOVE YOU (W. Houston)
Matt – FALLIN´ (A. Keys)

145
J
Reagovat

Tak nieco som nasla na YT, toto by bola cesta pre Matta – rockovy FALLIN. https://www.youtube.com/watch?v=kIOn-Humr0I
Otazkou je, ci to priemerny divak sledujuci XF UK oceni. Podla mna divaci ocakaju karaoke povodne verzie, takze aj keby to bolo rockove malokto to oceni, este budu nadavat.

146
J
Reagovat

Kevinovi treba dat opat do ruky elektricku gitaru a blues rockova verzia I WILL ALWAYS LOVE YOU bude na svete.

147
J
Reagovat

BOYS:
Lloyd – FROM THIS MOMENT ON (S. Twain ft B. White)
Sam – OOPS (Little Mix ft Ch. Puth)

148
J
Reagovat

Prekvapenie u GROUPS:
The Cutkelvins – SAVED ME FROM MYSELF (original song)
Sean and Conor – ISSUES (J. Michaels)
RAK-SU – MONA LISA (original song)

Takze mladi Iri su vonku.

149
J
Reagovat

Kompletny zoznam piesni na vikend. U OVERS ocakavam rockove cover inak to nejde.
OVERS
Kevin – I WILL ALWAYS LOVE YOU (W. Houston)
Matt – FALLIN´ (A. Keys) /zufalo prepadnut laske?

BOYS
Lloyd – FROM THIS MOMENT ON (S. Twain ft B. White)
Sam – OOPS (Little Mix ft Ch. Puth)

GROUPS
The Cutkelvins – SAVED ME FROM MYSELF (original song)
Sean and Conor – ISSUES (J. Michaels)
RAK-SU – MONA LISA (original song)

GIRLS
Grace – HESITATE (original song) /VAHAT? nad cim nad laskou?
Holly – LOVE ME HARDER (A. Grande andThe Weeknd)
Rai-Elle – MR. BIG STUFF (J. Knight)

150
J
Reagovat

@Tomáš: Chcel si vediet, kedy vystupuje Matt s Kevinom a s kym? Too much predictable from last weekend. Podla wikipedie
OVERS – GIRLS – Sat.
BOYS – GROUPS – Sun.

Matt to ma podla mna zratane. Aj keby daval rockovy cover. Ludia budu nadavat a tentokrat aj judges budu kritizovat. Uz pocujem Simona. Toto nie je tvoje najlepsie vystupenie. Minuly tyzden si sa mi pacil viac, blah,blah,blah.

151
J
Reagovat

Urobili zmenu. OVERS-GIRLS v nedelu. BOYS-GROUPS v sobotu. V nedelu logicky sleduje menej ludi. Fajn pre mna, kedze som povodne nemala v plane sledovat BOYS and GROUPS. Aspon nemusim v sobotu trcat doma. V nedelu to bude huste. Moze vypadnut ktokolvek podla mna okrem Kevina. Kevin ma nadherny hlas!!! Ak Kevin bude davat nejaku rockovu verziu Dolly Parton´s I WILL ALWAYS LOVE YOU so svojim magickym hlasom, tak je zachraneny aj keby vystupoval ako prvy v poradi. Dalej som naklonena verit tomu, ze Grace takisto prezije. Najma ak spolupracovala opat s dalsimi songwritermi. HESITATE nie je sice velmi wow nazov, ale… Zapas na zivot a na smrt sa odohraje medzi Mattom a Holly a Rai-Elle. Ak je pravda, ze sa nevypadava po kategoriach a toto je posledny raz, kedy su deleni na 2 a 2 kategorie, tak je mozne vsetko. Ktovie aku velku ma Matt hlasujucu zakladnu? U Rai-Elle ocakavam modernejsiu verziu piesne. Otazka nakolko dokaze byt Holly sexy? To, ze dokaze spievat o tom nepochybujem, ale tato piesen ma sexualny podton. Navyse v UK chart bola len na 48.mieste.

152
Tomáš
Reagovat

@J: Takže fakt Overs vystupují s Girls v sobotu, přesně jak sem to nechtěl. Ale stejně sem věděl že to tak bude takže žádné překvapení. No jak už sem psal, aspoň teda to Mattovo vypadnutí neuvidím v přímém přenosu což je vlastně taky dobře. Já sem s tím smířený že vypadne, nenaděláme nic. Akorát teda nechápu jak by mohli britové kritizovat rockovou úpravu Fallin´? Vždyť ta píseň je v originále s prominutím docela sračka a Matt ji může rockem maximálně tak povznést a vylepšit. Za to by mu měli být vděční a ne ho za to pranýřovat. Tohle mi fakt hlava nebere stejně jako to jestli ti konzervativci poslouchají Aliciu Keys. Ale pokud sou to vážně takový hovada že nedokážou ocenit kvalitního zpěváka a muzikanta a jeho originální přístup tak potom to bude pro Matta dobře že vypadne, takoví diváci si pak ani nezaslouží aby jim Matt v té komerční šaškárně své covery předváděl.

153
Tomáš
Reagovat

@J: Tak fajn, jen sem to dopsal a už je změna. :D Ale jo, sem rozhodně radši že budou Overs a Girls až v neděli. Tam to bude fakt husté a napínavé takže to chci vidět živě i když to s největší pravděpodobností dobře stejně nedopadne. Holly podle mě vypadne určitě, ta to má jisté. Pak to bude mezi Mattem a Rai-Elle kdo s koho a já bych si fakt mezi nima na postupujícího ani na toho kdo vypadne nevsadil. Boys a Groups to bude proti tomu procházka růžovým sadem, tam mi nebude až tak vadit že to živě neuvidím. Sam půjde domů určitě a je možné že sebou fakt vezme Seana s Connorem i když to mezi nima a The Cutkelvins vidím pořád šance tak 50 na 50.

154
J
Reagovat

@Tomáš: Mne najviac bolo cudne, ze tento rok vybrali XF bosses do live shows take skvele talenty a osobnosti ako Kevin a Matt, hoci v ociach SYCA su to komercne neuspesni OVERS v buducnosti. Preto som sa pozrela na americku satelitnu a kablovu televiziu AXS TV (spolumajitelom je R. Seacrest), ktora vysiela XF UK v USA. Prezrela som si ich socialne siete FB a twitter a co tam nenajdem plno rocku. Kedze Simon/SYCO/SONY sa snazia pretlacit XF UK k sledovaniu aj v USA museli do live shows dat aj rockove piesne alebo rockove covery. Len si to pozri sam: https://www.facebook.com/AXSTV/

155
J
Reagovat

@Tomáš: Mal si ist hejtovat RAK-SU na oficialny FB XF a nie AXS TV.

Přidat komentář