Panáček v reality show

Popelka (23.5. – 27.5.): Módní přehlídka Osmanyho Laffity

23. Květen 2016 | napsal(a): | reality show: Popelka

pop1

Stylista Osmany tento týden nepošle Popelky jen nakupovat, zároveň je pozve i na svoji módní přehlídku. Co si na ni obléci, aby mu nedělaly ostudu? Návštěva módní přehlídky Osmanyho Laffity, to je soutěžní téma tohoto týdne a jsem moc zvědavá, v jakých modelech dámy vyrazí.
Sledujte denně po 16.10 na TV Barrandov.

Popelky
Popelky
Jako první nakupuje učitelka zumby Žaneta (39), v úterý důchodkyně Libuše (65). Ve středu uvidíme kosmetičku Dominiku (42) a jako poslední bude nejmladší Popelka Michaela (23), která je na mateřské dovolené. Pokud je vám poslední soutěžící povědomá, mohli jste ji vidět v pořadu Tchýně.

Pondělí – Žaneta
žaneta
22 bodů

Úterý – Libuše
libuše
17 bodů

Středa – Dominika
dominika
15 bodů

Čtvrtek – Michaela
Michaela
13 bodů

Pátek – FINÁLE
Finale

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 80
Reagovat

V archivu díl opět není, chytla jsem jen konec pořadu, takže víc informací o nakupujících a aktuální dnešní foto doplním ráno.

Vypadá to na „zajímavou“ sestavu, inteligentně v upoutávce ukázali model zítřejší nakupující, už to ani nepřekvapí, ani nenaštve. Ale placený archiv mě štve čím dál víc, už ani neodpovídají na stížnosti. Barbaru ještě vysílají v tv a v archivu už je k přehrání, Popelka nikde.

2
dejna
Reagovat

@Ajda: Ahoj, tématem je pozvánka na Osmanovu přehlídku – ne jako modelka, ale jako divák. ;)
Na to, že to vypadalo zpočátku jako hrůza, dopadlo to celkem slušně. Vyměnila bych boty za lodičky, kloboukem si nejsem jistá (typem… a vůbec). Ale na závěr jí to slušelo.

Reagovat

@dejna: Já to tak pochopila, že tam jdou jako hosté, to by mě ani nenapadlo dělat z nich modelky. I kdyby, tak to by si je Osmany oblíknul do svých modelů, ne do konfekce. Na fb je ale cpou na molo! I mezi diváky by měly mít šmrnc, což zrovna o té zítřejší podle ukázky říci nejde. Přišla mi jak do klubu důchodců. Dneska mi hodně vadily boty a když sundala sako, tak tlusté paže kazily dojem.

4
andromeda
Reagovat

Tedy nechci být zlá, ale celá sestava tento týden vypadá, jako by se dámy oblékly poslepu v sekáči. A ten klimakterický diblík libující si ve sportovním stylu tomu dává korunu. Myslím, že to bude další týden o ničem.

5
Krystal
Reagovat

Myslím si, že sestava na tento týden je nejhorší jakou jsem viděla a to je jen začátek. V týdnu s názvem Návštěva Yacht clubu byla dobrá parta , byly milé a nebyla tam žádná „spravedlivá“ co dávala 3 body , aby se upřednostnila. Tento týden nevypadá nijak excelentně ,komentáře dam jsou vzhledem k tomu co na sebe navlíkly úsměvné.

6
Martina
Reagovat

Mi se téma i první outfit líbí sakum pikum i s klouboučkem – akorát se hodí na vysokou a štíhlou. Zadek a stehna v tom má hrozné, ale třeba kamera zkresluje.

NM – prakticky totéž, vesta propagovaná Mrianem by zvedla outfit o level výš. Jo – a kabelka – ta semi zdála havarijní, nějaký kožený pytel, fuj! Ale někde v Tatrách je to určitě dobře upotřebilný luxusní doplněk.

7
elvíra
Reagovat

I ty budeš jednou klimakterická megera.Ale jinak sestava tento tento týden hrůza. Včerejší model byl hezký, až na ten klobouk, který se hodí spíš někam na výlet. Snad poprvé tam byl poradce k něčemu

Reagovat

Jsem prohrabala archiv a podívala se na díl Tchýně, který je s Michaelou a je to síla. Jsem zvědavá, jestli je vezme do toho bytu kde se natáčelo se Štikou.

9
Xaveraj
Reagovat

Klimakterický diblík.. mi přijde naprosto v pohodě oproti těm třem strašidlům.. Ty kalhoty, no trochu jsou ,,babské,, mohla vybrat buď dole fakt ùzke, nebo naopak široké. Sáčko, paráda, kabelka, taktéž, halenka, no úměrná veku, ale mohla se více odvázat, co bych zaručeně udělala, vyvázala bych vlasy nahoru, doplnila tmavými brýlemi, ale, co my tak můžeme, do toho jen jakoby kecat, škoda, velká škoda, ze nemají řádné poradce. Mně to fakt tak děsně štve, že z nás českých žen dělají takové nevědomé nány, dají k dispozici omezené možnosti a pak chtějí aby vylezla na molo Julia Roberts.. Normálně mám chuť jim do toho pořadu napsat, ať to raději v této linii ukončí.. a vůbec, že mi to není fuk, je to jen ,,zábavná show,, s minimální úrovní..

10
dejna
Reagovat

Ach jo. Připadá mi, že v čase někdy mezi zadáním téma a samotným nakupováním prodělá řada účastnic lobotomii mozku – jinak si neumím vysvětlit ty kousky oděvů, po kterých sahají.
U dnešní Líby obdivuji postavu a mladistvý obličej, její vitalita se občas obrací proti ní – méně je někdy více. Outfit nic moc, ale čtyři body od Džínové Žanety (dnes příšerný obleček) mi připadají jako malá pomstička za včerejšek
Když už nic, snad po pár týdnech dojde zbytku necvičících českých žen, že stahovací a formující prádlo má svůj význam – před kamerami dvojnásobný (viz sada pneumatik Michaely).
Nevím, nemám nic proti starší generaci, sama ní směřuji, ale tato Popelka mě nebaví, nebaví mě jejich neschopnost, zatvrdlost nebo strach vyjít ze svého stínu, NM mě baví mnohem víc i přes občasné kiksy blogerek. Komenty Mariana i Maroše v průběhu celého pořadu mají úroveň, ty od anonymního blba v Popelce si Barrandov může narvat do někam.

11
dejna
Reagovat

@Xaveraj: Souhlas. Každé pondělí čekám s nadějí, že se něco změní, pokaždé se pak nervnu…stojí mi to za to? Nakonec jsem hloupá já, že na to ještě pořád koukám. ;)

12
helena
Reagovat

Tento týden je to průšvih ! Je pravda to, co většinou všechny píšete. Sestava z minulého týdne se hodně dlouho nebude opakovat.
Nepochopím, jak může jít do této soutěže někdo bez zubu a ještě se smát na plnou pusu…A navíc mám už trvale pocit, že si soutěžící kupují kabátky, bundy a saka alespoň
o jednu velikost menší. Dnešní paní určitě o dvě. Ramena se jí u saka zvedala a přední díly saka určitě nezakrývala prsa. Ani když sako je propínací, ony ho nezapínají, protože je malé… Dnešní paní se už asi dlouho nepodívala do rodného listu. Čelenka a růžové barvy…….horor. A ta nadváha u většiny mladých lidí…to je kapitola sama o sobě. Kde berou to sebevědomí..?

13
Ajda
Reagovat

@dejna: @Xaveraj: Já už lepší zítřky ani nevyhlížím. Baví mě to čím dál míň, už ani pátky s Osmanym to nezachrání, ten mě štve svými modely taky. Viděli jste na fb jeho jeden z návrhů? Fakt nechápu. V pondělí jim houby řekne, to Maroš i Marián téma vždy rozvedou a občas to holky taky nepoberou. Tady se vlastně až v pátek dozvíme, jak to básník vlastně myslel. Většinou jinak než my tady :-(

Pneumatiky, šunky přes půl obrazovky, vezmou si mini a sedět neumí, co pak čekat za modely?!

14
Lady XL
Reagovat

To já jsem zase zvědavá na tento typ žen, jak se oblečou na návštěvu přehlídky. Tyto typy to mají těžší a jsou aspoň takové všední, žádné štíhlounké mladinké studentky, kterým sluší téměř vše.No nedělám si iluze, to zase ne. A je to vidět už na prvních dvou… Však často potkáváme štíhlé 60+, jak si bohužel neuvědomují věk a prostě berou vše, co je v jejich velikosti, ač to je pro mladé holky. Bohužel je ty modely neomladí. Na včerejšku mi docela vadí ta diblíkovská mašle, malé sako, délka kalhot. No vlastně téměř vše. Barevně to ujde. Ale na přehlídku? Kdysi jsem na jedné takové lepší přehlídce na Žofíně byla a s tímto oblečením bych tak byla někde v koutku a dělala, že tam nejsem… A za pondělním modelem bych nechtěla sedět, protože bych přes klobouk moc neviděla… Ovšem, nevím, co se nosí na přehlídky OL :-).

15
Martina
Reagovat

Holky a co říkáte na včerejší NM? Marián spokojen nebyl, ale mi se to doccela líbilo. Jako žádná bomba – takové všední, vkusné, nositelné. Jen kabelka byla fuj. Jinak pěkně barevně sladěné, i šátek se mi líbil.

Popelka – včerejší paní obdivuji – postava, vitalita, pěkné věci v šatníku ( některé teda). Na svůj věk měla velmi pěkný outfit. ale je pravda, že nevím, jak se chodí na přehlídky možná víc extravagantně? Růže ve vlasech mi přišla docela vtipná, rozbila usedlost. Ale odvahu s ní jít bych tedaa neměla

16
dejna
Reagovat

Mně se nelíbila kabelka a bunda (obojí hodně), šátek snad, ale k tomuto asi ne – zvlášť když chtěla sportovní outfit. I to mě zaráželo, protože overal mi svým střihem nepřipadal jako sportovní.
Co mě ale vzalo, byl její šatník – tady slovenské slovo „přečačkaný“ to zachycuje přesně…teda jak toto ta holka kombinuje, to ví jen pánbu. I když si dovedu představit třeťačky, jak paní učitelku chválí za boty s kytičkami, bundy s volánky a krajkami, za květinové kabelky, růže ve vlasech a trpaslíky v uších. :D
Měla jsem pocit, že to bloggerka zhruba v půlce vzdala a dala jí volnou ruku.

17
dejna
Reagovat

@Lady XL: Já už moc zvědavá nejsem, spíš se bojím toho, co se tu opakuje:
Redaktorka – převažuje sako, kalhoty
Sraz spolužáků – sako, kalhoty
Námořnický styl – sako, kalhoty
myslím, že i tento týden bude převažovat sako a kalhoty :/
Trochu ožívám, když si ty odvážnější zvolí sukni nebo šaty.
Ono ale není se čemu divit, když Osmanyho vzorový model na tento týden spíš připomíná námořnický styl. :/

18
Martina
Reagovat

Hoílky – já už jsem si říkala, že pomalu začínám nenávidět saka a- i ta svoje-:))

19
Ajda
Reagovat

Trochu jsem hledala, ale většina jeho přehlídek, ze kterých je video, je vidět jen modelky, vteřinové záběry do publika – večerní šaty, převaha černé. Těžko odhadnout, na jaký typ je pozval, protože má přehlídky na náměstí, na veletrhu, ale i luxusnější, jako je tahle https://youtu.be/4camVeyXYVk
Tady by holky asi neuspěly, ale podle fotky na fb to bude hodně civilní akce
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/13198504_524469021069787_6280656208901820390_o.jpg

Prý se upsal Barrandovu na 200 dílů, potom se není co divit, že kvalita jde dolů a počet reklam strmě nahoru.

20
Martina
Reagovat

ten model je ale fakt nevkusný LOL

21
Johana
Reagovat

@Ajda: žvýkající Dolinová na luxusní přehlídce nemá chybu :)

22
Ajda
Reagovat

@Johana: Ta je na ránu vždy a všude :(

Dnes nuda. Chtělo to alespoň velký šperk a nějaké zajímavé barevné punčochy. Boty a kabelka tragédie.

23
Tempera
Reagovat

Teď jsem se úplně vyděsila. U Popelky jsem zadřímla, když si šla Dominika zkusit tu sukni. Teď na mne vykoukly ty dvě fotky nahoře – to je strašné. Ještě jsem to nesmazala, tak se půjdu znova podívat na hodnocení. Takovou sukni jsem nosila, když mi bylo 15, ty boty jsou taky nějaké retro a kabelka, to snad ani nelze hodnotit.

24
Lucie
Reagovat

@dejna: naprosto souhlasím. Přijde mi že pro česky je vrchol módy sako nebo šála přes ramena…

25
dejna
Reagovat

Dnešní Popelka: tatínek, který při představování ani nepovstane, bodrá kosmetička (fakt kosmetička???) Dominika a její sukně, která skončí ve skříni a bude vytažena až zase do Prahy, většina záběrů z nakupování se soustředí na těžkou chůzi otce, opět stejný blb komentátor a na závěr upoutávka na zítřejší zhroucení Michaely, které je bráno jako pozvánka….mít tu moc a dostat do ruky dramaturga + režiséra, rozkopu jim úsměv.
Omlouvám se za své vyjadřování, které jen napovídá, že směřuji k tomu stát se haterkou – ale já takto dopadnout nechci, proto s Popelkou končím.
Budu nahlížet jen sem, komentáře (i vaše) a fotky Ajdy jsou pro mě dostačující, sledovat vysílání je pro mě ztrátou času.
Jako dodatek i jeden koment z fb:
Tak jsem po dlouhé době viděla Popelku …jestli se to náhodou nezměnilo a bohužel ne, je to neskutečná nuda, chybí rady stylisty, vizážistka i kadeřnice, zlaté Nákupné maniačky, Popelka už nikdy více, poslouchat trapný komentář a hovory ostatních soutěžících fakt nepotřebuji. nechápu proč to takhle zabili.

26
Martina
Reagovat

Já jsem teda usla e fázi, kdy se ještě nedostali do obchodu a koukat o archivu je ztráta čas, ěkuji za fotky. Napadlo mne, jestli komentátorem není Vydra jako v prostřeno.
Na Dominice obdovuji odvahu „sperimetntovat“, naházet na sebe cokoliv a pak to ještě nosit. Chybí ji ale cit pro věc. Nelíbí se mi, ale nedosuzuji – taky chodím občas všelijak.
Milé dámy, říkejte si, co chcete- pro mne zatím nejhezčí „babka“ z úterý.

27
Martina
Reagovat

Spravila jsem si náladu, někdy kouknu na glami.cz, ívají tam každý den nějaké novinky- návrhy outfitů. a dnes je tam bussines styl, aby nebyl nudný- jsou tam pěkné kombinace.

28
Ajda
Reagovat

Většinou už taky jen koukám na konec, pokud to vůbec stihnu, jinak přeskáču archiv. Nakupování v obchodech je nuda, šatníky nuda… Co je to z Prahy, tak tam mají tupého kameramana, špatného osvětlovače a podle toho vypadá i konec. Z Brna byly detailní záběry, na závěr celý model od hlavy k patě, teď pomalu celou dobu zabírají tři rozvalené a mudrující chytrolínky v křesle a soutěžící je někde úplně mimo. V Brně mi „studio“ přišlo větší.

29
Lady XL
Reagovat

Včera jsem neměla možnost vidět ani ten konec a tak jsem si otevřela tyto stránky a zírám… Nejdřív jsem myslela, že na mne kouká fotka Dominiky před nákupem…. Něco hrozného. A co to má být ta sukně a pak jen šaty? To má místo saka, které taky někdy sundá?….:-) V tomto může za zákaznicemi a ne na přehlídku. Vydra není komentátor, to je někdo mladší a nic moc. Nelíbí se mi v tom. Souhlasím s Ajdou – kamera většinou dost statická, jakoby to měli v bytě na stativu. Vše zdlouhavé a nudné.

30
elvira
Reagovat

To jako myslíš „tu“ totálně vypatlanou, bezmozkovou Michaelu, která bude dnes v popelkách? A ta Tchýně bude kdy a kde?

31
Náhlice
Reagovat

Já už na to taky nekoukám, jenom občas to mám zapnutý, když musím večer něco uvařit, ale šílený množství reklam a podivný způsob vedení pořadu mě absolutně ubily a jsem ráda, že tady jsou ty fotky a výsledky.

32
Ajda
Reagovat

@elvira: Tchýni už vysílají jen reprizy snad na Plusu, díl s Michaelou je v placeném archivu, nejlip najet úplně na začátek a je to hned druhý nebo třetí díl. Jak jsem to nesledovala, tak jsem zírala :(

33
wendelinka
Reagovat

Chapu,ze i prostorove vyraznejsi damy se chteji pekne oblekat…Co ale nepochopim je fakt,ze vetsina jich si mysli, ze kdyz si koupi male hadry budou vypadat hubenejsi ! Copak si neuvedomi, ze vlastne sve nedostatky zvyrazni a upozorni na ne ?

34
Ajda
Reagovat

Viděla jsem dnes i hrabání ve skříni a nějak mi ty velikosti na Michaelu neseděly a některé boty byly nenošené, vypadaly úplně jako nové. Vrchol tomu dala Libuše, když viděla eleganci v tom, že si špekatá holka oblíkne minišaty délky nátělníku. Ty šaty bych chtěla vidět oblečené, protože pokud je Michaela na sebe natáhne, musí je mít jako lambádu. Ten pláč v závěru jí nevěřím, komediantka! Dominika jí uklidňovala a byla převlečená do soutěžního modelu, takže se to celé odehrálo zřejmě před závěrečným hodnocením Osmanym. Žaneta má neskutečně zlý pohled.

35
Poštovní holub
Reagovat

@Ajda: Naprosto souhlasím. Naaranžované, velice trapné divadlo. Scénář, akce, bombááá! Nemáte někdy pocit, že postupně se všech možných pořadů zmocňují mimozemšťané? Nebo by tvůrci měli přestat s tím vytvářením „dramatických situací“ za každou cenu a neměli by to už hulit.
Héérečka to byla, ne Popelka.:)

36
Denisa
Reagovat

Popelka je díl od dílu horší. Čekám, kam až to může ještě padnout. Dnes to byla hrůza, jen jsem nevěřícně zírala.

37
Martina
Reagovat

@Ajda: Žanety mi přije spíš líto- v pondělí mi přišla jako nějaká socka z ubytovny,která nemá ani vychování. Kdyby si třeba vymyslela, že zrovna malují nebo tak- nad dnešní kočkou ohrnovala nos, sama se ale za svůje bydlení styděla a neukázala ho. Taky mi přuišlo trpané- jak si před kamrou s manželem dělali srandu jestli ji raděěji oblíká nebo svléká, jako náznak vtipu tam je.- ale já bych takové věci vůbec neventilovala, bych se propadla ostudou. A v úterý už jen ventilovala svou závist. Jeee prostě ubohá.

Dnešní kočka- nevím, přišlo mi také, že šatník není její. Řada vkusných věcí, luxusní kabelky – a přes týden se oblíkala jako každá ženská na mateřské, která má hluboko do kapsy ( to neodsuzuji, sama jsem to zažila). A dnes, co předvedla, neodpovídá úrovni šatníku.

38
Tempera
Reagovat

Všechny pořady si nahrávám, takže většinou pak sjedu jenom to hodnocení, protože pobíhání po obchoďáku bez Osmanyho komentářů je strašně nudné. Tento týden se tedy sešly grácie. Žaneta nepříjemná a chladná. Libuše má na svůj věk super postavu, ale přece jen ta stylizace do diblíka mi k ní moc nesedí. Dominika hrůza a dnešní Michaela, co k tomu dodat? Proč si všechny ženské s větším pozadím oblékají krátká sáčka a ještě barevně kontrastní a kalhotami, aby ten jejich zadek hezky vynikl? Osmani zase bude zítra propagovat, do čeho by ženské oblékl on, fakt to nějak ztratilo šťávu. Musím jít někdy na NM, všechny je chválíte.

39
Evik
Reagovat

Achjoo,ta popelka je horší a horší… dnešní divadlo ani nemá cenu komentovat,a všechny dnes vypadaly jak strašidla… to se vážně tam nehlásí slečny/ženské co o módě něco vědí?

40
Martina
Reagovat

Já bych byla raději, kdyby byla Popelka třeba 1x měsíčně, ale odpovídala kvalitou NM

41
Ajda
Reagovat

@Martina: Zahlédla jsem příspěvky Žanety na fb, samá hrubka, jen jsem zírala. Ona snad ani netuší, že existuje „y“ :-o Někdo jí to tam předhodil, už je vše smazáno. Vymlouvala se i na to, že soupeřky už mají zkušenost s natáčením, ona ne.

42
Poštovní holub
Reagovat

Ty příspěvky Žanety tam pořád vidím a je to vážně síla. A gramatickou perlu přihodila i dnešní Popeluše. Neuvěřitelné, ještě větší prostoduchost, než jsem si myslela. :(

43
Poštovní holub
Reagovat

Vložím to sem, s dovolením. Tohle na FB opravdu je:

Michaela Cohla Vaz te sliva a starej te se o sebe

44
Evik
Reagovat

@Poštovní holub: To psala ona? Noo, to je tedy síla,a to jsem si myslela,že neni zas taková blbuna… ona vážně bude taková ta jednodušší holka…

45
Martina
Reagovat

@Ajda: co se týká pravopisu nemohu se přidat ke kritice. V důsledku překlepů jsou i mé příspěvky často na hranici čitelnosti, hrubky snad nemám.
Tímto se všem, kterým to vadí, omlouvám.
Mám mám malý Nb, dlouhé nehty, po zánětu očního nervu občas vidím 2x – to není na omluvu, spíš jako berlička, že ne vždy všechny chyby zachytím a opravím. Při načtení příspěvku se pak cítím trapně jako nějaký negramota.
Budu na sobě pracovat, pěkný den všem.

46
Ajda
Reagovat

@Poštovní holub: Aha, tak já večer jedu jen přes mobil a přehlídla jsem to :)

@Evik: Michaela má zvláštní školu a byla v diagnosťáku.

@Martina: Neřeším pravopis v diskusi, mně to občas taky pěkně ulítne, překlepy jsou běžné, spousta píše z mobilů, včetně občas i mě (já si to můžu opravit), ale toto jsem fakt neviděla. Prostě ta holka asi v životě neslyšela o shodě přísudku s podmětem. Byl to delší příspěvek o tom, jak ona rozumí módě a co vše udělala Libuše špatně, a gramaticky bylo špatně snad všechno. Nepočítám překlepy, čárky v souvětí, chybějící písmenka…

47
Poštovní holub
Reagovat

@Martina: Neblázni, o tomhle to tady není. Úplně všichni děláme překlepy a chyby, i ti, kteří s češtinou kamarádí.:) Tohle byla asi přirozená reakce na člověka, který všechny a všechno „odborně“ kritizuje a sám postrádá i minimální sebereflexi. Jen takové malé upozornění obecenstva, že král je nahý.:)))

48
Poštovní holub
Reagovat

@Ajda: Dala jsem tomu tu chvilku času, a prolétla FB. Ona pindá v každém vlákně a její samožerství je ještě přebujelejší, než její stehna.
Zvlášť se mi líbila pasáž, jak je krásná, všichni po ní touží a tělo má pevné, jako dětskou prdelku. To by ovšem měla zabít kameramana, protože ten ji evidentně hyzdí. Ty obří kýty pevné nejsou. A s rozkošnými ďolíčky je asi máme skoro všechny, jenomže je nechodíme nastavovat národu na obrazovku.Protože máme vkus.:)

49
Poštovní holub
Reagovat

Tak oprava, už je to smazané, asi jsem tam byla před Ajdou. Zůstala jen má oblíbená pasáž o přitažlivosti. Škoda, bylo to dost zábavné. :)

50
hakuna matata
Reagovat

michaela podle mě zdravím selským rozumem shrnu asi takto to oblečení nebylo její a jelikož je sociálně slabá a bydlí jak jsme viděli tak by se měla starat o to aby měla alespoň tu jednu cimru tak vybavenou aby se tam dalo existovat a především at to k něčemu vypadá místo utrácení za oblečení a kosmetiku

51
Krystal
Reagovat

tak koukám na to jako marťan. Michaela tu hrůzu zakončila svým modelem.Ještě že měla připomínky k Libuši , která proti ní vypadala dobře. Až to uvidí Osmany udělá se mu špatně, to snad ani nejde hodnotit. Natož vzít je na jeho přehlídku.

52
Martina
Reagovat

Režije by si měla připravit na O.L,. kropící konvici, kdyby se z toho složil – škoda, že uvidím až zázbnam.

53
Ajda
Reagovat

@Poštovní holub: Z ódy na krásu jejího těla a tváře jsem málem propadla depresi nad tím svým. Ještě když tak erudovaně popsala, jak všichni muži opovrhují hubeňourkama. Jen ty hrubky mě vrátily do normálu :-) Zlá a hloupá, to je můj názor. Dneska vyhraje, Osmany to nezvrátí :-(

54
jarka
Reagovat

Ani jeden model nebyl pěkný,všechny účastnice nepříjemné a většinou špatně oblečené a ke všemu závistivé a protivné. Znám i velmi silné a už vůbec ne mladé ženy,které se umí dobře obléknout,ale současné popelky,to je děs.

55
Poštovní holub
Reagovat

@Ajda: Naprostý souhlas. Jen ještě přidám: pěkně vyčůraná. :( A taky mám, po přečtení jejího „vlastníhotělaoslavného“ elaborátu, mindráky.
I když, mezi námi děvčaty, já ji asi tu „zaslouženou“ výhru přeji. Tu liposukci fakt potřebuje. Možná by k výhře mohli přihodit i zopakování několika ročníků ZŠ. A párkrát přetáhnout rákoskou.:)

56
Martina
Reagovat

Holky a nevybírají takové typy schválně – aby se lidi bavili?

57
Poštovní holub
Reagovat

@Martina: Když já nevím, jestli se trochu nespletli.:) Pořad o módě, hravosti, šarmu a totok?! :)

58
Ajda
Reagovat

@Poštovní holub: Ten voucher jí bude stačit tak na odsátí jedné obdivované vepřové kýty. Druhou musí zacálovat sama :-)

59
Poštovní holub
Reagovat

@Ajda: A co my víme, možná si je dá ještě přifouknout.:)

60
Ajda
Reagovat

Uteklo mi Osmanyho bodování, viděla jsem jen konec a docela by mě zajímalo, kde Žaneta bude měnit voucher za peníze. Charita je fajn, ale takto veřejně se s ní ohánět, potřebuje si vylepšit profil?!

61
Janica
Reagovat

No tak děvčata, celý týden nestál za nic a teď jsem v šoku ještě z Osmanyho.
Nejvíce se mu líbila Dominika, to nepobírám. I ty hnědé boty vzal na milost.
Když ji dozdobil, tak se na ni dalo koukat, ale na přehlídku bych ji nezvala.
O Michaele se nedá nic hezkého psát. Libuška, jako starší dáma elegantní, do kavárny
na zákusky s kamarádkama bezva, nebo na prohlídku galerie a tak.
A Žaneta? Jo, slušivý.

62
Ananas
Reagovat

@Janica:
Taky jsem zírala. Tam fakt nebylo co chválit. Hnědé boty k neprůhledným černým punčochám a modré sukni? Ale je pravda, že ty ostatní nezaujaly vůbec ničím.
A ty tři body, co dal Osmany Michaele, měl věnovat spíš jejím kalhotám a saku za statečnost, že vydržely a nepraskly.

63
ludmila
Reagovat

O.L. mne osobně překvapil, asi jsem divná, ale Dominiky oblečení se mi líbilo nejvíc

64
Martina
Reagovat

Mně štve, že v achívu to stále není. Jsem si chtěla zpestřit ranní chvlku u kávy- a zatím houby, houby.

65
Ajda
Reagovat

@Martina: To je klasika :D

66
gina
Reagovat

@Martina: Taky jsem nad tím přemýšlela ,že ta Michaela měla nějak hodně vytuněný šatník,pravé kabelky stojí okolo 20-25.000 boty taky neměla ochozené a věci na sebe extravagantní no ke kočárku to nevidím…bydlení hrůza a občerstvení taky, takže když si to dám dohromady byl to šatník někoho jiného a šla si pro peníze (třeba na nový zub …

67
Gina
Reagovat

@jarka: Naprostý souhlas ty ženský nemají o modě ani páru je to jako v Prostřenu úplně stejná sorta lid,í peníze, peníze ach jo
Mě to připadá ,že vůbec nepochopí to téma pořád se cpou do stejných věcí a pak to korunují nějakou šíleností v bižuterii,chybí jim vkus, cit pro barvy eleganci vždyt už vyrostla nová generace mladých žen a inspirací v modních časopisech kterých je na trhu
spousta asi jim nic neříká.Ta to poslední sqadra žen byla asi nejhorší co jsem v Popelce viděla.

68
Ajda
Reagovat

@Gina: Ony nejdou soutěžit, ukázat, že se v módě orientují, ony si jdou nakoupit, nejsou ochotné uhnout ze svého stylu v rámci zadání ani o kousíček a o módě neví většinou vůbec nic. Hlavně ale ví, co se jim na druhých nelíbí, protože ony by to udělaly tak a tak, samozřejmě podle jejich nevkusu, který považují za normu.

69
Poštovní holub
Reagovat

Udělala jsem si na FB takový malý, nenáročný sociologický průzkum ohledně „vítězky“. Většina obdivovatelek, zřejmě i obdivovatelů, patří ke stejnému etniku. Tím je mi její chování, i absence základních znalostí pravopisu, mnohem srozumitelnější.:)
A pochopila jsem i to, co mi dřív k ní moc nesedělo, že klidně může být i učitelkou zumby. Rytmus by měla mít v krvi. A tak je to v pořádku.:)

70
Evik
Reagovat

To byl zase tyden… myslite,ze uz konecne tam budou damy co se o modu zajimaji,a nebudou z toho delat „šou“,a ostudu… ?? mne to prestava bavit min a min… :-(

71
Ajda
Reagovat

https://www.bomba.cz/navrhar-dostal-v-praci-v-poradu-popelka

Trošku starší článek, ale hlavně začátek je docela zajímavý. Škoda, že se nerozepsali víc. Ale podle všeho ani Libora ani Pavla už neuvidíme.

72
Tempera
Reagovat

Na FB se objevuje v komentářích Jana Berger. Je to ta, co byla v Popelce? Jak potom o ní psali nepěkné věci? Já bych asi radši chodila ven až po setmění a ona dělá jakoby nic.

73
andromeda
Reagovat

to Tempera: bohužel si myslím, že nebude ani první ani poslední v Popelkách a podobných RS… Michaela např. také působí dost lacině. Ale ony tyhle děvenky mají hroší kůži
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-filmy-kino-a-tv/392926/popelka-z-barrandova-zamlcela-ze-byla-pornoherecka-natocila-400-filmu.html

74
Evik
Reagovat

@Tempera: Ta se objevuje v komentarich snad v kazdem novem dile…chytra nekde jak radio…:)))jeste chybi ten jeji komediant… :))

75
Ajda
Reagovat

@Evik: Odvaha nebo drzost? Její díl byl z fb odstraněn, diskuse zřejmě promazaná, ale ona je tam dál i se svými moudry.

76
Evik
Reagovat

@Ajda: Hrozna slepice ta Berger… :-// ono kdyz mela „odvahu“ vystavovat pr*del a soulozit nekde pred kamerou,tak proc by se po svem „povedeném a super“ tydnu v popelkach, stale nevystavovala na fb se svymi premoudrymi komenty… :-))) Jinak tenhle tyden me vazne pobavila Zaneta-krome tech jejich kecu kolem,tak jsem se musela smat,kdyz jsem videla jak „lajkuje“ kazdy koment,kde ji nekdo chvali jak byla krasna a uzasna. :)) :D Uplne mam hruzu z toho,co za „skvele damy“ bude dalsi tyden-tedy zitra… :)) :D

77
Martina
Reagovat

Podívala jsem se na páteční díl v archívu.
Nevím jestli jsem dobře pochopila, že Osmany se loučil na pořád a další díly budou bez něj.

Jeho navrhované outfity z tohoto týdne se mi líbily, na módní přehlídku se mi zdály málo šmrncovní. Takové, když chce člověk dobře vypdat i ve všední dden.

78
Martina
Reagovat

A jestli teď začnou reprízovat- tak jim to vydrží akorát do září, pokud bude o prázdninách pauza, tak ještě dýl. A máme po zábavě – brek,brek.

79
Ajda
Reagovat

@Martina: On to tak říká, loučí se s týdnem a od pondělka nové díly. Ale kdo ví, co bude, u Barrandova je to vždy záhada. Tak snad ještě chvilku vydrží. Měl by natočit celkem 200 dílů, to je 40 týdnů :D

80
jarka
Reagovat

Docela mě překvapilo,že Osmany chválil Libuši ty příšernosti ve vlasech. Tyhle věci jsou podle mě hezké tak na holce maximálně do dvaceti a ne na starší ženské. I když má hezkou postavu a vypadá i v obličeji mnohem mladší. Její outfit se mi nelíbil,působil na mě takovým nesourodým a laciným dojmem. A podobně na mě působilo její oblečení po celý týden.V tomhle věku už by měla být opatrná na levnou bižuterii,ve které si očividně libuje. I starší ženská může být extravagantní,mít na sobě něco nápadného ale musí to spolu ladit. Jinak je to jak od kolotoče.

Přidat komentář