Panáček v reality show

Popelka (6.2. – 10.2.): Setkání spolužáků po letech

6. Únor 2017 | napsal(a): | reality show: Popelka

Titulpopelka1

Stylista Filip Vaněk tento týden posílá Popelky na hory. V horské chatě se koná setkání se spolužáky, které jsme létá neviděli. Elegantní styl je to pravé, čím by je měly ohromit.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 53
1
Marta
Reagovat

Pročítám si naše komentáře z minulých týdnů a vidím, že jsme z toho všechny nějak rozpačité… Já na TV moc často nekoukám, ale když už pořad o módě, ráda bych se něco užitečného dozvěděla. Tohle plácání soutěžících a rozporuplné hodnocení stylisty mě v oblékání moc nezorientuje. A tak se chci zeptat: neexistuje (kromě NM) ještě nějaký jiný pořad o módě?

2
Mali
Reagovat

@Marta: A NM už znovu jedou?
Jiný pořad by zajímal asi nás všechny.

Včrješí Popelka koupila většinou pěkné věci ( mino kabátu, ten tedy ne-ééé,ikdyž ho všichni chválili), celkový doje neuspořádaný, neladilo to, moc barev, v kabátu bez šrncu.

Spíš bych volila nějaký nádherný svetr do půlky stehen a kněmu jen méně nápadné věci.

Reagovat

@Mali: Hodně lidí objevilo NM až díky JOJ family, kde jsou staré díly. Až budou nové, určitě zde info proběhne, zatím probíhají castingy napříč Slovenskem.

4
Kačka K.
Reagovat

Mně se docela Jana líbila, měla být elegantní a to se myslím povedlo. Jen mi vadily ty kratší kalhoty a k tomu nízké boty, já bych asi zmrzla.

5
Johana
Reagovat

Včerejší Jana se mi nelíbila. Já moc nemusím vypasovaný kabát k riflím a o vhodnosti tohoto typu kabátu na horskou chatu by se dalo polemizovat. Trochu to zachránila obří barevná šála.
Ohrnuté kalhoty ke kotníčkovým botám byl fakt divný nápad a čepice se zatrženými oky vypadala jak vytažená z popelnice. Líbily se mi vlastně jen rukavice.
Jsem zvědavá na paní Majku…zatím vypadá na velmi dobře udržovanou, příjemnou a noblesní dámu.
Dívala se některá na včerejší Nůžky, prosím? Mně se to docela líbilo, mělo to to spád a Arsov mě mile překvapil výřečností, pohotovostí a energií, která z něho šla, protože v Popelkách působí dost nudně. Pořad mě však utvrdil v tom, že pokud není možnost navštěvovat vyhlášeného kadeřníka, je lepší možnost DIY podle internetu.

6
Ludmila 1
Reagovat

tak jsem se dívala dnes v poledne na NM. a to je úplně jiná liga…

7
Mila
Reagovat

na včerejší popelce se mi líbila šála,taška a rukavice.kabát jsem měla pocit že je jí těsný a čepice tak to byla „nádhera“ jak pro bezdomovce.na to že tráví víkendy v obchodech nic moc.do práce dobré ale na sraz spolužáků?? vadilo mi její pitvoření.

Reagovat

To, v čem včera Jana nakupovala, se mi na hory líbilo víc. než výsledek. Ohrnuté kalhoty se mi líbí, ale chtělo to podkolenky, nejlíp vzorové, teplé. Hodně mi vadilo sako, kabát měla o číslo menší. Čepice šílená, holt mi to celé nepřišlo na sraz na horách, ale do práce ve městě.

Arsova jsem neviděla, momentálně pro mě docela blbý vysílací čas, navíc Barrandov má v začátcích dost posun.

Janě bych tipla o pár let víc, Maja přesný opak, vypadá skvěle a i skvěle vystupuje. Lulu je protivnå jen otevře pusu.

9
Mila
Reagovat

dnešní popelka neurazí nenadchne.ale kdyby si vzala výraznou barevnou šálu bylo by to fajn.ale líbilo se mi to víc než včera.normální oblečení pro mladou holku.

10
Kačka K.
Reagovat

Dneska se mi Barborka moc líbila. vybrala si to, v čem se dobře cítí a měla to hezky zkombinované. Já bych na ní nezkritizovala nic.

11
ola
Reagovat

Co pořád všechny melou o těch barvičkách? Myslím, že vypadat jako papoušek taky není zrovna in. Jinak tento týden obě nakoupily spoustu krámů a nic kvalitního.

12
Ajda
Reagovat

Ten svetr dnes byl daleko lepší než včerejší sako. Chtělo to i honosnější top, než basic triko.

13
Johana
Reagovat

Dnes se mi to líbilo o hodně víc, než včera a rušily mě jen díry na kolenou. Béžová v různých odstínech v kombinaci s černou je elegantní…a vůbec to nebylo smutňoučké, jak podotkla přeafektovaná Jana, která by ve svém včerejším outfitu zapadla i na pohřbu.

14
Mali
Reagovat

Úterní Popelka – líbí se mi, hlavně kabát je pěkný, čenou šálu bych si nevzala – ale na ní mi vůbec nevadila. Taky mi vadí díry na kolenou- v zimě je blbé, když čouhá holá kůže, bude jí zima. Po svléknutí kabátu se elegance vytratila a zevšedněla, kvzaznamenat- kvalitu svetru a trika jsem nestihla zaznamenat, koukala jsem jen na závěr.

15
Marta
Reagovat

Kabát se mi taky líbil, ale zajímalo by mě, jak je teplý. Nevíte, jestli byl z Orsay?

16
Tempera
Reagovat

Včerejší model mě nezaujal, kabát moc upnutý a barevně vypadala paní Jana jako vojanda. Čepice mi připomínala ty hrůzy, co se za mého mládí pletly z chemlonu. A paní Jana je moc afektovaná. Dnešní model opravdu trošku mdlý. Děravé džíny se mi nelíbí, vím, že je to módní, ale to neznamená, že se mi to líbit musí. Stejně jako se mi nelíbí tetování nebo kruh v nose (mimochodem, nemohu za to, ale vždy si vzpomenu na býka). Je zajímavé, že jsme se kdysi divili, jak si některé černošky protahují krky nasazováním mnoha kovových kruhů, nebo si prodlužují ozdobami ušní boltce. I to tetování nebo aspoň malování na tělo už tu kdysi dávno, dávno bylo. Teď čekám, kdy po vzoru domorodců si budou mlaďoši prostrkovat tělem třeba kosti.

17
Tempera
Reagovat

Podívala jsem se ještě jednou na dnešní Popelku, určitě to bylo lepší než ta včerejší. Svetřík a tričko se mi moc nelíbily, ale kabát, boty, šála byly dobré. Pořád barvičky, barvičky, Ta s tím kruhem kecá o barvičkách a sama tam dnes byla jako černá Máry.

18
mirka
Reagovat

Začala jsem se dívat na německé stanici VOX na jejich pořad ,,SCHOPPING QUEEN“ . Nedá se srovnávat s naší verzí, ale měli bychom se hodně učit o toleranci a upřímnosti k druhým. Tam mají na nakupování čtyři hodiny, 500 eur, jejich stylista jim dovede říct k jejich modelům proč, co a jak nosit , to vše již během nakupování i na vyhodnocování. U nás si každá ,,popelka“ myslí že je nejlepší a bude o tom přesvědčovat nejen spolusoutěžící, ale i stylistu.

19
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Arsova jsem viděla (nůžky prosím!) a líbí se mi to – zatím. Možná by stálo za to otevřít „chlívek“… Zatím to není zbytečná show, ale jsou tam skutečné rady pro kadeřnici. Tedy asi se ten díl víc bude zamlouvat přímo kadeřnicím než nám zákaznicím, ale je to poučné. Jen mne zarazily ceny, které říkaly zákaznice, co by daly za to ostříhání… Přijde mi to moc a to jsem taky z Prahy. 1.500,- jsem tedy nikdy nedala a to to navrhovali ještě za pouhé stříhání v dost malém kamrlíku. Zamlouvá se mi, že Arsov jí přímo řekne, že se mu to nelíbí, na kameru přímo řekne i negativní ohodnocení kadeřnice, žádné kličky kolem. No uvidím, co bude dál.

20
Mila
Reagovat

Mája docela dobré.pěkná bunda.koupila krásné boty.místo saka a halenky bych si vzala nějaké tričko a delší svetřík nebo delší košilí.ale jinak celkem ok.na svůj věk je paní fakt „čuprbaba“

21
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Nahodim, ale bohužel později, teď jsem mimo provoz a dokonce ještě o tři dny déle, než jsem počítala. Z mobilu toho moc neudělám, tento článek jsem dokonce odmázla, ještě že byl v koši ::D

Dnes se mi líbila bunda, ale musela by mít jinou barvu. Čekala jsem víc, je to pořád na stejné brdo. V šatníku měla moc hezké věci, proto výsledek mě zklamal.

22
Tempera
Reagovat

Paní Mája je opravdu moc hezká dáma. Ze začátku jsem si ty dvě starší pletla, myslela jsem, že starší je Jana. Ale dnešní model nic moc. Líbila se mi bunda, šála, kabela byla moc velká. Boty ani kalhoty ne, a to, co bylo pod bundou taky ne. Přesto ale má moje sympatie, je moc příjemná. To paní Jana se mi zdá afektovaná a falešná, v jednom kuse „říká sýr“, je to takový strojený úsměv. A Luďka mi připadala jako papoušek, to jsem zvědavá, jak se zítra předvede. Téma mělo být víc upřesněno. Chata v horách může být vevnitř i docela luxusní.

23
maya
Reagovat

Tady v této diskuzi se objevuje velká spousta výborných nápadů, jak se obléci na dané téma. Soutěžící, bohužel, nedokážou v tomto směru překročit svůj stín, vůbec nejsou nápadité. Nebo je to dané omezeným časovým limitem? Každopádně jsou výsledky někdy opravdu tristní. Tento týden je zadání tématu opět velmi vágní. V pátek je potom hodnocení stylisty dáno zřejmě jeho momentální náladou. Nechápu třeba rozporuplné hodnocení plesových outfitů v minulém týdnu.
V tomto týdnu pondělní Barbara je mladičká a to, že se halí do černé a tmavých barev, bych vůbec neodsuzovala. Která z nás si neprošla „černým“ obdobím? Paní Mája to zkritizovala, ostatní také nezůstaly pozadu, asi si neuvědomují, že se Bára teprve hledá. A proč by se měla oblékat jako papoušek (už psala ola 7.2.), když se v barvách necítí dobře?
Luďka je kapitola sama pro sebe, chová se absolutně nemístně, pronáší nevhodné komentáře, věčně se hihňá a vrchol je ten kruh v nose (souhlasím s Temperou – ten kruh ve mně evokuje totéž). Vzhledem k tomu, že říkala, že ho má napevno, je určitě zajímavé, když chytí pořádnou rýmu. Po jejím kritizování jsem zvědavá na to, čím nás překvapí zítra.
Paní Jana i paní Mája se chovají děsně přepjatě. Barbara se mi líbí nejvíc, je přirozená a milá, nikoho neurazila nevhodnou poznámkou.

24
Kačka K.
Reagovat

Dneska se mi paní Mája líbila, ale souhlasím s Popelkami, že se k tomu oblečení nehodily boty. Byly moc hezké, ale podle mne se nehodily jak barvou, tak na horskou chatu. Ale úplně nejvíc se mi líbily ty dvě nádherné kočičky, jenomže to není soutěž o nich. Zítra jsem zvědavá na Luďku, jak naznačovala, asi se oblékne v jiném stylu, asi víc sportovně. Nejsympatičtější je mi Barborka, té bych přála vítězství, ale zatím má od soupeřek nejmíň bodů.

25
Ajda
Reagovat

Já nevím, ale jde o setkani na horské chatě, tak proč nutně kupovat bundy a kabáty. To v nich budou na tom setkání sedět? V něčem tam přijedu, pak se převleču do outfitu dle zadání. Ležérní, uvolněný styl, vhodný do toho prostředí. Předpokládám, že se bude popíjet, tancovat, sedět u krbu. Chybí mi každý týden upřesnění, podmínky atd. Takhle si nakoupí co chtějí a téma často zcela stranou.

26
ola
Reagovat

Paní Mája – kabát už trochu mimo modní hit, ale dobrý k jejímu věku. Šála naprosto zbytečná a nefunkční takhle uvázaná, vzhledem k bohatému límci i nevhodná. Lepší by byl šátek uvázaný dovnitř nebo svetr s rolákem. Kabelka šílená. Kalhoty nemožně přetažené přes boty, tahle se to nenosí, úzké kalhoty se nepřetahují přes botu. Paní milá a hezká, model se moc nepovedl.

27
maya
Reagovat

@Ajda: komentovala jsem to stejně. Zadání jsou vágní, každá si to může přebrat po svém. Stylista pak nemůže hodnotit úplně objektivně, protože každá Popelka si svůj outfit může obhájit a on hodnotí podle své představy. Je to prostě pořád dokola už v podstatě od doby, kdy je tam FV. Nedomýšlí dál.

28
maya
Reagovat

@ola: paní Mája asi nesleduje módní trendy do důsledku, detaily jí unikají, úzké kalhoty přetažené přes boty je módní faux pas.

29
Mila
Reagovat

na Lu se mi nelíbily boty a kabelka.měla ty šaty nějaké těsné.proč si to holky kupují tak strašně upnuté? po tom týdnu bych výhru přála Báře.přirozená holka.jak znám Filipa asi to vyhraje Jana-líbila se mi nejmíň.:))

30
anapro
Reagovat

dívala jsem se, nic mne nezaujalo, neviděla jsem vše… ale vesměs mi soutěžící připadají bez nápadu a bez odvahy se trochu odvázat.. dneska se mi třeba líbily ty boty, který si nevybrala, připadaly mi úžasný k té bílé bundě… a ona lesklý nic vybere….
vážně bych chtěla pořad, kde se dozvím, co by které dámě s kterou postavou slušelo, kde by se nedohadovaly soutěžící se stylistou, kde by stylista komentoval jak výběr, tak šatník, kde bych se dozvěděla nové trendy, co se právě nosí a bude nosit, ne co už končí, ale vše s přihlédnutím ke konkrétnímu typu ženy…. tohle mne nějak přestává bavit…. asi nebudu sama,viďte?

31
anapro
Reagovat

mně se taky na lu nelíbily boty, ale hlavně se mi nelíbily ty punčocháče…. ani barvou, ´ani materiálem, ani do těch bot, ani k šátku a ani k bundě

32
Kačka K.
Reagovat

Podle mne vypadala Luďka docela dobře, jen mi k tomu nešla ta kabelka, nebyla zrovna elegantní. Boty se mi taky líbily víc, ty co si prohlížela nejdřív, ale možná jí odradila cena, dala půl rozpočtu za bundu, ale pěknou. Tento týden mi připadaly Popelky vyrovnané, téma bylo otevřené, tak nebyly ničím moc svázané . Vítězství přeji Barborce, je mi nejsympatičtější a nevidím na ní žádné chyby.

33
maya
Reagovat

Přijde mi, že Lu to typově vychytala nejvíce. Já bych si asi také vybrala úpletove šaty, na hory se hodí. Myslím, že je to sportovní elegance. Je škoda, že je má tak upnute, volnější by byly lepší. Kritizované punčochy se mi líbí také, petrolejová barva outfit příjemně oživila. Ostatní spolusoutěžící očekávaly vzhledem k jejímu šatníku nějakou „divočinu“ a pak jim vadily tlumené barvy. Nerozumím tomu – a to nejen dnes. Padne kritika, když se soutěžící oblékne v duchu svého šatníku a stejně tak i když vybočí ze svého zajeteho stylu . Tak co tedy? Boty bych si vybrala asi jiné, ale určitě byly lepší než ty první a kabelka by také byla asi lepší bez vzorku. Jsem zvědavá, jak bude hodnotit FV.

34
Ajda
Reagovat

Kdyby byl sraz venku, tak boty chápu, ale trávit v nich večer? Šaty byly v jednu chvili hodně průhledné. Kupovat jako první barevné punčochy? K šedé by mi víc seděly bordó a rozhodně silnější. Celé to bylo dost chaotické – lesk, pletenina, chlupy, hedvábí, tenké punčochy.

35
Ajda
Reagovat

@maya: Lu chtěla po Barbaře, aby vybočila ze svého stylu a sama se toho svého držela taky. Občas holky rychleji mluví než myslí.

36
maya
Reagovat

@Ajda: myslím si totéž a je to tak skoro každý týden.
K tomu outfitu – ty punčochy by opravdu měly být silnější, ale co se týká barvy – já mám tuhle barvu ráda, proto se mi to líbilo, ale je to věc názoru. Bordó by taky byla pěkná.

37
Johana
Reagovat

Tak nevím, jsem z dnešního modelu dost rozpačitá. Víc by se mi líbily ty starorůžové šaty, samozřejmě k nim pak doladit punčochy. Nelíbila se mi kabelka, nebo školní brašna, nebo co to bylo a lesklé boty taky ne. Bunda nebyla špatná, ale pokud šaty, tak bych radši hledala zimní kabát, klidně s kapucí a kožešinkou.
Výhru bych taky přála Barborce, ale Jana a Lů jsou obě hodně manipulativní a mám z nich pocit, že ty body navíc si vydupaly.

38
Tempera
Reagovat

Takřka se vším, co tu bylo napsáno, souhlasím. Mně se docela líbilo, že dala šaty, téma je setkání se spolužáky v horské chatě a ony všechny daly důraz na to, v čem se k té chatě dostanou a oblečení dovnitř chaty moc neřešily. Ale zase k těm šatům moc nešly ty boty a brašna už vůbec ne. Navíc mi u Luďky vadila barva pleti, možná to zas bylo špatně nasvícené, nebo to přehnala s barevným krémem a nebo byla na solárku.

39
Ludmila 1
Reagovat

tak vyhlála Jana ,mě se teda moc nelíbila..hned jak jsem věděla kdo bude na 1 místě jsem to musela přepnout,už jsem se nemohla dívat na to její diblíkovské pitvoření..asi dost byla zklamaná Lů, asi počítala s lepším ohodnocením..

40
Mila
Reagovat

přesně jak jsem předpokládala,jak se mi něco nelíbí tak u stylisty to vyhraje.překvapilo mě hodnocení LU. když jsem dnes viděla všechny popelky pohromadě tak nejlepší byla Bára.pak Mája. Jana vypadala jak tuctovka před odchodem do práce.čepici bych hodila cestou rovnou do popelnice.ale zas měla důvod k pitvoření:(( ta „nefalšovaná“ radost byla velmi falešná.

41
Ajda
Reagovat

Třídní krasavice Jana průměr ulice.
Divné zadání, podivné modely, pohled stylisty taky rozporuplný, celý týden o ničem. Jediné co, tak se mi líbily modely Filipa.

42
maya
Reagovat

@Ludmila 1: naprosto souhlasím, Janu jsem taky musela přepnout, už jsem to dál nevydržela. Je to sebestředna žena a v jejím věku se chová jako zamrzlá puberťačka . Na to se fakt nedá dívat.
Ad Mila – mám tentýž názor – prostě tuctovka.
Opět se potvrdilo, že stylista hodnotí trochu zvláštně. Třeba jím navržené boty pro Máju byly úplně mimo, pro ni absolutně nevhodné.

43
Mali
Reagovat

Viděla jsem naposledy úterý a teď se jdu koukat na dnešní archív.

Podle vašich příspěvků se ve mně utvrzuje čím dál víc podezření, že FV prosadila do pořadu schválně Brožová, aby měla jasnou odpověď, až se zeptá „Zrcadlo mé kouzelné, kdo je v zemi zdejší nejhezčí a nejkrásnější?“

44
Kačka K.
Reagovat

Já jsem taky hodnocením stylisty překvapena, i když to skoro pokaždé. Barborka vypadala nejlíp ze všech, nechápu tu kritiku. Luďka si rozhodně zasloužila vyšší ohodnocení, až na tu kabelku to bylo pěkně, hodilo se to k ní. Dala bych Barborku, pak Luďku, pak Máju a nakonec Janu. Popelky vypadaly celkem dobře všechny, tak bych ty body víc vyrovnala. Teď koukám, že jsem to ohodnotila úplně naopak než stylista.

45
Panda
Reagovat

Vypadá to, že setkání se spolužáky bude probíhat venku na terase. Vítězka si ani nemusela sundat kabát s přehozenou dekou a paní Mája jistě využije lyžařské rukavice při přípitku. Mám pocit, že si z nás pan Vaněk střílí.

46
Tempera
Reagovat

Stylista vypadal strašně. Zklamala mě výhra paní Jany, co si hrála na diblíka. Tak neupřímné a umělé úsměvy jsem už dlouho neviděla. A na konci to hopkání, to mělo být jako co?

47
Johana
Reagovat

@Panda: taky mám ten stejný pocit.
Koneckonců, bylo vůbec řečeno, že setkání spolužáků se bude konat v zimě? Co vím, zpravidla se tato setkání plánují na červen, nebo září a naše Popelky se oblékly, jak kdyby se měly k horské chatě dopravit na saních, tažených soby.

48
Mali
Reagovat

@Johana: v zadání bylo, že se mají obléci teple,aby jim nebylo zima- nebo tak nějak, že zimní období z toho vyplynulo.

Jinak naprosto souhlasím s ostatními. Trošku víc bych vyzdvihla Lu, líbila se mi o chloupek víc než Barborka: bílá čepice a bílá bunda byla kombinace, u které se dala odpustit i ta ohyzdná taška.

Outfity Filipa byly pěkné -na hory , na sraz spolužáků moc obyčejné, líbily se mi boty – všechny.
Nějak nechápu o kolik víc zkracuje nohu kotníčková bota na podpatku než zimní turistická obuv bez podpatku.
A Filip – zdálo se mi, že měl dnes ponožky, pro změnu vytunil svůj outfit kalhoty, které vypadaly jako nasrávačky.

49
Panda
Reagovat

Ze zadání si pamatuju dovětek, že budou sedět třeba u krbu…

50
maya
Reagovat

Při sledování posledních dílů si říkám, jestli má tento pořad vůbec nějaký smysl, co si z toho vzít. Stylistovi jsem stále nepřišla na chuť. Jeho rozporuplné hodnocení je pro mě nepochopitelné a šokuje mě i jeho styl v oblékání. Známé osobnosti, které „obléká “ vypadají výborně, např. Krainová, tak proč on sám chodí tak nemožne? Zas tak mladý už není, aby to byla rebelie. Osmany byl vždy oblečen k zadanému tématu . Říkám si, že už to nebudu sledovat a v pondělí mi to zase nedá.

51
anapro
Reagovat

@maya: mám to naprosto stejně! skoro nic mi to nedá a přesto se dívám… k hodnocení stylisty – já se s ním tentokrát trochu ztotožňuji, Lu je upřímná milá krásná holka…. měla nádhernou bundu (lepší než vybral on) a krásnou čepici, ale když obojí svlékla, tak to byla trága… i s tou krásnou postavou vypadaly ty narvaný šaty divně… nejlepší byla rakušanka, podle mne, ta vítězka dobrý, ale nuda, za 7 bodů teda ani náhodou… skoro mi to připadá, jako by byl podplacenej… hahaha

52
Mali
Reagovat

@maya: mám úplně stejný názor na stylistu

53
Ajda
Reagovat

V zadání zaznělo, že pojedou do chaty s krbem a mají se obléci tak, aby jim bylo teplo, zároveň však aby vypadaly hezky, elegantně, aby ukázaly, že vypadají líp než ostatní.

Ač se mi stylista na začátku celkem líbil, Osmany mě přestal bavit tim, jak si často sám protiřečil, tak už jen zklamání. Jeho modely často pěkné, nelíbila se mi zdobnost Osmanyho, ale to je vše. Chtělo by to změnit celý koncept pořadu, je to nuda.

Přidat komentář