Panáček v reality show

Popelka (3.10. – 7.10.): Sexy v černém

3. Říjen 2016 | napsal(a): | reality show: Popelka

pop1

I když nemusí, sahají Popelky často po černé barvě. Když se jim tak líbí, vyhlásil Osmany téma pro tento týden – Sexy v černé! Každá jiná barva je zakázána a originalitě se meze nekladou.

Popelky

POPELKY

První nakupuje Blanka (48), další dny uvidíme kamarádky Danu (47) a Janu (48). Jak asi objektivně budou holky bodovat jedna druhou? Poslední se představí maminka na mateřské dovolené Denisa (21).

Pondělí – Blanka

blanka

17 bodů

Úterý – Jana

Jana
24 bodů

Středa – Dana

Dana

27 bodů

Čtvrtek – Denisa

Denisa

28 bodů

Pátek – FINÁLE

finale2

Tabulku s Osmanyho body dnes vůbec neukázali.

Pořadí:
1. Dana
2. Denisa
3. Jana
4. Blanka

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 81
Reagovat

Neviděla jsem to v tahu (až ráno), jen jsem přeskákala díl kvůli fotkám. Opět inteligentně detailní záběr na páteční finále, takže už žádné překvapení.
Dnešní zanedbaná paní, ať se nikdo nezlobí, ale vyžilá prostitutka IV. cenové skupiny – lacinost, nic sexy.
Nechápu, když ví, že jí zaberou nohy kvůli botám, že si před soutěží nezašla na pedikúru (není první). Její rozpraskané paty prosvítaly i přes nevhodné punčochy v otevřených botách.
Dvě kamarádky? Jak se asi obodují?

2
Tempera
Reagovat

To myslí TV vážně? Ona už ta titulní fotka se 4 soutěžícími stojí za to. Paní Blanka je přírodní úkaz, něco jako jeskyně hrůzy. To se snad ani nedá komentovat. Na FB jednoznačně jedno mínus za druhým. Ale kdyby mi paní dala aspoň 10 % svého sebevědomí, byla bych ráda. Jinak se těším, až odjede do Prahy dělat tu modelku, s radostí se půjdu podívat.

3
Jarka
Reagovat

Tak to byla tedy BOMBA!! Je to vůbec možné? Paní Blanka vypadala jako když si odskočila z Perlovky.

4
Martina
Reagovat

Téma suprovní. Vadí mi vykukující lem punnčoch, tékoženkyy je tam taky moc – věřím, že to paní později vynosí. Tílko na ramínka – pěkné, pro starší paní diskutabilní. Celkově jsem z outfitu trochu rozpačitá, ale neodsuzovala bych jej, určtě nepostrádá sexynádech, možná přijdou horší. Hodnotím pouze s fotek. A děkuji za ně. Jo boty- ty jsou havarijní.

5
Eliška
Reagovat

Bundička pěkná a kabelka. Na celkovém outfitu je vidět, že Blanka myslela na to, jak si oblečení vezme na motorku. Měla by jít nejenom na pedikůru ( ty paty byly vidět i přes punčochy), ale i k zubaři.

6
Kristýna
Reagovat

Viděla jsem jenom fota – téma dobrý ale to pondělní oblečení je divné!! Páskované boty a boty s otevřenou špičkou či patou se nenosí na punčochy.

7
Jája
Reagovat

HLEDÁ SE Elko, jestli ho někdo najde, ať nám posune Návštěvníky. Děkuji za diskutující :)

8
Julie
Reagovat

Téma pro tento týden je skvělé. Paní Blanka to ale tak trochu „přestřelila“. Navlíkat se v jejím věku do kraťoučké sukýnky je směšné. A dělat ze zebe frajerku od motorkářů s tím co má v ústech je ostudné. Tentokrát se mi líbila jen bunda a hodinky.

Reagovat

Sjela jsem celý díl a hlas i (ne)upravenost Blanky jen podtrhávala lacinost výsledku.
Paní si koupila komplet outfit – od spodních kalhotek, přes podprsenku až po bundu. Škoda, že víc neinvestovala do kvalitnějších kousků. Oblečení včetně bot i kabelky (4148,-) bylo levnější, než hodinky a náušnice (5748,-), s tím by také měli něco udělat.

10
amana
Reagovat

No kdo asi vyhraje,mladá,páč zbytek absolutně bez vkusu.Ty 2 matróny-kamarádky,ještě jim není 50,a teda ty věci co nosí,babský modely z tržnice hadr!!! Dnešní Dana má byt přeplácanej a barevnej jako cikáni,kteří si na to potrpěj.Hlavně,že řekla,že padesátkou život nekončí,a manžel ji doplnil,že je moderní,hahaha.Účes alá 80.léta,ta její kámoška jakbysmet,no děs,ale včera pomlouvaly Blanku,ta je stejně stará,i když taky případ,ale ve srovnání s těma dvěma je to furt ta lepší varianta.Lepší výstřední,než unylé modely,které nenosí snad ani 70leté babčy.

11
Xaveraj
Reagovat

Ajaj..jsem tu fakt dlouho nebyla a ani jsem na pořad nekoukala, bohužel ženská zvědavost zvítězila. Co dodat, téma opravdu fajn, skutečnost hrůzná. Až mi je té Blanky té první, jestli jsem nepopletla jméno, fakt líto..ty jí daji ty dvě kámošky..no jo, vlezla tam za určitým účelem…

12
Ajda
Reagovat

@amana: Já bych na mladou nesázela, Osmany na začátku říká, že s holkou, co má top jako ona by po ulici nešel, je to jak podprsenka, hrůza.

Co tam dnes bylo sexy? NIC! Otřesné vetešnictví v bytě, poradce na ránu, šatník nezaslouží ani komentář, madam mimo soutěž jak ze střelnice, hlavně že je prý „moderní“. Kocour v botách, holt další …. :-(

13
Tempera
Reagovat

Asi to není dobré téma pro vyšší věkovou skupinu. Na FB kdosi napsal, že vypadá jako Mrakomor, fakt, ještě chyběl širák. Boty byly moc vysoké a výplň k modelu neseděla. Včera ty dvě kamarádky fest kritizovaly byt Blanky. Já jsem o dost starší, než paní Jana, ale její byt vypadal jako z dob mých babiček. Ale to jen na okraj, byt se nehodnotí. A že si paní nakoupí kamion kabelek a tričíček ještě neznamená, že vypadá mladistvě. Ale obávám se, že asi vyhraje.

14
Jarka
Reagovat

Paní Jana si ještě měla koupit bičík a koně. Sexy opravdu velká nula a ten byt!! no hrůza!

15
Ajda
Reagovat

@Tempera: Nevyhraje! Ale je tak trapná, že si na svůj profil dala fotky z finále. Už se to propírá na fb. Mrakomor mi unikl, ale je to trefné :-)

Je vidět, jak jsou všechny znalé módy, ale asi jen té z ulice. Vůbec je nenapadlo, že malé černé patří do každého šatníku a jsou sexy. Jenže když vidím jejich šatník, co čekat.

16
magdalenka
Reagovat

Děvčata aspoň není nuda. Dnes opět nic moc, vědí vůbec zúčastněné dámy co to je sexy? Přisprostlý včerejší outfit a dnešní „narvání se“ do kůže asi určitě ne. Tak strašný byt jaký dnes ukázali jsem ještě neviděla.

17
Ela
Reagovat

Paní Jana byla dnes lepší než Blanka v pondělí ale sexy nebyla ani jedna. Tak uvidíme jaké to bude mít další Popelka. A ten byt fakt nepopsatelný chaos.

18
Martina
Reagovat

Úterní Popelka – na svoji postavu naprosto nevhodně. Boty jsou škaredé, triko taky. Bunda dobrý, kalhoty na štíhlou, kabelka nic o ničem.

19
Hana
Reagovat

Původně jsem se na Popelky začala dívat proto, že jsem si moc nevěřila při nakupování, kombinování a vůbec doplňování šatníku a hledala jsem inspiraci. Ale to, co vidím v pořadu, mi řádně zvedlo sebevědomí! Nejvíc je mi líto Osmanyho ( i když s ním nesouhlasím bezvýhradně), že tohle musí hodnotit a ještě u toho nikoho neurazit. Při jeho jazykovém hendikepu je to fakt úctyhodný výkon. Já bych tedy byla daleko nemilosrdnější! Většina dam nejen postrádá jakýkoliv vkus a sebereflexi, ale mají základní problém s pochopením zadání.
V tomto díle tipuju na vítězku mladou maminku. Ne proto, že je mladá, štíhlá a hezká, ale podle vyjadřování mi připadá z celé sestavy „nejpříčetnější“. Jen by mě zajímalo, zda je to taktika produkce – vybírat takto bizarní jedince – nebo se “ normální“ ženy do pořadu nehlásí ?!
Dnes už mě z celého pořadu nejvíc baví zdejší komentáře a za to všem zúčastněným tímto děkuji :-))

20
maya
Reagovat

Když jsem si přečetla komentáře, ulevilo se mi, už jsem si myslela, že jsem moc kritická. Když jsem poprvé uviděla ty dvě kamarádky, napadlo mě, že jejich vkus bude na nějaké provinční úrovni. Nechci nikoho urazit , úterní Popelka by si měla místo kvantity pořídit kvalitu v oblečení. Byt má opravdu chaoticky přeplněný hloupostmi, z barevnosti by mě asi kleplo. Ta dnešní Popelka na tom bude asi stejně. Paní Blanka se mi také nelíbila i když je drobná, věk neoklame. Jinak si myslím, že si obě pletou „být sexy“ se stylem „domina“. Většina žen, které se hlásí do pořadu, mi připadá módou nepolibena, tento pořad by to měl asi zlepšit, ale nějak se to nedaří. Vždyť jen kolikrát už bylo řečeno, že do otevřených bot se nenosí punčochy, že boty a kabelka nemusí být stejné barvy, že zlaté a stříbrné šperky se mohou kombinovat, je to otázka citu – a pořád se to opakuje v kritikach, snad toho OL ani neslyší.

21
Gina
Reagovat

Včerejší Popelka měla k sexy černé daleko a dorazila to vysokýma kozačkama které z ní udělaly „husara“ a její „byteček“ chvíli jsem nevěřícně koukala zda se jí loupe tapeta na zdi až jsem pochopila ,že je to schválně všude!! no každý máme jiný vkus jen ten prach z těch serepetiček utírat to musí být opruz.
Ještě k paní Blance (motorkářka) tak ta je úplně mimo mísu, Domina hadr a asi tu modelku co pujde dělat do Prahy tak to bude v sadomaso salonu ten její přítel bude asi znalec v tom oboru.Hodí se k sobě …

22
Ivča
Reagovat

Tyyy vago, nový výraz do slovníku… „oufit“ :D :D :D

23
Ivča
Reagovat

mě vždycky baví, jak se ty slečny a paní procházejí tím nákupním centrem hrdě, jakoby si mohly dovolit utrácet tolik ze svého a neměly ty prachy „půjčené“ :-))) ale paní vypadá v životě spokojeně a to je hlavní.
Btw. nevím nevím, Jestli si Estée Lauder dělá zrovna dobrou reklamu, když tam líčí „Popelky“ zdarma… včera i dnes byl make-up očí docela zvládnutý, ale ta výrazná rtěnka k tomu byla jako pěst na oko, obě „Popelky“ byly prostě strašně zmalované…

24
Julie
Reagovat

Popelka Jana to dle mého moc sexy nepojala. Bunda, náušnice a možná kabelka. Ostatní bych vyměnila. Alespoň nějaký topík či halenku s výstřihem ! Ani boty jí nesluší, navíc bez podpatků se bude kolébat jak kachna. Jsem moc zvěvadá, jak to zvládne její kamarádka. Souhlasím s Ivčou, rtěnky byly děsné.

25
XaveraJ
Reagovat

zdravím ženy, všimly jste si jak je fotí jakoby seshora? Tak fotograf nefotí, pokud nechce udělat něco schválně.. celebrity fotí všichni zespoda. Už to by nám mělo být divné, pak jak píšete to šminkování od EL, no proč ne, ale musely by líčit fakt maskérky, které to umí, opravdu dají to praštěnou těžce vybarvenou rtěnkou každé babě pecku a jsou jak od kolotočů v nejlepším případě řečeno. Nejsem žádný ,,disajnér,, ale nalíčila bych je o 200 procent lépe, co takhle krém, BB, co krycí tyčinky, to jsem tam neviděla, jen na tváře narvaly něco, jak už tu bylo řečeno ,, Marfušovské,, já nevím, jestli z nás dělají blbky, nebo je to účel, nebo nemají prachy, nebo prostě nevím. Ale je to jako se vším, nikoho a ničeho se nedovoláme, pokud tedy jedna z nich nebo i více se nevzbouří a dají nahlas vědět do éteru jak se věci mají…jinak jako motorkářka se oblékám mnohem lépe a normálně a malé černé nebo i odpo lady šaty mohou být sakra sexy, no to by to musely pochopit, zdravím a vydržme..

26
Ajda
Reagovat

Pamatujete v NM vždy pečlivě odlíčili pleť a začínali vizážistky komplet od základu. Dokázaly zachránit i nepovedený model, protože líčení i účes býval většinou perfektní. Patlalka z EL jen přetře stávající, přidá barvy, kvalitní matný pudr asi nemají v nabídce, každá se leskne jak usmažená kobliha. Platí si tím reklamu, ale mě spíš odrazují k návštěvě. Tady stejně platí, že cena je značka, ne vždy kvalita.

ad Fotograf – amatérská kamera, střih, zvuk, fotograf, prostě Barrandov, co čekat.

27
Tempera
Reagovat

Chtěla jsem se ještě podívat na FB Jany, ale zjistila jsem, že její příspěvky na FB Popelka byly vymazány.

29
Tempera
Reagovat

@Ajda: Díky.

30
amana
Reagovat

Tak dneska opět bomba v líčení-panoptikum,paní má úzké rty,a
ta rtěnka jí je eště víc ztenčila.
Jana ten robustní přívěsek ve tvaru srdce,to sem se musela smát.Jak je to s poradcema,tam je podmínka mít s sebou chlapa?Protože ani jednou sem neviděla,že by měly ženskou,většinou mají partnery,manžely a upřímně řečeno k ničemu,pouze přizvukovači,hm,hm,to ne,bla bla.No tak Dana tam dnes stála jak Nanynka s košíčkem,ty legíny,co to má jako bejt?Ach neee,já už nemůžu!

31
Ajda
Reagovat

Dnes zatím nejlepší, ale…. :-( Měla investovat i do podprsenky. Osobně mám velký problém s koženkou. U mladých bez problémů, ale u starších mi to holt zavání moc laciností a kůže je kůže, i u bot. Tady ty kombinované kabáty koženka – látka nemusím vůbec. Kalhoty děs běs a boty taky ne. Vlastně se mi líbila jen halenka, ale jako celek vyzněla nejlépe.

@amana: Ano, mužský doprovod je podmínka. Je to jedna z novinek někdy od jara.

32
XaveraJ
Reagovat

a ještě dotaz, proč si sakra něco neudělají s vlasy, to vlastně pokazí celek..

33
Tempera
Reagovat

Asi z té hrůzy, co jsme viděly, zatím nejlepší. Podprsenky jsem si taky všimla. Nevím, proč Dana nešla do šatů, i manžel jí to radil. Nechápu proč se ženské kolem padesátky pořád rvou do upjatých legín. Ale Dana je aspoň subtilnější než Jana, ta je takový hrom do police. Trošku jsem zalapala po dechu, když jsem viděla ty manželovy kučery, ale ten se nehodnotí a když jí to nevadí, tak její věc.

34
Jarka
Reagovat

@XaveraJ: Bohužel zázemí pro Popelky v natáčecím studiu, je veškeré žádné. Zrcadla jsou pouze na toaletách a holky musí mít sebou úplně vše od líčidel po třeba kulmu nebo něco jiného. Celý den je náročný i pro ty co nenakupují a pak jsou rády, že si na chvilku sednou. V televizi to vypadá jako jeden velký mejdan ale skutečnost je jiná. Vizážista nebo kadeřník tam není.

35
Jarka
Reagovat

Na dnešní Popelce se mi líbil top, ten byl opravdu sexy a to bylo vše. Taky se divím proč nejdou do nějakých šatů a lodiček a hezkého kabátku, ale asi proto, že se se blíží zima a kalhoty se hodí více.

36
Ajda
Reagovat

@Jarka: Když je žena zvyklá se česat a líčit běžně, tak i v pořadu to nebyl pro ně problém, některé to předvedly. Podle mě to chce jen chtít. Bohužel, když chodí denně na natáčení (asi i jindy) neupravené, tak potom ve studiu je to ani nenapadne.
Proč nejdou do šatů? Většina vybírá podle svého šatníku a elegantní kousky tam zrovna tenhle týden vidět nejsou. Takže dámy kupují hlavně to, co později unosí.

37
maya
Reagovat

Tak trochu se musím omluvit dnešní Popelce, napsala jsem, že obě kamarádky na tom budou s oblékáním a vůbec i vkusem asi stejně. Ta dnešní je na tom o stupínek líp, než ta včerejší. I její model byl zatím nejlepší, ovšem také žádná sláva. Na její omluvu budiž řečeno, že si chtěla koupit lepší lodičky, ale v její velikosti je zoufalý nedostatek něčeho hezkého. Moje neteř má také větší nohu a kupuje si pěkné boty, ovšem ne v obchodních centrech v nějakých Deichmanech nebo Humanicu, ale ve speciálkách – ovšem bývají ve vyšších cenových relacích.

38
magdalenka
Reagovat

Dana si nakoupila docela dobře, mně se líbí. Lodičky na vyšším podpatku by byly hezčí, ale chápu, že má moc velké nohy a je složité je sehnat.

39
Tempera
Reagovat

Taky se mi „líbilo“, jak Jana při hodnocení Danina šatníku neustále opakovala, no ona toho nemá tolik jako já… Fakt si myslí, že kvantita je i kvalita?

40
Eliška
Reagovat

Tričko je opravdu moc pěkné i kabelka se k ní velikostí hodí, protože Dana je vysoká.
Celek docela dobrý. Taky jsem to zaregistrovala, jak říkala, že ona toho má víc, ale myslím, že to nemyslela špatně, dala jí vysokou známku.

41
Ludmila
Reagovat

Dana má pěkné nohy, škoda že je schovala do legín

42
Julie
Reagovat

Přestává mě bavit, jak se většina času každého dílu točí kolem bydlení, jak a kde se s manželem seznámili, manželova garáž atd. Dříve to bývalo víc o tom nakupování.
Paní Dana si koupila moc pěkný topík. U kabátku mi ale vzhledem k šířce jejích ramen chybí límeček nebo alespoň stojáček.

43
Ajda
Reagovat

U sebevědomé Denisy mi nějak v obchodech chybělo slovo „prosím“.

44
Evik
Reagovat

No upřímně odvařená z toho nejsem-ten vršek vypadá,jako kdyby si zapomněla nákej top,a šla ve spodním prádle… ten vrchní díl se mi nelíbí. :-(

45
Tempera
Reagovat

Z dnešního modelu jsem tak nějak rozpačitá. Ten vršek mi taky moc nesedí. Je sice mladá, štíhlá, ale fakt nevím. Zajímavé byly boty. Ten její zelenočerný model co předváděla doma, to byla hrůza. Jinak mě zase dostaly soupeřky se svými dnešními civilními modely. Fakt nemají soudnost.

46
Ivča
Reagovat

S Denisou mám problém… sukně moc hezká (a myslím, že i nejlevnější z celého modelu, tudíž smekám), ale…. opravdu by takhle někam šla? Jenom v podprsence? Krajka je hezká, ale tohle nebylo sexy, ale spíš do vulgárna :(

47
Kristýna
Reagovat

Denisa se mi líbila celá. Je mladá a hezké tělo může kázat, nepřišlo mi to vulgární.

48
Ajda
Reagovat

@Kristýna: Podle Osmanyho komentáře z ukázky finále, by s ní po ulici nešel :-)

@Evik: To je spodní prádlo – dvě podprsenky na sobě.

49
Magdalenka
Reagovat

Denisa to měla hezké ani mi nevadí ty podprsenky moc, vcelku vypadají jako krátký topík a je to sexy na ní. Ano taky jsem viděla, že to OL kritizoval, ale jemu se občas líbí to, co nám ne a naopak. A ty zelené šaty co Denisa předváděla byly určeny na přehlídku
a tam se často objevují i strašnější modely.

50
Zdenka_P
Reagovat

@Magdalenka: Nemám nic proti „topíku“ střihově, ovšem syntetická žakárová krajka vždycky trochu lacině vypadá. To bude zřejmě v tomto případě kritický prvek.

51
Gina
Reagovat

Jak tu někdo napsal,že ho nebaví to předvádění jak kdo bydlí a mě ještě vadí to prolejzání těch šatníků a ty komentáře těch dam to je už neúnosný!!! Myslím že by bylo lepší kdyby víc bylo o té co nakupuje ty střihy jak se hrabou u ní doma mne nezajímají a ani jejich manželé jakou mají garáž to jsou tkz. „vaty“ vycpávky…
Poslední Denisa vypadá šmrncovně,ale to co zvolila ten krajkový to, hrůza ,vypadá jak z Perlovky ,škoda…

52
mili
Reagovat

Tento týden, až na Denisu tam byly ženy středního věku a ještě dvě kamarádky z venkova. A proč ne ? Obě byly pohodové, líbil se mi jejich vzah k manželům, kteří na mně taky působili příjemně. Téma nebylo lehké, tak uvidíme co všemu řekne Osmany.

53
Ajda
Reagovat

V Danině děkovné řeči mi chybělo už jen přání světového míru :D
Od jeslí po domov důchodců, všechny skočíme do legín, brrr :-(

54
Tempera
Reagovat

Tento týden mě nezaujal žádný model, ale když se jeden vybrat musí, tak bych taky dala na první místo Danu. Blanka je takový přezrálý diblík, i když je věkově na tom stejně jako Dana a Jana, pořád mi proti nim připadá starší. Líbilo se mi, že Osmany konečně řekl, že ramínka od několika oděvů na sobě jsou hnusné, vidím to všude kolem sebe, asi si ženské myslí, že je to náramně sexy. A taky se mi líbilo, že okamžitě utnul její výmluvu, že má alergii na šperky. Jana tam mezi nimi dost vyčnívala, já nevím, sexy to moc nebylo, spíš takový motorkář babochlap. U Jany mi vadil ten přechod legíny-holá noha-boty. Zamýšlela to určitě jinak. A Denisa, kdyby trochu ubrala na té vulgárnosti, tak byla suverénně první. A ještě – každý den jsem se snažila pochopit, co to má Blanka s vlasy, ale nějak se mi to nepodařilo odhalit. Nějaký divný sestřih.

55
Janica
Reagovat

Dnešní díl jsem neviděla, prosím děvčata, napište jak OL hodnotil a kdo vyhrál.
Díky moc

56
Ajda
Reagovat

@Janica: Je to v článku. Jeho body neukázali a vyhrála Dana.

57
Johana
Reagovat

Holky, já už nemám odvahu na tento pořad koukat. Viděla jsem jen Janino království ( asi jsem masochistka, ale navnadily jste mě v diskuzi ) a ve čtvrtek Denisu. Zajímalo mě, jak si tak krásná holka poradí s tématem, ale stejně mě znechutila. Frontu na krásu vystála dvakrát, frontu na slušnost ani jednou. Přesto bych ji viděla vítězkou tohoto týdne, protože to ostatní se snad dá považovat jen za parodii na něco, co má být sexy a je to vlastně nesplnění úkolu.

58
maya
Reagovat

@Ajda: Úplně stejně to komentoval můj manžel.

59
maya
Reagovat

Myslím, že Denisa se urazila, když jí Osmany řekl, že s takhle oblečenou by s ní na ulici nešel. Ani mně to nepřišlo sexy, spíš vulgární. Kdyby měla jiný top, model by se mi líbil.

Denisa pak musela mít komentář a být v opozici ke všemu, co Osmany říkal. Tato dívka je velmi sebevědomá, zřejmě má i silné zázemí a asi očekává od každého jen obdiv. Slušnost jí opravdu nic neříká. Docela mě zklamala, na začátku se mi zdálo, že ze všech bude nejnormálnější.

Zajímalo by mě, proč dnes neukázali Osmanyho bodování.

60
ola
Reagovat

Moc se nedivím, že se Denisa stavěla do opozice proti Osmanyho modelům. Byly příšerné. Třeba ty legíny s bronzovými cvoky, k tomu lesklé kozačky, triko s krajkou, bílé jakože perly, krátké sako a to vše pro obtloustlou dámu v letech. Jak sama říkala, má krátký krk. Další model pro druhou kamarádku – opasek se stříbrnými ozdobami a k tomu nějaký náhrdelník téměř až k opasku ze zcela jiného kovu. Vše hrůza. pokud si vzpomenu na začátky s Liborem, tak ten by řval. Jinak legíny jsou hrozný samy o sobě, vypadá to jako punčocháče. Pokud to mají na sobě padesátnice a ještě k tomu s neforemnou postavou, tak to je konec. Fakt pro mě děs tento týden. Blanku ani komentovat nebudu

61
Tempera
Reagovat

Je pravda, že legíny na naší střední či starší generaci fakt nevypadají hezky. Já vždycky, když takovou dámu vidím, tak mám nutkání jí pošeptat „paní, zapomněla jste si doma sukni“. Legíny bych nechala jako domácí či úklidové oblečení.

62
Ajda
Reagovat

@Tempera: Když už se někdo má potřebu nasoukat do legín, tak by měly být určité partie zakryté, takže vrchní díl minimálně kousek pod zadek, to platí pro štíhlé i silnější. Nevhodný materiál barevně i kvalitou a celulitida i špeky přímo řvou na kolemjdoucí. Délka ke kotníkům je taky nelichotivá, když tak 7/8 nebo 3/4, ale za mě na ulici nikdy, doma s delším trikem či kr.šaty v pohodě.

@ola: Taky mě vyděsila kombinace nýtků, lesku, krajky, perel. Je vidět, že OL se od té své kýčovitosti, která je vidět v jeho tvorbě, neoprostí ani v reálu.

63
Gina
Reagovat

Četla jsem článek od modní guru Čížkové ,že Osmani navrhoval outfit Bodalový do K. Varů a strhala to patřičně, že vypadala jako v županu a ještě průhledným a bledě modrým já jsem se divila ,že si to vůbec vzala na sebe.

64
Tempera
Reagovat

Ten model paní Bohdalové jsem viděla a působil opravdu velice zvláštně, lacině, pomačkaně, fakt jako župan. Jakéhokoliv módního guru beru s despektem, proč by mělo zrovna to, co oni si vymyslí, být diktátem? Mimochodem paní Čížková se sama obléká příšerně. Je pravda, že některé ženy mají šatník otřesný, ale je prostě jejich. Tam je výhodou, když jim někdo poradí, někdo nestranný, ne kamarádky ani partner. Ovšem je pravda, že ty modely, které v poslední době vybírá pro Popelky Osmany, mě málokdy přesvědčily. Snad kdyby do nich dámy skutečně oblékl, aby měl člověk lepší představu.

65
Ajda
Reagovat

@Tempera: Čížková se nemůže oblékat „běžně“, musí šokovat, vybočovat, je to její image.

Osmany oblíknul i letušky, v reálu je to ještě děsivější než na videu. Buď nakoupili látku ve slevě a neměli od každé dostatečné množství, nebo to vypadá jak repasované.

http://video.idnes.cz/?idvideo=V141113_101315_tv-zpravy_kes

66
Martina
Reagovat

Tu starou čarodějnic Čížkovou sem ani netahejte. Doufám že TV nenapade nahradit s ní Osmanyho, ta by byla shopná to vzít.
Nejřív jsem si myslela, že módě nerozumím, ale pak jsem pochopila, žje to ona, kdo postrádá vkus. Že se jí nelíbí pěkné outfity- respektuji, ale kolikrát pochválí něco katastrofálního. Asi před 2 roky jsem viděa její fotku s vnučkou- tehdy 6-letou, šlyy na nějkou slavnost. Mlá krásná holčička vypadala, jak kdyby z hrobu vylezla. Černé šaty od krku do půl lýtke, nic,co by jee rozsvítili. K tomu velká kabela alá doktorská taška, tu holčička vleka za sebou, měla ji od stehen po kotníky. No strašná maškara, bylo mi jí moc líto. A hodnocení Čížkové je také podle toho, jak má dotyčného ráda. Před 2 roky vyzvidhovala Verešovou v červené toaletě v K.Varech na festivalu, ale že měla lem šatů dokola cca 20 cenťáků od bahna, protože je káča blbá a neumí si šaty nadzvednout, to jí vůbec nevadilo. Asi bude také pěkná špindíra. Nemám ji vůbec ráda.

67
Ajda
Reagovat

@Martina: Verešovou Francka miluje. Má pár svých oblíbenkyň a ty mohou cokoli, co je ostatním vytýkáno. Dost často si odporuje.

68
maya
Reagovat

@Ajda: U těch uniforem to působí dost tvrdě – ale zase – někdo z firmy dostal návrhy a musel to schválit, OL to sám rozhodnout nemohl. Co týká módních návrhářů – každý má svůj osobitý rukopis a samozřejmě i svoje příznivce či odpůrce, já sama také preferuji názor, že méně je někdy více, ale OL je z koutu světa, kde vládnou barvy a jistý druh okázalosti. A určitě má co říci ve světě módy. Myslím si, že pořadu dodal svým vlídnym a neurážejicím způsobem hodnocení pohodu a všechny účastnice budou rády vzpomínat. Libor – je to samozřejmě můj názor a nikomu ho nevnucuji- se choval dost nadřazene. A mimochodem – jeho modely, resp. módní prvky prezentované na přehlídkách také nejsou šálkem čaje každé ženy. Je to o tom, že si každý může vybrat to, co se mu líbí nebo co mu vyhovuje.

69
Hana
Reagovat

Tak mladá,hezká a štíhlá Denisa mě fakt zklamala. Už když jsem viděla její „umělecká“ díla, co prezentovala doma a potom způsob nakupování. A vystudovaná módní návrhářka projevila značný nedostatek vkusu u výběru dvojité podprsenky a její teorie o tom, že když je mladá a hezká, že to musí neustále ukazovat, tak ta mě dorazila. Vůbec nepochopila, že Osmanyho „oufit“ (roztomilé!) je daleko víc sexy a prodá v něm svou štíhlou postavu, než v prvoplánované nahotě.
Nakonec to Osmany asi spravedlivě zaonačil, aby vyhrála Dana, když už za moc nestálo její oblečení (leginy fuuuuj), tak obdivuhodně dokázala zhubnout a plastiku asi také nejlépe využije.Blanka je úplně mimo a pokud Jana nevyháže to domácí vetešnictví, tak se asi taky moc nepoučila. Vadilo mně, že tři starší dámy bez názoru neustále papouškovaly navzájem své pravdy, Denisa sice s názorem, ale neopodstatněným sebevědomím-měla by se zamyslet i nad sebou: povolené bříško, svěšená ramena, nezpevněná záda, chtěla bych ji vidět, jak bude sama kolem 50. vypadat.
Ale co mě na pořadu úplně irituje, tak to jsou nákupy levných hadříků ( a je to na nich také vidět) a zbytek částky do 10 tis. utracené za brutálně neslušivé hodinky (Denisa), případně luxusní kabelky. Tam by měla produkce už nějak zasáhnout.

70
Tempera
Reagovat

Podívala jsem se na ty letušky, proboha v tom opravdu někdo chodí? Já už nikam nelétám, tak nejsem v obraze. Mně to přijde spíš jako taková ta cirkusová kapela nebo něco podobného. A ještě k Osmanymu. Když dřív komentoval celý pořad, tak býval dost kritický, jeho „ty nemáš skus“ nemělo chybu.

71
Mili
Reagovat

Blanka asi litovala, že si nekoupila motorkářské oblečení, byla by v tom více sexy než v té krátké sukénce a Dana byla nejlepší, tu výhru si zasloužila. Doufám, že nezkončí její přátelství s Janou, že je Jana opravdová kamarádka a že jí vítězství přeje.

72
Jarka
Reagovat

Paní Dana se mi líbila nejvíce a tušila jsem, že zvítězí, poté, co jsem viděla Denisu.
Pokud po OL přijde paní Františka, tak to tedy bude mazec!! A ještě k Popelkám, ani jedna se moc nesnažila (až trochu na Denisu) aby vypadaly něžně a hlavně žensky. V obchodech jsou krásné krajkové černé halenky, svetříky i s kožešinou, úzké sukně atd..

73
Ajda
Reagovat

@Jarka: Ta verze s Františkou je taková naše místní fantazie :-)

74
Martina
Reagovat

Přes týdenm jsem neviděla ani jeden díl, tak jsem zkoukla aspoň pátek v archívu. Osmanyho návrhy se mi líbily. Šmrncovní.
Nelíbí se mi, jak Osmanyho outfity někdo komentuje, nejsem až tak blbá a vidím.
Také je mi líto, že O.L. už není tak uvolněný a spontánní. V dílu je cítit napětí.

75
La guerra
Reagovat

Denisa a její poradce vypadali jak dvě oběti křivice,vyhublá beztvará těla s ohnutými zády, svěšenymi rameny a tenkýma ručičkama- dva Chudáčci hrbáčci:-D

76
Vlaďka
Reagovat

Tento týden byl katastrofální. 3 starší paní, které si myslí jak rozumí módě a mladá paní, která trošku nemá soudnost. Paní Blanka si myslí, že pojede do Prahy a udělá tam kariéru modelky. Ona tomu co říkala, snad i věří. Fotit by jí mohli akorát její zanedbaný chrup a zanedbané paty. Když jsem viděla jak s těma nohama s ošklivýma patama bez punčoch zkouší v obchodě boty, jen jsem zírala. Paní neví, že v každém obchodě mají na zkoušení bot tzv „tapky“. Nevím, ale zrovna po takové paní bych si ty boty zkoušet nechtěla.O jejích“ sexy“ korzetech doma ani nemluvím. Dvě kamarádky Jana a Dana celkem příjemné ženské (o bytě Jany se nezmiňuji, ten se neboduje), ale takhle si téma Sexy v černém nepředstavuji. Bylo tu tuctové, nuda, bez nápadu, trošku lepší Dana a nakonec asi právem vyhrála. Denisa velice hezká mladá paní, bylo vidět, že se jí nelíbí komentář Osmanyho, ale s tou podprsenkou měl pravdu. To bylo opravdu přes čáru. A ten model co doma ukazovala, bodýčko s nějakým závojem, no to byla hrůza, i když to určitě nebyl model na normální nošení. Ale i tak, nehezké a vulgární. Tak snad příští týden bude líp, i když ta upoutávka byla hodně divná, na to téma jsem zvědavá. A ještě jednu připomínku, tak jak tu už někdo psal, to „profesionální“ líčení taky děs, hlavně hodně syté rtěnky nevypadaly vůbec hezky.

77
Julie
Reagovat

Podobný topík jako Denisa měla dnes na sobě Simona Krainová. Ani outfity Popelek ani návrhy Osmanyho mi nepřišly sexy.

78
Kristýna
Reagovat

Taky se Denisy musím zastat, protože se nosí i večerní šaty v prádlovém stylu a dokonce i s dvojitými ramínky a nepůsobí to nijak vulgárně, naopak sexy a žensky.

79
Ivča
Reagovat

Pardon, ale taky vám přišlo, jakoby ostatní Popelky dostaly to chválení Denisy skoro až za úkol? Nemám nic proti sympatiím nebo komplimentům,ale začala jsem si toho všimat ve chvíli, kdy jedna z nich řekla, že by si ji „snad i vzala domů, kdyby mohla“…a další půlhodina rozplývání se, to už prostě není normální. Navíc, s kým Denisa asi spí, když si jako svobodná matka může dovolit takové bydlení a věci? Pochybuju, že na to dře do úmoru, když má čas zabývat se tím, že vezme body, ke kterému přišije záclonu a hrdě to vydává za své autorské šaty….

80
Hana
Reagovat

Na druhou stranu, na obranu všech Popelek- zajímalo by mě, zda Osmany při výběru také musí dodržet 10tis. na jeden outfit (zdá se mi, že jeho modely bývají hodně luxusní a nechce se mi věřit, že se vždy vejde do určeného limitu). Zda respektuje velikost konkrétní ženy (šatů i nohy) – ono se to lehce obléká figurínu, když nemusí hledat nadměrné (příp. skoro dětské) oblečení. Takže také souhlasím s myšlenkou,která tu už zazněla, aby vybrané oblečení předvedl na konkrétních ženách a dokázal pravdivost svého výběru.
Hezký příklad předvedl na Janě, když jí zvedl vlasy do ležérního výčesu a názorně a jednoduše ukázal, jak řešit problém se širokým krkem- to bylo brilantní!

81
Martina
Reagovat

@Ivča: možbná i proto má osmany kopačky- že málo chválil vyvolené

Přidat komentář