Panáček v reality show

Výměna manželek 2016 (20.1.): Martina vs. Markéta

20. Leden 2016 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titl1

Výměna manželek byla přerušená kulinářskou show, nyní se snad dočkáme odvysílání zbývajících dílů. Vysokou sledovanost zřejmě tvůrci očekávají od výběru co nejkontroverznějších párů. Dluhy, exekuce, plánování prostituce, nechtěné těhotenství i nemilovaný nevlastní syn, to vše slibuje ukázat premiérový díl této reality show.

Oblíbenou RS Výměna manželek můžete sledovat už ve středu ve 20: 20 na Nově.

Jedna rodina lepší než druhá

druhá rodina1

Meziboří u Lítvínova

Markéta (23) a Tomáš (31) Zettelovi jsou svoji tři roky, poslední dva roky manželství nefunguje. Velké dluhy, hádky, a i když jednu malou dceru Natálku (2) už mají, Markéta znovu neplánovaně otěhotněla. Na potrat bylo pozdě, místo dítěte by budoucí matka raději psa a dluhy plánuje platit „šlapáním“.

martin a zdena z Držkova1

Držkov v Jizerských horách

Ani druhá rodina není co do funkčnosti bez problémů. Martina (36) má syna z prvního manželství Zdeňka (15), kterého její nový partner, rovněž Zdeněk (39) nesnáší. Upřednostňuje vlastní dceru Sylvii (3), nevlastního syna ignoruje. Ten se cítí v rodině nechtěný, k tomu puberta, problémů má i tato rodina víc než dost.

Nova slibuje překvapivé vyústění tohoto dílu. Kdo nestihne premiéru, má možnost díl sledovat sedm dní zdarma na Nova plus.

Související články

Těhotná Markéta (23) z Výměny manželek: Chtěla jít šlapat a místo dítěte psa!/blesk.cz

Šokující odhalení premiérové Výměny manželek: Exekuce měla spláchnout prostituce!/ahaonline.cz

Výměna manželek se vrací a bude to nářez! „Místo dítěte jsem chtěla psa,“ pláče jedna z žen/extra.cz

Největší tajemství Markéty z
Výměny manželek: Chtěla se živit prostitucí!
/extra.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Lukša
Reagovat

První premiérový díl tohoto roku, takový, který asi naláká kdekoho. Doufám, že tu opět rozproudí pořádnou diskuzi ;)

Reagovat

Chytrá pošťačka radila s výchovou cizího děcka a doma měla to samé v bledě modrém. K tomu se ještě neuměla zastat vlastního syna. Jinak dost nuda na to, jakou tomu dělali reklamu.

3
Pattrick
Reagovat

@Ajda: Asi tak : ))

4
Slavěna
Reagovat

@Ajda: No, pošťačka by hlavně měla svého syna naučit mluvit… a platit si sám bus, když jede za dědou, to mi ho fakt bylo líto. Odtáhli ho do nového domu, daleko od kámošů a původní rodiny. Malá ségra na ránu pěstí.

5
cathy
Reagovat

Nic moc … A toho kluka mi bylo fakt líto. Jeho nevlastní otec byl dost směšnej jak se předváděl před novou samičkou .

6
Monika
Reagovat

No postacka byla na ranu, holka strasnej spratek rozmazlenej, snad jeste horsi nez ta druha holka, navic hodne osklive decko, takova mala marfuska. A ten kluk to bylo nadeleni, tomu se snad nikdo nevenoval od narozeni, vzdyt on v 15 letech ani neumel poradne mluvit, pusobil hodne zaostale a retardovane. A ten jeji puchejr porad jen poucoval co se ma udelat, ale sam nehnul zadkem, no a vydelavat si na cestu k dedovi, to mi prislo pres caru. Co to je za matku, ze tohle dopusti a toleruje u nevlastniho otce, chytra horakyne v cizi rodine.

7
JanaV
Reagovat

Rodina poštačky bez komentáře, ale já si nemůžu pomoc mě neseděl ten manžel té těhotné holky. Přechytralej, uvědomělej, s novou manželkou viděl, jak jde vše jinak, lépe, jak se mu dobře dýchá atd. A potom když tam vařil ty brambory, tak začal řvát a nadávat, že jsem jenom koukala. Těhotná Markéta sice byla zvláštní, ale spíš než co jiného mi přišlo, že jí na mozek leze, že je doma na mateřské… Ale jinak se mi zdálo, že je nejupřímnější, že to prostě řekla skoro vše na rovinu…

8
Slavěna
Reagovat

@JanaV: Mně připadal jak feťák. Sice teď asi čistý, ale feťák a šlapka, můj dojem.

Reagovat

@Slavěna: Já bych viděla drogy u obou. Podle řečí, jí i to šlapání nebyla věc neznámá. Oba stejní raplové, ona mu zlomí nos, sama je samá modřina, policie k nim jezdí pravidelně, holt svůj k svému, jen chudáci děti. A dluhy neřeší, z dávek něco zaplatí, stát jim přispěje na bydlení, mají auto, počítač, řetěz na krku, umělé řasy, kérky, kde jsou exekutoři?

10
upc ž
Reagovat

Obě rodiny šílený.
Půjčka na Vánoce, exekuce, furt to po sobě řve, nechce to děti, nevěnuje se jim, cizí by to chtělo vychovat, no dejte pokoj.
Chudáci potomci.

11
Vlaďka
Reagovat

Chlapec má asi velký předkus horního patra, za mluvu nemůže.

12
cathy
Reagovat

@Slavěna:
Přesně tohle mě taky napadlo – souhlas!

Přidat komentář