Panáček v reality show

Výměna manželek 2016: Zdeňka vs. Aneta

28. Září 2016 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vm

Reality show Výměna manželek má v plánu opět šokovat diváka, tentokrát domem plným pavouků. Nádražní dům versus hory, to je prostředí, kde se dnešní díl odehrává. Podle zdejší „mrtvé“ diskuse soudím, že tomuto formátu rapidně ubylo diváků, kteří jsou ochotni sledovat tuto frašku, protože nic jiného poslední díly nejsou.

Vyměněné rodiny

První pochází z Potůčku a tvoří ji Zdeňka (36), Martin (38) a dvě děti Adéla (10) a Martin (7).
V Nelahozevsi v nádražním domku uvidíme Anetu (26), Michala (26) a jejich syna Dominka (1).

Rodina Anety nežije ve zrovna standardním ubytování, všichni tři členové, včetně velkého psa, obývají nádražní domek u funkční vlakové trati. Z toho bude značně vykolejená náhradní manželka Zdeňka, která se svoji rodinou žije v baráčku v klidné horské vesničce. Největší šok na ni ale teprve čeká. Zdeňka má panickou hrůzu z pavouků a starý nádražní dům je jimi doslova prolezlý. I k ostatnímu vybavení domku má velké výhrady.

Sledujte ve středu 28. 9. od 20.20 na TV Nova.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Míla
Reagovat

Tento týden tam byly normální páry a je vidět dle počtu komentářů tady že to narozdíl od minulého dílu vůbec nikoho nezajímá. No však v příští Výměně si masochisti zase přijdou na své. :-D

Reagovat

@Míla: Já VM ani neviděla, příští týden labilní gay z Prostřena, ani nevím, jestli mám chuť tu ulhanou trosku vidět. Prostřena jsem viděla kousek a stačilo, to už je taky o všem jiném než o vaření.

3
Inka
Reagovat

Tak ta blondýna byla neskutečně protivná. Aneta, manžel Zdeny a dokonce i přítel Anety byli vcelku normální a v pohodě, ale tahle ženská měla potřebu neustále spasovat a zachraňovat kde co, ředitelka zeměkoule. Nesympatická od počátečního sprostého nadávání a ohrnování nosu nad bydlením, a pak už neustálé manipulace, pořád tlačila, vyzvídala co mají za problémy a tím je prohlubovala, rejpala, cpala nos do všeho, osobovala si právo vylepšovat jejich domácnost, ale po svém, protože ona to ví samozřejmě všechno nejlíp, submisivního partnera Anety málem dotlačila do poradny (co je jí do toho? Chlapák, že se vzepřel!) No děs běs. Ta její akčnost kterou považovala za svůj klad byla jen neschopnost se zklidnit, furt si musela něco dokazovat. O deset let mladší Aneta byla mnohem vyrovnanější, moudřejší, Ta blondýna ve své sebestřednosti ji dokonce okradla o učení malého na nočník, v roce neměli nic zmeškáno, mohla to nechat na mámě, ale téhle paní prostě totálně chyběl respekt vůči druhým. To se prostě nedělá!! Ještě jí ho cpala párkama, hlupaňa! Roční děcko!! To Aneta u nich doma nic neměnila, jednala tak, aby rodinu nepoškodila. Jen by mě zajímalo jestli si ta Zdena vůbec někdy uvědomí, jak se tam chovala, a že tohle by se jí z druhé strany určitě nelíbilo. Zpětnou vazbu teda potřebuje jak sůl. Doufám, že si to tu přečte a chytne se za nos.

Přidat komentář