Panáček v reality show

Popelka (14.3. – 18.3.): Hip hop

14. Březen 2016 | napsal(a): | reality show: Popelka

popelka1

Stylista Osmany se opět inspiroval v Americe. Po týdnu plném elegance na Long Island se tentokrát přeneseme do Bronxu, kde se počátkem 70. let zrodila hudební kultura, označená jako hip hop. V tomto stylu se musí obléci soutěžící tohoto týdne. Zvládnou zadané téma?
Sledujte denně od 16.10 na TV Barrandov.

Popelky

popelky1
V pondělí a úterý nakupují studentky Nikol (22) a Sabina (21). Další den vyrazí po obchodech profesionální voják, či vojačka (?) Simona (31). Poslední nakupující bude majitelka obchodu s nadměrnými velikostmi Vladimíra (40).

Pondělí – Nikol
Nikola1
21 bodů
Hodnocení stylisty: 100% spokojenost, zadání splnila absolutně bezchybně.

Úterý – Sabina
SABINAa1
23 bodů
Hodnocení stylisty: Šedé kraťasy, mikina, bílé ponožky a přemíra barev, to vše se mu nelíbilo.

Středa – Simona
Simonaaa
17 bodů
Hodnocení stylisty: Celý outfit je pěkně sladěný, ale nevidí hip hop, nezapadá do zadání.

Čtvrtek – Vlaďka
Vladkaaa
23 bodů
Hodnocení stylisty: Styl je dobrý, ale šátek má špatně uvázaný, brýle patří na nos a ne jako čelenka, zelené ponožky zbytečné.

Pátek – FINÁLE
finale1

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 157
Reagovat

16:17 začátek, 16:19 – 16:21 reklama, 16:30 – 16:38 reklama, 17:01 – 17:07 reklama, 17:09 – 17:11 reklama, 17:13 konec!

Zase si seděly na vedení, oversized oblečení má být samozřejmost a Sabina toužila vidět oblečení kopírující postavu? Legíny? Kytičky? Ta Vlaďka je taky pořádně mimo.

2
anapro
Reagovat

jak jsem napsala před chvilkou, byla jsem z nich tak konsternovaná, že jsem nevydržela než přidáš článek…

3
Marta
Reagovat

@Ajda: Hlavně, že ji Vlaďka nadšeně chválí a za zády ji dá 5 bodů, aby jí nezkazila radost.

Reagovat

@Marta: Přesně tak, zase jedna holka upřímná :D

Inteligentně nám na konci poslední reklamy ukázali zítřejší pohromu.

5
dejna
Reagovat

Snad nevadí, že to přenáším i sem:

Před chvilkou: …“toto je moje kamarádka Kristy, vybrala jsem si ji, protože tomuto stylu hodně rozumí …“ ???

Jinak se mi toto téma moc líbí a jsem na holky hooodně zvědavá.

Vladimíře chybí kytičky, neplete si hip hop s hippies?

6
mila
Reagovat

ta dnešní holčina neměla chybu.ač jsem starší ročník a mám jiný styl tak za dnes klobouk dolů.je vidět že tomu rozumí.moc se mi to líbilo.nevím kam bych do hip hopu dala ty kytičky:))ty komentáře jsou někdy mimo mísu.

7
Marta
Reagovat

@dejna: :-) nojo, tys na to kápla- pořád mi ty kytičky hlava nebrala :-)

8
dejna
Reagovat

Nevím, jestli mají novou upoutávku nebo jsem si dřív nevšimla, ale když jsem uslyšela:…“nebo si potřebujete jen obměnit /doplnit šatník…“, řekla jsem si, že mi bude jedno, jestli se do hip hop okytičkují od hlavy až k patě, nebo si pořídí něco ve stylu Coco Chanel…když to potřebují. ;)
Teda budu se snažit, aby mi to bylo jedno. :)

9
dejna
Reagovat

Dívaly jste se některá na přihlašovací formulář? Spletla jsem se nebo je opravdu jen pro partnery = s dámami půjdou nakupovat jejich manželé či (sou)druzi? :D

10
Ajda
Reagovat

@dejna: Ano, nakupovat už jen s partnerem. Vypíchla jsem to už minule. Kdo ho nemá, má smůlu. Není to diskriminace? Představa jít nakupovat s manželem je děsivá. Neporadí, překáží, sice neremcá, ale jen proto, že chodíme každý po svém. Když na sebe narazíme, vyrazím mu tašky a on je odnese do auta :D

11
dejna
Reagovat

@Ajda: :D

Ještě jedno mě napadlo: Nevíš, jestli je možné poslat poradkyni pro něco (třeba punčochy) jinam, nebo musí chodit spolu?

12
Evik
Reagovat

No nevim, téma mi přijde takové…divné… :-D Prvně mě napadlo,jak se ve stylu „hip hop“ obléknou ty dvě starší..:-D Hlavně ta nejstarší závistivá paní….:-)))) Myslím si,že je to pro ty mladší lidi…Taková 40letá hiphoperka(nebo jak :-D)je už trochu směšné…pardon no…:-D Dnešní slečna se mi moc líbila je mladá a hlavně je takovu bláznivá,a sedí mi to k ní…prostě tak.:-)))))

13
Ajda
Reagovat

@dejna: Nechci kecat, nevím jestli to bylo v Popelce nebo Maniačkách, ale už tam poradkyně sama běžela pro něco odložené.

14
dejna
Reagovat

@Ajda: taky se mi něco vybavuje, něco vracely, něco měnily a ztratily se sobě.

„Športový outfit s názorom“ – no mě potěš, docela holky lituji a taky si říkám, za co těch 400 eur utratí, když kabelky a šperky nepřicházejí do úvahy…snad věci na vysokohorskou túru, nebo na lyže nebo na podzimní běhání.

15
luciash007
Reagovat

Tak dnes na konci pořadu mě napadly dvě věci: 1. může Nikol vyhrát, když dostala 5bodů od Vlaďky? Doufám, že dá Osmany 10bodů a že jí to vyjde…Z nákupu jsem byla nadšená, moc jí to přeju. 2. Už se nemůžu dočkat čtvrtku a nákupu s „kytičkama“, to bude asi povedení hippies hip hop styl :-))

16
Martina
Reagovat

Dobrý večer, nestíhám nějak koukat, tak jsem vděčná za foto.
Holky- a jaký je teď stylista? Hip hop mi k O.L. moc nesedí. Dík za info

17
Barusha
Reagovat

@Martina:
Stylistou je stále Osmany. Jinak říkal, že téma hip hop vybral, protože je to asi jediný styl, který nevyzkoušel.

18
Náhlice
Reagovat

Včera jsem to neviděla, ale podle fotek to má Nikol fakt vychytaný, supeeer… (i když tomuhle stylu „rozumím“ stejně jako jaderný fyzice) :-D

19
andromeda
Reagovat

@Evik: Jo, pro 40ti letou je tenhle styl fakt nářez. Mě je 47 a trochu vím o co jde (dcera tancuje street dance a já sponzoruji její kostýmy na vystoupení) – učůrávám smíchy, když si sama sebe představím v TV ve flexině. To se nedá. Pro lidi nad třicet je do dikriminační téma.

20
Náhlice
Reagovat

Ty jo, ta Sabina je celkem sympatická, ale módně mi teda připadá absolutně mimo :)

21
Evik
Reagovat

@andromeda: Téma fakt stojí za houby,už jen proto,že hip hop dost nesnášim hehe…. :-D A jak říkáte,pro ty starší už to prostě není jaksi vhodný,a neumím si představit,že by ve stylu „hip hop“,chodila moje mamča,se kterou na popelku často koukáme. :-D Snad příští týden bude lepší téma tedy. :-)))))

22
dejna
Reagovat

Neříkala včera Sabina, že se bude snažit o více ženskosti?
A Vladimíře dnes ani ty kytičky nechyběly, to ji asi okouzlily ty trencle…ach jo!

23
Johana
Reagovat

@andromeda: já ji, té čtyřicetileté, to diskriminační téma přeji – za těch včerejších 5 bodů a za nesmyslné kecy o chybějících kytkách v hip hop stylu.
Pokud nemá o něčem páru, mohla mrknout na internet a ne se ztrapňovat v televizi.
Viděla jsem dobře, že za dnes bodovala devítkou?

24
Ajda
Reagovat

Na začátku ten jako „tanec“, to byl pokus o hip hop nebo začínající epileptický záchvat?
Mně připomínala víc hokejistu po tréninku, který si zapomněl svlíknou kus výstroje.

25
Náhlice
Reagovat

Nechápu vysoký počet bodů, bylo to přeplácané, nemělo to hlavu ani patu. Když kouknu na včerejší soutěžící, tak ta vypadá alespoň jako ženská :-)

26
andromeda
Reagovat

@Ajda: :-) Já přemýšlela, jestli mi na tom dnes víc vadí ten pokus o tanec nebo příšerný oblečení. Ale protože hraju na housle, tak nejvíc příšerný na tom vstupu bylo to týrání nebohého hudebního nástroje. Pančelka by se měla probrat a uvědomit si, jak se celkově prezentuje. Začala bych vyhozením všech moduritových nesmyslů, které si navléká do uší. A potom by si Popelky měla aspoň 3x přehrát, aby viděla, jak dokáže být nesnesitelně protivná vůči sestře, hvězda jedna.

27
andromeda
Reagovat

@Johana: tak na květinovou čtyřicetiletou hiphoperku se taky těším :-) Nakonec v každé reality musí být někdo za blba, aby to zvedlo sledovanost a tahle paní si o to říká :-) Expertka na módu ze sekáče:-))

28
Zdenka_P
Reagovat

Tak jsme se včera dozvěděli ze závěrečného obrázku dnešní bodové hodnocení… Nějak to na této stanici technicky špatně zvládají.

29
Ludmila
Reagovat

Tenhle týden nesleduji v TV hip hop nemám ráda (jak oblečení tak hudbu). Hodnotím jen podle fotek tady – pondělí super, holce to sluší, úterý podle mne hip hop není spíš hokejista z obecního rybníčku po sobotním utkání mazal ještě s traktorem na pole a navíc jí to fakt nesluší.

30
Ajda
Reagovat

@andromeda: Tady máš vysvětlení k tomu „týrání“ houslí:

copy z FB Popelka: Sabrina Jakšová – Dobrý den, ja tam puvodne na housle vubec hrat nechtela-jednak nebylo kde je naladit a za druhe si na tom scenarista trval-ach boze-ani jsem to radsi nesledovala…ja osobne si myslim, ze takove veci tam vubec nepatri-to spis do hudebni show…no ck uz-je to uz temer za nami, s prominutim ‚kurevsky‘ sestříhané, ale za par tydnu po nas nestekne uz ani pes snad…ostudu jsem si tam očividně nepokazila a kritizuji nejlip jen ti, co me vubec neznaji mejte se a snad vas vsechny Simonka dnes potěší

31
Monika
Reagovat

Serou mě tam pořád tam ty reklamy

32
Monika
Reagovat

Taky si myslim to tak bude mít čas se podívat na to jak ti ostatní holky se oblikly do hiphopovèho oblečení. Mela by si stáhnout film nejaky jak se oblikaj v Bronxu

33
hana
Reagovat

40letá v popelce je směšná.

34
Ajda
Reagovat

@hana: Proč? Na tohle téma možná, ale to nevěděla předem. Byly tam i starší, jen za mě by je mohly trochu dávat k sobě víc podle věku.

35
hana
Reagovat

Od Simony matka,mi připominala Vondráčkovou,svraštilý krk,ale účes a oblékanì se hodilo pro mladou, ale ne pro ženu v letech.

36
dejna
Reagovat

@Ajda: Já tomu sestříhání i dalšímu věřím. Asi to nebude žádná sranda. Na FB mají pěkný binec, protože ta včerejší tam ještě není, dnešní taky ne…
Jsem zvědavá, v jaké věkové kategorii se budou pohybovat ty avizované páry. Nemyslíte, že se nám posune trochu výš? A pořad trochu níž?

37
Ajda
Reagovat

@dejna: Střih je „svině“ u každé RS. Jj, na fb to pěkně flákají.

38
Náhlice
Reagovat

@hana: A já si říkám, proč ne… Když nemá minisukni a hluboký výstřih, tak proč vypadat usedle? Mně přišla jako celkem šmrncovní pani :-)

39
andromeda
Reagovat

@Ajda: díky. FB nesleduji. Takže ji k tomu donutili….:-)
Jinak housle se dají naladit kdykoliv a kdekoliv za pár vteřin (pokud se u toho nevyměnuje prasklá struna…).

40
Johana
Reagovat

Tak Sabrina na rozladěné housle hrát nechtěla, ale hlava mi nebere, proč je teda do Olympie tahala…nebo i to bylo pod pohrůžkou smrti? Ten rejža musí být ale despota.

41
Xaveraj
Reagovat

@hana: Milá Hano, netuším kolik Vám je let. Ale podle Vašich názorů bych si troufla tvrdit, že tak někde nad 80, a to bych takto dospělé ženy nechtěla nijak urazit. , mé dceři bude šestatřicet a vubec si vedle ní nepřipadám ani jako diblik a ani jako seschlá ženština, modu mám ráda, nosím jak úzké jeansy, a to i ty s ,,dírami,, tak i elegantní věci. Proto mi příjde dost dalekozraké takto tu krásnou dámu takto jakoby pohanit. Apropó, když už jsme u pí. Vondráčkové, kdo by nechtěl v 69 vypadat jako ona. Jinak říkám, Popelka dnešního dne se mi líbila, nejvic mne mrzí ty sestřihy a zbytečné plkání, co opravdu pořad setřásá na nejnižší stupínek, to je fakt škoda. Jak říká Ajda, má to být pořad o módě a oblékání, no asi to tady my těžko změníme. A ještě jen dodám, že ani žena po padesátce, by neměla zapomínat na to, že ještě život neskončil a prostě ŽÍT….se vším všudy.Jezdím na chopperu, máme kapelu, maluji obrazy, velmi ráda si koupím něco na sebe a s dcerou občas prostě s radostí jdeme ,,shopovat,, ps: za tři roky mi bude šedesát…fuj..

42
andromeda
Reagovat

@Xaveraj: tak mě bude za tři roky padesát (fuj :-) a hlásím se k tomu, že nechci v 69ti letech vypadat jako Vondráčková. Nerada bych ztratila svou tvář, ale pokud jde o styl, tak bych chtěla vypadat jako např. Šafránková, Adamovská nebo (abych nezmiňovala jen ty mladší) Hegerová. A díratý rifle už teď nechávám jen pro dceru. PS: ty vystříhaný vlasy byly směšný. A přitom má paní matka krásnou postavu a hezký obličej. Vrásky by šly zjemnit právě delšími vlasy. Takhle to řvalo do světa urputnou snahou o uctívání kultu mládí. Proč?

43
Mudr. Jan Kotrba
Reagovat

Uff, ten včerejší vypulírovaný, ultračistý interiér domu mě dostal do kolen. To samé šatník té vojandy. Neskutečná marnivost. Samozřejmě si nezapomněla pochválit značkovou kabelku…

44
radsi ne
Reagovat

@Náhlice: sabinka moc dobře ví o co go ….. ta holka ma prostě dobrý štýýýýýýýl :-D

45
Martina
Reagovat

Dobré ránko,

tento týden nesleduji, téma mne nezaujalo a skládám poklonu všem soutěžícím – já bych nevěděla, co s tím.
K zmíněným celebritám- jako Vondráčková ( afektovaná vychrtlina) a Adamovská ( těžká nuda, typická stará baba bez fantasie, věci z obch.řetězců, které jsou dávno out) bych vypadat za pár let nechtěla ( je mi přes 50).
Šafránková a Hegerová – klobouk dolů, to jsou dámy skutečně s velkým D.

46
Ajda
Reagovat

@andromeda:@Xaveraj: Ale holky!!!! Jaképak FUJ??!! Já to po čtyřicítce začala říkat taky, ale žádná trága se nekoná, tak jsem si to zakázala :-)
Maminka Sabiny měla i lepší vkus než dcera, vlasy mi nevadily, ale přemalované oči zvýraznily věk. Sabina nejlepší, ale za cenu totálního uhnutí od hip hopu. Že byla v NY to nezachrání. Kdyby si vzala ten duhový nátělník co radil Osmany a k tomu ty růžové farmářky, barevnou čepici a hned by byla zpět. Já osobně nemusím rifle, žádné, ale mám je do počtu, co kdyby. Riflové sukně všech barev a střihů, to jsou moje favoritky :-)
Když tu uvádíte vzory, tak pro mě je to Jana Švandová, neuvěřitelně krásná a elegantní baba.
Moje teorie – z mladých, neupravených holek, kterým leze půl zadku plus zaprané kalhotky z bokovek a ve předu padá pneumatika špeku, tak to jsou adeptky na zapšklé padesátky, celé v černém, odrosty, vysušené vlasy domácím barvením, otřesná pleť i líčení a hlavně naštvané na celý svět.

47
XaveraJ
Reagovat

@andromeda: S tou Vondráčkovou, to byla spíš parafráze, jen co se týče věku, každý má chuť vypadat podle své ho mínění, každý má svůj nějaký ,,ideál,, to nebylo nic určitého. Jen mi přišlo hloupé hanit nějakou cizí paní, která prostě vidí mladistvost v jiném světle..

48
Xaveraj
Reagovat

@Ajda: to fuj, bylo spíše jako udivení, že k tomu prostě už brzy dojde, jinak já věk neřeším, psala jsem výše.. naopak, obdivuji ženský, které vědí, jak se život nosí.. abych pravdu řekla, tak můj ideal je spíše žena našeho kamaráda, je jí 67 a ta Věk Neřeší.. vypadá a chová se úplně skvěle, normálně, ajko ženská a tak to má být.. Jen mám někdy pocit, že ty ženy zde, ty komentáře nějak nečtou pořádně.. škoda..hezký den v Tobě i ostatním.

49
Johana
Reagovat

@Mudr. Jan Kotrba: a mě se to naopak líbilo…šatna je daleko elegantnější řešení, než šatní skříně v každém pokoji a že to všechno vypadalo čistě, úhledně a přehledné je jenom další plus. Když nemá doma děti, domácí zvířata a místo manžela čuně, není zas až tak těžké udržet pořádek.
Její oblečení se mi taky líbilo. Bylo vidět, že má ráda kvalitní věci a pořizuje si je s rozmyslem. Je mladá, vydělá si na to, tak nevím, proč by to mělo být bráno jako marnivost.

50
rena
Reagovat

No to bych Vás chtěla vidět,starši žena se obliká jak mladá je směšné.

51
Petra
Reagovat

Chodit v 60letech v diravých riflich je rapné.

52
Petra
Reagovat

V 60letech nosit diravé rifle je nevkus a srandovni.

53
Dara
Reagovat

Nevím,proč se opiči podle Američanu se líbat a pořád říkat vau.

54
dejna
Reagovat

@Petra: A konkrétně proč?
@rena: A konkrétně proč?

55
Ajda
Reagovat

Dara, Petra, rena k čemu tolik jmen pro jednu osobu? Doporučuji zvolit jedno, jinak zasáhnu, tuhle praktiku tady netrpím.

Vladěnka nám nějak zapomněla na květinky :-)

56
dana
Reagovat

@Ajda: No, zapomněla. ;) Jako by se tam zase událo něco mimo kamery, něco mezi ní a Nikol.
Ale dnes mě docela bavila, ani bych jí nehádala 40 let, rozhodně mi byla příjemnější než jindy některé přeafektované a přemoudřelé náctky.
Ale z celého týdne se mi nejvíc líbila Nikol a nehiphopová Simona. :)

57
dejna
Reagovat

Asi před dvěma týdny proběhl na Maniačkách týden ve znamení vyšperkovaného outfitu, to se mi moc líbilo a docela se těším, že to snad bude i tady. I když mi připadá, že si na bižu potrpíme míň než Slovenky…nevím, moje zdání. :)

58
Lucie
Reagovat

@Ajda:

Ahoj Ajdo, ráda bych se jen zeptala jestli pak nevíš kde Sabča koupila tu žlutou vestu :-) dík za odpověď

59
Ajda
Reagovat

@Lucie: CROPP :-)

60
dejna
Reagovat

Škoda, že sem soutěžící holky moc nechodí, protože by mě zajímalo, v čem vidí Simona prvoplánovost u Nikol, když ji pak nevidí u dalších dvou. Všechny tři šly podle mě podobnou cestou, ale Simona to vytkla jen Nikol.

61
Ajda
Reagovat

@dejna: Možná se jí to slovo jen líbilo a nezná význam :D Spíš to vidím na nějakou osobní averzi. Celkově se vzájemně hodnotily dost divně. Hnus chválily, opak hanily. Vlaďka je mi neskutečně protivná. Simona tvrdí, že ji holky nepochopily, přitom ji zkritizoval i sám Osmany. Trapný závěr od Simony, trošku to vojanda neustála.

Viděla jsem jen závěr reklam, od příštího týdne zase reprízy? Nebo se pletu?

Tak nevím, Sabině vytkne tři věci a dá 9, Vlaďce dvě a dá 8?! Nikol nic a 10. Trošku v tom vidím kalkul, nechtěl remízu.

62
dejna
Reagovat

@Ajda: no na to jsem se tě právě chtěla ptát, taky si myslím, že jde o reprízy. :((

63
Ajda
Reagovat

@dejna: Tipuji to podle slečny s hodinkami, ta už tam byla.

64
dejna
Reagovat

@Ajda: Jestli Simona nesplnila téma, neměla dostat 7 bodů, ale hodně podprůměr. Další by pak byly ohodnoceny 7 body a Nikol za 100% 10 bodů.
Tady to určily holky od začátku. Prostě když v ženské převládne mrcha, jde nějaké téma a férovost stranou.

Šmarjá, Simona to bere jak na Oskarech. :D

65
Ajda
Reagovat

@dejna: Slzy a kecy byly u Simony trapné, ale závěrečné hodnocení soc. poměrů už přes čáru.

66
Evik
Reagovat

Když se teď takhle v klídku můžu podívat na fotky soutěžících,tak vážne ta Sabina je jak hastroš…:-( a je jak kluk…!!! a taky v něčem podobném co má Sabča na sobě,jsem chodila cvičit na tělocvik(když pominu kšiltovku a boty)-asi se inspirovala,a může to využít. :-))) Jinak byla sympatická,ale oblečení děs,na mladou holku…

67
ola
Reagovat

No potěš. Voják a takhle labilní. Pak že u nich probíhají psychotesty, to by ji museli okamžitě propustit.

68
ludmila
Reagovat

Týden jsem nesledovala jen podle fotek. Tenhle styl nemám ráda. Ale dle mého pondělní soutěžící, nejlepší . Úterní hastroš. Středeční pěkné (fakt se mi to líbilo), ale bohužel ne do tématu. Čtvrteční překvápko.
Takže hodnocení by mělo vypadat dle mě takhhle
1. pondělí (super)
2.čtvrtek (překvápko)
3. úterý (hastroš)
4. bohužel mimo téma (ale na oko pro mne nejbližší)

69
ludmila
Reagovat

úterní -23 + 9 od O.L. no to ji těžce přehodnotil škoda, to byla lepší Vlaďka

70
VC
Reagovat

Ahoj diskutérky,
nevíte náhodou odkud má Simona ten batoh? Děkuju případně za odpověď.

71
Ajda
Reagovat

@VC: NEW YORKER

72
Evik
Reagovat

@Ajda: Taky jsem nějak úplně nepochopila,ten její výlev…;))) Tyhle výlevy emocí,jak najednou začnou brečet a kecat o strašně skvělé rodině,manželovi….nesnášim to :-D Co s tím má společného „pořad o módě“ ? ;))) spíš jí sralo,te nevyhrála páč chtěla bejt nejlepší hvězda…

73
Náhlice
Reagovat

Já si myslim, že chtěla zamaskovat, že brečí kvůli tomu, že nevyhrála. Bylo to opravdu dost trapný a směšný :)
Vítězka děs, jako hastroš…

74
Lady XL
Reagovat

Škoda Nikol byla jasně nejlepší a pak bych zařadila Vlaďku ze čtvrtka. Na poslední místo společně holky z úterý a středy… Ale vítězka Sabina? To musel někdo OL přiškrtit, že jí dal 9 bodů…, zasloužila by maximálně 7…
Začíná mi to připomínat Prostřeno…, někdo začne taktizovat od počátku a dávat nízké body a OL už to nedožene. Ledaže by udělal to co s hodinkami – při jasně záměrně špatném hodnocení by jí „za trest“ dal nízké body a přede všemi by to řekl…

75
Johana
Reagovat

@Lady XL: Podělala to v pondělí Vladimíra. Nikol si od ní zasloužila určitě víc, než těch 5 bodů. Spletla jsem se, když jsem si myslela, že starší osoba bude nad věcí a nebude do hodnocení zatahovat osobní averze.
Vítězná Sabina sice poskládala kousky k tématu, ale mně to připadá, jak kdyby prohledala městské popelnice.

76
Ajda
Reagovat

Co mi vadí víc, reprízy nebo moje blbost, že jsem si ve středu zaplatila archiv na celý měsíc?! Barrandov krom Popelky nemám potřebu sledovat :-(

77
Náhlice
Reagovat

@Ajda: Ou, tak to fakt naštve :( Ale co čtu diskuze, tak už jsou lidi fakt hooodně naštvaní a pokud funguje komunikace a zpětná vazba s diváky, tak by s tím měli něco dělat. Přijde mi, že např. jejich FB mírně stávkuje, píšou tam jen o nových věcech, na kritiku nereagují a ani neinformují třeba o té repríze. Je to samá reklama, archiv je placený, opakují staré díly, berou soutěžící jenom kolem Brna a navíc mění podmínky pro přihlášení… Ještěže mají Osmanyho.

78
Ajda
Reagovat

@Náhlice: Jejich FB je jedna velká tragédie, čekala bych tam informace a opak je pravdou. Dokonce jsem slyšela, že příliš kritické diskutéry blokují. Archiv sleduje i dcera v Praze, tak se nám vyplatí, vždy platím týden, teď jsem si řekla, že určitě natočili sérií minimálně deseti dílů, tak jsem volila měsíc. Uvedli tři nové týdny a konec. No, co už :( Brala bych, kdyby se stylisti střídali, líbil se mi Pavel.

79
dejna
Reagovat

Napadlo mě, že třeba není o pořad až takový zájem, nebo třeba ne každá se jí může (z pohledu štábu) zúčastnit.
Taky nechápu to umístění jen v Brně, proč ne Praha a další města?
Bond girl, chjo.

80
Ajda
Reagovat

@dejna: Točí slovenský štáb, Brno mají za rohem, nízké náklady, to napadlo mě. Ale na fb tvrdí, že se může hlásit kdokoli odkudkoliv. Osmany bude dražší než Libor, za vším bych viděla peníze.

81
dejna
Reagovat

@Ajda: Dívala jsem se, kolik toho natočili na (menším) Slovensku, aniž by opakovali – je to nesrovnatelné. A divné pro nás.

82
Ajda
Reagovat

@dejna: Barrandov je divná tv, nic tam za moc nestojí.

83
Náhlice
Reagovat

Mohla by jim tam dělat módního poradce Kateřina Brožová, už takhle je tam díky určité známosti narvaná všude :D

84
Ajda
Reagovat

@Náhlice: Už je zasnoubená a po svatbě bude její ksicht i v logu tv, Týdne atd. :D

85
dejna
Reagovat

@Ajda: Ale dobře jim to nakládají na fb. :) Jen pochybuji, že to s nimi pohne. Dívala jsem se na jejich sledovanost, jsou u dna, trochu se jim zvedá u Barbary, kterou bytostně nesnáším.
Nevíš, jak dlouho tato odstávka zase potrvá?

86
Ajda
Reagovat

@dejna: Minule trvala odstávka deset týdnů, navnadili nás třemi týdny premiér a zase… :-(

87
dejna
Reagovat

@Ajda: hmm, závidím Slovenkám. :(

88
Johana
Reagovat

Já tu odstávku beru z pozitivní stránky – celou televizi Barrandov, i s jejími nekonečnými reklamními bloky, teď můžu zcela ignorovat. Šupla jsem ji v seznamu oblíbených kanálů na konec, až za Šlágr a nervíky jsou v klidu :)

89
Ajda
Reagovat

Od 4. 4. budou zase nové díly.

90
dejna
Reagovat

@Ajda: dík za info. :)
Přeji všem krásné a pohodové velikonoční svátky. :)

91
Martina
Reagovat

@Ajda: taky mnohokrát děkuji za info. Martina

92
Adi
Reagovat

Dobrý večer, věděly byste, kde koupila Simona tu bundu a džíny? Diky

93
Ajda
Reagovat

@Adi: Peek & Cloppenburg (P&C)

94
dejna
Reagovat

Na NM je tento týden moc pěkné téma – černobílé variace. Včerejší se mi hodně líbila, jsem zvědavá, jak jim to půjde dál.
Vlastně i minulý týden byl pěkný – nomádský styl.
Jsem zvědavá, s čím se Popelka vynoří v pondělí.

95
Ajda
Reagovat

@dejna: Minulý týden pěkné téma, vítězka měla dobrou poradkyni, měla ji poslouchat na slovo, ale i tak dobrý.
Včera se mi taky moc líbila, ta pondělní to překombinovala, sahala ale po pěkných kouscích. Ve své skříni bych složila outfity na každý den včetně bot, tuhle kombinaci miluji :-)

Popelky budou nakupovat s partnery, to jsem zvědavá na ty jejich rady. Mě vždy manžel vytočí netečností nebo udiveností, co si to vybírám, tak raději každý po svém, nakonec společně jídlo a jsme oba v pohodě :-)

96
Ajda
Reagovat

Příští týden to vypadá i v Popelce na černobílou kombinaci. Kdo sleduje tento týden NM, může porovnat, kdo to líp zvládnul.

97
dejna
Reagovat

@Ajda: viděla jsem teď na fb, vypadá to tak. Už se těším. :)
A na ty chlapy jsem zvědavá – na fb kdosi napsal něco v tom významu, že jediný chlap, který ti může dobře poradit, musí být gay. :D

98
Ajda
Reagovat

Katarína z FHŽ v Nákupných maniačkåch!!! Ta ženská fakt už nevi kam vlézt :-D

99
dejna
Reagovat

@Ajda: Koukám až večer…to se ale těším! :D

100
Ajda
Reagovat

@dejna: Za poradce má notorika Petra, posledního farmáře, kterého se marně snažila uhnat. Jinak tento týden maniačky protivné jako běžně bývají Popelky.

101
Ajda
Reagovat

Z FB Popelky stáhli info o premiérovém týdnu v černobílé kombinaci a nasadili dál REPRÍZU!!!!!! Trapné a hlavně otravné!

102
dejna
Reagovat

@Ajda: Teď jsem to vypnula. Na fb je ale jasně 4.4. Jsou to šmejdi, celá TV Barrandov se chová jak 5. cenová skupina.

100 – teď jsi mě ale rozesmála, doufám, že nemají kovbojský styl, to by tato dvojka mohla i vyhrát! :D

103
Ajda
Reagovat

@dejna: Peťo je v kovbojském, asi i jako vždy posilněný pivem, ale Katarína se musí zahalit do květů. Jsem zvědavá na její šatník, v FHŽ byla tržnicová kolotočářka. Nakupuje zítra.

Popelku jsem vypnula hned jak jsem viděla známé ksichty.

104
Johana
Reagovat

@Ajda: přidávám se do klubu znechucených…Barrandov by měl vyplatit Babicu, Sapíka a Brožovou a odpískat konec. Chtěla jsem o víkendu kouknout na Colomba…šest bloků sáhodlouhých reklamních bloků v jednom dílu, to se fakt nedá. No, a dneškem to dorazili.

105
Ajda
Reagovat

@Johana: Colomba miluji, ale právě kvůli tomu co píšeš, jsem ho vzdala. Mám inteligentně poprvé zaplacený archív na měsíc, tři týdny repríz fakt potěšily :-(

106
Johana
Reagovat

@Ajda: Colombo neztrácí kouzlo ani po x-tém shlédnutí každého dílu :)
U TV Barrandov bych si nebyla jistá, že se jedná jen o tři týdny repríz. V poslední době to jde s touto televizí evidentně šusem dolů a placený archiv je jen toho důkazem…jedním z mnoha.

107
dejna
Reagovat

Koukám teď na NM, jak spolu holky poprvé mluví – Katarínin projev začínající anglickou a francouzskou módou mi tak silně připomněl film Světáci, že jsem to sem musela napsat. :D
Holka, kam se to pustila, toto je jiný level a obávám se, že si ji děvčata dají jako předkrm.
A vůbec si nedovedu představit závěrečný rozhovor s Marošem. :O

108
evik
Reagovat

NM jsou na cem?

109
Ajda
Reagovat

@evik: Na Tv JOJ, archiv zdarma ;-)

Zrovna zírám na Katarínu. Její hra na city a vzpomínání na éru modelingu, pak hned vytáhne maminku, div ne světovou módní návrhářku, psí útulek dostane kus výhry podobně jako tři děti, k tomu předvádění nevkusného šatníku, fakt jediná pravá a vyvolená maniačka :D Malém bych zapomněla na prezentaci outfitů z jednotlivých řad Farmáře.

110
Johana
Reagovat

Nějak se mi ty slovenské celebrity pletou. Když jsem to tu četla, v prvním momentě mi naskočila Martinka z Turca, ale toto taky nebude špatné:)…večer na maniačky kouknu.

111
Poštovní holub
Reagovat

Těšila jsem se na nové díly s Osmany a ono velké nic.:(
Dnes jsem ze zoufalství nakoukla na Markízu, a jako maniačka se tam předváděla Katarína s nechutným Petrem. Tyto dvě panoptikální postavičky bych nepustila ani ke stánkům na tržišti, v nákupním centru a v pořadu o módě působily zcela nepatřičně. Tento počin naprosto nechápu, jedině, že se do realizačního týmu vetřel škůdce, který chce NM definitivně zničit. A řekla bych, že škůdce klonuje i do mnoha dalších TV projektů, napříč stanicemi. :)

112
Poštovní holub
Reagovat

@Johana: Marinku z Turca by mohli poslat nakupovat s Indošem a pak je rovnou poslat na Farmu. :) I konkurenčním TV se musí pomáhat.

113
Poštovní holub
Reagovat

@Poštovní holub: oprava: Martinku

114
Ajda
Reagovat

@Poštovní holub: Malá oprava – nakoukl jsi zvědavý opeřenče na JOJku, ne na Markízu :-)

115
dejna
Reagovat

@Poštovní holub: :D :D

Nechytla jsem dnes začátek, na ten se podívám večer, ale Katarína mi chvílemi připomínala nejistou 30letou pannu, která je poprvé na nákupech, a Peter mě naopak překvapil, jak se hrnul do vybírání a doporučování – celkově nepopsatelná dvojka, Martinku z Turca k nim mohli přidat a všechny Bučkovky. ;)

Ještě oceňuji velmi taktní přístup slovenských spolusoutěžících.

116
Poštovní holub
Reagovat

@Ajda: Pravdu díš! :))) Mám v tom hokej, nějak mi to splývá. Joj, Joj, Jojkááá!

117
Poštovní holub
Reagovat

@dejna: :))) Mně Katarína naprosto vždy připomíná nejistou bordelmamá, ale po dnešním požadavku učesat na princeznu, jsem pochopila, že ona to cítí spíš opravdu směrem k té panně. :) A zabila mě prohlášením, že přece taky prodává,/rohlíky/ takže prodavačku nepotřebuje a velikost šatů si umí vybrat sama. Já o tom pochybuji, když ani neví, jakou má barvu očí. A v závěrečném předvedení mi vážně chyběl obrovský klobouk, s kyticí růží, hnízdečkem s ptáčky a třpytkami. Pak teprve by to bylo dokonalé. Jaro!

118
dejna
Reagovat
119
Johana
Reagovat

@Poštovní holub: holoubku nestraš, už i tak je na farmě dost divných postaviček a jeden z nich, ten študovanej pavouk, je nejdivnější.
Ale že se nám vyfikla princezna Kateřina…
Účes ji vizážistka udělala moc pěkně, nevím, proč frflala…asi chtěla rozpuštěné lokny, nebo možná ten klobouk, zdobený pavím peřím.

120
dejna
Reagovat

Mám pocit, že od začátku tohoto týdne jsem v NM nezaznamenala ani jedno „wau“. Docela úleva. ;)

121
Poštovní holub
Reagovat

@Johana: Na klobouku by jí mohl sedět ten študovanej pavouk.:)
Ale vizážistka odvedla fakt dobrou práci, princeznu obešla obloukem, Káče ten účes slušel a pokud by Péťa nebyl pořád v lihu, ještě ho mohla zmámit. Tak na 5 minut.
Popelkovské opakovačky asi už budou v takové smyčce běžet stále dokola, až do úplného umlácení diváků. Osmany snad emigroval?

122
Ajda
Reagovat

V NM jsme názorně viděli, jak to vypadá, když poradcem je „přítel“. To se máme v Popelce na co těšit, možná přijde i princezna Kateřina a předvede nám další kolo cirkusového nevkusu.

123
Janica
Reagovat

Ta Kateřina je profesionální vymetačka RS. Ještě nebyla ve Farmě, doufám, že ji uvidíme v té následující. No, vkus tedy nemá a Peter by jí schválil cokoliv, opět se mi zdál mírně naložený. Účes Kateřině moc slušel, jinak překytičkovaná.

124
Poštovní holub
Reagovat

Je smutné, že musíme hodnotit NM, protože Popelky nám recyklují. Osmany, vrať se! :)
Ke Kateřině, mám problém s černo-červenou kombinací, a ještě v takovém množství. Je hodně „tvrdá“ a vášnivá, líbí se mi na pěkných černovláskách. Odbarvené, chemlonky unesou určitě červený akcent, určitého odstínu. Právě ten mišmaš odstínů červené mě na Káče dráždil a ve výsledku vůbec nevypadala „jarně“. A místo známého: „…kachny…kachny…kachny…“ jen dusící lavina:…“kytky…kytky…kytky…“. Zamrzelo mě, že se NM neupravují sólo, protože věřím, že by princezna vetkla pugét i do hlavinky.:)
Šaty samotné byly pěkné, i když vůbec ne můj šálek kávy, ale Káča má štíhlou postavu, a na jinou příležitost dobré. Vítání jara se nekonalo, ani u střelnice by se neměla moc potulovat, dostat diabolkou do „kytek“ by nebylo příjemné.:)

125
Johana
Reagovat

@Poštovní holub: študovanej pavouk na klobouku :DDD
Pro mě snad vrcholem včerejší kombinační katastrofy byly vzorované punčocháče ve vzorovaných botách.
A taky lituji, že ji líčila i česala vizážistka…mohlo být ještě veseleji.

126
Poštovní holub
Reagovat

@Johana: Já už jsem úpěla u kabelky, sako mi neladilo, ale punčocháče s pnoucími růžemi v květinkových botách mě taky dorazily.U „šperků“ už jsem byla apatická, ale i tak jsem pořád doufala, že sáhne i po klobouku.:) Jenže Káča byla při nakupování rozptýlená testosteronem.I když si myslím, že si ho plete s alkoholickými výpary.
P.S. Tak mě mrzí, že vlastně není kde si povídat. Chybí mi to.

127
Johana
Reagovat

@Poštovní holub: Káča kovbojskými feromony a alkoholickými výpary ovlivněna určitě byla, ale komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí.
Ten její model z dlouhých letních šatů, doplněný špičatými botami a princeznovským účesem, no prostě sladké mámení z minulého století :) Přitom má na svůj věk docela luxusní postavu a ty včerejší šaty ji fakt sedly.
Nejsem zastáncem šmejdění po domácnostech, ale na její bydlení bych se byla ráda podívala.

128
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub: @Johana:
Tedy dámy, jak to tu tak čtu, já si ji snad v tom archívu půjdu najít! Začíná ve mně doutnat zvědavost.

129
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Ananásku, to bys neměla promeškat! Uvidíš její novou polohu: „nákupná novicka“. Do některých obchůdků se bála i vstoupit. U Petera jiná poloha, než ta po x-tém pivu, ovšem neexistuje.:)
Ale určitě se koukni, jak dobrou práci odvedla vizážistka. Káča by mohla mít na dobré figuře i docela dobrou hlavu. Škoda, že se nedá něco udělat i s obsahem.

130
dejna
Reagovat

Koukala jsem dnes, jak se Katarína rozjíždí. Vrcholem bylo, když Katce přehodila tu svoji kožešinovou vestu přes její dnešní soutěžní outfit. A pózovala pro focení.
Čeho se ještě dočkáme?
Snad se v pátek nevrhne i na Maroše, aby se s ní vyfotil – to by zabila. :D

131
Martina
Reagovat

ahoj, pěkný den po delšídobě. NM sleduji v archivu s několikadenním časováým odstupem, proto moc do diskuse nepřispívám. Včera jsem skluz srovnala:

pondělí- líbila se mi moc, mám ráda šaty princesového střihu, ikdyž jsou dle Maroše starobabské, pěkné světlé svěží barvy, palec nahoru

úterý – první dojem z fotek hrozný ( tmavé, nic jarního, sporné zda splnila téma, kombinace barev tvrdá, vulgární, přeplácané), po shlédnutí videa kočku neodsuzuji a je mi ji spíš líto ( jednoduchá, vkus se naprosto míjí s mým)

středa – vše O.K.,ani tmavé barvy mi tu nevadily i krajkový top s koženkou = dobrá kombinace, ale čelenka- havarijní!!, ta byla strašná a nenositelná, připomínala mi komunistické oslavy dožínek, podmínkou soutěže by mělo být, aby outfit byl běžně nositelný jinak se z něj stává maškara

Uvidíme,co přinese dnešek, každopádně se mi pořad NM líbí, ráda jej sleduji.

132
Johana
Reagovat

@Martina: ano, dožínky, chyběly jen zralé klasy:)
Možná bych snesla kombinaci té čelenky s letními šaty, ale s koženým sáčkem a krajkovým korzetem ne.

133
Janica
Reagovat

Ten dožínkový věnec byl šílený úlet, nevím, co se na tom Marošovi tak líbilo. Hrůza.
A ta naše Kateřina by raději neměla mluvit a už vůbec nevzpomínat veselé historky
z natáčení (FHŽ). Dnešní Ria žádný zázrak, čekala jsem bombu, extravaganci, prostě něco, čím vyrazí dech. Žluté šaty jí velmi slušely, škoda že nešla do elegance. Takže mě docela zklamala.

134
Martina
Reagovat

Za čtvrtek – poprvé tento týden zcela shodný názor s Marošem. Zajímavý šatník, elegantně oblékaná paní, soutěžní outfit – pěkné věci, pěkné sladěné.
Paní však chodila celý týden elegatně, noblesně a sportovní otufit dobrý, vzhledem k jejím standartu ale o level níž.

135
Ajda
Reagovat

@Janica: Ta naše Katarína , módní guru se silonkovými ponožkami v sandálech :D

136
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Tak jsem si naši Kačenku pustila.
Proč jí komentátor říká Kateřina, když ona se představí jako Katarína?
Moc mne bavilo, kolik úsilí jí stojí být za tu skromnou puťku domácí, co si ráda nechá poradit. Místy ta nechuť dobře probublávala – já si poradím i bez prodavačky, já jsem přece taky prodavačka! :-)))))
A módní guru Peťa taky neměl chybu!
Nicméně si myslím, že se angažováním takových figurek jinak asi celkem solidní pořad zbytečně shazuje.

137
Janica
Reagovat

Opět jsem se utvrdila v názoru na naši Kateřinu – mluviti stříbro, mlčeti zlato.
A jinak – děvčata nepředvedla nic světoborného, proto šperk stylisty neudělen oprávněně. Tento týden nic moc. Těším se na příští. A od pondělí budou nové Popelky, takže si můžeme smlsnout dvojmo a psát taky.

138
dejna
Reagovat

Převzato z fb:
Omlouváme se, že jste marně čekali na nové díly Popelky, ale museli jsme jejich vysílání posunout. Chceme vám totiž nabídnout kvalitní pořad, u kterého se budete bavit. Nové díly Popelky přineseme na obrazovky Barrandova v pondělí 18. 4. 2016. Pořad rozhodně nekončí a rovnou vám posíláme fotku z natáčení.

139
Martina
Reagovat

A nemáš odkaz na tu fotku? Jestli je ta zase O.L. bez nej to nebude ono, nasadil vysokou laťku i Maroš z NM se mi vedle něj zdá jako slabý čaj. Toleruje hodně neestetickýh věcí (zmíněnou čelenku, několik červených, které se bijou…atd). Laffita dává jasná pravidla a konkrétní rady, jak outfit oživit nebo mu dodat šmrnc.

140
dejna
Reagovat

@Martina: Na fotce je myslím soutěžící s manželem. Nevím, jak to sem dostat, ale zkusím.

https://www.facebook.com/451178468398843/photos/a.451959764987380.1073741830.451178468398843/507614172755272/?type=3&theater

141
Martina
Reagovat

@dejna: díky moc-oba vypadají dost kultivovaně, možná to nebude špatné – znát pohled chlapa, mají jiný úhel pohledu

142
Ajda
Reagovat

Na fotce ten poradce v obleku vypadå jak ředitel Palladia. Docela bych brala střídání stylistů, nějak mě Osmany přestává bavit, chtělo by to novou tvář.

143
dejna
Reagovat

@Ajda: Mám Osmanyho ráda, ale Maroše s Marianem o kapku víc. Připadá mi, že to, jak to dělají, má hlavu i patu. U našich stylistů mi vždycky něco chybělo, nějaká ucelenost či co…nevím.

144
Ajda
Reagovat

@dejna: Tak, tak, jen Maroš má u mě z minulého týdne vroubek. Chtěl květy, kritizoval Katarínu, že je moc černá (šaty) a pak jsem s otevřenou hubou zírala na jeho černou figurínu.
Brala bych, kdyby se Osmany střídal s Pavlem. Přeci jen i Maroše je občas už dost a Marián je takové osvěžení. Škoda, že už tam nebývá Zuzana.

145
dejna
Reagovat

@Ajda: S tou kytkou máš pravdu. :D :D

146
Janica
Reagovat

Internátní styl – včerejší i dnešní soutěžící žádné wow, A Jesica používá příšerné malování očí, od vizážistky neskutečně omládla a zjemnila.

147
Martina
Reagovat

Holky ahoj, nevíte, v krém obchodním řetězci dnes Lea koupila tu košili? Mi se zdá úžasná!!

148
Janica
Reagovat

Lea to dnes vychytala nejlépe, elegantní středoškolský styl. Až na botky, volila bych tenisky, či jinou sportovní obuv.

149
Martina
Reagovat

@Janica: to jsem ráda, že jsi to napsala. myslím si totéž. Zírala jsem, jak ji holky kritizovaly, že to není studentský styl a vypadá jak modelka z Paříže. Nevím, jaké jsou modelky z Paříže, časopisy nesleduji. A rozhodně mi sedla za sdutentku víc než holky z předhozích dnů. Do kanclu by si těžko někdo vzal rifle a košili převázanou v pase. Podle mne se trefila do tématu nejvíc- až na ty boty.

150
dejna
Reagovat

@Martina: Jenomže on to Marian podle mě moc neobjasnil – alespoň já to pořádně nepochopila. Z toho, jak v týdnu líčil, co by měly a co neměly, mi připadá, že chtěl něco na způsob amerických filmů pro teenagery nebo něco jako britský uniformní styl. Ne přímo uniformu.
I když je pravda, že včera, když chtěl jen tu košili, k ní těžké boty, výrazné punčochy a nějakou koženou bundu, tak to se vymykalo všemu, co do té doby řekl.
Mně ta včerejší taky nepřipadala jako studentka, hodně tomu přispěly lodičky, kabelka, ale i ta (pro mě) podivná vesta.

151
Janica
Reagovat

… a ještě přidávám, proč by chtěl Marian v Česko Slovensku americký styl? Musíme se pořád po někom opičit?
Veronika k Lee: si krásna a bum 4 body. To je proti zdravému rozumu, čili taktika.

152
dejna
Reagovat

@Janica: Protože to přímo říká v zadávání:…možno si představiť americký teenagerský film…“
A potom jeho tipy na krátkou sukni, krátké kalhoty nad či pod kolena, svetřík na rozepínání, bunda či sako s emblémem…
Když vidívám ráno zástupy našich internátních dětí, mají v 95% triko, mikinu, džíny, bundu, tenisky, batoh…v teple bez bundy, popř. bez mikiny.

153
Janica
Reagovat

@dejna: Ano,pochopila jsem co zadával, ale ptám se, proč v Evropě Amerika. (Už jí mám dost). Bydlím ve větším městě, dívky na sebe dbají, to jen „záklaďáci“ lítají v mikinách a džínách.
Chybně jsem napsala větu. Slůvko „by“ změnilo význam.

154
Ajda
Reagovat

@Janica: Osmany se v posledni době taky inspiroval v NY.

Maroš si dost protiřečil v květnovém týdnu, Marian se od něj nakazil. Ani jedna mi nesedla k zadání.

155
dejna
Reagovat

@Janica: Já to nějak neřeším, nevnímám to tak, je to pro mě téma jako každé jiné – Bond girl, Norské vzory, Hip hop, Kate Middleton, apod. :)
Taky jsem psala o čistě internátní (spíš učňovské) mládeži, kterou ráno potkávám, ne o těch, kteří dojíždějí na střední školy, tam je laťka někde jinde. I když i tak je to spíš o každém jednotlivci.
Já se v tom tento týden docela motala, k zadání podle M.mi nejvíc sedly 1. a 3., ale současně mně osobně i nesedly a něco se mi i vyloženě nelíbilo. A myslím si, že toto téma nelze vtěsnat do jednoho – tří typů oblečení.

156
Janica
Reagovat

Marian ohodnotil Leu 6ti body, tedy jako druhou. Mně se líbila moc. Na rozdíl od hodně sebevědomé Viktorie, její styl vypadal na emu. Olhe to nesedlo vůbec a Jesica nic zvláštního – nafoukanec.

157
dejna
Reagovat

Bude nové vlákno? Zatím sem psát nebudu.

Přidat komentář