Panáček v reality show

Got Talent v československé verzi již na jaře 2010?

5. Listopad 2009 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

To na co se těšil nejeden český fanoušek reality show, se již pomalu blíží skutečnosti. Server Medialne.sk ve svém článku uvedl, že již během jara 2010 by se na obrazovce TV Nova a slovenské TV Markíza měla objevit po vzoru současné federální Superstar i československá verze veleúspěšné show Got Talent.

Objevíme naši Susan Boyle, George Sampsona, Paula Pottse či zajímavou taneční formaci jako v britské verzi byli Diversity?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Maro
Reagovat

Ja bych radši uvítal pouze českou verzi.

Reagovat

Maro, proč? Myslím, že Slováci třeba na CS verzi Superstar odvádí velký kus práce a ten formát pozvedají, hlavně finálové večery. Něco podobného čekám i u CS verze Got Talent.

3
dapki
Reagovat

jj- kez by to byla pravda- at zase delaji rezii a zazemi slovaci a od nas jen soutezii a bude to pecka

4
Zack
Reagovat

Na jaře? To by se stihly castingy a vše? Řekl bych, že to bude spíše na podzim.

5
Maro
Reagovat

Zack, myslím, že by se to dalo stihnout, protože v Britanii mají castingy začátkem ledna a začínají to tak vysílat v polovině dubna.

6
Pavel
Reagovat

taky bych ale raději prvně uvítal českou verzi. pak až česko slovenskou

7
TK
Reagovat

Trochu bych to nadšení zchladil. Z článku na Mediálne.sk totiž vůbec nevyplývá, že společný česko-slovenský talent bude už na jaře 2010. Raději si počkáme na oficiální oznámení.
Osobně bych čekal, že castingy budou vyhlášené přes léto a do vysílání se to dostane až na podzim 2010. A jenom poznámka, ve Velké Británii vyhlásili příjem přihlášek do castingu na další ročník už během letošních semifinálových dílů, tedy zhruba rok před plánovaný vysíláním.

8
Ada
Reagovat

A dufam,ze bude v porote Palo Habera ako bol v slovenskom talnete minuly rok.

9
Bára
Reagovat

Ahooj..Nevíte někdo od kolika let to je???V Americe nebo Anglii tam byla 6letá holčička,tk by mě zajímalo od kolika let to bude od nás..:)

10
Anita
Reagovat

Bára: od kolikati chceš je to got talent je to jedno kolik maš let nee???

11
Amanda
Reagovat

na jařeee????? ccooo:::::???? ja se chtěla přihlásitttt

12
danka danišová
Reagovat

hiphop

Přidat komentář