Panáček v reality show

Výměna manželek 2017: Tereza vs Kristýna (20.9.)

20. Září 2017 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

VM titl.

Jak si poradí Kristýna v rodině s pěti malými dětmi a nedostatkem peněz? Pomůže Tereze pobyt v jiné rodině, aby společně s přítelem oživila jejich vztah a nemusela víckrát řešit nevěru? Sledujte nový díl reality show Výměna manželek na Nově.

Promo dnešního dílu

Vyměněné rodiny

Česká Lípa

ceská lípa

První rodinu tvoří Tereza (23), Pavel (37) synové Kuba (18 měsíců), Vojta (5), Tonda (6) a dcery Anička (3), Helenka (2). Dva synové, Kuba a Vojta patří k Tereze, zbylé tři děti měl při seznámení ve své péči Pavel.
Tereza se během natáčení svěřila se svou minulostí. Každé dítě má s jiným mužem. „Měla jsem přítele, když se narodil malej Vojta, tak přítel začal fetovat. Ze dne na den jsem zůstala sama. Zavřeli ho,“ prozradila. „Pak jsem potakala dalšího přítele, s ním mam toho nejmladšího, ale ten se ve čtvrtém měsíci rozhodl, že ho nechce,“ dodala.

Milovice

Milovice

Druhá rodina se skládá z Kristýny (23), Lukáše (27) a syna Filipa (18 měsíců).
Rodina to neměla od začátku jednoduché. Syn se narodil s vrozenou srdeční vadou a prodělal několik operací. Aby toho nebylo málo, Lukáš tehdy ještě těhotnou Kristýnu podvedl s její kamarádkou. Sice mu prý odpustila, ale ztracená důvěra se těžko obnovuje.

Premiérová Výměna manželek už ve středu 20. 9. od 20:20 na Nově.

Zdroj: nova.cz, FB Výměna manželek, youtube.com

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
Ludmila
Reagovat

Vtipný byl záběr na vítající se Lukáše s Terezou, jako by patřili do klubu s názvem Nemáme rádi zubaře.

2
janka
Reagovat

Pěkné, přeji oběma rodinkám ať se jim daří a mají lásku.

3
Ludmila
Reagovat

Ale jinak byly obě dvojice fajn. Příjemná výměna bez řevu, uklízecích maniaků a ponižování.¨

Reagovat

Ještě jim není ani třicet a mají zuby v tahu, děsivá představa. Přeci to nepřišlo přes noc, ale jeden zub po druhém, stačilo začít hned v začátku, teď by jim asi nestačil ani honorář za natáčení.

Děti milé, neuvěřitelně hodné, úplné zlatíčka. Jediný, kdo mi tam neseděl byl Lukáš, jeho řeči směrem k Terezinu vzhledu byly trapné.

5
Monika
Reagovat

Ja jsem vubec nechapala Kristynu, docela pekna zenska, prisla mi i celkove v pohode a pocne dite s takovym trotlem. jak jinak nazvat chlapa co ji podvede v tehotenstvi s jeji nejlepsi kamoskou, to je sila. A ty zuby mel Lukas take hrozne. A zuby Terezy, to byla jedna velka ostuda. Neni mozne, aby mela v pouhych 23 letech tolik zubu pryc a co ji zustalo v puse uhnile, fujtajbl, ta zenska je hrozne prase, uz jen jak ji musi smrdet z pusy, zhnile zuby hodne zapachaj. Podle me bude mit za sebou pestrou minulost, myslim si, ze sama brala drogy, tomu by odpovidaly zuby i ta jeji plet.

6
Monika
Reagovat

Mne nesedel ani ten Pavel, myslel hlavne na sebe. Do sebe investoval dost penez (motorka) a na detech skudlil. uz jen ta scena, moc toho nekoupime, musi mi zustat 1500 kc na benzin. nejake ovoce, zelenina pro deti, to vubec neresil. Stejne tak brindaky pro deti.

7
Ananas
Reagovat

Pět dětí s nejtěsnějšími rozestupy, pět otců, chápu, že Tereza říkala, že není náročná.
Zuby děs. Ale myslím, že takoví lidé odjakživa žijí v prostředí, kde je takovýhle chrup běžný, tak jim to prostě nepřijde.
Jinak fajn díl.

8
Wally
Reagovat

@Ananas: Její byly jen 2. Zbytek byl jeho. A v jejich situaci na toho zubaře asi nemá. To spíš druhý otec, který je na tom finančně daleko líp je na tom se zubama hůř. :DD

9
Adam
Reagovat

V pondělí 9. října začíná nová řada Hledá se táta a máma.
„(…) Petra se svým nápadníkům svěří s životním
traumatem, Josef marně vyhlíží dvě nápadnice a René je naopak
příjezdem posledních dvou nápadnic docela zaskočen. Přijedou
v limuzíně a svým příjezdem způsobí pořádný rozruch“

10
Ajda
Reagovat

@Adam: HSTM bude mít svůj článek, není potřeba to dávat k jinému pořadu do diskuse. Většinou se článek zveřejní v den vysílání.
V diskusi u FHŽ jsem tě smazala, piš vždy pouze k danému pořadu a nejlépe své názory, ne kopírovaný text.

11
Lady XL
Reagovat

Ohledně zubů…, bohužel zjišťuji, že to je čím dál častější jev, že už dost mladí lidé o ně nedbají. Znám pár takový lidí ze vsi. Jasně, někdy bývá problém vůbec toho zubaře sehnat – a ještě slušného. Ale ono to začíná už čištěním zubů… Nechápu holku, co má muže, který si vůbec! nečistí zuby!! A pak pošlou dítě na dovolenou bez pasty a zubního kartáčku! A výchovou toho muže to není, jeho matka o hygienu dbala, on zkrátka přestal, když se osamostatnil… No pak to dopadá, jak to vypadá v telce. Ale u Terezy bych taky řekla, že v tom bude krom hygieny ještě něco jiného…., jak už bylo zmíněno.

12
Ananas
Reagovat

@Wally:
Aha, dík, neviděla jsem všechno, už to dává smysl. No každopádně určitě musí dělat hodně kompromisů.

13
Dita
Reagovat

Ahojky
Chtěla bych poděkovat televizi Nova , že po hodně dlouhé době dala normální lidi do pořadu výměna manželek . Věřím , že se to zalíbí vice lidem a Novu podnítí k odvysílání více takových příjemných dílů .

15
Dana
Reagovat

Také mě jako první zarazil špatný stav chrupu u Terezy a v druhém manželství u Lukáše. Hlavně Terezu to dost hyzdilo a to bylo škoda, protože jinak to nebyla špatná ženská. Uměla se postarot o rodinu, uklízela , vařila, prostě jinak pohoda. Líbilo se mi, že ač byla rodina s pěti dětmi docela chudí, tak alespoň nekouřili. Což je kolikrát naopak, většinou když jsou sociálně slabší a nemají skoro ani na chleba, ale na cigára mají. Tady to bylo v pohodě. Myslím, že by mohla Tereza s přítelem vytvořit docela normální rodinu. Na druhé straně je Kristýna, která je poměrně pěkná a žije s chlapem, který ji podvedl s její kamarádkou, když čekala miminko. Mezi námi, kam dala ta kamarádka oči, že ho chtěla. Možná, že ten malý mohl mít srdeční vadu z toho stresu a smutku, co Kristýna v těhotěnství prožila. Ten chlap by ji měl na rukou nosit, že ho nevykopla a měl by se sakra snažit, aby byla Krista šťastná. Ale jinak pohodová výměna, líbilo se mi to.

Přidat komentář