Panáček v reality show

StarDance 2016 (5.11.) večer rockových rytmů nedopadl pro Kristýnu Leichtovou a Václava Masaryka

5. Listopad 2016 | napsal(a): | reality show: StarDance

stardance-2016-kristyna-leichtova-vaclav-masaryk

Páty večer StarDance 2016 byl poslední pro Kristýnu Leichtovou a Václava Masaryka. Vzpomínejte na jejich taneční umění jen v dobrém.

Začal nám listopad, ale oblíbené StarDance na veřejnoprávní ČT nekončí a servíruje nám 5. 11. další večer plný tance, tentokrát v rockovém rytmu. Po šoku z minulého víkendu, kdy vypadla Olga Šípková se svým tanenčním partnerem Markem Dědíkem, nás snad tentokrát velké překvapení nečeká nebo snad opět? Uvidíme již dnes večer ve StarDance 2016.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
Jana
Reagovat

bojim se o Ondru, bojim bojim…

2
Keliška
Reagovat

Bohužel se to dalo dnes čekat ale příště fakt už Ridi :-D

3
sunrise
Reagovat

Příště scénický tanec? No, řekla bych, že letos je pro většinu párů každý tanec scénický. Nemůžu se ubránit dojmu, že toho tance je tam podstatně méně než všelijakých scének, „příběhů“ a rekvizit.

4
Keliška
Reagovat

Nemůžu si pomoct ale Piškula mě přestal bavit… Pro mě zatím fanoušci Zach a Plodková

5
bezík
Reagovat

@Keliška: Kdepak Ridi, ten má ještě bohaté divácké rezervy ;-) Manu forever ! Teda až po Anničce, samozřejmě ;-)

6
Keliška
Reagovat

Bezík- nemám sílu ti to rozmlouvat :-D

7
bezík
Reagovat

@Keliška: Dyk já vím že je dřívko, ale já mám motýla Emanuela v oblibě ;-) Fakt skvěle vaří !

8
Keliška
Reagovat

bezík- Já ti věřím ale mě nějak nenasytil :-D Koho dnes zdrbnem? :-D

9
bezík
Reagovat

@Keliška: Piškota ? :D

10
Keliška
Reagovat

bezík- Anóó :-) Mě ten jeho pokrfejs (schválně psáno) vadí, naprosto bez emocí a mám z něj dojem takového krhounka.. Vím, to sladké mládí ale i tak..

11
bezík
Reagovat

@Keliška: Pokrfejs ani ne, ale na to že je herec je divný, že vlastně to neumí zahrát. Třeba takovej Taclík to neuměl zatančit, ale on ten tanec zahrál. Piškot to celkem zatančit umí, ale to je nějak všechno. A tak je to zobák, třeba z toho vyroste. Děti ze všeho vyrostou ;-)

12
Keliška
Reagovat

bezík- ne všichni, ne všichni :-D Ale o to nejde, už se nikam neposunují a až moc sebevědomé a ta hra na diváky- jakože hrozná vášeň mě neba. U ostatních je vzestup vidět, promiň kromě kuchaříka :-d Jinak Olinka to ještě asi nerozdýchala :-)

13
bezík
Reagovat

@Keliška: Tak Manu je dokonalej, tam už není co zlepšovat :D Jinak mi přijde, že po odchodu Olgy jakoby se nějak stmelili, že atmosféra mezi nima je nějaká lepší. Ale třeba se mi to jen zdá. Kristýnka mohla ještě pobejt, nu což. Už bych asi uvolnil Ondru, mám ho rád, ale přijde mi že se tam už jen trápí.

14
Inbezka
Reagovat

Je mi líto Kristýny. Ještě mohla ukázat, jak se zlepšuje. Také je mi líto jejího tanečníka:-( Ale vypadali smířeně s osudem a líbilo se mi, že Kristýna nevedla dlouhou rozlučovací řeč. Proti Bankovi nic, ale měl už jít dávno a Ridi také. Zavedla bych novou soutěž, kde by nevypadával celou dobu nikdo, až na závěr by se sečetly všechny body a hlasy.

15
Dana
Reagovat

Na můj vkus bylo včera večer moc různých scének a divadýlek, jediný, kdo to odtančili celé byly Piškula a Plodková. Porota to letos nějak zvlášť nepochválila. Zato oceňujou zábavnost tance místo kvality, což je vůči ostatním, kterým za absenci kvality strhávají body jistě velice spravedlivé! Ale vzhledem k tanečnici chápu důvody! :) Jinak mě docela překvapila Anna K., čekala jsem, že ten rychlý jive jí moc nepůjde. Kristýna se dala čekat, letos místo Pavláska musíme odpočítat ne jeden, ale dva poslední páry, takže třetí od konce jde z kola ven!

16
Johana
Reagovat

Zpozoroval někdo, co Roman Z. na začátku pokazil? Kdyby to T.D. nebyla práskla, ničeho jsem si nevšimla. Jen jsem si říkala, že ten jeho tanec je takový suchý, bez šťávy.
Souhlasím s tím, co jste napsali o Piškulovi…vůbec mě včera nebavil a tancem to nebude, ten byl v pořádku.
Ač mi Plodková v medailoncích dost leze na nervy, musím uznat, že včera byla nejlepší, pěkně si to užívala a ty desítky si zasloužila.

17
bezík
Reagovat

@Johana: Po tý úvodní sólo části, když oba odhodili kabátce a začli tančit před stolem se po pár krocích úplně ztratil v choreografii (nebo zapomněl kroky) a chvíli trvalo, než se chytil. A od tý chvíle to nějak ztratilo náboj.

18
Johana
Reagovat

@bezík: je to škoda, že se tím nechal rozhodit. Po jeho kouzelné píďalce na parketu jsem čekala desítkovou pecku…ale stává se, hlavně, že pokračuje.

19
orchis
Reagovat

Mně se včera Piškula líbil….
škoda Zacha, nemělo to vůbec šťávu.

Plodková se mi taky líbila, ale že by to bylo na 4 desítky, to se mi nezdálo..

Kdyby to teď mělo být podle výkonů, tak skončí Ondra a Ridi… Kdyby :-)

20
Verča
Reagovat

Záměř nebo jen „náhodné“ ovlivňování přízně diváků a posílání SMS? Nejmenovaný bulvár označil pár Olga Šípková a Marek Dědík za jisté vítěze, které nikdo už neohrozí a celkové vítězství jim nikdo nevezme. A hned vypadli. Pak bulvár napsal, že Kristýna Leichtová by nejraději vyměnila tanečníka Václava Masaryka, že se přímo nesnáší. Další odchod. A teď zase „odhalený“ podvod u autorství choreografií u páru Veronika Lálová a Zdeněk Piškula. Ovlivní to posílání SMS?

21
darina
Reagovat

Taneční soutěž ve které,bohužel,nejde u diváků většinou o tanec, ale o sympatie.

22
Litocha
Reagovat

Mně se Piškula taky líbí(il). Včerejšek byl hodně teatrální prakticky od všech, ale stejně jsem se docela bavila. A kupodivu vůbec poprvé jsem zaznamenala u Emanuela nějaké charisma, doposud mě míjel. I tak bych se s ním nicméně docela ráda rozloučila (nějak ne a ne přijít na chuť Hunčárové). Každého vypadnutého už mi bude asi docela líto, ale pokud mi tam zůstane trojlístek Zach, Plodková, Piškula, na které se mi kouká nejlíp, budu spokojená.

23
peritknie
Reagovat

@darina: tím „bohužel“ nejčastěji šermují ti, kteří sympatizovali s těmi u diváků méně populárnimi ;-)

24
bezík
Reagovat

@darina: Tak ono taky jaké procento diváků rozumí sportovnímu tanci ? Zcela zanedbatelné. Takže pochopitelně že jde o sympatie.

25
klara
Reagovat

@Keliška: Piškula je talent a je nejlepší …..

Přidat komentář