Panáček v reality show

Výměna manželek 2016: Lukáš vs. Stáňa

5. Říjen 2016 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titl.VM

Homosexuální páry jsme už ve Výměně manželek viděli, to diváka nijak nepřekvapí. Tyto díly byly pohodové, žádný větší konflikt. V dnešním díle to možná bude vše jinak, protože jedním z páru je mediálně známý gay Lukáš. Do podvědomí diváků se zapsal svým hysterickým a arogantním chováním v konkurenčním Prostřenu. Ohání se svým těžkým životem, styky s celebritami, přitom je to labilní lhář a podle článků na internetu i podvodník. Už předem lituji jeho novou rodinu.

Vyměněné rodiny

lukas

První pár je z Prahy a tvoří ho Lukáš (25) a Vojta (22).

stana

Na druhé straně se seznámíme se Stáňou (37), Michalem (33), dcerami Terezkou (2), Áňou (15), Týnou (17) a synem Kubou (10), kteří žijí v Brandýsku.

Výměna manželek má být netradiční právě v tom, že na Michala nečeká náhradní manželka, ale manžel Lukáš. Lukáš se přihlásil s přítelem proto, že miluje kamery a slávu. Dělá mu dobře, když si na něj lidé na ulici ukazují a je jim povědomý. Jeho velikým idolem je Madonna, která má údajně podobný životní osud jako on. Homosexuální pár je naprosto posedlý úklidem. V jejich domácnosti se třikrát denně vytírá podlaha a třikrát týdně myjí okna. Jak se s tím popere náhradní manželka Stáňa?
Sledujte dnes od 20.20 na TV Nova.

Zdroj: vymena.nova.cz a Fb stránky Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
Lady XL
Reagovat

Jen jedna připomínka – kde mají „chlapci“ dítě? Měla jsem za to, že „manželka“ má ukázat, že se v cizí rodině umí postarat o domácnost tj. včetně dětí…. Takže „exotika“ za každou cenu co? Fuj. To individuum mi stačilo v Prostřenu…. :-(

Reagovat

@Lady XL: Tady asi kvůli „senzaci“ být dítě nemusí, už tam byly dvě holky a taky bezdětné. Prostřeno jsem dávno vypustila, ale na tohohle vola jsem se dívala, strašný týden blbců, takže stačilo, o vaření to dávno není.

3
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Já se právě na výměnu už téměř nedívám, občas náhodou vidím jen konec. Prostřeno taky vidím jen občas a taky jen kousky. Ovšem tenhle dáreček jsem náhodou viděla akorát při jeho vaření a málem jsem běžela kamsi… Zvedl se mi totiž žaludek při pohledu na jeho „tanec“. Bylo to jak v hororu a ještě blbým. Kdo by tušil, že mluví pravdu, že o něm ještě uslyšíme a uvidíme, „kdo bude slavný“…. :-(.

Reagovat

@Lady XL: Neměla bych to říkat, ale já už VM sleduji jen hodně okrajově, minule jsem to nestihla vůbec. Dnes ještě nevím zda budu mít vůbec náladu se dívat. Uvažuji, že tohle je poslední článek k VM, zájem fakt nulový.

5
CS
Reagovat

VM nesleduji, ale když už to bylo tak jsem na to koukla a musím říct, že to bylo super, reakce většiny se dají pochopit, až na ty debilní kecy AROGANTNÍ Týny, odporné chování a hnusné pohledy! Sama ani malou sestru nepřebalí! Přesně řečeno: “ Je to namyšlenej spratek“

6
Tomáš
Reagovat

Tak teda chtě nechtě musím reagovat na dnešní Výměnu. Šel sem do sledování tohoto dílu s tím že nejhorší osobou tam samozřejmě bude Lukáš ale nakonec to dopadlo všechno úplně jinak…ta Týna ho překonala nekonečněkrát. To je tak neskutečně namistrovanej a nesympatickej fracek, co se jen tak nevidí…kolik jí vlastně je že si vyhuluje v bytě a válí se tam se svým na první pohled retardovaným přítelem? Já mít takovou dceru, tak ji i s tím jejím retardem s náušničkou okamžitě nakopu do p*dele a vypráskám z bytu…opravdu takovéhle sebestředné a namyšlené k*ávy nenávidím protože s nimi mám bohužel vlastní zkušenosti…ta byla neskutečně odporná. Její výchovu rodiče absolutně nezvládli, tam je něco opravdu hodně špatně…a tatínek od rodiny byl nakonec psychicky ještě labilnější než Lukáš a neustále se utápěl v alkoholu, akorát paní byla relativně v pohodě ale sama to neutáhne. Takže nakonec gay pár vyšel z Výměny o poznání lépe a to hlavně díky Vojtovi, který se ukázal jako překvapivě vyrovnaný člověk co to má v hlavě srovnané. Lukáš je prostě Lukáš ale nakonec mi nepřišel až tak hrozný jak sem čekal i když to předčasně ukončil….

Reagovat

Týna fracek, ale děti si tak rodiče vychovali, občas přece jen dělala a starala se. Lukáš od první chvíle negativní ke všemu a ke všem. Myslel si, že bude za hvězdu a byl totální nula. Stejně jako v Prostřenu. Já, já, Jájinek bez kousku sebereflexe. Nechápu, kdo s ním vydrží. Být to naopak a Lukáš být doma se Stáňou, dopadne to úplně stejně, tedy že to opět nezvládne. Ostuda celé gay komunity.
Kdo mi z toho vyšel nejhůře? Produkce Novy, která tyto trosky vybírá! VM už není o tom jak to nová žena zvládne v nové rodině, ale o tom, jak vytahat co nejvíc špíny na obrazovku.

http://vymena.nova.cz/clanek/novinky/zivot-po-vymene-tohle-uz-bylo-moc-lukas-me-na-ral-zuri-dnes-stanislava.html

8
vrrr
Reagovat

@Ajda: No Lukáš sice byl negativní, na druhou stranu když viděl hned na začátku jak je z něj náhradní manžel vyřízený, tak jak se měl asi chovat? Moc možností jak mezi tu náhradní rodinu zapadnout mu to tedy nedávalo a tak asi nakonec raději rezignoval a vzdal to…a s tou namistrovanou dcerou se to tam asi ani zvládnout nedalo. Manžel řeší problémy alkoholem, paní asi byla při výchově až moc hodná a je spíš kamarádka dětí než jejich matka a proto je výsledek výchovy tak ubohý.

9
Lady XL
Reagovat

Viděla jsem jen útržky – i tak stačilo… Pochopila jsem, že až po natočení této výměny šel do Prostřena (v Prostřenu už byl ženatý). Tak proto nám pak v Prostřenu vyhrožoval, že uvidíme, kdo bude slavný :-D…. Ajda má pravdu, Stáňa v ukázce má pravdu – je líný a tak uklízí malinký byt. Barák je už moc práce na úklid. A jakmile ho neoslavují, hroutí se a rezignuje. Stejně se choval v Prostřenu, stejně tady. Věřím, že kdyby jeho partner byl v rodině, že by si spíš s nimi sedl než Lukáš. Ovšem dcera a zbytek starších dětí nezvládnuty ani manželem. Jak on může dopustit, aby vše doma viselo na nemocné manželce?? Jak se on chová k ní, tak se pak chovají i dcery. Paní to ve VM řekla, že je jim spíš kamarádkou než matkou, teď na to doplácí.
No snad Lukáše delší dobu v tv neuvidíme – pevně doufám!!

10
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Po Lukášově excelentním výkonu v Prostřenu ho očekávám v další řadě Master chef a nějaká talentová soutěž ho určitě taky zláká.

11
Eli
Reagovat

Lukáš je prostě hysterické pako, ale i když jsem čekala, že bude on ten nejhorší z celé výměny, tak na přesdržku byla Týna. Ježíš, ta by jela – takového namachrovaného spratka jsem už dlouho neviděla a já tam být, tak by na 100% jednu (?) slízla už jen za ta sprostá slova a vyhulování držky doma. Toho jejího retard přítele, o tom nemá cenu mluvit – jsou to prostě dvojka :-( Boože, jak to může ta její máma snášet – obě holky líný, držkatý a do toho ještě nakvartýrovanej retard, kterej s ničím nepomůže… Tatínek taky škoda mluvit… Lituju maminku, ale co si vychovala, to má – bohužel…

12
Milda
Reagovat

@Eli: Přesně jak ta Týna říkala že má chuť dát Lukášovi pěstí, tak já v tu chvíli měla už nějakou dobu chuť dát pěstí jí. :D Opravdu neskutečná čůza, nejhorší z celého dílu. Tohle je přímo abnormální selhání výchovy v rodině.

13
1pravda1
Reagovat

Lukáš je psychicky narušený gay, a ještě chtěli původně adoptovat dítě!!!! až to zákony dovolí. Ovšem ta dcera – blbka – co si zapaluje s dlouhými vlasy cigaretu u plyňáku z plotýnky, sprostá jak dlaždič před malou sestrou, líná jako veš, tak ta matka se tedy za tu výchovu může stydět! Táta chlastá jak duha a není schopen vydržet bez manželky týden, co kdyby byla v nemocnici, to se tam ta rodina uhulí a uchlastá.

14
spania
Reagovat

Rozhodně nebyla vina jenom na straně Lukáše.Oni mu od začátku nedali šanci!Chlap na druhé straně byl psychopat a alkoholik,jestli to někdo nezvládal,tak to byl on!Už ta jeho reakce,když zjistil,že místo ženské přijel gay Lukáš!A pak si řekl,že mu prostě nedá šanci a bude dělat všechno sám.Není pravda,že Lukáš nechtěl nic dělat,ale oni ho k ničemu nepustili a pak si jenom stěžovali.Holky byly rozmazlené,sprosté,ta jedna jenom hulila a nic ji nezajímalo.To teda byla rodinka,té ženské se divím,protože se zdála celkem fajn.Klukům držím palce :-)

15
rolly
Reagovat

No nic naplat, asi bylo původním záměrem tohoto dílu dát tam hysterického gaye Lukáše, který bude dělat scény, budou s ním problémy a zvedne to sledovanost. Jenže se všechno otočilo naruby – Lukáš se místo toho v cizí rodině uzavřel do sebe a díky naprosto nechutné, rozmazlené a zlé dceři od druhé rodiny a jejímu tatínkovi pijákovi vyšel Lukáš z této Výměny nakonec jako vítěz ( na čemž má zase velký podíl i jeho partner Vojta, který je asi opravdu fajn kluk a třeba se mu časem povede Lukáše trochu navést na správnou cestu). Tak to se tedy opravdu povedlo. Ta rodina s dětmi se ukázala v hodně špatném světle…

16
Ajda
Reagovat

Trapnější než Lukáš a Týna dohromady je zdejší „inteligent“, co z jedné IP píše pod šesti jmény! To už asi nebude náhoda, že?! Ubohé a na blokaci.

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-filmy-kino-a-tv/422813/sileny-gay-lukas-z-vymeny-manzelek-lzi-a-vyhruzky.html

17
Lola
Reagovat

Lukáš nemohl zastat roli matky a manželky v nové domácnosti, protože on sám by potřeboval mámu, je mladý a nezkušený s touhou se zviditelnit. Na druhé straně dospívající dcera by neměla mít problém zastat svoji mámu a ve vlastním prostředí se o sourozence umět postarat. Pak by nemusel hysterický otec kolabovat. Kouření dětí, otec řeší vše rumem, dcera řekne, že se otec chová jak blbeček, manžel svoji ženě, že je tele. Já nevím, a to je prostředí kde mají mamku s překonanou rakovinou. Nechápu😥

18
Ajda
Reagovat

Nebaví vás VM z produkce Novy? Doporučuji nové slovenské Zámeny :-)

https://www.youtube.com/watch?v=FFoNxMVTXGo

Přidat komentář