Panáček v reality show

Popelka ( 5.12. – 9.12.): Vánoční večírek

5. Prosinec 2016 | napsal(a): | reality show: Popelka

Titulpopelka1

Stylista Filip Vaněk připravil pro tento týden zajímavé téma – Vánoční večírek. Slavit se bude ve firmě, se šéfem, proto musí Popelky vypadat sexy, žensky, ale nesmí výsledek sklouznout do lacinosti. Zadání vypadá skvěle, ale po zkušenostech z minulých týdnů je otázkou, jak ho soutěžící pochopí.

Popelky

popel

Tento týden nakupuje Vlasta (61), Andrea (31), Naďa (49) a Jana (21).

Pondělí – Vlasta

vlasta

23 bodů

Úterý – Andrea

andrea

26 bodů

Středa – Naďa

NAda

13 bodů

Čtvrtek – Jana

Jana

30 bodů

Pátek – FINÁLE

finale

Modely stylisty

modely

Vlasta / Andrea / Naďa / Jana
Kalhotový kostým pro Andreu byl s tmavé látky s jemným bílým puntíkem.

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 128
Reagovat

Vypadá to, že nás čeká hodně výživný týden.
Neupravené vlasy děs a dnešní model jedné značky peklo, podobné šaty (neznačkové) měla Katarína z Farmáře v NM.

2
andromeda
Reagovat

Tak hned při pondělku klimakterický diblík… A podle reakcí pěkně protivný a mstivý… To bude opravdu výživný týden :-)

3
Lucy
Reagovat

@andromeda Přesně vyjádřeno :D

4
maya
Reagovat

Je vidět, že se máme na co těšit. Tahle paní vypadá, že s ní nebude jednoduché vyjít a jestli si ani ostatní nenechají nic líbit, tak potěš pánbůh.

5
Hana
Reagovat

@andromeda no, v 61.letech spíše postklimakterický diblík – děsběs, nevím, jestli tohle zvládnu, asi kouknu až v pátek na výsledek. Naděnka bude taky pěkný případ, doufám, že tentokrát to zachrání mladé slečny, Jana snad nemůže vypadat blbě v ničem a takový krásný téma doufám dá s přehledem.
Po shlédnutí tohoto dílu se přimlouvám, aby vedle testu IQ dohlížel na výběr adeptek i psycholog. A některým lidem by měl i krátkodobý pobyt před kamerami raději zakázat.

6
Tempera
Reagovat

Tak už jsem tento díl trochu vydýchala. Vrásčitý diblík, to fakt není dobrá kombinace. Paní má hezké nohy, v silonkách vypadají super. Ta značka oděvů je děs a běs, nesluší ani mladým dívkám, natož této paní. Můj celkový dojem – trochu jako bordelmamá. Moc nechápu, proč je v zadání ten dodatek vánoční – to měla paní mít na vodítku soba? A synek se jí opravdu povedl. Pan moudrý.

7
Jarmila
Reagovat

Tak mně to tedy zas tak hrozné nepřišlo.Paní je extravagantní ale klimakterického diblíka si představuji jinak. A popravdě její šatník obsahoval plno hezkých i když výstřednějších kousků. Postavu má pěknou,může si leccos dovolit. Co se týče dnešního modelu,myslím,že téma splnila dobře a šaty byly na firemní večírek ať už vánoční či jiný,naprosto vhodné. Na Desigual byly vlastně celkem střízlivé. Vzala bych si jiné boty,jednoduché hladké lodičky a místo bundičky spíš nějaký hladký jednoduchý kabátek ale jinak to bylo dobré a slušelo jí to.Šaty nebyly ani příliš krátké,ani odhalující. Ty poznámky,že nejsou dost vánoční,to mě tedy pobavilo. Měla snad na nich mít vánoční ozdoby nebo co_

8
magdalenka
Reagovat

Paní Vlasta je svérázná, vlasy jsou opravdu nehezké, šaty se mi nelibí, ten ohromný květ ještě zvětšuje poprsí. Vzor na punčochách je pro 61letou ženu už nevhodný a působí lacině..Kožená bunda přes večerní šaty je úplně špatně.

9
Iva
Reagovat

@Jarmila: Souhlasím s vámi.Nevím proč by takhle nemohla na vánoční večírek?Bohužel jsem viděla jen závěr,takže nemohu posoudit domácí šatník a poradce.Velmi kladně hodnotím nožky jako srnka.Vlasy by potřebovaly změnu a obličej má paní na svůj věk dost vrásčitý.Tento týden bude problém-Naďa!

10
maya
Reagovat

@Jarmila: Jsem zvědavá na ostatní, jak se vypořádají s daným tématem. Když dnes říkaly, že paní Vlasta nesplnila „vánoční“ téma, tak jsem si také pomyslela, jestli se snad měla omotat vánočními řetězy, posypat se lametami a na uši zavěsit ozdoby a pak byla připravena na vánoční večírek.

11
J.
Reagovat

Viděla jsem jen druhou část, takže nevím jak přesně bylo téma řečené, ale také si myslím, že na vánoční večírek snad nemusí mít soba na oblečení. Postavu má paní od pasu dolů asi dobrou, ale boty s kamínky a punčochy se vzorem + kytka na šatech a bunda působí strašně přeplácaně – podle mého. Barevně ale dobré.

12
Ester
Reagovat

@magdalenka: Máte naprostou pravdu s tím vzorem na punčochách, působí nejen lacině, ale přijde mi v kombinaci s těmito šaty až vulgárně. Zrovna tak jako ta bunda přes sváteční šaty a optické zvětšení už tak dost velkého poprsí tím obrovským květem.

13
Ajda
Reagovat

@J.: V úvodu používám skoro doslovný přepis zadání stylisty, včetně jeho doplňujících informací. Když to srovnám z NM, kde to zabíralo několik vět, u Popelky je to vždy velmi krátké. Tak tomu bylo i za Osmanyho.
Hlavně sexy a elegantně vždy a všude :D

Včerejší model se mi nelíbil jako celek, na večírek v něm klidně může, nebylo přesné zadání. Vadí mi tam vzorované punčocháče, vzor na šatech je moc velký, logo značky nevkusné, brala bych je na denní nošení (u ní, já ani omylem!). Šaty mají vzadu výstřih, jsou bez rukávů, proto šál je vhodný, ale bunda zcela zbytečná. Je zima, určitě v ní nemůže přijít, proto mi přijde zbytečná. Krátké sako na tělo, bez fazony by posloužilo lépe. Vlasy vypnout nahoru. Kabelka totální hnus a úplně mimo, chtělo to něco malého do ruky.

Naďa vypadá na svůj věk velmi mladě, ale jaksi opožděně a jednoduše. Alkohol jí chutná a podle ukázek zase jedna, co není soudná a přihlásí se do soutěže, i když jde móda zcela mimo ni.

Andrea měla včera outfit, se kterým by vyhrála téma minulého týdne, už byla v Prostřenu.
Jana je krásná holka, ta může jít na večírek i v pytli :-)

14
Ester
Reagovat

A když už jsme u velkého poprsí, tak paní se sice chlubila hezkými podprsenkami, ale jde o to, jestli ty její podprsenky plní tu správnou funkci. Protože v té, kterou měla na sobě při vítání Popelek, mi připadalo její poprsí takové až nehezky povislé, jako kdyby měla buď špatnou velikost podprsenky a nebo nevhodný střih. Přitom dobře sedící podprsenka udělá i z vytahaných pytlíku od mlíka hezká pevná prsa. Podle mně je lepší mít prádla méně, ale takového, které padne.

15
ok2
Reagovat

@Hana: Máte naprostou pravdu ve všech bodech.
Jen podotknu, že paní vypadá o moc starší, než je uváděno. Už několikrát jsem se přesvědčila o tom, že věk u soutěžících Popelek byl buď popletený a nebo záměrně upravený směrem dolů. Takhle vrásčitý v mém okolí z řad šedesátiletých není nikdo.

16
ok2
Reagovat

Ještě dodám, že nepochopím, jak mohl její syn přehlédnout účes, který se snad účesem nedá ani nazvat. Představa , jak si jdu v šedesáti letech nechat prodloužit vlasy mě pobavila….

17
Jarka
Reagovat

Viděla jsem bohužel jenom začátek a pak fotky. Opravdu nevhodná kombinace – společenské šaty + kožená bunda. Kabelka hrozná. Paní Vlasta neumí stárnout s elegancí.

18
Ester
Reagovat

@Jarka: Paní Vlasta se úplně křečovitě snaží vypadat mladistvě co nejvíc to jde, ale dělá si tím medvědí službu. Osmani sice nedávno radil, že se mají Popelky oblékat podle postavy a ne podle věku, ale ten věk přece jenom nejde úplně ignorovat, jak je vidět na příkladu paní Vlasty. Kdyby ubrala na vyzývavosti v oblékání a shodila těch pět napletených chlupů ve vlasech, vypadala by mnohem líp. Ale já mám dojem, že paní Vlasta si na té výstřednosti jede a chce vyčnívat z davu za každou cenu, protože má o sobě prostě dojem, že vypadá a obléká se úžasně a do drahých věcí a všichni si toho musí všimnout. Bylo to vidět i na tom, když říkala, že u ní Popelky jistě neměly
nic moc co kritizovat, protože ona má samé kvalitní věci :-)

19
Mila
Reagovat

Vlastě už ten rychlík ujel.mám averzi na diblíky.postavu má celkem dobrou ale ty lodičky a hlavně punčocháče byla síla-spíš na otvírání nočního klubu. pouzdrovky a matné lodičky malé psaníčko hlavně punčochy bez vzorku a byla by za dámu. uvidíme jak se zadaří Nadě- ta se taky povedla:))

20
amana
Reagovat

Už se skoro nedívám,není tak nějak na co.Jestli zkouknu jeden díl v týdnu,stačí. Včera jen v rychlosti začátek,kdy ukazovala šatník,barvy krásné,růžovobéžové kombinace mám ráda,ale ne na všech modelech,co jich paní měla.Prostě přerůžováno.Podle fotek dnes,se odlišila výrazně tmavými kusy od svého vkusu,a zkrátka ta černá jí nesluší.Tu jiřinu na hrudi bych si opravdu nevzala ani doma,ty fototisky květin, zvířat,a měst na svršcích jsou sice in,ale méně je někdy více.Účes alá ohon ledabyle přehozený přes rameno by byl vhodnější na mladší,u ní to působí příliš uměle,aby asi vypadala mladistvě,ale hluboké vrásky hodné spíš osmdesátnice.Jinak nový stylista neslaný,nemastný,nějak už mě to tak netáhne,jako dřív.

21
Lucy
Reagovat

Dnešní popelka je taky velmi inspirativní. Takžé, jakoby, barvičky…růžový kýč a O bag included.

22
Johana
Reagovat

K včerejšku…paní se synkem by byli zajímavý případ pro Sigmunda Freuda. Myslela jsem, že s věkem přichází soudnost a nadhled, ale jak je vidět, ne vždy. Ta obří kytka na šatech je příšerný kýč…tak ale co čekat od paní, co si na sebe vezme ve svém věku halenu s obřím kaktusem v květináči ?!
Dnešní Andrea mě zklamala – velkoplošná černočervenobílá nuda bez nápadu a vyčuhující články prstů v lodičkách…hlavně, že bude vědět přesný čas na večírku.
Na zítřek jsem zvědavá – připadá mi, že paní Naděnka od pondělí permanentně udržuje hladinku a tak nějak tuším, že s ní bude ještě veselo. To by ale mělo být podstatou jiné reality show, ne pořadu o módě.
Snad se tento týden povede zachránit Janě.

23
Hana
Reagovat

Tohle nechápu: když bylo nedávno téma „jedeme na hory“, tak se objeví svetr se třpytivými efekty, ale když mají jít na vánoční večírek, tak se neumí odvázat a více využít lesku a třpytu. Nemají vypadat lacině, ale starší paní dorazí s obří květinou na obřích prsou (bez kvalitního prádla pod ní). Dnešní Popelka se odvázala pouze na lesklém body a červených lodičkách, ale zbytek opět spíše business, psaníčko nepěkné a vše asi dost laciné, když polovinu rozpočtu opět „musela“ utratit za hodinky.
Celý pořad začíná být opravdu nudný, neustále se opakující schéma dotazů a situací, předem dané otázky mezi soutěžícími nedávají žádný prostor pro překvapení a proto asi štáb úmyslně vybírá do každé čtveřice vždy (nejméně) jednu kontroverzní osobu, která má tuhle naprogramovanou nudu trochu oživit.
Bavilo by mě, kdyby do celého pořadu více zasahoval stylista a častěji komentoval šatník, postup při nákupu, chyby při kombinaci materiálů a barev. Komentáře soutěžících jsou o ničem, úvahy typu: co si asi koupí, jak asi pomáhal poradce, co asi nachystá za občerstvení, jaké asi bude mít kabelky a boty a kde asi bydlí…to je fakt o ničem!

24
Tempera
Reagovat

Fakt to začíná být nudné. Dnešní model ano, proč ne, ale na večírek? Andrea je krásná ženská, ale ten její účes se mi nelíbí. Na první pohled jsem se lekla, že je holohlavá. A opět na FB vysvětluje, proč si „musela“ koupit hodinky. Už je to trapné. Ale abych byla spravedlivá, Vlastě včera dámy vyčetly, že tam není to „vánoční“, dneska bez připomínek, ale já jsem to „vánoční“ neviděla. Paní Naďa vypadá na svůj věk velice mladě, ale má asi trochu jednodušší pohled na život. . První den tréma, pak to vypadalo, že si dala něco na kuráž. Když mluví, tak stylem mluvy, tónem i podobou mi strašně připomíná Dagmar Havlovou, když hrála Holku na zabití.

25
jarka
Reagovat

Dnešní outfit je barevně podobný včerejšímu a bílé kalhoty se na večírek moc nehodí.
Zatím se žádná večírkově neodvázala. Zato s hodinkami si vědí rady.

26
Martina
Reagovat

Témata dává Vaněk bezvadná, ale pak se celý pořad nějak rozmělní.
Už to ani nekomentuji, ještě počkám na pátek- pokud budou jeho modely zajímavé, kouknu na archív ( páteční díl).

27
Hana
Reagovat

@Tempera: to srovnání s herečkou je zajímavé, mě už napadlo, jestli Naďa není najatá herečka, která má hrát určitou „ulítlou“ roli, aby trochu provokovala a zvedla sledovanost – ale tohle snad ani nejde zahrát, tak se pokusím uvěřit, že je to autentická osoba a není postrkovaná nějakým bizarním scénářem.
Na FB nechodím, tak by mě vysvětlení ohledně koupi hodinek za polovinu rozpočtu fakt zajímalo.

28
Tempera
Reagovat

@Hana: Andrea se do diskuze na FB aktivně zapojila a neustále vysvětluje, že musela utratit peníze. Ale tak snad mohla investovat do kvalitnějších bot nebo kabelky. Partner jí navrhoval, ať si koupí prádlo, ona řekla prádlo mám, jde se pro hodinky. A pak trapně píše, že je ani nebude nosit, protože zlaté nenosí.

29
Jitka
Reagovat

@Hana: plne souhlasim s.clankem a nechapu ze se takhle Neelegantni zenska muze vubec dostat do poradu o mode i kdyz je to zabava.

30
Jitka
Reagovat

@maya: ja si myslim ze jen nechtely rict ze se to na ni uz nehodi.mela by byt elegantni a ne jak
zastydla pubertacka

31
Martina
Reagovat

Koukla jsem na FB Popelka- jsou tam fotky Popelek v soutěžních outfitech i s navrhovaným outfitem v pozadí.

32
Ela
Reagovat

Je dost svetříků a halenek v metalických barvách, které se na vánoční večírek hodí.
Bílé kalhoty jsou nevhodné. Popelka Andrea by si mohla trochu nechat narůst vlasy, protože mi její hlava připadala šišatá a krátké vlasy to zdůraznily. Ale účes je hezký.

33
Ajda
Reagovat

Nebýt Andrea na FB už delší dobu, asi by jí to tam dali víc sežrat. Kvalitní boty jí vybral Vaněk, díky blbosti TVB jsou tento týden rovnou vidět i stylistovi modely. Vyměnit kabelku a hned mohla být polovina rozpočtu využita lépe než za hodinky. Bílé kalhoty ne, ale top je hezký, asi jediná věc co se mi líbí.

Naďa mi mluvením připomíná Krampolovu Haničku. Na Fb mě pobavil příspěvek opěvující mladistvý vzhled Vlasty a vrstevnice jí prý mohou závidět :D

34
Vladka
Reagovat

Přirovnání Nadi k „Haničce“ Krampolové je fakt výstižné. Nechápu co tahle ženská v téhle soutěži dělá. Její jediná starost je jestli bude dobré pohoštění a jaký bude připitek. Asi si Naďa spletla pořad a chtěla se přihlásit do Prostřeno:o))

35
mili
Reagovat

Paní Vlasta to vůbec nemá mezi mladými spoluhráčkami jednoduché a já jí obdivuji za to, že se přihlásila a že bojuje. I starší žena má právo si takto nakoupit nové věci a mezdá se mi. že by téma nesplnila. Má pěknou postavu a slušelo jí to.

36
Ester
Reagovat

@Ajda: Taky jsem se musela zasmát, že někdo na FB napsat, že vrstevnice můžou Vlastě závidět, jak pěkně vypadá. Podle mého paní, co to psala, buď v ponděli na pořad nekoukala a soudí jen podle fotky a nebo si v pondělí na televizi nevzala brýle. Paní Vlasta je v obličeji neskutečně zchátralá – tak znetvořující vrásky jsem už dlouho neviděla ani u osmdesátnice. Kde bere paní Vlasta to svoje sebevědomí, nechápu. Někdo na FB taky napsal, že má Vlasta krásnou postavu. Podle mně má postavu přiměřenou věku a hodně záleží na tom, co si obleče. Je fakt, že v šatech vypadala štíhlejší než v tom, co měla na sobě při vítání Popelek u ní doma – v tom světlounce růžovém, co má tady na fotce nahoře, mi její postava nějaký zázrak vůbec nepřipadala.

37
Julie
Reagovat

Z outfitu popelky Vlasty se mi líbí pouze náhrdelník. A ten jediný se taky k jejímu věku (který se jí bohužel výrazně značí ve tváři) hodí. Bez toho, abych chtěla někoho urazit si myslím, že ať je outfit jak chce kvalitní, pokud si jej na sebe vezme muž či žena , která je už věkem „někde jinde“, působí to směšně. Bohužel sebestředný člověk toto nikdy nepochopí. Popelka Andrea mě svým výběrem trošku zklamala. Čekala jsem eleganci, která je bohužel pouze v topu. Jsem moc zvědavá na dnešní popelku, třeba překvapí….

38
Mila
Reagovat

tak „vánoční“ byl akorát top-pěkný.ale spíš to bylo jak na firemní letní párty než vánoční večírek.zakázala bych jim drahé hodinky a šperky.udělila bych limit.utratit za to polovinu rozpočtu bych si připadala i trapně.

39
ola
Reagovat

Na Andreině nákupu se mi bohužel nelíblo nic. Jinak doma pěkný, šatník pěkný, paní moc milá, přítel sympaťák. Ale nákup ubohost. Na botách bylo vidět i přes TV, že nesedí a jsou šunt, to samé kabelka. Bílé kalhoty tragédie, sako také, dělalo paní kulatá ramena, snad špatná velikost, snad opět nekvalitní výrobek. Barvy byly na paní příliš kontrastní a tvrdé přechody. V tomto případě nebyl ani elegantní prvek ten, že top je delší než sáčko, protože ty dva kusy k sobě nějak nešly ani barevně a ani stylově. Škoda, paní se jevila jakože by jedou zase ten nákup mohl mít šmrnc. Myslím to hodně brzo vzdala. Navíc jí i ten řemínek na hodinkách zkrátili příliš moc, hodinky má nepěkně na ruce zařezané, takže i ty zklamaly.

40
Ajda
Reagovat

Myslela jsem, že Naďa předvádí noční košíku a ony to plesové šaty od manžela :D
Koupit si prádlo za dva tisíce bez vyzkoušení může jen ten, co neplatí ze svého. Jinak ani nemá cenu Naďu komentovat, je ještě jednodušší, než jsem čekala.

41
Lucy
Reagovat

Diskuze Nadi a Andrei na FB dává této soutěži zase jiný rozměr :D Snad to zítra zachrání poslední popelka.

42
Tempera
Reagovat

Jestli myslíte vrstevnicemi to, co má paní Vlasta na obličeji, tak to jí určitě nikdo nezávidí. Určitě pamatujete slovo vrstevnice ze zeměpisu. Dnešní Popelka – svatá prostoto. Naďa (sama si na svém profilu říká Naděnka) ze sebe udělala absolutní mimoňku. Jinak si myslím, že by se soutěžící neměly účastnit debaty na FB Popelka dřív, než po odvysílání pátečního dílu. A taky už mi připadá jak obehraná deska věta „vždyť si to jděte vyzkoušet…“. Už se tady o tom psalo, že ony jdou do show, která se vysílá pro diváky TV Barrandov, a proto tito diváci mají právo je hodnotit. Samy šly s kůží na trh.

43
Ester
Reagovat

@Ajda: Taky jsem v první chvíli myslela, že „Naděnka“ předvádí noční košilku a ony to byly prý šaty … No když vidím fotky, které má na FB, tak nemám slov …

44
Martina
Reagovat

V tom modelu vypadá paní Naďa strašně usedle a staromódně.

45
Ester
Reagovat

@Martina: Ten model staromódně nejenom vypadá, ten model staromódní je, si myslím. Kdyby mělo sako trošku větší ramenní vycpávky, tak je to model, který se nosil tak před dvaceti lety

46
Mila
Reagovat

já šla včera do kolen:)) to jí musel štáb snad navést:))nejdřív nechci se opičit po Andree pak si koupí to samé.je to na ní straně usedlé.Jana tu reputaci snad zachrání.

47
Ester
Reagovat

@Tempera: Mám stejný názor jako vy, taky si myslím, že Popelky by se neměly do diskuze na FB zapojovat dřív, než je pořad odvysílán. Například u Andrey mi to přijde, že si zapojením do diskuze už dopředu chtěla zajistit milosrdnější kritiku. A například s tím nakupem drahých hodinek se jí to i povedlo, prošlo jí to v diskuzi oproti jiným dost hladce. Andrea se na FB tváří, že je nad věcí, ale nemyslím si, že tomu tak ve skutečnosti je. To, co se v Popelce stalo, jí leží v hlavě víc než se zdá, jinak by se pořád tak neobhajovala, že ona si vybrala červené sako a boty jako první. Jak mi paní Vlasta v pondělí vadila a mám na ni svůj názor, tak mi začíná být svým nezapojováním do žádných diskuzí teď skoro až sympatická :-D

48
Ajda
Reagovat

@Ester: Vlasta jako jediná ji hezky od plic řekla, co si myslí a bodovala podle toho. Dokonce chtěla dát 0 bodů.

Je fakt, že červené boty jsou každé jiné, Naďa je má asi i podle ceny o chlup kvalitnější a nižší podpatek, ale na první pohled dvoje shodné boty. Korunu modelu nasadila tím šperkem, který neladí k ničemu. Hlavně jak si před nákupy věřila, pomalu jako by byla co druhý den po obchodech.

49
veramala
Reagovat

@mili: Také si myslím že skutečnost je jiná než se zdá v televizi. Nasvícení a kamery všechno zkreslí a zdůrazní. Já myslím že paní Vlasta je ve skutečnosti super baba. Kolik tam už bylo děvčat co vůbec nedovedly využít svůj potenciál mládí. Paní Vlastě fandím, není to šedá myš kterých jsou plné ulice a umí užívat život.

50
Mili
Reagovat

Taky fandím paní Vlastě a to, že jí někdo vyčítá, že se její oblečení k jejímu věku nehodí není pravda. I nynější pan stylista říkal, že se žena nemá oblékat podle věku, ale podle toho jakou má postavu a ona si se svojí postavou může dovolit oblékat se jak se obléká.

51
Jarmila
Reagovat

Tak musím říct,že ač je téma firemní večírek skvělé,Popelky se moc nepředvedly. Model Andrey na mě působil značně nesourodě,bílé kalhoty přímo rušivě a popravdě nelíbilo se mi ani sako. Andrea by podle mě vypadala velmi dobře třeba v overalu, černý overal s jednoduchými zlatými doplňky. Je vysoká a štíhlá,myslím,že by jí to slušelo. Včerejšek-Naďa,tak to bylo dost hrozné. Takový model na hodně obyčejnou venkovskou tancovačku. To,že si Naďa vybrala stejné sako a boty,svědčí o tom,že je dost zvláštní,protože každá normální ženská se chce trochu odlišovat a spíš ji naštve,když potká jinou ve stejných věcech. I když Naďa se odlišuje i tak. Je moc hezká,vypadá velice mladě,fakt bych jí hádala o 10 let méně. Vkus ovšem nemá a v tom peníze nehrají žádnou roli. Mám kamarádku,která se obléká hlavně v sekáčích a vypadá perfektně. Zatím se mi vlastně nejvíc líbila Vlasta,bundičku nechá v šatně, kabelku také nebude pořád držet a kdyby do budoucna vyměnila boty a punčochy bude to dobré. Já si myslím,že ten extravagantní styl se k ní hodí a zatím mi nepřipadla ani jeden den špatně oblečená. Vrásky jistě má a dost ale ani tak na mě celkově nepůsobí starší než je její věk.Po šedesátce už prostě většina ženských vrásky má. Je to dané geneticky,někdo prostě je vrásčitější. A co máte pořád s tím diblíkem,to tedy nechápu. Podle mě se chová úplně normálně.

52
Ajda
Reagovat

@Jarmila: Znám víc šedesátnic a troufnu si říci, že Vlasta má vrásky na svůj věk opravdu extrémní. Hodil by se jí voucher na plastiku. Mně se třeba nelíbí, jak chodí ověšená zlatem, navíc je zašlé, nevyleštěné, ta doba je dávno pryč. Klidně ať nosí nápadité oblečení, ale s mírou, ne od hlavy až k patě. Každé vlasy vyžadují péči, našité dvojnásob a tu Vlasta nezvládá.

53
Tempera
Reagovat

@Ajda: Ajdo, napsala jste to za mne. Podepsala bych se pod každou větu.

54
Ajda
Reagovat

@veramala: Kamera umí přidat pár kilo, umělé nasvícení zkresluje barvy, ale dnešní televize s vysokým rozlišením obrazu jsou bohužel nelítostné, vidíte zřetelně každou reálnou pihu, vrásku, pupínky pod sebedokonalejším nalíčením …

55
Jarka
Reagovat

Za to, že prakticky zkopírovala model od předešlé Popelky by měla být diskvalifikována.
Ta žena je naprosto bez vlastní fantazie a poradce byl také k ničemu.

56
Hana
Reagovat

Souhlas s Ajdou: paní Vlasta vypadá jak od kolotočů a možná by mi to na ulici ani nevadilo ( tam člověk potkává i horší zjevy), ale dost mi to vadí, pokud jde do pořadu o módě a prezentuje svůj nevkus jako styl. Také znám dámy ( i daleko starší), které nosí pastelové barvy a mladistvé oblečení, ale v obličeji vypadají o 20let mladší, než paní Vlasta a jsou nejméně o 20kg štíhlejší. Nevím, kdo tady napsal, že má hezkou postavu, tak to ani omylem, já takové nazývám „krabice“ – to nemyslím jako urážku, ale jako typologii: tenké nohy, tělo ve tvaru krychle (proto „krabice“), žádný pas. Pokud se dobře obleče,tak se to dá zamaskovat (volné šaty, ukáže nohy, které jsou štíhlé), ale rozhodně to není na ty infantilní oblečky s bílými legínami a růžovým krátkým tričkem.
A pokud se přihlásí do podobného pořadu ( a to se týká i ostatních soutěžících), musí unést i to, že je také někdo hodnotí. Někdo jen u TV, někdo na FB a někdo to napíše sem. A že to nemusí být vždy jen kladné hodnocení. Je otázka, jestli se jen naštve, nebo nad sebou popřemýšlí.

57
Ester
Reagovat

@Hana: Naprosto výstižně napsáno.

58
Ester
Reagovat

@Mili: Stylista to sice říkat může, že se má žena oblékat nikoliv podle věku, ale podle postavy, ovšem stylista také počítá jistě s tím, že je žena soudná a nebude tuto radu chápat ve smyslu „mám-li dobrou postavu, můžu obléci úplně cokoliv“ :-)

59
Mili
Reagovat

všechno je to věc názoru, mně paní Vlasta nevadí@Ester:

60
ola
Reagovat

Tak to už je vrchol. To jsou b…y. Samá kabelčička, kožíšek , náušničky, botičky a teď už i slzičky. modely ovšem na úrovni vesnické tancovačky. Všechny.

61
Ajda
Reagovat

Co stylista, to jiný pohled. Osmany neřešil věk ani postavu a měl rád legíny i koženkové bundy, Libor legíny nesnášel podobně jako koženku a umělé chlupy = ropa. Vaněk má rád minimum šperků a řeší věk i postavu, jeho rady se mi líbí nejvíc.

62
Věra
Reagovat

Paní Naďa je blbá,hádavá a na její argument, že ji předešlá Popelka vzala červenou, se už nedá koukat.Vkus nemá žádný, u nákupu stále opakovala, že to samé měla Andrea,pak se divila jejich hodnocení.Dnes stále opakuje své nesmysly, měli ji nechat skončit soutěž,když tím vyhrožovala a nechat ji nákupy zaplatit.Jsem ze stejného města jako ona, budu se koukat okolo sebe, jestli tu otravou paní poznám

63
Janica
Reagovat

Dnešní Popelka Jana se mi líbila, vkusná, elegantní, na vánoční večírek fajn. Zaujal mě spor mezi Naďou a Andreou. Hovořily pouze o barvě, kterou si chtějí vybrat – červenou
Naďa v úterním dílu musela vidět, jak je Andrea oblečená. A ve středu vybere totéž?
V minulosti zde psala jedna Popelka, že na nákupy jdou všechny ve stejný den a pokud některá sáhne po stejném kousku jako si už některá před ní vybrala, tak z režie někdo zasáhne a upozorní, že toto už ne. Takže asi doprovod kameramana „zaspal“ a včas neupozornil Naďu. Jinak si to neumím vysvětlit. I když Naďa je dost prostá na to, aby přemýšlela. Také se mi líbí, že pí. Vlasta do sporu nezasahuje.
Každý týden doufáme, že to bude lepší, tak snad v pondělí ….

64
Jarmila
Reagovat

Tak dnes to už bylo vážně moc! Ty přepjaté emoce,které předváděla hlavně Andrea,to tedy bylo něco. A hlavně jsem nechápala co je na Janičce tak dojemného! Jsem asi otrlý cynik! Jana je moc krásná dívka s dokonalou postavou ale,že by mě svým modelem oslnila,to tedy nemůžu říct. Je to moc sympatická mladá slečna,šatník měla velmi pěkný ale na večírek byla oblečená naprosto tuctově. Jasně,že jí to slušelo,opravdu by jí slušel i ten pytel jak tvrdila Naděnka ale nebylo to nic zajímavého,žádné wau. Na 30 bodů opravdu ne. Jsem zvědavá na stylistu a jeho názory. Je pravda,že přístup k módě je u každého jiný,někdo má rád minimalismus,někdo zdobnější styl,ale kde je napsáno,že ten který se líbí zrovna vám je dokonalý. Paní Vlasta je extravagantní ženská,některé modely už jsou trochu přeplácané ,ale i tak má šmrnc a vrásky nevrásky podle mě vypadá dobře. Některá tu napsala,že by měla být o 20 kg lehčí,aby mohla oblékat výstřednější kousky,ale to je hloupost. Je štíhlá,kdyby zhubla bude vychrtlá.Nevím kolik let je pisatelkám,které ji kritizují,ale po přechodu se většinou ztrácí pas a zvětšuje bříško,takže postava už vypadá jinak.

65
Hana
Reagovat

Dnešní Popelka opravdu dokonalá, ani ne tak výběrem outfitu, ale JAK k tomu výběru došlo: v klidu, racionálně, bez hysterie, byla milá na partnera i na prodavačky, inteligentní a skromný projev.Projevila dostatečnou dávku rozhodnosti a sebevědomí, ale v kombinaci se skromností a lidským pochopením soupeřek. V tomto musím souhlasit s Andeou – krásná nejen vzhledem. Pro mě příjemné překvapení, jaká dvojice se dá najít mezi policisty a (budoucími) kriminalisty!
Krásná tvář, postava, úsměv, vlasy…pan stylista určitě nějakou drobnost najde (třeba velká plocha výstřihu si říkala o nějaký šperk), ale vítězka je , podle mého názoru jasná. Já bych ale tentokrát přála vítězství paní Vlastě, které by nějaká plastika mnohem více pomohla (nevím, na co i využije dokonalá Jana).
A poznámku Jarmile: vůbec není nutné v tomto věku „přijít o pas“ – existuje cvičení, může být zaměřené na problémové partie, takže postava paní Vlasty bude spíš důsledek pohodlnosti a dlouhého sezení, než věku.

66
Martina
Reagovat

Dnes jsem poprvé viděla v TV. Nejvíce je mi sympatická paní Vlasta. Žádné pletichaření, oblečení ( dnes i soutěžní) trochu divoké -ale proč ne, žádná nuda, má to nápad. A ve svém věku si může dovolit oblékat tak, jak se cítí dobře. Názory jiných ji mohou být na háku. Co jí tam budou nějaké mladé „todlencto“ vykládat. Nakonec být in znamená být tuctový a průměrný.
Jana – gesty, vyjadřováním mi hodně připomíná Brožovou, proto u mne boduje o něco méně než původně dle fotek.
A ty dvě hašteřivé semetriky- škoda mluvit, byly i vulgární, museli to vypípat. Mohou se obléknout sebelíp, dámy z nich nikdy nebudou.

67
Ajda
Reagovat

@Janica: To bylo kdysi dávno z Brna, ale teď jsou Popelky od sebe dost vzdálené a točí se v Praze, kdo ví. Andrea říkala, že se jí Naďa vyptávala kde co koupila cestou v metru, tak určitě musely jít po sobě a Naďa věděla co koupila. Naďa je jednoduchá a neumí přiznat chybu. Hodně si protiřečí a zamotává se do obviňování i obhajoby.

Nevím, ale mně se ty boty s krajkou tlučou. Ale je to i tím, že se mi tento typ bot nelíbí. Kabelka moc hezká, ale ve spojení s šaty mi tam taky vadí. Vzor na šatech, na kabelce, boty ala brokát, moc nesourodé. Jako celek i díky celkové kráse Jany je to nejlepší outfit týdne.

68
Jarka
Reagovat

@Janica: Paní Janico,musím Vám napsat, že Popelky nechodí nakupovat ve stejný den (sama jsem se letos účastnila). Každá má svůj nákupní den a ostatní jsou v bytě se zbytkem štábu. V obchodě je 1 kameraman a produkční. Do nákupů nijak zvláště nezasahují, spíše poradí kde je jaký obchod, když se některá v obchoďáku nevyzná.

69
Jarka
Reagovat

Dnešní outfit byl opravdu nejhezčí i když lodičky se mi zdály tím vzorem takové „hrubé“
k těm krásným krajkovým šatům. Tu hádavou „kozu“ , která neuzná svojí chybu, že kopírovala jiný outfit, měli všichni poslat do háje.

70
ludmila
Reagovat

@Ajda: souhlas, vypadá dobře, protože je mladá a opravdu hezká, nicméně nějak nejsem nadšená

71
ludmila
Reagovat

@Jarmila: souhlasím, líbí se mi paní Vlasta, kolik žen (myslím běžných žen) vypadá tak dobře, ano má vrásky, možná je to tím, že má suchou pleť, nicméně taky se na tom projevuje váha, pokud by měla těžkou nadváhu, měla by míň vrásek.pokud jde o její oblečení, velké kytky se mi opravdu nelíbí, to je ale můj problém, paní to slušelo, na svůj věk šmrncovní ženská.

72
Janica
Reagovat

@Jarka: Jarko, díky, už mi Ajda vysvětlila, že to bylo v dobách natáčení v Brně. Tady mě potěšilo, že mi paměť slouží. A dík, za osvětlení jak
to chodí dnes. A bude příští týden lepší? Poctivě sleduji, poctivě čtu komentáře.

73
Martina
Reagovat

@ludmila: jsem ráda, že je tu někdo, kdo hodnotí paní Vlastu pozitivně, mi je taky velmi sympatická

74
Ajda
Reagovat

@Martina: Mně Vlasta není nesympatická, jen se mi určité věci nelíbí (oblečení, zlato, byt), ale ty nesouvisí s jejím celkovým vystupováním. V pondělí kritiku trochu nezvládla, ale je soudná a asi rychle pochopila, že šanci vyhrát nemá a dotáhla hru do konce s určitým nadhledem. Včera dokázala Nadi říci svůj názor dost jasně, asi ji holky přemluvily, věřím, že by jí klidně tu nulu dala.

75
Martina
Reagovat

@Ajda: mi unikají souvislosti, protože,
pondělí- středa jsem viděla jen fotky a tak se mi některé kritiky zdají moc přísné asi

76
Tempera
Reagovat

Mám to jako Ajda. Vlasta mi není nesympatická, jen se mi nelíbí její styl oblékání a ty vlasy bych dala pryč určitě. Mohla by mít nějaký šmrncovní sestřih, třeba i kratší mikádo, takhle jí tam ten nastavený ohon leží na rameni jako nějaké divné zvíře. Naďa se asi pomátla, jinak si to nedovedu vysvětlit, fakt nechápu, co řeší. Zdá se, že je ještě jednodušší, než jsem si myslela. Jana je krásná a příjemná ženská. Slušelo by jí asi všechno. A její model je z toho všeho asi nejlepší, i když reakce dalších Popelek mi připadala nepřiměřená, zas až tak super to nebylo.

77
Hana
Reagovat

Ještě si dovolím malou poznámku k vizážistkám. Jana měla krásnou tvář, dokud se nedostala do rukou vizážistce. Pod jejíma rukama přišla o velkou dávku své přirozenosti. Tvrdé líčení zakončené brutální rtěnkou se k jejímu něžnému, líbeznému zjevu ale vůbec nehodilo.
Pokud tyhle deformace barev způsobují světla, kamera, nebo jakákoliv technika, které nerozumím, tak se vizážistce omlouvám. Potom by ale měli líčit profesionálové, kteří umí líčit v těchto podmínkách.

78
Ajda
Reagovat

@Martina: Po pondělku sklízela i kritiku – oblečení, chování, ale pak se řešil post z fb, kde někdo napsal, že Vlasta vypadá mladistvě a vrstevnice jí musí závidět. Většina si myslí opak, proto to asi vyznívá kriticky. Ale nějaké antipatie tu nezaznívají, sklouzlo to k hodnocení exteriéru.

79
JanaTre
Reagovat

Přesne souhlasím s Hanou-v dnešní době vzácné chování Jany-už jak mluvila,že hlídá děti a že je ma ráda -dovedu si ji představit a že děti mají rády ji…A jak poděkovala prodavačce v Humanicu (ta ochotou neoplývala),tak jsem byla v PŘIJEMNÉM ŠOKU a říkala jsem si-takhle se mají lidé chovat,úplně me to zahřálo,že přesně takhle si přeju, aby byli lide slušní a milý…!!!Krásné Jani!!!!A taky tak asi nějak to Andrea myslela-že je hlavně krásná uvnitř.Nevím kdo psal že je otrly cynik-to je jedno-ale to je právě na dnešní době to smutné -že IN je hrrrrr a vrcet na ostatní okolo…Každý máme starosti,leccos jsem i nepřijemneho prožila,ale mezi lidmi se vždy snažím usmát zpříjemnit atmosféru-i když me samotné taky není třeba do zpěvu…A jak píše Hana-krásná Jana -ale přitom ne nafoukana-a tím dnes zazářila-moc ji to slušelo,taky jsem na ty šaty v Orsay koukala,ale přeci jen už bych do nich nebyla tak dokonalá…Taky se mi moc nezdála kabelka,hned jak ji kupovala,a kožíšek mohl být víc projmuty-ale v týdnu jsem byla s manzelem v obch.centru,ze si vyberu Ježíška-a ejhle-nakupování mám ráda, jindy nevím co si dřív vybrat,a ted když jsem MOHLA a jakoby MUSELA,nevěděla jsem co si vybrat.Manžel ví, že sleduji Popelku,a říkál-tak asi to fakt nemaj v ty Popelce jednoduchý vid???Takže kabelku ‚beru“,a jinak nádherná.A po těch většinou neslavnych týdnech co nám předvadeji je Jana TOP.A s ni je to ten pořad o módě -na který pořád čekáme a každé Po doufáme.A ještě jak byl týden myslím Hana (kadeřnice )a Adriana.Zatím snad jedine tyto tři dívky by splnily představy o módě. ..

80
Jana Kre
Reagovat

oprava jm .Jana Kre

81
Linda
Reagovat

Jana dnes nádherná,oblečením a ještě více příjemnym vystupováním.Brožovou mi nepřipomina.Víc takových Jan,podíváni balzám na duši.Spor vůbec nechci hodnotit-absolutně jsem na to neměla náladu.A nejhorší je,že si produkce myslí, že víc sporu-zajímavější sleovanost?Za me teda vůbec.Když se začaly hádat,vypla jsem zvuk.Čekala jsem na Janu a jen ji litovala,v jaké je atmosfére.

82
Iva
Reagovat

Ja jen koukla na závěrečný foto-kvůli těm dvěma jsem ja tv vypnula!na to opravdu po celym hektickym dni není nálada a ani síla.Slečna Jana nádherná,myslím že vzhledem k satum z krajky me tam nahrdelnik nechybí -tak uvidíme co na to stylista.Jinak souhlas s chováním Jany-skromná sympatanda.A už i to že nešla po drahých hodinkách -všimly jste si?U meuza plných 10 bodů

83
Terka
Reagovat

Jsem ráda, že tato dizkuze je v klidu a když pročítám,tak se většinou,třeba jen na vyjimky,většinou shodnete-to je super,žádná negace.Co mi vadí, je komentář pořadu.absolutne nevhodné komentáře,nepobavi,kolikrát mimo-jednou upzornoval že mela Popelka drahé kabelky-už nevím co konkrétně, ale bylo to nevhodne.Je to snad porad o módě.Řeší se tam bydlení, vztahy,občerstvení.Myslim ze nekdo psal,ze by bylo fajn aby zas průběh nakupovani komentoval stylista.A ne řešit koment.jestli a jaky vztah má s nakupovacim poradcem.

84
maya
Reagovat

@Janica: .. a ono je to horší a horší. TVB láká diváky na pořady, které buď řeší nějaký skandál nebo – jako třeba tady – je vyvolán. V poslední době je to čím dál méně o módě. Škoda, dobrá myšlenka se tak trochu zvrtla v naprostý šunt. Vím, že mě nikdo nenutí se dívat, ale někdy mi zvědavost nedá.

85
maya
Reagovat

@Hana: Jen krátce ke kritice postavy paní Vlasty. Kdyby v šedesáti shodila 20 kg, asi by byla dost vychrtlá. A cvičení nespraví všechno. V tomto věku a pár let před ním sehrají velkou roli hormony – bohužel. Přechod se u každé ženy projeví jinak, moje babička měla, co jsem ji znala, plnou postavu s přechodem zhubla, jiná zase začne na váze přibírat , nepomůže ani spolupráce s lékařem. Nejde to odsuzovat tak jednoznačně a příkře.

86
Ajda
Reagovat

@maya: Vlasta nepotřebuje zhubnout , určitě by jako první hubla v obličeje a prsou, což v tom prvním jí rozhodně neprospěje. Je drobná a má větší prsa a trošku bříško, klasické jablko, přijde mi to v pohodě. Problém je v tom, že neumí správně ty své tělesné disproporce maskovat, obléci se tak, aby je spíš potlačila, než zvýraznila. Měla by zainvestovat do řešení vrásek (výplň) a bude hned „mladice“.
Popelka klesla na úroveň Prostřena, které už ignoruji. Vařit – obléci se tam umí málokdo, když někdo vybočí z řady, tak to zbytek neocení. Tento týden díky jinému konfliktu byl výjimka.

87
Hana
Reagovat

@maya: myslím, že jsem popisovala mou známou, která je ještě starší, než paní Vlasta, má o 20kg méně a vypadá jako velmi zachovalá padesátnice. A u té mi nevadí, že nosí pastelové, přiléhavé a mladistvé oblečení. Chápu, že každý má jinou genetickou výbavu, ale moje zkušenost je spíš taková, že ženy po 5o. zpohodlní, nepřehodnotí jídelníček ( s ohledem na zpomalený metabolismus) a málo se hýbou (nemusí to být zrovna posilovna, stačí třeba pravidelná turistika).
To vše je O.K. pokud změněnému vzhledu přizpůsobí o oblékání. A tam směřovala moje výtka. Oblékat se i za situace, kdy mám opravdu velká povolená prsa, která přechází do neexistujícího pasu -pak bych velmi váhala nad tou záplavou bílých legín, růžových triček atp. věcí, které mi i tak přijdou přiměřené nanejvíš ke 13.leté (a ještě hodně hubené) holčičce.
Paní se přihlásila do pořadu o módě, se kterou se pojí i otázka vkusu-a nevkusu. Tak jsem jen vyjádřila svůj názor, že s touto postavou a v tomto (na jejím obličeji dost viditelném) věku, jde o hrubý nevkus. A nic na tom nemění fakt, že vedle sympatické Jany, se nakonec vyklubala paní Vlasta jako docela sympatická pohodářka.
Také už jsem psala, že zrovna jí bych přála výhru v podobě plastické operace, která by jí hodně pomohla a pro Janu nemá žádný smysl. Zatím. I vnější krása bývá často pomíjivá. :-)

88
Mila
Reagovat

tak Jana supr vybrala si hezké oblečení slušelo jí a hlavně mi připadala milá a slušná. 1. místo si zaslouží.Vlasta 2 místo i když mi chováním 1den neseděla ale pak to dala.s postavou nic nenadělá jak píše maya hormony jsou prevít.sama už mám přes 50 a menopauza s kombinací operací štítné žlázy mi přihodily 5kg a nejdou dolů.ty 2 hašteřivky mi zkazily dojem.

89
Ester
Reagovat

@Hana: Souhlasím s vámi, že z paní Vlasty se nakonec vyklubala docela sympatická ženská. Ale ten „model“, co měla včera na sobě, to už snad ani nebyl nevkus, to bylo přímo příšerné. Nevím proč – asi tou kombinací barev – mi to připadalo jako když jde paní Vlasta na maškarní za vodníka, jen zbývá ještě nasadit klobouk s pentličkami.

90
Hana
Reagovat

Jakou roli hrají proporce názorně ukázala Jana se svým bílým kabátkem. Většina z nás ( včetně mne) by v něm vypadala jak lední medvěd. Ale Jana si se svou vysokou a štíhlou postavou může dovolit i takový problematický oděv. A jde o to, aby měla každá žena určitou míru soudnosti ( nezaměňovat s odvahou) a dokázala odhadnout, co její celkový vzhled unese, a co už ne.
Předpokládám, že k tomu by měly sloužit právě takové pořady, abychom pochopily samy sebe a zorientovaly se ve světě módy. Pokud už dopředu soutěžící prohlásí, že na nějaký trendy kašle, že ona si bude nosit, co se jí líbí bez ohledu na svoje reálné možnosti, tak pak je to fakt reality show a ne pořad o módě. A je otázka, který typ pořadu má více diváků, to už si musí vyhodnotit produkce.

91
maya
Reagovat

Ad Ajda 7.40 a Hana 7.44: Naprosto s vámi oběma souhlasím ve všem, co se týká toho, jak se paní Vlasta obléká. Asi se tak obléká celý život, ale nějak nezachytila ten okamžik, kdy už to pro ni přestalo být vhodné a celkově, včetně úpravy vlasů, to působí lacině. Stravovací návyky se mají změnit také, ale třeba ji k tomu nic netlačí, nemá žádnou motivaci – třeba se to změní teď. K pleti jen tolik. Pokud byla i přírodní blondýna, jejich pleť bývá náchylnější na vrásky, pro ni by voucher na Kliniku krásy měl svůj význam.
Slečně Janě to slušelo, souhlasím s paní Andreou, že je krásná i uvnitř. Věřím, že je skutečně taková, jak vystupuje v pořadu. Vnitřní krása se odráží v obličeji.

92
Alena
Reagovat

Popelky, prosím nepoužívejte zdrobněliny je to příšerné. Nejsme v mateřské škole. Jste dospělé a je to pořad pro dospělé. Když slyším pořád botičky, šatičky, sukýnky atd., je to děs.

93
Julie
Reagovat

@Hana: Děkuji za velice přesný komentář k popelce Vlastě.
Já dnes koukla na záznam posledních dvou dílů a : chápu to správně, že popelka Naďa vyčítá popelce Andree, že jí „ukradla“ barvu outfitu, který si chtěla následně koupit ? A z tohoto důvodu si koupila téměř to samé ? Není ona tak trochu psychicky labilní ? Navíc ji to v tom outfitu ani moc nesluší. Jedině boty, ty jí sedí lépe než Andree. Popelka Jana má dle mého názoru nejlepší outfit. Přestože kožíšky ani třpitivé lodičky zrovna moc „nemusím“ uznávám, že takto to k sobě fakt patří. Včetně nádherné kabelky.

94
Hana
Reagovat

@Julie: právě na tom „proslaveném“ červeném saku je také vidět, že když dva dělají totéž, není to totéž. Naďa je výrazně podsaditější, než Andrea a ještě to umocnila tím svým „neúčesem“, k tomu silné nohy ve světlých punčochách, takže ve vlastním zájmu měla volit úplně jiné oblečení. Brečí na nesprávném hrobě! Měla by se zamyslet, proč v té konfrontaci s Andreou dopadla hůř. A není to kvůli „ukradené barvě“ ( to byl mimochodem nejlepší vtip tohoto týdne) :-))

95
Johana
Reagovat

Nějak Vaňkovi přestávám rozumět – Andrea 8 bodů a Jana 3 body. Proč tak moc chtěl, aby Andrea vyhrála, když sám řekl už několikrát, že kombinace černé a červené na velkých plochách je příliš tvrdá? Sám tu kombinaci moc nemusí, ale jak se objeví na některé z Popelek, tak ta Popelka vyhraje…bylo to i v týdnu ,,Jedeme na hory“, kdy vyhrála Kristína v červených šatech a černém vršku.
Janin outfit určitě nebyl stoprocentní, ale s rozdílem pěti bodů to stylista přehnal.
Z jeho návrhů se mi líbil jen outfit pro Andreu. Nadě doporučil nosit větší výstřihy do V, ale sám by ji navlékl do haleny unuté u krku a ještě s mašlí. Model pro Janu se mi taky nelíbil…proč černá a proč pod kolena, když může ukazovat nádherné nohy?

96
Jarmila
Reagovat

Hodnocení vizážisty i jeho outfity mě dost zklamaly,vlastně se mi potvrdilo,že i vizážista se může pěkně „seknout“. Outfit,který vybral pro Vlastu byl prostě příšerný,mnohem horší než co si vybrala sama. Model pro Andreu se mi moc líbil a kdyby se takto oblékla,vyhrála by právem. Ovšem to co si oblékla a co vizážista ohodnotil 8 body,tak to se mi prostě nelíbili,byl to průměr nanejvýš. A srovnatelné to bylo s Janiným modelem,měly být ohodnoceny plus mínus stejně. Navíc šaty,které jí vybral se mi s tím páskem vůbec nelíbily.Pásek mi připadal jako pěst na oko. Co se bot týče,jeden vizážista doporučuje špičaté,jiný kulaté,pokud je v obchodech aktuální kolekce,tak je snad možné vzít si jaké nám vyhovují.

97
Martina
Reagovat

Teď jsem přišla a koukám jak zajíc ze křoví. Outfita pana Vań ka sem i nelíbí,
respektive ujdou na běžný den, kromě krajkových šatů, ty mi přijddou docela havarijní. Myslela sem že Jana je jasný vítěz -a ono je to jinak. Podívám se na záznam, rady Vaňka nebývají špatné.

98
Kačka
Reagovat

Taky moc nechápu vizážistu. Jana mi připadala jako jasná vítězka, strašně jí to slušelo, Andrea byla podle ní oblečena všedně, ty bílé kalhoty se hodily spíše na nějakou letní slavnost. Téma bylo vánoční večírek , ne jdeme rovnou z práce na vánoční večírek, jak to pak pojal vizážista. Vlastička je svá, má svůj styl, ale hlavně, že je spokojená. Naďa to nějak psychicky nezvládla.

99
Janica
Reagovat

Tak jsem z p.Vaňka taky K.O. Líbil se mi pouze outfit pro pí. Vlastu. Dovedu si ji v tom představit, k jejímu věku jak prdýlka na hrnec. A s trochu jiným účesem, mikádem, jak už zde někdo navrhoval. Ostatní outfity příšerné, tmavé, bez šmrncu a nápadu. Dobré do práce sekretářkám a pod.
Od nástupu p. Vaňka jsem očekávala celkově daleko lepší návrhy.
A, Popelky všeobecně, prosím, nervěte nám uši šatičkami, botičkami, pásečky atd. Rádi ( i muži) se na vás díváme a držíme palce. Díky

100
Tempera
Reagovat

Tak nějak v hloubi duše jsem tušila, že Jana bude připadat stylistovi moc elegantní, moc „normální“. Pro mne je ale asi stejně vítězka Jana. Pobavila mě reakce Vlasty, která říkala, že přece všichni vědí, že ona se obléká dobře, Každému co jeho jest. A už se zase budeme těšit na pondělí a budeme doufat (jako každé pondělí), že tento týden to už opravdu bude NĚCO.

101
Martina
Reagovat

Koukala jem na archiv a pan Vaněk mi připadá čím dál víc jako z jiné planety.
Sám kritizuje levné věci, ale klidně na večírek doporučí roztrhané žíny ( FUJ!), kotníčkové boty ( další FUJ!), jako katostrofa mi přišli dřevěné korále na první figuríně ( takové dostanu u nás na jarmarku za 20-30 korun a nevzala bych si je ani na pískoviště) a outfit pro Andreiku – n a figuríně+ O.K.,ale k obličeji by si bílou dávat neměla, zdůrazní to její celkovou bledost a bude vypadat jak smrtka.
Taky mi vadí jeho neustálé opakování, co je teď v módě a lpění na tom. Ne každému sluší poslední výstřelky módy a taky nechceme chodit všichni stejně, to by byla nuda.
Mi se v podstatě líbily všechny vlastní soutěžní outfity- jen Nadě neseděl na postavu.

102
Mila
Reagovat

tak to hodnocení stylisty mě dostalo.Vlastě nic??zase tak úplně špatně nevypadala. modely které vybral-roztrhané džíny na večírek?to fakt ne.maximálně tmavé decentní.jinak vybral všechno usedlé.vybrala bych si z každého modelu jen něco.Janě uškodil dát jí 3 body to si nezasloužila,u mě byla vítězka.šaty které jí vybral byly na starší dámu a ne mladou kočku.šílený pásek.boty krásné ale k jinému oblečení.docela mě to zklamalo.uvidíme příští týden.

103
Ester
Reagovat

@Mila: Já myslím, že šaty, které stylista Janě vybral, nebyly pro starší dámu, protože správně řekl, že v té černé krajce by starší dáma vypadala jako sicilská vdova. Starší dáma by v tom vypadala jako když jde z pohřbu, A Vlasta že tak špatně nevypadala? No tedy zkombinovat punčochy se vzorem s květovanými šaty, to je podle mě šílenost vhodná buď ke kolotoči nebo na E55, vypadá to lacině a vulgárně :-D Ale Vlasta si v tom libuje a tenhle vulgární a lacině vypadající styl si bránila. Holt komu není rady, tomu není pomoci a paní Vlasta bude i nadále přesvědčená, že se obléka dobře, jak nám sama řekla. Ale to je její věc. Pokud chce vypadat jako vysloužilá sexuální pracovnice, tak se jí to daří. Jinak proti paní Vlastě vůbec nic nemám, jako člověk byla nakonec docela sympatická. Svým názorem na její oblékání ji nechci urážet, jen říkám, jak na mě její styl působí. Jinak Vlastě stylista outfit přece vybral taky, byl to ten s velkými koulemi kolem krku. Ty koule byly příšerné, ale jinak si myslím, že by ty kalhoty a halenka Vlastě slušely.

104
Martina
Reagovat

Já se dost pozastavuji nad drzostí pana Vaňka bavit se o módě, když nemá ani takové základní znalosti- jako vyndat ruce z kapes, když se baví. Pak je logické, že roztrhané džíny a dřevěné kuličky na krk bere jako standart na takovou sváteční příležitost, jako je Vánoční večírek.
Dřív mi přišel pořad Popelka jako parodie ze strany účastnic, teď mi to přijde jako parodie ze strany stylisty.
To i ten Libor byl minimálně odvě řídy výš.

105
Hana
Reagovat

Tentokrát se musím přidat k většině, že mě stylista zklamal.
Souhlasím s kritikou Vlasty, ale pokud dával důraz na přednosti (prodloužit nohy, zamaskovat široký pas), pak pro ni vybral model, ve kterém neukáže své štíhlé nohy (její přednost) a zdůrazní neforemný pas a nehezké poprsí. Souhlasím s diskutujícími, že na firemní večírek obléknout džíny, je absolutní faux pas! Kolegyně v běžném zaměstnání (pokud to není nějaká free umělecká agetura) vás roznesou za jakékoliv džíny na takové akci na kopytech.
Vybraný model pro Janu byl nudnější, než si (správně) vybrala sama. Souhlasila bych, že laciný kožešinový kožíšek to trochu zabil, ale mohl použít úhybný manévr jako u Vlastiny (nevhodné) bundičky, že ho odloží v šatně. Ty stříbrné botky mě taky neoslnily, ale rozhodně množství stržených bodů neodpovídalo závažnosti těchto přehmatů.
Souhlasím s kritikou Nadi, slušel by jí některý z těch „pánských“ kalhotových kostýmů. Zakryla by siné nohy a problémový pas a kdyby trochu spravila vlasy, tak je to kočka. Vítězství Andrey mi nevadilo, nebylo to špatné, minimalismus v oblékání se mi také líbí. Ale ten rozdíl v bodování mezi ní a Janou mi také vadil.Ale respektuji, že tentokrát si chtěl stylista vítězku určit sám.
Co mi vadí : že stylista soutěžící zná jen z fotky a podle toho sestavuje outfit, že nekomentuje celý průběh soutěže (třeba už během nákupu nepoukazuje na chyby, které dělají), že páteční pořad podrobně opakuje nepodstatné scény z celého týdne (chlebíčky, přípitky, hádky) a soutěžící znovu popisují,jak nakupovaly(kromě stylisty jsme už viděly), takže stačí se podívat jen v pátek a celý týden si můžeme ušetřit čas.
A že nejzajímavější část-hodnocení a rady stylisty, se odehrají v podstatě posledních 20 minut pátečního pořadu(a to ještě musím odpočítat nekonečné a otravné reklamy.
Pro mě resumé: natočit si páteční díl, vystříhat reklamy a podívat se na posledních 20 minut. :-)

106
Hana
Reagovat

P.S. A ještě jedna výtka stylistovi: rozšířit zadání až v pátek při hodnocení o dodatek, že jdou soutěžící na večírek rovnou z práce je podpásovka, dává to celému outfitu úplně jiný rozměr a v tom případě se nejvíc přiblížila Naďa. Je jasné, že krajkové šaty se stříbrnými botami člověk běžně do práce nenosí. Pak měl rovnou říct, že je to o kreativitě, jak dokáží běžný oděv minimálními prostředky „proměnit“ na večerní, ale to už je úplně jiné zadání!

107
Milan
Reagovat

Pro mne a mojí manželku je jasným vítězem Jana. Na vánoční večírek se oblékla určitě nejlépe a vypadala v něm jako modelka. Stylista nás opět zklamal. Za poradce bychom si ho nikdy nevzali. Oba nesnášíme roztrhaně džíny a vzít si je do společnosti na večírek je úplná hrůza. Já bych si je nevzal ani na zahradu. A ty boty co vybral pro Janu, chtěl bych vidět, jak elegantně by v ních on sám tančil. Nejvíce nás pobavila rada stylisty obejít před večírkem jeho účastníky s dotazem, co si na večírek obléknou. To snad jenom žertoval. Stylista si vybral vítězku sám, nevíme, proč ostatní soutěžící někoho hodnotily, výsledek byl pro nás zklamáním a nespravedlností.

108
Mila
Reagovat

@Ester: já vím že nebyla super a psala jsem po jejím nákupu že punčochy a boty vypadaly jak na otvírání nočního klubu ale byl to přesně její ulítlý styl.měla by ho ve svém věku trochu změnit ale 0 bodů si nezasloužila. alespoň 1:) a Jana 3 body taky ne.ty černé šaty by jí přidaly pár let.Vlastě by halena zastrčená v kalhotách udělala břicho víc by mi na ní pasoval ten tmavý kostým.slušely by jí jednoduché pouzdrovky a hladké punčochy a jednoduché lodičky ale kdoví jak by jsme dopadly všechny na place:))

109
Iva
Reagovat

Neviděla jsem páteční hodnocení,ale sleduji jak se móda stále opakuje a vrací.Třeba jen s malými obměnami.Když se podívám na Janu,vidím zahraniční zpěvačky v 80.letech.Chybí jen trvalá na hlavě.Nemyslím to zle,bylo to líbivé,ale žádná bomba.Myslím,že v šatech těsně nad kolena by byla za větší dámu.Model pro Naďu je rebelský,ale tyto díry nejsou pěkné.Vlastě bych dala sukni,ať jsou vidět pěkné nohy,když už obličej je hodně unavený.Andra má doma pěkné věci a u těch určitě zůstane.Colkově tento týden nic moc.Žádný model Popelek ani Filipa na mě neudělal dojem,že bych si řekla wau,to bych chtěla a mohla zkusit.Tak snad příště!

110
Ester
Reagovat

S těmi roztrhanými džínami máte pravdu, nepřijdou mi vhodné ani do práce, natož na večírek. Nelíbí se mi ani to, že Filip o průběhu nakupování ani o Popelkách v pátek vůbec nic neví a zná je pouze z fotky. Připadá mi, jako kdyby věnoval pořadu opravdu jen ten nejnutnější čas, co musí a jeho osobně pořad ani účinkující vůbec nezajímají.

111
Ester
Reagovat

@Mila: Ještě k paní Vlastě. Já myslím, že u ní by mohlo trošku pomoci i lépe padnoucí prádlo. U velkých prsou je potřeba, aby podprsenka měla vhodný střih, opravdu perfektně seděla a prsa pozvedla a podepřela, jinak bohužel vypadají i v podprsence povisle a možná i opticky přidávají pár kilo navíc. Takhle mi to aspoň přišlo, když měla paní Vlasta první den na sobě to světlerůžové oblečení. Světlá barva Vlastně sluší, černá je pro ni moc tvrdá, ale světlé barva na rozdíl od černé na postavě žádný nedostatek neskryje, spíš na něj naopak upozorní.

112
Jarmila
Reagovat

Myslím,že Popelky mají sestupnou kvalitu. Nákup dříve průběžně hodnotil stylista,což bylo mnohem lepší.To,že nakonec vybere pro účastnice outfity je sice výborný nápad ale opravdový smysl by měl,kdyby si jej oblékly. Na figuríně to vypadá jinak a ani nemusí být správná velikost, Líčení v obchodě je katastrofa a zatím ani jednu účastnici nevylepšilo. Zajímavé by bylo,kdyby ´popelky hodnotili nezávisle na sobě 2 stylisté. Myslím,že by se mnohdy hodně rozcházeli v názorech. A znovu opakuji,že by měly být jednotlivé účastnice v podobné věkové kategorii. Protože na dvacetileté krasavici vypadá model vždycky o hodně lépe než na stárnoucí ženě a také vkus mají většinou odlišný. Témata jsou dobrá a ze života na rozdíl od večeří s Bondem apod. Ale jinak to pořad o módě vlastně není.

113
Mili
Reagovat

Podle mne po praktické stránce nejlépe z Popelky v minulém týdnu vyšla vítězka a Naďa, protože si vybraly, co se jim líbilo a hlavně mají oblečení použitelné po celý rok, kombinovatelné s jinými halenkami , sukněmi a kalhotami, a nebude jim to viset ve skříni po většinu roku. To, že si Naďa vybrala stejné sáčko je nakonec jedno, stejně už se potkávat nebudou.

114
Ester
Reagovat

@Jarmila: Taky mi chybí, že nákupy stylista nehodnotí průběžně.

115
ola
Reagovat

Nevím, proč by se na firemní večírek nemohly obléknout roztrhané džíny a k tomu pěkná košile, sáčko. pokud sledujete módu, musíte vědět, že je to docela módní záležitost. A to bez ohledu na to, zda se vám to líbí nebo ne. Za to na firemní večírek v blýskajících lodičkách a bílém kožíšku, to by snad slečna byla za mimoňku. Myslím se tady schází spíš starší generace, to nemyslím ve zlém, chce to trochu povolit fantazii. Firemní vánoční večírek opravdu není zase nic až tak nóbl a už vůbec ne po 21 hodině. A velmi často se tam jde i rovnou z práce.. Jana byla oblečená trochu směšně, opravdu ty osmdesátá léta . To jen poznatek ze současnosti.

116
Julie
Reagovat

Já přijít na vánoční večírek v roztrhaných džínách tak „letím“ a to nejen z večírku…

117
maya
Reagovat

Vše, co tady bylo napsáno o stylistovi, cítím stejně. Před několika týdny už jsem tady o tom také psala. On tenkrát poznamenal, že na výběr modelů pro Popelky měl pouhých 15! minut, záznamy z nákupů nesleduje, pak nakráčí v pátek, ptá se (bohužel i ti před ním, asi to předepisuje scénář), s kým která nakupovala, jestli byl i poradcem nebo fungoval jen jako „podržtaška“, teď už začal i nutit Popelky, aby tipovaly, která se jak umístí, atd., atd. Modely, které pak pověsí na ten věšák (to není figurína) jsou v podstatě jeho odhad, jak by to asi tak mohlo být. Prostě si naprosto bez zájmu „udělá“ svou práci. OL alespoň působil dojmem, že má o tuto práci zájem. Páteční bodování FV bylo úplně mimo realitu. Paní Vlasta si určitě nezasloužila nulu. To, že se obléká tak, jak se obléká, je hlavně její problém. Opravdu by měla zvolit dobré prádlo, existují zmenšovací podprsenky, svislá prsa opravdu opticky jakoby přidávají kila. Měla by se asi poradit s nějakým stylistou, když tady to vlastně nevyšlo úplně dobře, jak by měla změnit šatník, aby její vzhled nepůsobil lacině (bohužel tady padla i tvrdší slova a i když možná její vzhled to evokuje, nechci ji urazit). Ale zase na druhou stranu – cítí se v tom dobře? Paní Nadi je mi svým způsobem líto, připadala mi totálně bez špetky sebevědomí, ale nikdo z nás nemůže vědět, jaký to má důvod. Ona sama to asi chce překonat, proto se chová takto. Slzy paní Andrey ve čtvrtek mi připadaly neupřímné. Asi už nezvládala své emoce po hádce s Naďou nebo tam sehrálo úlohu ještě něco dalšího. A ještě k vizážistkám, u kterých se nechávají Popelky nalíčit – jedním slovem katastrofa. Podle mě to ani nejsou profesionálky, protože to, jak se na těch tvářích vyřádí, je někdy neodpustitelné.

118
Ajda
Reagovat

Ad stylista – on dělá to, na co má smlouvu, co má předjednané. Takže pokud mu TVB nedá víc prostoru, bohužel výsledek je poznat. I Osmany po jarních změnách byl jen v pátek, modely vybíral zásadně v Mangu, žádné běhání po obchodech a třeba o šatníku Popelek taky nic nevěděl. Já vidím problém v produkci, šetří na nesprávném místě. Záleží na televizi, kdy a na jak dlouho jim poskytne štáb, prostor, zázemí.

Už ve čtvrtek jsem psala, že se mi od Jany líbí jen šaty. Kabelka, boty mi tam nesedí. Ale díky jejímu vzhledu by vypadala nejlépe ve všem.
Mně se třeba modely stylisty celkem líbí, s riflemi mám problém, ale on je to v posledních letech i společenský oděv. Líbí se mi puntíkovaný kostým, halenka v něm je velmi zajímavá. Když srovnám Vlasty šatník s návrhem, tak ty korále oproti jejím kýčům jsou slabý odvar. To že Nadi doporučil výstřih, to myslel hlavně na běžný den, i když ta stužka u krku se mi nelíbila, ale prý je to zase v kurzu. Krajkové šaty pro Janu jsou krásné a boty s psaníčkem luxusní, nevím jak dohromady, ale Janě opravdu sluší vše. Pásek s květem je zajímavé oživení, mně takovéto úlety nevadí.

Vzpomeňte si třeba na poslední Osmanyho návrhy u zadaní – výročí svatby. Hrůza!
Včera jsem s kamarádkou probírala jejich páteční vánoční večírek, protože jsme celý týden vymýšlely, v čem na něj půjde. Jejich firma má víc poboček, proto ho měli cca 150 km daleko, v celkem luxusním zařízení i s noclehem. Ředitel – rifle a košile, tak tam byla prý snad polovina mužů. Dámy každá druhá černé kalhoty či sukně a halenky, některé i rifle. Až na pár výjimek prý žádná sláva.

119
Martina
Reagovat

@Ajda: prosím Tě, co je puntíkatý kostým? Já žádné puntíky nikde nevidím.
Jinak máš určitě pravdu, že pořad dělá hlavně TVB. Mi přijdeVaněk úplně strašný, ale na druhé straně jeho návrhy na netu nebo rozhovor, kde ho nikdo neoklešťuje a nesměruje a je sám za sebe, jsou fajn- jako by to byl něko jiný.

120
Hana
Reagovat

K tématu džíny bych ještě dodala: ano nosí se i do divadla a i tam to považuji za faux pas! A to jsem zrovna ta, která nosí džíny téměř denně. Jsou také firmy, kde je určený dres code a džíny jsou tabu ( pokud není vyhlášen den, kdy je povolené neformální oblečení). Takže zase jsme u toho velmi povrchního vyhlášení tématu ze strany stylisty. Měl by téma při zadání přesněji specifikovat (jdu přímo z práce na večírek firmy, kde není přísně dodržován dres code atp.), aby nedocházelo k těmto vysvětlivkám až během závěrečného hodnocení.

121
maya
Reagovat

@Ajda: Je jasné, že TVB zadá rozsah „práce“, kterou má stylista odevzdat, ale FV k tomu přistupuje jakoby bez emoce. Možná proto zvládá v klidu i ty rebelky. Souhlasím s paní Hanou, že zadání je dost vágní, ponechává potom široký prostor pro vlastní výklad a pak při konečném hodnocení padají slova kritiky.
Džíny jsou podle současných módních trendů povýšeny na společenský oděv. Sama je mám také ráda, ale záleží na tom, kam jdu, jsou akce, kam by se mohly obléknout, ale kde bych se s tím nevyrovnala sama v sobě – ale to už je jen můj problém.
P. S. Ruce v kapsách, obzvláště v přítomnosti žen, mi přijde nevhodné a neuctivé.

122
Ajda
Reagovat

@Martina: Při detailním záběru bylo krásné vidět, že na latce jsou maličké bílé tečky , mini puntíky a tim vypadal rázem celý jinak, mladistvě.

Stylisty se nezastávám, vůbec do toho neměl jít, nemá to zapotřebí. Třeba kadeřník je daleko horší a pro mě tam zcela zbytečný.
Já rifle nosim hodně omezeně, i když jich mám několik, ale dnes se opravdu nosí kamkoli. Taky to neuznávám, ale je to trendy.
Ruce v kapsách beru jako projev nervozity, asi není na kamery zvyklý. Holky taky kolikrát sedí rozvalené jak matrony :D
Co stylista, to jiný styl podobně jako u návrhářů. Každý má svůj okruh příznivců, byla by to nuda chodit všichni podobně oblečení.

123
Ajda
Reagovat

Někdo psal, že model pro Vlastu skryje její štíhlé nohy. Podle mě nohám model neuškodí, ale srovná proporční rozdily mezi spodní a horní části a rozhodně její pas bude vypadat lépe, než s páskem Guess přes kolotočářské triko.

124
Martina
Reagovat

@Ajda: když jsi zmínila “ kolotočářské triko“ tak mne napdlo jetě jedenrozdíl mezi mladou holkou a tarší paní. Na starších vypadá blbě levné oblečení ( třeba ztržnice), na mladé holce to shoří.
Jako u mužů auta v nějaké staré ojeté rachotině by 50-sátník vypadal trapně, kdežto mladý je i v ní za frajera.
Starší paní musí mít protě nějakou určitou noblesu. Není t o jen o penězích, ale určitém už vytříbeném stylu,prezentaci.

125
Iva
Reagovat

Teď jsem se podívala na opakování,protože v týdnu jsem zahlédla jen kousky a kostým pro Andreu byl puntíkatý,což na fotu není vidět a tím byl opravdu zajímavý.Boty pro Janu s krajkovým vzorem,který na fotu je taky neviditelný,jsou krásné a působí luxusně.Navržený model by Janě slušel určitě lépe než ten její.To,že si Popelky nemohou navržený oděv obléknout,je další věc,která pořadu ubližuje.Mnohá,která jej odmítá by zjistila,že právě to by bylo to pravé a že takhle jo.A snad by přibylo pěkně a zajímavě oblíkanych žen i na ulici.Když už se do takového pořadu přihlásím,tak ať to má aspoň nějaký smysl.Mnohdy nás totiž při pohledu na spoustu ramínek v obchodě ani nenapadne zkusit něco nového, nebo,že by to mohlo slušet právě nám.

126
Janica
Reagovat

@Ajda: Vidím, že nejsem sama, kdo považuje kadeřníka za zbytečného. Už jsem psala – kdyby ty Popelky aspoň učesal! Zlaté NM.
A vizážistky to samé. Všechny Popelky vypadají o hodně starší. Pořad jde do kopru a tak se mi zpočátku líbil.

127
Ajda
Reagovat

@Iva: V tv byl puntík vidět jen při detailním záběru, proto jsem to zmínila pod fotkou. Nevím jaké máte rozlišení, já na fotce vypalovaný vzor vidím, s tímhle záběrem jsem si schválně vyhrála,jen aby vzor byl vidět, protože ty boty jsou právě díky němu zajímavé.

128
Jana
Reagovat

Zamindrákovaný stylista pan Filip Daněk se mstí na Popelkách. Kdo ho tam dosadil, na jeho hodnocení (0 bodů) se nedá dívat. Dnes Popelky převážně oblékl do černého a kozaček, jako když jdou na pohřeb a ne na oslavu Valentýna. Ve svém hodnocení si často protiřečí. Samotný jeho styl oblečení, vzhledem k malé postavě je příšerný.

Přidat komentář