Panáček v reality show

X Factor UK 2016: Horečka sobotní noci s top 7! + Rozhodnutí (rekap + video)

12. Listopad 2016 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

XF_LS5_sam

X Factor můžete sledovat živě pomocí streamu televize ITV, který je dostupný zdarma například na webu Filmonzde! Nezapomeňte, 6. Live show začíná v sobotu ve 21:00. Rozhodnutí poté sledujte v neděli taktéž od 21:00.

Sobotní večer se na Ostrovech tentokrát ponese v rytmu funky a disca. Toto kolo bývá zpravidla pro soutěžící velkou výzvou, kdo nezazáří s disco klasikou, může se rychle ocitnout v ohrožení. Top 7 finalistů si troufne například na hity od Glorie Gaynor, Donny Summer, Emotions nebo také Bee Gees! Uvidíme, jak se s leckdy ošemetným tématem soutěžící poperou. V neděli nás čeká další Rozhodnutí, velkou změnou je, že už se soutěžící nemůžou spolehnout na záchranu v podobě Lifeline vote, od tohoto týdne bude pouze sing-off v Bottom 2. Kdo bude následovat skupinu Four Of Diamonds a kdo postoupí a příští týden si zazpívá hned dvakrát? Během nedělního večera také vystoupí stříbrný finalista 6. série Olly Murs a zpěvák Nathan Sykes.

6. Live show – Disco

Na začátku show Dermot oznámil, že v neděli bude odhalena pouze Bottom 2, která si zazpívá o záchranu. Lifeline vote tedy končí.

Saara Aalto

výběr: Barbra Straisand / Donna Summer – No More Tears (Enough is Enough)

Minulý týden se Saara opět propadla až na chvost, nicméně se jí podařilo v sing-offu porotu přesvědčit, čímž vyřadila 4 Of Diamonds. Světe div se, Saaře se poprvé v Live shows podařilo vyvážit všechny aspekty jejího vystoupení. Na začátku v pomalejší pasáži ukázala svůj hlas, aby to poté na pódiu rozjela s tanečníky, ani v uptempo pasáži její zpěv nijak netrpěl. Hlavně v celém vystoupení ubylo afektu a nebylo to tak kolotočářské a „eurovizní“ jako její Lady Gaga. Saara se dost možná v neděli vyhne zóně ohrožení.

Sam Lavery

výběr: Gloria Gaynor – I Will Survive

Po nepříliš vydařeném výkonu byla Sam v minulém kole poslední, komu pomohl Lifeline vote. Sam dostala píseň od samotné královny disca Glorie Gaynor. Ovšem nebylo to disco v pravém slova smyslu, jelikož došlo na značnou úpravu aranžmá, což ovšem vůbec nebylo na škodu. Oproti minulému týdnu byl výkon Sam 100 a 1. V midtempo RnB úpravě skvěle vynikl Samin hlas, dokážu si představit, že by v této úpravě píseň fungovala v rádiu i dnes, skvělé osobité podání. Porota však od Sam čekala větší odvaz.

Ryan Lawrie

výběr: Wild Cherry – Play That Funky Music

V minulém kole se Ryan poprvé vyhnul Bottom 3. V tomto kole se Nicole evidentně snažila aspekty minulého vystoupení replikovat, Ryan opět dostal rytmickou věc a velkou výpravu. Bohužel si myslím, že to tentokrát celkově vůbec nefungovalo. Kromě toho, že Ryana hodně limitovaly jeho hlasové schopnosti, tak do toho nešel s takovým nasazením jako minule, byť se pódium snažil nějakým způsobem zpracovávat. V této kombinace vystoupení vyznělo trochu dietně, zvláště ve srovnání s Lukem Friendem, který tu samou píseň zpíval v disco kole v 10. řadě. Ryan si dost možná poprvé zazpívá o záchranu.

5 After Midnight

výběr: Earth, Wind & Fire – Boogie Wonderland / September

V týdnu hlavní zpěvák skupiny Keiran onemocněl, což klukům narušilo týdenní program. Na vystoupení to však poznat příliš nešlo. Jako tradičně byli kluci nejsilnější ve společných pasážích, vystoupení jako takové bylo OK, nicméně nemělo silnější dopad a prosvištělo jako pověstný rychlík Košičan, hlavně jsem měl pocit, že už jsem tohle někdy viděl. Celé to bylo takové až moc „cheesy“ i v rámci disca. Skupina měla v soutěži už silnější vystoupení.

Matt Terry

výběr: The Emotions – Best of My Love

Matt nejspíš společně s 5 After Midnight seděl ve stejném rychlíku. Matt je bez pochyby silný a spolehlivý zpěvák, avšak se mi zdá, že poslední dva týdny jede jakoby na autopilota, kdy jsou jeho vystoupení dobré technicky, nicméně tomu chybí nějaký ten moment. Matt se také vrátil ke zbytečnému nadužívání falzetů. Stejně jako 5AM si i Matt v soutěži vedl lépe.

Emily Middlemas

výběr: Rose Royce – Wishing On The Star

Emily v neděli v Xtra Factoru opět slibovala, že se tento týden půjde bavit a konečně předvede něco rytmického. Bohužel Emily míní a Simon mění a tak jsme se opět dočkali balady. Přestože Emily slibovala rychlejší song už od kola Divas, tak se svými čísly i tak hlasově excelovala a měla vždy jedny z nejlepších výkonů. Tentokrát však těžce narazila s výběrem, píseň není bůhvíjak vzrušující, pluje tak nějak od nikud nikam a navíc mám pocit, že Emily měla i problémy s intonací. Každopádně bych Simonovi doporučil, aby nechal konečně Emily zazářit v její přirozené písničkářské poloze. V neděli večer bych se o ni možná neobával, z minulých kol má vybudovanou silnou pozici a tak ji možná diváci jeden přešlap odpustí, nicméně letos nemá nikdo nic jisté a v minulosti už jsme v soutěži nějaký ten šok viděli.

Honey G

výběr: Bee Gees – Stayin‘ Alive

Já už vlastně ani nevím, co k Honey G pořád psát, protože je to každý týden pořád to stejné, podprůměrný rap a pořád ty stejné triky a fráze. Honey G není nic jiného než karikatura a bohužel se sama bere smrtelně vážně, přitom střízlivé vyhlídky na nějakou kariéru nulové. Mé jediné vysvětlení je, že lidé pro Honey G hlasují z recese, čímž chtějí produkci vytrestat, bohužel i produkce si Honey G přeje mít v dalších kolech, takže se to nakone míjí účinkem.

 Top 3

  1. Sam
  2. Saara
  3. Matt

Bottom 2

  1. Honey G
  2. Ryan / Emily

Hodnocení 6. Live show

Disco nepatří mezi má oblíbená témata. Je to sice pro soutěžící určitá výzva, nicméně málokomu sedne a dokáže zazářit. V tomto kole bylo těžké vybírat Top 3. Za mě asi nejkomplexnější výkony podaly Sam a kupodivu i Saara. Matt sice dobře zazpíval, ale neudělal výraznější dojem, ostatní zkrátka zářili ještě méně. Přestože Sam podala skvělý výkon, tak nemá nic jisté kvůli kritice poroty, Britové jsou často zvyklí brát porotu při hlasování v potaz. Kdybych si měl tipnout složení Bottom 2, byla by to nejspíš Sam a Ryan. Vzhledem k pozici zlatého hřebu večera nejspíš nemůžeme čekat, že tam konečně spadne Honey G, která v soutěži přesluhuje.


Rozhodnutí

Top 7 – Rise Up (Andra Day)

Hvězdný host – Nathan Sykes

Nathan začal svou kariéru v roce 2009 jako 1/5 britského boybandu The Wanted, kteří mají na svědomí hity jako Glad You Came nebo Walks Like Rihanna. Poté co The Wanted v roce 2014 oznámili pauzu se Nathan začal věnovat na plno sólové kariéře. Společně si vypomohli s americkou zpěvačkou Arianou Grande. Nathan se objevil na jejím singlu Almost Is Never Enough a Ariana zase hostovala na jeho singlu Over And Over Again. Stejně jako Ollymu i Nathanovi vychází tento víkend nová deska Unfinished Business, která je zároveň jeho sólovým debutem, na desce se nachází také novinka Famous.

Výsledky hlasování

Do bezpečí byli Dermotem posláni: Saara, Matt, 5 After Midnight a Honey G, na jevišti zůstali Emily, Ryan a Sam, kdo bude zpívat o záchranu?

Hvězdný host – Olly Murs

Olly se už od své účasti v X Factoru těší nejen v UK nemalé popularitě navzdory nezískání prvenství v soutěži. Důkazem je toho čtyřnásobné zlato v britské singlové hitparádě a třikrát také utržil number 1 se svými alby, Olly se tak řadí mezi nejúspěšnější hvězdy X Factoru. Kromě hudební kariéry má za sebou i moderování Xtra Factoru a loni jsem jej mohli vídat i v hlavní show. Po roční pauze Olly vydává právě tento víkend novou desku s názvem 24 hrs, ze které pochází také chytlavý singl Grow Up.

Sing-off

Poslední postupující se stala Emily! Ryan a Sam budou zpívat o záchranu.

Sam Lavery

výběr: Mary J Blige – No More Drama

Ryan Lawrie

výběr: Oasis – Stop Crying Your Heart Out

Vyřazování

Simon i Nicole se zastali samozřejmě svých soutěžících. Louis po dlouhé době učinil smysluplné rozhodnutí a stál za svou divokou kartou Sam. Rozhodnutí tak bylo na Sharon, která evidentně nevěděla co po ní kdo chce. Protože byl Ryan tolikrát v Bottom, rozhodla se proto logicky poslad domů Sam, čímž taky hlasování poslala do Deadlocku.

Deadlock

Jelikož se porota nedokázala shodnout, tak se vracíme k hlasování. Nejméně diváckých hlasů dostala Sam! Sam Lavery soutěž opouští.

Co se bude zpívat příště?

U příležitosti premiéry reality show I’m Celebrity, Get Me Out Of Here! se výběr tématu odehrál v australské džungli, kde kolo roztočili Ant & Dec.

Tématem příštího kola jsou Filmové melodie!

Xtra

 

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 251
1
Tomáš
Reagovat

Sbohem Sam :(

2
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: ještě nehaž flintu do žita, minule jsme taky předpokládali u Ryana katastrofu a nakonec se s tím vytáhl. Minimálně aranžmá si myslím, že nebude úplně původní.

3
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: No prý už nebude Lifeline takže se klidně může stát že vypadne i Ryan ( což pro mě ale taky není vůbec dobrá zpráva ). Já bych byl nejradši kdyby vypadla Honey G, 5 After Midnight, Matt nebo Saara. A vzhledem k tomu že u prvních třech je to bohužel absolutně nereálné, tak aspoň ta Saara kdyby už konečně šla sakra. Vůbec nechápu co tam vlastně jako ještě dělá a proč tam ještě pořád je.

4
Tomáš
Reagovat

Možná je to nachystané aby vypadl Ryan. Zrovna zrušili Lifeline a kdyby se vypadávalo po kategoriích jako doteď – v prvním kole skupiny, druhé kolo kluci, třetí kolo overs, čtvrté holky a minule zase vypadla skupina…takže teď by byl na řadě kluk a logicky by to byl Ryan. Ale staršně si přeju odchod Saary, to je asi má jediná naděje.

5
Monika
Reagovat

Tohle kolo bude pro me nejhorsi, samej grc, jeden song horsi nez druhej. Desne blbe tema. Se obavam, ze saare to sedne, disco tema je pro ni jak delane. Sam si vubec nedokazu predstavit, hodne se bojim…

6
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: zrovna si to čtu o tom lifeline, pokud se to potvrdí, tak si myslím, že jestliže se propadne do B2 Ryan, tak to má jasný. Stejně jako ty bych byl ale nejdříve pro odchod všech overs a vzít by spolu mohli i Sharon. Letos je to ale hrozně ošemetný, Sam musí zazářit, zatím spadla do B3 jednou, její čas ještě nastat nemusel. Těžko říct, jak to bude tento týden se Saarou a už vůbec je těžké odhadnout, jak si vlastně ve skutečnosti vede Honey G. Pořád mi z toho vychází nejhůře Ryan, který tu podporu u diváků nemá vůbec silnou.

7
Tomáš
Reagovat

Je to v háji, tenhle týden přijdu o Sam nebo Ryana a příští týden hned o toho druhýho z nich kdo tohle kolo přežije. Proč já si vždy ty favority tak blbě vyberu. Ale Sam sem si vybral dobře, to hlasující sou idioti že nevidí tu její výjimečnost a radši tam nasypou hlasy obézní feťačce Honey G, umečenýmu kozlovi Matovi nebo naprosto nevýraznejma nezajímavejm 5 After Midnight o kterých skoro celou soutěž ani pomalu nevím že tam jsou. O ukrákaný šílený Saaře ani nemluvím. Pro mě tam bohužel v tý zbylý pětce kromě Sam a Ryana není nikdo komu bych mohl fandit. Sice Emily je fajn ale bavila mě jen ve dvou Live Shows z pěti a to mi přijde na pořádné fandění trochu málo. Pak už to bude jen hnusná šedivá nuda korunovaná nijak překvapivým a předpokládaným vítězstvím papírového favorita Matta.

8
Ája
Reagovat

To pořadí co tu je je to v jakém budou dnes zpívat? Tím že nebude Bottom 3 ale jen Bottom 2 tak by tam Sam nemusela spadnout. Její fanoušci odminule ví že je v ohrožení tak by měli trochu přitlačit v posílání SMS a mezi těch pět nejlepších by se snad mohla vejít. Třeba se stane zázrak a konečně spadne do Bottom Honey G nebo 5 After Midnight, já to nevidím zase tak nereálně. Jednou tam přece spadnout musí…ale jestli Sam bude zpívat zase někde na začátku, tak to bude zítra špatné no.

9
Tomáš
Reagovat

@Ája: Myslím že to není pořadí v jakém budou večer zpívat. A Sam půjde určitě někde na začátku, jsou to svině v tý produkci. Fakt sou s tím strašně nenápadní s tou jejich manipulací od A do Z.

10
J
Reagovat

@Tomáš: Tomas, v duchu sa modli, aby Sam dnes vecer zaziarila a pre naladenie na dnesny disco vecer tu mas spomienku na SHS1 Robo Mikla alias Barry White.
https://www.youtube.com/watch?v=ssYF7doatcs

11
Tomáš
Reagovat

@J: Robo je lepší než Honey G. :)

12
J
Reagovat

@Tomáš: Co si myslis zajtra vecer sa jukebox zastavi na 80th, lebo dnes sa spievaju disco songy z rokov 70-tych? Cary-mary abrakadabra open sesame, nech Sam dnes vecer ziari.

13
Tomáš
Reagovat

@J: Jo 80.léta by Sam sedly ale to už tam asi bohužel nebude. :(

14
Tomáš
Reagovat

Vsadím se, že Sam jde zpívat první nebo druhá. Maximálně třetí. Na druhou stranu pokud zítra bude ze sedmi lidí v Bottom 2 tak by tam už stejně dlouho nebyla. Ale chci ji vidět co nejvíckrát to půjde.

15
sadu
Reagovat

Proč samý starý hity? Však může být i něco novějšího, ne?

16
libena
Reagovat

swiss family byly otřesný!
@sadu: souhlas – připadám si stejně jako v 80.kách, je to jedno tjaký téma to je

a sakra – zase sam druhá, ryan třetí, a na konci honey g :-(

17
Tomáš
Reagovat

Takže Saara jde první a Sam druhá. A Bottom 2 je jasná.

18
Tomáš
Reagovat

Honey G zlatý hřeb večera aby nespadla do Bottom 2 ani omylem. Produkce sou zmrdi!

19
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: tak první jde Saara, pak Sam a Ryan, a zlatý hřeb Honey G, to mě po*er…
Nicméně si myslím, že na tom pořadí už tolik nesejde, ty hlasovací základny už budou více méně rozdělené…

20
Monika
Reagovat

Tome, tak je to tady dle ocekavani Sam jde zas druha. Honey G posledni, takze ji muzeme rovnou vyskrtnout z kandidatu na vyhazov, parada!!

21
libena
Reagovat

vzpomínám, jak byla v tomhle songu skvělá sam bailey…

22
Michal V.
Reagovat

tak tohle teda saare neskutecne sedlo…

23
DJ Vlado
Reagovat

Saara je dneska jak vystřižená z Eurovize, což nemyslím jako kompliment 😃

24
Monika
Reagovat

Co blbnou, vzdyt Saara byla iritujici uplne. rikala jsem si at uz je sakra konec.

25
VojtaP
Reagovat

Saaře to fakt sedlo, značně ubylo afektu a hned to vypadá jinak.

26
jab
Reagovat

Saara se mi opět líbila, hodně povedený výkon a opět bez velkého afektu. Sam jde opět na začátku, snad zvolili se Simonem nějakou vlastní alternativu.

27
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: toto bylo ještě dobré, to mě přišla spíš ta její Lady Gaga hodně „eurovizní“ ve špatném slova smyslu.

28
yeey
Reagovat

To fakt delaj jen, aby na.rali lidi… :-DD Honey G zase nakonec, Emily zase predposledni… nevim, kdo je tu „chosen one“ :-D

29
VojtaP
Reagovat

mazec John Lewis se zase s tou vánoční reklamou vytáhl…

30
Tomáš
Reagovat

Saara strašná a nechutný. Hnusný teatrální divadlo, měla být už dávno pryč. Nesnáším ji. Nicméně Bottom 2 jasná je ale budou v ní Sam a Ryan – přesně tak jak to nechci. Aplaus poroty vestoje a ještě ta trapka prosí diváky ať jí neposílají do Bottom 2. To bude fungovat na lidi, bohužel. Je to všechno v háji, zítra večer to nechci vidět.

31
libena
Reagovat

právě běží vánoční reklama od lewise, psalo se o ní i u nás – nádhera :-)

32
Monika
Reagovat

Saara je desne tuctova, total zamenitelnej hlas, vypadala jak skvarek, no desne vystoupeni.

33
VojtaP
Reagovat

@yeey: pořád si říkám, že tato řada narazila na dno už tím výběrem top 12, ale asi se snaží sami sebe překonávat :D

34
Monika
Reagovat

@Tomáš: Na Saaru zapomen, ta v B2 nebude, porota se mohla chvalou pretrhnout, takze je zachranena.

35
Honza
Reagovat

Já myslím, že Eurovize bude připomínat dneska každé vystoupení, už jen ty výběry…
Saara byla náhodou super, sedlo jí to! :)

36
Michal V.
Reagovat

no jako honey g dostava nejlepsi songy z listu a jeste jako zlaty hreb… uff… dneska bude dalsi vrazda me velmi oblibene pisnicky :-(

37
Mára
Reagovat

Marně přemýšlím, kdo by mohl výkonem dnes Saaru překonat.

38
Michal V.
Reagovat

tak tohle zmenene aranzma by sam mohlo docela pomoct… nezni to vubec spatne…

39
libena
Reagovat

sam zpívá moc pěkně, ale ta aranž se mi nelíbí, pořád čekám kdy se to rozjede, kdy to rozpálí a nic….škoda, chybí šťáva

40
Mára
Reagovat

pomalý disco ? nejsem sám, komu se to zdá divný

41
libena
Reagovat

no a nicole to teď řekla taky

42
Michal V.
Reagovat

no bohuzel porota se rozhodla poslat sam do b2 zitra… skoda…

43
jab
Reagovat

Sam stejně jako minulý týden zvolila legatovější frázování proti originálu, ze začátku jsem měl strach, ať to není trochu utahané, ale zvykl jsem si. Tentokrát nic rušivého, výkon dobrý, naštěstí přišla i nadstavba v posledních tónech.

44
Michal V.
Reagovat

@Mára: me to znelo jako dnesni uprava, ktera by se hrala v radiu… takhle se dnes proste zpiva…

45
DJ Vlado
Reagovat

Sam se mi hodně líbila, v té pomalejší RnB verzi líp prodala svůj hlas 😉

46
Monika
Reagovat

Tak je to v cudu, Sam je jasna na B2 zitra. Debilni song zacinam mit pocit, ze Simon si hycka Emily a Sam je stranou. Proc Emily chodi porad mezi poslednima?

47
VojtaP
Reagovat

mě se to aranžmá líbilo dost, podle mě by to v tomto podání fungovalo i dnes, neznělo to jako vykopávka a bylo to osobité.

48
Honza
Reagovat

Tak za sebe můžu říct, že i vystoupení Sam mi přišlo ok, to zpomalení mi nějak nevadilo, k ní se to i hodilo.
Rozhodně stokrát lepší vystoupení než minule. ;)

49
VojtaP
Reagovat

Ryan oproti Lukovi Friendovi bohužel dietnější…

50
libena
Reagovat

ryan mě bavil daleko víc než sam…

51
Honza
Reagovat

Ještě, že má Ryan ty back vokalisty. Nevadí mi, ale je to prostě hodně průměrnej zpěvák. :(
A výběry těch písniček jsou dneska fakt hrozné… :( :D

52
jab
Reagovat

A jóóó, i Ryan se celkem pochlapil, slušný výkon na horní hranici jeho možností, asi jak minule.

53
DJ Vlado
Reagovat

Ryan ušel, avšak to byl typický rychlík Košičan 😉

54
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: Možná na pořadí už tolik nezáleží ale zlatý hřeb večera Honey G zachrání od Bottom spolehlivě. Z posledního místa se do Bottom nikdy nechodí.

55
Monika
Reagovat

Tak Ryan na hranici svych moznosti, je to slaby zpevak, je az s podivem, ze je vubec v live show. Presto pro me porad lepsi nez Saara. Celkove jeden song horsi nez druhy, vzdyt se dalo vybrat i nejake soucasne disco ne same vykopavky.

56
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: taky si myslím, že Honey bude nejspíš v bezpečí, bohužel. Na druhou stranu taky není úplně pravidlem, že se do Bottom 2 chodí z prvních pozic ;)

57
Mára
Reagovat

Mrs.Santa Claus pobavila

58
Tomáš
Reagovat

Sam bohužel dnes zpívala svou labutí píseň. Buď bude v Bottom 2 s ryanem nebo se Saarou, spíš s Ryanem. Ale Sam vypadne tak jako tak. Ách jo, mě už to nebaví.

59
Michal V.
Reagovat

kokos ta reklama s pani Klausovou…to se teda tady nevidi…

60
Tomáš
Reagovat

Kéž by tak do Bottom spadli tihle tři sráči 5AM se Saarou ale tomu nevěřím.

61
sadu
Reagovat

Mně se Saara líbila, konečně zase ukázala svůj kvalitní hlas a afekt tam nebyl – ty rychlé písničky jí sedí víc a myslím, že má zítra šanci, tohle kolo podle mě odstřelí mnoho soutěžících. Ryan se mi zdá, že se hodně zlepšil, opět se mi líbil, Sam si pak musím pustit, seklo se mi to…

62
VojtaP
Reagovat

@Michal V.: ta byla hodně dobrá, pobavila, britové ty sváteční reklamy mají promakané…

63
Honza
Reagovat

@Tomáš: Jako třeba to tak bude, ale seš hroznej pesimista, v každým druhým postu píšeš, že Sam určitě vypadne. :D

64
Tomáš
Reagovat

5 After Midnight? Strašná sračka. Ty tři buzny sou zatím dnes nejhorší.

65
Monika
Reagovat

Jak to ma clovek hodnotit, vzdyt ty songy lezou krkem. 5AM se mi vubec nelibi, nevydrzim to ani sledovat, chtela jsem rict, ze by mohli odejit, ale bohuzel standing ovation, takze jistej postup.

66
jab
Reagovat

Klukům se nedá upřít jistá zábavnost, ale zas mi tam cosi trochu haprovalo. Průměrný výkon, já bych se nepostavil.

67
Michal V.
Reagovat

5am to byl teprve ten spravny kosican… nicmene tragedie to nebyla, takovej prijemnej poslech

68
Honza
Reagovat

Ty jo, tak i 5AM mi dneska přišli dobří a to už je co říct, nikdy mě zatím nezaujali. Dnes jejich nejlepší výkon, i jim to ladilo a fakt jim to celkově sedlo. :)

69
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: Disco znamená taneční hudba 70. let, v dalších dekádách se populární taneční hudbě říkalo jinak: v 80kách europop, v 90kách dancefloor, dneska elektropop 😉 to jen mi Češi veškeré dance music pomýleně říkáme disco (imho hlavně kvůli MD a Diskopříběhu) 😉

70
yeey
Reagovat

absolutne nechpau, co na tech 5 AM videli :-D

71
Honza
Reagovat

Zatím teda obecně ne tak hrozné výkony, myslel jsem si, že to bude nejhorší kolo, ale celkem zatím ok. :)
Nejhorší je dnes… Tomášovo věčné brblání. :D

72
Tomáš
Reagovat

5 After Midnight budu mít dnes ve svém pořadí asi ještě za Honey G protože byli vážně ubozí. Už dávno měli být v Bottom ale nebudou tam bohužel stejně ani zítra. Nechápu, nechápu, nic už nechápu.

73
sadu
Reagovat

Kdyby aspoň Simon vybral holkám něco novodobějšího, to by jim určitě sedlo stokrát líp..

74
Tomáš
Reagovat

@yeey: To sme dva.

75
VojtaP
Reagovat

@sadu: jak říkal Vlado, prostě téma je disco, což je prostě taneční hudba 70, let. To by muselo být EDM kolo.

76
Monika
Reagovat

@Tomáš: No pro me byli dnes 5AM nejhorsi, dokonce to povazuji za jedno z nejhorsich vystoupeni v teto serii, desna sragora, utrpeni, fakt jsem si rikala, ze adept na B2 je jasnej, pak jsem se nestacila divit nad vyroky poroty :-)))

77
sadu
Reagovat

Ta Mattova fanynka měla ale děsivý obočí :D

78
libena
Reagovat

hm, tak za mě matt dnes nejlepší

79
jab
Reagovat

Matt výborný, hlasově mu to sedlo, sebejistý výkon.

80
Michal V.
Reagovat

tak na „chosen one“ dostal Matt dost neznamou vec…ale me se to libilo :-)

81
VojtaP
Reagovat

5AM a Matt jeli ve stejném rychlíku… Matt je prostě dobrý a spolehlivý zpěvák, ale už druhý týden se mi zdá, že v tom jeho výkonu chybí nějaký moment.. Tohle kolo prostě nikdy úplně nesedne všem…

82
DJ Vlado
Reagovat

Mattova falzetová onanie mě opět dokázala dokonale znechutit 😠

83
Honza
Reagovat

Matt bude asi takhle stejnej až do konce, co? Ok. :D
Už je pomalu i zbytečný se k němu vyjadřovat – stejně jako k Honey G, protože je to pokaždý stejné vystoupení jak přes kopírák. Ale tak aspoň má nějaký talent narozdíl od jmenované dámy no, ale je to předvídatelná nuda týden co týden podle mě.

84
sadu
Reagovat

@VojtaP: Už to čtu, tak to se omlouvám, to mi nedošlo.. V tom případě kritizuju prodikci za ten výběr témat (po tom, jak byl „náhodou“ vybrán halloween, tomu kolu zas ak nevěřím..). Však máme vidět, jak se uplatní na dnešním trhu, ne? To bylo Motown, teď tohle, ještě budou 80ky a už to položí úplně…

85
Michal V.
Reagovat

@VojtaP: tak to vis…kdyz si produkce shovava bee gees pro honey g tak matt musi dostat nejakou odrhovacku… ale souhlasim s postrehem, ze posledni 2 tydny jsou trochu na automatiku…

86
Monika
Reagovat

Matt je pro me porad stejny, stejne prumerny, barva hlasu splyne s davem, ma i slabej hlas, neni ani nicim zajimavy vizualne, takovy hezky tuctovy plysak bez charismatu.

87
sadu
Reagovat

Matt asi maximum s tím výběrem… No jak zítra může vypadnout kdokoliv.. až na Honey G :(

88
Tomáš
Reagovat

Matt taky nic moc, nudná písnička ale pořád tak stokrát lepší než 5 After Midnight. Vtipný je že i kdybych dnes X Factor viděl poprvé a nikomu nefandil, stejně by mi z těch co zatím odzpívali přišla dnes nejlepší Sam. A přitom zítra bude v Bottom 2 jako vyšitá a asi i vypadne. Mé vnímání a vnímání britských diváků i mentorů je bohužel naprosto diametrálně odlišné.

89
VojtaP
Reagovat

@sadu: letos jsou ty výběry témat na palici, s tím ale je v UK problém už nějaký pátek, loni to ještě bylo takové vyvážené, ale předloni stejný problém. Chtělo by to trochu invence, neumí vymyslet zajímavější témata než tyto éry, které současnou pop music moc neovlivňují. 80’s se ještě dají pochopit, ta inspirace v moderních hitech jde poznat, ale Motown a Disco jsou sice plné klasik, ale hudebním potenciálu soutěžících toho moc neřeknou.

90
Michal V.
Reagovat

teda u te emily si nekdy rikam jakym jazykem to vlastne mluvi… tahle modifikace je strasna… to je skotstina nebo co?

91
Monika
Reagovat

Emily total nudna, uplne me uspava, uz jsem ji prestala vnimat a pisu tenhle koment :-))) Bezbreha nuda, pro me by to byl adept na B2. Jak se to tahneeee, to je udesny a ukunkany.

92
VojtaP
Reagovat

Emily špatný výběr, píseň jde od nikud nikam..

93
libena
Reagovat

mě se to asi …. nelíbilo

94
Michal V.
Reagovat

no jestli matt poslednich par tydnu zpiva porad stejne, tak to jsem zvedavej co reknete o Emily…

dalsi vec odnikud nikam…nebavi me… radsi 10x sam nez tohle

95
jab
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ale Emily mi tady přišla často nad tónem. V těch dobrých pasážích to mělo takový pěkný klubový sound, který zněl sice autenticky, ale zas jako nic, co bych nějak cíleně vyhledával.

96
Honza
Reagovat

Dnes Emily celkem špatné. To si i říkám, jestli by nemohla zamíchat s B2. Ale asi má silnou fanouškovskou základnu, každopádně dnes jedna z nejhorších imho.

97
Michal V.
Reagovat

nemohli by ted misto honey g radsi pozvat nejakej bee gees revival a ji tam nechat rapovat naprazdno o mikrofonu tak aby jsme to neslyseli?

98
libena
Reagovat

hm, tak emily si asi pod sebou podřízla větev sama, pochopila jsem dobře, že veřejně nesouhlasila se simonovým výběrem? to si asi dovolila dost.

99
sadu
Reagovat

Emily pořád nemůžu přijít na chuť. Nemusím její barvu hlasu a každou písničku jen zpomalí, nikdy nezpívala nic energického. Tohle bylo dost utahaný.

100
Ludvik
Reagovat

Dneska je to divný díl :D Já nesnáším disco, na tom vždycky všichni pohoří… Emily byla slabá, ale v B2 nebude…

101
yeey
Reagovat

teda Simon tu Emily odkragloval jak se slusi a patri :-//

102
Monika
Reagovat

No Emily ma kliku, ze sla takhle vzadu a ma asi hodne fanousku, jinak bych rekla, ze zitra spadne do B2 skoro jiste. Pro me byla Emily s 5AM nejhorsi, dokonce byli tak spatni, ze prekonaji i Honey G asi.

103
Tomáš
Reagovat

Emily se dnes překonala hned ve dvou ohledech. Tohle bylo její nejnudnější a zároveň i intonačně nejslabší vystoupení v celé soutěži. Fakt strašný. Vlastně mě kromě Chainsmokera a Creep nebavila nikdy, Sam je daleko krásnější i zajímavější. Kdyby nebyla Emily tak favorizovaná, čekal bych ji zítra v Bottom 2. Ale fanoušků má asi hodně, společně s Mattem možná nejvíc takže hladce propluje dod alší Live Show. Ale jestli bude takhle pokračovat pořád…to ať to radši vyhraje Matt.

104
Ludvik
Reagovat

@libena: Zate tak žhavé bych to neviděl lol :D v B2 bude někdo z trojice Sam, Ryan a Saara…

105
Tomáš
Reagovat

Teď už bohužel přijde zlatý hřeb večera – Pizda G

106
VojtaP
Reagovat

Nečekám šokující Bottom 2 Ryan vs. Emily, nicméně Emily na své pozici u hlasujících utrpí. Simon by měl vytáhnout hlavu z pr*ele a konečně jí dát do ruky kytaru na nějakou zajímavou předělávku…

107
DJ Vlado
Reagovat

Tak u Emily Simon posral totálně výběr, na téhle písni nic předvést ani nešlo😞 mám docela obavu, aby zítra B2 nebyla složena čistě ze Simonových holek 😞

108
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: Mě by se taková Bottom 2 líbila. S výhrou Ryana.

109
sadu
Reagovat

@VojtaP: Letos to nesleduju, tak nevím, ale s tím výběrem témat se mi vždycky líbil australský x factor. To už bych radši ty Louiho loves, i když to asi produkce nedopustí :))

110
Michal V.
Reagovat

simon by si opravdu zaslouzil aby nekdo jako Honey G vyhral x-factor…uz loni to bylo hodne blizko s reggie and bollie…

111
libena
Reagovat

@Ludvik: myslela jsem to vůči simonovi

112
DJ Vlado
Reagovat

tvl. standing ovations???? za co????

113
VojtaP
Reagovat

Tu prázdnou arénu by si měla zvyknout, protože ona ji nikdy nezaplní… Nedokážu si přestavit to její zklamání, až po soutěži ta její bublina splaskne a neštěkne po ní ani pes. Nebude ani album ani plná aréna. Hrozná karikatura…

114
jab
Reagovat

Zábavné to bylo, ale to bylo tím humbukem okolo, Honey sama mi přišla o ničem a ani ten rap nebyl imho nic moc, přišlo mi, že to měla trošku problém udýchat.

115
Honza
Reagovat

Já fakt nechápu, proč je ta porota tak blbá a dělá ji standing ovation.
Ale co teprve lidi, co pro ni hlasujou no… Ach jo :D

116
sadu
Reagovat

škoda, že už v porotě není Gary, ten by řekl, že je to singing competition a že tam nemá co dělat

117
Michal V.
Reagovat

I say honey you say g!

118
jab
Reagovat

Ok, moje pořadí:
1. Matt
2. Saara
3. Sam
4. Ryan
5. Emily
6. 5AM
.
.
.
7. Honey G

119
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: To ani neříkej. To by Sam letěla domů jak namydlený blesk a poslal by ji tam i Simon.

120
Monika
Reagovat

Tak ja bych zitra do B2 poslala 5AM a Emily, pro me to byla nejhorsi cisla dnesniho vecera. Tipuji, ze se tam ale ocitne Sam a s ni tezko rict, adeptu je vic, ale mam-li jmenovat jednoho, tak asi Ryan.

121
Tomáš
Reagovat

Opravdu ta Honey G může ještě někoho bavit? Vždyť je to pořád to samé, pořád ta samá ubohost.

122
Honza
Reagovat

Tak dneska mám jasno, kdyby bylo na mně v tak bych dal do B2 Honey G. a pak Ryana nebo Emily.

123
Tomáš
Reagovat

Moje pořadí dnes

1 Sam – Nejlepší zítra vypadne. Nenávidím tu zatracenou frašku!
2 Ryan
3 Matt
4 Saara
5 Emily
6 Honey G
7 5 After Midnight – ať ťáhnou k čertu.

124
Mára
Reagovat

Váhal jsem a měl jsem zvolit raději ČT Art : V kruhu koruny. Dnes jsem viděl, jak 4 dospělí lžou v živém přenosu na komerční UK tv jedničce. … vlastně je to pořád všecko dokola stejný každým rokem, holt showbiz … Že já starej vůl naivně očekávám zábavný pořad s co možná nejlepším zpěvem

125
Tomáš
Reagovat

@Mára: Jo kdyby tak lhali jenom dnes. A to si teprve počkej co za divadlo budou předvádět zítra…to se na to raději ani nedívej. Uvažuju že taky nebudu protože vidět jak posílají domů nejtalentovanějšího člověka co tam je a vychvalujou si ty svoje bastardy, to teda taky nepotřebuju.

126
J
Reagovat

@Tomáš: Ja som si vystupenie Sam este pustila na YT a to je prijemne, take moderne. Vedela by som si predstavit, ze to pocuvam v radiu. Len problem je v tom, ze ludia zrejme ocakavali staru verziu z ery disca a tak Sam nemusi dostat dostatocny pocet hlasov.

127
dolores
Reagovat

Zdravím vospolok :-) ako si vás tak čítam,neviem sa už dočkať,kedy Vojta vloží sem videá. Mne osobne tie retro témy vôbec nevadia, ja by som rada aj nejaké staršie veci, napr.swing a tak…proste tam sa vždy ukáže ako sa popasujú s výzvami…
Momentálne sa dívam na Wauku na minulý diel aj s dôkladnými titulkami a dosť ma teda prekvapila HoneyG, keď sebavedome vyhlásila, že mieri do finále a chce túto súťaž vyhrať..aj Simonova poznámka, že je Honey jedna z najmilších sutaziacich, akí kedy v XF boli :-O to niečo napovedá.. zdá sa, že je v produkcii extremne obľúbená. Ešte aj RW ju má za favoritku…
Inak, Saara v tom minulom rozstrele poriadne zahviezdila. Pre mna snáď najlepšie vystúpenie nielen jej,ale zo všetkých, čo som v tejto súťaži videla.Konecne spievala a to excelentne. Vo výškach je nádherné jemná. Myslím, ze tá jej excentrickost nás ochudobňuje o jej skvelé výkony, ktoré by mohla podávat. Tak sa už teším na toto kolo, na ňu ,Sam, Ryana, Matta ,…a teda na spoľahlivú Emily, že čo sa s ňou porobilo

128
Tomáš
Reagovat

@J: A taky nedostane. Za to bych dal ruku do ohně že Sam zítra v Bottom 2 bude. Otázkou je jen to kdo tam bude s ní. Přeju si k ní Saaru nebo – musím to s těžkým srdcem říct..Ryana. Protože u těch má Sam ještě aspoň nějakou malinkou naději to přežít. Pokud by tam s ní spadli 5 After Midnight ( kteří by si to ale za dnešek zasloužili ) nebo Emily, tak jde Sam domů, porota jí bez lítosti vyhodí. Kdyby to bylo spravedlivé, měla by být zítra Bottom 2 Honey G a 5 After Midnight, jen těsně by se tomu vyhnula Emily. Ale nic není spravedlivé, Honey šla nakonec takže je zachráněná a kdo posílá hlasy 5 After Midnight vůbec nechápu ( normálně bych řekl že asi nějaké poblázněné fanynky ale proboha vždyť ti kluci nejsou vůbec ani ničím zajímaví ani charismatičtí? takže to vůbec nepobírám ). Celkově to dnes kromě Sam nestálo za nic, snad si zítra dopoledne spravím chuť u australského X Factoru, i když ani nevím jaké tam teď má být téma.

129
dolores
Reagovat

Jeeee, oni tie videá už sú tu…diky moc za ne :-) idem nato

130
Tomáš
Reagovat

Já zítra tipuju Bottom 2 Ryan a Sam, dojde na Deadlock a vypadne “překvapivě“ Sam.

131
dolores
Reagovat

Moje poradie:
1.Sam – objektívne technicky lepšie zaspievala Saara, ale čo narobím, keď mám slabosť pre Samanthin hlas a tú emóciu v ňom… je zvláštne, že sme sa na nej mnohí zhodli. A hlavne Tomáš prekvapil, že fandí babe, čo si za tie roky nepamätám :D
2.Saara – konečne vkusné predvádzanie sa po pódiu s výborným spevom. Už na kastingu ma zaujala jej klasická spevácka škola, ale potom akoby to zahodila a teraz sa k tomu vrátila a pekne to vnáša do popu. Viac jej myslím pristane lyricka poloha ako jednoduché juchanie
3. 5AM – čuduj sa svete, tito chalani ma dnes bavili. Oni sú ako sólisti úplne nanič, ale spolu si to nejak vedia dať dohromady, až to pôsobí profesionálne. Idú synchrónne, ladia a vedia zaplniť každú medzierku v piesni. No a budem sa opakovať, príjemne sa na nich pozerá
4. Matt – išiel si svoj kvalitný štandard, ale už ma nudí. A zas ten falzet… zabúda, že menej je niekedy viac.
5.Ryan – trochu slabší ako minule, ale lepší ako mnohokrát predtým. So svojími nevýrazným výkonmi vlastne môže byť rád, že je ešte v súťaži.
6.Emily – neviem čo sa stalo, ale chutnala ako studená krupica…Ak vypadne Sam, tak to nebude fér…lebo vystúpenie Emily bolo o dosť horsie, ale pozície obidvoch dievčat v tomto kole (druhá a predposledná), boli tzv. vypadavacie. Takže jedna z nich asi do B2 pôjde…tipujem, že s Ryanom

132
Tomáš
Reagovat

@dolores: Na to vem jed že v Bottom 2 bude Sam a taky že vypadne. Spravedlivé to nikdy nebylo a už vůbec ne tenhle ročník. Sam je sice hezčí a zajímavější než Emily a včera dokonce podala i zcela objektivně lepší výkon ale lidi z nějakého pro mě nepochopitelného důvodu prostě posílají víc hlasů Emily. Produkce je zmanipulovala že je to tak správně a že prostě Emily je z holek ta lepší a oni už to mají zafixované a jak tupé slepé ovčí stádo se tím budou řídit až do konce.

Bottom 2 je dnes absolutně jasná – Samozřejmě Sam a Ryan. I kdyby došlo na Deadlock, stejně vypadne Sam. Produkce totiž podle mě zná výsledky protože snad vždy když někde v XF dojde na Deadlock tak dostane méně SMS ten u koho se to nečeká aby bylo jakože překvápko. Takže pokud Sam bude mít nejméně hlasů půjde to do deadlocku a bude pro porotu lepší zbavit se jí takto než si obhajovat proč před ní upřednostní Ryana. Kdyby měl nejméně hlasů Ryan tak Deadlock nebude a vyšoupnou Sam hold mentoři. Takže Bottom je úplně jasná včetně výsledku. Ještě by se možná mohlo stát že tam dnes místo Ryana zahučí Emily ( ale to podle mě není moc pravděpodobné ) a tím pádem bude mít Sam odchod domů už absolutně jistý, ještě víc než když tam bude s Ryanem. Bohužel hnusnej odpornej škvarek Saara postoupí přímo, je vidět že britové milují teatrálnost a nevkus. To se zas musím zastat českých diváků, myslím že u nás už by Saara a možná ani Honey G už v soutěži dávno nebyly a určitě by tam už nebyli ani 5 After Midnight.

133
Luke
Reagovat

Zdravím Vás, tak já se na ten Xfactor letos fakt nedívám, protže mě tam nikdo nezaujal a ještě k tomu se dívat každý týden na tu ametérku jménem Honey G, tak to bych fakt nedal a ani se nedivím Tomášovi, že je na ni tak alergický…
Jako co ta osoba včera předvedla ? Pustit ji zajimavou hudbu a a mávat rukama a neco do toho brblat dokáže kdokoliv z nás :-) Jako co na tom vidí tak uchvatého, mě připadá že čím větší blbost, tak se jím to víc líbí…

134
Tomáš
Reagovat

Teď koukám na Austrálii. Davey a Isaiah sou sice fajn ale žádná taková rozená hvězda jako Sam Lavery tam prostě není, to se nedá svítit. Sam je prostě zlatíčko, nechci o ni přijít. :(

135
jab
Reagovat

@Tomáš:
Ono to nebude ani tak, že by produkce zmanipulovala diváky, ale protože Emily už má docela „náskok“ – byla tam už před dvěma lety, tam si získala nějaké fanoušky, plus má dost svých coverů a vystoupení na Youtube (nezjišťoval jsem, kolik toho tam má Sam). Ale stejně si nejsem jistý, jestli jí to bude stačit. Viz Relley nebo Gifty, letos je to celé na hlavu. Trochu doufám, že Honey už přestane hlasující bavit a spadne do Bottom, ale Britové asi nejsou Česi nebo Slováci, kteří se rádi postaví porotě do protivky a její reakce pro ně nejsou tak směrodatné. Taky by mě zajímalo, jak funguje u Britů efekt náhlého selhání favorita, který už nás většinou jeho fanoušky víc zmobilizuje, aby ho podrželi, zatímco u pochválených Saary, 5AM nebo Honey G by mohlo přijít podcenění. Každopádně bych vyhodil Honey nebo 5AM, asi bych oželel i Ryana, který mi je sice lidsky hrozně sympatický, ale hlasově je to těžký průměr.

136
Tomáš
Reagovat

@jab: Máš pravdu no. Emily má za sebou bohužel větší příběh než Sam a to na diváky platí, je to přesně o tom. Honey do Bottom nespadne, produkce jí to tentokrát dokonce pojistila tím že šla nakonec. Já ji bohužel vidím v GF a radost z toho vůbec nemám protože si to nezaslouží. Taky bych dnes vyhodil Honey G nebo 5AM, mám je ve svém pořadí taky na posledních místech a Emily jen těsně nad nima. Škoda že se nikdy nic neřídí podle toho co chci a co nechci já.

137
Erika
Reagovat

Sam to má asi spočítaný a podle toho jak ji včera komentovali ji ani porota nezachrání. Na Twitteru a FB jsou všichni unešení ze Saary a chtějí aby vyhrála, Ryan se zlepšuje a Sam je podle nich nejnudnější. Vůbec ty lidi v UK nechápu.

138
J
Reagovat

@Tomáš: Tak Davey dnes potesil aj sklamal sucasne. Potesil oboma piesnami. Ja rock rada a velmi. Vdaka za Chynnu a Daveyho v XF AUS. Ale ja mam bohuzial v usiach skvele prevedenie Jesse Kincha z Rising Star – FORTUNATE SON a o Davidovi Cookovi a jeho BILLIE JEAN sa ani vyjadrovat nebudem. Rovnako ako Lambertov MAD WORLD, tak aj Cookov BILLIE JEAN mi este aj po rokoch sposobuju zimomriavky na tele.

139
Monika
Reagovat

Ja to vidim na B2 Sam a Ryan. Ryan se imho veze na vlne Emily, jsou par a lidi je tak i berou. Myslim, ze minule Ryanovi Emily dost pomohla, zazarila a fanousci vedeli, ze je zachranena a nepotrebuje tolik hlasu, tak je venovali Ryanovi, ktery tak sel primo. Tenhle tyden to tak nebude, Emily je silne ohrozena, takze nejake deleni hlasu neni mzone, zmobilizuji se kvuli Emily a Ryan pujde do B2. Hlavne, aby tam nebyla Sam a Emily, to by byla tragedie, Sam by to projela na cele care 4:0, i Simon by hlasoval pro postup Emily.

140
J
Reagovat

Tak ci uz Sam dnes postupi alebo vypadne ju jedinu by som vedela identifikovat v radiu. Ten hlas je nezamenitelny. Plus ta cover verzia I WILL SURVIVE bolo pre mna nieco rovnake ako ALWAY BE MY BABY od Cooka – nieco nove a hlavne nepredvidatelne (neocakavane). Ale bohuzial nie pre davy, len pre fajnsmekrov. Preto dnes spadne do BOTTOM 2. Mozno ze nie je technicky dokonala, ale ma smrnc a obrovsky potencial.

141
Tomáš
Reagovat

@Monika: Taky se modlím ať není Bottom 2 Sam a Emily, to by byl definitivní konec příběhu. Stejně jako ty to vidím na 90 procent na Bottom Sam a Ryan ale pořád mám prostě pocit že Sam dnes půjde domů bohužel…

142
sadu
Reagovat

Dodatečně jsem si pustila Sam a moc se mi to líbilo, nevím, proč jí tak podráželi, byli tam větší tragédi..

143
Lucas
Reagovat

1. Sam – hezká verze, ale přesto že jí mám na prvním místě, tak zklamání. V jiným kole bych byl mnohem víc nadšenej, ale v disco kole to nemá co dělat.
2. 5AM – jako jedni z mála mi oni přijdou jako hotový hvězdy, připomínají mi JLS a myslím, že mají šanci na to se uchytit
3. Saara – dobře odzpívaný, ale ona se mnou už asi nic neudělá
4. Emily – bohužel to samý jako u Sam, proč zase pomalá písnička?
5. Ryan – celkem fajn vystoupení
6. Matt – mně se ten jeho hlas začíná protivit, falzety mi lezou krkem. Škoda, někdy má příjemnou polohu.
7. Honey G – v předchozích kolech mě i bavila, ale tohle už nejde. Ta už se dávno přejedla, nechápu standing ovation.

144
Honza
Reagovat

Heleďte já teda nevím, ale abychom se dneska večer ještě nedivili. :)
Já už bych ruku do ohně nedal za nikoho, že se nemůže objevit v B2… Protože absolutně imho nemůžeme vědět, jak si každý z nich vedou. A stejně tam nikdo vyloženě nevyčnívá a podle mě ty procenta budou dost vyrovnaná (jsem teda pak dost zvědavej na zveřejnění hlasování). Jen si myslím, že Matt a 5AM jsou v klidu.
Ale jinak si v podstatě myslím, že Ryan, Sam, Saara, Honey G i Emily už tam klidně mohou spadnout. Emily měla tento týden hodně slabý výkon (na YT má dokonce i víc disliků a tam by to měli jinak fanoušci dost olikovat) a Honey G bůh ví, jak si doopravdy vede. Nevím, ale myslím si, že její čas pomalu doznívá, už to fakt není zábavné. Jen mě bohužel děsí minulý wtf s Reggie n Bollie, kteří to dotáhli do TOP 2. No a Saara už byla 3x v B3, takže by tam taky kliďo mohla být.
Naopak taková Sam byla minule poprvé v B3 a vyhrála i Lifeline, takže pokud fanoušky má, mohly by jí o to víc poslat tento týden hlasy.
Nevím, fakt myslím, že je dneska reálný i nějaké překvápko. :)

145
Tomáš
Reagovat

@sadu: Je to jednoduchý, chtějí ji dostat pryč. Největší tragédi sou totiž ti čtyři za porotcovským stolem.

Zajímavé že tu máme skoro všichni Sam na prvním místě a u Britů to bude přesně naopak. Škoda že nemůžeme hlasovat, výsledky by vypadaly jinak než budou vypadat dnes večer. Na druhou stranu pokud dnes Sam vypadne, nebude to pro ni až takové mínus. Upozornila na sebe a ona má na víc než na tuhle ubohou soutěž, ta show si někoho tak talentovaného jako je Sam ani nezaslouží. A pokud si jí diváci/mentoři/produkce/kdokoliv dostatečně neváží a nedokáží ji docenit tak je to jedině jejich chyba. Já budu mít taky aspoň klid při vyřazovačkách, budu moct nezaujatě sledovat lidi na kterých mi nezáleží a nebudu mít takové nervy. Ale přesto kdyby aspoň ještě dnes postoupila, i kdyby měla vypadnout příště…za každé kolo navíc bych byl šťastný. Protože až Sam odejde, tak už ji naživo neuvidím. :(

146
Tomáš
Reagovat

@Honza: Zrovna u 5AM vůbec nechápu proč by dnes měli být v klidu. Vždyť ti byli včera nejhorší ze všech, horší než Honey G. A i kdybych se je snažil hodnotit objektivně ( možná někomu přijde že to nedělám ) tak podle mě naprosto průměrné a tuctové zapomenutíhodné vystoupení, prostě fakt hodně brutální rychlík Košičan. Jestli ti můžou být v klidu, tak už každý.

147
Honza
Reagovat

@Tomáš: Já taky vůbec neříkám, že Matt nebo 5AM byli včera nejlepší, jen tipuju, že jsou ze všech soutěžících nejoblíbenější u Britů a pokud bych si měl na někoho vsadit, že tam dnes nebudou, tak to jsou Matt a 5AM.

148
Monika
Reagovat

Mate nekdo nejake vysvetleni proc ma tyden co tyden Saara tak brutalni naskok na YT? Ja vim, ze to nic neznamena pro hlasovani, minuly tyden mela suverenne nejvic a stejne zahucela do B3. Presto netusite cim to muze byt? Pro srovnani Saara ma cca 700 000 shlednuti, druhy 5AM 95 000 shlednuti.

149
Honza
Reagovat

@Monika: Já si myslím (ale může to být dedukce:), že ve Finsku, možná i v dalších severských zemí, je velký boom, že mají svojí zástupkyni v britském X-Factoru. Takže krom Britů si jí na YT pustí navíc i Finsko a možná i další skandinávské země.

150
Tomáš
Reagovat

Tak si nějak začínám myslet jak čtu různě názory že by Emily v té Bottom 2 dnes fakt mohla být. To bude fakt průser jestli tam spadne se Sam. Každopádně to bude večer hustý a asi to dobře nedopadne.

151
VojtaP
Reagovat

@Monika: to je to samé jako loni 4th Impact, tam taky hodně zhlédnutí plynulo z Filipín. Rylan tuším v Xtra říkal, že se ve Finsku soutěž taky vysílá.

152
J
Reagovat

Ja si len myslim, ze Simonovi vobec nejde o jeho dievcata a uz vobec nie o to, aby bol vitaznym mentorom. Podla mna ma urcitu sablonu koho chce mat v TOP 2 resp. v TOP 3. Komu je SYCO povinne dat zmluvu po sutazi? Len vitazovi, resp. ak bude chciet aj porazenemu finalistovi. Vobec by som sa necudovala ak by Emily mala najviac hlasov do vcerajsieho vecera. Ved mu muselo byt jasne, ze kazdy chce po Emily trosku zivsie rychlejsie songy. To vcerajsie kolo nemalo byt nazvane DISCO – to je prva chyba, kludne to mohli byt 70s. A malo sa poukazovat nato, ze je vitane, ked sutaziaci urobia zaujimave covery (vid Sam). Ze prevedu pesnicky z rokov 70-tych do dnesnej doby akoby dnes boli vysielane v radiu. Ak by Emily alebo Sam namiesto X FACTORU sutazili v AMERICAN IDOLE, tak by viac zaziarili. Minimalne tam nie je nijaky mentor, ktory vybera songy pokial nejde o dane tema vid SIA/CLASSIC ROCK.
Alebo este lepsie namiesto DISCO to mohlo byt nazvane DANCE MUSIC. Sam je podla mna zmierena s tym, ze moze dnes vypadnut.

153
Tomáš
Reagovat

Bože příště už se mají zpívat dva songy, ať Sam ještě aspoň tohle kolo přežije! Ať si ji můžu ještě příště pořádně užít i kdyby už vážně naposledy. Jestli vypadne dnes tak to bude fakt zákon schválnosti. Pokud to jinak nejde tak ať teda vypadne aspoň Ryan, bude mi ho moc líto ale ať to prosím Sam dnes přežije. :( Ale mám tušení že dnes je v plánu Deadlock a že v něm Ryan porazí Sam. :(

154
Martin
Reagovat

Já teda doufám že Sam nevypadne. Jako jedna z mála je tam zajímavá, je vůbec zázrak že se v letošním ročníku po tom jak porotci okleštili finálovou sestavu v Judges House povedlo vykrystalizovat takovou výjimečnou zpěvačku jako je ona, v tohle sem vůbec ani nedoufal. Asi bych poslal domů Saaru nebo 5 After Midnight ale bůhví jak to dopadne.

155
Tomáš
Reagovat

Já si dnes pouštím Sam celý den a od ní jediné ve mě včera to vystoupení zanechalo hluboký dojem. Ostatní sem si nepustil vůbec. Mě se ta píseň I Will Survive nikdy nijak zvlášť nelíbila ale Samina verze je skvostná takže sem si ji okamžitě oblíbil a řadím to mezi další z jejich touchdownů.A navíc byla včera Sam zatraceně sexy ( i když to je pro mě vždycky ). Opravdu jí to slušelo. Blíží se to, teď už začínám být opravdu nervózní. Tohle bude bolet.

156
Lucas
Reagovat

OK, Rise Up, hezká písnička, ale co má společnýho s disco? :D a ten Matt tu má hodně nepříjemnou polohu

157
Lucas
Reagovat

ta Honey G měla bejt jako co :D :D

158
Willandraify
Reagovat

Tak jdem na to!!! @Tomáš: Tomasi dychej!! :D Snad to dopadne dobre :) Fingers crossed!!

159
Michal V.
Reagovat

tohle bylo dost o nicem

160
Michal V.
Reagovat

premyslim jestli ta kritika sam nenakopne jeji fanousky k vetsimu usili pri hlasovani…ale spolehat na to bych asi moc nespolehal.

161
VojtaP
Reagovat

@Lucas: to bylo k Remembrance Day, disco by asi veterány moc nepoctilo :D

162
sadu
Reagovat

@VojtaP: Hodně to tam prožívaj, co čtu finský zprávy, tak je všude. Tam se bere hodně vážně i ta Eurovize.

163
Lucas
Reagovat

@VojtaP: Koukam :D

jinak ten Matt vážně tahal za uši včera

164
sadu
Reagovat

Jako zajímalo by mě, kdyby teoreticky byla v b2 Honey G, jestli by to porota nepustila třeba do deadlocku.. třeba i s tou Sam.. Stát se může všechno..

165
DJ Vlado
Reagovat

O tomhle klukovi slyším dneska poprvé v životě 😉

166
Tomáš
Reagovat

Nemohl by ten co zpívá teď nahradit Honey G? Neznám ho ale je dobrej.

167
VojtaP
Reagovat

@sadu: Deadlock možná, ale spíš bych se bál, že se porota bude hrozně divit, že tam spadla a zachrání ji až tam zahučí…

168
Pattrick
Reagovat

poslouchám to zatím jen jako kulisu, ale opravdu Dermot řekl, že dva co jsou dnes top, tak nikdy ještě nebyli? Letos bych si na vítěze fakt nevsadil..

169
Tomáš
Reagovat

To si pište že by porota dala přednost Honey G před Sam. Bohužel sou to vypatlanci na nesprávných místech. A i kdyby došlo na Deadlock….Honey G bude mít víc hlasů než Sam a Sam stejně vypadne. Ale neblázněte, Honey G v Bottom vůbec nebude, už čekám až Dermot zase tak vesele zahaleká: Honey G! A ona začne řvát Oh My God! Yes! A postupuje…tak je to vždycky a bude to tak i teď. Bottom 2 bude Sam a Ryan, Sam jde domů bohužel. Je to fraška.

170
VojtaP
Reagovat

zajímavé statistiky od Dermota, že by to byl fakt letos až tak „open race“?

171
VojtaP
Reagovat

tak to je v pr…

172
Michal V.
Reagovat

omfg… no tipnu si, ze sam je through a bude duel milencu! trochu by to smrdelo manipulaci produkce, ale bylo by to celkem drama

173
Pattrick
Reagovat

Mno, tak tohle bude Sam vs Emily.. :/ kéž by to byl Ryan vs Emily :D

174
DJ Vlado
Reagovat

Tvl. ať už ta ITV jde do p**i s těma reklamama 😠

175
Tomáš
Reagovat

Do hajzlu! Ale bylo to jasný, překvapilo to snad někoho? Jestli tam spadla Emily tak už není co řešit. Nikdy nezapomenu Sam. Je to ubohost ale život je ubohej…

176
Willandraify
Reagovat

No tak nic co…:/ To bych se hodne divila u Emily…Spis ji rekne jako posledni aby ji vynervovali a motivovali k lepsimu vykonu priste…achjo…

177
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Ať jdou už do p**i s celou tohle show. Protože vypadne Sam.

178
VojtaP
Reagovat

@Michal V.: aby to nakonec nebyl duel děvčat. Duel Ryan vs. Emily by bylo televizní zlato…

179
Michal V.
Reagovat

stejne je ta nicole v te reklame bozi :-)

180
Tomáš
Reagovat

Mě je strašně špatně. To bude srdce. :(

181
DJ Vlado
Reagovat

Teď doufám, že ta bottom 2 bude aspoň Ryan vs. jedna z holek, Sophiina volba z obou holek by bolela hodně 😞

182
Tomáš
Reagovat

Když sem si dnes představoval vyřazování tak mě přesně napadlo že tam zůstane poslední trojice Emily, Sam a Ryan. Bože můj.

183
VojtaP
Reagovat

ty děcka v porotě jsou geniální :D

184
libena
Reagovat

dnes jsem čekala jen na ollyho – a dočkala jsem se, je skvělý
děti v porotě taky :-))))

185
sadu
Reagovat

Ollie patří k tomu nejlepšímu co vzešlo z X factoru, docela mi je smutno, když to vidím teď…

186
VojtaP
Reagovat

ITV asi s reklamama dohání denní kvótu nebo co :D

187
Tomáš
Reagovat

Krásně to natahujou. Stejně vím že vypadne Sam. Jestli teď postoupí Ryan tak to bude ta nejskurvenější náhoda v historii populární hudby že tam Sam spadne zrovna s Emily proti které nemá absolutně žádnou šanci přežít.

188
sadu
Reagovat

Ryan to má spočítaný

189
DJ Vlado
Reagovat

Uuuuufffffff, tak aspoň Emilku mám v suchu 😉

190
sadu
Reagovat

Aspoň, že jsou ty sing-offy, si to člověk konečně užije, když si vyberou sami a fakt jim to sedne…

191
libena
Reagovat

sam to krásně procítila, úžasný, toto se mi od ní líbilo nejvíc, ona je dobrý materiál do studia, má poznatelný hlas.

192
VojtaP
Reagovat

Ryan měl pro sebe špatný song, měl jít do něčeho akustického, Sam ho absolutně převálcovala…

193
DJ Vlado
Reagovat

Ryan ven!!! Jednak byla Sam jasně lepší a jednak jeho hlasy nabere Emily 😉

194
sadu
Reagovat

Wow, to bylo drsný od Simona..

195
Michal V.
Reagovat

ta sharon je taky slusna pipka

196
DJ Vlado
Reagovat

Tvl. ta Sharon je fakt p**a 😠

197
VojtaP
Reagovat

Co? ta stará čarodějnice!!!!

198
Pattrick
Reagovat

Hm.. fakt nejhorší řada.. tak teď už mi je jedno, kdo to vyhraje, klidně ať to vyhraje Honey G..

199
willandraify
Reagovat

No neni ta Sheron uplna cica uz? Tak toto je vazne hnus tvl! Sem fakt nasrana, strasna stara vykopavka bez nazoru! Jestli ji tam Simon da i pristi rok, tak si kope hrob debil!

200
Michal V.
Reagovat

uplne nejlepsi ty myslenkovy pochody „protoze byl tolikrat v bottom… posilam domu Sam“… yeah…

me by vlastne v mym veku uz tohle u zenske prekvapovat asi nemelo…

201
Lucas
Reagovat

Hmm, tak teď už mi zbývá fandit jen Emily a 5AM :/

202
VojtaP
Reagovat

osobně mi tam zůstala jen Emily a to je vlastně teprve top 6. Asi nezbývá než doufat, že se to na rok povede líp. Hlavně vyrazit ty dva otravné geronty, už napáchali škody dost.

203
Tomáš
Reagovat

Sharon je stará v*******á p**a. Pro mě to skončilo, nechci už to sledovat. Bez Sam ne.

Edit: Slovník! – VojtaP

204
Tomáš
Reagovat

Sem tak zklamanej, nasranej, nešťastnej a smutnej jako už dlouho ne. Sakra měla na víc než na 7.místo!

205
Honza
Reagovat

Já bych jim docela přál, aby to vyhrála Honey G, fakt. :)))

206
libena
Reagovat

@Tomáš: @DJ Vlado: řekla bych že váš slovník je docela přes čáru, dík

207
Tomáš
Reagovat

Já se s tímhle fakt nevyrovnám. Tohle totiž nebylo jen obyčejný fandění jako ve všech předchozích soutěžích. Já se do týhle holky doopravdy zamiloval. A chtěl bych vidět její oči a úsměv každý den. :(

208
willandraify
Reagovat

No co si budem povidat..Pokud Sam mela nejmene hlasu ze vsech, potom uz neni o cem..Vypadla by pristi tyden tak ci tak…Ale stejne me to pekne toci, takova krava ta Sharon uz nema co nabidnout..

209
Tomáš
Reagovat

Doufám že Sharon se příštího ročníku už nedožije, za tohle jí přeju aby chcípla. Ale nechápu ty lidi, to jako fakt měla Sam nejmíň hlasů ze 7 lidí? Ať jde celá Velká Británie do p****e.

210
Honza
Reagovat

Jako poslouchám Sing off (neviděl jsem online) a Ryan byl docela hroznej. Podle mě si ho tam porota chce nechat na drama s Emily nebo nevím… :)

211
Pattrick
Reagovat

Já si stejně myslím, že Sharon chtěla vyhodit Ryana, už jak to naznačovala, že byl třikrát v bottom, v tom okamžiku ji musela produkce zahlásit do sluchátka, ať to hodí do deadlocku.. bylo to celé takové divné.

212
jab
Reagovat

A do pytle, takže Sam je venku…No nic, ještě počkám jak dlouho se tam udrží Emily a pak už to pro mne taky ztratí poslední zbytky glancu. Ta porota je fakt nesvéprávná, třetí dementní rozhodnutí z šesti sing offů, to se snad nikdy předtím v historii nepovedlo, ne? :-/

213
Monika
Reagovat

No nejsem prekvapena, presne tento scenar jsem ocekavala. Ted uz me k te show nic nepouta, nikdo mi tam nezustal, na nikoho nejsem zvedava. Chce se mi rict Sharon to podelala, ale vlastne ne, co si budeme nalhavat, minule byla Sam v ohrozeni, dnes dostala nejmene hlasu, proste nemela kde brat hlasy, vypadla by stejne priste. I tak si stale stojim za svym, ze sam byla z cele teto rady nejzajimavejsi bytost a ma nejvetsi potencial prorazit po show.

214
dolores
Reagovat

Takže predsa Sam? To ma mrzí.:(( Čo sa dá robiť… písali ste tu, že jej briti nefandili. A to je asi aj dôvod, že sa od nej porota odkláňala, lebo zrejme produkcia mapovala záujem na sociálnych sieťach, marketingovo uz nebola zaujímavá, hlasov bolo stále menej a to bol začarovaný kruh. Darmo je pre nás osobitá, pre nich zrejme nie.
Budem to ešte sledovať, neupla som sa až tak na jedinú súťažiacu, a napr. ma zaujíma, kam sa posunie Saara…..rada by som bola keby porazila za overs HoneyG

215
Michal V.
Reagovat

@Pattrick: bud zasah produkce a nebo ma kramy…jinak to nevidim…ovsem v jejim veku to bude ta produkce…

216
willandraify
Reagovat

@Pattrick: Mas pravdu..Vsechno nasvedcuje tomu, ze jde Ryan – sing off, Simonovi kecy..Sharon rekne, ze proste musi dat nekoho, kdo uz byl tolikrat v bottom, kamera najede na Ryanovo oblicej, kterej vyjadruje smireni s nevyhnutelnym a jeste prikyvuje..Nakonec Sharon po vterine vypali SAM! :D Takze ano, mas pravdu, je to tuze divny…

217
Tomáš
Reagovat

Psal sem tu včera od rána že bude Deadlock a že v něm Ryan porazí Sam. Přesně to se taky do posledního puntíku vyplnilo. To že vypadne Sam sem věděl už odminule, nevím jak ale prostě sem to věděl. Tyhle všechny show, ať už naše nebo zahraniční, sou někdy tak strašně průhledné a zmanipulované že jde další scénář velmi dobře odhadnout dopředu. Nemusí s tím člověk souhlasit, ale vůbec nic s tím neudělá. Zřejmě je to přesně tak jak píšou Monika a dolores – Sam prostě pro brity a pro produkci nebyla už zajímavá. Jsem přesvědčený že ten Deadlock byl včera nachystaný dopředu pokud obdrží Sam v hlasování nejmenší počet SMS. Produkce si řekla že už ji lidi nechtějí a tak ji vyhodili. Předtím nebyl Deadlock 4 týdny, tak se to hodilo. Kdyby dostal nejméně hlasů Ryan, Deadlock by podle mě nebyl. Jediná chvíle kdy sem zaváhal že by mohl vypadnout Ryan byl okamžik kdy ho poslal domů Louis a Sharon s ním začala tu rozlučkovou řeč. Když pak Sharon naprosto nečekaně tím svým hlasem tak hnusně zařvala Sam! bylo to jako bodnutí nožem hluboko do zad, jako výkřik krkavčí matky v hororu. Doteď ten její hlas slyším a je mi z toho špatně. Vkus britů je ale otřesný. Hlavně že Honey G, Saara a 5 After Midnight jsou pořád v soutěži a Sam, která byla daleko lepší než všichni dohromady je pryč. To je totální ubohost a zhovadilost hlasujících diváků i mentorů. Do nebe volající nespravedlnost. Nezasloužila si odejít tak brzy. Nečekal sem že mě to bude až takhle bolet. Pro mě už teď ta show nemá smysl, už tam nemám komu fandit a tím to pro mě končí. Ryan vypadne stoprocentně příště, další kolo už nedokáže přežít. A možná se hned příště Ryan utká v Bottom s Emily ale porota už to nenechá zajít do Deadlock a Ryana vyřadí. Já už bych se vlastně ani vůbec nedivil kdyby se třeba ta příšera Saara dostala až do GF a tam to i vyhrála. Ale mě už je to ukradený, ať si tenhle paksvil vyhraje kdo chce. Ta show je vlastně strašná komerční pitomost a ubohost, sama o sobě v sobě nemá nic čím by si zasloužila respekt diváků. Její jediné pozitivum je že upozornila lidi na někoho tak výjimečného jako je Sam. Teď už je to jen panoptikum. K těm zbylým nemám žádný kladný vztah a je mi úplně šumák jak to dopadne. Zbývají 4 Live Show, třeba se podívám jak to dopadne ale žádné fandění už protože není komu – teď už to mám fakt těžce vy víte kde. Život není fér, nikdy nebyl a nikdy nebude ale to tu asi všichni víte. Sbohem a šáteček.

218
Monika
Reagovat

@Tomáš: Ja bych vitezstvi prala Honey G v tuto chvili, bez ironie. Stejne tam nemam vubec nikoho, nikdo me nezajima, tak kdyz uz fraska tak proste poradna az do konce.

219
Ludvik
Reagovat

Nepřekvapující výsledek, čekal jsem že to tak bude. Ani jsem se už nedíval na celé vyřazování. Na Honey G je tolik hejtů a ta ženská ještě něbyla ani v B3. Serisously? Jestli to vyhraje tak končím s X Factorem, budu se dívat na Voice UK :D
Vlastně… kamarád se tam přihlásil, tak uvidím jak dopadne on, pak končím s X Factorem :D

220
Tomáš
Reagovat

@Monika: A budeš to ještě sledovat Mončo nebo ne? Já už tam taky defacto nemám nikoho, Ryan je jasný že jde domů příště a mým jediným skutečným favoritem byla Sam. Já věděl že to Sam nevyhraje ale přál sem jí aspoň Top 5 když už ne GF. Odejít dřív minimálně než Saara, Honey G, 5 After Midnight a Ryan si vážně nezasloužila. Taky už mě tam nikdo nezajímá takže teď už taky skutečně přeju vítězství Honey G, když fraška tak ať už je pořádná. A myslím že ani Matt nemá to vítězství zase tak jisté, Dermot včera říkal něco o tom že na vrcholu hlasování jsou dva soutěžící, kteří tam ještě nikdy nebyli. Podle mě jedním z nich byla Saara, protože sem včera viděl na fb tu chválu na ni a všichni tam psali ať vyhraje. Takže mě už ani nepřekvapí jestli to vyhraje Saara i když se mi vyloženě hnusí. Prostě britové se zbláznili, tohle už nemá se show na úrovni vůbec nic společného. Honey G go win!

Deadlock byl domluvený předem. Většinou když dojde na Deadlock tak vypadne ten soutěžící u kterého se to jakože méně čeká a ukáže se že ten větší otloukánek má více hlasů a postupuje. Navíc deadlock kluk – holka většinou končí vítězstvím kluka ( jediná výjimka byla Saara – Freddy ). Takže jak to šlo do deadlocku, věděl sem už před oznámením výsledku že Sam vypadává.

221
Jarda
Reagovat

Myslím, že v GF budou Matt a Saara. Moje favoritka ale vypadla už dávno a tak je mi úplně jedno kdo to vyhraje.

222
willandraify
Reagovat

@Tomáš: Tomasi proc ty to tak silene hrotis? Vzdyt nikdo neumrel, svet se nezboril, takze tomu moc nerozumim..Uz jsem to tu psala – pokud v Sam videl nekdo pevecky potencial, pak stoprocentne ji nekdo ten kontrakt nabidne a jeste o ni uslysime..Tak prosimte neves hned hlavu ne?
Ja jsem taky fandila Sam, ale tedy takhle extremne to neprozivam..Zivot jde dal, Sam jde dal, ma za sebou super zkusenost a treba ji fakt nevidime naposledy..

Kazdopadne priste pujde vsech mych 5 hlasu Honey G! :D :D A to bych rekla, ze vetsina hlasujicich pro Sam, to ted napali timto smerem jako takovou pomstu…Kdyz uz chtej byt trapni, tak jim to trochu ti briti muzou usnadnit ;)

223
yeey
Reagovat

Sam je mi lito, znicil ji Simon/produkce a brzy znici i Emily… aby po roce opet neskoncil jako prvni bez soutezicich… Sam je sikovna, ale jeste se musi sama najit… to same plati i pro Emily, kterou rovnez tlaci do neceho, cim neni… holky jsou letos proste slabe (a to jsou jeste mozna stejnak nejsilnejsi), neda mi to opet neprimomenout minuly rok…. https://www.youtube.com/watch?v=i8fkgnVxEN8 … :-) marne premyslim, jestli se Lauren a Louise letos nejakym vykonem vubec priblizil… skoda, ze treba Lauren neprisla az letos, mohli jsme mit 2 skvele vitezky v rade :-)

…jinak dal tu soutez vidim porad na vitezstvi Matta, ale 5 After Midnight mu to zacinaji dost komplikovat, tipuju, ze ho vcera asi porazili (podle toho co rikal Dermot – bylo to pred nebo po ukonceni hlasovani?), tipuju, ze produkce je ted bude tlacit ze vsech sil (tzn backing vocals naplno), naopak Matta evidentne zase tak moc netlaci, Simon ho kritizuje (a Nicole za mentorovani-ten ma co mluvit btw), vcera se sice konecne dostal do druhe poloviny vecera, ale jinak bych se nedivil, kdyby mu ted uz nahazeli blbymi vybery a dalsimi death sloty klacky pod nohy… Saara se mozna jednou vysplhala v hlasovani nahoru, ale stejnak nevyhraje… Honey G ma stesti, ze tam je letos tolik nezajimavych lidi, kteri dostavaji mene hlasu nez ona, v sobotu byla naprosto udesna… Ryan uz, tipuju, proste pristi tyden vyleti, i kdyz je mi ho docela lito a drzi se statecne… tipuju, ze pro ten sing off s Emily udelaji vse, takze ocekavam, ze chudak holka dostane opet od produkce poradne nalozino :-D

224
J
Reagovat

Ja teraz drzim palce na vitazstvo Emily. Sam mi je velmi luto. Ale viac toho, ze Briti proste chceju mat za kazdu cenu karaoke a nevedeli ocenit skvely cover, co Sam predviedla. Viem, ze to bolo pomale, ale verte mi je to jedina piesen, co si zo sobotnajsich vystupeni pustam.
Neviem ako to bude v kole MOVIE, budu spievat 2 piesne? Ak ano, tak Emily jednoznacne WHAT A FEELING v tom rychlom tempe, ak chcu Briti karaoke, tak nech im to Emily predvedie, hlas na to ma aj ked sa to niekedy nezda. A ak druhu piesen tiez z filmu tak FALLING SLOWLY aj ked zasa budu niektori ludia reptat, ze bude spievat pomalu piesen, tak tam by rovnako ako Emma mohla predat farbu hlasu + feelings. Kludne jedna rychla a druha pomala. Zasa nemusia Emily a Simon ist z extremu do extremu 2 rychle piesne.
Neviem odhadnut TOP 3, ale skusim to Emily/5 A.M./ Matt s TOP 2 Matt/5 A.M. Simon uz nema predsa boyband a ti chlapci zacinaju byt velmi popularni, ale este moze zasiahnut svojim hlasovanim Skotsko, takze je mozna aj TOP 2 Matt/Emily. Emily vdaka Skotom bude aspon 3.
Co sa tyka Matta. Ten to bude v sobotu podla mna otvarat aj uzatvarat ako Louisa minuly rok. Teraz pride jeho cas. Ak to bude takto, tak to potvrdi jeho poziciu „chosen one“. Aj Simon ak chce Matta za vitaza moze otocit o 360 stupnov a v sobotu zacat Matta chvalit.

225
Tomáš
Reagovat

@willandraify: Hrotil sem to protože oni ublížili a ukřivdili osobě kterou miluju. Nezachovali se k ní férově – mentoři, produkce ani diváci. Chtěla a měla díky svému talentu a osobitosti právo si narozdíl od jiných co tam ještě jsou zazpívat ještě v dalších kolech a oni jí to znemožnili.

Nevím jestli v tom má prsty i Simon ( ale spíš bohužel má ) ale řekl bych že jí výběrem songů až tak moc neuškodil, spíš tak půl na půl. Z těch šesti Live Show jí podle mě tři výběry možná až tak dokonale intonačně nesedly ( Impossible, Hello a minule I´ll Stand By You, která se mě osobně ale náhodou od ní moc líbila takže podle mě ji zazpívala krásně ). Ale Earth Song, Bonnie Tyler a i teď ta předělávka I Will Survive – to byly podle mě trefy do černého, pro mě touchdowny. Sam teď naposledy v sobotu předvedla podle mě nejkomplexnější výkon ze všech a to že dostala nejméně hlasů není chyba Sam a ani to není chyba Simona výběrem songu – to už je vyloženě čistá debilita hlasujících britů že tam raději než Sam nasypali hlasy Honey G, Saaře nebo 5 After Midnight. Samozřejmě produkce to pak viděla že o ni není zájem a asi to že dostala tentokrát nejméně hlasů brala jako potvrzení a proto se rozhodli Deadlockem její příběh v soutěži ukončit. Ale já věřím že teď už Sam čeká jen to hezké a že se bude mít dobře, přeju jí úspěšnou kariéru, jen mě bude mrzet pokud ji už neuvidím. Věřím ale že tahle holka se neztratí. To panoptikum co tam zbylo je k smíchu – sympatický je mi i nadále už jen Ryan ( nemůže za to že zrovna on skončil se Sam v Bottom 2 ) ale ten stejně jde domů příště a i kdyby ne tak je mi to jedno a už mě tam prostě nikdo nezajímá, nikomu nefandím a ať to fakt vyhraje Honey G čistě z trucu. Je mi už ukradené jak to celé dopadne.

@yeey: Ta Lauren teda pořádná nuda. Technicky dobré ale charismatu a kráse Sam nesahá ani pod paty. Ale to nesahá nikdo. Sam u mě nikdy nikdo nepřekoná.

226
Tomáš
Reagovat

@J: Čekal sem kdy se tu objevíš a vyjádříš se k vypadnutí Sam. Co se týče Emily, já jí fandit nemůžu a nikdy nebudu. Pro mě bohužel ta holka je naprosto nudná a nemá ani špetku charismatu a jiskry co má Sam. Takže smůla, za mě může Emily vypadnout třeba hned příště stejně jako kdokoliv jiný protože teď už to beru jen jako frašku a je mi to úplně jedno. Ať vyhraje Honey G, to bych jim teď skutečně přál. A máš pravdu – tentokrát Sam udělala skvělý cover I Will Survive, taky si ji pouštím jako jedinou z celého kola. To není chyba Simonova výběru písně a jejího coveru, to není chyba Sam a jejího úžasného podání, to je chyba hlasujících, produkce a Sharon Osbourne. Snad se Sam prosadí a ještě všem ukáže, věřím a vím že na to má.

227
yeey
Reagovat

@Tomáš: no to je vlastne pravda, ze na to, jak sme tu vsichni sileli z Louisy a Lauren, by ses asi moc nechytal… tak aspon koukas az letos na Sam :-)

228
J
Reagovat

@Tomáš: Ja to takto uz napriamo v sobotu sledovat nebudem. Ale v nedelu resp. v pondelok si precitam rekap, nakolko Vojta P to celkom objektivne hodnoti a najzaujimavejsie podane piesne si pustim. Myslim si, ze uz len Emily, dokial tam bude. Lebo „on ne sait jamais“ “ tout est possible“. Co sa tyka Sam a Emily. Pre mna tiez Emily bola az za Sam, ale ked vidim to manipulovanie zo strany produkcie, tak si zelam, aby Skotsko za Emily stalo a len tak ju nedalo. Co vsetko este Simon (produkcia) moze urobit, aby Emily uskodil(i).

229
Monika
Reagovat

Tak pro me je ta Lauren tuctova zpevacka, nevidim zadnej rozdil mezi ni a treba Saarou. Navic se mi na ten balik ani nekouka pekne, dalsi v zastupu mnoha zamenitelnych zpevacek alias Bailey, Amaro…

230
Tomáš
Reagovat

Co mám podle vás dělat když Sam doopravdy miluju? Poradí někdo?

231
jab
Reagovat

@Tomáš:
Likenout si její fanpage a případně ji navrhnout, jestli nechce nahrávat nějaké své covery na youtube?

232
Tomáš
Reagovat

@jab: Ten lajknutý mám. :)

Jinak sem hodně zvědavý na výsledky hlasování až ten cirkus skončí a to především u Sam, jak si vedla v prvních kolech, jestli třeba když zpívala Bonnie Tyler byla v hlasování výš a klesla až minule nebo jak to s ní vlastně bylo…a taky jak těsně to včera projela s Ryanem. To mě zajímá víc než jak celá ta fraška skončí protože to už mě nezajímá skoro vůbec.

233
Milan
Reagovat

Sharon to neměla dávat do deadlocku. Sice Sam měla teď nejméně hlasů a asi by skončila příště ale přízeň diváků je vrtkavá a nemuselo to tak být. Při dobrém výběru třeba mohla vydržet ještě aspoň dvě kola, je to škoda. A hlavně – Sam Ryana v rozstřelu docela jasně přezpívala takže si zasloužila postoupit, neměli to nechávat na rozhodnutí diváků. Ale zase to podělali, teď už je ta show úplně a definitivně zabitá.

234
J
Reagovat

Vraj v sledovani na YT Sam je 4. po Saare, Honey G a 5 a.m.

Inak vitaz vraj bude spievat vitaznu pesnicku, ktoru napisal Ed Sheeran s vynimkou Honey G a 5 after midnight.

235
Tomáš
Reagovat

@J: Však youtube sleduje celý svět a sledovanost tam je větší měřítko úspěchu než umístění v soutěži do které může hlasovat jen jedna země. Ona opravdu může být po soutěži úspěšnější než většina z těch co tam ještě sou. Je vidět že její výkon byl skvělý a zajímavý, že lidi zaujal. To jen idiotští britové kteří bohužel jako jediní měli na starosti hlasování ho nedokázali ocenit a za to je nenávidím. Vítěz nebude ten kdo dostane nejvíc hlasů, ale ten co bude úspěšný v budoucnosti.

236
Tomáš
Reagovat

http://www.itv.com/xfactor/news/sam-lavery-my-grandfather-is-so-proud-of-me Rozhovor se Sam o plánech do budoucna atd. Dědeček je na ni pyšný, je vidět že už je spokojená a se vším smířená a to je pro mě hlavní. A myslí si a doufá, že vyhraje Matt.

237
J
Reagovat

@Tomáš: Myslim si, ze to nebol jej cover ta pesnicka I WILL SURVIVE. Nejako sipim za tym Simona Cowella. Moznoze Simon chcel, aby Sam v sobotu vecer zaspievala tu pesnicku po novom akoby sa spievala dnes, ale divaci to neocenili. Proste chceli tu pesnicku asi nie v RnB style, ale ako electropop v povodnom rytme ako mala Saara. A kedze to nevyslo, tak sa ju rozhodli obetovat. A co sa tyka Matta, myslim si, ze Sam ako sutaziaca, ktora vidi zakulisie si urcite urobila svoj nazor. Ved aj ta vitazna piesen od Sheerana (zatial akusticka balada) je sita presne na mieru TOP 2 Matt/Emily na vitazstvo Matta. Este by ma potesilo ak by to nevyslo a vyhrala by Emily. Ako tu uz niekto spomenul, ten kto sa ma presadit sa presadi ci vyhra alebo nie. Vid Ella Henderson, prekvapivo skoncila 6. a presadila sa. Jej piesen Ghost je jednou z mojich oblubenych piesni. Minule som ju pocula u nas v radiu.

Neviem, ci si sledoval tohtorocnu EUROVIZIU, ale ta piesen IF I WERE SORRY – Frans (Sweden), takmer kazdy den od maja ju pocuvam hrat v nasich radiach. Este aj dnes.
https://www.youtube.com/watch?v=2AIPrVchJN8

238
Tomáš
Reagovat

@J: Tak asi to nové aranžmá byl Simonův nápad, ale Samin hlas v tom songu krásně vynikl a zazpívala to opravdu božsky, to by nikdo jiný než ona tak krásně nezazpíval. Že sou lidi blbci a nedokáží to ocenit a Sharon stará čarodějnice, která neměla nechávat rozhodnutí na divácích, s tím se bohužel nedá nic dělat. Vypadnutí Sam pro mě bylo hodně bolestné a pořád to ještě bolestné je, stále se nějak neumím smířit s tím že už tam v sobotu nebude. A taková Saara nebo Honey G tam sou pořád – to je nepochopitelné. Ale já věřím že právě Sam se po soutěži prosadit dokáže a jakože sem si ničí CD nekoupil snad od patnácti, tak její album si rozhodně koupím až nějaké vydá a rád zajdu i na její koncert pokud bude ta možnost. Jinak mě v téhle show už nepotěší asi nic, snad jedině výhra Ryana nebo Honey G ( ze škodolibosti ).

Eurovizi sem sledoval a Frans tam byl jedním z mých favoritů. If I Were Sorry je super. :)

239
J
Reagovat

Tak ak je napoveda na FB presna Saara Aalto sa potopi v TITANICU – MY HEART WILL GO ON (C. Dion) a Emily Middlemas sa premeni na PRETTY WOMAN – IT MUST HAVE BEEN LOVE (Roxette). Sedi to americka komedia a zaroven No 1 Billboard HOT 100. To zas budu kecy o pomalej pesnicke. Simon chce sing off Ryan/Emily.

240
J
Reagovat

Tak u Emily je to zaujimave, lebo do uvahy prichadza aj cover od CHER – The Shoop Shoop Song (It´s in his kiss) z filmu Mermaids. Sedelo by to na americku komediu rok 1990 a UK No. 1 a je to konecne rychlejsia pesnicka. Emily si viem v nej predstavit. 5 after midnight Westlife – Home (M. Bubble z filmu Wedding Date).

241
Tomáš
Reagovat

Tak sem sebral odvahu a napsal sem Sam na její fanpage na FB vzkaz, kde sem jí napsal snad vše co sem chtěl. Nevím jestli si to přečte ale byl bych rád kdyby ano a kdyby ji to aspoň trošku potěšilo. :-) Jinak teď zrovna má vystoupení v Newcastle což je její rodné město a dávala na FB i fotky.

@J: Ryan možná bude zpívat Everything I Do I Do It For You od Bryana Adamse. Teď v týdnu dával na fb krátkou ukázku svého coveru, já mu to okomentoval že když to v sobotu zazpívá tak v neděli nebude v Bottom 2 a on mi můj názor lajknul. :-) I když si teda myslím že v Bottom 2 stejně bude a taky že teď už vypadne a podle mě tam bude buď se Saarou nebo už skutečně s Emily a produkci se splní její sen. Ale je mi už úplně jedno jak ta soutěž dopadne, můj nejmilejší člověk už tam není.

242
Michal V.
Reagovat

@J: to je zajimavy….to ze tu pisnicku hrajou „porad“ jsem si vsiml ale urcite jsem si ji uz nespojil s eurosongem…

ale urcite neni prekvapeni, ze politicka agitka z ukrajiny zapadla a prosadili se jiny veci… a nejvic vystoupeni hosta (j. timberlake)… no hlavne, ze se eurosong tvari, ze je „apoliticky“

243
Milan
Reagovat

No nad výběrem Saary se už teď všichni fanoušci rozplývají, tohle je přesně to co od ní chtějí slyšet. S takovým hitem asi nejde nezabodovat. Takže jestli zazáří, bude zajímavé sledovat kdo s Ryanem, který tam bude určitě, spadne do Bottom 2. Že by už konečně Honey G? To by byl zajímavý duel. Ale možná budou tlačit na to, aby tam vážně byla Emily.

244
J
Reagovat

Emily ma ten Roxette z PRETTY WOMAN. Viem si predstavit tu kritiku aj ked to zaspieva dobre. Navyse Marie ma krasnu farbu hlasu, na ktoru sa nechytala ani GG. Matt na 100% s tou bondovkou od Sama Smitha WRITING ON THE WALL bude zlaty klinec programu. A Ryan ma Elvisa Presleyho JAILHOUSE ROCK. Tak to bude zaujimave.
Vobec by ma neprekvapilo ak by to v sobotu otvaral budto Ryan alebo Emily. Simon a produkcia X FACTORU si dopredu naplanovali lubostny sing off. Chudak Emily a Ryan obom im budem drzat palce, aby to Ryanovi vyslo, ked uz to ma byt ta povestna labutia piesen. Keby tak chcela konecne vypadnut HONEY G, ved uz je v TOP 6, to uplne staci.

245
Tomáš
Reagovat

@J: Neboj Honey G nevypadne. Vůbec se nebojím toho že postoupí přímo jako vždy. To už spíš vážně bude v Bottom Emily než ona. A kdyby tam Honey přece jen sklouzla, tak porota pošle domů Ryana. I kdyby došlo zase na Deadlock, stejně bude mít víc hlasů než Ryan. :) Ještě že mě už je to jedno a nemusím se stresovat jako minule.

246
J
Reagovat

@Tomáš: Najhorsie na tom je to, ze som si myslela, kaslem na to. A potom vidim tie zaujimave vybery na sobotu. Na Ryana som fakt zvedava aj na Matta. To uz len bude vitaz XF UK. Slizky ako had.

247
Monika
Reagovat

@Tomáš: Mne je to uz fuk, X factor pro me skoncil s fandenim. Ze zbytku me nikdo nebavi, nic bych si znova nepustila. Jestli na to kouknu, tak spis kvuli diskuzi tady a ze setrvacnosti, ale zapal do toho je uz fuc.

248
Tomáš
Reagovat

@J: Já sem zvědavý jen trošku na Ryana, jinak už absolutně na nikoho. Ale on stejně v neděli vypadne, tím sem si úplně stejně jistý jako minule u Sam, možná dokonce ještě víc. A i kdyby snad nějakým zázrakem nevypadl, tak mě to samozřejmě potěší, ale ne už nějak extrémně. Stejně se už dostal daleko, sem s jeho koncem v soutěži smířený. S vypadnutím Sam sem se pořádně nedokázal smířit doteď. Pro mě ta show je už o ničem, to nejhorší co se mi tam mohlo stát a čeho sem se obával se stalo už minule. Mě zajímala cesta soutěží Sam, ta byla napínavá…teď už nic. Pokud jde o vítěze, tak kdybych snad přece jen chtěl být trošku objektivní ( což už se mi moc nechce ) tak z toho co tam zbylo by pro mě asi úplně těmi nejhoršími vítězi byli 5 After Midnight a nebo Saara, taková vítězství bych fakt nepobral. To ať už to radši vyhraje Matt – je to slizoun ale u nás už taky pár slizounů vyhrálo tak asi lidi takoví slizouni prostě něčím přitahují i když to osobně nechápu. Nechápu proč lidi radši než Sam pošlou hlas Mattovi, Saaře nebo Honey G ale to je můj problém. A kdyby vyhrála Honey G, to bych jim teď fakt přál.

249
Tomáš
Reagovat

@Monika: No máme to úplně stejně. Mě už zbyl jen Ryan a ten jde v neděli domů taky a i kdyby náhodou ne, tak Sam to prostě není. Sam byla jediná skutečná hvězda v té show.

250
Johny
Reagovat

Mojím favoritom je Saara, ktorá ako som si všimol tu u vás nie je v obľube. Možno je to z toho dôvodu, že Vám nesedí jej povaha, mne sa naopak tá jej „praštenost“ páči :) Jej vystúpenia sú energické, má to šťavu, ani na moment sa nenudím. To u takej Emily som si všimol, že nie každá minúta má len 60 sekúnd :) V sing off navyše Saara ukazuje aj svoju citlivú stránku a obrovský hlas. Run, Alive aj Who You Are dala fantasticky a napodobila tak svoj skvostný výkon z prvého castingu. Simom pred dvomi týždňami vravel, že by ešte Saara mohla spôsobiť v tejto súťaži prevrat, čo minulé kolo totálne potvrdila, keď v disco kolo patrilo jej, vyhrala dokonca aj hlasovanie na webe tellymix.co. Stále však platí, že táto súťaž má iných preferovaných súťažiacich, asi všetci vieme o koho ide, tak nerátam s tým, že by sa Saara mohla dostať do finále. Ale na tom svet nestojí, takže pohoda :)

251
Mára
Reagovat

@yeey: pravda, Louisa a Lauren jiná liga oproti Sam a Emily

Přidat komentář