Panáček v reality show

Výměna manželek 2017: Petra vs Eva (4.10.)

4. Říjen 2017 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

VM

Několik dní předem nás TV Nova zásobuje ukázkami z premiérového dílu RS Výměna manželek. Opět díl plný křiku a hádek, což nevím jak vás, ale mě už dávno přestalo bavit. Petra je uřvaná a často i agresivní a její protějšek Jakub s křikem nezůstane pozadu. A co Eva? Čekají ji opravdu zlobivé děti? Nebude vše nakonec úplně jinak? Sledujte, diskutujte!

Promo k dnešnímu dílu

Vyměněné rodiny

Luka nad Jihlavou

luka

První rodinu tvoří Petra (29), Mirek (31), synové Mirek (10) a Lukáš (8).
Do pořadu se přihlásili kvůli velkým vztahovým problémům. V jejich rodině vládne křik, vzájemné nevěry vyústily ve fyzické násilí. Petra manžela škrtila páskem a klidně se s tím pochlubí na kameru.

Ostrava

Ostrava

Na druhé straně nás čeká Eva (27), Kuba (27) a dcera Kristýna (7).
Oproti rodině z Jihlavska mají harmonický vztah a rovnou přiznávají, že hlavní motivací je pro ně finanční odměna. Za tu plánují zvelebit bydlení.

Co nás čeká

Svůj temperament a otřesný slovník předvede Petra hned na uvítanou, Jakub si tohle chování nenechá líbit. Sprostá slova, hádky a třískání dveřmi, to je jen zlomek toho, co se odehrávalo mezi Petrou a Jakubem v Ostravě, kde všemu přihlížela malá Kristýna. Harmonických deset dní rozhodně Kubu nečeká. Rychle zjistí, že vaření a úklid není Petry silná stránka. I to se stane důvodem k hádkám. Jeden z velkých sporů se odehrál ve chvíli, kdy odjeli s malou Kristýnkou stanovat. Předem se domluvili, že si vezmou dva stany, v jednom bude spát Jakub a ve druhém Petra s Kristýnkou. Jakub však po jedné z hádek změnil názor a chtěl mít Kristýnku u sebe, což se Petře nelíbilo. Variantu, že by spali pohromadě v jednom stanu, všichni odmítli. „Já s tebou spát v jednom stanu nebudu,“ řekla Petra. „Jsi vyhulenec,“ zařvala na něj. Petr se pochopitelně bránil. „Svoji rodinu, na rozdíl od tebe a tvého frajera, dokážu zajistit, ty máš tři děti a neumíš ani uvařit jídlo. Tebe zajímaj jen diskotéky a chlapi,“ vyčetl jí.

Premiérový díl sledujte ve středu 4. 10. od 20:20 na Nově.

Zdroj: nova.cz, FB Výměna manželek, youtube.com

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
Reagovat

Všude psali o jekotu a zatim pohoda, asi klid před bouří.

2
Valamin
Reagovat

Hahahahaha, výborná komedie. Petra je úděsná, o tom žádná, ale pan mistr etiky a náhradní manžel Kuba jí nemá co vyčítat, je to stejná cholerická verbež. No možná bude Eva překvapená, co to má doma, pokud to už dříve takhle natvrdo nezažila. Spíš by se měla dát dohromady s Mirkem, to by mělo potenciál, hlavně pro Mirka, když shazoval Evu do vody na koupališti, bylo víc než jasné, jak je rád, že má takovouhle záminku sáhnout si na trochu jiný level, než je jeho manželka.

3
Monika
Reagovat

petra ma jen 29 let? To snad neni mozne, no je asi zbytecne ji resit, tam je to jasny. nejlepsi na tehle vymene pro me bylo, jak si Eva pochvalovala manzela Kubu :-)) No ty brdo, to byla sila co vychazelo z te jeho nevymachane tlamy.

4
Ludmila
Reagovat

@Monika: Křičet uměl taky pěkně, to sice ano, ale věřím, že ho takhle vyprovokovala Petra. Být s takovou osobou v jedné domácnosti, budu s velkou pravděpodobností sprostě řvát i já (přestože to za normálních okolností nedělám) Petra byla šílená. Neštěstí s takovou osobou žít. Na ní bylo evidentně vidět, že se nesnese s nikým.

5
Monika
Reagovat

@Ludmila: Ne tak to podle me urcite neni. Ten chlap byl hulvat, slova, ktera vypoustel z ust byla otresna, to udela jen buran. Plus ta manipulace malou holcickou, to se taky projevil, s kym budes spat, s cizi zenskou nebo s tim kdo te vychovava? Vzdyt te zenske slibil, ze nebude spat sama, holcicka by s ni klidne spala, ani sve slovo nedrzi, byl to hroznej smejd.

6
RKR
Reagovat

I já napíšu svůj názor, Petra? Bezzubá, nanicovatá, sprostá a nesoudná paní, potřebovala by lékaře. Navíc ve 29 letech vypadat jako 40 letá vyžilá prostitutka, to je fakt síla…mluví to za vše, vyhodila bych ji na mráz a odebrala kluky, co z nich bude , když mají vzor v takové špíně jako je jejich vlastní maminka. Hnůj.

8
Ludmila
Reagovat

@Martasa: aha, to je zajimavá informace, to že se bránil velké přesile, budiž, to že mlátil svojí přítelkyni, to jsem zklamaná

9
V
Reagovat

@Martasa: mám to chápat tak, že šlo o stejného Jakuba jako v pořadu?
@RKR: souhlas s hodnocením Petry, je to totál spodina. Jen mi není jasné, jak si ji vůbec někdo mohl vzít. Někteří mužští prostě nemají rozum!
@Valamin: chování mistra etiky mě také dost vyvrátilo. Sice to nebyl až takový hysterik jako Petra, ale hulvát to byl také pěkný. Mohl být sice vyprovokovaný, ale nejspíš to v něm je, takže to si Eva časem užije, jestli někdy dojde na lámání chleba. Zatím je to pohodová ženská a vzorná hospodyňka (nějak jsem nepostřehl, jak se doma zapojuje její choť)

Přidat komentář