Panáček v reality show

Výměna manželek 2017: Míla vs. Alena

22. Únor 2017 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titl1

Jak si v novém díle Výměny manželek poradí Míla s nemluvným manželem, dvěma malými dětmi a tchýní, která se do všeho plete? Dokáže se Alena přizpůsobit naprosto odlišné domácnosti s dospělými dětmi a pracovitým manželem?

Krásná Lípa

KL

První rodinu tvoří Alena (43), Daniel (42), dcera Eliška (6), syn Jiřík (3) a matka Aleny Libuška (61).

Bolehošť u Opočna

BO

Na druhé straně se seznámíme s Mílou (45), Radkem (39), dcerami Monikou (25) a Simonou (16) a synem Dušanem (22).

Rodina Míly šla do Výměny manželek hlavně kvůli tomu, že jsou všichni neustále spolu a chtěli zjistit, jaké je to být nějakou dobu od sebe. Oproti tomu vztah Aleny prochází obrovskou krizí. Po svatbě s Danielem Alena zjistila, že manžel má obrovské dluhy a exekuce. Alena doufá, že si během Výměny manželek uvědomí, jestli chce v manželství pokračovat, nebo ho definitivně ukončit.
Při příjezdu do svého nového desetidenního působiště ji ale čeká naprostý šok. Všude je neskutečný nepořádek, špína a plíseň. „Je tu strašný bordel, úplně šílený. Na to nejsem doma zvyklá. Jestli je pan nepořádný, budu ho muset srovnat do latě. To je hrozný, tady bydlej nějaký prasata!“ zoufá si Alena a naprostý šok jí způsobí, když odkryje dečku v postýlce pro malého Jiříka. „V tomhle nechají spát děcko? Je to hnus špinavej, to snad vytáhli z popelnice!“ A nepřesvědčí ji ani kuchyň. „No to si dělaj srandu. To bych doma nestrpěla ani náhodou!“ hudruje. Jak to Alena zvládne?

Premiérová Výměna manželek už ve středu 22. 2. od 20:20 na TV Nova

Zdroj:Tn.cz, FB Výměna manželek, Blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Eli
Reagovat

Máslo na hlavě měli tentokrát úplně všichni zúčastnění – nebyl tam nikdo, kdo by mi připadal normální… Aleny manžel, to je kapitola sama pro sebe (kde ho sehnala, proč takového podivného zoufalce?), Alena sama o sobě hned kritika a velení (i když čurbes u Míly teda byl pěknej a rodina má všechno na salámu) a Aleny mamina – s tou bych bydlet nemohla. Míla nooo tak ta mi taky nesedla od první chvíle – štěkna a to tričko Nejlepší máma na světě :-) :-) a doma děti, jejich výchova se jím zrovna moc nepovedla. O malou vnučku neměla zájem vůbec, spíš naopak :-( smutné, v takové rodině bych být nechtěla.

2
iLenka
Reagovat

V rodine Aleny jsem zprvu dumala, co ji vedlo k tomu si takoveho typa vzit a mit s nim dite, ale vzapeti jsem pochopila, jaka matka, taka Katka, myslim, ze neni lehke s ni vydrzet. Tenhle je tam opravdu jak dalsi z deti, asi neodmlouva, za jinou neutece, jeste ho odnaucit lhat… :-) Strasne mi bylo lito te vnucky od Mily, opravdu ani ona jako babicka nefunguje, proc by ji mela kupovat lepsi perinky, kdyz jeji dite to neni a je tam jen jednou za ctrnact dni. A syn by ji chtel do pece, chudak decko, u matky podle reci taky nic moc, radsi ji meli dat k adopci :-( Doufam, ze to videl OSPOD a pokud ne, on jim to nekdo rad nahlasi. Ta sesnactileta zvlastni, vetsinou na facku, ale na tu malou byla hodna, jesteze aspon tak.

3
Tempera
Reagovat

Obě rodiny byly divné, Míla dost nepořádná, její vztah k vnučce otřesný. Ale Alena je taky divný týpek. Myslí si, že snědla všechno moudro světa? Ať se podívá na svoji rodinu, jak to tam funguje. Tím, že vylepí všude umělé kytičky, lístečky a cingrlátka hezkou rodinnou pohodu nevytvoří. Podle mne jedna za osmnáct, druhá bez dvou za dvacet.

4
lee
Reagovat

Taky jsem tady neměla žádnýho „kladnýho hrdinu“.
Třeba jsem hodně zírala, když 16letá prohrabávala náhradní matce osobní věci!!! – tohle se dá omlouvit jen u malýho dítěte…

Přidat komentář