Panáček v reality show

Výměna manželek 2016 (9.3.) – Ingrid vs. Nina

9. Březen 2016 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titl1a
Minulý týden mě šokovalo zjištění, že TV Nova zatoužila po sošce Českého lva a reality show Výměna manželek přihlásila do kategorie televizní dokument. Pominu fakt, že nejde o ryze český produkt, což nebyly ani jiné pořady, ale fascinuje mě ta odvaha, či snad drzost?! Z reality show tedy máme dokument. Ten nejnovější se dá charakterizovat jako luxus vs. nepořádek. Překvapí to ještě někoho? Vedle nepořádku domácnost ukrývá i kvanta prošlých potravin. Zvládne Ingrid rozmazlené děti? A udělá Nina v domě pořádek?
Premiérový díl sledujte ve středu 9. 3. na TV Nova od 20.20.

Vyměněné rodiny

Bydlení

Na jedné straně uvidíme Ingrid (35), jejího manžela Jiřího (47), syny Jirku (17), Michala (10), Patrika (10), Vojtu (10) a dceru Nikolu (13). V polorozpadlém domě je naprostý nepořádek, zašlá špína a poházené nádobí. Jako bonus je lednice plná prošlých potravin, z nichž některým vypršela doba spotřeby už před několika lety. Hned první noc bude také jeden ze synů zvracet a náhradní manželce bude jasné, že z prošlého jogurtu, který snědl. K tomu všemu má hlava rodiny výbušnou povahu.

VM 1

Na druhé straně se seznámíme s Ninou (39), jejím manželem Dušanem (39), synem Dušanem (8) a dcerou Sabinou (12). Bydlí v novém domě, který je celkem luxusně vybaven. Ani zde není vše naprosto dokonalé, obě děti budou hodně zhýčkané a nová maminka se pokusí zavést v domácnosti trochu disciplíny.

VM2

Podělte se o své názory a pocity s ostatními čtenáři v naší diskusi.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
Monika
Reagovat

Predpokladam, ze to zas bude vymena o nicem a cely porad se budou resit jen prosle potraviny. Navic mi to prijde i nahrane, rodina ji prosle potraviny a hned prvni noc se decku udela spatne, takova nahoda…

Reagovat

@Monika: Raději se dívám na reprízy starých „poklidných“ dílů, než na tyhle rádoby senzace. Poslední řada je extrémně vykonstruovaná a přehrávaná. Sledovanost nadevše!

http://www.sos-msk.cz/7-typu-potravin/

http://www.rehabilitace.info/vyziva-a-jidlo/neplytvejte-jidlem-vite-o-cem-mluvi-datum-spotreby/

3
Monika
Reagovat

Tez vzpominam na ty stare dobre dily bez kalkulu, vzdyt i tam nebylo o zajimave situace nouze. Tady je vse prvoplanove predpripraveno, uz ted je jasne, ze se bude resit jen a jen bordel a prosle jogurty, vic se divak asi nedozvi.

4
cathy
Reagovat

Z duše mi píšete. Člověk už je tim akorát znechucenej….

Reagovat

Sledovanost to má, tak natočíme další řadu, ne? :-))

Reagovat

@SUNíčko: Četls ty dementní přihlášky co sem někteří pravidelně posílají do diskuse? To ti, co se trefí rovnou na Novu už jsou elita :D

Reagovat

@Ajda: četl, dva jsou teď v bočním sloupci v souhrnu komentářů k této show :-))

Reagovat

@SUNíčko: Už jsem je odmázla, to si jen jim podobný dement se shodnou IP dělá prdel a ještě vyplní i stejný mail, že Evičko?!

9
mika
Reagovat

Luxusni maminka uz kritizuje vychovane deti :-) Zatim mi je sympatictejsi pocetna rodina. Bordel zvladnu, rozmazlene haranty ne. Takove navrh huj, vespod fuj – decka s tatinkem si necisti rano zuby?

10
Monika
Reagovat

„luxusni rodinka“ oba vymleti primitivove, ani jeden z nich rozumu moc nepobral, pani takova urechtana rajda, celou dobu mluvila sproste, deti absolutne nevychovane…..jeji veta, ze tohle by nikdy u svych deti nedopustila me pobavila :-)))) vzdyt ten malej grazlik mel par roku a rozmazlenej byl neskutecne, otci odmlouval, nahradni matce odmlouval, bylo videt, ze se mu vubec nevenuji, cely den prosedi u pocitace, cist ani neumel, zaostalej jedinec. Holka tlusta buchta, lina jako ves, drza, rozmazlena.

11
Ajda
Reagovat

Obě ženské vypadaly o deset let starší. Je vždy k popukání, když v nové rodině předvádí a zavádí to, na co v jejich vlastních kašlou. Jedna luxuje jak o život, teda nutí novou dceru, pod vlastní postelí má doma pomalu i nasr***, druhá bez dětiček ani ránu a vlastní jsou leda tak na ránu. Jeden chlap labilní magor, druhý primitiv, který by měl zainvestovat do vlastních zubů. To jak kopal do stávkujícího pc bylo na jedno pořádné nakopnutí i jeho. Sice měli nový barák, když promluvili, žumpa.

Jak dopadly páry z Výměny: Jiřímu a Ingrid zachránila vztah!

12
petra
Reagovat

Paní Luxus pupínek mě přišla na začátku pořadu sjetá (2500 na nákup potravin na 2 dny, v tom je i fet?), afektovaná. Kždý nemá hold tolik jako oni, nebydlí pěkně.. Rodinu s mnoha dětmi mohla ohromit akorád penězi, v hlavě nic a vyvolávala hádky. Prošlý puding je OK, byla to spíš póza. Klidnější pán co se stará o 4 nevlastní, tak klobouk dolů.

13
Monika
Reagovat

@petra: no vidis a ja ji ani ty obrovske penize neverim….ano, v porovnani s druhou rodinou samozrejme, ale vezmu-li v uvahu bezny standard tak mi to prislo normalni. On je obrovsky rozdil mit barak ve velkomeste a na vesnici, to jejich obydli byla sice novostavba, ale byl to baracek bez garaze, pozemek taky nic moc veliky, bazen malinkej, kuchyn obycejna, zadnej luxus. spis jsem mela pocit, ze si hraji na neco kym nejsou, i ty penize imho prestrfelila, aby se ukazala.

14
Monika
Reagovat

@Ajda: Tak Ingrid, to byla sila, ani ted nemuzu uverit, ze ji je 39, to je uplne neskutecny. Pri pohledu na ni bych ji tipovala kolem padesati, i kdyz pominu tloustku, tak ten oblicej na ctyricatnici nevypadal ani nahodou.
A ta druha, z te jsem mela prcu, to je presne typ zensky, co chce vypadat sik, nobl na prvni pohled, ale v realu je to sekac hadr. Takova rajda od pohledu, vyhulena zmalovana zenska, ktera ma do krasy hodne daleko a jeste je takova zestarla.

15
Slavěna
Reagovat

Také bych se s matkou „Tyvole“ zeptala té druhé, co celý den dělá, ale ona vychovala ty děti, aby šlapaly a teď má asi pocit, že má splněno a na úklid kašle.

16
Alena
Reagovat

Paní Nině bych vzkázala že je to opravdu nehezký zvyk někomu říkat ty vole a zvláště u žen je to odporné.K panu Jiřímu bych dodala že by se měl jít léčit.Choval se jak psychopat a ještě k tomu ta jeho sebelítost,no prostě na zvracení.

17
Lev
Reagovat

Všechno je to nahrané, jen vám ukazují co režisér s produkcí dokáží s rodinou udělat a psychicky zdeptat. Když na to nebudete koukat nebudou hledat další oběti na natáčení.

Přidat komentář