Panáček v reality show

X Factor UK 2016: Top 12 se představuje v 1. Live show! + Rozhodnutí (rekap+video)

8. Říjen 2016 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

XF_LS1_relleyC

X Factor můžete sledovat živě pomocí streamu televize ITV, který je dostupný zdarma například na webu Filmonzde! Nezapomeňte, 1. Live show začíná v sobotu ve 21:00. Rozhodnutí poté sledujte v neděli taktéž od 21:00.

Již tento víkend poprvé zazní známá fráze „It’s Time To Face The Music!“, začíná totiž poslední a nejdůležitější fáze X Factoru – Live shows. Minulý týden byla v Domech porotců vybrána finálová top 12, kdy výběr finalistů doprovázely silné emoce a to jak ze strany soutěžících, tak fanoušků kvůli nepostupu oblíbených soutěžících na úkor joke actů. Show však pokračuje a porota si nyní musí svůj výběr obhájit. Úvodní živý přenos nese téma „This is Me“, finalisté tak mají možnost divákům ukázat jejich pravou tvář a hudební směřování. Produkce si údajně přichystala pro Live shows hned několik twistů. Jako hvězdný host v Rozhodnutí vystoupí James Arthur. Jak se první živé kolo povedlo? Více se dozvíte v článku.

Nejdříve malá rekapitulace, co se odehrálo v minulém týdnu? Domovy porotců, nebo spíš výsledek klání, opět zažehl divoké diskuze nad tím, co X Factor vlastně hledá a zda celý výběr finálové sestavy není tak trochu habaďůra na diváky. Nejdříve se fanoušci bouřili nad výběrem Louise Walshe, který do Live shows protáhl šílené KFC duo říkající si Bratavio, nejen dlouholetí fanoušci pochybovali nad Louisovým zdravým rozumem. Simon se také příliš nezavděčil u rozhodnutí nad Caitlyn Vanbeck, která od začátku od poroty dostávala komentáře typu „našli jsme novou hvězdu“, v Live shows pro ni ale Simon místo nenašel.

Největší terno způsobila Sharon, ta si vzala mustr od Louise a namísto talentovaných lidí jako Christopher Peyton, James Wilson nebo Janet Grogan postoupila rádoby rapperka Honey G, čili další joke act. Fanoušci po jejím postupu začali protestovat a podepisovat online petice pro její odstranění a hrozili, že budou show bojkotovat. Největší vlna odporu se vyhnula pouze Nicole. Produkce slibuje do Live shows hned několik twistů, jestli to však bude zahrnovat i návrat některých soutěžících však není známo. Při počtu 10 živých kol však nic není vyloučené. Pokud ne, porota se bude muset hodně snažit, aby svůj výběr před fanoušky obhájila, zvláště pokud vybraná sestava nesplní vysoká očekávání.

Nový twist, který byl v týdnu potvrzen zahrnuje výběr tématických kol. Ten bude probíhat čistě náhodně na principu kola štěstí, oným nástrojem bude tzv. „Jukebox Wheel“. To se roztočí každou neděli živě po rozhodnutí o vypadlém finalistovi, a to za pomoci Dermota a hvězdného hosta. Na výběr bude z témat jako: Oscars, Boyband vs. Girlband, Disco, Motown, 80’s, Divas nebo Louis‘ Love (The Louis Walsh collection) a další. Co dalšího si pro nás produkce přichystala se nejspíš dozvíme během víkendu.

Pro tento týden jsou známé pouze výběry několika finalistů. Bylo však zjištěno, že Emily a Freddy svůj výběr na poslední chvíli měnili. Emily měla zpívat svou verzi Toxic od Britney Spears, údajně se rozhodla pro něco současnějšího. Jak si vybrali ostatní?


Rekapitulace 1. Live show – This Is Me

Kauza – Brooks Way

Bratři Brooksovi měli na večer přichystanou píseň od DNCE – Cake By The Ocean. Pár hodin před Live shows ovšem byli z programu večera staženi, kvůli údajnému napadení bývalé přítelkyně Joshe. Podle Joshe došlo mezi ním a jiným klukem k rvačce a jeho přítelkyně se je jen snažila od sebe odtrhnout, ovšem místo toho si nechtěně jednu chytla. Celá událost se měla odehrát loni, kdy policie Joshe zatkla, ovšem nevznesla žádná obvinění. Detaily celé kauzy a důvody (zatím) dočasného stažení Brooks Way ze soutěže, zůstávají pod informačním embargem ze strany produkce.

Nyní k jednotlivým výkonům:

5 After Midnight

výběr: Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling

Odstartovat letošní Live shows dostala za úkol skupina 5 After Midnight, dříve známá jako 5AM. Vybrali pro to hitovku ze začátku letošního léta od JT. Začátek byl hodně rozkolísaný, kluci byli často falešní. S nástupem refrénu, byť repetitivního, se celé vystoupení pěvecky trochu zvedlo, i tak jim ale dost pomáhaly doprovodné vokály. Porota chválila hlavně jejich energii, o které si nejsem jistý, že tam byla. Došlo sice na taneční vložku, za kterou může vrchní choreograf Brian Friedman, to vša bylo na celém vystoupení to nejzajímavější. Dokázal bych si představit větší párty na pódiu. Jako otvírák průměr, vzhledem ke startovní pozici bych se i bál o nízké umístění.

Sam Lavery

výběr: Shontelle – Impossible

Sam jako divoká karta v Domech porotců zazářila a celá transformace na přirozenější vzhled jí viditelně prospěla. U Sam jsem si nebyl jistý výběrem, přeci jen to není tak dávno, co James Arthur z písně udělal megahit, ve srovnání s ním by z toho Sam nemusela vyjít dobře. Taky že úplně nevyšla. Jakoby si Sam polovinu písně hledala správnou tóninu a polohu, která jí sedí. Skvělé momenty, kdy vynikla její unikátní barva hlasu, tak střídaly ty horší, místy taky spíše křičela. Pořád si myslím, že Sam může být černým koněm soutěže, Simon ovšem nesmí usnout na vavřínech a se Sam správně pracovat a hledat správné písně a aranžmá.

Saara Aalto

výběr: Idina Menzel – Let It Go

Saara vždy chtěla být popovou princeznou, podle jejího životopisu si alespoň zkusila ty filmové animované, kdy dabovala například princeznu Annu z Frozen. Ústřední píseň z toho disneyovského hitu si vybrala pro tento večer. Píseň je to už značně ohraná, Saara však zvolila jiný přístup, výrazně temnější verzi. Saara by se klidně mohla zhostit hlavní role ledové královny v hororové verzi Frozen, kde nakonec všichni umřou, úplně ji v tom vidím. Přestože Saara nešetřila afektem a zbytečnou teatrálností, tak to byl zatím pěvecky nejjistější výkon večera. Škoda, že působí tak nesympaticky, protože zpívat rozhodně umí.

Ryan Lawrie

výběr: One Direction – Perfect

První ze sestavy „Scherzy boys“ jde Ryan, který vybral Perfect od One Direction, což je v podstatě vypůjčená Style od Taylor Swift. Nevím jestli to bylo zvukařem, ale Ryan ve slokách skoro nebyl slyšet. Má podobně posazený hlas jako Mackenzie z letošního American Idolu, takový dá se říct vzdušný a ne příliš silný. Celkově to bylo takové vystoupení aneb neurazí, ale ani nenadchne. Ryan má výhodu v dobré stage presence, což je dobrý atribut, jen to chce více propojit s kvalitním pěveckým výkonem. Porota pro Ryana extra připomínky neměla, jen prázdné pochvalné fráze.

Gifty Louise

výběr: Fifth Harmony – That’s My Girl

Vypadá to, že si Simon chtěl trochu přihřát polívčičku a Gifty zvolil píseň od Fifth Harmony, která zatím ještě v UK nevyšla. Co mi to jen připomíná, aha Fleur a Uptown Funk. Obávám se, že podobný úspěch se s pomocí Gifty nedostaví. Gifty výběr moc nesedl a pěvecky byla taky dost mimo, což jsem po JH u ni nečekal, polovinu práce za ni dokonce odvedly vokalistky na nahrávce, což je takový malý podvod. Porota vystoupení zbytečně přechválila, „amazing“ to rozhodně nebylo.

Relley C

výběr: Mary Mary – Shackles (Praise You)

Konečně, Relley C přišla a nejspíš zachránila 1. Live show aby skončila totální pohromou. Byť začátek působil lehce roztřeseně, tak zbytek vystoupení Relley totálně zabila. Nechybělo tomu nic, skvělý hlas a energie. Skoro bych řekl, že si letošní ročník tak kvalitní zpěvačku ani nezaslouží. Doufám, že se Relley také vrátí i ke své více soulové poloze, kterou předvedla minule v JH. Za dnešní večer 9/10!

Matt Terry

výběr: Grace ft. G-Eazy – You Don’t Own Me

Další na řadě je Matt. Z Mattova vystoupení mám těžce rozporuplné pocity. Jeho výběr You Don’t Own Me je ženská píseň s feministickým textem, což z úst typického hezouna Matta vychází poněkud divně. To však nic nemění na věci, že zazpíval výborně a do písně přidal i zajímavé prvky. Na soulové podání Lauren z loňska sice nemá, ale i tak se řadí k tomu lepšímu, co jsme zatím měli možnost slyšet.

Freddy Parker

výběr: The Fugees – Killing Me Softly

Freddy měl pro toto kolo zpívat I Wanna Dance With Somebody od Whitney, Nicole však zjistila, že to vůbec nefunguje, čemuž se ani trochu nedivím, a výběr den před přenosem změnila na Killing Me Softly. Určitě dobře udělala, ze začátku se Freddy zhostil písně s úctou, u piána mu to opravdu jde. Nebýt závěrečné třetiny písně, kde Freddy klavír opustil, bylo by to příjemné vystoupení. Část bez textu mu nesedla, podobně jako u Sam jsem měl pocit, že si zatím není úplně jistý, jakým stylem má zpívat. Každopádně příště určitě zase s klavírem, klidně i něco víc up-tempo.

Bratavio

výběr: medley Aqua – Barbie Girl / Vengaboys – Boom, Boom, Boom, Boom!

Od Bratavia se nedalo čekat nic jiného než totální úlet ve stylu pravého joke actu. Netřeba více rozebírat. Myslím, že je jasné, že toto duo je silné kafé i pro Brity a nedělní kosa je naostřená přímo pro ně. Stejný případ jako Blonde Electra, a jim podobní, kteří také vyletěli v prvním kole.

Emily Middlemas

výběr: The Chainsmokers ft. Halsey – Closer

Emily uvízla mezi dvěma joke acty, to jako opravdu čekáme na zlatý hřeb večera v podobě Honey G??? Zpět k Emily, tu stejně jako Freddyho potkala změna na poslední chvíli. Původně měla zpívat Toxic od Britney, ale nakonec se rozhodla pro Closer, aktuální světový number 1 hit. Volba to nebyla špatná, ovšem šlo poznat, že Emily neměla tolik času se se svým výběrem sžít, navíc píseň je takové rozpočítávadlo, tudíž při špatném provedení může nudit. Nebýt druhé poloviny písně, byl by to i případ Emily. Ne že by její hlas v nízkých polohách nezněl zajímavě, ovšem probuzení z letargie přišlo až ve zmíněné druhé polovině, kde se zachránila. Koneckonců příjemné vystoupení.

Honey G

výběr: 2Pac – California Love

Co na to říct? „When I say Honey, you say G! Honey? G!“. Byť Honey G jako hudební projekt nemá vůbec žádnou budoucnost, v show to jako zábavný prvek kupodivu fungovalo. Bylo to jiné a Honey G je alespoň svou deziluzí zábavná a ne tolik otravná jako Bratavio.

Top 3

  1. Relley C
  2. Matt
  3. Emily

Bottom 3

  1. Bratavio
  2. Saara
  3. 5 After Midnight

Rozhodnutí

Nový hlasovací twist

Nově bude každý týden odhalena Bottom 3, neboli poslední tři soutěžící s nejmenším počtem hlasů. Diváci dostanou určitý čas, aby mohli hlasováním přes aplikaci jednoho soutěžícího zachránit před Sing-offem. Jeden díky hlasům diváků postoupí a dva soutěžící si zazpívají o záchranu poroty. Poté už bude porota klasicky hlasovat o záchraně, při shodě hlasů rozhodne Deadlock, kde se opět přihlíží k celkovému počtu hlasů.

Společné vystoupení (Fleur East – Sax)

Hvězdný host

James Arthur – Say You Won’t Let Go

Vítěz 9. řady se opět vrací do X Factoru! Poté co na čas opustil veřejný život  přestal brát drogy, urovnal svoje vztahy a začal opět tvořit hudbu. Jeho nový singl Simona Cowella očaroval natolik, že ho znovu vzal do svého vydavatelství Syco. Jeho balada Say You Won’t Let Go se aktuálně druhým týdnem vyhřívá na čele oficiální britské hitparády, porazila i takové kalibry jako Chainsmokers nebo bývalého člena One Direction Nialla Horana. Jedná se tak v pořadí o 41. britský number one hit, který má na svědomí soutěžící z X Factoru. James svůj hit předvedl také naživo v X Factoru.

Odhalení Bottom 3

Dermot jako vždy postupně odhaloval, kteří finalisté jsou v bezpečí. Do Bottom 3 se propadli Saara Aalto, Bratavio a Freddy Parker. Diváci dostali během reklamního breaku další 4 minuty na záchranu jednoho soutěžícího od rozstřelu.

Posledním postupujícím se stal Freddy Parker. Saara a Bratavio budou zpívat o záchranu.

Sing-Off

Saara Alto – (Sia – Alive)

Saara pěvecky určitě nepatřila v předcházejícím k nejhorším, její umístění v Bottom 3 však není nijak překvapivé. Přestože je Saara hodně talentovaná a ambiciózní, tak na jevišti působí chladně a do svých vystoupení místo přirozenosti vnáší patos a kýč. V jejím zpěvu o záchranu na ní byly poznat nervy, paradoxně jí to pomohlo udělat její vystoupení více autentické, byť ne technicky dokonalé. Popravdě, i kdyby zazpívala sebevíce průměrně, pořád to bude lepší než Bratavio.

Bratavio – (Yazz – The Only Way Is Up)

Tohle bylo zbytečné trápení neviňátek. Raději bych celý den poslouchal nahrávku popelářského auta než tyto dva. Simon a Nicole by museli mít dvojku v krvi, kdyby toto poslali dál.

Vyřazování

Vyřazování probíhalo dle předpokladů. Louis podpořil svého koně, i tak uznal, že Saara byla dobrá. Dokonce od něj zazněli slova jako „the best sing-off we’ve ever had“! No nevím… Sharon se samozřejmě také postavila za Saaru. Nicole i Simon poté poslali domů Bratavio.

Bratavio soutěž opouští. 

Téma pro příští týden!

Poprvé se roztočil X Factor Jukebox, málem jsme se mohli příští týden obávat Louisových zamilovaných hitů, ale kolo se nakonec zastavilo na Motown!

Hosty na příští týden budou Little Mix, které představí svou novinku „Shout Out To My Ex“ a skupina OneRepublic.

Brooks Way v soutěži nebudou pokračovat!

Ve včerejším Xtra Factoru Rylan oznámil, že skupina Brooks Way nadobro v soutěži končí. K rozhodnutí došlo po krizovém meetingu produkce s oběma kluky a jejich zástupci. Rozhodnutí vyřadit Brooks Way ze soutěže tak bylo vzájemné. Hlavní aktér celé kauzy Josh se nechal slyšet, že by nebylo vhodné, kdyby se každý týden objevoval na obrazovce a přitom se jeho osobní život propíral v médiích. Podle jeho slov většina obvinění není pravdivá, chtěl by se ovšem omluvit všem zúčastněným.

Díky odchodu Brooks Way se jedna skupina, která se do Live shows neprobojovala, stane jejich náhradníky. V pondělí večer bylo potvrzeno, že náhradnicemi se stává skupina 4 Of Diamonds.

Shrnutí 1. Live show a Rozhodnutí

Osobně jsem tedy čekal, že 1. Live show dopadne mnohem hůř. Ze soutěžících nejvíc zazářila Relley, která je nyní černým koněm soutěže a pokud si stále povede stejně dobře, tak si může myslet na vysoké umístění. Dalším potenciálním černým koněm může být Samantha, u ní je však každé vystoupení loterie. Svůj standard předvedli Matt, Emily a dá se říct, že i 5 AM. Honey G nakonec byla zajímavým zpestřením, ovšem mám za to, že se může velice rychle přejíst. To však nic nemění na tom, že se celkově jedná o průměrný lineup, kdy je pomalu polovina soutěžících za mrtvou váhu.

K rozhodnutí. Nový způsob hlasování se mi líbí, při potenciálním hlasovacím kiksu si to můžou diváci sami nahradit. Hrozí však nebezpečí postupování slabších kusů se silnou fanouškovskou základnou. Tentokrát hlasování dopadlo dle předpokladů. 1. Live shows je již tradičně smrtící pro otravný joke act. Žádné překvapení se nekonalo. Twist s Jukeboxem je zábavný, byť se tam stále objevují stejně neinovativní témata jako v předchozích letech, je zábavné sledovat, kde se kolo zastaví.

Klukům z Brooks Way jejich situaci nezávidím, nicméně díky tomuto extempore se můžou vrátit 4 Of Diamonds, které Louis v Domech porotců neprávem zazdil na úkor KFC dua. Pokud jim do toho Louis nebude příliš kecat, tak se můžou holky klidně dostat mezi tu lepší část finalistů.

Jak hodnotíte výkony finalistů? Koho tipujete na první vyřazení? Sledujte show a vyjádřete svůj názor v diskuzi. 

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 117
1
Max45
Reagovat

Tak začátek této série tedy hrůza..
Kluci úplně mimo tady pro mě jediný světlý okamžik byla stage a trochu i choreografie
Emili podle mě špatný výběr ty výšky nebyli moc příjemné na poslech a co si budem říkat ten zbytek také.
Nejhorší start ci jsem u X-Factoru zažil.

2
yeey
Reagovat

Boze ty porotci sou otravny, jak se snazi navodit atmosferu, ze je to snad dobry :-DDD

3
Max45
Reagovat

Tak nějak musi letošní průser obhájit :D
Saara jak jsem ji moc nemusel, dnes zatim nejlepší a ani mě temnější verze Let it Go nevadilo.
Ryan dobré ale za 10 minut vystoupení zapomenu.
Koukám jinak, že to tu dnes žije :D :D

4
Honza
Reagovat

To je až k pláči, jak je to live show průměrný…
A to nás to nejhorší ještě čeká.

5
yeey
Reagovat

smutny, achjo… X Factor UK… takhle to dojebat…:-/

6
Honza
Reagovat

Ale za sebe musím říct, že se mi líbila Saara.

7
jab
Reagovat

Tak dorazil jsem trochu později:
5AM jsem nestihl, dokouknu ze záznamu
Samanthu mi přebil reklama, začátek, co jsem slyšel, docela pod tónem, refrém zajímavý, ale trochu horší frázování, nebylo to úplně bez chyb
Saara – píseň sice přepdisově vygradovaná, ale celé to na mne působilo docela instantně, nenadchlo mě to
Ryan – lidsky je mi hodně sympatický, působí na mne jako takový kluk nad věcí, jinak bohužel nemá žádný extra zajímavý hlas, sloky se mi líbily hodně, refrém byl bohužel plochý a nezajímavý
Gifty – zábavné a slušně odzpívané, hodnotím docela kladně

8
Max45
Reagovat

Gifty hrozný… přes ty vokály ji ani nebylo slyšet…
Letos by se tomu hodilo zkrácení Live Show, ne minulý rok….

9
VojtaP
Reagovat

po hodině konečně vystoupení, které mělo světovou úroveň. Relley C to zabila, všechny před ní včetně Gifty umyla jak malé děcka.

@Max45: přesně, letos by se to zkrácení i hodilo. Bohužel to produkce dělá celé naopak. Jak loni byla silná sestava, tak ještě soutěžící přidávali při malém počtu Live shows. Letos mají dost času a nic. No co už…

10
jab
Reagovat

Relley mě sice neuchvátila tolik jako v 6CC a JH, ale i tak to bylo dost povedené vystoupení. Matt imho dost vydělal na efektním songu, ale musím říct, že dneska mě fakt bavil a v závěru to pěkně okořenil. Škoda, že nemá zajímavější barvu hlasu…

11
Monika
Reagovat

Zapnu X factor po Pevnosti Boyard a hned muj neoblibenec Matt …No musim uznat, ze to nebylo zle, cekala jsem to o dost horsi. Bohuzel, on pro me nema zajimavy hlas, je to takovy tuctovy boy bandak.

12
yeey
Reagovat

no tak konecne… Relley a (sorry Vlado) Matt imho zdaleka nejlepsi… hh jestli dobre pocitam, tak zlaty hreb bude bud Emily nebo Honey G :-DD

13
Max45
Reagovat

Relley konečně pořádné energické a sympatické vystoupení! Konečně co mě z polospánku probralo.
Matt překvapující výběr ale provedení slabší. Určitě hlasově ne to nejlepší od něj ale dnes patří k těm lepším.
Jinak minulý ročník to byl úplně jiný level…

14
Monika
Reagovat

Saara hrozna, to jeji divadlo pri zpivani se neda vydrzet, uz dlouho nepamataji nikoho tak otravneho. za me kandidat na vyhazov. Velkolepa show, naprosto pompezni scena, ale ta holka je pro me jedna ze stovky nudna, nicim zajimava, nema x factor. takova ta pilna skolacka s prumernym talentem co by strasne moc chtela byt nejlepsi, ale nema na to.

15
VojtaP
Reagovat

@jab: já doufám, že Relley ještě bude mít dost možností předvést i tu svou soulovou polohu jako v JH, kde byla skvělá.
Matt měl sice efektní song a zazpíval dobře, ale tak nějak to bylo z jeho strany divné, když člověk rozumí textu. Ten text je prostě určen pro ženy, no…

16
Monika
Reagovat

Freddy hura, ze zmenil image. Byl pro me nekoukatelnej. K vykonu dalsi slabe cislo, nedonutil me ani zvednout hlavu od pocitace, vykon co hned zapomenu. nicol velmi spatne vybrala kluky.

17
jab
Reagovat

Freddy začal dobře s pianem, ale ten break mu to bohužel totálně rozbil. Místama to připomínalo zvuky poraněného jelena. Ale když je ten říjen…
Bratavio – no comment, besídka z mateřské školky

18
Max45
Reagovat

Freddy u piana to bylo fajn prijemny hlas pak to slo skopce. Ale jinak vcelku příjemné vystoupení. Bohužel nemá tak silný hlas a dnes to bylo slyšet. Ale patří k tomu lepšímu dnes.
Bratavio… What the Fu….. Asi budu mit dnes noční můry….

19
Monika
Reagovat

Bratavio, no neodtrhla jsem oci od obrazovky :-))) Pro me lepsi nez nekolik nudnych cisel predtim, ktere si ani nepamatuju. Tady aspon zvedave ocekavam co prijde, je to celkem zabavne,kontroverzni, proste jine.

20
Monika
Reagovat

O reklamach koukam na ciosla, co jsem zmeskala. nepobiram, jak se mohl dostat do live show sasek Ryan. Vzdyt je ve vsech aspektech maximalne prumernej.

21
Honza
Reagovat

Emily se to moc nepovedlo teda podle mě. :/

22
Monika
Reagovat

Simon Emily vybral vskutku skvelej song, neco otravnejsiho by nemel :-))

23
jab
Reagovat

Emily (nebo Simon?) překvapila už v prvním kole. Začátek nádherný, v prostředku ta oooohhh mi přišla místy lehce nad tónem, ale budiž. Exaltovanější závěr taky dost slušný. Chválím frázování a taky práci s dechem – přijde mi, že tohle je ten typ písně, kde se místy nemáte moc kde nadechnout.

24
Max45
Reagovat

Emily to nebylo moc dobré.. :( začátek dobrý ale falzety se moc nepovedli.. snad to bude příště lepší. Pro mě nejpříjemnější osobnost takže si myslim že jí příští týden uvidíme aby si mohla napravit reputaci :)

25
Monika
Reagovat

Samantha neni vyzpivana zpevacka, neni to dokonaly, ale pro me proste ma smrnc, x factor, krasnou barvu hlasu. Zaujalo me to nejvic ze vseho co jsem zatim slysela.

26
Ludvík
Reagovat

Ta aplikace X Factor je skvělá! :D Jestli je někdo z vás v UK stahujte, budete mít krásný přehled o tom co si kdo myslí :D BTW Bratavio získali hodnocení RUBBISH jako jediní zatím, myslím, že jdou domů, doufám.

27
yeey
Reagovat

Emily to taky celkem po.rala …. ja fakt nemam slov…a Honey G nakonec…. tezko uveritelny, co tam letos produkce predvadi…

28
Honza
Reagovat

Jako nezlobte se na mě, ale to je tak nudnej večer :(

29
Monika
Reagovat

Relly takova ta dokonala zpevacka co me nudi a nevyvoalva ve me zadne emoce. Typ Melanie Amaro, Sam Bailey. samozrejme pevecky asi nejlpesi, ale ja bych si to uz nepustila. je to kalsicka zpevacka, ktera nesmi chybet vz adne rade X factoru.

30
jab
Reagovat

„Honey G makes a tea“ :-D :-D :-D

31
jab
Reagovat

Ty vole, to zas byl bizár :-D

32
VojtaP
Reagovat

„I say Honey you say? G!“ Jak dlouho to bude diváky bavit? Dávam jí jedno kolo navíc, maximálně dvě… :)

Zítřejší vyřazování si už zamluvili Bratavio…

33
Max45
Reagovat

Tak z Honey G se stane asi moje Guilty Pleasure :D :D čekal jsem to horší dokonce jsem se i bavil :D ukamenujte mě ale konečně se tam něco dělo mě se to líbilo :D

34
Honza
Reagovat

@VojtaP: To jsme říkali i minulý rok u Reggie n Bollie… :)

35
jab
Reagovat

Jestli Honey G nezůstane u toho stereotypního I say Honey…, mohla byt dojít podobn daleko jako Stevi Ritchie. Likeability může mít imho dost podobnou :-).

36
Monika
Reagovat

Tak celkove velka slabota, tehle rade by solidne mohla konkurovat nase posledni superstar. Moje TOP 3 Samantha, Matt a Relley pro dokonalou nudu :-))) Vyhodila bych Saaru.

37
Monika
Reagovat

@VojtaP: To si nejsem vubec jista. Bratavio je kontroverzni, jine a co je jine ma sanci prezit aspon jedno kolo vic nez stereotypni nuda.

38
jab
Reagovat

@Monika:
Já bych řekl, že Bratavio je podobně přes čáru jako předloni Blonde Electra. A i oni tak mají soupeře v podobě joke actu s (pravděpodobně) mnohem vyšší likeability,

39
yeey
Reagovat

opravdu smutny obrazek :-) Mattovi imho staci si jen udrzet svuj standart a ma vitezstvi v kapse… uz dneska byl nejlepsi… spolu s Relley (a mooozna Sam) jediny, kdo me dneska alespon trochu zaujal… fakt nechapu, jak se jim povedlo to takhle posrat :-D

40
Monika
Reagovat

Ja vidim na zitrejsi rozstrel 5 after midnight a Ryana asi. I kdyz ono je to celkove dost slabe-slabe vyrovnane, ze tam muze spadnout klidne pulka TOP 12. Jinak to asi vazne vypada na vitezstvi Matta, pokud vylozene neselze.

41
VojtaP
Reagovat

@Monika: Myslím, že pro Brity jsou Bratavio už moc silné kafe. Na FB mají suverénně nejvíce negativních reakcí. Postoupili by leda v případě, kdyby to diváci chtěli sabotovat záměrně. Dva roky zpátky tam měl Louis podobné duo a taky letěly v prvním kole.
Pokud diváci budou chtít upřednostnit nějaký joke act, tak vyberou Honey G. Bratavio půjdou zpátky odkud přišli, kde si můžou nedovařit tolik kuřat, kolik budou chtít a já budu doufat, že už o nich do Finále neuslyšíme.
Louis už bude mít tím pádem venku dvě skupiny, pokud se Brooks Way nevrátí…

42
Monika
Reagovat

Uz si vzpominam na tu kapelu Blonde Electra, jo je to jako pres kopirak Bratavio…Asi to tak bude a zitra vyleti, mate pravdu :-)) Joke act zustane Honey G.

43
Willandraify
Reagovat

Absolutne nechapu Nicol vyber! Naprosty prumer! Maximalne ten Matt je celkem uchazejici a navic je sympatak…Samantha je zajimava, ale zatim me jeji zpev nechava chladnou…Gifty uz jsem zapomnela..Saara otres, Relley mela super pisnicku..Bratavio jsem nepochopila, infantilni song…Emily to zabila, strasne spatny :( Honey G – to byla jeji vlastni „tvorba“? :D wtf?!? Wicked :D
@Ludvík: Jaka apka?

44
DJ Vlado
Reagovat

OMG, to je tak příšerná sestava, až se mi ji vůbec nechce komentovat :-/ Včera se mi hodně líbila pouze Relley a docela ušla Sam; Emily bohužel potopil Simon výběrem písně (a je mi i jasné proč, v popularitě začala ohrožovat „chosen one“) :-(

A co se týče toho kokota, který si cca za dva měsíce půjde pro vítězství (přičemž do Top 2 ho doprovodí Honey G, aby měl co možná nejlehčího soupeře), tak pro mě jeho včerejší vystoupení highlight nebylo ani omylem, jelikož ta píseň je sice efektní, ale její kouzlo je ve vkusné decentnosti, se kterou ji Grace zpívá, zatímco Matt ji přeafektoval a překýčoval (ostatně stačí srovnat s tím, jak skvěle tutéž píseň vloni zazpívala Lauren, to je fakt nebe a dudy) :-/

Největší šíleností večera byli Bratavio, které tak tipuju na vypadnutí (i když do bottom 2 mǔže zahučet minimálně polovina finalistů) :-)

Už se těším na XF AUS, který mi doufám stejně jako minulý týden spraví náladu po téhle frašce :-)

45
Tomáš
Reagovat

No to byl teda masakr. :-D Na popud Vlada sem to sledoval, ale vybrat si v tomhle favorita je vážně dost těžký.

46
J
Reagovat

No ja Vas vsetkych, ktori ste to vcera sledovali nazivo skutocne obdivujem. Ja som si to dnes pustila na YT a ani jednu piesen som nedopozerala. Som zvedava na tie ratingy. Matt to vyhra, ale podla mna jeden z najhorsich vitazov. Vlastne som tak rozmyslala, ze ti co vypadli v JH mali vlastne stastie, ze nie su sucastou tejto maskarady. Tiez ma napadlo to co Vlada, ze Simon a ostatni judges vybermi velmi nahravaju na vitazstvo Mattovi. Co by mal z toho Niall alebo Christian keby postupili ak by im Nicole vybrala uletene vybery, ktore by ich poskodili, aby nahodou neohrozili Matta.
Zlaty AMERICAN IDOL. Trenta, LaPorshu, Daltona, MacKenzieho, Soniku, Tristan a dalsich som aspon dopocuvala do konca.

47
Tomáš
Reagovat

Pokud bych ale měl sestavit žebříček od nejlepšího k nejhoršímu, pak by to u mě asi dopadlo takhle:

1 Relley – Jednoznačně nejlepší vystoupení večera. Mělo to šmrnc a zpívala skvěle. Navíc i na pódiu vypadala sympaticky.
2 Ryan – No pořád je to pro mě takovej hošánek z Backstreet Boys ale včera se mu to docela povedlo, nebylo to špatný. Zpíval docela živě, nebyl nudnej…takový lepší Harich.
3 Emily – To houkání jí moc nevyšlo ale jinak celkově mi ten zpěv a vystoupení nepřišlo zas tak hrozný jak tu mnozí hodnotí. Podle mě slušnej průměr a na postup je to určitě, navíc sympaťačka.
4 Matt – Nic zvláštního to nebylo a mám k němu nesympatie ale v tomhle mizerném výběru finalistů bude asi dost dlouho vysoko na to aby nevypadnul. Nejlepší pro mě včera ale ani omylem nebyl.
5 Honey G – Docela je s ní zábava ale už by měla svá vystoupení nějak inovovat nebo se brzy okouká. Do svého žebříčku ji přidávám až dodatečně protože sem na ni nějak zapoměl, což by mohlo být předzvěstí vypadnutí ale britové asi nezapomenou a svoje fanoušky aspoň na dvě, tři kola mít bude.
6 Samantha – Ani nevím co k ní napsat, ale moc se mi to její Impossible nelíbilo. Předtím na castingu a v dalších kolech se mi zdála lepší a i zajímavější než včera, takže by ještě určitě měla dostat šanci a postoupit.
7 Bratavio – To byla estráda! Německá diskotéka, rok 1997…tam by včera tihle dva týpci svým vystoupením skvěle zapadli ale v X Factoru 2016 nemají co dělat. Přesto bych je ale dnes ještě nevyhodil a nechal bych je postoupit protože mě aspoň baví svou bizarností narozdíl od soutěžících které mám v žebříčku ještě za nimi. Ti už mě jen nudí a nudí….
8 Freddy – Když byl u klavíru tak se mi to ještě nezdálo tak špatné a říkal sem si že by se mu to mohlo aspoň nějak v rámci možností povést ( i tak by to ale byl pořád jen průměr ) ale jak si stoupnul, tak už to šlo z kopce. Nechyběl by mi…
9 5AM – Pro mě hrozně zapomenutelní, ani už pomalu nevím co vlastně zpívali ale vím že mě to moc neoslovilo.
10 Gifty – Pro mě hrozný výběr písničky, navíc nuda a podle mě to ani moc dobře neodzpívala. Dal bych ji dnes do Bottom 2.
11 Saara – Její zpěv mi nebyl příjemný na uši a nebyla mi ani sympatická. Podle mě ji porota přechválila. Navíc ta píseň je pro mě už hrozně ohraná. To u mě rozhodlo a dnes bych Saaru vyřadil a poslal domů.

Bez ohledu na můj žebříček tipuju na dnešní vyhazov Bratavio – myslím že jejich bizarní tažení soutěží spousta lidí nezkousne a ať budou dnes v Bottom 2 s kýmkoliv, tak podle mě nemají šanci přežít. Louis sám je nezachrání.

48
Lucas
Reagovat

Mně se první kolo lííbilo. Nebyl to žádnej zázrak, ale čekal jsem to mnohem horší. Nejvíc se mi líbila Relley, jinak mě nějak neuchvátil nikdo další. Emily a první polovina písničky katastrofa (souhlasím s Nicole), ke konci moc hezký. Sam může být lepší, taky tam vidím potenciál. Gifty fajn, ale taky tam vidím Fleur. U Freddyho souhlasím se Simonem, když se zvedl, byla to katastrofa. 5AM vlastně byli taky moc fajn, těším se, co dalšího předvedou. Ryan průměr, Matt OK, Saara zazpívala pěkně, ale přijde mi moc teatrální. Honey G mě kupodivu bavila docela dost, ale myslím, že hodně rychle omrzí. No a Bratavio, co k tomu říct :D irituje mě hlavně ten tmavovlasej, ten je příšernej :D nepřijdou mi zábavní, zpívat neumí, typickej Louis. Už nikdy ho nevracet! :D

49
yeey
Reagovat

Hmm koukal sem na to z rychliku znovu (teda na to, co sem zvladl dokoukat) a nepusobi to o nic lip nez vcera… Vykony prumerne, presne se potvrdilo, proc bych vetsinu z nich do live shows nebral (Ryan-chaby hlas, Gifty-unlikable, Freddy-nudicka, cajicek, Saara-heeeerecka atd atd)… Nejzabavnejsim cislem je potom Honey G a dve porotkyne, kterym je sice dohromady asi 110, ale chovaji se na 11 (vazne… Sharon a Nicole musely bejt nality, jinak si to nedovedu vysvetlit) … Matt me nijak nebere (i kdyz opravdu nevidim zadny duvod ho nazyvat kokotem), ale byl s naskokem nejlepsi… druha Relley, jinak hruza… jedina jiskricka nadeje pro tenhle rocnik je, ze asi budou muset nekoho vratit do hry misto Brooks dvojcat…

50
Michal V.
Reagovat

nevi nekdo proc vlastne nezpivala ta 3. skupina louise??

jinak teda slusnej bizar tohle kolo… dobri zpevaci meli neuplne zajimavy pisnicky pro me, pekny pisnicky zase zpivali horsi zpevaci a komentovat ty 2 bizar vystoupeni radsi ani nebudu…

zlate vzpominky na lonsky rocnik.

51
Peťo
Reagovat

Moje poradie pre 1.live show:
1.Samantha
2.Emily
3.Relley
4.Ryan
5.Matt
6.5AM
7.Gifty
8.Freddy
9.Honey G
10.Saara
11.Bratavio

52
Tomáš
Reagovat

@Michal V.: Jeden člen Brooks asi někoho zmlátil a jde k soudu, tak byli nejspíš diskvalifikováni…nebo aspoň tak mi ten článek vyzněl když sem si dal google překladač :-D

53
Luke
Reagovat

No tak sem ze zvědavosti podíval na vystoupení finalistů a musím říct, že letošní sestava je hodně slabá…Kdyby tam byla loňská vítězka Louisa, tak po prvním finále nemá cenu ani pokračovat :-)

54
yeey
Reagovat

@Luke: ani mi Louisu a Lauren nepripominej, takovy super tandem uz sem v soutezich dlouho nevidel a asi ani neuvidim :-) obecne i ty holky, kde Simon jeste nenasekal tak hrozny chyby, stoji za prd a to se stava malokdy…

P.S. adminove – to je takovej problem odklepnout prispevek se sprostym slovem, ktery sem navic jeste zopakoval po jednom z vas? :-)) nebo tam je jiny problem?

55
yeey
Reagovat

@Luke: jeste dodatek – kdyby tam byla lonska vitezka Louisa, tak by se pravdepodobne do toho 1. finale vubec nedostala :-DD ona je preci jen sakra talentovana a to by mi tam v ty letosni sestave prilis nesedelo :-)

56
yeey
Reagovat

@Michal V.: @Tomáš: Jeden z nich (Josh) udajne napadl svoji pritelkyni a byl zatcen policii… udajne ji zlomil nos a ted ctu dalsi clanek, ze i pravidelne mlati brachu Kyla a ma problemy se vztekem…. ne ze by to musela byt pravda, ale…. wau :-D

57
Honza
Reagovat

Sledovanost: average 6.2 million viewers.

58
jab
Reagovat

No, já ještě doplnímsvoje pořadí po včerejšku
1. Relley C
2. Matt (Sorry, Vlado)

3. Gifty
4. Emily
5. Ryan
6. Samantha
7. Saara

8. Honey G
9. 5AM
10. Freddy

11. Bratavio

59
divak
Reagovat

ubohost-uz to nie je o speve ale o niecom inom. som zdeseny k comu sa dokazu porotcovia zapredat.

60
J
Reagovat

Ked sa vcera pytali Simona, ktore z jeho dievcat malo najlepsie vystupenie, povedal, ze GIFTY. Neviem ako to bude s dnesnym vyradovanim. To by som si pozrela. Ak som dobre rozumela. Dermot oznami BOTTOM 3 a da divakom cas na dalsie hlasovanie cez APP. Ten, ktory z tych BOTTOM 3 dostane najviac hlasov vraj postupi a dalsich dvoch nestastnikov caka SING OFF. Moj tip je BOTTOM 2: BRATAVIO/Saara.

61
Tomáš
Reagovat

@J: Ještě by se mohlo stát že nevypadne nikdo když Brooks odstoupili. Ale to by snad nenechali lidi hlasovat i když tady jeden nikdy neví…

62
samuell
Reagovat

Jednoznačně nejslabší pěvecká show za hodně dlouho, možná ze všech,
včetně československých. Srovnatelné s Eurovizí, i když i tam se občas zpěvák najde…
Včera z té hrůzy nejlepší Relley C a Saara (ano afekt, přehrávání, ohraná písnička, ale zpívat umí).
Ostatní podprůměr.
Gifty, 5AM špatné.
Ale především Honey G a Bratavio – to je slovy nepopsatelný bizár. Proč?

63
J
Reagovat

Zabudla som dat moju TOP 3:
1. Relley C
2. Sam Lavery
3. Emily Middlemas

A inak vdaka Vladovi na vylepsenie nalady som si dnes pustila XF AUS. Blondata Ivy Adara vyzera slubne.

64
VojtaP
Reagovat

Tak to podle posledních zpráv vypadá, že se Brooks Way do soutěže nevrátí. Tipuju, že dneska buď přímo vyhlásí náhradníka nebo rozjedou hlasování o další DK, buď ze skupin nebo bez ohledu na kategorii.

65
yeey
Reagovat

@VojtaP: dej buh, at to neni jen ze skupin…i kdyz by to asi bylo fer… nastesti na „fer“ se tam nehraje, takze tipuju, ze vrati nejaky kulervouci joke act, ktery vyhodili nejlip nekde pred sesti zidlema… muj osobni tip je Beck Martin, kdyz muze Finsko, my taky! :-)

66
VojtaP
Reagovat

@yeey: joooo já chci FRIDAY NIGHT all the time! :D Ono stejně ať už vrátí kohokoliv, tak to tu pachuť z této řady nejspíš nepřebije.

67
yeey
Reagovat

@VojtaP: naopak, muj skromny tip je, ze ji to posili :-D

68
VojtaP
Reagovat

mohla Sharon aspoň od těch svíček chytnout, aspoň trochu akce :D

69
yeey
Reagovat

Drzim vsechny palce co mam Freddymu :-)

70
Tomáš
Reagovat

Tak z této trojice je mi úplně jedno kdo vypadne, všichni tři sou tam zaslouženě. Možná bych taky nechal postoupit Freddyho kdybych musel vybrat. Bratavio sou IMHO jasní že končí i když bych si víc přál odchod Saary.

71
DJ Vlado
Reagovat

Tak z bottom 3 mi je srdečně a totálně jedno, kdo přežije, vyhodil bych všechny tři :-D

72
Lucas
Reagovat

Tak alespoň spravedlivý Bottom 3 :) tak Saara by mohla ještě jedno kolo přežít a Bratavio ven

73
VojtaP
Reagovat

Holka šetři dechem, příště si to dáš znova…

74
DJ Vlado
Reagovat

Ovšem ukázalo se, jaká byla chyba Nicole vzít do live shows 3 boybanďáky, vzít Nateho a Nialla místo Freddyho a Ryana, mohla mít všechny v suchu :-D

75
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: Sharon se to taky vrací i s úroky. O Louisovi ani nemluvím…

76
VojtaP
Reagovat

one of the best sing-offs ever?? málem jsem se zadusil čajem…

77
Tomáš
Reagovat

Tak to mají za sebou klucí. Simon měl poslat domů Saaru a nastal by Deadlock což by bylo ještě napínavější ale tipuju že by to dopadlo asi stejně.

78
Lucas
Reagovat

Ha, tak jsou pryč, aspoň tak :D

79
jab
Reagovat

Tak za téma jsem rád, to by mohla být slušná porce kvalitní muziky…jen se u některých obávám toho provedení :-D

80
Honza
Reagovat

Jako já teda zase nechápu, proč jste proti Saaře tak zaujatí, upřímně Sing off mi přišel fakt skvělej, technicky je ROZHODNĚ úplně někde jinde než minimálně polovina ostatních.

81
Ludvík
Reagovat

V Bottom 3 jsem všech 5 hlasů dal Freddymu, je sympaťák v porovnání se Sarou a Bratavio, jsem rád že jdou ti dva domů, konečně! Příště by mohla ještě odejít Honey G

82
VojtaP
Reagovat

to bylo jasný, chvíli jsem se bál, že to Simon pošle do Deadlocku, naštěstí ale nebyl tak šílený. Téma na příští týden je zajímavé…

83
yeey
Reagovat

@Ludvík: pamatuju si to dobre, ze ses v UK ? ze ti ta appka funguje, vis? :-)

84
Ludvík
Reagovat

@yeey: Jop já jsem v UK, proto funguje :) docela dobrá appka, hlavně ten FIFTH JUDGE, dávají tam ankety, a je celkem krásně vidět kdo postoupí a kdo ne :D třeba u Freddyho jsem věděl že půjde dál protože tam nechali ankteu a on to ovládl :D

85
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: Já být Simonem tak to do Deadlocku pošlu už jen proto že by mě zajímalo kdo má víc hlasů a taky proto že mám rád adrenalin a pořádný vzrůšo. Jinak téma na příští týden je sice Motown jestli sem to dobře pochopil ale co chybělo a mohly to být Louisovy zamilované hity.

86
yeey
Reagovat

@Honza: musim uznat, ze ty emoce byly tentokrat aspon trochu uveritelny…. ale uz z toho, ze byla v sing-off a dokonce ani nevyhrala ten life-line vote, coz jsem ja teda celkem ocekaval, je videt, ze ji to lidi moc nebasti… Saary je mi v podstate lito, je to jedna z tech lidi, co maj vyborny hlas a jsou hrozne ambiciozni, ale proste je to moc videt… ja se takovych normalne zastavam, ale u Saary je to navic spojeno s dost otravnym hranym diblikovstvim, coz je i na me moc.. :-)

87
yeey
Reagovat

@Ludvík: sem si prave rikal, ze to tu v minulych letech nekdo zkousel a nefungovalo to (z ČR), resp. to neslo ani stahnout zejo :-) ….. ne ze bych tam letos mel pro koho hlasovat …. :-DDDD

88
Monika
Reagovat

Vecna skoda, tak rada bych se zbavila Saary. Je z nich nejprotivnejsi, nesympaticka ambiciozni nana. Tak snad priste.

89
Monika
Reagovat

Poustela jsem si ten uvodni song, co tam ta blbka Saara zas vyvadi vedle Simona v tom zlativem oblecku, ja z ni nemuzu, to se proste neda, takhle se ztrapnovat. Nechapu, ze to nevidi. Fakt by me zajimal duvod proc ji Sharon vzala do live show.

90
Monika
Reagovat

Skoda, ze to Simon neposlal do deadlocku, je to napinavejsi a mozna by bylo i prekvapeni. Saara je tak protivna, ze bych se ani trochu nedivila, kdyby skoncila uplne posledni. Z toho bych mela desnou radost, ze ji i ti sasci dokazali porazit.

91
Willandraify
Reagovat

Nekdo jste tu psal, ze jsou planovane twisty na life, tak kde jsou? Vsak se na to skoro ani neda divat, sem doufala v nejake ty DK, kdyz navic tam jsou jen 2 skupiny…Ta Saara je vazne priserna, strasne teatralni, afektovana a jeste bylo celkem vtipny, jak ji tam Nicol mirne odstrcila, kdyz se probojovavala za tim svym sverencem..:D Takovy svetly moment dnesniho life :D

92
Honza
Reagovat

@yeey: jako mně jí je taky trochu i líto právě :D ale myslím, že je tam fakt o tolik víc špatných zpěváků, že si Bottom 2 ani náhodou nezasloužila. Takže jen bych tu trochu rád Saaru vyzdvihl – sympatie jsou jiná věc, ale technicky je to alespoň v letošní sestavě jedna z nejlepších soutěžící v TOP 12.
Nevím, pár lidí (a kdo tomu asi velí? :D) mi tu připadá teda hodně zakomplexovaných. :)

93
Willandraify
Reagovat

@Honza: To neni o zakomplexovanosti…Ono jako zpivat umi dobre, ale je to zkratka az moc prehravany…Neni nahoda, ze je takhle neoblibena a skoncila v bottom 3..Jak vidis, neni to pouze o zpevu…Kdyby to tak bylo, misto ni tam zahuci Honey G, ze…;)

94
yeey
Reagovat

@Honza: zakomplexovanych lidi je tu (tradicne) vic, nevim, koho mas na mysli :-) ale Saara byla v sing-off dobra, i kdyz ta jeji „snaha“ z toho taky strikala, ale samozrejme zvalcovala Bratavio hochy naprosto jednoznacne, zaslouzeny postup… technicky je skvela, o tom zadna, to ovsem byl Peyton ad. taky :-/

btw kez by treba on byl nahradnou za ta nezvedena dvojcata (dvojce), nedavno jsem videl video, kde vypravi, jak vyrustal ve Virginii (in the middle of nowhere), jak ho jeho rodice (otec-knez) podporovali, kdyz zjistili, ze je gay, jak se prestehoval do Evropy, strasne zajimavej typek… absolutne nechapu, jak se mohl nedostat do live shows… bohuzel samozrejme pochybuju, ze zrovna on by byl nahradou za The Brooks…:-/

95
Monika
Reagovat

To, ze neni Peyton v live show ja chapu. Vubec se tam nehodi, ma uplne jinej peveckej styl, je to old school, uplne scifi hodit ho do moderni show. Ja nepobiram, ze tam neni Niall a jJmes. Vubec ten James mohl pekne zamichat kartama, je to strasne zvlastni zpevak.

96
Honzad
Reagovat

Tak jsem se k tomu dostal až dnes, v podstatě souhlas většinou zde napsanou, absolutně průměrný večer, osobně vidím největší potenciál u Sam, která se může kolo od kola zlepšovat a asi bych jí to i nejvíc přál.

@DJ Vlado: Vlado, nezlob se na mě, ale nechtělo by to trochu umírněnosti? Já chápu, že to prožíváš asi trošku víc, než je zdrávo, ale odpusť si svou ryze neobjektivní nenávist vůči Mattovi. Nazývat někoho kokotem jen proto, že ti není sympatický a že je dle tvé (ničím nepodložené) teorie protěžovaným soutěžícím jedoucím na vítězství, je docela ubohost. Je to normální mladý kluk, co umí zpívat (navíc ve stylu, který je Britům blízký) a v soutěži si plní svůj sen, neudělal absolutně nic špatného. Taky to není můj šálek kávy a mám raději jiný druh zpěváků, ale i kdyby to náhodou byl opravdu „chosen one“, co s tím má jako dělat jiného, než prostě zpívat? Odstoupit, aby ses na něj nemusel dívat? V sobotu patřil k tomu jasně nejlepšímu (což nebylo zas tak moc těžké), ale to bys musel vytáhnout hlavu ze své zahleděnosti do pubertálních zpěvaček, abys to dokázal uznat. Tvé rekapy čtu rád, ale tímhle v mých očích ztrácíš jakoukoliv soudnost. Howgh.

97
Tomáš
Reagovat

@Monika: Souhlasím s tebou, taky bych dal deadlock protože by mě moc zajímalo kdo měl víc hlasů. Kdybych si měl vsadit tak bych sice vsadil spíš na to že Bratavio byli i v hlasování poslední ale jeden nikdy neví….snad po skončení soutěže ukážou výsledky hlasování, loni jak vyhrála ta Luisa tak je zveřejnili pokud se nepletu.

@Willandraify: Já to vidím tak, že žádné DK asi už nebudou, jedině že by tam dali někoho hned příště. Nemůžou nasadit nového soutěžícího v půlce Live Shows, to by bylo nefér k ostatním. Správně by samozřejmě měl Brooks Way někdo nahradit ale jestli měli včera vypadnout původně dva tak tou jejich diskvalifikací se to vyrovnalo a už nikdo nový nepřijde ( a taky se to asi bude hodit produkci pokud skutečně tlačí na výhru Matta ). A už vůbec si nemyslím že by jako náhradník přišel někdo jiný než vokání skupina, vždyť to by nedávalo smysl. I když co tady vlastně dává smysl…

98
Tomáš
Reagovat

Podle mě pořadí v jakém je včera moderátor posílal do bezpečí klidně může odpovídat jejich umístění v hlasování diváků. Vždyť na tom že byla Relley nejlepší se shodli snad všichni, takže mohla v pohodě včerejší kolo vyhrát. A mohla by i do budoucna ohrozit Matta. 5 After Midnight na druhém místě by sice byli trochu překvapení, ale když vezmeme v potaz že třetí kapela do Live Shows ani nenastoupila a Bratavio byli od začátku na odpis, tak se jim od cílovek vokálních skupin nijak netříštily hlasy a mohlo to stačit na vysoké umístění. Pak už to docela odpovídalo.

99
Honza
Reagovat

@Willandraify: Netvrdím, že je to jen o zpěvu, ale je to tady samý „Saara je hrozná“, ale přitom pěvecky rozhodně z těch lepších.
@yeey: Na mysli mám mou oblíbenou Monču samozřejmě. :D :D Jinak jako jasně, je to nejhorší TOP 12 co kdy byla, taky jsem měl jiné favority. Ale osobně Saaru (narozdíl od x dalších) nepovažuju za to nejhorší letos.

100
Willandraify
Reagovat

@Honza: Tak Saara nejhorsi pevecky neni samozrejme, ale holt neni to cup of tea vetsiny britu, co sem se tak bavila, vsichni rikaj, ze beztak ji tam produkce natlacila jako mrtvou vahu..Tak nevim, ja sem si naivne myslela, ze vazne je to hlasovaci soutez, ale asi tady mate pravdu, ze je to zfixlovany :/ Treba prekvapi, pokud ji pomuzou zapracovat na projevu, ti profesionalove tam musi vedet, co je spatne…Mne se treba na castingu libila, ale pak to co predvedla na 6 chair challenge, tim se pro me uplne odstrelila..

101
Tomáš
Reagovat

To není to jen o zpěvu protože to není Hlas ale je to X Factor takže soutěžící musí mít i určité charisma a právě ten X Factor a ten pro mě Saara nemá žádný, spíš je naopak protivná. Ale marně v této sestavě hledat kdo ten X Factor má. Snad Relley, Emily? Ale ti co ho skutečně měli už sou bohužel dávno doma. :D

102
Lucas
Reagovat

Tak prej se The Brooks definitivně nevrátí a nahradí je jiná skupina.. to jsem zvědavej.

103
DJ Vlado
Reagovat

@Lucas: To by mohly být 4 Of Diamonds, což by bylo super :-)

104
Lucas
Reagovat

@DJ Vlado: Taky v to doufám :)

105
Patrik
Reagovat

Tady si stahnete X Factor aplikaci a mužete hlasovat https://www.aptoide.com/app/com.tellybug.xfactor/x-factor

106
Tomáš
Reagovat

@Patrik: Ale z ČR hlasovat stejně nejde ne a nebo snad jo?

107
VojtaP
Reagovat

Tak náhradnicemi za Brooks jsou 4 Of Diamonds! :D Aspoň, že tady se nesekli.

108
danek
Reagovat

Vrátí se 4 diamanty

109
Ludvík
Reagovat

@Lucas: Nejsem si úplně jistý jestli budeš moci hlasovat, musíš se něco jako registrovat abys mohl hlasovat a myslím, že to vyžaduje potvrzení lokace tvého telefonu.

110
Honza
Reagovat

Yeeees, 4 Of Diamonds!
Ani ten úspěch Louisovi nepřeju ale! :D I když dost možná stejně posere mentoring, jak ho tak znám a vypadnou za pár kol. :( :D
V každém případě by byl nářez, když by to nakonec vyhráli, čímž by se krásně dokázalo, jak ten výběr letos solidně po.rali… <3 :D

111
Tomáš
Reagovat

Tak sem si pro zajímavost ty 4 Of Diamonds pustil v Judges House a musím říct, že sou to sice hezké holky ale moje favoritky to velmi pravděpodobně nebudou. Asi jim to ladí a zpívají dobře ale nebyl to šálek mojí kávy. Možná to bylo blbou písničkou…pro mě sou po prvním dojmu tuctové a zapomenutelné, nezaujaly mě.

112
yeey
Reagovat

Hmm… 4 Of Diamonds… tusim, ze stejnak brzy vypadnou…. proc nemohli nekoho zmlatit treba Honey G nebo Ryan, tam by se to nahrazovalo lip :-D Skoda, ze toho nahradnika nevybirali ze vsech kategorii, i kdyz by to asi bylo ke skupinam hodne nefer (samozrejme oni uz kategorii do poctu jen jejich mentorem:-)))

113
Tomáš
Reagovat

@yeey: Tak jeď do Velké Británie, začni hučet do Emily a třeba ti Ryan jednu ubalí. :D Pak bude nahrazen Niallem a všichni budeme spokojeni…kromě tebe. :D A vyprovokovat k něčemu Honey G by vzhledem k její rázné povaze taky nemuselo být tak těžké. :-) A hned tam máš Paytona. Pak nám tě sem pošlou po kouskách. :D

114
yeey
Reagovat

@Tomáš: jako chci se do UK podivat, uz dlouho sem tam nebyl, uvidim, co se da delat…….:-D

115
Vojtap
Reagovat

@yeey: ha jsem za 4 of Diamonds rád, alespoň malé zadostiučinění. Samozřejmě bych tam raději viděl jiné, ale co už. Klidně by se mohla opakovat situace s Amelii Lilly a mohly by dojít až do Finále, i když tomu diky jejich mentorovi nevěřím. Louis není zrovna znám láskou ke Girlbandum.

116
Patrik
Reagovat

Nevíte jak to bude při Grand Finale s vítězným singlem jestli to bude cover nebo bude napsaná nová písen jak to je Au a v Dánské verzi ??????

117
VojtaP
Reagovat

@Patrik: v UK to byl zatím kromě 2. řady vždycky cover. Vzhledem k tomu, jak minulý rok Louisa se singlem (ne)umístila, tak možná Simon zvolí jinou taktiku.

Přidat komentář